Új privát üzeneted érkezett!

vicky :lol: az árakat még nem is néztem...ja, hát nem utolsó. De inkább összeszorítjuk a fogunkat, minthogy naponta szídjam magam, miért nem vettük meg a másikat... mEg hogy emiatt háromszor meggondojam, elinduljak-e a prücsökkel sétálni, mert szar összerakni, kinyitni, nehéz levinni stb... :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Anna, én is úgy voltam vele, hogy előbb legyen meg a típus :roll: aztán meg szét lehet nézni teszvesz.hu-n vagy vaterán, esetleg a kedvenc olasz webáruházunkban (www.bimbomarket.it), az olasz kocsik tutira itt a legolcsóbbak :wink:
A Skate-be én is szerelmes voltam, egészen "első látásig" - a fél autómat elfoglalta volna, és összecsukva is olyan széles, hogy szerintem át sem érném :roll: súlyra sem túl könnyű. De persze ha nem akarod sokat emelgetni, akkor szuper! Hajrá zöld babakocsisok, a hordozónk huzata ugyanolyan zöld bubis :wink: Gyönyörűűűűűűűűűű :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!

Madaran szerintem klasszak a kocsik,bár mindenképp sokmindent figyelembe kell venni.Nálunk például fontos a nagy kerék ,mert nem mindenhol jó az út.

Kata a munkával csak óvatosan!
Én sem szeretem hogy itthon kell lennem,de napi 6 km gyaloglás és 12 óra munka nem passzolt a várandósághoz.Néha szenvedek de talán a babámnak ez a legjobb. :D

Klassz ,hogy néhányan már vásárolgattok rucikat is!Én még nem tudom ,hogy fiú vagy lány ez a pici pocaklakó , ezért nem is vettem semmit.
Ha lány lesz elég sok baba rucit ígértek ,ezért még nem is nagyon akarok vásárolni.Bár ha betévedek egy üzletbe nem tudom megállni ,hogy ne nézzek körül! :D

Kép


Kép
poszani
 
 

 
 

Csöre,az klassz lehet hogy otthon dolgozol,legalább sokat lehetsz a gyerkőcökkel

Kata,engem a gyomorégés eddig elkerült,mégcsak az hiányozna.Gyomorégés+hányinger

Viszont a gyomorideg nem kerül el,mert kedves szomszédom előszeretettel üvölteti a zenét,szinte éjjel-nappal és hihetetlenül áthallatszik.Persze már szóltam neki,ami csak ideig-óráig használt

Vickybabe,az igaz hogy van időm bőven a kisbabámra,csak mostanában már annyira kész vagyok attól hogy állandóan otthon ülök.Legalább a kertben el lehetne lenni,de az nincs

De azért köszi mindenkinek a vigasztaló szavakat

liuska
 
 


Sziasztok!

Bocsi, nem olvastam vissza. Sajna én is megnyertem az alacsony AFP-t. A doki, aki kinyomtatta közölte: határérték alatt van, valószínűleg beteg a baba.
A dokim nyugtat, sajna nem nyugszom.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna: ne aggódj, emlékezz vissza, pár héttel ezelőtt Te nyugtattál, hogy az AFP elavult! Most én nyugtatlak. Nyugi: az Istenhegyin minden rendben volt, a doktornéni is nyugtat, szerintem menj el a 18 hetesre az Istenhegyire Hajdu doktornőhöz, ő is megnyugtat. Béta Hcg alacsony vagy magas?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! Jössz msn-re?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Látom 0,55, nem lesz gond, nyugi ... a dokit meg tényleg fejbe kéne lőni, aki odaadta

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


megyek, rögtön belépek

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hanna:
Látod itt már mennyien vagyunk alacsonynak vélt AFP-kel .
Mikor kell menned genetikára? Istenhegyin voltál anno? Nem lehet semmi gond!

Csöre:
A testvérfellépővel egy dilemmánk van. Télen nem csapja fel a babakocsi kereke a sarat az álldogáló tesóra? Na és néztünk ülős változatot is, nem tudom nem fázik-e fel télen rajta...
Ja és még egy! :) Ezek kompatibilisek bármelyik babakocsival??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes: több féle van kocsifüggő, ha megmondod, milyen a kocsi, tudni fogják, milyen kell rá... az a helyzet, hogy mi főleg nyáron használtuk. Ülőset nem láttam még, nekünk állós volt.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hanna! tényleg nyugi...nekem 0,52 lett az afp-m...hozzá emelkedett a hcg szint. Egyes helyeken még mindig nem értem miért a 0,5 az alsó határ!
HA utána olvasol, akinek iylen értékei lettek, senkinek nem született beteg gyereke! A beteg gyermekek döntő többsége és ezzel nem rémisztgetni akarok, de a normál értékű afp-k és egyebeknél született mert ott esetleg a további vizsgálatok nem tértek ki a konkrétumokra!
engem az bosszant, ha nem itt élnénk hahenm egy másik országban tőlünk mondjuk nyugatabbra ahol iylen afp nincs csak két genetikai UH akkor fel sem merülne a beteg baba gondolata!
A genetikai tanácsadóba meg semmi különös nem fog történni...felrajzolják a családfát tök fölöslegesen, az életkorod és az adatok alapján kiszámolják a valószínűséget. 1:300 alatt (ugyanúgy, mint az istenhegyin vagy a bolgárkerékben) felajánlák a magzatvíz vizsgálatot.
Nekem 1:500 lett... szerintem neked is ennyi lesz, hisz majdnem ugyanannyi az értékünk és a korunk.
JA és senkit nem érdekelt, hogy én váltig mondogattam, hogy tuti egy héttel hamarabb lett levéve!
Most szombaton lesz egy kontroll 4D UH.

Liuska! remélem a szomszédod nem fog zajongani ha meglesz a baba!

Kata! én is megyek pécsre 15-én bírósági tárgyalásra! Lehet együtt megyünk:)
katuska79
 
 


Ja a kislánynak aki a képen Mátéval van, 7 volt az afp MOM értéke! nem is kcisit volt magas...már egyből felkészítették az anyukát, hogy 100% beteg iylen magas értékkel! MAgzatvíz vizsgálat, Uh.
VAsárnap volt egy éves....de nincs neki semmi nyitott veleje...max a szája van nyitva:) makk egészséges. Ennyit a csoda afp-ről!
katuska79
 
 


Csajok! Nagyon szépen köszönöm! A dokim szerint is minden ok. Én pedig bízom benne!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna! Ejnye-bejnye, nem szabad izgulni, TUTI JÓL VAN ZSEBI,TÖKÉLETES A KISFIAD!!! Elő a vidámságot, csak pozitívan!!! Csak úgy, ahogy mindig látjuk Tőled!!! Ölel-ölel!!!

Madaran, örömmel látom, hogy Neked is ilyen babakocsi-lázad van :lol: Én is ezt csináltam,amíg nem vettük meg! Éljenek a zöldek!! :lol: Én részrehajló vagyok, a peg-peregora szavazok :D De nem tudom, ezeket a típusokat nem próbáltam :oops:

Katuska: OK, megpróbáljam kitolni addigra a pécsi kiruccanást? Egyedül mennél? Akkor tök jó lenne együtt!!!

Vickybabe: én is gondolkozom, hogy hamarabb 'leszerelek' kicsit a munkából -- védőnéni is javasolta, csütörtökön megye dokihoz, rákérdezek, hogy mit gondol.

Csöre: Én Siófokig szoktam lemenni és onnan a 60-akárhányas úton -- mondjuk az sem jobb semmivel sem :( Nincs mit tenni, menni kell :evil: Úgy bírom az okos külföldi kollegákat, főnököket, akik tudják, hogy mi a helyzet, de azért kérdezik, hogy ugye menni fog?? Hát persze...közülük senki nem volt még várandós?? Bár, lehet, hogy nem...Ma is, első nap az íróasztalnál, de azt hittem, megkattanok: leülök, pisilni kell, gyűrődik a pocak, felállok nyújtozni, nem haladok...

Ma viszont végre elmentem jógázni, szuper klassz volt, megyek jövő héten is!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Húúúúúúú.... micsoda babakocsi-láz van itt :roll: :lol:
Én meg még azt se tudom, milyent akarok :oops:

Hanna
AFP :evil:
Én alapos UH-t javasolnék!

Mi ma UH-tunk... Alex még mindig Alex... és tökéletes bébi... mindene megvan, kb. megfelel a nagysága a terhességi korának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nekünk is ma volt az UH, és az UH-orvos biztos volt benne, hogy lány.
Én ugyan megálmodtam, hogy fiú, így kissé meglepődtem, de azért 20 másodperc alatt feldolgoztam a hírt:) Nagyon örülünk neki, gyorsan nekiálltunk lánykaneveket válogatni.
Férjem egy igazgatósági meetingen olvasta az sms-em, olyan döbbent képet vágott,hogy fel kellett olvasni:)

Az AFP 1.1 lett, amire azt mondták, hogy ok, a terhességi cukor 7,2, ami nem vidám, de még nem teljesen rossz sem.
Beszélek majd védőnővel, hogy az "oda kell figyelni" étrend kicsit bővebben mit is jelent.

A baba paraméterei dicséretesen átlagosak, akkora, amekkorának lennie kell.

Kép
gombócmakka
 
 


Gombócmakka! Nagy gratu a Leányzóhoz és hogy ilyen szépen hozza a méreteket :wink:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Tényleg nagyon szépen köszi Csajok!!!!!

A dokim is nyugtatott.

Holnap írok bővebben!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Jó reggelt!

Gombócmakka
Az a 7,2-es cukor az éhgyomri vagy evés utáni?

Étrend
Napi 160-180g szénhidrát, 5-6 részre elosztva egyenletesen.
A szénhidrátok közül inkább a lassabban felszívódóakat kell választani, nem a gyorsakat.
(kell egy tápanyagtáblázat--neten található)
Vendég
 


Nekem egy egész állatkertem van :cry:
Róka koma kergeti az ordas farkast :evil:
Vendég
 


Jó reggelt!

Vicky! Kitartás! :wink: Este nálam is volt, de gondolom a stressztől.

Gombócmakka! A blogomban van étrend, illetve egy csomó honlap. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Vicky! Jól elküldted az este nekem is az állatkáid! Nem tudtam eldönteni, hogy hányjak vagy egyek....aztán bevettem egy renit és jobb lett:)
Azt hiszem a hagyma volt a ludas a meleg szendvicsen.

Volt valaki 4D-s UH-on a bolgárkerékben? Milyen volt? Rendik? Alaposak? stb stb....

Lassan nekiállok almás lepényt sütni, apa ma éjjel indul romániába, jól fog esni neki biztosan egy kis haza íz:) Meg ezek az almás meg meggyes sütik tök jók útközben. Nem is édes, nem is savanyú...olyan pont jó:)
katuska79
 
 


Gombócmakka: gratula a csajszihoz :) rózsaszínedünk, látom :) érdekes, hogy az UH orvos tutira mondta, a kislányokra mindig azt szokták mondani (legalábbis nekem), hogy "inkább lánynak látszik" Egyébként én is fiút álmodtam, kis feketét... erre megint lesz egy szőke colos lányom :D (ok, hogy szőke, az nem látszik, de mivel annyira hasonlít a nővérére, betippeltem :)), akinek legalább úgy örülök :)
Kata: én is megkínlódok :S azt sem tudom, hogy üljek... estére mindig fáj a derekam... igaz, ha nem ülök, akkor is, de nekem a főnököm, bár nem szült még :) már lassan 4 gyerekes apuka (megint együtt várjuk a babánkat, mint annak idején Mesinél) ezért nagyon megértő, abszolút jó fej, igyekszik nem túlterhelni. Azért befigyel egy előadás egy nemzetközi konferencián, amire még nacit kell majd vennem, mert bár már nemcsak játszó cuccaim vannak, igazán elegáns nincs... de láttam a west end-ben egy aranyos kis kockásat, szerintem visszamegyek érte gyorsan :)
Katuska, Hanna: engem még csak genetikai tanácsadóba sem küldtek a 0,54-es AFP-m és a 33 (mire a baba megszületik 34, hacsak nem siet egy kicsit :)) éves korom ellenére... kellett volna?
Liuska: mikor Mesi született, még Bp-en laktunk egy századeleji bérházban: 10 centis fal a szomszéd szobája és köztünk... amikor megtudtuk, hogy babát várunk, rögtön leszigeteltük a falat: 5 cm üveggyapot + OSB, azt csak lakkoztuk. Előtte hallottuk minden nap Jenő (a papagáj) és a macska (nevét örök homály fedi) harcát, utána semmi nem jött át... nem volt nagy beruházás, pedig brutál nagy falfelület volt (3,8 * 6 méter), és még a szoba hangulata is jobb lett... kis skandinávos :) szerintem gondoljátok végig, mielőtt a szomszéd kiüldöz a világból...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Lányok... az állatkert miatt együttérzek... körülöttem csak ólálkodnak, de az is több, mint kéne :( jobbulást

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Gombócmakka! Gratula a Csajszihoz! Bocsi, kimaratd. :oops: Majd megyünk udvarolni.

Katuska! Almáslepény.. :oops: éhezem :)

Csöre! Engem sem küldött a dokink! Ő azt mondta, minden ok a babával. Lásd az én előzményeimet. ... Hajdú doktornőhöz megyünk és ennyi. Nekem 3 doki látta Zsebit eddig. Ha gáz lenne, 3 dokiból 1 már csak észrevette volna. Nem?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katuska: egy kis almás jöhet fénypost :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Kép Kispocok 18 hetesen

Ezzel a csodaképpel még adós voltam :) Hanna, köszi a méretezést :) ígérem, megtanulom :oops:
Szóval ő a kis drágánk 18 hetesen a genetikai UH-on :) ugye milyen csodaszép?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre!
Annyira szép!!!!!!!!! Komolyan sírva fakadtam, mikor megláttam. Igazi kis csajos pofi! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


A kisfiam nem győz majd betelni a szép kislányokkal. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


sziasztok Lányok,

egyelőre ritkán tudok jönni, de azért be-benézek ide.
szerencsére már csak 3 hetet dolgozom, utána végre tengernyi időm lesz.:)

közben kiderült, hogy kislányunk lesz. ezt az Istenhegyin mondták, majdnem biztosra, de megyek a saját orvosomhoz is 4D-re csütörtökön, úgyhogy azt még megvárjuk...

Hanna, és aki az AFP miatt aggódik! felesleges! a környezetemben (baráti kör, munkahely) rengeteg példát láttam arra, hogy rossz eredmény miatt hetekig stresszeltek a kismamák-persze utóbb kiderült: feleslegesen. ez csak a babának és nektek árt.
nekem még nincs kész az eredményem (vagyis nem mentem még el érte), de őszíntén szólva nem is érdekel. az istenhegyis dokinő is megerősítette, hogy nem is érdemes átvenni. elavult szar, be kéne tiltani.

PHPBB kód:
Kép
adria 33
 
 


jaj, nagyon édesek a feltöltött fotók!:):)

én is feltszem majd, de egyelőre nem engedi, mert túl nagy.

ti is úgy veszitek észre, hogy mostanában több lány születik?
érdekes, egy évvel ezelőtt ez pont fordítva volt.

PHPBB kód:
Kép
adria 33
 
 


Adria! Gratula a kislányhoz!
Köszi a nyugtatást. A képet, ha átküldöd nekem, lekicsinyítem és visszaküldöm. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csöre: MESESZÉP!!! Tényleg, mennyire más, mint a kisfiam, mármint úgy 'arcberendezésre', tényleg kislányos nagyon! Nem mondom, hogy irigy-irigy, mert imádoma fiam, de a következőnek majd jöhet egy ilyen kislányka :D
Vigyázz Rá nagyon! Értem ezalatt főképp a munkát, amiből baromira kezd elegem lenni. Egy kisfőnökkel beszélgettem ma, elmondtam, hogy milyenek voltak illetve lesznek a heteim, hónapjaim, ő is nagyban támogatja, hogy mihamarabb menjek pihizni, mert ez még egy jó kondiban lévőnek is sok, nemhogy egy kismaminak...érzem, hamarosan redukálom az itt töltött időt :lol: :oops:

Hanna: úgy látom, tényleg lesz majd kiknek udvarolnunk :lol: Remélem, megnyugiztál,naná, hogy minden rendben Zsebivel!!!

Katuska: almásat nekem is!!! Lécci-lécci :lol:

Adria: nagy gratu a kislánykához!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Köszi Lányok :) Várjuk a kandúrokat :)
Kata: nagyon vigyázok :) legalábbis igyekszem, de Te is! Nem ér annyit az a buta munka :evil: (mondom én :oops: ) Egyébként Kispocok "arcberendezése" tisztára olyan, mint a lányomé, csak az orra "kiskrumpli", ami a nagypapámére hasonlít :) Mesié meg kis hegyes, az övé az anyósoméra :)
Adria: eddig elég kék a tábla :) de a közvetlen környezetemben tényleg több a lány, igaz, évek óta... Gratula a kislányhoz :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Rég írtam, teljesen kidőltem vasárnap és tegnap.
Mire gépközelbe kerülhettem volna, teljesen lefárasztottak a kölkök és az apjuk...

Akkor jön egy kis mini válaszadás-pótlás az elmúlt néhány oldal terméséből.

Katuska! Köszi a furulyás képet, eszméletlen jó, a páromnak is tetszett! ;) Imádnivaló kölyök és eszméletlen kreatív - és akkor még nem tudtam, hogy mulat és hogy csajozik! ;)
A Suttogót én is megrendeltem, ma megyek érte. Hátha a harmadik gyerekemet kicsit rendesebben nevelem. (Szegény első kettő...) :shock:

Dolgozás:
Hááááát én úgy indultam neki, hogy decemberig mint a kisangyal fogok dolgozni, az első két pocakos létből indultam ki.
Mostmár azt gondolom, november közepén legkésőbb én már búcsút mondok néhány évre az íróasztalkámnak. Addig sajna nem megy, mivel egy majdnem egyszemélyes team tagja vagyok, van egy csomó dolog, amit végig kell addig vinnem, de az is lehet, hogy Luca napra még be kell mennem... :lol:

Védőnéni: eddig egyszer voltam nála, ő lesz a harmadik védőnénink. Marcinál jött, beszélt, keveset segített, középkorú volt. Nem volt semmi különös vele.
Julcsinál jött minden héten, ezek tök jók voltak, mert sokat beszélgettünk, s volt értelme a beszélgetéseknek. Ő teljesen kezdő volt, most babázik (ha visszajön dolgozni, biztos, hogy lesz egy kis tapasztalata)
A mostani iszonyatosan nagy területet lát el, hiszen viszi a régit és a szülésin lévő védőnő területét egyszerre.
Van ott luxuslakás és nyomornegyed is, nyilvánvalóan a nyomornegyedbe megy inkább, ott jobban elkél a segítség. Terepszemlén még nem volt, jövő héten megyek majd hozzá, szeptemberben meg viszem Julcsit oltásra, s akkor is találkozunk! A "környezettanulmányról" azt gondolom, legyen tiszta és rendes a lakás, ez a lényeg. Ráadásul ők is emberek, nekik is van bizti egy nagy halom vasalnivalójuk, s lehet, hogy a mosatlan nála is észveszejtően hamozódik. Azt viszont én is kifejezetten rühelleném , ha bejentkezés nélkül állítana be hozzánk... Brrr! :twisted:

Üdv az újaknak, nagy ölelés az aggódóknak és szintén nagy ölelés a megnyugvóknak.

Táblázat: kékek fölényben, de sebaj, "Csak az egészség meglegyen" :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Sziasztok!
Madaran:
Hat ez a kocsi ugy engem is most foglalkoztat. Es annyira ossze vagyok mar kavarodva hogy csak na. De igazsag szerint el kell menni a boltba es ki kell probalni. Az az igazi. En csak abban vagyok nagyon nem biztos, hogy akar hany orvost es kocsis szakuzletest kerdezek mindenki elmondja 200x, hogy a babat 2-3 honapos koraig ne ultessem. Az autos ulesbe is max 2 orat ajanlanak, mert allitolag rossz a gerincenek meg a fejenek. Ezert is ajnaljak a mozest meg a fektett kocsit. Viszont itt tok sok olyan velemenyt hallok, hogy mar 1 honapos kortol ulni akkar a baba mert nezelodne stb. Szoval nem tudom mit szoltok a harom honapos korig valo fektetesrol, csak nagyon neha felulesrol?

Az afp-t itt sem hasznaljak mar, ugy hogy ne tessek agodni.

En nem tudom meddig fogok dolgozni, szeretnek csak decemberig, habar ugy is itt unom magam halalra, na de jobb lenne magam halara unni otthon, mikozbe olvasok, meg vasarolgatok, takaritok stb. Amugy is olyan feleosleges, hogy itt vagyok semmit nem csinalok, egyfolytaba babanetet olvasok, anyum ahanyszor hiv meg is kerdezi na mi van kislanyom babanet?, a papirok meg csak tornyosulnak az asztalomon, engem meg a baba lexikonon kivul nagyon semmi sem erdekel. Meg csak a telefont sem veszem fel, es kerdezoskodom a gyaraktol mi ujsag, mi hogy megy stb. Szoval munka ugybe olyan mintha itt sem lennek, csak vagyok. Persze ebbe az alatkert is besegit. Na mit lehet csinalni.

Kép

Kép
brestovsky
 
 


szerintem tök jó, hogy jönnek sorba a lányok...mert mit csináljanak a tavly született fiúk? :oops: :oops:

Nekem még oylan furcsa a gondolat, hogy a gézengúz Máté mellé talán egy édi kiscsajom is lesz:) De legalább nem kell azon tépelődni, hogy akkor most kell huzogatni a kukit vagy sem....

Csöre! ó a genetikai tancásadó bocs de egy humbug volt....értelme csak az UH nak volt de oda meg úgyis megy mindenki!
megkérdeztem unokahugom, hogy neki miért kellett megcsinálni a magzatívzvételt és azt mondta, hogy neki is alacsony volt az afp-je, a 16 hetes UH-on egy ciszta volt az agyban de a következő UH-on már nem látszódott, felszívódott. neki azt mondták ez okozhatta az alacsony afp-t! OKzhatja akár vesetágulat is,d e az is egyértelműen látszik az UH-on, valamint ha valami bibi van a szívvel, de azt is megnézik. Ha ezek mind rendben vannak akkor ok.

Batkata! szerintem tök jó a suttogó, a második részt én is most olvastam el és nagyon sokat segített abban, hogy megértesm mit miért csinál a fiam és hogyan kezeljem. Nem egyszerű eset, igen akaratos, rendesen próbára teszi a türelmünket. SZóval nekünk nagy segítség a könyv.
Most éppen vizipisztolyla terrorizál hol engem, hol a kutyát....

Nemsokára kész a süti! küldöm mindenkinek szeretettel!

Kata! Mátéval meg párommal megyek pécsre. Ha már ott vagyunk akkor kirándulunk is egyet. Legalábbis eszünk egy jót meg sétálunk a tettyén...

Adria! próbáld meg valami programmal lekicsinyíteni a képet. PL xnwiev vagy photoshop vagy valami hasonló. A netről le tudod tölteni az xnwiev programot. Én szeretem, egy csomó mindent lehet játszani a képekkel vele.

Csöre! tényleg tagadhatatlanul igazi kislány arca van!
katuska79
 
 


Sziasztok! :)

Látom babakocsi, babaágy lázban égtek. :)
Én maradok annál a babakocsinál amit anno mutattam, kiságyat pedig az IKEA-ban néztem ki.

Védőnéni: hát, ha váratlanul állítana be, tuti kilennék. De úgy állapodtunk meg, hogy telefonál előtte, hogy egyáltalán itthon leszek-e.

AFP: nekem most Csütörtökön fog letelni a 2 hét, de védőnéni még mindig nem telefonált, hogy megvan-e az eredmény. Remélem azért nem kavarták el. :( Tudom, azt mondjuk az AFP előtt, hogy elavult, nem fogunk vele foglalkozni, de ha mégsem tökéletes az érték azért parázunk. De nyugi Hanna, Zsebi jól van, szép és egészséges. Az AFP meg elmehet a sunyiba. ... Amúgy meg nagy valószínűséggel nekem sem lesz jó az értékem mert nagyon a vége felé mentem már, szóval felkészültem erre úgy ahogy. A dokinéni majd úgy is megnyugtat, és az UH-n is minden rendben lesz. Hidd el!

Szerintem több kisfiú lesz télen, mint kislány, ha jól láttam. :)

És hogy feljebb milyen cuki kis pofit láttam. :) Tündéri!!!!!
Én is úgy várom már, hogy menjünk újabb 4D-sre, de majd csak a 24-25. héten megyünk újra.
Vendég
 


Csöre!
Ez a profil gyönyörű és nagyon megható! :) Olyan kis finom, kedves!
Remélem, lesz időd foglalkozni vele. Én is azt veszem észre, hogy van olyan hajtós nap, amikor nem is figyelek rá. Tudom, hogy galád dolog, de ez van. Annyi midenre kell figyelnem, sajnos este jut csak egy kis simi-idő, s már meglep az álom! :cry:

Katuska!
Te jössz az én kifőüzdémbe, de én kérek a sütijeidből! Így nem kell fizetni semmiért. 1 adag leves-második = 1 kis tányér süti. Hm? ;)
Képzeld, a hétvégén meg akartam csinálni a buktát, de nem volt rá energia! :( (Évkezdés előtt muszáj volt egy kis ruhaszortírozást és cipőválogatást rendezni - a gyerekek tiltakoztak is rendesen. Apiska meg elment Anyósékhoz a kertet rendbetenni...)

Gyomorégés: nekem folyamatosan ég, igyekszem 2-3 kekszet elrágicsálni, de ez sem mindig használ. (Az anyukám anno azt mondta, hogy ha ég a gyomra a mamának, bizti hajasbaba fog születni. Ez nálam eddig bejött. Bár ahogy érzem, Kispötyi lehet, hogy már szakállat és bajuszt is növesztett. :))

Kata:

Tessen pihizni, mert januártól nagyon sok energiára, türelemre és kitartásra lesz szükséged! Ne fáraszd le magad! Hiába vagyok én is sajtkukac, sajnos meg kell győznöm magam, lassítani kell a tempón.
Próbáld meg meggyőzni a főnököt, optimális terheket rakjon rád.

Ja, a lényeg:
tegnap voltam UH-n, minden OK, legalábbis nem mondták, hogy nem, ma kezdem a 19- hetet (Vicky küldök frissebb adatokat priviben). Ujjjééé! :D

Az AFP is megvan, 1,05 a MOM érték. Én nem látok BHCG eredményt a lapon. Ez baj?
A nemét sajnos nem tudjuk, már megint a hátát mutatta nekünk, s rettentően fel volt háborodva, hogy zargattuk. Biztosan pihizett, pedig direkt olyan kaját ettem, amit én a helyében szeretnék...
Úgyhogy még mindig nem tudom, hogy fogom hívni Kispöttyöt.
Most az alábbi nevek vannak még versenyben - a listavezetők kezdik a sort:
Lány: Borbála, Panna, Sára, Luca .......... (a sor végén: Pompónia)
Fiú: Benedek, András, Mátyás ........... (a sor végén Archibald és Bonaventura holtvesenyben)
De sebaj, október elejére úgyis kérek 4D-s időpontot, s akkor reméljük, nem lesz ennyire durci-murci vagy szégyenlős. :)
Persze a családnak nem mondhatom el, a gyereken kívül kisfiút vagy kislányt fogunk várni, mert meglepit szeretnének. :x

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Rita: szerintem sem kellene előbb ültetni a babát... nekem mindig azt mondták, akkortól lehet, amikor már elég erős hozzá, véleményem szerint 3 hónapos kor előtt semmiképpen sem! Én autós hordozóba tettem őket, amikor nézelődni akartak, de nem sokáig, nehogy terheljem a kis gerincüket... más kérdés, hogy melyik gyerek mit tűr meg... de nem példálózok Zalán fiammal, mert szerintem ő extrém eset ... azóta is.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Koszi Csore a hozzaszolast, segit a tapasztalt mamik hozzaszolasa, azt jobban elhiszi az ember :wink:
Kép

Kép
brestovsky
 
 


Batkat: értettem, jogos! Az a baj, hogx ém lassítanék, most is érdeklődtem a főnökömnél, hogy van-e már valami terv, hogy ki mit vesz át a munkámból, mire ő, hogy már felvetette, de semmi konkrét :? Na már most, azt a munkát át is kéne adni rendesen és ha nem pedáloznak, akkor még az október végéből is kifutunk, pedig lehet, addig már nem szeretnék lenni...
Nevek: én annyira Lucát szerettem volna :oops: Aztán közbejött a születési dátum, ami igencsak közel esne a névnaphoz, meg persze, hogy kiskukis, így a Martin lett a tökéletes választás! :D

Képzeljétek, micsoda kellemes meglepetés ért: csörög a mobilom, bejelentkezik a XIII. kerületi védőnő, mivel, hogy ott van a bejelentett lakcímem és állítólag hozzá küldték ki a hepatitis szűrés eredményét (nem is rémlik már, hogy az mikor volt :oops: ) és ugye arra szükségem lesz, hogy negatív, nem kell Martint oltani.
Nosza, kinyomozta a tudakozón keresztül a mobilszámomat, felhívott, úgyhogy lehet érte menni! Milyen rendes emberek vannak!!! :D Más lehet, hogy gond nélkül megröptette volna a papírt, mondván, hogy nem talált meg...

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Batkata: bhcg-t akkor néznek, ha az AFP ref. értéken kívül van... Jajj, a Bori nekem is nagyon tetszik :) annyira kár, hogy dec. 4. a névnap :(
Ruhaszorti... ne is mondd :S azt sem tudom, mit adjak rájuk... rájöttem, hogy Zaza elég sokat nőtt a nyáron ... ami nem baj :) csak mehetek nagybevásárolni. Mesi szerintem maradt stabilan 140 cm... talán jók még rá a ruckók... cipő... :S az még egy gáz...
Kispocokkal kénytelen vagyok foglalkozni, bár ennek nagyon örülök :) szinte folyamatosan focizik, forgolódik, nyaggat :) milyen lesz, ha megszületik? A másik kettő fele ilyen aktív nem volt :)
Katuska: a kis lelekemnek nem hiányzik a genetikai tanácsadás, nem azért írtam :) csak érdekes, hogy fel sem merült... igaz, az UH-on Hajdu doktornő genetikus is, így talán ez kettő az egyben volt :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Bocsi az ismételt zavarásért, csak egy gyors hirdetés, ha valakit érdekel, priviben jelentkezzen :)

Eladó a képen látható BabyFehn játszószőnyeg, keveset (talán 4-5x) használt, tökéletes állapotban van! (mint mindenből, ebből is többet kaptunk, így van, amitől meg kell válnunk)
Csörög, zörög, zenél, sipol, csipog, tükrös, pihe-puha anyagból :)

Eredeti ára 15 ezer Ft:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=165976&pageno=1&whid=32

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Meg tudom oldani a személyes átvételt a XI. kerületben, vagy valameddig el is tudom vinni Bp-en belül!

Köszi, és bocsi még egyszer :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]http://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


köszi szépen a gratulációkat!
már csak nevet kéne találnunk a kiscsajnak. mivel az apjával gyökeresen más elképzeléseink vannak a lányneveket illetően, ez nem lesz könnyű feladat.

van még valaki, akiknél ez legalább ekkora kihívás? :)

Hanna, köszi szépen, elküldtem a képet az e-mailedre.
de tényleg csak akkor vacakolj vele, ha nagyon ráérsz. otthon van Photoshopom, csak mire hazaérek 8-9 körül már képtelen vagyok bekapcsolni a gépet.(:-

PHPBB kód:
Kép
adria 33
 
 


Kata!

Énnekem is csak a szám jár...
Most kaptam egy újabb feladatot: szakmai nap szervezése november 19-re. Khm, khm... :x (Majdnem nemzetközi lett, de sikerült kibulizni, hogy csak Magyarországról jöjjenek előadók.)

Előtte "csak" egy kiállítást és 4 előadást fogok a tárlók berendezésétől a víz kitöltésééig lebonyolítani nov. 1 — 12-ig. Hi-hi-hi.

Úgyhogy nem mondtam semmit. Ja, és én sem tudom, ki lesz az utódom... Szegénynek elég mély lesz a víz...

batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Csöre:
Gyönyörű kis pofija van babácskádnak!! :)

Nekem eddig mindenki azt mondta, tuti fiam lesz, én is azt érzem. Most meg sorra megváltoztatják a véleményüket, hogy mégis lány. :) Nagyon kíváncsi leszek ,hogy kinek van igaza :)

adria:
A nevek nálunk is bajosak... Van fiú is lány is, de a fiú név nem az igazi valahogy... Lánynévbenpedig nem jutunk dűlőre második nevet illetően...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


adria!

Nálunk is nagy a vita nevek ügyében, csak a fiúk tekintetében.
Mostmár a Belzebub is bejött a képbe, de amin nagyon kiakadtam: a párom imádja a Balambér nevet! 8) Jó, mi? Ujvári Balambér. Jajjjj! Akkor már inkább legyen Rezső, legalább akkor még mosogatni is megtanul ;)

Majd írd meg, mi lett a meccs eredménye :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: