Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk nincs vita név ügyben :) megbeszéltük, hogy a 30-ik hétig nincs neve :lol: addig Kispocok :) nem lesz még egy kukacos Sacink :D
Mágnes: átadom neki :) szerintem már dagad a kis mellkasa a sok dícsérettől :) egyébként nekem az UH ellenére is mindnki azt mondja, hogy fiú :? hogy honnan veszik?! de igazából annyira mindegy, legyen egészséges, nem számít, mi van a lába között :D
Batkata: vizes témában nyomulsz? mindjárt kérdezek pü-ben

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Batkata! tuti befutó a BAlambér:) van valami iylne vers is....(elment galambért...)
Hááát a névvel mi sem jututnk dűlőre. MAjd lesz az is a végére.
A kifőzdét meg úgy fogjuk működtetni, hogy ha van kedvünk sütünk főzünk, ha meg nincs akkor lógatjuk a lábunk:) na miylen üzleti terv?
katuska79
 
 


mágnes: nálunk mindenki kislányra fogadt, én is biztos voltam benne, hogy csajszika lesz, de úgy látszik rácáfolt erre a megérzésem, hisz fütyije van. :lol:

Név: nálunk nem volt ebből sem vita, sem semmi. A lánynevet anno én megálmodtam, elmondtam Apának, akinek egyből megtetszett, úgyhogy ezzel nem is volt gond. Aztán kiderült, hogy fütyisünk van, és akkor esett le nekünk, hogy fiú nevekben nem is gondolkodtunk. :) Apának annyi kívánsága volt csak, hogy ugyanolyan nevű fiú ne legyen se a barátai gyerekeinek a körében, se rokonoknál, stb. Így a vége felé kiírtam 4 nevet, és azok közül döntöttünk a Kristóf mellett. :D
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon, de régóta olvaslak titeket. Sok parámra adtatok már választ ismeretlenül. Tegnap ismét sikerült beijeszteni. 18 hetes UH lelet. A babával minden ok, de lepény mellől, mélyen tapad. Most ez mennyire gáz? Írtak ilyet valakinek? A net tele van szörnyűséggel ezzel kapcsolatban, dokim pár napig nem rendel. Amúgy semmi, tök jól vagyok. Uh-s doki egy szót se mondott, futószalagon nyomta, itthon néztem meg, mi is az. Köszi a választ. Amúgy 1. baba, és szívesen bekapcsolódok a fórumozásba, ha nem baj.
krisz78
 
 


Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon, de régóta olvaslak titeket. Sok parámra adtatok már választ ismeretlenül. Tegnap ismét sikerült beijeszteni. 18 hetes UH lelet. A babával minden ok, de lepény mellől, mélyen tapad. Most ez mennyire gáz? Írtak ilyet valakinek? A net tele van szörnyűséggel ezzel kapcsolatban, dokim pár napig nem rendel. Amúgy semmi, tök jól vagyok. Uh-s doki egy szót se mondott, futószalagon nyomta, itthon néztem meg, mi is az. Köszi a választ. Amúgy 1. baba, és szívesen bekapcsolódok a fórumozásba, ha nem baj.
krisz78
 
 


Üdv Krisz!
A lepény mellől a világon semmi rosszat nem jelent, nekem 3-ból kettőnél úgy volt... az hogy mélyen tapad... nos ahhoz nem tudok hozzászólni, bocsi :( ha gáz lenne, biztos szólt volna, hogy tenned kell valamit, nem?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hát ez az. Csakhogy a lap aljára diagnózisként apró betűvel oda lett nyomtatva: veszélyeztetett terhesség. De semmit se mondott. Aláírtam, átolvasni nem volt idő. Megkérdeztem minden oké-e? azt mondta flegmán: ami az uh-n látható, igen. Aláírtam. Itthon meg láttam az apróbetűset. Beparáztam. Elolvastam a neten: mélyen tapad: lent van valahol a méhszáj közelében.
krisz78
 
 


Lehet, hogy pihenést fognak javasolni, de onnan a várandósság előrehaladtával tudtommal egyre jobban kiemelkedik. A veszélyeztetett terhességet majdnem minden papírra ráírják... legalábbis nekem eddig. Pedig az első kettővel nem is voltam. Szerintem ne parázz :) , pihenj, amennyit tudsz, ameddig a dokid nem lát. Ha vészesen mélyen lenne, azt már eddig is megmondták volna.
Várd meg szerintem Vicky véleményét is :) ő doktornéni :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Köszi, rendes vagy! :) Pihenek.
krisz78
 
 


krisz :lol: Üdv köztünk! Ne aggódj, nekem is mellső fali és mélyen van,de a dokim szerint feljebb megy a terhesség előrehaladtával. Úgyhogy: no para! Nekünk annyit javasolt, hogy ha a házasélet után véreznék, pihi és szóljunk. Ennyi.

Nevek: a Luca és a Bori nálunk is nyerő, ja és a Matyi is. talán jövő héten kiderül, hogy puncis v. kukis... Talán lassan fele-fele az arány itt, nem? Vagy több még mindig a fiú?
Csöre :lol: Gyönyörű a kiscsaj!!!!

Hanna :lol: Bár már mindenki írta, de én is az alacsony afp-sek táborához tartozom: nincs min aggódni, az uh sokkal többet mond.
mi hétfőn megyünk genetikaira, remélem, most nem lesz bujcis és lesz szép fotónk. én is úgy szeretnék 3D-st!!!

a kinézett kocsikat megmutattam a férjecskémnek is, szerinte is ki kell próbálni. mit tudtok arról, hogy esetleg külföldön olcsóbbak?Az olaszokhoz vagy osztrákokhoz nem nagy ügy kimenni, csak ne kerüljön többe a benzin, mint a kocsik árának különbsége...nem tudom, érdemes-e... :roll:

védőnő: asszem nekünk nem lesz szerencsénk. tegnap beszéltem a szomszédommal (fiatal anyuka), aki szintén ehhez a védőnőhöz tartozik, és azt mondta, hogy soha nem szokott bejelentkezni, úgyhogy készüljek fel!! anyám! :shock: :shock: Kb havi egyszer meg fog látogatni...vazze

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


ja, meg akartam még kérdezni, hogy érdemes-e már ilyenkor spéci krémmel kenegetni a pocakot vagy elég az akármilyen testápoló :?: :?: tudom, hogy a csíkok van akinél vannak, van akinél nem, de talán rá lehet készülni... :roll: nekem egyébként is nagyon szárad a bőröm, mióta bb odabent

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Köszi madaran, megnyugtattál. Nagyon utálom, mikor nem magyaráznak meg valamit, csak odaírják, aztán kapjál tőle frászt. Különben a nagy genetikai uh-ról annyit, hogy még én éreztem magam kínosan, mert kérdezni mertem fiú vagy lány-e? Rámförmedt, hogy nem látja, hogy háttal van? Hát nem.

A krémről azt hallottam, mindegy, ha csíkosodásra hajlamos vagy, csíkosodni fog. Azért én vettem DM-es. Baby love vagy valami ilyesmi.
krisz78
 
 


Anna: köszi :) csatlakozom Kriszhez: ha hajlamos vagy, kenheted akármivel :? nem érdemes speckó krémet venni... persze az nagyon romantikus, ha Apát sikerül rábeszélni, hogy ő kenegesse be a krémmel, és akkor tényleg mindegy, hogy milyen krém :wink: egyébként nekem is sokkal szárazabb a bőröm, de attól még nem lesz csíkos...
babakocsi: nézz körül a neten :) a lányok írtak valami olasz címet, és többen is mondták, hogy Ausztriában olcsóbb
Krisz: nekem is háttal volt, szándék kérdése... de lehet, hogy tényleg nem látszott, azért még nagyon picik :) csoda, hogy ennyiről lehet tudni, hogy mi van a lába között :)
Védőnéni: tapintatosan meg lehet neki mondani, hogy jelentkezzen be... a Bp-i védőnénink hozzánk alig jött, közel lakó ismerősömhöz meg állandóan... mert ő sütiztette, teáztatta :? őszintén, nekem eszembe sem jutott :? lehet, hogy nem viselkedtem szalonképesen? mindegy, elköltöztünk. Azóta sokmindentláttam, tapasztaltabb lettem :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Most estem haza.

Képet küldtem vissza!!!! :)

Krisz! Üdv itt. A lepény, nem gáz, ahogy Csöre is írta.

Picuranyu! Ha tudnád, hogy az AFP a levett napon készen van. :twisted: (magyar eü)

Bocs, csajok, egész nap "rohantam". Kezdek "hanyag" író lenni.
A hétvégi esküvőre nincs ruhám, viszont, megnézték a kisfiamat és eltérés az uh szerint nincs. Azért Hajdú doktornő fog megnyugtatni. A doki elküldött cukiba a vizsgálat után. A baba tiszta stressz. Begubózva volt végig. A doki pedig tudja, milyen mozgékony, hát sajna most nem. :(

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: Kicsi drága Zsebi... ugye őt is megnyugtattad? Jót bőgtem a telefonod után :) persze csak mert láttam, hogy kicsit megnyugtattak, megnyugodtál :) tudtam, hogy nem lesz gond :wink: Hajdu doktornő is ugyanezt fogja mondani :) addig tessék Zsebit formába hozni :) szépen kicsomagolni a gubójából :) Kispocok is itt örült velem egész délután :) olyan ramazulit rendezett :D
A ruha miatt ne aggódj, bármiben szép kismami leszel :) szerintem senki sem várja el a nagyestélyit... ugye? :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Édes vagy!!!!!
Sajna elvárják. :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: ejha, én ilyen lagzikba nem szoktam járni :shock: kölcsönözni esetleg nem olcsóbb? nem hiszem, hogy a jövőben nagyon ki tudnád használni...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


hanna, de sajnalom, hogy nem lakunk kozelebb, adnak kolcsibe ruhat, ugyanis nekem van boven, mert hogy anyumat le sem lehet allitani, egyfolytaba kismama ruhakat vasarol, mert ugye a picinek meg nem akar, mert egy kicsit babonas, szoval nekem vesz ezerrel, ki sem tudom hordani, de streccsesek es neked is biztos jo lenne.

Na engem meg megorjitenek az emberek, hogy miert nem mozog mar picike. Tisztara oda vagyok. Ma meg azt is mondtak, hogy lehet, hogy mert kover vagyok azert nem erzem, na ez azert kedves. Na egy kicsit megnyugtat, viszont en nem latom magamat annyira kovernek, lehet tevedek :roll: amugy ezen kivul mi mas lehet meg? miert nem erzem en is picurit?
:cry:

na keresek valami oldalat az interneten ami megnyugtat es azt irja amit en akarok olvasni :twisted:
Kép

Kép
brestovsky
 
 


Ja, Hanna: Mesi megdícsérte a pocakodat, és közölte, hogy akkora mint az enyém :) (a pici képen látta oldalt a szöveg mellett :))

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Rita: ki az a bolond aki azt mondja, hogy kövér vagy? :evil: hihetetlen milyen emberek vannak... egyáltalán nem vagy kövér, láttunk a képeken :)
Az első babánál normális, hogy kicsit később jössz rá: már a baba mozgását érzed. Még nem tudod, hogy mit kell várni. Lehet a kicsi kis végtagja, ami megbökdös, de az is lehet, hogy körbe-karikába forgolódik, és súrolja a hasad, az teljesen más érzés, nehéz is megmondani, mihez hasonlít... minta belülről görgetnének egy pici almát körbe... vagy mintha hullámozna :) de ezekre mindenki más hasonlatot talál, és úgyis csak akkor tudod, hogy Ő az, amikor magadtól jössz rá. Ne izgulj, nemsokára érezni fogod te is, és a párod is... a többiek beszólásaival meg ne foglalkozz, ilyenkor mindenki marha okos, az is, akinek soha nem volt gyereke :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


koszi Csore a hozzaszolast, megnyugtattal. mondjuk az is igaz, hogy mindenki nagyon okos mert nagynenim is azt mondogatja, hogy mar ereznem kell stb, es soha nem volt gyereke, szoval van abba valami amit mondasz :roll:

Kép
brestovsky
 
 


Csöre! Köszi Mesinek. :wink:

Rita! Nagyon édes vagy!!! Köszi!!!!!!! :)
Te hol vagy kövér??? Gyönyörű kismami vagy!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


szijjasztok!

Bocsi,hogy eddig nem jelentkeztem, de még nem szedtem össze magam teljesen. Most viszont újra erőt kaptam :lol:

Kicsit szégyellem magam, visszaolvastam ugyan, de már felét elfelejtette, mit akartam írni. Bocsikaa. :oops:

Gratula az új kislányos anyukáknak!!Kis reményt adtatok, mert pl. én is kisfiút álmostam, és talán mégis kislány lesz?! :wink: Ha jól emlékszem, új kisfiút nem jelentettetek be, ha igen, bocsika. :oops:

Hanna:nagyon édes a kis kukis, ugye, hogy nincs baj! De most láttad, ha szorongassz, babó is visszahúzódik.

csöre:kislánykád is édi-bédi! Egyszerűen zabálni valók!!

Krisz:Üdv köztünk! Ne aggódj, ahogy a csajok is mondták, nincs nagy gond, csak kicsivel többet kell pihizni, és nem szabad megerőltetni magad. Nekem pl. a méhlepény vége rátapadt a méhszájamra, emiatt nincs házas élet, elvileg cipekedés, mert itt nem tapad rendesen, és könnyen leválhat. De hogy nől a poci, egyre feljebb húzódik. Úgyhogy nincs gáz!

Név:nálunk a fiú egyértelmű, lánynévvel nem jutunk dűlőre. Nekem igazából jobban bejön Hajnalka név, de páromnak egy kövér, ronda osztálytársa jut eszébe, ezért nem engedi. :cry: Neki a Noémi még mindig a favorit.

Kicsit irigykedem, hogy már ilyen profik vagytok a babakocsi témában. Én 7végén nézegettem a neten, csak így az árakat néztem, de azt hiszem egyenlőre nem köt le. MEg szerintem jobb élőben látni, kipróbálni, mert így sokkal közelebb érezhetjük magunkhoz, és ilyenkor jöhet a szerelem első látásra. :wink:

Velem tegnap történt egy kis furcsa dolog, el kell mesélnem, ha nem gond. 7végén úgy éreztem, hogy eltűnt az a pici pocim, ami volt. Tegnap azonban egész nap úgy éreztem, hogy majd kiszakad a hasam, és szinte éreztem a méhemet, ahogy ki akar dőlni. És a magnézium sem csitította ezt az érzést. Este alig hittem a szememnek, hirtelen duplája lett a pocim, mint volt. Ma beszélgettem a szomszédasszonnyal, és mikor meglátott, annyit mondtott, hogy Húha, 2 nap alatt mekkora pocim lett.
Ugye ez nem utal vmi rendellenességre? Ugyan örülök neki, de azért kicsit félek ettől a hirtelen változástól.

Na, túl sokat dumálok megint. Bocsika. :oops:

Kép
moffli82
 
 


Moffli! ez a has növekedés csak arra utal, hogy végre megadták magukat a hasfal izmai és enegidk kicsit előredölni a méhed! De ez tényleg így van, hoyg egyik napról a másikra elkezd nőni veszettül, aztán megint stagnál majd egy darabig. Aztán változtatja a formáját, helyzetét. Aztán felkerül a tüdőd helyére, majd végre elkdez lefelé mászni... na amjd akkor megint jönnek a nénik, hogy úúúr isten mindjárt szülsz!!! jól lent vana hasad!!!!
Jesszum Hanna micsoda lagziba mész? Tán te leszel a menyasszony? Jó kis társsaság lesz ezek szerint ha már abban sem mehetsz amiben kényemesen jól érzed magad!

Rita! Most már bármelyik nap kopogtathat a babád! lehet ám, hogy napközben is többször jelez neked, csak még gyenge és ha épp nem oylan testhelyzetben, nem rá figyelsz akkor nem érzed! Vagy épp háttal van...mert akkor hiába kalimpál ezerrel.

Anna! ha mást si vesztek odakint akkor érdemes kimenni, kirándultok egy jót, sétáltok valami szép helyen, esztek valami helyi specialitást, romantikáztok és hazajöttök a kincsekkel:)
katuska79
 
 


Csöre,Hanna nagyon édesek a bébik,tökéletes a kép is.Az én babócámról ami 19 hetesen készült 4D-s kép,hát mit mondjak.Lehet máshova kellett volna mennem.

Krisz,nekem a 12. heti uh-s papíron az áll hogy hogy placenta mellső fali és mélyen tapad.A 18. hetin pedig már jó helyen tapad.Akkor azóta tényleg felljebb került

liuska
 
 


sziasztok, többre most nincs időm, adom át a munkámat a héten, hulla vagyok, viszont utána hawaii :lol: Csak dobok egy friss táblát:

Kép

Kép
vickybabe
 
 


Krisz! Üdv itt és nagy gratula a Babócához! Lepény ügyben biztos nincs gond, ahogy a tapasztaltak mondták előttem, nekünk is első baba, úgyhogy én is a sötétben tapogatózom :oops:

Hannám: szerintem egy zsákot is magadra húzhatnál, abban is gyönyörűséges lennél! De tényleg, milyen már, hogy nem mehetsz abban,ami kényelmes :shock: Neked is ajánlom a Westendben a Gólya kismami boltot, aluljáró szint, szinte középen -- én az uramra vártam ma egy 20 percet és betértem...khmmm. Vettem 2 élére vasalt szövetnacit egy feketét és egy padlizsánszínűt, meg egy cuki blúzt. Na, ezt sem fogom minden nap csinálni :oops: Csak nekem is olyan játszós nacijaim vannak, lenek meg farmerek, későbbre kordokat szereztem Vaterán, de ilyen nem volt, én meg natúrban szívesen hordok ilyen kis szövetnacikat :) Azt akarom csak kihozni, hogy vannak alkalmibb rucik, volt egy kis barna,mell alatt szabott, valami kis csipke rátéttel, aranyos volt!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


liuska köszi, reméltem, hogy tudtok valami okosat mondani, amitől megnyugszom.
Rita: Én is csak néhány napja érzem a babát. Először kaparászott, aztán most olyan, mintha úszkálna. Hajnalban és este szokott jelentkezni. Tuti , hogy napközben is aktiv, csak nem veszem észre. Bezzeg az ultrahangon meg se moccant, csak aludt háttal.
Találtam egy jó honlapot:www.babaholmiolcson.hu
Elég jó árban láttam ott babakocsit, meg egyebeket. Persze meg kell nézni. Nagykörösi út. Nekem mondjuk jó messze van, de biztos elnézek valamikor.
krisz78
 
 


Kata: oda (Gólya kismamibolt) pénteken én is betérek :D úgy néz ki, mennem kell :? Bp-re. Ennek ugyan nem örülök, de ha kell, akkor kihasználom :)
Moffli: mi is túl sokat dumálunk, csak széthúzzuk :lol: vagy beszéljek a saját nevemben? :oops: A poci témához nem tudok hozzászólni, de biztos nincs gond :) legalább látszik végre :) ja, a G-s cickóidat még nem is kommentáltam: az én képzeletem az F-ig terjed, mint extrém nagy méret... a G-t el sem tudom képzelni, hogy olyan is van :shock: biztos nagyon nőies :wink:
Liuska: nem csak a helytől függ az UH kép minősége, bár az is biztos számít, hogy ki csinálja, és milyen gépen, de nem mindegy az sem, hogy a baba hogy fekszik...
na jó éjszakát :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Pocakkenés: én kaptam Anyukámtól a Lushból egy tök jó 'testápoló tömböt', kakaóvaj az alapja és van benne citromolaj, levendula, irtó fini! Olyan,mint egy szappan, de akakóvaj iszony gyorsan olvad, ahogy kenem,simizem vele a pocit, olyan finom olajos lesz, amit bele lehet finoman masszírozni, így nem szárad a bőr :D De nem tudom, mikor jönnek a csíkok, ha jönnek egyáltalán. Nekem olyan puha most a pocin a bőr, olyan kis sima -- de ki tudja.

Nekem is mozgott ma egész nap Marcipáncica, ülve is, folyamatosan :lol: gondoltam, hogy a 'délelőtt mozogjon 10-szer, az bőven elég' teóriát egy óra alatt megdöntjük :lol:

Hanna, GYÖNYÖRŰSÉGES ZSEBIKE!!!!
Úgy szeretném már látni én is Martint, de 3 hét még a 4D

Moffli: örülök, hogy jobban vagy! Bizony, saját magamon látom, hogy meglódul könnyen a pocak :D Nekem is olyan finoman gömbölyödött, maholnap meg rákönyökölhetek :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!

Moffli: NE AGGÓDJ! Velem pont ugyanez történt. 3 nap alatt olyan pocakot "engedtem" hogy mindenki döbbenten áll az eset előtt. AZ első terhességemnél pont ugyanez volt a helyzet. 3 nap alatt növesztettem egy hatalmas pocit....de semmi baj nem volt a világon. Most sincsen....szépen mocorog a baba...jól is vagyok. Úgyhogy ne aggódj, van ilyen:-). Persze állati fura....tudom magamról.

Név: mi 5 éve amikor az első bébink jött nagyon fiút akartunk....2 fiú név volt ami nagyon bejött: SOma és Zétény.
AKkor a Soma nyert. Most azt hittem (úgy éreztem) hgoy lányom lesz....Emmának szerettem volna hívni, de az uh szerint Emmának pöcsikéje van....szóval így lett a mi ketteskénk Zétény.

Moffli nekem is van hogy egy névről olyan személy jut eszembe akire nem gondolok szívesen....szóval megértem a párod....nekem személy szerint egy ik legkedvesebb barátnőm Hajnalka...és egy másik "anyai" barátnőm Noémi. Nekem mindkét név nagyon kedves, bárhogy választotok jó döntés lesz. Mindkét név szuper!!!!

KépKép
peni
 
 


Bocs, Csajok, közben vendég volt.

Moffli! Nyugi! Minden ok a babáddal. :wink: Noémi. Gyönyörű név. Az Aranyemberből lett íz anyukák kedvence. (hogy én mennyire szeretem azt a filmet) Az öcsém Hajnalka, vagy Veronika lett volna. hihi, de kukis lett.

Katuska! Sajna, vannak ilyen alkalmak. :) Én azért nagyon várom, mert vidéki nagy lagzi lesz, tuti sok kajával. :oops:

Liuska! Hol voltál? Vannak helyek, amik babamozik, de én inkább a dokikban bízom.

Vickybabe! Köszi a táblát! Jó meló leadást!

Kata! Voltam ma én is ott. Hát.... őszinte leszek, nem az én világom az. 1 féle ruhájuk volt, az is olyan öregasszonyosbarna. A nacik bizti szuperek, de én imádom a ruhákat.

Most elhúzok aludni én is, mert az éjszaka nem ment.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Kidobott az ágy! :)
Illetve Julcsi átjött, hogy szeretne odabújni, de persze előtte aknamentesítettüka terepet, elmentünk pisilni. ;) Ő is - aztán persze én is. :D
Apiska délutános, ami azt jelenti, hogy itthon dolgozik, de 13-20 óráig folyamatosan, majd reggel 6-ig éjszakai ügyeletben (bármikor riaszthatják a számítógép elé...) dolgozik. :|
Ilyenkor ált. a nagyszobában alukál vagy a mi hitvesi ágyikónkban avagy sehol... Most éppen szabad volt az ágy Julcsinak...
Én viszont nem tudtam visszaaludni.
Úgyhogy most a családom békésen szuszog, én pedig nyugodtam olvaslak Benneteket! :D

Szia Krisz!
Üdv itt! :D
Pocakkrém: én is olyan Babylove-ot vettem tegnap, s bent felejtettem a munkahelyen (okos kislány...). Majd beszámolok a hatásról. Szerintem nem lesz nagy szám, csak így jobban el lehet adni. (Ha már beetetés: az uram nagyfiának az anyukája FÉRFI NAPOZÓKRÉMET vett a nyaralásra... - Ettől bizti férfiasan fog "nem-leégni" :lol:)

Katuska!
Na jó, akkor sütünk-főzünk, amikor akarunk. Legfeljebb megrendeljük egy másik kifőzdéből az ételt, s fitness menü néven eladjuk dupla áron. Ehhez a tervhez mit szólsz? 8)

Hanna!
Zsebikét tessék megdédelgetni, elkényeztetni. Állítólag a csokifagyi ízét szeretik az "aprónépek", de biztos nem fog megsértődni ha egy kis Rákóczi túróst vagy képviselőfánkot eszel. :)
Olyan édes a kis pocaklakód! :D

A ruha meg bizti megoldódik. Olyat válassz, amit mondjuk a karácsony körüli ünnepségeken, no meg szilveszeterkor is fel tudsz venni!
Nekünk is kell lagziba mennünk, én azt hiszem nem fogom túlzásba vinni a dolgot.
Veszek egy bővebb, mell alatt vágott ruhát, azt még a koncertjeinken is fel tudom később venni, s szerintem megúszom kb. 15 ezerből. Van egy jó kis bolt a Ferenc körúton (legalábbis ősszel még megvoltak), az a nevük, hogy Florina. Jó kis "kézműves-iparművész" ruhák, kevés széria-áruval, minden modell egy kicsit más...

Rita!
Aki azt mondja, kövér vagy, az butaságot mond! Gyönyörű és szép vagy! Még a képről is látszik, hogy hatalmas belső kisugárzásod van és NEM VAGY KÖVÉR! :D

Vicky!
Hajrá! Nemsokára pihenhetsz ezerrel! A táblát meg köszönjük!

Pocak:
Nekem akkora, hogy csak na. Nekem is az elmúlt héten nőtt nagyot, apa mondta is nagy vigyorogva a bajsza alatt: mostmár alakul. :lol:
Tegnap már nem is akartam elrejteni a munkahelyen sem, kezd kerek lenni a világ! :D

Madaran!
Én is azt mondom, mindenképpen menjetek ki, most tudtok egy kicsit romantikázni a pároddal, látni, érezni, olyan szép lesz ez az ősz! Januártól úgyis full-extrás szolgáltatást kell nyújtani mindkettőtöknek. ;)

Név:
nekem is az a bajom, hogy eldöntöttük, ne legyen a rokonságban és a baráti körben már "felavatott" név.
Úgyhogy a Bálint, a Zsombor, a Botond, a Balázs, a Zétény, a Rózsa, a Veronika, az Emma mind kikerült a listából... :cry:

Úgyhogy "bánatomban" elmegyek reggelizni, így újságot is tudok közben olvasni! Egy kis vajas-házi szilvalekváros kenyeret adok Kispöttynek tejecskével.

:D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Jó reggelt!

Batkata! Én is ébren. Édes lehetett a kislányod reggel. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Batkata, Hanna: jó reggelt :) meg a többieknek is :) nálunk még mindenki durmol, pedig Mesike lassan összekaphatja magát: 10-kor próbája lesz :) kis exhibicionista színjátszó szakkörre jár :lol: hát, ilyet egyikünk sem csinált amikor kicsi volt :)
Kata: jaj, de jó, most totál megnyugtattál.... már épp fel akartam vetni a kérdést így a mocorgást már érző kismamiknak, hogy szokott-e pihenni a pocaklakótok... Kispocok ugyanis annyira keveset, hogy az hihetetlen... már azt hittem, gond van :? éjszaka nagy kegyesen nyugton maradt pár percet, így el tudtam aludni (kb 4 órát), de hogy a pár perc után mit csinált, azt nem tudom. Én nem emlékszem rá, hogy a másik kettő ennyit nyomult volna :shock: Nem panaszkodom, ne értsétek félre :) csak kicsit megdöbbentem. Kb 3 napja csinálja. Tudom, hogy a mocorgás eleinte több, aztán egyre többet alszik, de nem gondoltam, hogy a több = állandó
Moffli: rájöttem, én gyagyi, mit akartam a G-s cickófixel: azt nem próbáltad, hogy nagyobb kerületű, de kisebb kosarú melltartót próbálsz? Abból lehet, hogy nagyobb a választék. Nekem annak idején (bár az én esetem fordított volt) azt javasolta a fehérneműs boltban az eladó, hogy ne keressek 85A-s melltartót, próbáljam meg a 75B-t. Igaza volt: tökéletes (még most is jó :lol: , de sokkal nagyobbat nem várok: a C-s szoptatós melltartóim az első "nagy bum" után körbelebegtek :lol:)
Pocak: 4-ik hete nem változik a körfogata... lehet, hogy lassan nekem is meglódul?! Igaz, hogy a fix körfogat "felcsúszott" a köldököm fölé is :) azt nem mondom, hogy kicsi, mert látszik rendesen, de tényleg nem nőtt nagyot az utóbbi hetekben. Nembaj, ezért vagyunk pár mrd-an a Földön, hogy mindenkinek másképp nőjön :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Én is már itt a munkában, egy fél órája :oops:
Hanna, nem néztem meg nagyon a rucit, mert siettem, ugyanis az uram csak beugrott zárni az irodába, én meg a WE-ben vártam meg -- nacir kerestem, azt kaptam. Sajnálom, hogy mégsem jó a ruha, csak láttam ,hogy ott lóg :) Én szeretem a kakaóbarnát, de lehet, hogy nem volt jó.

Batkata, cuki lehetett Julcsi, én is mindig másztam be Anyuékhoz ébredés után, vagy Anyuval aludtam ,ha Apu nem volt otthon :lol:
Ez a férfi napozókrém tényleg jó :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!
Sajnos tegnap nem volt időm beugrani hozzátok de most igyekeztem vissza olvasni amit irtatok.

Apával beszélgetünk a multkor hogy ki mit álmodott meg a pocaklakó nemével kapcsolatban és valahogy mindkettőnknek az a megérzése hogy fiú lesz.
A meglepetés az hogy tegnap voltam uh-on és egy tündéri doki volt ,megkértem mondjon nekem valamit ha tud .Hát mondott,idézem:hát ez biztos kislány mert a lába közé vette a köldökzsinórt.Hát ezen jót nevettünk.! :lol:
Egyébként nem látta rendesen ezért nem is akart hitegetni,majd talán legközelebb.

Most sajnos mennem kell,de igyekszem majd reagálni az általatok feldobott témákra!

Mindenkinek kellemes napot !

Kép


Kép
poszani
 
 


Lányok, megint előjött a "boldog babavárós" hányinger :? meddig még?!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok! :)

Hanna: mikor olvastalak, majdnem sírtam. :( Szegény kis törpéink annyira megérzik, ha stresszelünk, félünk.
Zsebi gyönyörű, és látod, minden rendben volt az UH-n. :) Doki néni is meg fog majd nyugtatni.
Ruha pedig. ... Utálom az esküvőket, ez az igazság, de szerintem bármit is fogsz felvenni, nagyon csini leszel benne. :)

Már az AFP napján megvan az eredmény???? Basszus! Ez az, húzzák csak a kismamák idegeit, hisz erre vagyunk kiképezve. :(

Szia Krisz. :)

Pocakkrém: én is úgy tudom, hogyha valaki hajlamos rá, akkor kenhet magára bármit, csíkos lesz. Én azért kb. 2 hete szintén a Baby Love olajjal kenegetem magam, de eddig a pocakméret nem nagyon változott, szóval csíkjaim sincsenek. :) Nem úgy a csípőmnél, ott már régebb óta vannak sajna. :(

Rita: Milyen dolog már kismamit lekövérezni???? Egyik fülünkön be, másikon ki! Itt mindenki szexi kismami, és senki sem kövér!!!!!

Hú csajok, életem első borsófőzelékének fogok mindjárt nekiállni. :lol: Szorítsatok!!!!
Vendég
 


Picurnanyu: az Zaza kedvence, úgyhogy igyekezz finomra csinálni :) Szorítok :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


sziasztok,


Hanna jóvoltából próbálom csatolni a mi fotónkat is.
köszi szépen Hanna!



Kép

PHPBB kód:
Kép
adria 33
 
 


a has kenegetésére hallottam egy olcsó és állítólag nagyon jó megoldást. gyógyszertári sima testápoló (legalább illat-és színezékmentes) összekeverve mandulaolajjal. (bioboltokban kapható az illóolajak közt)

én egyelőre a Vichyt használom, mert elsőre ezt vettem, de iszonyú drága.

PHPBB kód:
Kép
adria 33
 
 


szijjasztok!!!

csöre:sajna amit most vettem melltartót, ez a legnagyobb. Ez is 90F-es.De ez is úgy jó kerületre, hogy a legutolsó kapocsban van. Ennél nem vehetek nagyobbat, mert az kerületre megesz. Ott ugyanis nem hízok.

POCAKKRÉM:én is a babylove-osat vettem, de nekem oly mindegy mit használok. A 12. hétől zebrásodom, és egyre dúrvább. Viszont vicces is, mert lükén néz ki, hogy csak a pocakom 2 oldalán, középen meg semmi. (vagyis a szőr,ami tő előre töretlenül :cry: )

RITA:csodaszép kismami vagy, ne foglalkozz a többiekkel! Bizti magukból indulnak ki.

Batkata:jót mosolyogtam a kislányodon. Elképzeltem, ahogy befészkeli magát. :lol:

Tegnap voltam vérvételen, és elég cifra lett az eredményem. :cry: Nekem mindig tökéletes volt a vérképem. Most meg - jel van a hemoglobin, hematokrit mellett(gondolom vashiány, bár úgy tudtam az elevitben elég vas van :( (, továbbá kevés a kreatinin, bilirubin, össz, bilirubin indirekt, viszont sok az LDH, klorid és az öszfehérje. Valaki tudja, hogy ez mit jelenthet? Mert most kicsit parázósmami lettem megint. :cry:

Kép
moffli82
 
 


ADRI:nagyon aranyos a babó. :lol: Olyan nyugodtan pihen.

Kép
moffli82
 
 


Sziasztok,
ismet itt.
Pocakkrem: Hat itt nagyon ajanljak a mandulaolajat es a kakaoolajat/vajat. Nekem be jon. Zuhany utan meg vizesen felkenem aztan megtorulkozom. JObban tetszik mint az a tapados krem amit vettem, mert igy legalabb nem vagyok ragacsos egesz nap. MIndenkinek tudom ajanlani, es a mandulaolaj egesz olcso (na legalabbra is itt otthon nem tudom)
Hanna: A Zaraban nincs semmi ertelmes ruha? ott is van kismamas ruha, meg amugy most ugy is az a divat, es lehet egy csomo olyan szabasu ruhat venni, rajtam a fekete ami rajtam volt a fenykepen az pedaul nem is kismama boltba vette anyum. Habar ha tudod, hogy a zaras cuccok, nem jonnek be ne is menj oda.
Kép

Kép
brestovsky
 
 


Sziasztok, ismét itt vagyok! :D

Háááááát igen. Nagyon édes volt Julcsi, bár amikor zsinórban játszotta/csinálja ezt, nem mindig gondolom ugyanígy. Tudom, szőrös a szívem, de sajnos ha nem tudom kialudni magam, nagyon hisztis tudok lenni. :twisted:
A múlt éjjel folyamatosan sírt, mert fájt a pocija :cry:, aztán a homeopátiás bogyó mellett igyekeztem elterelni a figyelmét és beszélgettünk, hajnali 3 körül. Erre ő nagy sírva bevallotta, hogy valamelyik fiú az ovi udvarán odavitt neki egy pókot, s rá akarta dobni!!! Ő meg szegénykém utálja a pókokat! :shock: (Mondjuk én is így vagyok a pókocskákkal, de azért, mert nem tudom, hogy reagálnak. Ugyanez van a kígyókkal. A békák, azok viszont édesek!)
Szegénykéim! Azért marha nagy stressznek vannak néha kitéve, s még ha az óvónénik/tanítónénik aranyosak és kedvesek, akkor sem merik elmondani a bajaikat. Nekünk kell kiszedni belőlük. Édeseim! Úgy megsajnáltam őket!

Pocakkrém: reggel beértem, s bekentem pocikát olajjal (szerencsére senki nem jött be...), kíváncsi vagyok, mi lesz a csíkokkal... Nekem Julcsi után barázdányi csíkjaim lettek, pedig kentem a pocakot...

Képzeljétek: ma reggel ráálltam a mérlegre, s csak 2 kilót híztam! Ez annyira boldoggá tett! Teljesen meg voltam győződve, hogy akkora tehén leszek már az elején... De úgy tűnik, nem ;) Bár lehet, hogy a vége felé mást fogok írni...

Csöre!
Kitartás! Én megmenekültem a rókáktól, nekem a gyomrom ég eszéletlenül. Ez a gyerek már hónaljszőrzetet is növeszt!!! Szóval szorítok minden rókatulajdonosnak!
Cickötő (ahogy valamalyik népdalban van ;) ):háááááát én annak is örülnék, ha legalább C-s melltartóig le tudnék menni a szülés és szoptatás után. De rég is volt, amikor B-s melltartóim voltak! Most írd és mond D-s melltartóim vannak. Mi lesz itt még? Tényleg mekkora legnagyobb melltartó-méret? Én eddig E-s cicifixet láttam max.

Picuranyu!
Hajrá, nálunk is favorit a borsófőzelék! Meg a borsóleves, meg minden, amiben borsó van!!! (Julcsám ilyenkor mindig min. kétszer kér...) Beszámolót kérünk, milyen lett! Hm, nem is rossz ötlet vacsira! :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Adria: de szep a babo, nekem meg soha nem volt 4d-em, mar ugy szeretnek egyet. Remelem most a 20 heti uh-n csinal egy olyat is.
en is teszek fel kepet az elozo uh-rol
Ezek a labacskak hat nem enni valoak:) Kép Labacskak

egeszben:)
Kép Baboca

Kép

Kép
brestovsky
 
 


Moffli!

A bilirubin az epe működésével van kapcsolatban, nekem is magas volt, bár nem sokkal a határérték felett.
Azt mondta a házidokim, hogy minimális hagymát, fokhagymát, paprikát, uborkát egyek, meg lehetőleg kerüljem a puffasztó ételeket.
Úgyhogy nagyon keveset ettem ezekből, s a következő eredményem már jó volt.

Vas: a doktornénim a kórházban azt mondta, szedjek folsavat külön, az pedig a patikában vény nélkül kapható. De előtte kérdezd meg a dokidat, javasolja-e.

A többihez nem tudok és akarok hozzászólni.

Esetleg a mi kis fórumos doktornénink, Vcrane tud segíteni. ;)

batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Adria, Rita!

Annyira édesek a kis pocaklakók!
Rita! A lábik, hát azok nagyon husik!

Nekem Kispötty mindig a hátát mutatja! De méééért! :x
Van már három képem róla, de mindenhol a gerince látszódik, meg a popsija. Hát illik ezt a külvilággal, meg az anyájával csinálni! :)

batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


batkata:minőségiben az F-es a legnagyobb méret, de úgy tudom ezek is csak 85-től felfelé vannak. Találtam a Tescoban 80G-st, de az sajna nem G-s, mert alig jó rám. Úgyhogy nyugi!!Amíg én kapok magamra, addig te is!!A kosárméretben én viszem a pálmát. :lol:
Bár azért örülök, hogy kaptam 3500 ért triumph kismami melltartót, 90F-est. Szerintem nem drága, és lecsatolható elöl. ÉS persze nyúlik, úgyhogy talán pár hónapig jó lesz. :lol:

Én is kérek borsófőzeléket! Most nagyon is megenném! De hát magamra nem igazán főzök, bocsi, magunkra, mert nem tudok kis adagot főzni, 2 napig meg mostanában nem tudom u.azt a kaját enni. Ez van, finnyás a drága. Ma újra bepróbálkoztam a tejbedarával, de nem sokon múlt, hogy visszadobja. :( Pedig én nagyon szeretem, de tudomásul vettem, neki nem kell.

És egy jó hír a végére!! Most még bizonytalanul írom, de azt hiszem vmi kis motoszkálást érzek a pocimban!!Olyan, mintha a belecskéim mozognának, olyan fura érzés. Igaz még tompa, de ez s valami. És olyan,mintha tegnap vmi rugásfélét is éreztem volna. És most, ebben a pillanatban megint éreztem 3 hőlégballon pukkanást.És msot megint. Olyan boldog vagyok!!!!!!!!!

Kép
moffli82
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: