Sziasztok!
Hétvégén csak olvasni volt lehetőségem, most végre enyém a gép!
Szedernek gratulálok Adélhoz!
Aztán visszafelé reagálok:
Honey, én most megkérdeztem a dokit, és a kórházból hazamenetel napján kéri a pénzt (ő előre megmondta a fix tarifát).
Az első szülésemnél nem érdeklődtem, csak a kórházi szobatársakkal beszéltük meg, ott varratszedéskor adtam (még a kórházban, ha jól emlékeszem, 4. nap).
Választott szülésznőm akkor nem volt, az ügyeletesnek viszont adtunk, ő akkor helyben, szüléskor megkapta, vele később nem is találkoztam.
Holka!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a szülés, és szurkolok, hogy továbbra is békésen teljenek a napjaitok!
Ha még esetleg babás kiegészítőkön gondolkodsz Heninek, akkor ajánlani tudom a Quelle internetes áruházat
http://www.quelle.hu/hu/q4r/kinderwelts ... b01c65df15 , ott nagyon tuti játékbabás cuccok vannak, bolti árnál néha olcsóbban. Én végül a helikopter mellé (azt már a férjem rég megvette) rendeltem egy fürdethető játékbabát és egy nagyon speckó babakocsit is a Nagynak. (A mostani babái mind puhatestűek, nem fürdethetők.)
Am!
Tökjó hangulatú a hozzászólásod, pityergés normális ilyenkor
Ennél nagyobb változás nem hiszem, hogy van az ember életében, ezt is fel kell valahogy dolgozni
Lolababa!
Hajjaj!! Nem tudok mit hozzátenni, együttérzek veled, de mást a távolból nem tudok.
Az Otthon Segítünk ALapítványt
http://www.otthonsegitunk.hu/ szerintem ideje felhívnod, ha igénybe szeretnéd venni a szolgáltatásukat (én is gondolkodom rajta). Amikor a Nagyot vártam, és két hónapon belül mindkét Nagyi meghalt, akkor a védőnő elhozta nekem a szórólapjukat. Akkor nem hívtam őket, de a hathónapos mellett már úgy éreztem, nem bírom tovább, de akkor meg pont nem volt szabad önkéntesük, csak három hónappal később... Ennek ellenére nekem segítettek, mert kijött egy hölgy "szemlét tartani", és végülis megálapította, hogy legfőbb bajom a magány, járjak el baba-mama klubba, stb., és ez ugyan aprósának tűnik, de valóban segített.
AMúgy ha jól tudom, az alapítvány önkéntese három hónapon keresztül heti rendszerességgel egy alkalommal 3-4 órát segít a kisgyerekes családnak bármiben, de beszéltem anyukával, aki kisírta, hogy egy évig is segítsenek neki.
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a tesód hogyhogy nem tud segíteni? Te eljársz társaságba? Játszótérre, ahol veled egykorúak között vagy, és a gyerkőc is jól érzi magát? Van más kisgyerekes barátnő a közelben? Ne haragudj, ha látszólag ennek semmi köze a vitátokhoz a pároddal, de nekem pl. a napi eszmecsere felnőttekkel könnyebbé tette a házimunkát otthon. Most lehet, hogy nem vagyok érthető, de úgy nem zsongtam be annyira estére. Sorstárs vagyok, ne felledd