Sziasztok Csajok!
Jól elhúztatok
!Alig győztem elolvasni a termést és meg kell mondjam,olykor igen szórakoztató volt
.
Egy fontos dolog a másik oldalról:
miért gondolja bki is,hogy soványnak lenni olyan jó????.Ezt nem támadásnak szántam,csak figyelem felkeltésnek.
De komolyan,soványnak lenni semmivel sem jobb,mint kövérnek.és hogy hiteles legyek(bár már írtam),43 kg vagyok a 156 cm-hez(a jóból tényleg kevset adnak
).
De tudok még egy jó közhelyet és ezt kedves névtelenünknek ajánlom:
nagy kofferba lehet jót pakolni!És ezt pasik mondják...Anyukám nemes egyszerüséggel csak ezt szokta mondani,ha vki a feneke méretét emlegeti: "
elég lenne kinyalnod!
Én nem irigykedem RR alakjára, sem életmódjára,de még a kinézetére sem.Az anyaságát sem akarom iagzán kritizálni,bár pár momentumot akkor sem értek.Ami először megdöbbentett,amikor azt nyilatkozták még meg sem született dedjükről,hogy 1 évesen már ott fog ugrabugrálni SN videojára.Akkor ezen nagyon megdöbbentem,mi több,kiakadtam.Aztán közben eszembe jutott,mennyi sületlenséget beszéltem szülés előtt én is,hogy mit hogy fogok csinálni,aztán a fenét lett úgy!Mert közben rájöttem,nem úgym ennek a dolgok.Remélem,náluk sem.
Mégis rosszallom,amit csinálnak, de nem irigységből.Nekem az a stílus nem tetszik,ahogy előadják magukat.Arról nem is beszélve,hogy hányan járnakúgy,mint Zsunya(bocs
),és csak frusztráltabbak lesznek,mint kövérségük elején.Ha nem tudnak bombajól kinézni,ahogy egy kismamának illik.Mostanában rengeteg kismamát látok,láttam és nem volt köztük egy sem,aki olyan hejde kövér lett volna.Mind úgy volt szép,ahogy(irigykedtem is
).Azért arra nagyon is kíváncsi lennék,hogy pl. az étrend öszzeállítás mennyiben kedvez egy átlag kismamának.Mennyire vannak benne olyan extra cuccok,amit nem mindenki pénztárcájának méreteztek,vagy esetleg nem is kapható.Nekem bőven elég volt annyi,hogy tudtam,terhesség idején 300 kalóriával kell csak többet enni.Nekem ez a reggelivel bővült,mert addig nem reggeliztem.Szülésig testhezálló ruhákban jártam, 16 kilót híztam és nagyon jól éreztem magam,sőt (bocsássátok meg nagyképűségem
),de szépnek is láttam magam(na jó,utsónap már nem is láttam magam
).Szt minden kismama szép,úgy ,ahogy van!
Ellenszenves volt,ahogy előadták az RTL delelőjében,hogy Réka napi 9 km-t fut és 60 km-t biciklizett minap,lekerekezve Norbit.Ezt hallva hogyan gonbdoljam azt,hogy végig tudom csinálni,amit RR csinál?Vagy hogy az helyes,amikor ezt nem tartom annak???
Talán nem sikerült megmagyaráznom kétkedéseim okát,bocs
.
Zsunya
Egyet kell értsek Répahelyettel.Ne pár hét vagy hónap alatt várd a változást,sokszorévek kellenek hozzá.Amikor egyetemista lettem,56 kiló voltam.Akkor barátnőmmel elhatároztuk,hogy lefogyunk kicsit.De nem a szokványos nemesezksemmit dologgal,hanem egy kis életmód változással ,hoszzú időre beosztva.Ez azt jelentette,hogy 5 után nem ettünk,csak joghutros-zabpelyhes-gyümölcsös trutyit és elkezdtünk mozogni.Volt,hogy futottunk,volt,hogy tornáztunk(otthon).Nálam jól bevált a Callanetics torna,nem tudom,ismered-e.Ha a környéketeken van ilyen stúdió,próbáld ki,nagyon hatásos.Ja, a lényeg:több,mint 1 év alatt fogytam le kb 7 kilót szép lassan,de az tartós maradt.Szóval hosszabb távon gondolkozz.A problémádat azért is megértem(többé-kevésbé),mert engem a családom a soványság miatt zrikál folyton
.
Barbi
Mit szólna névtelen ismerősöm fiához,aki 4 hónaposan volt 7 kiló(megdöbbentőlátvány volt, nagyobb darabnak nézett ki,mint az egyévesem)?
Ja,és csak anyatejet kapott!
Na pussz,Anyapoc