Új privát üzeneted érkezett!

Kata,

a pelenkázó aztalt visszamondjuk mert nem fér be, viszont a szekrény egyik eleme olyan, hogy ha megnagyobbíttatjuk a tetejét egy príma pelenkázóasztal lesz belőle.
A férjem lánya ágya is elfér, de az is le lesz cserélve kihúzhatósra, akkor nem tűnik majd olyan zsúfoltnak a szoba.

Czinki,

Mákszemke éppen nem volt mutogatós kedvében. Nem semmi, hogy a bökdösésre hátat fordított :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


ELmegyek lefekszem, mert mire végeztem a takarítással nagyon megfájdult a derekam. Lehet, hogy becsípődött :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


VIKI
MiniLaci már PocakLackóként is nyugis fickó volt, idekint is beváltotta a hozzá fűzött reményeket! :) Azért néha hallatja a hangját? Picsogos képet is tehetsz fel ám nyugodtan (ha van), néha kell egy kis hiszti! :lol: :lol: :lol:

CSIBI
Hát néha olyan bölcs mondásaim vannak, hogy elájulok saját magamtól! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Sztem ebben a korban ahogy Vikimami is mondja a súly lényegtelen!
Nem hiszem, hogy túltáplálnád, gondolom úgyis jelez ha már elég volt neki valamiből! :wink: :D Megrángatja a köldökzsinórt mint a Nicsak, ki beszélben a kiscsávó! :lol: :lol: :lol:

MONIC
Ne hajtsd magad túl, vigyázz magatokra! :roll:

Lefotóztam a versikét is közkivánatra:

Kép

dita75
 
 

 
 

Ditulika: 2 éve volt műtve a szemem, aszerint sasszemem van, de sajna én nem tudom ezt kiolvasni. begépeled légyszi?! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kidobom ezt a fényképezőgépet, totál homályos!

Szóval lefordítva:
"Rájöttem mennyivel boldogabb az életem, hisz egy ilyen igaz baráttal oszthatom meg mint te"

Kép

dita75
 
 


jaj, ez tényleg nagyon nagyon aranyos!!! :wink: :P nem csodálom, h meghatódtál!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Most jött haza a párom és neki is tecc nagyon! :D
Viszont most kimegyek vele a garázsba dolgozgatni kicsit!
Majd este jövök még!

CSIBI
Neked kellemes pihenést mára, lassan végre mehetsz már haza! :wink: :D
Kép

dita75
 
 


Viki: A séta mellett döntöttünk ;) Nem akarok azért egy rossz mozdulattal kockáztatni, hátha most összejött. :roll: Indulunk is!
Jut eszembe mikor talizunk? Nekem kezdenek egyre zsúfoltabbak lenni a napjaim, de valamelyik délután összefuthatnánk azért!

Dituli: Én is kaptam zebrás zoknit. :) azóta abban tartom a telefonom. És a párom a másik pérját még a nyaralásra is hozta, hogy szerencsét hozzon. Olyan cukker volt, hogy még erre is gondolt :D Nemo: Még egyszer köszönöm szépen! Nagyon- nagyon!

hofeherke
 
 


Némóka, lenne két kérdésem. A kombinált tesztnél még hüvelyi uh csináltak neked?? A másik pedig hogy a vérvétel miatt éhgyomorra kell menni??


Ird majd meg lécci ha net közelben vagy, köszike

Kép
pgsuska
 
 


Mara: ja, így már más!! akkor tényleg ne vidd túlzásba a tornát. arwen tornát viszont lehet csinálni, csak van olyan gyakorlat, ahol gyorsan előre hátra billented a csípőt , azt nem!! azt én az első 7 hétben csináltam.
de persze ahogy érzed. de igazából a tornákat a 12-15 héttől írják mindenhol!
párod nagyon édi zokni miatt!! :P

Dituli: megyek is, csak még mentek!!

jó pihit mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic,
igen, emlékszem arra a komódra, még én írtam neked, hogy ha úgyis csináltattátok az egészet, akkor az ez lenne a legegyszerűbb :wink:

Dita,
büszke lehetsz, hogy ilyen idézet volt a zokni mellett kíséretnek! :lol:

i.kata
 
 


Monic,
ha esetleg valamelyik este msn közelben leszel, akkor szólj légyszi, mert mostanában nem kapcsolom be, csak rejtve, mert van egy gimis barátnőm, akit ugyan imádok, de akkor is ír, ha semmi mondanivalója nincs és nem igazán szeretek a semmiről beszélgetni. :oops:

i.kata
 
 


Dita75 és Kata!


Köszi a bíztatást! Az az igazság, hogy már 2 inszemen túl vagyok, csak máshol történt, és ott nem csináltak ennyi vizsgálatot, mint itt. Ezért nem kérdeztem volna, most hogyan tovább?

HSG - OK
PCT - OK


Ma voltam a 20. cn vérvételen.

Azt mondták, hogy a hét vége felé tel. milyen lett a hormoneredményem.



Eddig (a másik helyen) mindig annyi történt, hogy szednem kellett a clostyt a 3. naptól, majd csináltak egy UH-t és aztán kb. 2 nap múlva repesztés és inszem.

Szóval megöl a kíváncsiság hogyan tovább!

M
veramo
 
 


Veramo: megkaptad az üzimet? valami nem stimmel a babanettel. többen jelezték hogy nem kapták meg az üzeneteimet. elvileg leírtam neked mindent amit az ÁEK meddőségi centrumánál az inszemről érdemes tudni.
Vendég
 


Szia Szilvi!

Szerintem nem jött át, de tényleg te most hol tartasz?

Mikor fogsz tesztelni?


Amúgy tényleg, az UH mindig 9-től van? Nem szokott korábban bemenni a doki? Nekem ahogy olvastad eddig minden vizsgálatra azt mondták, hogy jó az eredménye. Kiderült, hogy nagyon korán van peteérésem kb. a 8. napon, ezért lennék arra kíváncsi, hogy ha a 3. napon vérvétel van, akkor ezután mi következik?


Üdv

M
veramo
 
 


linacska: Ha aktuális lesz a névválasztás, akkor majd utána nézünk.

timejka: Én tavaly év végén voltam nagyon rákattanva a baba témára, érdekes módon amikor megcsinálták az 1. inszemet, onnantól kezdve elmúlt ez a "nagyon akarom". Talán azért, mert már történik valami, pedig nem is kellett olyan sokat várni arra, hogy elkezdjük a kivizsgálásokat. Az én környezetemben most nincs sok terhes, a közelebbibe meg most senki. Talán így könnyebb. Legutóbb a barátnőm várt babát, de ő meg nagyon aranyos volt, mindig mondta, hogy mi újság, meg néztem ahogy Áron rugdos. Nagyon nagy élmény volt, az ő boldogságának örültem. De már Áron is 1 éves múlt. Holnap behozza a papa (ő van otthon gyed-en) és akkor megzabálom. :)

veramo: Az ÁEK-ban hol lehet inszemet csináltatni? Csak mert én is mehetek a MÁV-ba, mert a párom ott dolgozik. Lehet, hogy rugalmasabban meg tudnám oldani, mint a BMC-ben. Majd ha már túl vagy rajta, akkor várom a tapasztalatokat.

szilvi2: Tőled is várok az ÁEK-ról infót.

dita: Szép lett a kerítés. A gyerekkel kapcsolatban meg tényleg ideje lenne a pároddal megegyeznetek, mert ha jön a közös gyerek, akkor a nagynak sem fog tetszeni, hogy háttérbe kerül, pláne ha ennyire minden meg van neki engedve. Csak ő jár majd rosszabbul. Hidd el, én tudom. Bár mi édes testvérek vagyunk a hugommal (van köztünk 10 év), de vele is sokat foglalkoztak és hát én megszüntem elkényeztetett egykének lenni. Azért nehéz ezt a tudatot megszokni.

czinkeb.: Az én nevem sem túl hosszú. Én csak azért gondoltam a kötőjeles vezetéknévre, mert a választott lányneven nem megy a párom nevéhez rögtön.

Drukk a holnap reggeli tesztekhez!!!+++++++++++++++++++++



vicky79
 
 


veramo, vicky: akkor bemásolom ide amit el akartam küldeni üziben, mert így egyszerűbb lesz.

szóval:

Az inszem ciklusában nálam úgy halattak a dolgok, hogy kb. a ciklus 5-6. napján elmentem a dokihoz, akkor ultrahanggal megnézte mekkora tüszőm van. Egészen a 14. napig (nekem akkor van általában ovum) kb, kétnaponta jártam ultrahangra, nézte hogyan alakul a tüsző. A 15. napon reggel csinálnom kellett egy lh tesztet és ha az pozitiv volt, akkor mentem rögtön a dokihoz, beadta az asszisztensnő a tüszőrepesztő szurit. Másnap reggel be kellett menni a párommal együtt, megnézett a doki ultrahanggal hogy megrepet e a tüsző, ha igen akkor inszem, ha nem (nekem nem repedt meg csak másnapra) akkor másnap ugyanabban az időpontban vissza kell menni, újra ultrahang és ha megrepedt akkor jön az inszem. Másnapra mindig meg szokott repedni.

Az inszem után kaptam utrogestan hüvelykúpot meg duphastont. Az inszem napjától 2.5 hétig kell szednem őket. akkor csinálnom kell majd egy terhességi tesztet, ha pozitiv tovább kell szednem, ha negativ, akkor abba kell hagyni. akkor megjön a vérzés, és újra kezdődik az egész az elejéről úgy ahogy az elején irtam.

De ami a nagyob fontos, hogy inszemet csak akkor csinálnak ha megvan az összes vizsgálatod már. Nekem kellett előtte egy 3. és egy 21. napi hormonvizsgálat, egy átjárhatósági, egy általános fertőzésekre kenetvétel, immunológiára vérvétel tőlem és a páromtól, páromtól spermavizsgálat, nekem rákszűrés, egy olyan viszgálat is volt, mikor középidőben együtt kellett lenni, másnap a doki kenetet vett és megnézte vannak e élő spermiumok benne.
Na szóval ezeknek előtte mind meg kell lennie.

Nem kell fizeni az inszemért, az már egy más kérdés hogy akartok e hálapánzt adni. Mi még nem adtunk.
Hát hirtelen ennyi jutott eszembe.
Vendég
 


vicky: az ÁEK-ben a Meddőségi Centrumban csinálnak inszemet. Oda bárki mehet, csak előtte az asszisztensnőt fel kell hívni.
Vendég
 


szilvi2: Nekem minden vizsgálatom meg van, mert most volt az 1. inszemem a BMC-be. Gondolom ezek a leletek nekik is elegek lennének. Ha a következő sem sikerül, akkor lehet, hogy átmegyek. Helyileg ez hol van? Mármint melyik régi kórházban?



vicky79
 
 


Vicky,
ki fog holnap tesztelni? :roll:

i.kata
 
 


vicky: ez helyileg a régi MÁV kórházban van, a dózsa györgy úton
Vendég
 


MARA
Nagyon aranyos a párod, az enyém totál képtelen az ilyesmire!
Csak hajt, hajt és hajt! Azt hiszi, hogy ha puccba vágja a házamat jobban fogom őt szeretni, pedig én csak több időt szeretnék vele tölteni. Mindenben nem tudok segíteni, mert vakolni, betonozni meg ilyesmit nem tudok. Most pl. együtt dolgoztunk, mert ő csiszolt én meg alapoztam, de mivel a csiszoló hangos, így nem tudtunk közben beszélgetni! :roll:
Majd csak kész lesz végre a házikó!
Remélem jót sétáltatok, ilyenkor este már kellemes az idő!

VERAMO
Ja bocsi azt hittem még csak most kezded! :oops: Nem írtad, hogy már 2 inszemen is túlestél. Remélem a 3. már sikeres lesz! :wink: :D

VICKY
Tisztában van mindenki azzal a ténnyel, hogy a gyerekkel még nehezebb lesz bírni ha meglesz a picúr. Már az anyósom is ezzel ijesztegetett amikor bejelentettük két éve, hogy babát szeretnénk! Tudod már annyira nem érdekel, hogy ki mit akar, 33 éves vagyok, csak egy saját kisbabával tudom innentől kezdve elképzelni az életemet, úgy érzem enélkül félember vagyok. Ha valaki az utamba áll, legyen az bárki eltiprom, mert elegem van már, hogy mindig én vagyok az áldozati bárány. Szerintem ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy harmincon túli nő létemre anya szeretnék lenni!

SZILVI
Mikorra tervezed a beelőzésemet??? :wink: :wink: :wink: :wink: :D

dita75
 
 


Látom robbantottam a társaságot, hát jó úgyis minnyá' jön a pasim!!! :wink: :wink: :wink: :D :lol:

Kép

dita75
 
 


dita: ma nem volt időm tesztet venni, így holnap fogok és szerdán tesztelek.
Vendég
 


Kata,

holnap este igyekszem fent lenni, már olyan rég beszéltünk. Mielőtt felmegyek írok neked sms-t! :wink:

Dita,

a férjem is nagyon nagy Szökés rajongó, mosr is azt nézi :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
ok :wink: De ígérd meg, ha fáradt vagy, akkor inkább pihizz! Ma is fájt a derekad a takarítástól :? Remélem már jobban vagy! :wink:

Mi NCSI-t néztünk a TV2-n.
Tiszta kóma vagyok mióta hazajöttünk a nyaralásból. Napközben is megebédeltem, aztán egyik pillanatról a másikra elaludtam, pedig sosem voltam egy nagy alvó. :roll: Eddig betaudtam az utrónak, de most még az sincs :roll:
Megyek is aludni, holnap reggel mennem kell a homeós dokihoz.

Zsuzska,
drukkolok, hogy minden rendben legyen holnap a vizsgálaton!

Jó éjt!

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Gondoltam munka előtt átolvasom a tegnap esti termést :)

Dita: Meg is becsülöm a párocskámat.
Végül nem mentünk sétálni, mert bealudt a kedves a TV előtt. :P

Ma megyek az inszemes papirokért, mert 20.-án ezzel nem foglalkoztunk. :)

Kata: Én Helyszínelők rajongó vagyok. Minden sorozatukkal együtt. :)

Szilvi: Drukk a holnapi teszthez! :lol:

hofeherke
 
 


Kép

ZSUZSKA
Drukk a mai dokkerhez! +++++++++++++++++++++++++

KATA
Én is borzasztó vagyok, munka után hazamegyek és elalszom a gép mellett, ha épp nem kell főzni, vagy festeni, vagy takarítani.
Vasárnap is aludtam majd két órát. Szegény párom kint dolgozott, én meg szuszókáltam. De nem tudtam mit tenni, hullának éreztem magam! (remélem ez már vmi kezdeti terhes tünet)
Reggel amikor ébreszt az óra úgy érzem magam mint a mosott kaki.

SZILVI
Én is kísértésben vagyok, hogy holnap (10. dpo) már dobjak egy tesztet. Elvégre nekem már a 12. dpo-n megjött a múltkor! :shock: :roll: Na egy közös zebrásat??? (és akkor nem előzöl be hanem egyszerre kerülünk a felső táblicsekbe! :D :D :D

dita75
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Kata,

Az NCIS-t felvettük vieóra, mert azt is nagyon szeretjük :lol:
megígérem, hogy ha fáradt leszek nem ülöl a gép elé. Ma nem csinálok semmi fárasztót, azon tegnap már túlestem. :wink:
Érzem még a derekam, de már nem fáj annyira mint tegnap. A rossz testtartás miatt volt, mert próbáltam úgy takarítani, hogy a hasamat kíméljem, így a derekam ment tropára. :?
Nagyon drukkolok a homeos dokihoz, és holnapra ezerszer is jobban!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dita,

remélem, hogy terhesedés miatt vagy mostanában ilyen álmos :wink:
A héten próbálj pihenni, festened már nem kell mert kész a csodaszép kerítés.
Gyönyörű már most a házatok! :wink:

Mara,

kitartás a mai munkához! :wink:

Zsuzska,

drukk a mai dokihoz, ha szerzel képet Oroszlánról ugye felteszed nekünk?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
vagy az utrotól. :roll:
azért az első version jobban teccccene. :wink: :lol:

Ma semmi programod nincs?

dita75
 
 


Dita,

semmi program. Délután lehet, hogy elmegyek a barátnőmhöz megnézni a pelenkázó asztalt, mert a testvérem kitalálta, hogy hozzuk el azt is és legyen egy a fürdőben, úgy könnyebb vetkőztetni a babát, meg a kádból kivenni. De még az is lehet, hogy kezdetekben a szobában fürdetünk. Nem vagyok szakértő ebben.
Lehet, hogy főzök valamit ha lesz kedvem, de az is lehet, hogy nem, van a fagyóban töltött paprika, legfeljebb azt eszünk.
:wink:
A mai nap a pihenésé, oldalt eléggé fáj a hasam, biztos nyúlnak a szalagok, ami azt jelentheti, hogy nő. Lehet, hogyha hétvégére nő egy kicsit akkor rakok pocakfotót :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Éljen-éljen május elseje, izé ......... A POCAKFOTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hurrá-hurrá!

Én is tegyek? Azt gondolnátok a 6. hónapban vagyok! :oops:

dita75
 
 


szép jónapot mindenkinek!!!

Zsuzska: drukk a mai vizsgálathoz!

Monic: jó pihit mára!

Veramo: üdv!

Évi: ?????? mi van veletek?? hogy vagytok??

vkinek van híre Éviről? Ancsiról??

Dituli: ++++++++++!!!!!!!!!!!

Kata: folytatjátok az akupunktúrás kezelést? vége a nyári szünetnek? +++++++++!!!!!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


CSIBI
Sztem Ancsiék még mindig dolgoznak, mostanában mondjuk nem beszéltem vele, lehet ha délután kész vagyok a melóval felhívom!

Évit szoktam látni hogy be van jelentkezve, de látod nem ír hozzánk, biztos sok a dolga!

Én tudod kire vok naon kivi? Kjaja-ra, hogy mizu van a 3 babóval! :shock: :roll:

dita75
 
 


tegnap beszélgettünk a párommal. szeretne új laptopot kérni a mhelyén, mert már igen csak régi, és dukálna neki egy újabb. és lehet, h megvesszük a mostanit otthonra nekem, ha lehet és jó árat mondanak. az tök szupi lenne!! és akkor lehetne otthon net is (persze ár függő!)! és akkor én is csacsoghatnék - lóghatnék itt veletek tovább! :lol: :lol:
mert ha nem , akkor csak anyóséktól, nagyon rendszertelenül.... :cry: kb hetente 1* :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


CSIBI
Jippijéééééééééééééééééééééééééééééé!!!!
Úgy örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem sikerül megvennetek!
Amúgy netezéshez egy bármilyen szutyok gép is jó ám! Én legalábbis úgy tudom! Akár egy p1-es gép is, ami néhány ezer ft!
Igaz nagyobb helyet foglal mint a laptop és azt nem tudod az ágyba vinni! :roll:

Képzeljétek itt a zoknicskám velem! Mindenhová magammal fogom ezentúl vinni! Annyira cukker! Annak idején is kaptam egy kék kis zoknit az is megvan még, egy plüss nyuszikám lábára van felhúzva!

dita75
 
 


Dituli: remélem, h szerencsét hoz a kacsintós - dalolós Barna és a zoknicska is!! meg minden!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Dita,
Örülök, hogy tetszett a meglepi! :wink: :D :D :D

Monic,
Én tegnap éjjel ébredtem fel arra, hogy szurkálgat a hasam, és nem is nagyon tudtam visszaaludni, aztán délelőtt meg jött a derékfájás is. Ma viszont már nincs semmi bajom! És szerintem a tegnapi fájdogálásoknak tényleg szemmel látható következménye lett! :wink: Úgyhogy Te is rakhatnál fel most már pocakfotót! :wink:

Szilvi,
Drukk a holnapi teszthez!+++++++++++++++++++++++++++++

Kata,
Ugye, holnap mentek a megbeszélésre? Kép

Czinke,
Kár, hogy nem mutatta meg magát Mákszemke! :(

Zsuzsa,
Drukk a mai vizsgálatokhoz!+++++++++++++++++++++++++++

Ma voltam endokrinológusnál, és tökéletesek az eredményeim, így most nem kellett emelni a gyógyszer adagomon, és csak 2 hónap múlva kell újra mennem.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka: ez nagyon szuper!!! gratula a tökéletes eredményekhez!!
nem mutatta magát igazán Mákszem, bár így is nagyon jó volt látni. és otthon a párom is nagyon örült a dvd-nek!! olyan aranyos volt a párom !! és kárpótlásul Mákszem nagyokat rugdosott este!! :lol: na meg hajnali 4,30-kor is, de nem panaszkodom!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


sziasztok!

itt vagyok én is, csak nagyon behavazódtam a munkahelyemen.

Dita: részemről mehet a holnap reggeli együtt tesztelés :D

Nemok: köszi a drukkot! :) Annyira izgulok már:)
Vendég
 


Nemone,

nekem múlt héten lettek kész a pajzsmirigy eredményeim, és annyira tökéletesek lettek, hogy továbbra sem emelik a gyógyszeremet. Nekem havonta kell nézetnem.
Én 13+0-ás pocakfotót szeretnék csinálni, és aztán minden héten egyet :wink:

Dita, Szilvi,

nagyon izgulok értetek! :wink:

Még jó, hogy tegnap gyönyörű rendet csináltam (pedig a derekam bánta), mert ma boltban voltam amikor hívtak, hogy a védőnő a kapuban áll. Rohantunk haza, bejött, szétnézett, a kutyák megnyalogatták a lábát, fél órát beszélgettünk aztán elment. Kedves volt, szerintem jó benyomást tett rá a patika tisztaságú rend, főképp, hogy nem is szólt előre, hogy jön. Úghogy most nagyon örülök :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


NEMONE
igen nagyon tecc, még anyunak meg a nővéremnek is elküldtem a zokniképet, meg beszkennelltem a képeslapot! :D

SZILVI
A mintát vegyük le először:
Kép :wink: :lol:

CSIBI
Hány perces a dokumentumfilm? :wink: Én is szívesen megnéznék Mákszemet a moziban! :wink: :D

MONIC
Hú egyre jobban idegenkedem ettől a védőnős dologtól. Ez az egyik halálom, hogy valaki nem jelenti be előre, hogy jönni fog hozzánk! Nem mintha kupleráj lenne, eleve építkezünk, patyolat nem lehet a lakás ezáltal, ezt mindenki megértheti (mindig van otthon üditő meg vmi ropogtatni való is ha betoppanna valaki) na de akkor is, sztem úgy illik hogy legalább megkérdem otthon vannak-e, és hogy nem zavarok! Na de legalább kedves volt, és miről folyik ilyenkor egy beszélgetés? Nem ez a csajszi volt aki megkérdezte, hogy akartátok-e a babát?! :shock:
Ennél a résznél mindig eszembe jut, hogy lekötöznek a Kaáli folyósolyán és beléderőszakolják a babákat! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita, Szilvi,
nagy drukk holnapra!++++
Ne kenődjetek el, ha még nega, mert mindketten korábban teszteltek, mint ideális lenne.

Monic,
én is pont azon agyaltam tegnap este, hogy elhozhatnátok a pelenkázót is, legfeljebb anyudéknál használnátok :wink:

Némóka,
gratulálok a csodás eredményednek és persze Monicnak is a pajzsmirigyeshez! :lol:

Csibi,
igen, 1 hónap szünet volt, ma voltam megint akupunktúrán. Azt mondta még mindig erős görcs van a gyomromban, erről beszélgettünk, mitől lehet. Mondtam, hogy nagyon szeretnék fogyni, kaptam egy 2 hetes méregtelenítős receptet, de van amit még be kell szereznem a méregtelenítéshez. Mondtam a dokinak a lombikot is, és nem ellenezte.
Tegnap elfelejtettemválaszolni:a bokám márköszi, jobban van. Igazából nem fáj, be sincs dagadva, viszont innentől érzékeny lesz a frontokra :? Ha jön a hideg, akkor érzem, hogy kicsit merevebb. De ez már nem zavar.

Jajj, képzeljétek, a cickóim közé is kaptam egy tűt és szerintem az asszisztens nem vette észre, persze én sem, és ott maradt. Meg s kellett fordulnom hasra és nem is éreztem, hogy valami barami hosszú tű ott figyel a cickóim között :roll: Mentem a bioboltba beszerzni az alapanyagokat, és akkor éreztem, hogy valami nem stimmel :oops:
Ja és el lettem zavarva fülészetre, bekukkantott a fülembe és mondta, hogy csodálja hogy nem fáj, mert mindkét hallójáratom be van gyulladva és a bal oldalon a dobhártyám is. (én azt hittem ez a doki belgyógyász, de tévedtem, mert fül- orr gégész) Elmentem a fülészetre és holnap 14h-ra kaptam időpontot.
Szép lesz a holnap: 11h lombik, 14h fülészet, 17.30h párom első akupunktúrája :roll:

i.kata
 
 


SziasztoK!

Élek én is, csak msot nem történik semmi velünk.
Férjecske beszedte az utsó gyogyiját is és 2-án megy spermavizitre, h lássuk, eltűntek-e a bacik.

Én meg leálltam a hőmérőzéssel erre a hónapra, mert .... kellett ez a pihi. :roll:

Megyek, megpróbálok visszaolvasni, mert 1 hete kb. nem olvastam..... :shock:

babszika
 
 


Kata: hát nem írigyellek!! egy ,,kis félrelépéstől,, egy ilyen nagy baj legyen! holnapi napotok nagy sűrű lesz!! cickós eseten én csak nevettem. :oops: remélem a fülészeten nem lesz azért semmi komoly!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
én is nevettem magamon. De azért belegondolok, milyen hosszú az a tű, és azt jól magamba nyomtam, ahogy ráfeküdtam. Csak az a része látszott ki, ahol meg kell fogni. :oops: Ja és a fülembe be vannak ragasztva pici magok, amiket majd nyomkodnom kell. Úgyhogy most nem foghatom össze a hajam, mert kicsit hülyén néznek ki a füleim :oops:
A fülgyulladásra azt mondta, hogy a bal annyira durva, hogy azt még lehet, hogy le is kell szívni. :roll:

i.kata
 
 


DIta,

igen, ő az a védőnő.
De ma nagyon kedves volt, biztos, mert vigyorogtam rá végig. Megkérdezte hogy vagyok, meg az őssejt levételt beszéltem meg vele, kb 250 ezer lesz. Drága mulatság, de lehet, hogy egyszer a gyerekem életét menti meg.
Volt szó még a 4D ultrahangról, pénteken kell vinnem hizzá a vizsgálatok eredményeit, utána hétfőn kell vizeletet vinnem, hétfő délután meg a dokis tanácsadás lesz.

Kata,

szegénykém, akkor a cicid közötti pont rendesen kapta az akkupunktúrás ingert...
Biztos nagyon jót tesz majd a méregtelenítés is.
Köszi a csodás ötletet, hogy anyuékhoz vigyük a pelenkázót. Nagyon igazad van! :wink:
A holnapi napod nem lesz egyszerű, a lombikos megbeszélés után küldesz egy üzenetet, hogy mi újság? Nagyon fogok rád gondolni. :wink:



Holnap nagyon szorítós nap lesz, reggel Ditáék aztán Kata, nem fogunk unatkozni :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata: hát így már nem olyan vicces , bocsi! még jó, h észrevetted.

Monic: nem semmi ez a védőnő!! szerencsére hozzánk még nem jött ki egyszer sem! nálunk sincsen kupi, de azért van, h pár napig elől van a vasalnivaló, ott van a szelektív hulladék (vizespalackok), szóval nincs az a patikarend (nem tudom kié volt ez a találó kifejezés). nem örülnék, ha ilyen esetben jönne ki hirtelen.
de legalább most kedves volt! az már vmi!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic,
persze hogy küldök sms-t :wink:
Én azért gondoltam, hogy anyudékhoz is jólenne egy pelenkázó, mert szerintem sok időt fogtok a nagyinál tölteni. Legalábbis valahogy azt gondolom anyukádról még látatlanban is, hogy sokat szeretne majd az unokájával lenni :lol:

i.kata
 
 


Csib, Dita,
én sem örülnék egy ilyen hirtelen látogatásnak. Többnyire nálunk is rend van, de mi nem tartunk itthon soha üdítőt, rágcsálni valót. Mi többnyire ásványvizet iszunk. Meg amúgy is... Ne jöjjön már ide úgy, hogy nem számítok rá. Amúgy sem ülök itthon állandóan.
Csibi, amúgy mi is szelektíven gyűjtjük a palackokat és a tejes dobozokat és az nem egy megnyerő látvány. :roll:

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: