Új privát üzeneted érkezett!

Biga.Csiga! :lol:

Vicky! Ja, igen, én "régi" eü dolgozó vagyok. Egy ideje nem, de ennek komoly okai voltak. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Rita,Vicky, Hanna,Biga.Csiga: KÖSZI! Megnyugodtam :oops:
Tudom, hogy egyéni a növekedés, meg az utolsó UH-n is mondták, hogy minden rendben, tökéletes baba, csak azért mégis paramamiztam kicsit :oops: :lol:
Meg ameddig szépen mocorog odabenn, nem lehet baj :wink:
Érdekes, olyan sok kismaminál - nálam is- este mocorog inkább erőteljesebben, amikor kinyomja a pocimat, Apájával szoktunk rajta jókat derülni, hogy az vajon éppen milyen testrésze lehet. Olvastam, hogy ilyenkor még elfér bukfencezni, lehet, épp a fenekét nyomja ki :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Biga
Azoknál a betegségeknél, ahol bizonyított az őssejtkezelés hatásossága, azt támogatja az OEP (hematológiai betegségek)
Egyéb esetekben, ahol még a kisérleti stádium van, ott egyedi elbírálás alapján történik a finanszírozás.

http://sma-bug.freeblog.hu/archives/200 ... jtkezeles/
http://mediq.blog.hu/2008/04/23/sma_kij ... s_terapiak


Hanna
Részleteket nem árulsz el?
Vendég
 

 
 

Kata
Én ki szoktam tapogatni Alexet :oops:
Vendég
 


Kata! Lehet, hogy nekem pl. óriási lesz a pocim és pici a babám. Ez nem függ össze. :wink:


Vicky! Én gyerek intenzíven, majd koraszülött osztályon dolgoztam. Egyszerűen lelkileg nem bírtam tovább.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Vicky! Én nem merem kitapogatni.

Mai pocak:

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Vicky: így ki lehet tapogatni? Persze, azt érzem, hogy ahol keményebb ott aktuálisan Martin tartózkodik, de lehet ennél behatóbban is tanulmányozni? :oops: Én még nem nagyon merem, hogy mi hol van, csak ha dudorodik kifelé, akkor fogom meg ott, mire visszanyom :lol:
Hanna: nem óriási a pocid, hanem nagyon csini, írtam is a blogodra :D Amúgy a normál felsőim mostmár kezdenek rövidek lenni, olyan kis haspólók, itthonra, kint meg figyel egy csík pocak :lol:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Hanna
Szépen alakul a te pocakod is :lol:

Gyerekorvos nem lettem volna :oops:
Vendég
 


Kata! :oops: A C&A-ban nagyon jó kis felsők vannak. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


NAgyon szépek már a pocakok!
Kata egyáltalán nem kicsi a pocakod, az enyém is ilyen de nekem van rajta khmm izé.....
Én inkább azt utálom, mikor másik kismama mondja, hogy jééé Te is kismama vagy? Mit gondol minek ülök a terhes rendelésen lufiva a pólóm alatt???? Már előrébb van, mint a melleim... a vaknak is látnia kell, hogy ott biza baba van...de vannak emberek akiknek még a 9. hónapban sem tűnik fel ha valaki várandós.

Biga. csiga szépeket írtál! ez így igaz! addig nem tudja senki mi az igazi szeretet amíg anyává nem lesz!

Most én nem tudom mi van, mert Mátéba totál szerelmes vagyok. A lányomba is szerelmes leszek? Nem perverz az? :lol: :lol:

Furcsa mert mikor megszületett nagyon nagyon boldog voltam aztán egy két hét múlva rámjött valami furcsa érzés. Gépiesen elláttam és nagyon megrémültem, hogy ki ez a lény? aztán átköltöztem egy napra a másik szobába, jól kibőgtem magam és hajnalban mikor apa hozta szoptatni helyre állt minden és ott kezdődött a szerelem:) mert addig olyan kis ismeretlen ismerős volt számomra.
katuska79
 
 


Vicky! Hát, én sem doki voltam. Gondolom, nem kell mondani, hogy ezeken az osztályokon, milyen stressz hárult ránk. Én feladtam... :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katuska! Olyan édesen írtad ezt. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Vicky, Hanna, Kata! Nagyon szép pocik! Enyém szerdán ilyen volt (reggel, estére mindig nagyobb :roll: )

Kép

Pociméreten ne aggódjatok, én tegnap azt kaptam meg egy "kedves" ismerőstől, hogy milyen nagy már a korához képest, xy-nak akkor volt ekkora, amikor szült :evil:

Biga, átírtam! Isten éltessen! Nagyon szép gondolatokat írtál le az anyaságról, köszi, hogy megosztottad velünk! Táblát javítottam!

