Új privát üzeneted érkezett!

Toncsi :)
Hú, de ügyes Minike!! :D :D Noémi még nem csinál ilyet, csak kúszik.
Szóval tuti megnyugodhatsz, teljesen rendben van a mozgásfejlődése a kismanódnak! :wink:

Norus :)
Kitől veszed a Nutrilite-ot????
Nekünk is nagyon bevált, én a Naponta vitaminját szedtem, de el fog fogyni, és megszűnt a beszerzési forrás!
Meg érdekelne, hogy melyik vitamint adod a gyerekeknek, mert lehet, én is megpróbálnám Botinak!

Kép
Kép
zituska28

Na, siettem, és lewmaradt:

Mi használtuk a Babé koszmoelleni samponját, azóta sincs koszmó! :)

Kép
Kép
zituska28

Gira! Nagy gratula Enéh születéséhez! Sok boldogságot nektek! Csicsóné lettél :lol:

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket, amint lesz egy kis időm, teszek fel képeket a nagylányról, meg írok is litániát remélem. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: Lottit Isten éltesse sokáig! Miért nincs 7 a vonalzó végén? :roll:

Zituska: anyósom intézi, van valami kedvezménye... Itt meg tudod nézni:
http://www.amway.hu/catalog?category=1007
A listából a 3.-at eszi Marcsi, a narancsízű multivitamint, de tervezem a C-vitamin beszerzését is, mert nem szeretem a Cebiont (felét kidobjuk, pazarlás). Én nem vagyok híve a folyamatos mesterséges vitamin-adagolásnak, a kúrákban inkább hiszek. :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Girának és babának sok örömet, egészséget!Gratula nekik!

Kép
gyanixi

Zituska! Én kollegámtol veszem, most kérdeztem éppen árakat Vesm-nek, igy tudom pont hogy a multi narancsos 5500ft. Ha kell irj megadom a tel.számát. Mi is csak télen szedjük ezeket amugy, meg mellé Cebiont ha taknyos v. tél van.

Szilcsi! Boldog névnapog Lalinak!

Csibe! Jaj de is mondd!! Lédi is tüzel, a szomszéd kan (az is németjuhász) meg kibontotta a drotkeritést, 2 éjszaka is itt volt, nem is merek belegondolni hányszor mászhatott rá:( Nekünk nincs törzskönyv, nem is akarok egysem sem meghagyni, ha lesz ehhez eröm, de elöre meg ugysem foglalja majd le senki a kutyusokat (ha lesz) amig nem látják. Apa amugy fajkutya, a mienk elvileg az, törzskönyve nincs, igy ki tudja. Tényleg ha valakinek esetleg kellene kutyus képek a szülökröl tudok küldeni, csak ne kelljen már megölni öket. Nekem elég lenne ha annyit fizetnének érte amibe az oltás kerül ha addigra kapnak mire érte akarnak jönni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,
ha van valaki közöttetek, aki Sári Tamáshoz jár, megtenné, hogy priviben elküldi, hogy hol rendel, mikor, hogy lehet bejelentkezni és mennyi a tarifa?
Nagyon-nagyon köszönöm!

Kati
katicabogár

Sziasztok!

Hatalmas gratula Girának és az egész családnak a kis Enéh megszületéséhez! Majd ha lesz időd és energiád, irj nekünk a klinikai élményekről!

Enikő!
Nagyon sajnálom ami veletek történik, biztosan meg fogod tudni hozni a jó döntést, veled vagyunk itt mindannyian!

Lányok, köszönöm a gratulációkat. Viszonylag jól érzem magam, bár amikor Zolkával terhes lettem nem éreztem ennyi mindent. Most fájogat a pocim néha, a Corában a hal osztályt 1 másodperc alatt hagytuk ott a hányinger miatt, fájt eléggé erősen a cicim is, mint mikor szoptattam és nem jött ki belőle minden tej. SZóval egy kicsit nyűgös vagyok. De majd elmúlik!

Vannak kérdések a 2 gyermekes mamákhoz! Hogy vannak a gyerekek egy szobában, kettőben, kicsi anyával nagy apával???
Akinek 2 év körüli a babája, mivel játszik szivesen?

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Klzsuzsi, most nézem csak, hogy mi majdnem egyidősek vagyunk!
Voltál már védőnőknél? Milyen a helyzet? Mesélj, hogy vagy?

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Cseppek! Nálunk külön szobájuk van, és a pici sem aludt velünk, mivel ugyis felébredtem a szopi miatt teljesen igy mindegy volt hogy a szomszéd szobáig elmegyek v. sem. De hiszem ezért nem volt gond sosem az altatás mert nem szokta meg hogy velem alszik (kivéve most a betegség alatt amig Szegeden laktunk, na akkor kellett itthon 2 hét mire nem sirt ha otthagytam)

Katica! Üdv!:) Én már régen voltam nála, 1 éve, sajnos azota nem tudom hol rendel és tarifát sem. Mivel akkor is órákat vártam, én azota évi 2x elmegyek tb alapon itt nálunk, mert max. 15 percet kell csak várni és ingyenes.
Kincsö hogy van? Már ovis ugye? Melyikbe jár?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gira :) Nagyon sok szeretettel gratulálok Enéhhez, örülök, hogy minden jól alakult! :D :D :D

Cseppek :) Gratula a kistesóhoz! :)

Zitus :) Klassz lett a gyerekszoba! :)

Csibe :) Nagyon helyes kissrác Gábor! :) Melót sajnálom... :(

Enikő :) Nagyon sajnálom, megértem, hogy kiborultál, így is le a kalappal előtted, hogy 3 gyerek mellett ennyi mindent meg tudsz csinálni! Esetleg próbálj a jegyzővel beszélni a problémáról, hátha ő tudna nyomást gyakorolni rájuk, hogy adják ki a papírt!

Karmen :) Ha nem találsz gazdit a kutyusoknak, inkább a Tappancshoz vidd el őket, ott legalább van esélyük! Miért nem ivartalanítjátok a kutyátokat, ha nem akartok kiskutyát?? De sztem létezik fogigátló is kutyáknak, legalábbis macskáknak tuti van!

Melinda :) Utólag is boldog szülinapot Lottinak!

Üdv

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
A Vasasban a Sári T. helyén most másik doki rendel.Ismeri vki Dr.Bácskai Istvánt?Mit tudtok róla?
Jöhet priviben.
Előre is köszi.
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Timi! Arra azért nem gondoltam hogy a szomszéd kutya majd az uj keritést tönkreteszi és átjön:( Gondoltam korábban az ivartalanitásra, de az is macera, itt helyben ugyanis nincs. Mütöt kutyát meg szállitani... Tappancs sem várja tárt karokkal az kölyökkutyákat, akkor nem fogom meghagyni ha nem lesz gazdájuk az biztos. Mégha sajnálom is. Igen, van fogigátlo de nem akartam és nem is akarok hormont adni neki, nem az a megoldás egy zárt udvarban azért védjem a saját kutyámat nehogy idegen bejöjjön, most már a szomszéd is figyel az övére, ö is tett lépéseket hogy ne jöhessen át. Egyéb idegek kutya az utca felöl meg nem tud bejönni, csak a szomszéd kerités van drotbol, téglára meg nem futja, ezért lett fél éve a beagle is elvive, mert a drotot tönkretette, elszökött
Ti már az uj lakásban?

Edit! Nekem szimpi nagyon a Bácskai. Betege sosem voltam, de a korházban voltam ugye pár honapot, akkor figyelmesebbnek, kedvesebbnek tünt mint sok már orvos.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cseppek :)
Nálunk az első hónapokban a hálószobánkban volt a kicsi, közetlen az ágyam mellett, így sokkal könnyebb volt az éjszakai szoptatás, szinte első nyikkre cicire tettem, és félálomban megszoptattam. Nem mellesleg Botit sem ébresztette fel.
4,5 hónaposan tettem át Botihoz, igazából még nem akartam, de már megdöglöttünk Apával a melegtől (tetőtér "áldása"), és be akartuk kapcsolni a klímát, de nyilván a kicsire nem lehetett.
De jó döntés volt, mert azóta nem ébred(ünk) éjszaka! :D
Igaz, este 11-kor még álmában kap egy kis szopit, de észre sem veszi szinte, hogy kiveszem a kiságyból, és szopi után alszik tovább.
Persze reggel általában egyszerre ébrednek - felébresztik egymást.
Alvás szempontjából az igazi lehet, hogy az lenne, ha mindkettőnek külön szobája lenne, de nálunk ez megoldhatatlan, meg majd úgyis együtt játszanak, legalább csak egy szobában van kupi! :lol:
Az meg, hogyí mivel lehet egy kétévest lekötni, gyereke válogatja...szerintem... Botit egyre inkább a gyerektársaság köti le, meg kint szeret játszani az udvaron, vagy bárhol lakáson kívül. Nem tudom, mi lesz velünk télen, mert nagyon tud unatkozni itthon. Rövid időre tudom csak lekötni pár dologgal, engem hamar megún :cry: :oops:

Kép
Kép
zituska28

Akit érdekel, itt tudja megnézni a Forever Living Products gyerek multivitaminjának részletes leírását (4 éve alatt is adható a leírás szerint is):
http://aloeshop.hu/proddescript/198_For ... ds_1_1.pdf

Cseppek: nálunk egyelőre külön szobában vannak, de Dóriét később dolgozófélének szánom (számítógép egyelőre ideiglenes helyen a nappaliba besuvasztva, én meg nem dolgozom semmit), át szeretném telepíteni Marcsihoz a gyerekszobába, de csak akkor, ha már nem kel hajnalban, nehogy felébressze. Ezt mondogatjuk Marcsinak is folyamatosan.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Akit érdekel, itt tudja megnézni a Forever Living Products gyerek multivitaminjának részletes leírását (4 év alatt is adható a leírás szerint is):
http://aloeshop.hu/proddescript/198_For ... ds_1_1.pdf

Cseppek: nálunk egyelőre külön szobában vannak, de Dóriét később dolgozófélének szánom (számítógép egyelőre ideiglenes helyen a nappaliba besuvasztva, én meg nem dolgozom semmit), át szeretném telepíteni Marcsihoz a gyerekszobába, de csak akkor, ha már nem kel hajnalban, nehogy felébressze. Ezt mondogatjuk Marcsinak is folyamatosan.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóri! Ez a vitamin mennyibe kerül?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri! Ez a vitamin mennyibe kerül?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gira, gratulálok Enéh megszületéséhez, jó egészséget, sok tejcsit nektek! (Én is kíváncsi vagyok, mikor jöttök haza a klinikáról...) :wink: És szuper, hogy befordult a kiscsaj!!! :D

Melinda, hol a litánia??? A szülinapost isten éltesse! :D

Köszönjük a köszöntéseket, Lali kapott játékokat meg egy klassz rucit, mamiéktól meg etetőszéket fog kapni. :D
Iszonyat nyűgös megint szegénykém, tegnap megláttam: felül egyszerre bújik két foga, az 5. és 6. :shock: A jobb és bal fölső kettes. :shock: Ha így növeszti a fogacskákat, 1 éves korára meglesz mind a 20. :shock:
Az új védőnő bejelentkezett családlátogatásra, hétfőn jön. :) Kíváncsi vagyok... 8)

Ti ki tudtok igazodni most a prevenaron? Akkor most ingyen lesz vagy nem???

Toncsi, Hédi nagyon kis ügyes, ezt a 4kézlábazást Lali kb egy hete csinálja.
:wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi! pár napja tettem fel ide a linket a Pneumorol, abban az volt hogy okt. ingyenes, söt kötelezö 2 év alatt.
Ma már ez van a neten több helyen is:
http://drinfo.hu/hirek/hirtallozo-ittho ... si-program
Jellenzö rájuk, hogy mégsem minden olyan szép mint igérték. Bár szerintem már az is nagy valami ha mindenki kapja a támogatott áron, az már megfizethetö lesz.
Mikor lesztek adásban a tv-ben? probálnám megnézni majd, amugy nem szoktam csak éjjel bekapcsolni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi :)
Hú, hányszor eszemben volt Lali névnapja, mégis elfelejtettem felköszönteni! :oops: :oops:
Utólag nagyon boldog névnapot kívánunk Lalinak!!

Karmen :)
Na ez jó hír a pneumo-val kapcsolatban!

Jó az flp-s vitamin is, de sztem a Nutrilite jobb! Bár csak a felnőtt vitaminokról tudok véleményt mondani, mert gyerekvitamint még egyiktőlsem próbáltam... :oops:

Kép
Kép
zituska28

GIRÁÉKNAK HATALMAS GRATULA NÉH ÉRKEZÉSÉHEZ!
HAJNÁNAK UTÓLAG SOK BOLDOG
NÉVNAPOT!

LALINAK IS SOK BOLDOG NÉVNAPOT!
LOTTIT ISTEN ÉLTESSE SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!

KLZSUZSI!NEKED IS HATALMAS GRATULA,BOLDOG POCAKOS NAPOKAT!
20140113113746

Sziasztok!

Új regisztráló vagyok, véletlenül találtam erre az oldalra! :oops:
32 hetes kismamaként szívesen olvasom a tapasztalt anyukák hozzászólásait.
Az érdekelne elsősorban, hogy mit lehet tudni dr. Sikovanyecz Jánosról? Várnám azok hozzászólásait, akik nála szültek; milyen a tapasztalatuk vele kapcsolatban! Köszi előre is!Monika :D
monika1979

Szó volt róla nemrég, tegnap rendeltem megint, igy elökerestem a számot.
Itt van a S.falvi pelusosok telefonszáma, péntekenként ingyen házhoz viszik Szegeden. Én maxit veszek, az 30ft/db. Bugyis is van, az 36ft. Tel: 70/592-0827

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen :) Nem, nem költöztünk még, szept. vége, okt. eleje a reális :) Nagyon várom már....

Szilcsi :) Én is nagyon boldog névnapot kívánok Lalinak! :)

Monika :) Üdv itt! :) Nekem is ő az orvosom, szakmailag és emberileg is csak jókat tudok mondani róla :)

Bea :) Hogy vagytok? Grétinek elkezdődött már a beszoktatás?

Enikő :) Nálatok van már vmi fejlemény igazolás ügyben?

Zsuzsu :) Ti hogy vagytok?

Multivitamin: immunierősítésre tavaly Echinacin szirupot adtunk Krizsinek, de a Flavon Kids lekvár is nagyon jó, csak Krizsi azt nem ette meg :?

KépKép

KépKép
timika

timika: a Flavon Kids lekvárt én is ettem (terheseknek és szoptatós anyukáknak is ajánlják), ha Marcsi kért belőle, adtam neki is, ő szerette. Rendelek is a télre, az az én vitaminom. :wink:
Beszoktatás: Gréti és Marcsi (na meg Kajla kislánya, Regi és Kriszta Emeséje is) egy csoportban gyűrik az ovit hétfőtől. Nem vagyok nyugodt... :?

karmen: 2900 körül van a 120 db-os.

:?: Nem tudja valaki, hogy hol lehet külön csak kispárnát kapni (azt az egészen lapos fajtát)?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nagyon köszönjük a gratulációkat :)
most nem sokat tudok írni, de majd pótolom, ha lesz időm.
Annyit, hogy lehet, hogy csak szerencsém volt, de minden nagyon jól alakult. ki lehetett bulizni az összes elképzelésemet. elégedett vagyok :) majd jelentkezek.
Vendég

Sziasztok!!

Köszönjük a kérdést jól vagyunk! Ma voltam a vasasban, 10 perc alatt végeztem. Belejöttek a lányok :) megkaptam a beutalót a 36. hetes vérvételre+ az igazolást az anyaságihoz. Hazafelé igazoltattak minket a rendőrök a repülőtérnél. Bence vezetett, én mellette, Ábel hátul a gyermekülésben. Benéz a rendőr, kéri a papirokat, majd megkérdi: szülni mennek?? akkor menjenek :lol: :lol: :lol: Mondtuk, h nem :lol: :lol: :lol:

Mónika 1979!
Én is az említett dokinál szültem 25 hónapja és most is Vele fogok, na meg a szülésznőmmel. Csatlakozom Timihez, csak jót mondhatok. Sok boldogságot, jó egészséget Nektek!!

Timi!
Köszi, minden OK. Fejvégű a baba, csuklik sokat.... Aludni keveset tudok, de még 6 hetet ki kéne húzni. Kedden megyek a dokihoz, másnap indul a CTG......
Kristóf??????????

Kriszta!
Ne is mondd! Azért parázok kicsit a szüléstől, jó lenne átaludni a heteket :-) Tündéri a fiad! Annyira huncut, mint az enyém! :lol:

Gira!
Nyugis napokat otthon! Várjuk a képeket és a beszámolót!

Akit érdekel: szept. 7-én lesz a babaruhabörze a jégcsarnokban, Szegeden.

Nem tudom mikor lesz erőm irni , de előre is:

SOK BOLDOGSÁGOT AZ ERIKÁKNAK!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Csajok!

Vki volt már Hári Kovács Andrásnál szemészeten a gyerekkel??Jó doki??A Miniklinikbe rendel ugye??
20140113113746

Sziasztok!
De rég írtam már én is nektek!
Zituska majdnem egyidősek a gyerekeink,nagyon örülök,hogy ilyen boldog vagy és gyönyörű családod lett,még emlékszem azokra az időkre,mikor még csak szerettünk volna terhesek lenni:)

Enikő!Szeretettel gondolok rátok és kitartást kívánok,sok erőt küldök neked,szólj,ha valamiben segíthetünk esetleg.

Szimi iszonyúan várja az ovit,már hetek óta be van csomagolva és nagyon készül,kíváncsi,meg egész nap arról beszél,mit fog majd ott csinálni,ki lesz a barátnője:)Reméljük,így is marad a lelkesedés:)
Tina mászik,beszél,üldögél,erős kislány,nagyon jó étvággyal:)
Zitacicu,írtam a szentesi topicba is:)
puszilok midnenkit
ildi10

Petroanett,nekünk ez a doki jó barátunk,nagyon kedves,voltunk is már nála:)
ildi10

Szilcsi szia!
Tinának is jön most 4 foga fent:)Sziminek mind kint volt 1 évesen:)
Prevenart elkezdtük adni Tininek,Sziminek is fel lett írva.pusz
ildi10

Szilcsi szia!
Tinának is jön most 4 foga fent:)Sziminek mind kint volt 1 évesen:)
Prevenart elkezdtük adni Tininek,Sziminek is fel lett írva.pusz
ildi10

Sziasztok!

Zituska: Nem felezünk el egy 120-as Nutrilite-ot? Nekünk a 120 szem sok. Nórus meg beszerez :)

Ovi: Beszokunk :) Ma ott maradt 1 órát Gréti nélkülem, azt mondták nem volt gond. Még mindig lelkes és még mindig várja a hétfőt :) Akkor már marad egyedül, ebéd után megyek érte. Aztán jövő héten valószínűleg már ott is fog aludni. De majd látjuk, hogy alakul.
Teljesen véletlenül az oviban a csajok úgy kapták a jeleket, hogy a kis "szekrényük" egymás mellett van, Regi, Mesi, Gréti, Marcsi sorrendben. :)

Gira: Sok boldogságot itt is! Várom a beszámolót! :)

Ez valami hihetetlen, tudtok aludni? Mi Makkosházán lakunk, nyitva az ablak és dübörög a SZIN.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Anett! Orsival nála voltunk a Miniklinikben, nagyon alapos volt. ELötte vittem tb alapon szemészetre, semmit sem ért, csak kérték olvassa el a táblát ott annyit volt. H.K alaposabb volt. Norbinak meg a klinikán ö mosta át 2x is a könnycsatornáját, nagyon rutinos volt (nem ugy mint késöbb az egyik doktornö aki 3x kezdett neki egy babábak, majd végül hivta a Tanárurat)

Ildi! De régen voltál! Melyik oviba fog menni Szimi?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Bea :)
Megdumáltuk!! :wink:

Klassz, hogy Gréti ilyen lelkes! :) Na az meg még szuperebb, hogy így "egyrakáson" vannak a csajok! :D Írigykedem, nálunk sajna csak 1 ismerős kislány van a bölcsiből, vele meg állandóan veszekednek. :roll:
Tegnap mi is voltunk Botival ilyen "beszoktatós napon". Igazából ez a szeptemberben kezdő gyerekeknek volt, de mi is mehettünk.
Kiválasztotta Boti a jelét, OROSZLÁN! :lol: Sztem jó kis pasis jel! :D
Kezdetben kicsit meg volt szeppenve, belebújt a fenekembe - tőle ez elég szokatlan - de aztán feloldódott, megbarátkozott az óvónénikkel, és a dajka nénivel - mindhárman nagyon kedvesek, és szimpatikusak! :D
Az ismerős kislánnyal sikeresen összevesztek, úgyhogy megmutatták az óvónéniknek, hogy mire számítsanak!
:lol:
Na de összességében jól sikerült az ismerkedés, Boti teli van élményekkel, nagyon büszke a jelére, mindenkinek azt mutogatja! :D
Remélem januárig nem csökken a lelkesedés!

SZIN
Mi tudunk aludni, ide annyira nem hallatszik el.
De apa sztem halláskárosodással fog hazajönni, mert pont a nagyszinpaddal szemben van a standunk, pont rájuk van állítva a két bazinagy hangfal. Azt mondja, hogy amikor mennek a koncertek, lebeg a pólójuk a hangerőtől! :shock:

Szóval mi édes hármasban vagyunk a kölkincekkel megint - vagy még mindíg - , Apa hajnalban ér haza, alszik 4-5 órát, és megy vissza... :(

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Csak kispárnát nézzél a Vaterán vagy a TeszVeszen! :wink:

Ildi10 :)
Tényleg régen hallotunk Rólatok! Gyere sűrűbben! :D
Szépek a lányok! :D
Ugye jól emlékszem, hogy Nektek van masszázs szalonotok?
Csak Thai masszázzsal foglalkoztok, vagy van másfajta masszázs is?
Igazából engem csoki masszázs érdekelne... :oops:

Gira :)
Én is várom a beszámolót, és a képeket! :D
Örülök, hogy minden jól alakult!! :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Itt minden OK, tuleltem a Vasast is, pikk-pakk vegeztem, talan szerencsem volt, nemtom. Bebib jol viselkedik, de a pocakom hajretege egyelore elnyeli a mozgasait... :(

Anett: H.K.A.nal voltunk mi si sa szemeszeti vizsgalaton, es sztem halal nyugodt, turelmes, es alapos. Megerte odamenni ahhoz kepest, amit 1-2 anyukatol hallottam az sztk-s vizsgalatrol.

Gira: GRATULA!!!!!!! :lol:

Lanyok, nalatok volt kenyer-sztrajk? Luca mostanaban nem eszi meg. Neha csak felvagottat es sajtot eszik vacsira, a kenyer nem csuszik le. Nyilvan nem paraznek, ha 15 kg lenne, de hat csak 9-10 korul van. Ja, es a reggeli is altalaban kimerul a tapszerben.

AMugy mar gombolyodgetek, de meg nem az a fenykepeznivalo.

Pussz

Kép
Kép
-macsek-

Ok,köszönöm mindenkinek a hsz-eket!

Zitus!
Nagyon édes tündér Noémi és Boti irtó helyes kiskrapek!
20140113113746

Sziasztok!
Karmen: Szimi a Toldy oviba megy a Nagyáruházhoz.

Zituska: nekünk thai masszázs szalonunk van www.sunrisethai.hu
Csokimaszsázs-féleségeket itt a Pulz utcai Feeling centerben csinálnak,sokféle kezelés van,pontosan nem ismerem őket.
puszi mindnekinek
ildi10

Sziasztok!

Cseppek!
Gratulálok neked én is a pocakhoz! :) Kösz a kérdésed, megvagyok, bár én is rosszabbul viselem most a terhességet, mint Dénessel. Egy ideje szinte egész nap hányingerem van, borzasztóan fárasztó, estére totál kimerülök. A hasam is rohamgyorsasággal nő, felteszek róla egy képet.

Nem mintha nem láttam még volna nagyobb pocit :), de itt a képen az enyém még csak 9 hetes és 2 napos.
Kép

Dénessel is hamar kezdett nőni, de ez a kölök még gyorsabb...

Lenne egy kérdésem, tisztasági csomagot hol lehet venni? Olyan behúzós szütyőt, amiben fogkefe, pohár stb. elfér, bölcsibe kellene a prücsöknek.

Lemaradtam egy-két névnapról és szülinapról, minden ünnepeltnek sok boldogságot kívánunk! :):)

Melinda,
köszönöm a múltkori tájékoztatást a bölcsiről! :)

Zsuzsu, Macsek! Örülök, hogy jól vagytok! :)

Gira! Várjuk a híreket! És a képeket! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi! Hü szerintem ez igen nagy pocak lesz a végére!!:) Printkerben láttam máskor, meg a multkor hirdetésben is volt, ott nézd meg

Ildi! Azt sokan dicsérik, biztosan szeretni fogja Szimi. Masszázs szuper lehet, én még sosem voltam, de valszeg nem is jutok el:( Apa megölne ennyit kiadnék érte :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Erikáknak holnapra boldog névnapot!

Bea, milyen érdekes, hogy ilyen véletlenek vannak, a négy ismerős gyerek egymás mellett. :)
Hallod, nekem valszeg hallókészülék kéne, pedig a mi ablakaink is a város fele vannak, egész este bukón nyitva, és én nem hallom a SZIN-t!

Zituska, azta, tényleg pasis jele lesz Botinak. Petinek most mozsár lesz, azt legalább könnyű lerajzolni. :D
A gyerekeid édesek, még mindig nagyon hasonlóak! Boti nagyon aranyos, ahogy Noémit utánozza.

Macsek, érdemben nem tudok nyilatkozni, mivel Peti még mindenevő, de van egy ismerősünk, az ő kislányuk, aki 1,5 hónappal fiatalabb az én fiamnál, csak a kenyérfélét eszi meg, neki meg a felvágott nem csúszik.

Zsuzsi, hát tényleg szép pocid van kilenchetesen. Sebaj, csak érezd jól magad vele!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Macsek!
Örülök, h Te is gyorsan megúsztad a vasast. Nálunk kajasztrájk van, vagyis apával eszik, velem nem... :o :o :o

Bea!
Nagyon jó, h egy helyre kerültek a csajok! Lassan jönnek az ovisképek :) :) :)

Zitus!
Tényleg csodaszépek a gyermekeid! Gondolom apa is büszke rájuk... :)

Kl.Zsuzsi!
Szépen gömbölyödsz! Gratulálok, jó egészséget!!!

Csajok!
Aki Szegeden fogadott szülésznével szült, legyenszives irjon már pü-ben "tarifát!!!" Nem akarok beégni! Az várandós topicban pesten 30-50 ezeres tarifák röpködnek... :o :o :o :o
NAGYON KÖSZI!!!!

Velünk minden OK. Kicsit izgulok, mert Bence csüt. megy Szoboszlóra.......
Kedden doki, kíváncsi vagyok mit mond. Csilla mondta, h 33-35 hétre születnek a babák mosatanában és örült, h mi rendben vagyunk.... Azért van bennem félsz, még nem készültem fel lelkileg a szülésre....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: Igen, a masik tuti jelenseg, az Apa "foztje" isteni, Anya nem ad finomat... :roll: Azt mar persze nem is emlitem, hogy igazan rendes mennyiseg csak akkor csuszik le, ha legalabb egy elozo terhessegbol visszamaradt Kismama ujsagot atlapoz, vagy van egy joszag (baba, oroszlan, stb), amit o is etethet. Ugy hallottam ez nem egyedi jelenseg. Pedig ez is az alapelveim koze tartozoztt anno, hogy az eves az eves, nincs kozben jatek. Haha. Alapelvek, nesztek!!!

Feljovoben levo anyuka leven meg csak most ismerkedek a nelkulozhetetlen kellekekkel. Tegnap az izesitett szivoszalra bukkantam ra. Nekem bejon! Luca meg nem kapott belole, terhes leven elcapcaraztam tole... 8) De tenyleg, mennyi okorseg van!!!

Dobok fel egy kepet huncutkarol. Cukker.
Kép

Joejt!

Kép
Kép
-macsek-

Gira! Boldog névnapot!

én is köszönöm mindenkinek!

Mikor van a SIha közben (és van-e másutt) játszóbölcsi, mennyibe kerül?
Norbi extra anyás mostanában, szörnyü. Gyerekekkel ugye nem tud találkozni mert itt a játszón (amit nem is neveznék annak) nincs kint más gyerek, szóval jó lenne elvinni. Családi napköziben meg én nem maradhatok ott, elöször olyan helyet keresek ahol én is vele lehetnék, késöbb majd jöhet a napközi akár.

Zsuzsi! Én 15e tudtam másfél éve, Örülök hogy jól vagytok! UH azota sem látszik a neme?

Macsek! De nagy már Luca is! Nagyon szép kislány!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

sok a munka, délután pedig vendégek jönnek névnapozni, takarítok ezerrel, ha a törpe alszik, dolgozom. :roll: Iszonyúan vágyom végre egy átaludt éjszakára, 2-3 ébredés van minden éjjel, és csak cicivel alszik vissza. :roll: :( Hullazombi vagyok.

A szeptemberi Kismamában megjelent egy levelem az Együtt írjuk rovatban. :wink:

Erikáknak boldog névnapot! :D

Zsuzsi, azta mekkora pocak, és mekkora lesz még?! :shock: 8) :D

Zsuzsu, mindjárt írok pü-t.

Zitus, sikerült már elhagyni a délutáni szopit? Nagyon szépek a kölkincek, Boti valami eszméletlenül nagyfiús! Irtó helyes pasi, Noémi meg tiszta anyja. :wink:

Karmen, tévét nem tudom, állítólag majd szólnak telefonon, de még nem hívtak.

Kép
szilcsi

Csajok, vettem a törpének fagyasztott spenótot, mivel az üveges bébiételes visszajött, de xar íze is volt nagyon.
Hogy készítsem el neki? Tehetek bele cukrot? Végül is a kecskemétis bébiételek is cukrosak, azokat eszi Lali. Csak mert ő inkább édesen szereti a kajákat. A karfiolt is úgy ette meg, hogy répával és pár szem gesztenyével főztem össze, így édes lett az egész. De a spenóthoz lövésem sincs, még soha nem készítettem, én nem szeressem. :oops:

Kép
szilcsi

Szilcsi :)
Az üveges spenótos bébiétel borzasztó stem is, anno Botinak vettem, de ezerrel kiköpte.
Sztem ne nagyon cukrozd, csak párold meg, pici fokhagyma már mehet bele (tényleg pici!), és ha van lefejt anyatejci, azal keverd el, attól kicsit édes lesz! De ha nagyon muszáj a cukor, akkor inkább gyümölcscukrot vegyél, és azt tegyél bele picit. De sztem csak végszükség esetén! :wink:

Nem hagytunk még el egy szopit se, olyan jóízűen szopizik még kaja után is, hogy nincs szivem elvenni tőle...

De mostmár egyre jobban örül az új ízeknek, tegnap céklát ettünk, nagy siker volt! :D De szereti a srépát, sütőtököt, a gyümölcsök közül meg az őszibari meg a körte a kedvenc! :)

Tegnap csináltam egy csomó bébiételt a fagyasztóba:
Répát sütőben sütöttem, alufóliában - isteni!! :D
Krumplit is főzés helyett sütöttem hajában, hát ezerszer jobb, mint símán főve!
Főztem céklát, meg sütöttem sütőtököt! Ezeket rizzsel, meg krumplival kevertem össze.
Ja, meg raktam a hűtőbe egy csomó körtét leturmixolva, kiadagolva!
Most egy darabig lesz kaja a csajnak! :D
Még venni akarok cukkinit, meg brokkolit, azokat is előre megcsinálom, és megy a fagyiba.
Aztán lassan jöhetnének a husik. Egyellőre csirkecicit fogok venni, főzök belőle egíy fincsi husi levest, a husit meg felkockázva, kiadagolva szintén elrakom. Így csak ki kell kapnom a hűtőből, és beledobni az épp aktuális főzelékbe! :D

Zsuzsi :)
Hinnye, jó nagy pocak! :D

Megyek, Boti sztem elaludt ebéd közben...
:roll: :lol:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Csak gyors életjel, semmi időm nincs bocsika :oops: Holnap kezdjük az ovit mindkét csajjal. Ugyanis kedden megkaptam a szakértőitől a levelet, csütörtökön 11-re mentünk hozzájuk :D Végre megvan a várva várt papírunk! Be is irattam Viust a speciális oviba,úgyhogy van helye a csajnak :) Hatalmas szikla esett le a szívemről, úgy örülök el sem hiszitek. Alig várom a reggelt, hogy mehessünk vajon milyen lesz :D
Lesz Down kóros, autista és másik szülési sérült (oxigénhiányos) kis csoporttársa. Vius a 7.-ik gyerek a csoportban, max létszám 8-9 fő! Megismerkedtem a gyógypedagógussal aki az óvónénije lesz nagyon aranyos volt :D A csoportszoba nagyon szép :D
Na majd jövök élménybeszámolni ha lesz bővebb infóm :D

Zalán rendben van, egyedül mászik fel a mászókára és csúszik le a csúzdán. Mondja, hogy back (barack), par (paradicsom) blablak (ablak).... stb :D Tündérke :)

Bogi nemigazán várja az ovit, pedig hát kénytelen menni, méghozzá jó korán mert Viussal 8-ra ott kell lennem, és előtte még Bogit is el kell vinni.... Na majd visszarázódunk a koránkelés körforgásába :D MUnka lesz kéremszépen, mindenkinek, nem is kicsinyke...

Ilcsi: Én sósan főztem a spenótot, de ha édesen szereti Lali, akkor tegyél bele pici cukrot szvsz.... Én mással együtt adtam általában (pl répa, husi, később tojás...stb) A múltkori levelem átküldtem a g-mailes postádba kukk meg!

Macsek: Nagyon szép a csajod :D :D Lakás ügyben körbeérdeklődtél nekünk? :oops: :D

Zsuzsi: Mekkora pocak :shock: Nem semmi :wink: Én is jó és szép babavárást kívánok neked!!

Giráéknak itt is hatalmas gratula, képeket beszámolót mikor kapunk?????

Eldugultam!!!
Pusza
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?