Új privát üzeneted érkezett!

Aida!
Neked mennyire van nyitva a méhszájad? Mennyire szigorúan kell feküdnöd? Mennyit keményedsz?
Bocsi, de nem tudom pontosan, hogy ki hogy áll?

gwini
 
 


gwini:
Az értékem 2000 volt legutóbb, de UH-n látható egy icipici méhszáj kinyílás, tehát nem teljesen zárt, de ujjal még nem érezhető.

Az orvosom azt mondta, hogy "nem a fekvésen múlik, de azért sokat pihenjek". Keményedések, mióta a napi 1500 mg megnéziumot szedem sokkal kevesebb van, mondjuk napi 5-6, de olyan panasz fent áll (pl. most is) általában éjszaka és étkezések után, hogy ki akar "szakadni a hasfalam" a helyéből, olyan feszítő érzés. No azt nem tudom, hogy ez is keményedés-e vagy a terhesség normális velejárója?! :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Aida:Én csak annyit tudok javasolni,hogy ha ne adj isten valami baj lenne akkor hívd a mentőket.De erre tuti nem lessz szükség.Még annyit szeretnék mondani,hogy ha párod melletted is lenne mindig és valami baj lenne akkor is ezt kéne tennetek.Ő se tudna mást csinálni.De persze erre ne legyen szükség csak amikor már itt a szülés ideje :D

Ancsa:Nem vezsem rossz néven teljesen igazad van abban amiket írtál.És pont ezért is döntöttünk úgy,hogy elköltözünk,mert párom se bírja nézni amit itt művelnek velem. :( Ma is elég sokat mentünk,mert hát bordűrt kerestünk és szerettem volna én kiválasztani.És most meg eléggé kemény a pocim és görcsöl is,de persze nagybátyám egyből,de azért a kaját ügye megcsinálod? :evil: Őt csak a gyomra érdekli az nem,hogy pihennem kéne.Takarítás miatt is szóltam már nem egyszer,de mégis nekem kell megcsinálni sőt még hugomat is oviba kell vigyem és hozzam is haza :evil: Most kivételesen nagybátyám ment érte,de csak azért,hogy főzzek.Az tuti,hogy lessz dolgom bőven :) Hát nem semmi.Remélem nem kerűl sor idő előtt a szülésre.Remélem,hogy párod épp a közelben lessz amikor jön a kiscsaj.Szurkolok nagyon!!Hát én is emiatt aggódom,hogy párom akkor pont ne dolgozzon,mert ő is kb.1 órára dolgozik és hát sajna még kocsink nincs így bkv-val elég lassú a közlekedés sajna főleg,hogy most ritkítottak pár járatot ami minket pont érint :cry: Neked sincs könnyű dolgod.De fő a pozitív hozzá állás én is ezt mondom.Másképp tényleg nem lehet bírni.Hogy vagy?Remélem jól.Nagyon aranyos pocid van :D Az én babóm amióta mocorog szinte állandóan a hasam alján érzem a mocorgását és állandóan a hólyagomat célozza a kis drágám.Néha azért felűl is csinál valamit ma ki is nyomta magát,de általában csak ott érzem szerintem a lábinkója van ott,mert felűl mintha a fejecskéjét érezném :D

Csajok lehet hülye a kérdés,de mi az a tejbelövés? :oops:

Lovaszkata:Remélem egy jó darabig nem lessz sűrű keményedésed meg görcsöd.Remélem te nem fogsz olyan sokáig szűlni.Nekem is olyasmi a cicim,de nekem mind a kettő és felváltva szokott fájni meg szúrkál bele rendesen anyum szerint ez természetes :( Köszönöm szépen megnyugtattál,hogy nem nagy a pocim :D Ma megis dícsérte a fodrászom mondta,hogy nagyon szép pocim van :D :oops:
A te pocid is szép,de már ezt tuti írtam,de nem baj biztos ami biztos :D

Petra:Ez ismerős,mert kishugom is pont ezt csinálta.Anyum azt csinálta,hogy az ágyba költöztette és ciciztette amikor csak kért.Viszont ahogy olvasom kicsit túl sok neked így megértelek és hát apával is törődni kell az biztos meg háztartást vezetni.Anyumnak könnyebb volt ilyen szempontból,mert én segítettem neki a házimelóban meg mindenben.Akkor muszály lessz pár napot végig csinálni úgy,hogy hagyd sírni és hátha leszokik erről a dologról bár kishugom nem szokott le sőt ő egészen 3 éves koráig cicizett.Remélem sikerűl leszoktatni róla.És van elég tejed?Mert lehet kevés neki.Akkor szokták még ezt csinálni.Nagyon szép baba mégegyszer gratulálok hozzá!!!!!Remélem én is,hogy mindenkinek ott lessz aki kell!!!!

Gwini:Remélem minden rendben lessz.Örülök,hogy Nórinak nem lett semmi baja.Én is tuti megilyedtem volna.Laura baba remélem még bent marad kicsit.Nekem a védőnő azt mondta,hogy a 36.héttől már bármikor jöhet a baba ez igaz?


Mi jól vagyunk hál istennek :D A héten elkéne mennem nőgyógyászhoz,de lehet csak jövőhét lessz belőle.Szerdán meg megyek védőnőhöz.Remélem a súlyommal nem lessz baja.Babóm most nagyon aktív csak úgy rugdossa a hólyagomat :lol: Lehet táncos lessz belőle :lol: De imádom amikor mocorog :D

Remélem mindenki jól van!

További szép délutánt/estét kívánok mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24
 
 

 
 

sziasztok
A kis Törpém már 1,91 kg :shock: .
nem gondoltam volna, hogy már ilyen nagy. csak sajna azt nem tudom, hány cm. :cry:
A doki megerösitette, hogy fiú. mostmár nekiállok aktivan gondolkozni a neveken. férjem Alexander-t akar /ö is az/, nekem a Zsolti, Tomi, Norbi tetszik. szerintetek? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Timi
:shock: Azt a mindenkit! :lol: Gratulálok, szép nagy baba :shock:
Jó nagy lessz gondolom,mire megszületik,ha most a 30. héten már ilyen sulya van :shock: Mondjuk a kisfiuk nagyobbak szoktak lenni,mint a lányok :roll:

Név: Hát ez ízlés dolga kinek mi tetszik :roll: de jó pár oldallal hátrébb tettem be egy névtervező program elérhetőségét, próbáljátok ki, hátha így könnyebben találtok majd nektek tetsző nevet :lol:

És hogy vagy?

Reni
:( nagyon sajnálom,hogy a családod nincs tekintettel a várandósságodra és arra sem, hogy neked több pihenésre van szükséged a baba érdekében :( így hogy sokat keményedik a pocakod. Hamarosan elköltöztök és akkor remélem jobb lessz minden nektek, de legfőképpen neked könnyebb és remélem akkor majd több időd jut a pihenésre is, hiszen minél inkább majd közeledünk a végéhez, annál édesebb és nehezebb lessz a teher is és annál több pihenésre is lessz szükségünk. Én kívánom neked hogy sokkal jobbra forduljanak a dolgaitok :lol:

Aida
A 2000 az jó, mert zárt méhszájat jelent :lol:
Abban igaza van a dokidnak, ezt enyém is mondta, hogyha egy baba kiakar bújni,az ki is fog, még akkor is ha összezárt lábbal fekszünk és az egész gyógyszertár is kevés ahhoz,hogyha igazán kiakar bújni,hogy megállítsák ezt a folyamatot. :roll:

Viszont amikor fenyegető koraszülés van szó, amikor is szinte észrevétlenül nyílik ki a méhszáj, vagy a kelleténél több haskeményedés van,akkor még hatásos a fekvés és lassítja a folyamatot. Mivel a méhszáj többnyire a keményedések miatt nyílik ki , de hogyha fekszünk,kevesebb a keményedés és nem fog vagy csak lassabb ütemben fog tovább nyílni a méhszáj. :roll:

Nekem legalábbis így magyarázta a dokim, hogy mikor hatásos még a fekvés és mikor van az,amikor már az sem segít.
Remélem sikerült érthetően leírnom :roll:

gwini
Te hogy érzed magad?
Ja, a kérdésedre a válasz, én 2111-re vagyok nyitva a 26.héttől.
Per pillanat én is szeretném tudni, rosszabbodott-e azóta :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


timi:
Szép nagy a törpike! :)

No én úgy döntöttem, hogy elmegyek a párommal orvoshoz, de nem volt szerencsénk. :( Oda mentünk és ma 4-ig rendelt az orvosa, másik orvos meg már nem fogad mondván, hogy túl sokan vannak nála. Pedig már mióta húzzuk ezt az orvoshozmenetelt. Meg én is rászántam magam, hogy menjek. No mind1.

Párom csinált friss pocakfotót mindjárt töltök fel. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Friss mai poci:
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida
Nagyon szép kis formás pocid van :lol:
És jó vékony is vagy! :lol: szerencsés a testalkatod :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


És nincs túl lent? A terhességi hetemnek megfelelő helyen tartózkodik a pocakom?

A vékony testalkat nem feltétlen szerencsés terhességkor, úgy érzem. :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


:lol: persze, tökéletes a pocakod :lol: ne aggódj ez miatt :lol:
nagyon csini kismama vagy :lol:

Minden kismama nagyon csini és kész :lol: megszépítenek bennünket a pocaklalók :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek! :lol:

Borzalmasan aludtam :? fennt voltam vagy 15-ször pisilni és elaludni is csak hajnali 3-körül tudtam :? most tiszta koki vagyok :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Jó reggelt!

Ancsa!
Köszi, jól vagyok. Most is keményedek és már minden feszít odalent. Ha felkelek, úgy érzem kiszakad a pocakom. És persze a kis Laura csinálja nekem az újabb csíkkat. :? Nem is csodálom, amekkora pocakom van. Én is 2111 vagyok a 36. hét óta.

Aida!
Tényleg nagyon vékony vagy! Hát ez tényleg nem túl szerencsés terhességkor. Ezt tapasztalatból mondhatom. Nekem is csak előrefelé nő a pocim és úgy érzem kiszakad. :?
Szerintem nincs lent a pocid!

gwini
 
 


gwini:
Na igen, de nem tudok vele mit kezdeni (mármint a vékonyságommal) hiába eszek sok-sok hízlaló meg egészséges dolgot, ilyen maradok. Mindig is ilyen voltam.

ancsa:
Olyan nekem is előfordul sokszor. Éjszakai 6-7 mellékhelyiség. Néha azon gondolkozom mi lesz így később?? :shock:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


sziasztok

dawn tényleg nagyon eltünnt :shock: remélem jól vannak és ír hamarosan :roll:

aida
Elhiszem,nekem is pont ez jutott eszembe,mi lessz még később? :shock: :lol:

gwini
:roll: elhiszem hogy feszít :roll: gondolom a derekadnál érzed a csontokat nem? ahogy tágul és ereszkedik lejebb a pici :roll:
vagy máshol?
dokihoz mikor mész?

komolyan mondom megőrjít ez a fekvés :? kezdek begolyózni :? nem tud lekötni semmi sem már agyilag :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Nem tudom kit érdekel, de itt megtaláljátok országos szinten, hol és ki oktat babamasszázst :D

http://www.csaladinet.hu/szaknevsor/babamasszazs_oktato_vedonok/

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!
még mindig tart pár napig a lakásfelujitás de már kivagyok,kikészit ez a festő :oops: :oops: :oops:
Örülök hogy mindenki jol van.s-zépek a pocakfotók. :lol:

gwini: te már nemsokára megszülsz,de jó neked.nem izgulsz?

Ancsa: jol vagy?te is már a . hétnél jársz,hogy repül az idő,nem csajok????

Reni: merre vagy?holnap tali,tök jó lesz :lol: :lol: :lol:

000kata
 
 


ancsa:
Arra a két kérdésemre nem is válaszoltál, hogy a két gyerkőc mellett hogy tudsz pihenni? A főzést hogy oldod meg? Hát a takarítást?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Még egyben vagyunk! Keményedések vannak, azon kívül semmi.

Ancsa!
Holnap reggel megyünk újra a kórházba. Vizsgálat, Nst, UH lesz.

Van vkinek Angel Care Captiva kukája? Tapasztalatok? Most akarok venni, mert akciós itt 5000.-ért.
_________________
000Kata!
Igen, már izgulok. Főleg, hogy olyan bizonytalan minden. Nem tudom, hogy vajon mikor jön rám a szülés. :roll:

gwini
 
 


aida: te melyik korházba fogsz szülni?eddig hány kilót hiztál?

000kata
 
 


gwini: NST mikortól van?nekem még nem volt,az az amikor a szivhangot nézik?

000kata
 
 


Reni: remélem jol vagy,mi zus?

000kata
 
 


kata:
Én a Flóre Ferenc Kórházban készülök szülni, bár elég messze van tőlünk, remélem nem lesz villámszülés és a végén kocsiban hozom világra a gyerekem.. :roll:

Eddig kemény 1.5 kg-ot szedtem fel, ami jórészt a baba és a hozzátartozó dolgok, tehát én nem híztam. Nem vagyok egy hízós típus.

Nst: Ilyenkor a méh fájástevékenységeit mérik, a sima szívhang hallgatás más. Én úgy tudom, hogy csak 34-36. hét körül van először, persze ha nincs valami gond a kismamánál.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: és mi alapján választottad a korházat?én se hiztam sokat eddig csak 4 kg-ot .Biztos lesz idő beérni a kórházba ne izgulj.Én a délpestibe fogok szülni,és az is elég messze van tőlünk,mert én érden lakom.végül szeded a gyogyszert?

000kata
 
 


000Kata!
Aida már közben válaszolt neked.
Igen, ez méri a fájások gyakoriságát és erősségét és közben figyeli a baba szívhangját és a mozgását. Általában a 36. héten kell menni előszőr és hetente csinálják. Nekem mivel már vannak fájásaim és a méhszáj is nyitva van, így nekem most 2-3 naponta kell mennem.

Aida!
Nem semmi! Én már 16 kg-ot híztam. :wink: Most vagyok 61 kg.

gwini
 
 


kata:
Én először orvost választottam, utána néztem meg a kórházat. Megnéztem minden megvan-e ami nekem fontos, ilyenek voltak: -legyen alternatív szülőszoba, -kád a vajúdáshoz, -ha kell mégis legyen lehetőség EDA-ra, -apuka ott lehessen velem, -baba-mama szobák legyenek, -ne tegyék kötelezővé a borotválást és a beöntést, -legyen alapítványi családi szoba, -fotókon szimpatikus legyen(első benyomás). Mivel ezek mindegyike adott a Flór Ferenc Kórházban így ennél maradtam. Szerencsére mai napig úgy érzem -pár látogatás után- hogy jól döntöttem. Nagyon tetszik, ott szeretnék szülni.

A délpesti az a Jahn Ferenc? Én oda tartozom lakhelyileg. Kétszer jártam eddig ott és mindkétszer csalódtam. Sajnos. Remélem Neked jó tapasztalataid lesznek, ha ugyanarra a kórházra gondolunk.

A spiropentet nem mertem a szívem a miatt, a cordaflexet pedig nem írta fel a háziorvos, mondván, hogy árt a babának. Ezekután egyeztetve a nőgyógyászommal nem szedek "csak" magnéziumot (de abból 1500 mg-ot), a következő vizsgálatig legalábbis biztos. Persze ha nem lesz komoly panaszom.

gwini:
A 38. hét környékén már én is biztos több leszek, a mostani 1.5 kg megtöbbszöröződik az biztos addigra. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: igen egy korházra gondolunk.én is orvost választottam elöször vagyis ajánlották nekem.Elmentem hozzá és nagyon kedves szimpatikus volt,ami nekem sokat számit.A korházat nem ismertem igaz hogy nem a legjobb korház de az orvosom nagyon jo.nekem ez fontosabb mert hiába szép egy korház ha az orvosod ugy áll hozzád.Azt a hetet meg kibirom.Én amugy sok jot is hallottam a korházrol.Te idegen orvost választottál vagy hogy?mennyit kell neked fizetned vagy ez hogy megy ott?lŰehet hogy most már más korházat választanék de már mindegy az orvosommal megvagyok elégedve és ez nagyon fontos.

gwini: akkor neked már bármikor megindulhat a szülés?huu én nagyon izgulnék.Félsz a szüléstől?

000kata
 
 


kata:
Örülök, hogy az orvosod jó orvos és biztonságban érzed magad a kezei között. Ez a legfontosabb!
Én neten kezdtem el olvasgatni, fórumokat bújtam, véleményeket nézegettem és ez alapján választottam ki az orvost. A terhesgondozás nála 8000 Ft/alkalom.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida:
az tök jo ,akkor biztos nagyon jo az orvosod.és a szülésél külön fizetned kell?ha igen mennyit?neked magátol mondta a doki hogy mennyit kell fizetni,vagy hogy volt?

000kata
 
 


kata:
Azért az orvosomban néha látok kivetnivalót, leginkább azt, hogy sokszor nem lehet elérni telefonon.. De szerencsére, amíg külföldön volt egy másik ő általa ajánlott orvoshoz jártam a kórházba és vele abszolúte meg voltam elégedve és ha bajban vagyok és a saját orvosom nem elérhető, akkor őt is bármikor hívhatom.

Arról nem esett még szó, hogy szülésnél mennyit kér. Szerintem nincs neki így külön "tarifája" szülésre, egyszerűen vagy ad neki az ember vagy nem és hogy mennyit azt a szülő nő dönti el. Én mindenképp szeretnék, az hogy mennyit attól függ, hogyan fog zajlani és mennyire leszek elégedett.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: aha értem én is igy gondolom,hogy attol függ hogy zajlik az egész.

000kata
 
 


kata:
Te amúgy miért írogatsz ebbe a topikba? Keményedsz vagy már ki is nyílt a méhszáj? Mindig keverem ki hogy áll. :D Első babád? Hány éves vagy? Pesti vagy?

Bocsi a sok kérdésért!:D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: Ancsa csalt ebbe a topikba,nekem is sokat keményedett a pocim,de hálistennek már nem annyira amiota nem dolizok.
Nekem nem nyilt ki a méhszájam,vagyis remélem,mert már rég voltam orvosnál szabin volt de holnap megyek.
nekem is első babám 23 éves leszek szeptemberbe és Érden lakom.

000kata
 
 


Sziasztok!

Ancsa:Köszönöm szépen.Aranyos vagy.Hát én is remélem,hogy többet tudok majd pihenni.Hogy vagy?Elhiszem,hogy sok már neked a fekvés :( De már nem sok van hátra.Az a kb.10.hét gyorsan elrepűl :D

Gwini:Hogy vagy?Laura baba akkor már bármikor megszülethet.De remélem még bent marad egy darabig.

Kata:Hát sajna ma nem volt valami jó napom :cry: Reggel amikor kimentem wc-re véres volt kicsit a bugyim :cry: És hát eléggé megilyedtem.Aztán párommal elmentünk az SZTK-ba dokihoz.Jól megkaptam a magamét amiért nincs vezetve a kiskönyvem normálisan :( Persze a végén belátta,hogy erről nem én tehetek.Meg mondta,hogy rám különösen oda kéne figyelni,mert magas vérnyomásos vagyok.Így magához rendelt vissza jövőhét csütörtökre.Csináltatott teljes vérképet,vizeletet,UH-t is.Meg vizsgált és képzeld el,hogy a méhszájam teljesen zárt :D Jobb lett :D C2000-ről,C 3000 lett :D Bizti a sok pihenés miatt.Vagy csak félre diagnosztizált a Páczai.UH-n is mindent rendben találtak hál istennek :D Szépen fejlődik a babó.És képzeld kiderűlt,hogy már 29 hetesek vagyunk :D És a súlya 1127gramm :D És még szemészetre is el lettem kűldve ott is minden oké.Így nem tudom mi lehetett az a kis vérzés :shock: Anyum szerint lehet azért,mert sokat mentem tegnap.Lehet ki tudja.Remélem ilyen nem lessz már.

Csajok!De azért ugye maradhatok itt? :oops: Itt olyan jó a társaság :D

És már 2 napja alig alszok így eléggé kivagyok :( Ma is hajnalban a babó ébresztett :D Így lehet mostantól nappal fogok aludni :D

Bocsi ha sokra sikerűltem :oops:

Remélem mindenki jól van!Vigyázzatok magatokra és a babókra!!

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24
 
 


Szia Ancsa!
Miskolc van hozzám a legközelebb (70 km).
Közben sikerült kiderítenem, hogy ott hol van, meg nagy nehezen sikerült velük felvennem a kapcsolatot. Először azt mondták november végére :shock: van időpont! Hosszas beszélgetés után kiderólt, hogy mégiscsak mehetek előbb is, de csak szerdánként, úgyhogy lassan csak eljutok majd!
Nagyon köszönöm a segítséget! A nőgyógyászom aranyos, meg minden, de csak azt hajtogatta, ha nincs csomó nincs baj. Hát úgy legyen! :)
oxy
oxy
 
 


reni:
Sajnálom a vérzést, pihenj többet. A méhnyak állapota -ahogy Te írtad 2000-ről 3000 lett- nem változik, csak hát ugye ez nem olyan egyszerű. Ezért kell mindig menni ugyanahhoz az orvoshoz. Mert ugye itt az első érték azt jelzi, hogy hány ujjnyi a méhszáj, 2 vagy 3. Ideális esetben 3, ami az én nőgyógyászom szerint 4 cm környékén van. Ezért a méhszáj és méhnyak állapotának vizsgálatára a legjobb az UH. Nekem a helyettesítő orvos 2000-es értéket írt, 3 hét múlva pedig 35 mm lett UH-n nézve. Tehát akkor "fél ujjnyit" hosszabbodott. :D Mert a 2 ujjnyi kb. 3 centi körül van. Hú, lehet ez zavaros lett, arra akartam kilyukadni, hogy ha egyszer megrövidült nem "hosszabbodik" vissza, ez a folyamat megállítható, de semmiképp nem visszafordítható. Szerintem el kéne menj mihamarabb a saját orvosodhoz, a vérzés miatt is. Ez a sok dokihoz járkálás sem biztos, hogy jót fog tenni, pihenj sokat!

Egyébként szép reggelt mindenkinek! Én vhogy nem érzem jól magam.. :roll: Hogy mi bajom van? Foglalmam sincs.. Olyan mint máskor amikor beteg kezdtem lenni. Rossz a közérzetem, hőhullámom van, se fekve, se állva, se ülve nem jó. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Na, ismét itthon! Úgy érzem, hogy ez a picike viccel velünk! Eddig amennyire ki akart bújni, most annyira jól érzi magát odabent. Most éppen semmi jele a szülésnek. A méhszáj bő 1 ujjnyi. Nst rendben: 2 kisebb fájás volt. UH-án is minden ok! Adatok:
Bpd: 88mm
AC: 328mm
FL: 70mm
OFD: 113mm
HC: 317mm
Áramlás rendben.
Becsült súly: 2950 gr! Ennek nagyon örülök, mert másfél hete még csak 2370 gr volt. És továbbra is lány!
Legközelebb csak 1 hét múlva kell mennem. Viszont pénteken nem lesz a dokim, úgyhogy mondta, hogy még holnap hívjam fel, hogy hogyan állok a fájásokkal. Remélem, hogy nem pont pénteken akar előbújni ez a pici lány. Már feküdnöm sem kell egyfolytában, de most péntekig még vigyázok, hogy nehogy pont akkor jöjjön.

gwini
 
 


Itt tett fel vki a múltkor olyan linket, ami a baba súlyát és a hosszát becsli?

gwini
 
 



Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Megjöttem az orvostól.Minden rendben,zárt a méhszájam,azt mondták nagy a babó :lol:
Adatok: BPD: 71mm
OFD: 95mm
HC: 276 mm
AC: 235mm
FL: 50 mm

És a súlya: 1100g :lol:

000kata
 
 


Aida!
Köszi!

Kata!
Örülök, hogy jók lettek az eredményeid! :lol: Hát, tényleg jó nagy a babád! :shock:

gwini
 
 


gwini: szerinted nem baj hogy ilyen nagy?
beirtam ilyen kalkulátorba hogy hány hetesnek felelnek meg az értékek és a buksija a 32. hetet irta.meg a hasa is nagy.Attol biztos arányos lesz,nem?azt irja hogy a normál érték 27 hetesen AC:178 nekem meg 235 és a HC:253 nekem meg 276.
De a Reninek is majdnem ilyenek pici eltéréssel.Neked mennyi volt 27 hetesen?

000kata
 
 


Szept.13-ára foglaltam időpontot a 4D-Genesisbe! :) Alig várom, jönnek nagymamák is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: az tök jó :lol: várjuk majd a képeket

000kata
 
 


ancsa merre vagy?? Remélem nincs baj.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Kata!
Nem hiszem, hogy baj! Akkor mondták volna! Eddig megfelelt az UH-kon a heteknek? Lehet, hogy elmérték ám! Nekem nem volt 27 hetesen UH-ám, csak 29 hetesen. Akkor 1250 gr volt, de 28 hetesnek felelt meg.

Ancsa!
Merre vagy? :roll:

gwini
 
 


sziasztok!

Reni, Aida...a méhnyak hossza változhat, van ilyen. Nekem is jobb lett a pihenéstől! Mert én 17 hetesen Ci: 1000-es méhnyakkal feküdtem be, és szerencsére most 2000-es :lol: A doki mondta is hogy ebben bízott, hogy meghosszabbodik.
A méhszáj nem tud becsukódni, ha már kinyílt! :?

Reni...úgyhogy gratulálok! Szépn gyarapodni fog már a babád! Nekem a 26,5. héten volt 930 gramm, és mikor a 31.héten nézték, már 1800 gramm volt :D és 43 cm!

A fejmérettel kapcs...000Kata....az én Norbikám is nagy fejű :lol: , kérdeztem én is hogy nem baj e? :shock: De azt mondják hogy ez belefér, mert formás és arányos még így is, mi is 2 héttel nagyobbak vagyunk fej ügyileg! :) Ez csak szülésnél lesz szívás! :roll:

Aida...jó mozizást! :wink:

Gwini...még semmi??? Úgy néz ki ez a baba mégsem akar kijönni! :lol: Eddig meg ettől rettegtél, mi?

Ancsa....hol vagy? Jó vagy???

Mi most jól vagyunk, tegnap elkeztem kimosni a kisruhákat az anyu segítésével, olyan jó volt ránézni a szárítóra! :lol:
Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok! :lol:

De aranyosak vagytok,hogy kerestetetek :lol:

Nem tüntem el, csak a párom épp itthon maradt és nekiállt a mi hálószobánkat tapétázni,festeni, és mivel nekünk a hálóban van a számítógép, így amíg festett, nem működött a gépünk és azért nem tudtam jönni! Ma még rendbe kell tenni, de remélem estefelé már vissza tudlak olvasni benneteket!

Én jól nem vagyok :( tegnap is annyira sürűn jöttek a görcsök és megint valami barnás- rózsaszínes folyás volt a fehérneműmön,hogy azt hittem este megszülök :? aztán szerencsére nagy nehezen elmúlt a fekvéstől :)
Remélem ez a barnás váladékozás nem annak a jele, hogy tovább nyíltam! :? Mert utánaolvastam és azt írták hogy hogyha a méhszáj kezd kinyílni,akkor figyelhető meg ilyen váladékozás :?
Ti hallottatok vagy olvastatok erről valamit?

Nagyvonalakban.

gwini
Örülök,hogy még egyben vagytok! Gratula a szép baba sulygyarapodáshoz! :lol: Most hogy vagy?

Aida
Már válaszoltam a kérdésedre, csak általánosságban írtam, és lehet nem vetted észre! Szóval nekem a párom segít minden itthoni dologban,hogy tudjak pihenni. Illetve anyukám is sokszor elviszi a lurkókat, ide-oda, meg játszótérre.
Most meg hogy beindul a suliovi, napközben nem lesznek itthon ,így fogok tudni pihenni. Szóval valahogy így oldjuk mi meg, szervezéssel.

Reni,000Kata
Örülök,hogy ilyen szépen fejlődik a babótok :lol:
Hogy mondhatsz ilyet reni! Persze hogy maradhatsz itt köztünk.
És nagyon örülök neki, hogy javult a méhszájad!!!! Csak így tovább!!!!!

Ugy látszik csak az én manóm nem akar nagyra nőni :( lehet tényleg igaza van a dokimnak és az alacsony vérnyomásom az oka :? mert tényleg rendesen eszem és szedem a vitaminokat is rendesen :( na majd meglátjuk ha kibujt a drágám :lol:

lovaszkata
Örülök hogy jól vagy! Remélem végleg elmúltak neked ezek a keményedések. :lol:

Én az elmúlt 2 napban annyit keményedtem, mint előtte 2 hét alatt :oops:

Dawn
Merre vagy? Jól vagy?

Na most ennyire futotta, mert párom folytatja a hálót.
Legyetek jók! És vigyázzatok magatokra! Estefelé benézek mindenképp. :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!
Nekem meg ma reggel elkezdett elmenni a nyákdugóm, azt hiszem. És keményedek is. :roll:

gwini
 
 


Sziasztok!
Rövid bejelentkezés: másfél hete kórházban vagyok. Görcsök miatt jöttem, de váratlanul miómát találtak a méhfalamban az ultrahangon. Nem étrem előtte 1 héttel mért nem vették észre? Egész éjjel görcsöltem akkor itt a kórházban, mire reggelre rájöttek i az oka. Egy 6x4 cm-es baromira begyulladt mióma. Antibiotikumkezelést kaptam rá. most már nem fáj, de ott van. Várakozó állásponton vagyunk, mi lesz. Cél: minél több hetet kihúzni esemény nélkül a kórházban. A doki azt mondta, szülésig már haza sem enged. Nem tudni mi lesz ezzel a miómával, legjobb lenne, ha maradna békében, most biztos nem veszik ki. Babuskám jól van én bizakodom, csak sajna az egész éjjeli görcstől kicsit kinyílt a belső méhszájam is ráadásul. Röviden ennyit rólam. Nem tudom mikor kerülök internetközelbe legközelebb, bocsii.
dawn
 
 


Szia Dawn!
Sajnálom és jobbulást kívánok! Remélem, hogy még sokáig vissza tudják tartani a babát! Jelentkezz, ha tudsz!

Lányok!
Vett vki közületek hősugárzót? Hol lehet venni és mennyiért?
Kellene nekünk a fürdőszobába a kicsi fürdetéséhez, mert ott elég hűvös van. Azért felesleges az egész házat befűteni.

gwini
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?