Katuska, megnéztem Máté videóját, nagyon édi!!!!! Nem csodálom, hogy szerelmes vagy belé!
:lol:
Kata szuper helyeken jártatok! Levente is estére indul be, rendes boxmeccsekete rendez odabent, mi is apával szoktuk figyelni :lol:

Köszi az őssejtes véleményeket. Én is inkább Vcrane véleményét osztom egyelőre, de még olvasgatok a témában. 28. hét körül érdemes eldönteni, hogy legyen még idő a vizsgálatokra, szerződésre, meg gondolom a szülészorvossal is meg kell beszélni.

Peni, gratula Zétényhez! Táblához nem küldtél még adatokat, írj pü-t lécci, hogy mit írjak be! :D

Picuranyu, én is 2-3 kg-nál vagyok, bár pontosan tényleg nehéz ezt követni...

Madaran, nyelvtanulás jó ötlet, nekem is tervben van őszre :wink:

Rita, sajnálom rókakomát, remélem már nem sokáig zaklat téged! Igenis tessék pozitívnak lenni, gyere gyakrabban, ha tényleg segít a társalgás :wink: :lol:

Ja és kitaláltuk, hogy beépítjük a tetőteret, ha jönnek majd a nagyszülők babázni, legyen egy vendégrészünk, később meg jó lesz a gyerkőcöknek :D Ősszel lehet bele is vágunk, úgyhogy unatkozni nem fogok :D

szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
vickybabe
 
 


Katuska, sajnos tényleg sokan nem veszik észre a kismamákat! Tegnap a munkahelyemen, táskát + laptopot cipelve vártam a liftet, több pasi társaságában. Megjött a lift, pasik benyomultak előre, én már nem fértem be. Egyiknek sem jutott eszébe, hogy esetleg előreengedjen, ne adj' isten elvegyen valamit a 10 kilós pakkomból. Hát ez van...

Kép
vickybabe
 
 


Jut eszembe azért jót is tudok írni, pl a portás mióta tudja (látja), hogy babát várok, mindig leengedi nekem a beléptető kaput, hogy ne kelljen kártyát huzigálnom :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Vickybabe! Nagyon szép Levente baba lakja.
A tetőtér építéséhez kitartás. :)
Kemény meló lesz, az tuti.
A pasikról: szerintem teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi. A legkeményebb, amikor a nyugdíjas mama tolja neked a kocsit, mert siet, hogy fáj a lába. Én meg nézem bambán a bevásárlókocsit és bámulok, mekkora energia van benne, mert mire visszaszólnék már ott sincs. :( Szerintem, senki nem törődik a kismamikkal.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katuska, ez jóóóóó :lol: Nagyon édesen írtál!
Egyébként csöppet sem perverz, ha beleszeretsz a lányodba :lol: Van egy kollegám (pasi) és van egy négy és fél éves fia, ő aggódik mindig, hogy nem puszilgatja túl sokat? Nem akarja, hogy aberrált legyen tőle, :lol: Hát én is szerelmes leszek/vagyok Martinba, de ki nem az a gyerekébe? :lol:
Hanna: ne vigyél a kísértésbe -- odatalálok magam is :lol: úgy látszik, mi egymást csábítgatjuk a C&A-ba :lol: Szerencsére vettem már egy két felsőt is, de ezek a jó kis pántos felsők lassan felperdülnek a nyakamba :oops: Tényleg, a bboom mellett, a Lövőház utcában van a 2in1, ott van az outlet mellette, cuki dolgokat lehet kifogni, fele-harmada áron :D
Vickybabe: tüneményes a pocid -- milyen duma, hogy más ekkorával szült?? Annyira bírom az ilyen 'okos embereket'. A Te pocid hasonlít formára legjobban az enyémre, férjem megerősítette, hogy pont ilyen az enyém is -- és ez azért külön megnyugtató, mert 1 nap van köztünk :lol:
Jó kis meló lesz ez a tetőtér beépítés, de akkor tényleg lesz vendégszoba, nem kell kerülgetnetek egymást, tök szuper!
Pasikra nem mondok semmit.... Mellesleg, nem kéne előreengedniük, pusztán mert nő vagy?? :evil: Az előző munkahelyemen, 12 emelet volt, 3 nagy lift, de én is futottam bele abba, hogy inkább bezsúfolódik a pasi, semmint beengedjen. A jelenlegin 2 kis emeletet kell felmenni, ezt gyakorta 'lesportolom' :lol: Legalább ennyit :oops:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! :)
Ha láttad volna az Auchanban a baba ruhákat. 200-300Ft-ra vannak leárazva. Én totál lehidaltam.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna! Asszem,tudom mi a holnapi progi :oops: :lol: Én a kék-fehérben vettem a hálózsákot, mindjárt kettőt, mert nekem ehy krémszínű macis tetszett, Apa szerint meg legyen kék, kutyusos -- nem baj, úgyis kell a váltás :lol: De az is csak 3000 Ft körül volt. Meg volt zsiráfos fürdőlepedő...na, azt még nem vettem :lol:
Tényleg, láttam egy pólyának nevezett takarószerűséget, ami jó kis polárszerű anyag, olyan kis oldalt cippzáros/patentos zsákocska, a végén kis fejrésszel,ami esetleg jó lehet a mózesbe, ha még hűvös van, ha alatta jól felöltöztetem. Szerintetek ez jó?

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata! Ne is mond. :) A Zsebis cuccok is ott vannak.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


szijjasztok!

Gratulálok a szép, formás pocikhoz! Ne haragudjatok rám, de el is bőgtem magam, hogy nekem mi a fenének nem akar nőni. :cry: :cry: Én is szeretném már büszkén mutatni a mi kis szemünk fényét. De lehet, hogy náluk is baj van, ezért nem nől,és ezért nem érzem a mozgását. :cry: Bocsi a pesszimista hozzáállásomért, de nagyon fájt ma is, hogy megjegyezték, nem is látni, hogy terhes vagyok.

A másik, hogy párocskám vett néhány 2-3XL-es pólót, és ő ezt tekinti kismama felsőnek. És ezzel kell kihúznom szülésig. Én viszont annyira szeretnék szép, igazi kismamafelsőkben járni, de erre nem ad pénzt. Az én kis táppénzemből meg nem futja rá. DOLGOZNI AKAROK! :cry: :cry: :cry:

Mégegyszer bocsi a rossz hangulatomért és siránkozásomért! :oops: Most megyek, és jól kibőgöm magam.

Kép
moffli82
 
 


Moffli! Ilyenre még csak ne is gondolj! Csodaszép kismami vagy! Minden rendben van a kisbabáddal.
A felső dologhoz nem tudok hozzá szólni. Nekem a férjem baromi büszke és ő vitt el vásárolni, mikor felkelhettem. Amúgy nem kell sok felső. A C&A-ban, H&M-ben nagyon jó cuccok vannak és nem drágák. Bár én vettem egy felsőt a kínainál, ami minőségre veri őket. Érdemes lenne szétnézned. Nem kell drága cuccokban gondolkodni. :wink:
Nekünk, szerintem mindenki nevében mondhatom, nyugodtan panaszkodhatsz. Azért vagyunk!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Moffli! Nagy ölelés Neked, hogy megnyugodj!!! Én is elkeseredek néha, hogy szinte nem is látszik, de ahogy látod, engem is megnyugtattak a lányok, hogy ez így jó méretre. És ha belegondolok, hol vannak már a saját, normál nadrágjaim, pocakban már mind kicsi :oops: Ahogy Katuska is írta, kintebb van a pocim, mint a cici, úgyhogy nem hülyítem magam, hogy nem látszik Mondd meg a párodnak, hogy szeretnél és ez a minimum, hogy meglep Téged, az Ő babája is, hadd viseld büszkén azokat a felsőket, amilyet csak szeretnél!
És végül, BIZTI NINCS BAJ!!!! (Tudom, könnyű mondani, én is macerálom az uramat, hogy tegnap jobban mozgott, mi baja lehet?, :oops: de hidd el, éreznéd éd tudnád, ha a legkisebb baj is volna! DE NINCS!!!)

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Hanna! Jól beszéltél! :D
Egyébként hol van H&M? A Váci utcán emlékszem egyre, de merre van még?

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


No, felcsattogok a hálóba, vettünk ma pár DVD-t, bár tuti, elalszom rajtuk, akármennyire is vicces (jelenleg az Én a nő és plusz egy főt tervezem megtekinteni :lol: )

Mindenkinek szép jó éjszakát!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Köszönöm, hogy meghallgattatok, és hogy próbáltok lelket önteni belém. :oops:

Most lelkileg padlón vagyok, de talán ha párom éjjel hazaér végre, akkor megnyugszom.

Szüleimnél is eddig tartott a lelkesedés, most már egyáltaján nem érdekli őket, mi van velünk. És amikor elkezdek magamtól mesélni, 1 perc után abbahagyom, mert látom rajtuk, hogy nem is figyelnek rám. És olyan rossz, hogy rajtatok és a férjemen kívül senkit nem érdekel.

Tudom, hogy nem kell drága póló, de hiába próbálkozom a turisoknál, ott sosincs kismama ruci. És már most félek az ősztől, mert se pulcsim, se nadrágom. :cry: Most vhogy spórolnom kell a kajával, hogy onnan félre tudjak tenni a rucira. De ez az én gondom. :(

Remélem holnapra sikerül összekapnom magam, mert tegnap óta állandóan csak bőgök, és már fáj a fejem.

Kép
moffli82
 
 


Jó reggelt! :)

Már megint kivetett az ágy. :) Készülgetünk Auchan-be, és ha már Hanna így említette a ruhácskákat, elnézünk majd arra felé is. :)
Én múltkor ott 8 db bodyt vettem 1300 Ft-ért. :) És annyira édesek! :)

Látom, nagyon szépen nő a pocakotok. :)
Én még mindig megkapom, hogy egyáltalán nem látszik, hogy 17 hetes terhes vagyok. :( Bár ez nagyon függ attól is, hogy milyen napszak van, mert pl. reggel alig van még hasam, estére viszont tényleg szemmel látható. :) Na meg persze függ a rucitól is. :)
Én kismama ruhákat még nem vettem, a régi nacijaimat hordom még (igaz bandázzsal), meg a felsőim is a régiek, de ha bejön a hidegebb időszak, akkor tervbe van véve, hogy azért 1 kismamanacit, meg pár felsőt vennem kell majd, mert azért végig nem fog még csak bandázzsal sem rámjönni a naci. :D

moffli: ne szomorkodj kérlek. Elhiszem, hogy most nagyon rossz időszakon mehettek keresztül, de bízzunk abban, hogy jobb lesz. :(
Vendég
 


Moffli! remélem ma már egy kicsit jobb lett a hangulatod!
Nyugi h elkezd úgy igazán nőni a pocak, úgyis menni kell vásárolni mert mese nincs, nem jön majd rád semmi! Most még a férjed ezt el sem tudja képzelni! Hidd el nagyon büszke lesz majd rád és boldogan fog feszíteni melletted. A pocak a nagy könyv szerint csak a 19. héten kezd el látszódni, szóval aggodalomra semmi ok! Nekem Mátéval a huszonakárhanyadik hétig szinte teljesen lapos volt! Ugyanilyen aggodalmaim voltak, mint neked! Most már nem foglalkozom iylenekkel mert tudom, hogy ez így teljesen normális. De én is sírtam meg állandóan nézegettem magam a tükörben és nem szerettem elmondani senkinek, hogy babaát várok mert iszonyat szar volt hallani, hogy jé nem is látszik! Tudod mások nem is sejtik mennyire bántó sőt fájó tud ez lenni egy állandóan aggódó kismamának!
A család meg csak iylen. Mindenkit a maga baja érdekel, ideig óráig érdekes a másik és kész....ha meglesz a baba megint el leszel "felejtve" csak a kisbaba fog létezni, te csak hasznos tartozék leszel mellette. De nem baj mert az a kis csoda csak a tiéd lesz hiába nézik a mamák majd sóvárogva. Na akkor lehet revansot venni 8) 8)

Nézz körül, a neten is árulnak sok sok kismamaruhát! PL vaterán, teszveszen! Vagy vannak kifejezett kismama turik is...

HM van az örsön az árkádban!

NA készítek reggelit aztán apa fog figyázni Mátéra én meg megyke nézek magamnak pár dolgot a kínaiban...meg a turiban:)
katuska79
 
 


Jó reggelt!

Picuranyu! :lol:
Sajna, én sem aludtam normálisan. :?

Moffli! Remélem, már jobban vagy. Ha gondolod, délután leszek msn-en és beszélünk. :wink:

Kata! H&M az Arénában van, de itt szinte nincs semmi jó. Bár én itt vettem pólókat. A Vörösmarty téren van kismama részleg és álomszép gyerek ruhák. Majd valamikor betámadom. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katuska! Jó vásárlást! :wink:
Te merre laksz, hogy ilyen szuper helyek vannak?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Moffli! Remélem, job már kicsit a kedved! :D Amilyen gyagya vagyok, el is felejtettem írni a Vaterát meg a Tesz-Veszt, én is ott vettem 1-1 kismama kordnacit, hát meg nem mondanám, hogy használtak! Az egyik krémszínű (ergo sárban nem jó :oops: ) de a másik rozsdabarna, kicsit trapézszárú, baromi jól néz ki. Annyira beléjük szerettem, hogy licit nélkül vettem meg, így volt vmi 2500-3000 Ft... De ha az embernek van ideje/kedve licitálni, még jó móka is. Meg vettem vadiúj kismamarucit,3000 körül a Vaterán. Van ám rengeteg felső is, tök cukik, akár párszáz forinttól, érdemes megnézni! :) Meg hallottam tényleg, a turikat, bár itt Budakeszin nálunk nem tudom, van-e, de bent a városban kifejezetten dícsérik az angol turikat, olyan kis baba illetve gyerekrucikat lehet venni, amiket soha nem hordtak! És tényleg nem kell drága, mert persze van kismamanaci több tízezerért is, de minek???
Katuska, Hanna: most irigy-irigy és örül-örül egyszerre :lol: Örül-örül, mert más is vásárol, nem csak én vagyok ilyen 'könnyelmű', irigy-irigy, mert ma asszem nem jutok el ilyesmi helykre. :oops: Viszont, megrendeljük a bútort! Le kell méregetni, ki kell centizgetni, hogy mi hova fér, jó kis fejtörés lesz!
Hanna: megnézem majd egyszer a Vörösmarty téren -- de asszem majd akkor, mikor nem dolgozok, maradjon akkorra is vmi :lol:
Picuranyu: őszinte elismerés, hogy a régi nacik jók rád! Aztán pikk-pakk úgy meglódul a pocid, hogy csak csodálkozol majd :D Emlékszem, 15-16 hetesen volt utoljára rajtam rendes naci egyszer-egyszer, azóta kismamirucizok :oops:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Kata!
Jó baba bútor rendelést. :wink:
Mi sem vásárolgatunk még. Van még időnk.
Egyenlőre próbálunk erőt gyűjteni, hogy megszüntessük a "lomtárt" a gyerekszobában.
A licitálós oldalak tényleg jók! Szinte mindent meg lehet ott venni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Nem tudom, ki nézett ilyen babakocsit:
http://www.vatera.hu/chicco_trio_enjoy_ ... 64423.html
Szerintem nagyon jó ár.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna! Én néztem, meg ha jól emlékszem Vickybabe is!! Szép kocsi, szerintem jó is nagyon! Annyi, hogy a sport részt ezen nem tudod magaddal szembe fordítani,ha jól tudom.
A bimbomarketen ez most jelenleg 295 Euro, vagyis egy kicsit még jobb áron van (persze ez is nagyon jutányos!!!), igaz, ehhez jön a 40 Euro postaköltség, de így sem sok. Persze, ez addig igazán kedvező, míg jó az Euro árfolyam...Pesze, itt Brendonban illetve egyéb boltokban tényleg az az ár, amit ír a tulajdonos :evil: Én ezt néztem ki legelőször, aztán végül a peg-perego lett...

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok

Hú, rengeteg mindenről le maradtam alig bírom után olvasni. :)
Engem a héten írtak ki a korházbol, bennkellet feküdnöm vese görcsök miatt, mint végül kiderült a fiam nyomja a vese vezetékemet meg a máj enzimjeimet is az egekbe emelte :(
Itthon egyelőre panasz mentesen vagyok, igaz csak a bal oldalamon feküdtetek, fűszer mentes kajákat ehetek de kilehet bírni, a lényeg hogy zsebinek semmi baja, szépen fejlődik.

Pusz mindenkinek, ügyeljetek magatokra.
Kép
ercsa
 
 


Sziasztok
dobok egy ket pocakfotot anyaralasunkrol. Na fekete cuccba dulesztek egy kicsit de olyan jol esik:)

Moflli ne aggodj, ugyanis ugyan olyan idos terhesek vagyunk es en sem erzem mocorogni. Mar engem is izgat, de szerintem meg kell egy vagy ket het. Nekem meg amugy az elenkezojet mondjak, nem hogy nem latszik, hogy terhes vagyok, hanem hogy mennyire kover vagyok, mar ugy nez ki mintha legalabb 7 honapos lennek. Tok jo! Ugy idegesit. Amugy az orvosomnal kerdeztem normalis ez a poci. Az mondta egyentol fuggo, de annyib Poci1 a tutira biztos, hogy sosem vagyunk boldogok a pocinkal, ha tul nagy miert tul nagy, ha tul kicsi miert tul kicsi. Na ez egy kicsit igaz....azt szem :? en legalabbra is magamra ismerek. :oops: :lol:

Kép Pocifoto1
Kép Poci2

Kép

Kép
brestovsky
 
 


Kata! Értem. Ezt nem tudtam, hogy ott még mindig olcsóbb.

Ercsa! Örülök, hogy minden ok és nincs komoly baj. Pihenj sokat.
A bal oldalon való fekvést meg komolyan ajánlják kismamáknak.

Rita! Csodaszép kismami vagy! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Rita! Micsoda csodaszép kismami vagy!!! Nagyon szép poci! :D

Hanna: így ugye nagyjából egyforma az ár, csak azért szóltam, hogy meg tudd nézni,ha érdekel. :wink: Remélem, tudok segíteni,mint babakocsifelelős :lol: :D

Ercsa: Remélem, hogy minden rendben és nem 'rendetlenkedik' Babóca, nem okoz neked fájdalmat! Vigyázz magadra!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Hanna! a 17. kerületben...
NA be is szereztem pár kincset. Vettem két nadrágot, darabja 900.-Ft volt. Az egyik egy piros vékony vászon nadrág, a másik egy barna melegítő nadrág. Mindkettőnek olyan széles pánt a dereka, szóval tök jól tartja majd később is a derekat. Mindkettőt lehet állítani a megkötővel is. Vettem egy vékony fekete egyszerű kardigánt a jövő heti esküvőre, ha pl hüvös lesz és egy kényelmes cipellőt pár centis sarokkal szintén a ruhához. Cakk pakkli 5000-et hagytam ott a boltban. Ja és vettem Máténak egy bevásárló kocsit. HAláli! olyan boldogan tologatja, azzal mentünk át a boltba hozni apának sört:) Szerintem ment volna még vagy 5 kört, de ágyba parancsoltam.

Rita! Helyes az a fekete ruci! Egyforma "nagy" pocakunk van!

Hú Ercsa! nem semmi a babád már most! ajajjj mi lesz itt még ha kibújik...egyébként tényleg ajánlott a bal oldalon feküdni!

Na valami rend félét kellene csinálni, de egyre csak nő a kupi....holott csak én vagyok talpon:)
katuska79
 
 


kata8110 írta:Vicky: így ki lehet tapogatni? Persze, azt érzem, hogy ahol keményebb ott aktuálisan Martin tartózkodik, de lehet ennél behatóbban is tanulmányozni? :oops: Én még nem nagyon merem, hogy mi hol van, csak ha dudorodik kifelé, akkor fogom meg ott, mire visszanyom :lol:


Persze, hogy ki lehet tapogatni :wink:
Régebben, mikor nem volt szinte minden rendelőben UH, akkor is megállapították az orvosok a baba elhelyezkedését, kb-i nagyságát.
Vendég
 


Ercsa
Vigyázz magatokra!

Rita
Nagyon jól nézel ki :lol:

Nekem már be kellett szereznem kismama ruhákat :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Moffli: ne aggódj biztosan minden rendben van a bébiddel, én a 18 héten (pár napja) éreztem először hogy megmozdult....az első gyerekemmel meg még később...nyugi biztos minden a legnyabb rendben van.
Nekem az elmútl 2 hétben olyan pocakom nőtt....hogy én is
kénytelen voltam beszerezni az első pocakos darabokat. Előtte semmi nem látszott, úgyhogy ne aggódj!!!!

Valaki kérdezte hol van H&M: van a camponában is.

VIckybabe: küldök privátban minden adatot, köszi hogy beveszel a táblázatba. :wink: .

VIcky: amióta mondtad hgoy kitapogatod a fiadat én is tapogatom folyton a saját fiamat a pocakban. A buksiját szoktam érezni ...de a többiben bizonytalan vagyok....azt érzem hgoy valami kis hurkát fogok, vagy egy kis combi vagy egy kar lehet........de nem tudom pontosan hogy mi lehet..... :wink: .


Nagyon klasszak a pocakos képek, mindenki kerekedik lassacskán :) . Jövő héten készítek én is egy pocakos képet és teszek fel. Nemrégen kezdtem érezni hog ymozog a kis kópé a pocakban azóta viszont nagy bulikat tart azt érzem....van hogy negyed órán át szinte percenként érzem...forgolódik talán vagy a csoda tudja....elég aktív kisfiúnak tűnik :lol: .

Na megek vasalok egy kicsit......
Üdv
Peni

KépKép
peni
 
 


Sziasztok, most indulunk nyaralni, csak beugrottam elköszönni.

További jó pocakosodást, remélem, mire visszajövök, már mindenki tudja a nemét, érzi a mocorgást, és túl van az AFP okozta felesleges stresszen.

Kép
petne
 
 


Szép délutánt lányok!

Na, sokáig csak olvastalak Benneteket, mert már nem volt arra energiám, hogy írjak is.
Sok adósságom van reagálás ügyben, este azt is pótolom, mert most nincs itthon a párom, s ha leteszem a lurkókat (és én sem dőlök ki), akkor enyém a gép!

Képzeljétek, tegnap sikerült elintézni Marci fiamnak a közgyógy igazolványt - végre!
Pénteken nem kellett bemennem dolgozni, úgyhogy fél kilenckor már az Államkincstárnál voltam emelt szintű családi pótlékot intézni, aztán hazamentem, mengéztük az első olimpiai aranyos futamot (éljen, éljen! :D ), majd elbattyogtam az önkormányzathoz, ahol közölték, nem elég a szakorvos és az Államkincstár igazolása, s a múlt havi számlakivonat a családi pótlékról, hanem kell a gyógyszerekről egy lista, LEZÁRT borítékban a háziorvostól, ennek alapján állapítják meg a gyógyszerkeretet. :shock: :shock: :oops: :x :evil: :twisted:
Na uzsgyi a háziorvoshoz (szerencsére éppen rendelt), ahol nekem kellett az asszisztenskének bizonygatni, hogy bizony ki lehet adni az igazolást akkor is, ha még nem járt le a mostani közgyógy igazolvány... Na mindegy ezt is megszereztem, s vissza az önkormányzathoz, ahol senki nem volt közgyógyos üggyel, ennek ellenére kb. fél órát vártam az amúgy kedves ügyintézőre. :twisted: :twisted: :twisted:
Kissé hisztis voltam a végére, mert már zárt a kóceráj, de aztán végül előkerült a drága.

A nagy haditerv véghezvitele után még elmentem vásárolni, DM-be... Mondanom se kell, úgy értem haza, mint a hulla.

Azóta olyan vagyok, mint akit agyonütöttek.
Tegnap du. is aludtam (alig tudtam elköszönni a páromtól), ma is 9-ig aludtam, s a főzés után megint kidőltem, most keltem fel.

Ráadásul még mindig nem tudom az AFP eredményemet, mert pénteken hívtam a doktornénit, aki szabin van. Közölte, hogy kedden tudja megmondani. :evil:
De nem baj, hétfőn megyek UH-ra, s végre megint látom Kispöttyöt.
NEm tudom, megkédezzem-e kiskukis avagy nőci, mert a párom azt kérte, ne mondjam meg neki, mert ő azt szeretné, ha meglepi lenne. Kibírom én januárig, hogy ne kotyogjam el? :?

Pocakméret: nekem meg már asszem túl nagy, mert a sok párnácska felcsúszott (azt nem tudom, januárig mi lesz- felcsúszik a nyakamra ???) :shock:
A kollégáim azt mondták, nem nagyon látszik, én ennek örülök, mert már korábban ecseteltem, milyen furi módon tudódott ki, babócát várok... Éppen ezért nem is nagyon akarom mutogatni...

Rita! Gyönyörű kismama vagy!
:D

Moffli!
Bár nem látom a hátteret, azt hiszem ha látja párod, hogy nem férsz bele semmibe, biztosan belemegy, hogy vegyél egy-két kismamarucit! Biztosan ő sem gondolta át még ezt! Szurkolok!!!
És nagy ölelés tőlem is!!! :lol:
Én is el szoktam néha keseredni, van amikor a páromon, van amikor a gyerekeken, van amikor a családon (ők se nagyon törődnek ám velem - hisz ez már a harmadik...), van amikor az anyukámon, mert nagyon bánt, hogy ő már nem lehet részese ennek az örömnek (tavaly tavasszal ment el, s NAGYON HIÁNYZIK!!!... :cry:)
DE! Mindig kell találni valami kapaszkodót, valami szépet...
Mondjuk, megsimized a pocidat... :wink:

Ercsa!
Vigyázz magadra!!! Neked is nagy ölelés!!!

Katuska!
Te nem szoktál pihenni? Egyelőre azt veszem ki a beszámolókból, folyamatosan pörögsz - bár az is igaz, hogy Máté mellett jó idegi és fizikális állapotban kell lenni! (ld. videó ):lol:
Ja, a cuccokat kínaiban vetted? A ruhatáramban van egy-két kínai nadrág, ami most is jó, s az anyaga is bírja a strapát.
Ha igen, én is megtámoadok egy-két ilyen típusú bótot, ha el tudok szabadulni.

Kocsi:
én még nem tartok ott, ahol ti. Apa ugyanis mindenképpen olyan kocsit szeretne, amivel lehet félmaratont futni... Ezért aztán bármit nézek, nem jó. Úgyhogy a kocsi kiválasztása az ő reszortja lesz. :evil:

Most ennyi, megyek ozsonnát adni az én éhenkórászaimnak!
Eszméletlen, mennyit esznek. Julcsi ebédre két tányér lencsefőzeléket evett meg, Marci egy felnőtt adag sóskakrémlevest tésztával, s ő is benyakalt egy tisztes adag lencsét. :o
De már megint éhesek!!! :) Mi lesz itt jövő nyártól?! Kifőüzdét nyitok, oszt lehet hozzám gyünni enni! 8)

Sok pusza: batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Petne!
Jó nyaralást! :D

Peni!
Jó vasalást! :(

batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam miket is írtatok!Nem kis munka volt!
Moffli én is csak bátoritani tudlak hiszen nekem is nem rég kezdett mocorogni a kis pocaklakóm és van amikor nem is érzem .
Lesz idő amikor majd azt mondjuk ,hogy kicsit finomabban drágám mert kilyukad az oldalam :D
Tehát biztos hogy nincs semmi baj!
A ruhákról pedig azt tudnám mondani, hogy nekem is elöbb jut eszembe a gyerekemre költeni mint magamra ,pedig nagyon teteszenek a kismama ruhák.Most is a polók és a szabadidők játszanak főszerepet de én alapvetően ilyen típus vagyok.
A kínai cuccok is jók nekem még meg van egy nacim amit akkor vettem amikor a lányom születtet nagyon kényelmes és jó állapotban van.Valószínüleg én is ott fogok körül nézni ha kell néhány téli ruhadarab.

Gratulálok a pocis képekhez,nagyon vékonyak vagytok ! :D :cry:
Mindenkinek szép a pocija, ami nekem még néha olyan kis laposka.Bár a hanyatfekvés már nem müködik mert nagyon kényelmetlen.

Kép


Kép
poszani
 
 


Poszani a hanyattfekvés nekem se működik,fura és kényelmetlen.De az oldalfekvés is az,én már nem tudom végigaludni az éjszakákat,folyamatosan forgolódok.A picikém viszont éjszaka soha nem mozdul meg.

Az előbb megettem egyszerre 4 danette pudingot és egy csomag szeletelt szalámit,most meg se bírok mozdulni

Mindenki nagyon szép kismami,nagyon csini pocikkal,majd én is rakok fel képet

liuska
 
 


Sziasztok!

Na, Marci ismét bekanalazott két adag (!) lencsét! Julikám nyammogott egy tál müzli felett, én meg csak inni tudtam! Nem bírok enni!!! :) :(

Fekvés: a hason fekvés már nem megy, tiltakozik Kispötty, háton nem az igazi, úgyhogy marad a bal oldalon fekvés - a jobb oldali nem szimpi...

Kaja: képzeljétek, nem vagyok kívánós! Mind a két gyerekemmel kívántam valamit, Marcinál a csalamádé és a hal, Julinál a paradicsom volt a sláger. De most?! Nem is kívánom az ennivalót!!! Mondjuk tartalék az van, nem aggódok, hogy nincs mit feléljen Kispötty, de hát normális ez???. (Egy kis paramamizás... ;) )

Mozgolódás: hááááááát a nyaralás előtt éreztem őkelmét, de most nem!!! De majd hétfőn kiderül minden!!! Addig nem is merem idegelni magam. :oops:

Batkata :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Vicky: igaz, UH előtt hogy is csinálták volna máshogy -- de én nem merem :oops: Nem tudom, mennyire szabad megnyomni, fogni, hogy ne csináljak bajt :oops:

Fekvés: hason én térddel kitámasztva tudok, vagyis inkább féloldalasan :lol:
Kaja: én bírok enni, de nincs különösebb kívánósságom, inkább csipegetek, ezt is at is :oops:

Petne: jó nyaralást!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!

A bal oldali fekvés mintha nekem is be jönne ,de néha úgy is ébredek és akkor minden porcikám fáj! :D

Kívánósság :anikóval nyers krumplit ettem állandóan ,de most valahogy rajtam sincs ez a tipikus "csak ezt ennék" szindróma!
Talán az hogy legyen otthon gyümölcs és zöldség mert ha éhes vagyok és már nem igazán kellene ennem akkor elrágcsálok valamit(paradicsom,barack stb.)

Kép


Kép
poszani
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: