Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu: majs priviben megtudnád nekem adni?
Vendég

Csucsu: majs priviben megtudnád nekem adni?
Vendég

Basszus, megint laptetőm lett!!Már vagy a 3. ezen a héten.Ez csak jót jelenthet. :D
Vendég

csucsu: igen tudom mondta nekem is hogy mostanában nem fog neki összejönni a baba nagyon negatívak voltak én írtam is hogy nem pocskondiázni kell mindig van választási lehetőség ha valami nem tettszik neki nem kell vele foglalkozni nme tudom mire volt ez jó neki :)
én mondjuk mondtam neki hogy csak a legjobbakat kívánom neki hiszen már az 5. lombikra készül de ilyen negatívan ki tudja lehet ezért nem jött még neki össze a baba

nika70
Salgótarján

Nahát, Sissi, megint laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én sem tudtam megérteni, mire volt ez jó :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Sissi!
Jóü kastélyozást nektek!
biztos nsagyonszép lesz a kiállítás!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én ebből a jósnős mizériából kimaradtam. Mi volt?

Nemlajos!

Bölcsész diplomával multikhoz szoktak elmenni dolgozni. Asszisztensek például. Persze erre akkor van igazán esélyed, ha mondjuk nyelvszakon szerezted a diplomát. Vagy legalább beszélsz egy-két nyelvet.

Viszont gyerekkel talán jobb, ha tanít valaki. A szünetek megfizethetetlenek szerintem.
Vendég

Zsuzska!

Mi volt reggel a dokinál?
Vendég

Nem volt semmi különös.... levették a vért és adtak időpontot szeptembr 15-ére. Majd akkor tudom csak meg a vérvételek eredményét és beszélünk az inszemről.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok, hogy áll a vízilabda????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat, a szünetekkel tényleg igazad van. Hát, majd meglátom, van még olyan öt évem eldönteni, ha minden jól megy:D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Döntősek a vizilabdások :):):)

Cat hírdette magát hogy ingyen megjósólja hogy mikor lesz baba aztán baromi sokan felvették msn-re és írta hogy onnantól nem tudja bevállalni ingyen hanem egy ezres na ez nem tettszett egy csajnak és ebből bonyolódott ki egy kisebb vita

nika70
Salgótarján

sziszka ritkán írsz de akkor laptető ez már csak jelent valamit :):):):)

Pivimami ,andy remélem jól érzitek magatokat hiányoztok ám nagyon:) gabi te merre vagy?

kislibus is eltünt a többiek voltak ma :):):):):):

nika70
Salgótarján

Zsuzska!

Nyertünk!!!!!!

Nemlajos!

Nekem olyan ismerősöm van, aki a gyerek előtt dolgozott multiknál, francia bölcsész diplomával, hogy jó pénzt kapjon GYED, GYES alatt, és ha visszamegy majd dolgozni, akkor viszont már tanítani szeretne.
Vendég

Nika!

Én még mindig nehezen szokom meg, hogy Magyarországon ennyire rosszindulatúak az emberek. Pedig ezzel csak maguknak ártanak. Ők termelik a negatív energiát ami körülveszi őket, és ezért nem is úgy sikerülnek a dolgaik ahogy szeretnék. Ezek újabb negatív energiákat eredményeznek, és innen már nehéz kiutat találni...
Vendég

Nika!

GAbiék sátorozni vannak.... ha jól emlékszem, hétfőn már lesz ő is :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én megyek lefekszem egy kicsit pihenni.
A fiúk már úgyis alszanak. :D
Vendég

Csajok, nyitottam a Fogamzás tpoicban egy oldalt: Beszélgetősarok receptjei.... ha van kedvetek, nézettek időnként arra és esetleg ha van valami jó receptetk, velünkis osszátok meg....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Jó szundizást!!!!
MEgszűnt már teljesen a barnázgtásod??,

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ha lehet olyan recepteket is, aminek alacsony a szénhidráttartalma!
Vendég

cat: ne is mond anniy negatívizmus van hogy csak na én sem szeretem anyu is mindig félig üresnek látta a poharat :( sajnos

nika70
Salgótarján

Pedig most majdnem tele van! :D

Az amerikaiakkal játszunk a vízilabda döntőben!

Aztr hiszem mi leszünk az olimpiai bajnokok! :D
Vendég

Zsuzska!

Őszintén szólva nem is volt igazi barna... :oops:
Inkább csak olyan okker... Csak nagyon görcsölt a hasam és fájt a derekam is. Ezek együtt pedig megrémítettek.

De szerencsére már nyoma sincs.
Mára már csak a mell érzékenysége, növése, és az émelygés-hányinger maradt. De ezeknek nagyon örülök! :D
Vendég

Közben azt is olvastam, hogy attól is érezheti valaki erősebbnek a görcsölést, hogy hátrahajló méhe van. És akkor a méhszalagok jobban nyúlnak, vagy valami ilyesmi.

Ettől megnyugodtam, mert az UH-on az mondta a doktornő, hogy hátrahajló a méhem.

Jelzem ezt még senki nem említette előtte. És csak véletlenül próbáltuk ki a hasonfekvést akció után az utolsó 2-3 alkalommal. De bejött.
Viszont ha ezt előbb tudom, akkor talán előbb bevetettük volna a trükköt.
Vendég

De most már tényleg megyek.
Vendég

Na ezt a hason fekvős dolgot én is bevetem következő pé-nél :shock: :shock: :shock: :shock:
Nekem már több doki is mondta, hogy eléggé hátra hajlik a méhem és elég nehéz lesz teherbe esnem :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Nika: én igyekszem jönni csak hát Márk 1 embert kiván,ill. most már fogja a kezem és odavisz ahova szeretné,hogy segitsek nek :D i olyan édes.

Cat: neked jó pihenést.
Azt hiszem nekem is hátra hajlóü a méhem mintha ezt mondta volna múltkor a doki.
Vendég

Most látom,hogy az amerikaiakkal játszunk nagyon remélem ,hogy megverjük őket.

Zsu: remélem minden okés lesz a vérvétel eredménynél.
Vendég

Zsu: majd megnézem a topicot
Vendég

sziasztok lányok!

nem tudtam Zsolti elé kimenni, a főnököm nem hatotta meg a dolog...el is mentem bőgni egy sort a női wcbe...merthogy a munkaidőnk 8tól 4ig tart, és amúgy is hétfőn is hamarabb jöttem el(3-kor, és a biztosítós miatt, időpontot kaptunk az abaegonba...)
Úgyhogy háromnegyed négyig robotoltam a könyvtárban, dobozt pakoltam, persze csiniszoknyában, mert ugyebár úgy volt, hogy kimegyek Zsoltim elé...

Nemlajos, iwiwen fennvagy? nézzük meg egymást,hogy talállak meg? aztán kiderül,hogy láttuk-e egymást vagy sem...

Cat, örülök, hogy jól vagy , te is már 6 hetes vagy!!!

Gondolkodtam,hogy elkérjem-e a jósnő elérhetőségét...aztán most úgy döntöttem, mégse...még nem próbálkozunk olyan régen, egyenlőre hagyj jöjjön Pöttöm, amikor szeretne...ha mondana valamit a jósnő, akkor tudom, hogy akaratlanul is befolyásolna...

Kép
arwen***

na megvagy nemlajos, rádtaláltam az iwiwen! a neved ismerős, de nem tudom, láttuk-e egymást az évek során...szakestre jártál?

Kép
arwen***

ja, és csucsu, szívből kívánom, hogy a jóslat beteljesüljön, amilyen hamar csak lehet!

Kép
arwen***

Hogyne jártam volna szakestre!!! A 2001-es tanévben (első szakomon akkor végeztem) még valétabizottsági tag is voltam.
Hja, és 2001-ig koliügyben is engem kellett keresni:)
Inkább a szőke fotót nézd;)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bakker, nálunk ilyen sosincs, hogy 8-4-ig...
Bementünk, aztán ha nincs dolgunk, már mehettünk is haza. Legfeljebb húzták a szájukat, de ilyen előírás nem volt! :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

mi volt az alias neved? lehet hogy abból hamarabb rájönnék? ha gondolod, írd meg iwiwen, ne terheljük itt ezzel a lányokat. Az enyém az iwiwes nevemben benne van, Gerely balekja voltam:-)

Kép
arwen***

illetve, bocs, vagyok...és az is leszek mindörökké:-)

Kép
arwen***

Sziasztok lányok!
Gyors bekukk.
Már nagyon hiányoztatok.

Cat!
Kérlek ne aggódj!
Nyugodj meg és pihenj sokat!
Olvastam miket írtatok. Minden rendben a picikéddel.

Asiye!
Már nagyon hiányoztál!
Örülök, hogy írtál.
És nagyon remélem sikerül a vágyad, kislányod születik majd!

Zsuzska!
Szerintem nem lesz szükség inszemre.
Jön a baba anélkül is.!!

Nemlajos!
Más jó nagy pocid van!

Nika!
Gege jól van?
És te is?
Nagyon hiányoztál Te is nekem!

Én is szeretnék jósoltatni.
Skpye-on lehet??
Vagy nem? :roll:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Úgy néz ki nekem mostanában lesz pé-m.
Érzem a fájdalmat, és a cervix váladékból..

Bár annyira most nem görcsölök rá.
De ezt megérzem, ha akarom, ha nem.

Szeretnék újra tornászni. Szerintetek okoz ez valami gondot?
Én úgy tudom, hogy nem. Sőt.. sok meddő nőnek segített.

Nagyon hiányzik, és szükségem van a mozgásra.
Mit szóltok hozzá?

picimami

picimami: megkérdezem tőle de szerintem csak msnje van a jósnőnek :):)

szerintem tornázhatsz nyugodtan :)mi jól vagyunk apa alig van itthon két napja és úgy néz ki még egy darabig így lesz de ez csak jó mert tudunk majd kicsit félretenni a január február időszakra :):):))

nika70
Salgótarján

Nika!
Értem.
Esetleg megadod nekem priviben??
és írsz neki, hogy lehet-e még jelentkezni??

Nálunk is ez lesz hétfőtöl. Nehéz és nagy porjekt előtt áll a párom.
De akkor kell dolgozni, amikor lehet.

El kell fogani.
Majd télen lesz újabb pihenés.

picimami

szia Pici,dejó, hogy újra itt vagy :!: :!: :!:
Na előadtam a székes vetkőzős számom...igaz, hogy úgy izgultam, hogy majdnem orra estem a magassarkúban, de nagy sikerem volt :wink:

Kép
arwen***

arwen az tök jó ha sikered volt az a lényeg hogy akinek csináltad annak tettszen :):):)

pici beszélek vele és megadom neki :):):)

nika70
Salgótarján

az önbizalmamnak is jót tett:-) Igaz, hogy már lassan 6 éve együtt vagyunk, mégis úgy izgultam, mint az első randin...pedig ismer engem tetőtől talpig, a lelkem sötét bugyrait is :D

MIt csináltok a hétvégén? mi azt hiszem punnyadunk...és mivel most lesz pém, hogy is mondja Zsuzska? pudingolunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
arwen***

jó reggelt kis csöppem ma is fél hatkor kelt:):):):)

mi ma megyünk anyóshoz Gabi meg dolgozik ma is meg holnap is :)

nika70
Salgótarján

szép reggelt!

Nika, miért dolgozik a párod hétvégén is?

Kép
arwen***

Jó reggelt!

Pici!

Milyen volt a nyaralás?
Szerintem nyugodtan tornázz!
Ha eddig is csináltad, akkor nem okoz semmi problémát.

Arwen!

Sajnálom, hogy nem tudtál elmenni a párod elé!
Az vigasztaljon, hogy legalább 8-4-ig tart a munkaoidő, nem úgy, mint a multiknál, ahol ez csak a minimum...
De legalább a vetkőzős szám jól sikerült!

Nemlajos!

Az én párom is Miskolcon végzett. Igaz, jogon, és 2000-ben. Na és persze nem is kollégiumban lakott. De akkor is Miskolcon. :)

Nika!

Lehet, hogy Gegének elmúlik majd ez a korán kelős időszaka. Beninek is volt régebben ilyen pár hétig.

Sissi, Zsuzska!

Hasonfekvést próbáljátok ki néha! Veszíteni nem lehet vele.
Vendég

Nálunk is szokott Apa hétévgén dolgozni, meg este, éjszaka, hajnalban... De olyankor általában itthonról.
Szerencsére így is el tudja érni az irodát.
Vendég

igen, tudom, hogy a tanárokat sokan irigylik emiatt, de higgyétek el, inkább lennék benn tovább is, csak ne érne annyi stressz naponta...
megtudtam,hogy melyik osztályok,csoportok lesznek az enyémek, hát, sikerült a romaosztályt megkapjam angolból..heti 3 óra velük... :evil: Viszont a többi jó, megmaradtak a jó csoportjaim is. És nyolcadikban fogok törit tanítani, szeretem ezt a korszakot 8)

Kép
arwen***

Jó reggelt!

Cat!
Nagyon jó volt.
Sokat pihentünk és aludtunk.
Végülis nem Hévíz lett belőle, hanem közelebbi, Debrecen.

Sissi! Zsu!
A hasonfekvés tényleg jó!
Nekem is azt mondta a dokim. :oops:

Arwen!
Biztos szupi volt a számod!
Ügyes vagy!
Remélem eredményes lesz a hétvégétek. :wink:

picimami

Cat!
Nem teszed föl a pozitív tesztjeidet??