Sziasztok!
Hát megszületett végre a drága kicsi Patricia is!!!! Szívből gratulálok a kis családnak!
Szuper, hogy a doki is befutott .
Zsu Pannikának jobbulást ezerrel! Sajnos ez már csak így lesz, amíg mi vigyázunk rájuk (na meg utána is ), jönnek majd a kék foltok, esések, nyugi sosem lesz...
Olivér is mindig úgy néz ki, mint akit ütnek, tiszta kék-zöld folt.
A kajcsit én is saját káromon tanultam meg, azóta teljes menetfelszerelésben közlekedek, enni- és innivaló, váltás ruha, málháscsacsi anyuka.
Olivérrel mindig rohantunk haza szopizni, de 1x nem tudtam mit tenni üvöltött az éhségtől és a Békásnál megszoptattam. Azóta nem érdekel hol vagyok, mellre teszem Nelly-t is.
Persze próbálom diszkréten, de már nem szégyellem.
Zsebi, mindig elfelejtem írni neked a Lézert. Mi ott voltunk 2x, nagyon kedvesek voltak. Nellykém elbújt, nem mutatta magát, de a nőci nagyon kitartó volt és a fél óra helyett lett 1 órás felvételünk . Teszek fel neked pár 4D-s képet.
14 hetes Nelly
28 hetes Nelly
Blabla boltot mintha a Belvárosi udvarházban láttam volna (Kistemplom mellett, a Kenguru bébiáruház udvarában), de ez nem 100%.
Az viszont igen, hogy a vásárban több standon is árulnak.
Mit szeretnél venni?
Andi, milyen a dolgozó nők élete? Gyerekek hogy viselik a reggeli ébresztést?
Aliz te hivatalosan is kismama, gratulálok a kiskönyvedhez! Olyan megható, amikor megkapjuk, ugye?
Anita, Anna csodaszép. Álom az a nagy haja! Édes békésen alszi k a hasadon. Szerintem pocifájásra igazán gyógyír csak az idő, amíg kis fejletlen a bélrendszerük és egy helyben fexszenek sajnos nem nagyon megy a szél stb.
Bevált az előtej lefejés? Nem szomjas, hogy nem kapja? Esetleg nem lesz túl tömény a tejcsi, ha csak a hátsó zsírosat eszi?
Váltott mellből szoptatsz? Egyből mennyi ideig? Bocsi, nem okoskodni akarok, csak kiváncsi vagyok..
Mostanában Nelly is csak hőmérővel kakil, de nem izgulok, majd ha elkezd jobban mozogni megoldódik ez is.
Ugye milyen sokat nőtt Nelly? Én is látom, hogy hatalmas( 6650 gr és 59 cm most), de eszik is , mint a gép. Szerncsére van is mit (hál a kecskerutafű teának)
Képzeljétek Nelly tud fordulni (vagy gurulni?
) a hátáról az oldalára! Jobbra is és balra is.
Ha ölben van állandóan húzza fel magát ülésbe, ha nem engedem üvölt.......
Mostanában meg azzal szórakozik, hogy áll az ölünkben és rugózik a lábával (fülig ér a szája). Sajnos rájött erre is és feküdni nem hajlandó.
Márti, még nem érkezett meg a légzésfigyelő, pedig nagy reményeket fűzök hozzá. Bár ma éjjel csak 2x kelt fel, este 8-kor már aludt.
Napközben az ágyban nem, csak a hintában.....
Éva, hol vagy??? Jobb már a helyzet? Fájsz még? Fejed a tejet és szoptatsz is, vagy hogy oldottad meg?
Olgi, nem baj az adzsika, hozod, amint tudod.
Végre van keresztelősapink, igaz még időpontunk nincs.
Holnap intézi apa, szeptember 7.-ére tervezzük, remélem lesz még hely. Bár a református keresztelő nem nagy szám, csak állunk a oltár előtt sorban, de azért mégis fontos (hiszünk, de nem vagyunk templomba járók).
Most ennyi, majd még jövök, hátha lesz Patriciről kép!
Panka, jó ötlet a Picasa, majd még dolgozok rajta, mert csak megkukkantottam, de olyanokat írt, hogy telepítem-e stb. Itt megriadtam és kiléptem.
Ezt a kalapot vettem először a keresztelőre, de még óriási
Ja és mindig elfelejtem, ilyen házszámot hol lehet venni?
Spanyolo.-ból hozunk anno, de a régi lakásunk ajtaján maradt
Puszi