Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelit :lol:
Krisz,ha nem kapcsolom be a mosógépet,lecsúsztál volna a laptetüről :lol: :lol:
Zsu!
Én is rettentően drukkolok!És valaki kérdezte már,de nem írtál,hogy HCG-t nem néztek?++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Katica!
Hétfőre+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hanna!
Látom le is cserélted az avatarod :wink:
Dezsi!
Tudom te most pancsizol,de írhatnál,mi van?Itt a piros,hol a piros?
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt nektek mindenkinek!

Nagyon drukkolunk Zsunak és Katicának!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kis vidámság: néztem az olimpiai közvetítést, hegyi bicaj, és az egyik afrikai versenyzőről megtudtam, hogy "egy alkalommal az edzéskor külön motivációt jelentett neki, hogy egy oroszlán is üldözte." :lol:

... a párom szerint nem vagyok IR-es, mert utánaolvasott mindenféle amerikai honlapokon, hogy az IR esetén alacsony az éhgyomri vércukor és magas a triglicerid, és nálam az eslő normális, a második majdnem kórosan alacsony, legalábbis a májusi vérkép alapján... De azért ma reggel cukor nélküli kávét kaptam tőle!!!! :twisted: - pedig olyan rendes, hogy ágyba hozta... :)

Kép
kisbuta

Jó reggelt!

Katica! Zsu! Mai drukkkok elindítva!!!!!!!!!!!!!!

Kisbuta! A párodnak legyen igaza. :wink:
Orvosilag rajtam is csodálkoztak, sőt ismerek 44 kg-os, tökéletes laborral rendelkeő lányt, aki most inzulinnál tart.

Mindenkinek szuper napot! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok, most indulunk nyaralni, csak egy gyorsra beugrottam elbúcsúzni.
Mindenkinek mennek a drukkok, sokat fogok gondolni rátok, és 2 hét múlva jövök.

Puszi mindenkinek!!!

Kép
petne

Sziasztok!

Úgy néz ki, megjavult a net, s többet tudok jönni.
Pillanat és folyt.köv.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Itt vagyok újra. :D
Délben csak dinnyét bírtam ebédelni, s most félóránként járok a wc-re. :?

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, kicsit megnyugodtam.

Dezsi, Nyulasz :D

Nem néztek hcg szintet, a doki magánrendelőjében voltunk uh-n.
Remélem a hétfőin a nagyobb felbontású gép jobb eredményt mutat. :D

kobzoszsu

Nyulasz, én olyan ritkán kerülök laptetőre... ne irigyeld mááá :wink: Én csak utána indítottam el a mosógépet! :lol:

Petne, jó pihit! Kaminak jobbulást!

Zsu, nyugizzál, minden oké lesz!!!!!

Kisbuta, jaj de jó fej párod van! Nagyon rendes.

skrisz72

Hahó, van itt valaki??? :roll:

skrisz72

Krisz,igen,én itt vagyok :D ...dehogy irigylem,én hamarabb túlvoltam a teregetésen :lol:
Zsu,rettentően drukkolok,ma 10 órakor olyat fogtok látni,amire már nagyon-nagyon régóta vártok :D :D :D Két dobogó szivecskét :wink:
Petne!
Nagyon jó pihenést kívánok!!!...és remélem kamika már gyógyulgat :D
Vendég

Dezsikém!
Én rettentően kiváncsi vagyok,hogy alakultál a hétvégén!?Most van piri,vagy nincs?Teszteltél?Úgy szeretném,ha valami jót írnál :wink:

Katica!
Neked is drukk a mai naphoz,hajrá fagyibébik :wink: :D
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Zsu!
Nagyon szorítok a két pici kis szívhanghoz!!!!!! +++++++++++++

Katica! :lol:
Hajrá fagyibébikék!!! +++++++++++++++

Nyulasz!
Te most fogigátlót szedsz, ugye? Még meddig?

Dezsi!
Hogy állsz pirivel? :D

Petne!
Jó pihenést!!! :lol: 8)

KépKép
zsófikukac

Sziasztok,
Megjöttünk az egy hetes szabiról. Sajna most nincs időm visszaolvasni, történt valami lényeges? Egy-két pozitív teszt?:)
Vendég

Sziasztok!

Piri-nénje:
szombat semmi
vasárnap nega teszt és semmi
vasárnap este barnázgatás
hétfő reggel barnázgatás.
Olyan de olyan depi vagyok, hogy na. :( Ha megjönne, akkor helyrebillennék egyből, hiszen lehetne várni a köv. ciklus közepét, új remények... de így :evil: nagyon-nagyon elegem van :cry:
nehogymár ne legyen gyerekem :cry: :cry: :cry:
dezsina

Dezsina!
Hess-hess negatív gondolatok!!! Igenis lesz gyereked, mint ahogy itt mindannyiunknak!!!! Küldök pirit, de én inkább annak szorítok, hogy babás légy!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

sziasztok!

lányok: nagyon köszönöm. drágák vagytok!

dezsi: nagyon sajnálom :cry: nagy ölelést küldök neked.

zsu: drukkolok++++++++

till: sajnálom a halasztást.

kisbuta: én voltam egy endokronológusnál szegeden, és ő küldött IR-re is. ha érdekel, megírom priviben az elérhetőségeit.

rólam: mai uh: tüsző 15x16 mm, nyálkahártya 10 mm. szerdán újabb uh.

mindjárt rakok táblát, csak javítgatom az adatokat rajta.

katica
katica30

Dezsi, vígasztaló kutyit küldök neked!
Kép Phoeby, azaz Fibi :-)

skrisz72

Hajrá Katica, csak így tovább!!!! Nőjjön az a tüsző!+++++++++++

Szia Bella, jó, hogy újra köztünk vagy! Nem történt semmi lényeges. Most Zsu-ra várunk, hogy azt mondja, két dobogó szívecskét látott az UH-on. Katicának meg drukkolunk, hogy nőjjön a domináns tüszőcskéje, vastagodjon a nyálkahártya, és költözzenek be hozzá a sítáborosok. :lol:

skrisz72

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Brumiról tudunk valamit??? Brumikám, küzdesz még a vassal?

skrisz72

Dezsikém!
Ne tessék depizni,egy gyerek sem akar szomorú anyukát!Hormonvizsgálaton mikor voltál utoljára?Úgy rémlik nemrég mondtad,hogy elmész.Eredmény?Mert ha nem vagy babás,akkor biztos valami hormonális probléma okozza ezeket a dolgokat.
Bella!
Kipihenten,feltőltődve :D Krisz már leírta mik történtek egy hét alatt.
Te holnap konzultálsz?
Zsófi!
Igen szedem a fogit,szerdán megyek konzultálni,hogy még meddig.Remlem már a stimu indul.
Neked holnap mi lesz?Uhu?
Katica!
Gondolom ez már jó hír.Azért drukk továbbra is.
Fibi!
Nagyon tündibündi vagy,ettől szerintem mindenki felvidul,pláne a boxeresek :D
Zsu!
Nagyon várunk,és nagyon drukkolunk!
Vendég

Brumi!
Igaza van Krisznek,életjelet kérünk.
Vendég

imádlak mindannyiotokat :wink:

Skrisz!
micsoda nő! Istenem, nekünk is ezek voltak a legszebb időszakjaink, ilyenkor a legédibb egy boxer gyerek... Én már elhatároztam, hogy adja az ég, hogy éljen még sokáig az én boxerem, de tudom, hogy nekem a harmadik is boxer lesz... :wink:

Nyulasz!
de voltam hormonoson, és az erdedmény is kész van, de nem mentem el érte... a konzin tudom meg...
szerinted most már bejelentkezzek?
Te most hanyadik napon vagy?

Zsófi!
köszönöm, várom a pirit, vagy a nem pirit. Csak történjen már valami...

Katica!
gratula a tüszőcskéhez! Csakigy tovább!

Zsuuuu!
dezsina

Dezsina, és mikor mész konzira?

skrisz72

Skrsz!
hát ez az amit nem döntöttem el.
menjek már konzira vagy ne :roll: Ha megyek, akkor mehetek a 4. lombikra. ha nem megyek, akkor tolom magam elött. :roll:
annyira nem tudom, hogy mi legyen... talán csak be kéne jelentkeznem... :?
dezsina

Dezsina, nincs kedved szeptember közepén konzira jönni? És akkor októberben kezdhetünk. Hátha együtt könnyebb... :?: Jövő héten fogok időpontot kérni. Meg a 3.cn-en elmegyek alaphormonokat is nézetni, mert az enyémek már elég régiek.

skrisz72

Pont ezt szeretném... egyszerre menni Veletek!
csak most béna vagyok agyilag. De azt hiszem, hogy akkor jobban teszem, ha bejelentkezem konzira 8)
dezsina

Na, ez a beszéd! Ne féjjé' veled leszünk! :wink: Csak nyulam-bulam fog minket beelőzni... hiába fürge mint a nyúl... :lol: Ja, és Katica is... neki könnyű, még szárnyai is vannak. :wink:

skrisz72

Zsuról vannak híreim, az egyik őstopikos csajnak írt sms-t. Remélem nem haragszik meg, ha megosztom Veletek, tudom, hogy mennyire izgultok érte.
Ennyit írt Ticsimű: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ha jobban lesz Zsu jön.

Nagyon sajnálom! Annyira szorítottam értük. :cry:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, ez most azt jelenti, hogy nincs szívhang, és üresek a petezsákok? :shock:

skrisz72

Zsófikukac!
köszönjük, hogy szóltál!

Zsu!
rettentően sajnálom :!: :cry:

Skrisz!
:) telefonáltam, de csak holnap kapok délelött időpontot. Akkor benne leszek a csapatban... :) Össze kell szednem magam.
Pont igy voltam én is tavaly, mint Zsu... de akkor már nem borultam ki, az volt a harmadik vetélésem... :(
Most októberi babaesőt szeretnék :)
dezsina

Dezsina, meglesz! Én most tényleg úgy érzem, hogy sikerül az ősszel! Már rendeltem 20 db HCG tesztet is. :wink: Elhatároztam, hogy minden nap fogok tesztelni a beültetés után. Lesz, ami lesz.

Zsu, bár nem tudom pontosan mi történt, de nagyon-nagyon sajnálom. Ölelést küldök. Ha majd picit jobban érzed magad, gyere vissza közénk, mert mi itt vagyunk neked, és igyekszünk megvígasztalni. :cry: Fel a fejjel, kislány!

skrisz72

Skrisz!
én elhatároztam, ha meglesz az új autó (még 4-5 hét :( ), akkor az első útunk a tesztes-boltba vezet, és veszek én is egy csomaggal! Ugyanis szabinapot fogok kivenni, az autóátvételi napra :D ! Érzem, hogy szerencsét fog hozni :D Apának mondtam is, hogy az újal kell vinnie-hoznia... :D
dezsina

Dezsina, a fogamzásos topik első témájában egy Esthajnalcsillag nevű lány 130Ft/db áron árul One Step HCG tesztet. Én már rendeltem tőle 20 db-ot. Ha érdekel, keresd meg. 10-es érzékenységű. Egyébként hol szoktad beszerezni a teszteket?

skrisz72

Skrisz!
Azt én sem tudom pontosan, de gondolom ezt jelenti. :cry:

Dezsi!
Hajrá október! Én is érzem, hogy az október egy nagyon jó hónap lesz! :wink:

Nyulasz!
Holnap lombik előtti vizsgálatok lesznek. Vérvétel, sperma, kenet, uh. Kicsit félek, remélem a műtét óta nem nőtt vissza a hülye cisztám. :roll:

KépKép
zsófikukac

Skrisz!
a XV. vagy a XVI. ker. ben van egy hely ahol vettem... Illetve Csibe vette meg nekem, mert én soha nem érek oda a nyitvatartás alatt. Úgy emlékszem, hogy 25db volt benne és 2ezer valahányszáz forint volt. majd megnézem holnap a neten a pontos címét. Most nincs lelkierőm keresgélni...

Zsófi!
bárcsak jók lennének a megérzéseid! Muszáj, hogy októberben sikerüljön sorba, mindannyiunknak :D

Nyulaszka!
most hol tartassz... :?: :roll: :?:
dezsina

Sziasztok!

Mai uh-n, most már kerek-perec kimondták, hogy ugyan van petezsák, de ez már nem szabályos, s nincs szívhang és semmi életjel. Szóval nem fejlődött tovább a drágánk. Vszeg beteg volt, s megindult a természetes kiválasztás. Ez most nem vigasztal, de bízom, hogy egyszer még sikerülni fog. Pénteken kell bemennem a kórházba műszeres befejezésre. Lehet, hogy ezért volt a 9-ei vérzés? Bár utánna még nőtt, s ráadásul volt még egy másik is. Nem tudom hogy fogom túlélni.
Jók legyetek, s drukkolok mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
Majd fogok jönni, de most próbáljuk vigasztalni egymást apával. Még nem tudom mit hoz a jövő. :?

Nagy pusz mindenkinek!

kobzoszsu

Sziasztok.
csak beköszönök! :P Erre a nyárra letudtuk a nyaralgatásokat, úgyhogy jövök és szurkolok! :D

Vissza is olvasok majd, ígérem!

1 dolgon megakadt a szemem:
Kisbuta!
47 kg vagyok vasággyal, és most derült ki: kőkemény IR-es!!! ("viccből" csináltattam meg ezt is a Mens-ben, sőt: kiderült, hogy a pajzsom nemhogy túl, de alulműködik, pedig zabálok, mint egy ló!) No erre varron gombot, aki tud! :shock: -szóval nézesd meg!!!

tillidian

Zsu!
Nem is tudom mit írjak :cry: ...erre nincsenek szavak :cry: Egy nagy ölelést küldök,és várunk vissza.
Vendég

Dezsi!
Ma vagyok a 20.cn-en.Holnap,mikor megyek dokibához,pont az utolsó bogyót veszem be.Tehát vagy kezdünk,vagy szedeti velem még egy hónapig,mert ugye szeptember vége október eleje volt beigérve,de a 21 napos ciklusom bekavart.Azért én még drukkolok!
Bocsi,még nagyon álmos vagyok,majd jövök még,jók legyetek!
Vendég

Sziasztok!

Zsu!
Teljesen együttérzek Veletek! :( Kitartás! Gyüjtsetek erőt, a következő sikerülni fog :!:

Nyulasz!
akkor most önzőmódon drukkoljak, hogy fogigátlozz még és várjál meg, vagy drukkoljak, hogy ne fogigátlozz és előzz be egy jó kis blasztócsapattal :? :roll: :lol: :?:
melyik legyen :?
ma kérek időpontot konzira...
ja, és most kicsit jobban kezd megjönni, de még nem az igazi... :(
dezsina

Nyulasz, szerintem jobb lenne, ha kezdenétek. Én is hamarabb kezdtem, és nem volt gond belőle. Hajrá!!!!

Dezsina, nagyon kíváncsi vagyok a hormoneredményeidre. Valami oka biztos van ennek a kósza mensinek. És lécci ne görcsölj ennyire, mert az nem jó. Csak lazán... be cool!!! :wink: Nemsoká az egészen egy jót fogunk nevetni!

Zsófi, fuj-fuj ciszta. Nincs ciszta! Csak ügyesen!

Zsu, erre nincsenek szavak. :cry: Várunk vissza és nagy vígasztaló puszit küldünk!!

Kisbuta, hova tűntél?

skrisz72

Van időpontom konzira... szept 15. Vagyis, akkor októberben jöhet a 4. és egybe sikeres lombik :lol:
dezsina

Jól van Dezsina, ügyi vagy. Én 16-án megyek megyek reggel 10-re. :lol: Hajrá babák!!!!

skrisz72

Inkább nem várnék tovább,majd taposom nektek az utat :D
A Bosnyák térnél van a tesztes bolt,az a XIV.kerület,de nekem is Csibe hozta annó.Én most nem fogok tesztelni :shock: csak a 13.napon,és csak a kaális teszttel.Majd tartsátok rajtam a szemeteket.
Zsófikukac!
Reméljük,minden eredményetek jó lesz,és hess minden ciszta,baci meg ilyenek.
Dezsi,Krisz ti nagyon együtt fogtok haladni.Majd csak kapkodjuk a fejünket a csíkok láttán.

Eddig mindig hamarabb sikerült kezdenem,mert szinte mindegyik lombik előtt becsúszott egy nagyon rövidke ciklus,szerintem most is így lesz.
Szép napot,majd jövök valamikor,most mennem kell.
Vendég

Skrisz!
:D
ez az a hely, ahol vettem a tesztet: (mármint drága Csibe) vitani.hu
nézd meg. Ha kívánod és nem késő Neked a szeptember, hozok Neked is a tesztből...
dezsina

Nyulaszka!
röhögcsézik a májam :lol: :D :lol: csak a 13. napon :lol: :lol:
Ezek szerint beelőzöl, illetve becsíkozódol :lol: OK :wink:

Zsófi!
a cisztádat nagyon messzire küldtük! :lol: Gyere az eredményekkel :!:
dezsina

Nyulasz, :lol: :lol: :lol: na erre befizetek!!! Kilenc napot adok neked... :lol: :lol: maximum!!! :wink:

Dezsina, most nem kell teszt, rendeltem esthajnalcsillagtól 20 db-ot. :lol:

skrisz72

Sziasztok,

Zsu :( :( :(

Dezsi, hajrá konzi és sikeres október.

Nyulasz, neked meg nagyon drukkolok, hogy zebrás legyél :)

Kris, már annyiszor akartam mondani, milyen jó az új avatarod, tetszik :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Skrisz!
én 7 napot adok neki :D :D :D (ismerem... :lol: :lol: 13. nap :!: nevetnem kell :P :twisted: :P )
dezsina

Skrisz!
én 7 napot adok neki :D :D :D (ismerem... :lol: :lol: 13. nap :!: nevetnem kell :P :twisted: :P )
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?