Új privát üzeneted érkezett!

Virág

Én is egy pár dolgot nem túl jól csinálok pl. csak mellen alszik este Fruzsi és du-án sokszor nem hajlandó csak kocsiban aludni,ha tolom.De ezeket én nem érzem áldozatnak a Suttogó miatt próbáltam az előbbitől eltérni,de rájöttem majd idővel leszokunk róla nem erőltetem többet.

Magika
Nekünk is nagy a hajunk most megyunk anyumékhoz busszal,de majd remélem holnap lesz időm képet szerkeszteni.

Kép
kritta

[b]Celesztina,Magika, Jezsek, Marjan,BambiLolka,Lituka,Medina,Virág, Szőlő, Szösszenet, Mindenkinek gyönyörű a Picije![/b]
Gumimaci
Úszni szoktam az a legjobb sz.tem és azt olvastam h szopás előtt 1 órával fejezd be a mozgást, elvileg erőemelni nem lehetne :lol: ,de olvastam v.kinek pl. mellizomerősítés után robbant be a melle a tejtől
Én most érzem azt, h 3 hónapos korban csökken a tej v. Fruzsi eszik többet nemtom.
Mindenkinek kellemes hétvégét!
Nálatok már hűvös van,mert itt 100 fok!

SzösszenetKár h nem tudtam h B.csabán voltatok!

Kép
kritta

Magika!
Köszi. Bevallom, az olvasás része nekem (is) kicsit erőltetettnek tűnt. Persze nem biztos, hogy így van. A korai idegen nyelvvel vaó ismerkedés viszont biztosan jó lehet.

Kritta!
Mivel műtenek, mi a baj? Gratula Fruzsihoz, ő is szépen növekszik akkor.
Bevallom, engem nem igazán érdekel, mit ír erről a Suttogó. Én a mellet nem csak etetésre használom, hanem megnyugtatásra is, a baba (és az én) ösztöneinek a kielégítésére is. És szerintem ez így ebben az életkorban jól van. Majd ha nagyobb lesz, már nem lesz igénye a szopásra, akkor leszokik róla.

És akkor itt egy pár hordozós kép (bocs, ha ez nem mindenkit érdekel annyira, de olyan boldog voltam, hogy miután itt volt Ági, délután ezt magamtól, teljesen egyedül kötöttem; a hajammal még nem tudom mit fogok csinálni, ez csak itthoni kócos frizura, de muszáj fölkötni):

Kép Kép Kép
Vendég

Kritta: Sajnálom a kórházas dolgot. A picinek meg szerintem adjál őszibarack levet és nem lesz probléma a kaki.

Edina

Kép
medina83

Sziasztok!

Én is jó ritkán írok mostanában, bocsi érte, de itthon volt apa egy hétig, megjártuk Szegedet, a Balatont, Dunaföldvárt, az állatkertet, a strandot :) stb. Nemigen ültem a gépnél egyáltalán :)

Lizának varrtam egy 1,5*1,5 méteres játszószőnyeget, mert már odaáig jutott hogy 2 mp-ig sincs rajta a bolti méretű szőnyegen. Leteszem, fordul egyet, még egyet, és már lent is van :) Kezd kúszni ő is, leginkább csak a kezével húzza előre magát. De a kedvencem a delfinezés :) vagy bölcsőzés, ki minek hívja :) Viszont még mindig nemigen nyúl a tárgyakért, de ha odatartom neki, megfog mindent. Fogja a cumisüveget is, egyedül eszik belőle :)

Most röviden ennyi, ma is sok a dolgom, de este igyekszem jönni képekkel..

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

sziasztok!

Szőlő, örülök, hogy kicsi a hasadék, hát én sem tudnám megsaccolni h mikor milyen súlyban lesznek a babák.

Gumimaci, szerintem is nyugodtan vegyél be algopyrint, én is már szedtem be, és csak szoptatok.

Virág, nagyon ügyin megkötötted a kendőt, és milyen vékony vagy!

Magika, majd elájultam Katica mutatványától, nem semmi ez a gyerek!! a kisfiad tánca is jó volt!
Kép Kép

Kép
tim27

Tim: Nagyon szépek vagytok! Igazi nagyfiú Bálint és jó a kép!

Fordulás: Mi ma fordultunk meg hátunkról a hasunkra. Volt már hogy átfordult, de a mai tudatos volt. Küzdött érte és végre a kezét úgy rakta, hogy ne legyen útban. Utána elkezdett mászni, kúszni, úgy, hogy feltolta a popsiját.
Hasonfekve meg nyúl a dolgokért és mikor csikizem hangosan kacag. Olyan büszke vagyok rá.

Ja, fürdető: Neki nem jött be a Jonhson édes álmok fürdetője. Nem tudtuk, mért ordít a gyerek, mikor belerakjuk. Első nap arra gondoltunk, hogy tudatos hiszti. De mint kiderült, csípi a bőrét. Valószínüleg a menta miatt. Ma vettünk neki Gabit. Holnap próbáljuk csak ki, mert ma nem akarom kínozni megint valami újjal! Eddig is Gabiba fürdött és attól nem volt semmi baja, csak az sima esti fürdető.

Zsuszófi: Szia! Örülök, hogy jól érezted magad és várjuk a képeket!

Edina

Kép
medina83

Medina, gratulálok az átforduláshoz, nem semmi hogy mindjárt már kúszik is Ati! Milyen aranyos lehet, ahogy nevet :D

Zsuzsófi is írta, hogy már kezd kúszni Liza. Hááát, Bálint még nem kúszik-mászik, én annak is nagyon örülök, hogy megfordult és hogy szépen nyúl a tárgyakért. Remélem azért majd meglep minket is hamarosan a mászással.

Kritta, sajnálom a műtétet, én is kíváncsi lennék rá, hogy mivel műtenek, ha publikus.

Képzeljétek, ma Bálint székletében kis vért találtam :cry: nagyon hasmenéses pár napja, de amikor megláttam...
Azt mondta a dokinő, hogy ne aggódjak, leválhatott a vastagbélről egy kis nyálkahártya darab, továbbra is szoptassam, tartsam be az etetési időket, és figyeljek az étkezésre. De lehet, h egy kis fertőzés, most, hogy most h mindent a szájába vesz könnyen megy.. Pedig nagyon figyelek arra, hogy lehetőleg koszosan ne vegyen a szájába semmit, sőt ha elmegyünk vhova külön is nejlonokba csomagolom a textil pelusát, csörgőjét stb. nem teszem csak úgy bele a táskába, erre tessék...

Kép
tim27

Tim: Én nem csomagolok semmit külön. Kell, hogy egy kis baci jusson a szervezetébe, mert így lesz ellenálló. Lehet, hogy vírus. Nekem nagyon sok ismerősöm most ilyen hasmenéses-megfázós vírustól szenved, így most nincs túl sok látogatónk.
Minden esetre jobbulást kívánok!

Edina

Kép
medina83

Tim, én se csomagolnék külön így semmit, megmondom őszintén, nálunk sokszor van a földön Liza, mert mindig lemászik a szőnyegéről. Na jó az újról nem :) De az sem steril, hiszen hiába porszívózok, mosok fel naponta, a szél is, meg a kölök is behordják a koszt. A játékai is sokszor kötnek ki a földön, de csak akkor mosom ki ha lebukja, vagy ha az utcán esik le.

Nem szabad túlfélteni, mert akkor később, mikor már nem tudsz úgy figyelni, akkor sokkal betegesebb lesz, mert mindent egyszerre kap el. Gondolj csak bele, mi minden lehet a homokozóban :)

Kis vér tényleg nem gond, nekünk is volt a gyerekekkel többször is, az erőlödéstől is lehet.

Látod Medina, a tied nem kúszik, viszont kacag, és nyúl a tárgyakért :) Liza csak ma kacagott először (nagyon-nagyon örültem neki) és csak nagyo nritkán tudja kordinálni a kezeit, általában csak véletlen hogy eltalálja amit meg akar fogni. Sokszor inkább a ruháját markolja me,g az esik útba :) MInden gyerek másképp fejlődik ,ez a szép :)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Ma volt a kersztelőnk Sopronban, így semmire nem volt időm, 40 vendég volt a kerti partin (csak épp szakadt az eső)... :( De azért jól sikerült minden! Majd hozok képeket meg visszaolvasok, csak most egy gyors kérdés!

Beni kapott egy ilyen készségfejlesztő játékot
Kép
Úgy emlékszem másnak is van ilyen kutyusa!
Az lenne a kérdésem, hogy a dalokat végig lejátsza nektek? Mert a mienk elkezdi, pár sort lejátszik, aztán abbahagyja! És ha újra megnyomom, akkor már valami mást játszik...
Remélem tud valaki hamar válaszolni, mert a soproni Brendonból való a kutyus és ha rossz, akkor itt kellene hagynunk... :(

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Sziasztok :)

Zorróné, ment pü :) (nekünk van ilyenünk...)

Nagyon szépek a babócák!!!

Timi, Bálint nagyon nagyfiús már, és olyan édes a kis kopasz buksija :) Szerintem se védd túl a kicsifiút, mert nem lesz ellenálló! Nem véletlen, ahogy azok a gyerekek szinte sosem betegek, akik homokot esznek, és ez most hülyén hangzik, de koszosak... persze félre ne értsd, NEM kell koszosnak lennie, sőt... de túlzásba sem szabad vinni a féltést! :wink:

Szössz, Alíz tündéri, de ezt már kifejtettem máshol is :wink:
Barbi is állandóan ülni akar, néha hisztit is rendez, ha nem teheti! Félig fektetett pózból lazán fel is húzza már magát, majd jól előre is bukik néha, lehúzza a feje :D Egyedül még azért nem ül olyan ügyesen, mint Alíz, bár nem is nagyon hagyom még neki, de akkor meg ugye hiszti van :) Ördögi kör :lol:

Szőlő, úgy örülök, hogy ezt mondta a doki, mármint hogy jól műthető! Szorítottam értetek ám nagyon, csak jöni nem volt időm! (Szandi 1 évesen volt 9 kiló, mint írtam is, és azt hiszem Ő hasonló ütemben is fejlődött, mint Mazsi, de ettől még nem lehet ezt kiszámítani, ez jogos :))
Pikk-pakk eljön a műtét ideje, és semmi baj nem lesz, Mazsi ügyes kislány! :) (tesco-ba még nemjutottam el, de amint megyek lesem, amit ígértem! :))

Medina, grat a forduláshoz :) Barbi is írtó jókat tud már hangosan kacagni, főleg, ha a nővére szórakoztatja :)

Virág, nagyon helyesek vagytok a hordozós képeken :)

Magika, Zoli nagyon aranyosan táncikál, és Katica videói... hát de édes, és ügyes :):)
Mi nem vágunk hajat, úgyis mindig égnek áll, kis punkoom van :lol:

Marjan, Neked is tündéri batyud van :wink:

Lolka, tök édin alszik Marci a kis piros kendőjével :)

Celesztina, arik a tesók :)

Bambi, nagyon jók a képek, az a cicis kép Daniról... :D nem semmi :)

Lekri, jók az esküvős képek, bizti jó lehetett, csinik vagytok a képeken :)

Jezsek, nagyon édes pufibabád van, szerintem tök jól áll neki :)

Nekünk se sok szükségünk van altató fürcsiztetőre... Barbi nem semmi alvó :) Általában fél10 körül már alszik, és reggel simán nyomja 10-ig, persze egyhuzamban ébredés nélkül :) Jövőhéttől kezdődik az ovi, nem tudom mi lesz a reggelekkel, de kénytelen lesz előbb kelni... pedig bevallom élveztem ezt én is nagyon :roll: :lol:

Szandinak ma tartottuk a szülinapját, ami ugyan majd csak szerdán lesz, de a család egy része elutazik jövőhéten, így előrébb hoztuk :) Nagyon jól sikerült, szokásos póni áradat.... :D
Végül mégis úgy döntöttem, hogy nem rendelem a katicatortát, hanem megsütöm magam :) Nagyon finom lett, sajna a belsejét elfelejtettem fotózni (gyümis túrótorta), de kívülről megörökítettem :) 6 pettyes katica, 6 gyertyával, a mindjárt 6 évesnek :lol: (sajnos Szandi annyira zsongott, és be volt sózva, hogy Őt nem sikerült igazán fotóznom :roll: )
Íme:
Kép Kép
Kép

Remélem nem hagytam ki semmit, ha mégis, bocsika előre is... nem sok időm volt olvasni, így van, amire emlékezetből reagáltam csak :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Zorroné, van a hátuljában egy papírcsík, azt ki kell húzni, és végig fogja énekelni a dalokat :)

Ez csak a Demo-progi így :)

(de az is lehet hogy át kell belül kapcsolni, de emlékeim szerint az első variáció a nyerő. Sajnos már pontosan nem rémlik, a mi kutyusunk már 2 éves lesz lassan :))

Gratula a keresztelőhöz!

Lányok! Én szeretném a páromat meglepni egy kettesben töltött hétvégével, de nem tudom hova menjünk. Van vmi ötletetek, ami nem túl drága, de fürödni lehet? (mármint lehetőleg a szállodában, messzebbre nem szeretnék menni :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó páran eltűntek megint... Nono (egynaponszülőtársam :)) pl merre járhat? :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Mi is beszálltunk egy versenybe, igaz már eléggé a végén jár, így az esélytelenek nyugalmával nézünk elébe :)
Ha esetleg mégis valakinek van kedve szavazni, és tetszik is neki a fotó, megköszönjük :)

www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/gallery_view.php

Zsu, nem nagyon tudok ilyen helyeket, 1000 éve nem voltam hasonló szállodában....

nici

Nici Szupi a torta!

Tim Nagyon édi Bálint!

Most hallgatom a vizílabdás meccset nagyon izgi! :lol: 11 : 9

Zsuzsófi Gyulán,ha az Erkel szállóba jöttök közvetlenül átmehetsz a strandra v. van rengeteg apartman 5 percre a fürdőtől. nézzek neked árakat? :D 12: Kép
Rakok pár képet végre!

Kép
Barátnőm fél éves babájával
Kép
tüncike

Kép
kritta

zorroné Gratula a kerseztelőhöz sajnálom a rossz időt irígykedtem ám a nyaralásra!

Lekri Szépek az esküvői képek!

Szőlő drukk a műtéthez! :oops:

[color=darkred]Meg van a 3. arany![/color]

virág én sajna még nem tudtam megkötni a kendőt pedig kaptunk kölcsön,de Te nagyon ügyes vagy!

Már van egy csomó kép szerkesztve még rakok :roll: :roll:

Sérvem van és elég nagy zölddiónyi mondjuk nem fájt eddig nagyon! most kezdi :)

Itt az első találkozásom Fruzsival Kép

Kép
kritta

Rita, köszi, de nem szeretnék olyan messzire menni, hátha vmi gond lesz a gyerekekkel. Egyenlőre Szigetszentmártont néztem, de kicsit sokallom a 25e-t 2 éjszakáért...

Aztán lehet nem is sok... nem tudom.

Nagyon édes volt Fruzsika. Olyan furi nem? NAgyon gyorsan nőnek :(

Ui nem kaptam még címet :)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: Mikor jönnek a képek? Sajna ötletem nincs a hétvégére. Esetleg nézd meg Ráckevét. Állítólag ott is jó a fürdő.
Bár mi két éve voltunk Kiskunmajsán, ahol kis faházak voltak. Kb 2 percnyire van a fürdő, illetve inkább úgy mondom, hogy a fürdő területén vannak a faházak. Ott egy éjszaka 5000 ft volt kettőnknek. A szobákban van egy kis zuhanyzós fürdőszoba, TV, hűtő, padlófűtés. Nagyon kellemes kis szállás. Esetleg kérdezd meg őket telefonon. A fürdőbe természetesen kedvezményes jegyet vehettünk. A fürdőben van szauna, kisebb melegvízes medence, egy nagyobb úszómedence, egy kinti élménymedence, ami télen is működik. A kinti rész nagyon hangulatos, mert van egy mesterséges barlang is, vízeséssel és szerintem nincsenek sokan.
Ideális hely egy romantikus hétvégére. A környéken ugyan másra nagyon nincs lehetőség, de ahogy kivettem a szavaidból, nem is nagyon akarsz menni sehová… :D

Edina

Kép
medina83

Nici, Zsuzsófi: köszi, hogy írtatok! Megoldódott a rejtély! :D
Kaptunk egy vadiúj kutyust a Brendonban! :D :D :D
A mienken ugyanis nem volt semmilyen izé, amit ki lehetett volna húzni, se műanyag, se papír! Szóval nem mi voltunk a teljesen hülyék... De nagyon rendes volt az áruházvezető, szó nélkül adott egy másikat és be is üzemelte rögtön...

Majd még jövök a beígért képekkel, csak még mindig Sopronban vagyunk...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Csak ezt az oldalt volt időm most visszaolvasni.

Kritta: Neked is drukkolok a műtéthez! Meg lehet kérdezni milyen sérv?
Végre te is teszel képeket! Aranyosak vagytok! Szép dús hajú Fruzsi. :)

Nici: Próbáltam szavazni, nem tudom, azt írja ki, hogy érvénytelen kód, még próbálkozom. Egyébként nagyon egyedi frizurájú édes babád van! Szép tortát készítettél nagyon!!! Boldog szülinapot előre is Szandinak. :D

Zsuzsó: Ügyes vagy, hogy játszószőnyeget varrtál Lizának, majd hozz képeket róla, légyszi! Én sem tudok ilyen helyeket, de remélem, találsz egy szép helyet, ahol jól érezhetitek magatokat. 8)

Zorroné: Gratula a keresztelőhöz! :) Örülök, hogy megoldódott a játék-dolog. Rendesek voltak, hogy becserélték.

Tim: Nem tudom, mi lehet az a véres kaki, de a nyálkahártya-felmaródás eléggé logikusnak tűnik. Mindenesetre szerintem figyeljed a gyereket. Aranyosak a képek róla, igazi kis ninja! :lol:

Virág: Ügyesen kötöd meg Trudit, nagyon aranyosak vagytok együtt. Nagyon hasonlít rád a lányod! :)

Medina: Gratula az átforduláshoz! Nagyon ügyes fiad van! :D

Babám most már ügyesen elalszik egyedül is, napközben akár 3-4 órákat is tud aludni. De azért esténként még a cicinalvás a fő sláger, ami fő gond mostanában, az a hajnali kukorékolása, ill. nemalvása. Úgy 3-5 körül kb. 1 órán át fent van, nem sír, csak izeg-mozog, mint egy sajtkukac, dumál, aztán nagy nehezen elalszik magától is, de addigra már tökre kivagyok, mert majd’ meghalok az álmosságtól. De azért este már 9-fél10 körül elalszik és 2-3 x kel fel éjszaka szopizni, aztán a hajnali ébrenlét után visszaalszik és 7-8-ig durmol.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 20:16-kor.
Vendég

sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket Bálintról, azért több haja van ám, az uccsó képen olyan, mintha egy szál haja se lenne, pedig van ám:) na jó, nem annyi mint itt egyeseknek, de azért van.

Nici, én is felmentem a pempers honlapjára szavazni - kezdtem megijedni a sok baba láttán, hogy találom meg Barbit, de sikerült hamar - de képzeld azt írja, hogy "érvénytelen kód, ezen a héten már szavazott" nem értem... Szandinak előre is boldog szülinapot, le a kalappal előtted, milyen szép tortát csináltál!! Nagyon ügyik vagytok lányok, korábban Zsuzsófi is hasonló szépséget készített a gyerkőcének.

Kritta, hol tartogattad eddig ezt a szép lánykát???? Nagyon gyönyörű!!! szépek vagytok, lehet még pótolni az eddigi hiányosságokat!! Ja, és muszáj műteni a sérved?

Bolygó, sajnálom az 1 órás fenntlétet, de azért az jó pont, hogy nem sír, hanem dumál :)

Zsuzsófi, szerintem is sok 25 e ft 2 éjszakáért, bizti lesz most utószezonban akciós lehetőség. Megpróbálok keresni a neten itt a környéken, ha találok jövök a paraméterekkel.

Kép
tim27

Bolygó: Ati pont ezt csinálja! Nem hangoskodik és vissza alszik magától, de addigra már én is ki vagyok. A viharra, hangos kocsira, stb. nem ébredek fel, de a kicsi fiam nyöszörgésére igen. Amikor már nagyon nem bírom, akkor megetetem és elalszik 5 percen belül, de nem akarom rá szoktatni.

Pumpi: Gratula a picihez, szép nagy baba! És a gyümi evéshez is. Nálunk még csak az őszi a nyerő. A répát kiköpte, az almát még csak-csak, a többit meg még nem próbáltam. És tök jó hogy rendbejött a kapcsolatod is. Csak így tovább!

Kritta: Sajnálom a sérvet! Nálunk Atinak van, holnap megyünk a sebészetre. Lágyéksérv és rejtett hereség. Sajna! Na de nem csüggedek!

Edina

Kép
medina83

Sziasztok lanyok!

Milyen volt a hetvegetek?

Kritta!
Nektek is jo kis hajatok van.
Nekunk annyira nem dus a haja, inkabb hosszu.
:lol: :lol: :lol:

Virag!
Neked is jo nagyon a kendos batyud.
Szepek vagytok!

Tim!
PAr ev mulva ti is jelen lesztek az Olimpian boxban. :lol: :lol: :lol:

Nici!
Szandinak Boldog Szulinapot!
Nagyon jo lett a torga.
Gondolom finom is.
Kuldhetnel belole virtualisan is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanyok!
ma alkotos kedvemben voltam, igy fotoztam megint.
Ha kivancsiak vagytok elarasztalak titeket.
Egy kis izelito:

Kép

Kép

Magi
Vendég

Magi: Nagyon ügyi vagy! Aranyosak a képek! Még, még, még... :lol:

Edina

Kép
medina83

Sziasztok,

Egy mai jó hír :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ingyenes lesz a pneumococcus elleni védőoltásoltás
2008. augusztus 24. 16:29

Új oltást kapnak ingyen a gyerekek "Az Egészségügyi Minisztérium elkészítette javaslatát, amely jelenleg szakmapolitikai egyeztetésen van. Ez alapján október 1-jétől a két éven aluli gyermekeknek ingyenes, sőt kötelező is lesz a védőoltás" - hangsúlyozta Daróczi Dávid, cáfolva a stop.hu vasárnapi információit. A hírportál értesülése szerint kizárólag a "kiemelt rizikófaktorú" két énél fiatalabb gyerekek lehetnének majd jogosultak a térítésmentes pneumococcus-oltásra.

A két év alatti gyerekek nem egyszerre, hanem fokozatosan kapják majd meg az oltást. Az ehhez szükséges pénz egy része már el is jutott az Egészségügyi Minisztériumhoz - közölte a kormányszóvivő.

A pneumococcus baktérium felelős a gyermekkori torok-, mandula-, középfül- és agyhártyagyulladásokért. A baktériumnak több típusa van, néhány közülük súlyos, akár halálos betegséget is okozhat. Az egészséges ember orrüregében és garatában kimutatható baktérium, egyelőre ismeretlen okból, ártalmatlanból könnyen agresszív kórokozóvá válhat, és tüdőgyulladást, vagy akár vérmérgezést is okozhat. A WHO 2005-ös adatai szerint a világon 1,6 millió ember halt meg a baktérium által okozott fertőzésben, közülük mintegy egymillió gyermek vesztette életét.

Kép
1bambi

Medina!

Koszonom!

Akkor meg egy par!
Lehet megint otleteket lopni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

MAgi
Vendég

Az unokatestvérem mára volt kiírva. Az orvosa 4 hete !!!! nézte meg a méhszájat utoljára. SZERINTETEK? Olyan dühös vagyok, hogy lehet egy doki illllyen felelőlten. Vidéken laknak, a kórház autóval 40 perc. Ja és holnap mennek CTGre, de lehet a dokija bent se lesz. Fogadott orvos ráadásul. Annyira izgulok, hogy minden rendben legyen.

Muszáj volt kiadnom magamból, ne haragudjatok!

Kép
téjé

Na csak gyorsban:

Medina: rekongem paprikakrém..a bioszallito.hu-n keres rá és ott ornak róla mindent :) nagyon frankó diéta és mozgás viszont kell mellé

Pumpikám: Örülök :D és várom hogy irj...

Bambi: köszi az infot...mindez nekem mégis 3szor 16 Ftomba kerül mert augusztusban kaptuk elsőt...szeptemberben 2.kat okt-ben a 3.ikat....ugyh mi igy jártunk...nekünk nem volt ingyen..de lényeg hogy védett lesz vagy igy vagy ugy..
habár most szívesen irnék nekik mert ha ezt elöbb kitalálják akkor vártam volna...

na megyek audni..Máté is rosszul alszik napok óta...

ja ez a 666. oldal...ördögi :D
Vendég

Na itt vagyo ka képekkel, jobb későn mint soha :)

Lizocs a saját gyártmányú játszószőnyegen:

(nem vmi gyönyörű, de itthoni anyagból dolgoztam. felül pamut huzat 20 centis négyzetekből, középen 2 gyerektakaró összevarrva, legalul ikeás csúszásgátló, hogy ne tudja felgyűrni. a képeken a szegély még nincs rávarrva)

Kép

Asszem nem tévedek, ha kimondom, egy újabb ördögfióka van felnövekvőben :)

Kép

A 3 törpeterrorista: :):):):)

Kép

Liza az új mei tai-ban (erre már tényleg büszke vagyok, tökéletes lett :))

Kép

Kata a sajátjában :) (tök ugyanolyan :))

Kép

Kata a legrosszabb, és legaranyosabb kölök a világon :) MIndenki beleszeret, és mindenkit az őrületbe kerget :) De gondolom ez lejön a képről is :)

Kép

Bence, a bölcs és igazságos, akinek odalett a haja. Könnyes búcsút vettünk tőle, és azóta is naponta rácsodálkozom, mennyit öregít rajta az új frizura. Eddig egy kisfiam volt, most egy dögös kismacsóm....

De jól áll neki :)

Kép

Anya, ne lessél!!!! :)

Kép

Kicsinyítettem gyorsan két barackevőset :)

(khm, a huzatot is mosnom kellett, + a gyerek mindkét fülét is, ja meg az egész gyereket :) még a tarkója is és a háta is barackos volt :))

Kép

De jól érezte magát, és ez a lényeg :) (amúgy nem szokott ilyen maszatosan enni, csak nagyon éhes volt, ergo nagyon türelmetlen, és két falat között mindig elkezdte dühödten szopni az ujját, aminek következtében a fél falat a kezén végezte, onnan meg jutott mindenhova :))

Kép

(és igen itt látszik a talpa is, ami nem tévedés, 10,5 cm, ami a 18-as méret....khm, 4 hósan :) :( :roll: )
Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?

Teje!
Sajnalom az unokatestveredet.
Mondjuk az en orvosom sem piszkalt nagyon.
Mindig megkerdezte akarom e, hogy megnezze.

Azt mondta, hogy mar teljesen mindegy, hogy milyen.

Nekem 1 ora volt a korhaz, dugoban meg 2 ora.

Lituka!
Ez bosszanto!
Jo sok penz.
A masik kettot is mar megvetted?
MErt akkor azok ingyen jarnanak nem?

Zsuzsofi!
Szepek nagyon a gyerekek!
Szerintem jol nez ki nagyon a szonyeg.
Ugyes vagy.
En ilyet nem tudnek csinalni.

Magi
Vendég

Jó reggelt!
Hoztam egy pár képet, tegnap nagyon jó játékokat vettünk a Marcinak, imádjaőket. Kár, hogy hangot nem tudok felrakni, mert hangosan röhög, kiabál, sikítozik nekik.
Kép Káposztába ülő, zenélő nyul
Kép Lhet, hogy vega lesz?
Kép Keljfel béka
Kép itt éppen sikít

Lányok, aki Beba tápszert ad a gyerekőcnek adott valaki már neki Sinlac-ot? Azt mondta a doki, hogy 4 hósan kezdjem el adni neki, mert kevés lesz a tápszer. Nem tudom mikor adjam, meg félek, hogy ne fogja meg a pociját. Vagy gyümit adjak neki? Eddigi próbálkozásaink mind székrekedést csináltak neki, de szeretnék már a tápszeren kívül mást is adni.
Jók a képek, aranyosak, vagányak a gyerekek. (Azért írok így álltalánosságba, mert így nem hagyok ki senkit, mert tényleg minden baba gyönyörű)
Olyan jó olvasni, hogy ki mit csinál, tényleg minden baba másként fejlődik. Én aggódom, hogy nem forog, közbe hónapok óta hangosan röhög, gőgicsél, dumál. Furi, mert nála ez természetes.(volt kitöl örökőlnir :lol: ). Meg mindenért nyúl, mindent megfog és a szájába töm. Ha nem éri el, addig dolgozik háton, amíg megkaparintja.
Vendég

Zsu Szuper a szőnyeg nagyon ügyes vagy és édi Liza és Kata is! Tényleg nagyon gyorsan nőnek és nekem most negyon gyorsan telnek a napok a hetek és háztartás miatt áll. rohanában vagyok pedig tudom nem

Kép Jezsek nagyon ügyes MArci ne aggódj!

Magika nagyon sokat nőtt Zoli emlékszem a művészi nagy pocakos fotókra! :o Kép Kép

Kép
kritta

És ami a régebbi hsz-emből kimaradt (pár napja):

Gumimaci: Sajnálom, hogy Nimród alig alszik éjszakánként. Remélem, azóta már normalizálódott a helyzet. Kibújt már egy-két fogacska?

Lituka: Ügyi vagy nagyon a fogyással kapcsolatban! Remélem, aztán be tudtátok szerezni az oltást. Milyen nagyfiú már Máté! Nagyon kis komoly! :)

Szössz: Nagyon aranyos Alíz a képeken, különösen a kapucnis tetszik! Gratulálok az átforduláshoz és az üléshez. :)

Ercsi: Nagyon édi Lillus, ahogy dumál és forog! :)

Kamilla: Gratula a fülbevalcsihoz. Jól áll nagyon Norcinak, szép kislány. Mi is rászánjuk végre magunkat.

Mango: Megnéztem az etetőszéket, egyszerű, de nagyon elegáns, szép.

Szőlő, Kerekes: A ti etetőszékeitek is jól néznek ki, mi még nem vettünk, tervben van, nemsokára ideje szétnézni.

Szőlő: Bocsi, akkor a kontrollhoz gratula és drukk, így utólag is! Örülök, hogy könnyen műthető. Édes az a cipős-kép Mazsiról. Milyen kis tokás ő is. Ahogy Magikának is írtam, már a nagyágyból muszáj volt a kiságyába rakni éjszakára is, mert minket is kitúrt, úgy el tudott terpeszkedni kettőnk között!!! :lol:

Medina: Nagyon aranyos baba Ati! Ügyesen gépezik! Sajnálom, hogy sérve van Atinak! Nálunk fürdetés után van hiszti, nem akar aludni, csak ölben van el, vagy nézi a tv-t (amit én sem szeretek). Imád pancsikolni (már alig fér el a kiskádban). :)

Celesztina: Úgy látom, nagyon hasonló súlyban vagyunk még mindig, Bogi is 3 hós oltáson 7100 gramm és 63 cm volt. Jók a hordozós képek! Édesek a lányaid. :)

Lekri: Nagyon aranyos az esküvői képeken (is) Kristóf és Levi. Sajnálom a fogfájást. Nekem is fájt valamelyik nap és Paracetamolt vettem be, keveset lehet.

Bambi: A te fiad is tündéri. Hogy lehet így aludni? Köszi a jó hírt! Akkor mi is beadatjuk!!! :D

Magika: Édesek a gyerkőcök. Az a krokodilos nagyon jópofa. Nagyon hasonlítanak egymásra. Nappal Bogi is sokat van a mi ágyunkban, bár a kiságyában altatom, éjszaka is a mi ágyunkban szoptatom, de most már visszarakom az ágyába, mikor elaludt/majdnem alszik. Eddig éjjel velünk aludt, de érdekes módon nem szokott oda, szereti a kiságyát! Tényleg jó hosszú haja volt Katicának. A legutóbbi képeken édes angyalkák vannak. :)

Jezsek: Igazi kis komoly vasgyúró fiad van. Milyen fejlett!!! :shock: :D

Marjan: Aranyosak a hordozós-képek!

Ruhavásárlás: Én is alkalmi vevő vagyok inkább, ha megtetszik valami, akkor lecsapok. Pl. a múltkor egy Cherokee-s napozó tetszett meg, nagyon édi, olyan szép benne Bogi. :)

Pumpóka: Örülök én is, hogy jelentkeztél (attól még, hogy nem írtam). Hatalmas lányod van neked is!!! Örülök, hogy minden rendben közted és férjed között. Drukkolok továbbra is nektek! :)

Ma éjjel Bogi csak 2x kelt fel, másodjára viszont 40 percig a cicin lógott! Utána viszont könnyen visszaaludt. Konkrétan egy határozott mozdulattal kiköpte a cicit és már horkolt is. :lol:

Zsuzsó: Szép lett a játszószőnyeged. Jól áll Bencének az új frizura. Tényleg olyan huncut tekintete van Katának. Ügyes mei-tai varró vagy, én is már varratom (folyamatban van a varrása), én nem tudok varrni.

Téjé: Ez tényleg felháborító. Drukkolok az unokatestvérednek, hogy minden rendben legyen.

Kritta: Aranyosak vagytok együtt!!! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Bocsi, ha sok voltam... :oops:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Látom, ki is nyírtam a topicot. :(

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Jazsek, Kritta!
Nagyon szepek a gyereke.

Fruzsinak is szep nagy kek szeme van es dus haja.

Bolygo!
Nalunk regota ataludta Katica az ejszakat.
De most 1000x kel fel ejjel, mert ahogy kiesik a cumi a szajabol felebred. Most ejjel kegyetlen voltam, mert nem mentem hozza es nem adtam neki vissza a cumit.
5 percig uvoltott, majd cumi nelkul elaludt.
Azota az ujjat szopja. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lanyok!

Szoljatok, ha sok vagyok, de meg van egy par kepem.

Magi

Kép

Kép

Kép
Vendég

Tunderkeim:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Magika: nagyon jó ötletes fotókat tettél fel -még még!!! ;)

Zsu: jó a szőnyeg!

meg akartam írni, hogy szépek a gyerekek, milyen nagyok már, mindig elcsodálkozom rajta! Olyan aranyosak! (elnézést, hogy én sem írok külön neveket, de most laszik el épp a kicsi a vállamon és alig tudok írni is görgetni esélyem sincs)

fenti okból megyek is, ki is ment a fejemből mit is akartam még írni, talán annyit h férjem szabija ide vagy oda hulla fáradt vagyok -Kritta ismerős amit írsz:roll:

ja meg, hogy nem fura, hogy a várandós fórumon belül vagyunk még mindig? :lol:

Kép Kép
celesztina

Zsuzsófi,

A mei tai egyszerűen tökéletes!!!!!!!!!!!!!!

Anya is varrt most nekem egyet, majd ha hazajön az apa lefotózzuk. Nem ilyen szupi mint a tied, de jó szerintem!
Látom Liza is rágja nyalja ahol éri az anyagot, Alma dettó...még élesben nem vetettem be, csak kipróbáltuk, hogy hogy tudom felvennni. Hát még gyakorolni kell...remélem Alma szeretni fogja. Liza jól elvan benne? Mentél már így vele az utcán? És a nagylány mit szól hozzá?

KépKép
kisfruzsi

Magika: Már megint édes képeket raktál fel. Boginak kevésszer adtam cumit, mostanában már egyáltalán nem, elalváshoz és sétához néha. De mostanában már magától elalszik, semmi altatás, bár elalvás előtt kicsit még feszeng, "harcol". Néha azt gondolom, hogy kell neki a cici az elalváshoz, és kínálom neki, de még el is fordul tőlem, hát igen, nagy lány már. 8) :wink:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

[quote="celesztina"][ írta:celesztinacolor=indigo]ja meg, hogy nem fura, hogy a várandós fórumon belül vagyunk még mindig? :lol:[/color]

Dehogynem! :roll: :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

ma voltunk tanácsadáson meg oltást is kaptunk.
Bogi 5920 g. 6 kg-ra tippeltem.

kérdés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

találkozott-e valaki a synechia vulvae nevü problémával??? Magyarul a kisajkak összetapadásáról van szó. olyan mintha nem lenne a kislány babának hüvelye.
neten utána néztem, állitólag (gyerekorvosunk is ezt mondta) egyszerüen orvosolható. ezért jövő héten mennünk kell a gyereksebészetre.
tudja valaki, hogy mire készüljek? Mit fognak csinálni?

amugy tenap jöttünk haza a Balatonról.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Litu: Köszi! Megnézem mindenképp!

Zsuzsófi: Nagyon-nagyon tetszenek a képek! Tündériek a lányaid, a fiadba meg egyenesen beleszerettem. :) Szupi a szőnyeg is, nagyon ügyes vagy.

Magika: A te képeid is nagyon jók! Nálunk is az újjszopás megy.

Jezsek: A te fiad is tündéri. Jópofa az a játék! Szerintem gyümit adjál neki. Nálunk nagyon menő az őszibarack és nem fogja meg a hasát. Pont ma raktam neki banánt is bele, így még jobban ízlett neki.

Kritta: Eszméletlen jó a sérója a babádnak! :)

Gumimaci: Tényleg! Mi van a fogakkal és az alvással???

Ma voltunk a sebészeten. Végülis sérve szerencsére nincs, nem tudom miről dumált az orvos! :evil: A fitymája teljesen jó, meg is dícsértek. A heréje miatt meg 1 éves korában kell visszamennünk, hátha addig leszáll még. Ha nem, akkor vagy injekciós kezelés, vagy műtét.
Szóval még várunk.

Fürdetős hiszti: Mint kiderült, a Jonhson fürdetője nem volt jó neki. Tegnap és tegnapelőtt már Gabival fürdettük és vigyorgott közbe, élvezte. A Jonhson-tól meg úgy üvőltött, mintha nyúznánk. Úgyhogy én többet nem veszek semmi Jonhsont.

Tegnap olvasgattunk vissza apával. Olyan oldalakra tévedtünk, ahol még Ati a pocakban volt. Olyan jó volt nosztalgiázni, nevetni a hozzászólásokon. Érdemes egy kicsit visszamenni…

Evés: A ti babáitok is keveset esznek? Olykor egy-egy etetésnél örülök, ha 50-et belepaszírozok a gyerekbe. A barack viszont megy és néha már a cicin is hisztizik!

És egy pár kép, ha nem gond!

Kép anyával

Kép Cherokee farmeros

Kép Sziasztok

Kép Reggelre így találtam az ágyában :)

Kép Így aludt! Közelebbről!

Kép A kis Safaris

Kép Most lebuktam! Túró Rudit eszek! :)

Kép És végül az újjszopásunk

Remélem nem lettem sok!

Edina

Kép
medina83

Zsuzsófi: Nagyon-nagyon tetszenek a képek! Tündériek a lányaid, a fiadba meg egyenesen beleszerettem. :) Szupi a szőnyeg is, nagyon ügyes vagy.

Jezsek: A te fiad is tündéri. Jópofa az a játék! Szerintem gyümit adjál neki. Nálunk nagyon menő az őszibarack és nem fogja meg a hasát. Pont ma raktam neki banánt is bele, így még jobban ízlett neki.

Ma voltunk a sebészeten. Végülis sérve szerencsére nincs, nem tudom miről dumált az orvos! :evil: A fitymája teljesen jó, meg is dícsértek. A heréje miatt meg 1 éves korában kell visszamennünk, hátha addig leszáll még. Ha nem, akkor vagy injekciós kezelés, vagy műtét.
Szóval még várunk.

Fürdetős hiszti: Mint kiderült, a Jonhson fürdetője nem volt jó neki. Tegnap és tegnapelőtt már Gabival fürdettük és vigyorgott közbe, élvezte. A Jonhson-tól meg úgy üvőltött, mintha nyúznánk. Úgyhogy én többet nem veszek semmi Jonhsont.

Tegnap olvasgattunk vissza apával. Olyan oldalakra tévedtünk, ahol még Ati a pocakban volt. Olyan jó volt nosztalgiázni, nevetni a hozzászólásokon. Érdemes egy kicsit visszamenni…

Evés: A ti babáitok is keveset esznek? Olykor egy-egy etetésnél örülök, ha 50-et belepaszírozok a gyerekbe. A barack viszont megy és néha már a cicin is hisztizik!

Kép anyával

Kép Cherokee farmeros

Kép Sziasztok

Kép A kis Safaris

Remélem nem lettem sok!

Edina

Kép
medina83

Szóval még várunk.

Kép anyával

Kép Cherokee farmeros

Kép Sziasztok

Kép A kis Safaris

Remélem nem lettem sok!

Edina

Kép
medina83

Szóval még várunk.

Kép anyával

Kép Cherokee farmeros

Kép Sziasztok

Kép A kis Safaris

Remélem nem lettem sok!

Edina

Kép
medina83

hűűű! Így már biztos sok vagyok! :?

Ollem: Sajnálom! Nem tudom mit csinálnak ilyenkor! Biztos hogy csak megnézik neki! Atit is csak megtapogatták!

Edina

Kép
medina83

Kritta: Írtam pü-t. :)

Edina

Kép
medina83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?