Új privát üzeneted érkezett!

Ó,Bumi,
sajnálom!De milyen jó,hogy legalább a méhtükrözés nem csúszott,így nyertetek 1 hónapot...próbálok veled pozitívan gondolkodni...ne szomorkodj,Bumi!Hogy mi mindig türelemre vagyunk intve... :twisted:

Kissedi,hajrá a cuccokhoz!
Vendég
 


Nem vagyok szomorú, valahogy már belefásultam a dolgokba. Nem is én lennék, ha nem így történnének a dolgok.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!Bumi nagyon sajnállak! :cry: Kitartás, utánna minden rendben lesz.
Apinak nincs mellékhatása a clostinak,jajj de van. állandóan "kanos" :wink: de ez nem gond :D
egyébként más gond nem jött elő még eddig. mondjuk még csak 3.hete szedi.

Kép
kissedi
 
 

 
 

Sziasztok!

Bumi! - Sajnálom Drága, de ne csüggedj le, mert tudok mondani valami jót is. Egyik ismerősöm 10 évig nem tudott teherbe esni. Levették a polipot és első hónapban spontán kétcsíkosat produkált!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: Legyen ez bátorítás ahhoz hogy megéri mindezt végigcsinálni!
Igaz, túl gyorsan repül az idő...sajna neked sem tudom megállítani..de bár megtehetném.....
Puszillak ezerszer!!! Sok türelmet és bizalmat! Meglesz az eredmény... :wink:
Kép

kisvirág! - HATALMAS GRATULA !!!! Benézhetnél néhány részlettel, mert bocsika de már nem is tudom hol tartottatok és milyen kiskatonaállományból került ki a győztes... :roll: :wink: :?: :?:

Nálunk csak annyi, hogy égen-földön nics Proxeed......! A patikában megrendeltük, de sajna eddig még nem tudtak beszerezni... :shock: :shock: :shock:

Ja és a múltkoriból annyi, hogy azért vagyunk most vitaminokon, mert eddig csak a magam feje szerint adtam a páromnak. Ez lesz az első vitaminkúra....
tea77
 
 


Sziasztok!

Ígérem holnap megírom nektek a részleteket, de most már nagyon álmi vagyok. De jövök!!! ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Hja....
Elfelejtettem mondani, hogy kikutattam mennyi az annyi... :roll:

Ezek a vitaminok nagyon jók és nagy adagok is amiket vásároltunk ( a zsebünk is megérzi, de kánya bánnyja mostmár, csak megérje..), de az E vitamin nem miligramban, hanem U.I.-ben van feltüntetve. Na mármost én nem akartam addig megvásárolni míg nem tudom hogy ez hány miligram.
A patikusnak kihullott a haja :lol: , de egy szakkönyvben megtaláltuk. Amikor kiszámoltuk, a:
400 U.I. = 750 mg!!!!!!! :roll: :roll: :roll:
Megvettem.... :lol: :lol: :lol:

:arrow: Oké kisvirág, várunk a részletekkel!
tea77
 
 


Tea,Bumi,
a számaitok(77,1979)a születési évszámaitok ?
Mert akkor még nagyon fiatal "fruskák"vagytok ám! :lol:
Én '75-ös vagyok :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Bumi
Polip? Én nem is gondoltam, hogy ilyen lehet a méhben. De kitartás, remélem igaza lesz Teának és a műtét után egyből megterhesedsz.

Mmzsó
A 77 és az 1979 biztos a születési évet jelenti, úgyhogy hozzám képest is fiatalkák. Vagyis még van 1 évük. :lol:

Tea
Hú, jó nagy dóziusú az E vitamin, amit vettél. Azért vigyázzatok vele, mert úgy tudom, hogy 800 mg-nál nem jó tartósan többet szedni. Aztán lehet, tévedek, de valahogy ez rémlik.

Viri
Tetszik a vonalzód. Annyira jó végre látni a te neved alatt is terhes vonalzót.

Lenne egy kérdésem: A HSG kimutatná pl. a polipot?
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm a gratokat. Nagyon aranyosak vagytok! ;)

Na szóval a mi kis történetünk:
2007. április óta próbálkoztunk a tesóval. Nem jött össze, ezért októberben elmentem egy hsg-re. Jók lettek az eredmények. Innentől kezdve havonta jártam tüszőkukucsra és hormonvizsgálatra. Minden okésnak tűnt. Aztán tavaly decemberbe és januárba clostyztam + tüszőrepi szuri. Eredménye: ciszták. Leálltunk vele. Február-március pihi volt, mármint orvosi szempontból. Közben szedtem premenset, palástfű teáztam, amivel elég hamar leálltam, mert nagyon erős vérzést okozott.
Aztán apával márc végén elmennünk andrológushoz. Elvileg a katincs sereg minősége, mennyisége jó volt. Csak a csapat nem tudott gyorsan oszlani. 30 perc volt az elfolyósodási idő. + a baloldalon 2.fokú. a jobb oldalon 1.fokú herevisszeret állapított meg a doki és javasolta a műtétet. Ekkor mondta a doki, hogy szedjen apa acc-t, hogy jobban folyósodjon a sereg. 1 hónap után vissza a dokihoz. Az új eredmény a fele lett az elsőnek. Mind a katincs száma, meg minden tekintetben (28 m/ml) . Az elfolyósodási idő meg 40 perc felett lett. Ekkor mondta a doki, hogy még mindig javasolja a műtétet. És ekkor már napi 200 mg e-vitamint, meg 3x1 pollstimol-t, acc-t és fer14-et javasolt. Mondta, hogy 3 hónap múlva menjünk újra, addig apa szedje a cuccokat. Hát mi elkezdtünk osztani-szorozni és végül nem vettük meg a fer 14-et, helyette a maca vibet-t vettük meg. Májusba szedte apa a pollstimolt, utána nem tudtuk beszerezni, így ez elmaradt. Május-júniusba szedte az e vitamint, aztán azt is elhagytuk. A maca vibet-t + az acc-t májustól folyamatosan szedte. És hát most babás lettem. Mind e közben én június-júliusba szedtem bromocriptint. És elkezdtük júli 22-vel a gynevac szuri kúrát. A szurikból hármat kaptunk meg és + lett a tesztem.
Közben teljesen lemondtunk a tesóbabáról. Próbáltuk úgy beállítani az életünket, hogy egy gyerekünk lesz és kész. Tehát kellően megnyugodtunk, hogy hárman fogunk élni. Elmentük ezer helyre strandolni, ezer programot csináltunk. Szóval kikapcs ezerrel és tessék itt a + tesztem.
Szóval csajok így a végén nem tudom megmondani, hogy mitől maradtam babás. Lehet, hogy a bromo segített, lehet, hogy a gynevac, lehet, hogy az apa által szedett bogyók, lehet hogy csak a lazulás nem tudom, de lehet mind ez együtt.
Ja és még valami eszembe jutott. Július hónapba olyanok voltunk apával mint a nyulak. Szinte minden nap volt eksön. Lehet ez is segített, mert így kellően átcserélődött a katincssereg.

Úgyhogy csajok! Kitartást és kívánom mindenkinek, hogy most már nektek is legyen + tesztetek, mert igazán rászolgált ez a csapat!!!

Közbe olvasom
Brumi: jajj nagyon sajnálom, hogy most még ez a polip is közbeszól nektek! :( De utána meglesz az a + teszt. Millió drukk!

És mindenkinek millóezer drukk! Szorítok nektek nagyon!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Ha valamelyik csapat érdemel mostmár egy pozi tesztet, akkor azok MI VAGYUNK!

Nem is emlékszek szinte olyan tagra, aki rossz minőségű kattinccsal és első babával hozott volna pozi tesztet.... :roll: :roll: Bocsi ha tévedek, szóljatok bele ti si. De ha így van, akkor kezdem magam esélytelennek látni....

Ma kikerestem egy csomó gyógyszertárt a neten és az egyikben most hétvégére érkezik a Proxeed. Nagyon remélem hogy nekik már meg is érkezik és pénteken utazhatunk érte...igaz hogy két órás út össz-vissz, de jó lenne minél előbb elkezdeni mert itt hiába várjuk már vagy 10 napja, nem kapnak.
Valaki kérzdezte az árát. 80 euró/doboz. Ebben harminc tasak por van, ami 15 napra elég. Tehát havi 160 euró... ..Az első dobozra van pénzünk viszont három hónapig kell szednie...a többire sajna nem tudom honnan teremtünk...Mindenesetre most próbálok pozitívan hozzáálni, aztán meg majdcsak lesz valahogy.

mmzsó, lilla - :P :P :P Igen, a születési évünk van a név mögött.... / ejnye pedig titoknak szántam... :lol: :lol: / Köszönöm hogy lefruskáztál, ezt bóknak veszem....így is mindig azon síránkozok hogy vén-nyanya leszek és majd mindenki megkérdezi hogy
" ez a pici az unokája??????
Kép

Kisvirág - Köszi a történetet, bízunk a sorsban mi is...látom sokmindent kipróbáltatok, így tényleg nem tudni mitől is indultak be ilyen sikeresen a dolgok... :wink: De remélem téged fogunk követni.....(hamarosan) Puszi és boldog kismamaperceket kívánok a kistesóhoz...
tea77
 
 


Tea,
reméltem is,hogy bóknak veszed! :lol:
Képzeld,mit mondanak majd nekem,én már 33 leszek decemberben és még sehol semmi,ill,senki... :roll:
Vendég
 


Basszus.... :roll: nem tudom.... " dédunokát????" Kép
:lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép
Még néhány hét és töltöm a 31-et én is........
Kép Kép
tea77
 
 


Jajj, csajok, bocsi!
Én egy évvel fiatalabb vagyok nálatok. :oops: :oops: :oops:
Én is mindig arra gondolok, hogy már vén nyanya leszek, ezért volt ez a tévedés is. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
p__lilla
 
 


Lilla - Kitől egy évvel fiatalabb :lol: :lol: ? nem leszünk nyanyák....mi már más világot élünk mint a szüleink és nagyszüleink. Valamikor a lányok 14 évesen mentek férjhez és szültek gyerekeket. Ma már a fejünket csóváljuk ha valaki ilyet tesz, hiszen egy 14 éves még éretlen ilyen felelősségre és döntésre. Másik. Nagymamáink hogy nézek ki 30-40 évesen? És egy mai nő???? Szerintem testileg, egészségileg alkalmazkodott az ember a 21.századhoz. Más az életvitel. Ma az a normális ha a nő bizonyos élettapasztalattal és érett gondolkodással vállal gyereket, akinek továbbtudja majd ezt adni. Ma egy 14-16 éves szerintem még kevés tapasztalattal rendelkezik ahhoz hogy gyermekét jó úton tartsa és bölcs tanácsokkal segítse. De mindenki döntsön a maga módján. Én 26 éves voltam amikor először megfordult az agyamban hogy egy pici lélekkel talán gazdagíthatnánk életünket és hiányzik hogy valakivel törődjek. Aztán lassan megért bennem. Nem bánom hogy ennyi éves vagyok, de mostmár igazán érzem a meghitt családi fészek és a gyermek kacaj hiányát....

mmzsó - Remélem nem sértettelek meg a fenti hsz-vel.... :oops: tréfának szántam.
tea77
 
 


Ismét bedagadt a bokám. Állandóan víz megy rá. Azt vettem észre hogy míg hűvösebb napok voltak nem. Lehet a melegre? De mitől???

Bumi???????
Bnandi?????
Gröni???????
Tapedli??????

és a többiek merre vagytok????? Nélkülünk akartok bebabásodni??

Bnandi....ha ismét rossz pacban vagy, dobj legalább egy privit...nem tetszik ez nekem hogy gyakran eltünsz.... :roll: :?:
tea77
 
 


Tea, :lol: :lol: :lol:
és a többivel is egyetértek ám,amit írtál!Én kiegyeztem volna azzal,ha 28-30 körül szülhettem volna az elsőt,de így sincs tragédia.Én mindig is arra vártam,hogy gyerekeim legyenek,de az is igaz,hogy mostanra annyi szép élményben volt részem szakmailag,hogy ha többet kezembe se vehetném a hegedűt a gyerekek miatt(ami egyébként vszínű nem így lesz),akkor is lenne mire emlékeznem...

Lilla,az infertility.hu-n azt olvastam,hogy a HSG kimutatja a polipot.

A többieket én is hiányolom nagyon,bár megértem,hogyha néha elegük van a problémák boncolgatásából.Nekem is volt már ilyen korszakom,és lehet,hogy még lesz is :roll:
De nagyon várunk Benneteket,Távollevők,halljátooooook????
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok veletek minden nap, csak hozzászólni néha már nagyon nehéz. A depiből azt hiszem kikeveredtem. Igaz vannak még szürkébb napok de küzdöm ellenük.
Először is Virágnak gratulálok!!!! Kellemes és szép babás napokat, élvezd minden percét, egy csoda növöget benned...
Végre valami pozitívum ezen az oldalon is.+++++ :D

Tea!
A vizes bokád problémáját mielőbb orvosolni kellene. Viszeres panaszaid nincsenek? A bokádon van-e barna elszíneződés? Ha van az is keringési, viszeres problémára utal. Remélem ha az idő enyhül a baj is alábbhagy. A gyógyszer amit szednie kell a párodnak nem semmi. Csak legyen már végre valami eredménye.

Aranyosak vagytok ahogy az éveitekről beszéltek. Hát.... mellettem mind fiatal lánykák vagytok és már 36 vagyok. Kimondani sok.... (nem is sokszor mondom ki). Lassan már kifutok az időből, hogy első babám legyen. Az óra elég kegyetlenül ketyeg.
Azért utálom, hogy öregszem. Én is máshogy képzeltem, de hát ez van. Egyre több idő kell reggelente, hogy kipofázzam magam mielőtt munkába idulok. Régen elég volt ahideg víz és a hidratáló, most már....hát hadd ne soroljam, az eredméy mégis csak kétséges.

Bumi!
Erre igazán nem számítottam. Úgy haladtál mint egy gyorsvonat. Mindenről gondoskodtál, vizsgálatok, gyógyszerek stb. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez van. Remélem hamarosan túl leszel ezen is. Kitartás... sajnos okosabbat nem tudok mondani. Igazán sajnálom.

Szép napot mindenkinek!

remeny
bnandi
 
 


Kép

Kávét, teát, valaki? Én éppen a vízhajtó csalán és medveszőlő keveréket szürcsölöm.....nagyon caj ízű Kép, otthon ne utánozzátok :lol: :lol: :lol:

mzsó, bnandi - Az én pintyőkém soha nem jöhet későn....a tiétek sem..... Kép

mmzsó - Én is sokmindent tanultam és tapasztaltam ez idő alatt amit nem is bánok és ami gyermek mellett nem alakult volna így...Csak mostmár tényleg ketyeg és már szívesen feladnék érte sokmindent. De szép is lesz a babócádnak gyönyrűen hegedülni és élményekről mesélni......

bnandi - Reméltem is hogy megjelensz... Kép

Jön a tél, ideális a lombikozásra, tessék összeszedni a pozitív energiát mert a babádnak, aki már alig várja hogy leköltözzön hozzád, nagy szüksége lesz rá...tessék megadni neki minden boldogságot és megannyi kellemes gondolattal várni és fogadni őt!!!!!!
( Remélem hatásos dorgálás volt, mert ez az igazság..ki akar szomorú mamát? :wink: )

A bokám alatt dagad be (kívül-belül) és nincsenek viszeres panaszaim, de barna elszineződés sem.
Keringési zavar lehetséges, mert mindig hidegek a végtagjaim. Lehet hogy a vesémtől?
Azt nem is írtam hogy a napokban vért pisiltem. Reggel 8-11 ig: kaptam két inekciót a fenekembe, egyik karomból vért vettek a másikba egy liter tápvizet csöpögtettek és vizeletet is kellett leadnom.. hétfőn ultrahangozzák a veséimet és a húgyhólyagot.... lehet gyulladás vagy homok... :roll: ki tudja. Gyógyszert is kaptam de nagyon gyengét, amíg nem tudjuk célszerűen kezelni.... A véreredményem aránylag rendben. SE=3, és csak egy érték magasabb picivel. A vizeletben vért már nem találtak de annál több leukócitát vagyis fehér vérsejtet, ami ugye gyulladásra utal...
Nem tudom csajok, nagyon összejött minden. Vagy lehet hogy minden ugyanattól jelentkezik. :?: :?: :?: Ma délelőtt alig tudtam menni az alhasi görcsöktől és a hátam is fáj, amit eddig azt hittem a sok üléstől van, most kiderült hogy vese.... Hát mik nincsenek??? :shock: :shock: :shock:
Ennek ellenére irulok-virulok és meg vagyok töltve +++enerdzsivel. Nem tudom meddig de amig birom, igyekszem bennetek is tartani a lelket.

gyógyszer - Ez van. Sajnos. Rabolnak ott ahol tudják hogy mindent megfizetnek...ma telefonált a csaj a patikából hogy megérkezett a Proxeed. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs, olcsóbb is!!!!! 61 euró / doboz!!!!!! Holnap munkáról azonnal indulunk.

Évek - Én is egy órával előbb kelek mert ma már nem tűröm magam púderezés nélkül...azelőtt igyekeztem nem használni de nem volt ilyen egyenletlen az arcom és táskáim sem voltak...
De akkor is szebb és különb kismama és anyuka leszek valamennyinél.
Lehet hogy extra dopping kell hozzá Kép Képde akkor is!!!!
tea77
 
 


Esti nassoló:

Ha még valaki nem tudná, akkor a gyerekek elmagyarázzák

"A kisbaba egy burokban van az anya hasában, és szerintem ott jobb dolga van, mint nekünk az iskolában." Máté 7 éves.

"A kisbaba legtöbbször az anya tejét issza, ilyenkor a csecsemőt odafektetik az anya melléhez, és saját maga szívja ki a tejet. Amikor pedig elég volt neki a tej, üzen a mellnek, hogy köszöni a tejet" Marci 7 éves

"Szerintem az apuka az úr a családban, mert ő a leghangosabb, ő tud a legjobban kiabálni. Az anyuka a helyettese." Krisztián 7 éves

"Azt kívánom a mamának, hogy amikor megkapja a fizetését, ezer forinttal többet kapjon." Pál 11 éves

"Én azért szeretnék gyereket, mert azután majd belőle is felnőtt lesz, megszeret valakit, és neki is lesz utódja. És ez így egy állandó körforgás, és az élet így soha nem áll meg. És ha meghalok, azért utánam is lesz valakiben egy kicsi belőlem." Barbara 13 éves

"Egy család úgy lesz, hogy mennek az emberek az utcán, jeges a járda, és egy fiatal nő elesik, és egy fiatal férfi felsegíti, megismerkednek, barátok lesznek, és egy pár hónap múlva megszeretik egymást, és megházasodnak." Mariann 9 éves

"Egy férfi és egy nő találkozik a mulatóban, és megszeretik egymást. Együtt laknak. Ha jobban tetszik neki, mint a többi nő, és szorgalmas is, akkor elveszi feleségül." Ádám 9 éves

"Egy férfi meglát egy lányt, és megszólítják egymást. A lány szép, okos, karcsú és házias. A férfi meg csinos, jólöltözött, munkára termett. Szívbeli társak lesznek. Mindig egymás mellé fekszenek, mindig egymásba lesznek burkolózva. Olyan meleg van, hogy nincs kedvük hálóruhát venni. Élnek éldegélnek, és olyan nagy a szerelem, hogyha a fiú megcsókolja a lányt, az rögtön elpirul." Marcella 11 éves

"Az emberek azért házasodnak, mert szerelmesek lettek, vagy pedig az egyik házastárs öröksége miatt." Zsolt 10 éves

"A férfi és a nő közötti kapcsolat a szerelem. Amelyben testi szerelmet is végeznek. Ez már házassághoz is vezethet." Tamás 10 éves

"Hát én úgy lettem, hogy az apukám nagyon vágyott egy gyerekre, de egy papának nem lehet gyereke, ezért elkezdett keresni egy mamát. Egy jó nagy mellű nőt keresett feleségnek, mert a mamáknak nagyon kell a mell, mert azon szoptatják a kisbabájukat" Zoltán 7 éves

"A szerelem olyan érzés, ami vagy jól, vagy rosszul végzodik." Nóra 10 éves

"Szerintem a gyerek egy szerelemből születik. Egyik este megtörténik a dolog. Ehhez nagy bátorság kell." Károly 9 éves
tea77
 
 


Na, még egy és megyek apukát szeretgetni...

Gyerekszáj

Anyu! ne add rám ezt a nadrágot, mert a Mama butaütést kap!!

Kérek innit, mert vérszomjas vagyok!! /3 éves/

NE rontsd el a jó türelmemet. /4é/

Nem azért keltem fel, hogy fogat mossak! /7é/

Tőled örököltem magam. /7 é/

Igazságok álma. /9é/

Szólok a magam-őrnek, hogy ne mozogjon a lábam. /5é/

Jobb kockám ./jobb lapocka/ /6é/

Leszakad a pofámról a kép!. /5é/

Siet a hasam. /5é/

Apa! Ha rád ugrana ez a néni, mindened jajgatna ,ugye? /6é/

Anya! vigyázz a cicidre, mert apa figyeli! /7é/

Nem vagyok okos, csak rafinált /7é/

Na! tisztességes szülőt csináltam belőletek! /10é/

- Ne locsold ki a vizet, mert azonnal a kezedre ütök!
- Addig locsolhatom?
tea77
 
 


Tea,
nagyon aranyosak! :wink: :wink:
És olyan jó,hogy ilyen pozitív vagy!
Ma elhatároztam,hogy én is az leszek!Muszáj tartani a lelket a férjemben is,mert ő rettentő frusztrált az egésztől :( szegény,remélem,6 hét múlva megjön az önbizalma,mikor kiderül,hogy a műtéttől tenyészbika lett :wink:
Vendég
 


mmzsó!

Igen!!! Jól teszed. Nekünk nehéz....nekik még nehezebb mert hibáztatják is magukat. Nagy szüksége van rád a férjednek!
Hat hét múlva pedig a jó közérzet, bizalom, szeretet és pozitivitás jó eredményt is hoz, majd meglátod. :wink: Nem minden a pozitivitástól függ, de utána ha zuhansz, gondolj bele....a 10. emeletről vagy a 20.-ról esel.......szinte tökmindegy. Ezért örülni kell minden szép percnek és reménynek.....

Puszi.
tea77
 
 


Tea! Nagyon aranyosak most is az irományok. :) Te meg kis hős vagy, ahogy viseled ezt a gyulladást. A pocid nem is fájt? Nekem egyszer volt gennyes a vizeletem, vér még nem volt, de egyfolytában fájt. Mihamarabbi teljes gyógyulást!

Kedves Bumi! Háát, nagyon sajnálom. De kitartás. Mondom én, aki teli vagyok épp szorongással. De azért mégis csak. Erős csajszik vagyunk mi, nem igaz? :wink:
Én hétfőn megyek vérvételre, EKG-ra, meg talán belgyógyászatra is. És szerdán visszük a tölrénytárat. Annyira izgulok. Tényleg mi van akkor, ha nincs egy kiskatona sem a punkciónál. Vagy ha ez előfordulhat, akkor egyáltalán bele fogunk kezdeni. Attól is kezdek parázni, milyen lesz a hisztero. Meg hogy egyáltalán meg tudjuk e csinálni 12-e előtt. Akkor ugyanis elutazunk egy hétre. Nem vagyok túl jól, biztos az idegeskedés. De igyekszem mindig mosolyogni, csak belül izgulok, mint állat. :D

A korral kapcsolatban: 11 nap múlva betöltöm a 32-t. Ha csak arra gondolok, hogy érzem magam, akkor nevetek rajta, meg bevallom fiatalabbnak is nézek ki, de ha arra gondolok, hogy hány éves leszek, mire unokám lesz. :? Inkább erre nem gondolok. Ez aztán az optimizmus. :lol: Unoka. Egy lépést kifelejtettem. :)

Szép hétvégét mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Hello lányok!

Jók a vidám sorok a gyerekektől Tea. Igazán gyöngyszemeket sikerült újra összeszedned. Jól jön egy kis vidámság. Köszi.
Remélem mihamarabb rendbejössz. Sajnálom, hogy beteg lettél, gyógyulj meg mihamarabb., jobbulást neked!!!

Mmzsó!
Legyél is pozitív (pont én mondom...) de erősnek kell lennünk. Az elkövetkező 6 hetet nyugalomban kéne eltölteni, a szeretet és a nyugalom biztosan rásegít a sikerre. Így lesz ez most is, biztosan...

Katerina!
Akkor most szerdán punkciótok lesz? Nyugodj meg, találni fognak pár felhasználhatót. Nekünk is nagyon rosszak az eredményeink, de punkcióval lehet nyerni pár felhasználhatót. Egyedül az a baj ezzel, hogy nem olyan erős, fejlettek. De született már ebből is baba ezt tudom, mert a barátainknál is így történt. Nagyon szorítok értetetek!!!

Szép hétvégét mindenkinek, érezzétek jól magatokat, mindenkinek puszi!

remeny
bnandi
 
 


Bnandi!
Bocsi! :oops: Úgy látszik félreérthetően fogalmaztam. Most szerdán csak tölténytárat viszünk, csak már készülök a hiszterora és ha doki bácsi azt mondja mehet, akkor kezdjük a stimut. ha szerencsénk lenne akkor október-november a babásodás ideje. :) De jó is volna!

Akkor jövő héten. Pá-pá!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Hűűűű csajok!
Mindannyian közelebb vagytok a babácskához.....
Nekünk most három hónap vitaminozás....szeptember-október-november.... :cry: decemberben jutunk vissza konszultra. Még jó hogy a meddőségin nincs várólista. Tegnap hívtam hogy decemberre kérjek időpontot. Még jó hogy csak érdeklődtem, azt modták hogy ha már egyszer voltunk, akkor nem kell többé bejelentkezni. Heti két napon fogad a doktornő és bármikor mehetünk reggel 8-14 óráig... ( én úgy hallottam, van aki 6 hónapot is vár... :shock: :?: :roll: )
A lényeg, hogy ebben az évben nem leszünk hárman :( . Ha csak nem indul be apa erős hadsereget gyártani amiből aztán sikerülne egy csodababa....hmmmm.

A Proxeedben sok minden van....... Q10, B12, szelén, cink, L-karnitin, C vitamin...jó kis összeállítás. Minden reményünk.... :idea:

Katerina....Nagyon szurkolok hogy tele legyen a tölténytár!!!!
NAGYON NAGYON NAGYON!!!!!!
tea77
 
 


A pocid nem is fájt? Nekem egyszer volt gennyes a vizeletem, vér még nem volt, de egyfolytában fájt. Mihamarabbi teljes gyógyulást!


Dehogynem!!!! Szinte egyfolytában fáj a pocim és a hátam (veséim) is :( :? . Most is itt ülök a gép előtt, mert képtelen vagyok vezetni a háztartást. Fél óra latt összedobtam az ebédet is. Eredetileg szilvásgombóc lett volna, de a mozdulatok is fájdalmasak. A vége tasakos leves lett zöldséges tojás-rántottával.
Megetettem a mosómasámat, most nyámog a ruhákon... :lol: A terigetés már nem nagy munka. Délelött még melóztam is, ott is takarítgattam egy kicsit, nehogy máááá még takaritónőt is kelljen fizetni...

De megvagyok. Ha feladom, úgy érzem ágyba kerülnék...
tea77
 
 


Hello!
Tea!jobbulást! sajnos ismerős. én az esküvőnk előtt 2 hónappal jártam így, tiszta vér volt a vizeletem meg 3+. gondolhatod :cry: , de esküvő hetén csütörtökön is begörcsöltem,úgyhogy nem irigyellek!!!Van egy nagyon jó gyógyszer (cifran) nekem bevált.ha tudod szerezd meg.
Ne izgulj, mi sem állunk nagyon közel a babázáshoz, szerintem.
mi vizsgálatok terén sehol sem vagyunk. engem még egyáltalán nem vizsgáltak.
Katerina!szorítok hogy sokat számoljanak, és izmos kis katonák legyenek a párodnak!!!

Ma voltam dokinál. megírta apinak a következő adag gyógyszert. még egyszer kell menni, akkor ír még 6 doboz klostit, és utánna katonaszámlálás!!remélem eredménnyel. :roll:
nem tudom mivan amúgy velem , állandóan hányingerem van. legszívesebben semmit sem ennék, de sajna semmi remény , mert most volt pirim
:cry: :cry:

Kép
kissedi
 
 


Ja !és mondanom sem kell, hogy körülöttem mindenki babásodik. anyósom két hete bejelentette, hogy az egyik rokon babát vár, erre a héten szerdán megint jött, hogy babázni fog párom uncsitesója is. tegnap kiderült, hogy az egyik haverunk is. na tessék
persze mi nem:twisted:
:twisted: :twisted: :twisted: talán nagyo akarjuk. azért? :?: :?:

Kép
kissedi
 
 


Nem hallottam még a cifrán-ról.... majd esetleg utánanézek a patikában.

babásodás - Már kezdek elfásulni ezen a téren....remélem hamar túl leszel rajta.

A hányinger nem tudom mitöl lehet ha nem baba....de én akkor is annak szurkolok.

Puszi
tea77
 
 


Sziasztok!
Kép

Senki :?: :?: :cry:

Párocskám nézi a Forma1-et, én lógok a neten...ha találok valami okosságot , átmásolom.

:idea: Cink: Naponta 4*25mg vagy 2*50mg alatt nincs latvanyos hatása.
:idea: E-vitamin: Naponta egy alkalommal 400-1200 IU.

Vitamin és ásványianyag források:

Beta-karotin forrasok: sotetzold zoldsegek, narancssarga zoldsegek es gyumolcsok
B12-vitamin forrasok: hus, hal, tojas, tejtermekek (joghurt, tej)
Krom forrasok: teljes kiorlesu kenyerek es gabonafelek, hus, dio, kokusz, aszalt szilva, mazsola, sor, bor
K-vitamin forrasok: kelkaposzta, spenot, brokkoli, sparga, arugula, fejes salata, szoja olaj, repce olaj, oliva olaj, paradicsom
Kalium forrasok: feldolgozatlan elelmiszerek, kulonosen gyumolcsok es zoldsegek, alacsony zsirtartalmu tejtermekek, teljes kiorlesu gabona, sovany hus
Magnezium forrasok: avokado, dio, leveles zoldsegek, tokfelek, kiwi, mandula
C-vitamin forrasok: joforman minden termes, narancs, zoldpaprika, eper, brokkoli, sargadinnye, paradicsom, petrezselyem, edesburgonya, okra
D-vitamin forrasok: tej, muzli, halak (hering es szardinia), napsutes
Folsav forrasok: maj, szarazbab, zoldborso, spenot, leveles zoldsegek, sparga, muzli
Cink forrasok: osztriga, fott marha szuzpecsenye, pulyka, csicseriborso, sult csirkecomb, naphal, fott sertes szuzpecsenye, natur alacsony zsirtartalmu joghurt, buzacsira, tofu, szaritott sult kesudio, svajci sajt
E-vitamin forrasok: buzacsira olaj, napraforgomag, fott spenot, mandula, safranyolaj, mogyoro
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tea77 2008.08.24 13:51-kor.
tea77
 
 


8)
tea77
 
 


Sziasztok!

Tea
Tök jó, hogy ilyeneket találtál a neten.
Szuper, hogy megvan a Proxeed.

Sajna mostanában nem tudtam jönni.
Néztük ezerrel az olimpiát, meg ma a forma 1-et.
Kár, hogy vége, jó kis program volt. :cry:
Jönnek a szürke hétköznapok, és az ősz. :cry:
p__lilla
 
 


Á, dehogy!!!!

Még csak most jön mindenki számára az izgalom. Készülődések a lombikra, inszemre...stb. ( Rajtam kívül... :cry: )

Keresek egy hsz-t itt a babaneten. Azt hiszem a "beültetés előtti és utáni érzésekben lehetett valahol decemberben-janyárban egy mellékelt videófilmecske. A csajnak, kinek sikerült az ICS-i...." sehogy sem találom. Annyira szépen összeállította, hogy százszor megkönnyeztem!!!
tea77
 
 


Tea

Igen, ebben igazad van. Most jön az izgalom. Remélem mindenki babás lesz. Te miért maradnál ki. Apácskának hatni fognak a vitaminok, meg a proxeed, és mehet is a lombik a 3 hónap után.
Ha megtalálnád azt a hozzászólást, belinkelhetnéd ide is a videofilmecskét.
p__lilla
 
 


Így van!+++
Legyünk mindnyájan pozitívak,úgyis mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb!
Lányok,
köszönöm mindenkinek a biztató szavakat,nagyon jólesett!
tényleg megpróbáljuk nyugalomban eltölteni ezt az 5 hetet,vagyis nem fogok babás témákat erőltetni itthon.ez a legfontosabb.
szép napot MINDENKINEK! :wink:
Vendég
 


sziasztok,

Ha valaki szeretne Profertil vitamint vásárolni, nekem van fölösleges 215 db (3,5 havi adag).

Nagyon jók a teszteredmények, itt olvashattok róla bővebben: www.profertil.at: a spermaszám 80%-kal, a progresszív mozgó +115%-kal nőtt a 3 hónapos kúrát követően a tanulmány szerint).

Nekünk a doki ajánlotta és a tesztek is meggyőzőek voltak, ezért rendeltem Ausztriából, de szerencsére már nem volt rá szükség :D Viszont a szavideje a tesóprojektre lejár (2009/08 és 2009/11). 150 EUR + postaköltség volt, mikor rendeltem a 240 db-os csomag, 25 db hiányzik belőle és jóval olcsóbban odaadnám, Bp környékén személyesen is oda tudom adni - ha érdekel, írj pü-t, megegyezünk!

Nagyon drukkolok Nektek továbbra is, jöjjenek a zebrák csapatostul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv,

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!

Mi egy hosszú hétvégét töltöttünk Siófokon, és kicsit kitomboltuk magunkat. :D :D Illetve nagyon. :D :D
Eléggé alkesz parti volt, de nem bánom. :D :D
Tök jól vagyunk. A férjegykém ma megy vissza az urológushoz, kivi leszek, hogy kap e injekció kúrát.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
Jól tettétek, hogy kicsit kikapcsoltatok. Ilyen is kell. :lol:
Mi lesz az urológusnál? Népszámlálás is? Írd ám meg a fejleményeket!

Nekem ma van az 1.cd, szerdán kezdem a clostit, és indul az inszem.
p__lilla
 
 


Most nem volt népszámlálás. Hanem a múltkori hormoneredmény függvényében injekciókúrát írt fel a dokker a drágámnak. Ha minden igaz FSH-t, de mivel én nem láttam még a receptet, így nem tudom, a drágám meg arra se vette a fáradságot, hogy megnézze.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
nagyon örülök,hogy jól mulattatok,a legjobb,amit tehettetek! :wink:

Lilla,ez nagyon izgi,drukkolok!

Aztán jelentkezzetek ám fejleményekkel!
Vendég
 


Bumi,
nagyon örülök,hogy jól mulattatok,a legjobb,amit tehettetek! :wink:

Lilla,ez nagyon izgi,drukkolok!

Aztán jelentkezzetek ám fejleményekkel!
Vendég
 


Bumi,
nagyon örülök,hogy jól mulattatok,a legjobb,amit tehettetek! :wink:

Lilla,ez nagyon izgi,drukkolok!

Aztán jelentkezzetek ám fejleményekkel!
Vendég
 


Te jó ég,bocsi :oops:
Vendég
 


Bumi

Van valami gond a hormonjaival?
p__lilla
 
 


Az FSH szintje az alsó határ közelében van. Ennyit tudunk. Ezért próbálja meg ezzel tuningolni adokker.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
Jó lenne, ha hatna valamit. Drukk!!
Nektek legalább adnak valamit.
Nekünk semmit. :cry: Nem hiszem el, hogy legalább annyit nem tudott volna mondani a dokker, hogy szedjen apa ilyen meg olyan vitamint, hátha ér valamit.
p__lilla
 
 


A mi dokink azt mondta anno, hogy a vitaminok nem sokat érnek. Bejött. :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Hát most szeptemberbe kiderül, értek-e a vitaminok valamit. Inszemnél kiderül. Ártani csak nem ártott.
Akkor biztos nekünk is azért nem javasoltak semmit. A hormonjai rendben vannak a páromnak.
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Lilla - Nagy drukk a clostis hónap sikeréhez!!!!! Legyen babadús.. :lol: :wink:
Valahogy nem értem, hogy nem foglalkoznak a pároddal. Vagy még kivizsgálások előtt álltok. Mi sem kaptunk addig semmit a tuningolásra míg nem lett meg minden eredmény.... Remélem az inszem ettől függetlenül sikerül majd és lesz egy nagy Budhapocakod.... :wink:

mmzsó - Nyugalom Drága....ez a legfontosabb. Egy másik topicon kapcsolatban vagyok egy csajjal (náluk is apagondok voltak ) ő lombik előtt ( első és sikeres - most ikreket vár ) még a szerkrény egyik fiókját ki is takarította, elkészítette, belehelyezte azokat a kisbaba dolgokat amit kaptak vagy csak már előzőleg volt és minden nap bekukkantott és ábrándozott.
Ezek a pozitív gondolatok szerintem kellenek így inszem vagy lombik előtt.... Rajta, próbálgasd te is.... :wink:

Vickybabe - Annyira jó hogy bekukkantottál....látom, pocinővesztéssel töltöd a napokat....ezekszerint megérte a vitaminokat fogyasztani??? Még átgondolom ay ajánlatot, bár most kezdtük el a Proxeed-et szedni, annak is 90%-ban ezek az összetevői és már meg is vettük az adagot. Decemberig van mit bogyózni. De utána még lehet róla szó, árra is egy kicsit olcsóbb..
Mindenesetre köszi...téma marad. Puszi. Ha eddig nem gratuláltam, akkor NAGY-NAGY GRATULA párod 21 héttel ezelőtti sikeres hódításához! Cupp!

Bumi! - Olyan jó hallani rólad jó színben. :wink: Az irásodon is érezhető a jókedv. Örülök hogy kitomboltátok magatokat és te is végre letetted a témát. Az alcohol pedig úgyis kiürül a szervezetből rövid időn belül.. :lol: :wink: Akkor apa hormonterápián? Remélem megvadul tőle és bikaerős szuper-sperma-meneket képez, amivel aztán leigázza az első beért petyódat.... :wink: No, fogom a csipiszt erőssen a tunigoláshoz!!!!!

Magamról - Megolt az Uh - Máj, Epe, Vese, húgyhólyag.
Eredmény: Minden a legnagyobb rendben, semmi elváltozás, egészséges szervek. Valószinű vesehomokom volt és az mosódott ki ( felsértve a húgyutat :arrow: véres vizelet ). Napi két liter folyadékot illene meginni ha nem akarok majd egyszer újra itt végezni. A sok folyadék ugyanis rendszeresen tisztítja a vesét. Én eddig igazság szerint, napi max. egy-két pohár vizet ittam meg.
:roll: Majd ezentúl igyekszem inni....
Holnap reggel konszult és lehet hogy kapok majd ismét valami gyengébb antibiotikumot, mert azért még pisiléskor csip, meg a derekam is sajog még....

Puszi.
tea77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: