Új privát üzeneted érkezett!

Már meggen én kezdem az ódalt? :shock:

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit:

[quote]D írta:e úgy érzem most sem lesz könnyebb a babaproject, mint Hunci előtt... (megint problémás leszek asszem )

Áh, tesóprojekt mindig könnyebb. Ezt a petefészkek is tudják. :wink:

[quote]M írta:i a frászt..." helyett mást olvastam...

Naaa....nem írnék ilyet. :D Amúgy pont azon vagyunk most apával, hogy a legcsúnyább szavunk aztakutyafáját, amindenit legyen. Bár tegnap, amikor lefejeltem a lehúzott redőnyt az erkélyen, asszem valami egészen mást mondtam. :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Dorka, köcce a tápis hsz-t :) Hm, hát így legalább ennyivel is több folyadékot iszik Annaluci...
Az "aaahhh" azért volt, mer kicsit lefáradtam :mrgreen: Nyűgös vótam, oszt kicsit nehezebben viseltem Ancim tyúkanyóskodását...főleg, hogy a fájós csípőjét nem kíméli :?

Jaimee, én is ebben bízok, de egyelőre úttűnik, hogy kis butusok a petefészkeim...vagy még nem szedték össze magukat...
Hajajajjjj...a csúnya szavaktól előre rettegek... bár volt már olyan korszakom, amikor semmi ocsmányság nem jött ki a számon...na most nem abban vagyok :oops: Azért majdcsak sikerül megemberelnem magam :roll:
Elolvastam a blogban a keresztelő eseményeit, és nagyon várom a képeket :D Ha most keresztelkednénk, már én is fotóst fogadnék...

Judit
Kép

Kép
balwin

Szaisztok!

Jaimee!
nagyon kíváncsi vagyok a képekre ezek után, nem különben mint Ti magatok, gondolom!

redőnysztori hahahaha

hát én is tudok cifrán káromkodni. de Gréti tudja, hogy mit lehet mondania, vagy mit nem. nem tudom megtagadni önmagam, próbálok figyelni, de sztem rosszabb, ha az oviban már úgy jön haza, hoyg minden hülye, mert nem is tudja, hoyg mit jelent rosszat, avagy jót. így meg ha azt mondja valaki jön és bemószerolja, hoyg csúnyát mondott.

Judit!
nem, nem veszek ruhát, nem is varratok, majd keresek valami kicsit ünnepélyesebbet, ami megfelelhet az alkalomra. csak még hogy a lányok mit vegyenek föl, mintha esőt is emlegetnének vasárnapra. na akkor meglőnek, tuti.

amúgy meg szurkolok Nektek, ha már így belevágtok!

nekem is oylan ismerős volt a sógor, de nekem is mint Madonna exura jött be.

Olga!
tényleg nem mondták még neki, hyog mennyire hasonlít a sztárra?

Judit,
Kép
Kép
bbj

üdv,

Jaimee, várjuk ám a képeket, majd dobjál már, ha meglesznek!
Peteérésről az enyéimnek más a véleménye.... tesóka már nem diktál olyan gyors iramot, mint a bátyja....

szilbee, végül hirtelen felindulásból csak elmentünk a t.játékra, de ótóval elmentünk a Tiszakanyarba, és onnan néztük, nem mentünk be a tömegbe. Levente élvezte?

Judit, emlékszem Grétinek erre a képére, olyan kis édes! Ez az összeöltözős dolog tetszik, kár, hogy "félbevágva" vagy a képen! A te ruhád is mutatós volt!
Szúnyog itt is van bőven, Rákócziban meg elviselhetetlen, apukám nem tudott a kertben dolgozni a hétévégn, arcra támadtak a kis mutánsok, azt mondta...
Ditkével a gyerkőcöknek vettünk cipőket, Zsófi rózsaszínt, Szabi zöldet kapott őszre, egyszerre vettük.

Kata, asszem a piacnál ti mentetek el ótóval melletünk, férjuradat láttam a kormáynnál, gondlom ti is ott voltatok a kocsiban (tüzijáték után)
Szabi olyannyira átalussza az éjjelt, hogy már hajnalban sem kel tápiért, csak reggel ébred olyan 7 körül, akkor eszik. Remélem ez már így marad, olyan jólesik nem felkelni éjjel, nah....

Betti, akkor lassan kezdődik megint a hajtás... :cry:
Oviban így hány évesek lesznek egy csoportban? Hátha jobban érzi majd magát Bettike!

Anikó, Dorka mennyit nőtt, nagyon szép baba, igazán tehetnél sűrűbben képet róla, ne titkold itt előttünk, milyen gyorsan nő!! :)
Jó gyorsan beindult a leányzó, lassan a földre terített takaró is kevés lesz neki, majd látod! :)

eckó, ez tényleg sok gyógyszer,de vasat minden kismami kap szinte. NEkem akkor íírta fel a doki, mikor neked, 130-nál, és büszke is volt, hogy milyen jókor írta fel, mert sosem ment 120 alá, szinten tartottuk....:) Meg szülés után is asszem szedni kell még, ugye, csajok? ahogy a vitamint is ajánlják szoptatás alatt is.

Kitten, azta, most kerekedett a szemem, már csak bő két hét!!!
DE jó neked, nemsokára babázol! Igen, jó lenne, ha valakinek megadnád a számod, hogy tudjuk Babó érkezéséről!

Kép
Kép
dorkáék

cipős képeket is kérek! árak, hol vettétek, minden érdekel, kezd nekünk is aktuálissá válni, éppen a héten hozattam le apával a már kinőtt cipőket, és ráadtam Letire, meg Grétivel is felpróbáltattam a tavasszal hordottakat, nehogy nagy pofára esés érjen, húznám a lábára ,és kicsi.

na és hoyg tetszett Szabinak a tüzijáték?

Kitten!
én inkább azt javaslom, hogy a tábliból nézzél ki egy telószámot, vagy akár mindent, és küldhetsz sömöst, ha eksön van.

na még ki volt a tüzijátékon? hogy tetszett, mi a tv-ben néztük a pestit, csak úgy tatásan.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Elkezdtem visszaolvasni, képeket nézegetni. A visszaolvasásnak még csak az elején tartok.

Elöször is: Boldog hófordulót Réka babaának, Dávidnak és Dorkaának (akiket bunkó módon nem köszöntöttem fel és már majdnem közelebb vagyunk a következőhöz). Védinek boldog féléves szülinapot!

Képek szuperek: Szilbee vonalzók + sapkás Levi, avatar, Annalucusék, Olga, Dorka nyaralás, Ditke szülinapi parti, Évi, Virág lakásfelújítás. Tényleg nagyon jó nézegetni a képeket.

Előre is bocsi, hogy csak néhány reagálást írok.

Kata: Nagyon horrorul hangzik az a becsipődés szerűség. Remélem, már jól vagy.

Kitten: Hihetetlen, hogy mindjárt szülsz. Hogy bírod Magad így a végén?

Szilbee: Örülök, hogy a logopédus megnyugtatott. Oviban is szerintem majd kapsz hasznos tanácsokat.

Évi: Csongi hazajött már? Erdélyben hol laknak anyósodék?

Jaimee: Gratulálok Rékának a Keresztelőhöz. Várom a képeket.

Bababörze: Én szeretnék menni, már alig várom. Tavaly is nagyon szép rucikat vettem mindkét lánynak.

Most vasárnapig megint nemigen leszek gépközelben, de akkor jövök.

Niki

Kép
Kép
csni

Jaj, Grétit kihagytam. Nagyon szép a lila ruhában. Kár, hogy a Te arcod nem látszik, Judit.

És Dorka baba is nagyon cuki. Holnapra minden jót Neki, szurkolok!

Niki

Kép
Kép
csni

reggelt,

Judit, a cipőt a szokásos helyen, a szokásos márkát, a szokásos áron vettük: a 101 kiscipőben 6.000-ért Falcon őszi cipellő. Már nem sok volt belőlük a mi méretünkben, ezért is vettem meg már most, lassan jön a rossz idő, és a roham az őszi cipőkért, ezt akartam elkerülni.
A miénk ilyen: Kép
A tüzijáték nem kötötte le annyira Szabikát, a környékbeli gyerekek, motorok, autók jobban érdekelték...
A nagy ruhabörzére mennék, de már annyi mindent vettem Szabinak, szinte az összes őszi-téli cókmókunk megvan, aztán meg csak elcsábulnék...

Anna, Anikó, szorítunk majd holnap!!!

Niki, Apa itthon van, hogy most ritkán jutsz a nethez?

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Du-án megyünk be a szökőkútoz... a szokott időben, bölcsi után. sc/kb. 16 körül érünk oda.... Nem jöttök arra ti is?
szilbee

Pocakosok! Én szívesen vállalom a közvetítő szerepet!!! (Hálás feladat nagyon) A telszámom ugyan nincs meg a tábliban, de szívesen megadom.

Judit! Én szívesen mennék, de az őszi cuccokat (Levente ovis szerkóit kivéve) már begyűjtöttem. A téliekkel még nem foglalkoztam. Ki tudja hol tart Dév akkor súlyban, magasságban és mozgásban.

Dorka! Jól érezte magát Levente. De gyorsan elfáradt. Itthon se kellett altatni. Reggel is azzal ébredt, hogy ő tüzijátékott látott este...

Kata! Várom ám a képeket! Lábad már jobban? Jó volt találkozni veletek! 8) :D
szilbee

Dorka!

jó ez a cipő nagyon! én most a teszveszen vettem Grétinek egyet, meg Letinek is folyamatban van, az ára érdekelt, hoyg megérte-e.

Szilbee, Dorka! de frissek vagytok! vagy én vagyok kényelmes?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Frissek?... Áhhh dehogy! Csak hát indítani kellett hajnalban a fiúkat munkába. (Majdnem elaludtunk...)
Reggelre meg kis lazázást engedélyeztem magamnak, mert egész éjjel Dávidot altatgattam... Vmi oknál fogva óránként vagy félóránként kelt. (Mosott kaka effektus.)

Na de míg hatása van a kv-nak... gyorsan rendbevágom a lakást.

Léptem is!

Ja igen!

Dorka! Kafa a cipe! Figyu majd nézd már át lécci, hogy a L. cipői közül van e olyan ami Szabira tuti kicsi lesz az ősszel, mert akkor azt elhozzuk, hogy ne ti pakolásszátok már őket. (Nekünk még soká kellenek majd... szerintem... Reményeim szerint mág 3 hónap.)
szilbee

Hali!

Kitten! Jaj, már nem sok van hátra, h. babázhass! :D Azért amikor csak tudsz, gyere, és írj, hogy vagy, mi újság stb. Jóslóid vannak már esetleg?

Dorka! Édes kiscipő. Szabi majd csak úgy szalad benne!

Jaimee! Nagyon várom a képeket én is!!

Judit! Szépek voltatok összeöltözve ( is ) !

Holnap: gyomrom már most egyben, próbálok megnyugodni, h. Dorkára ne ragadjon át nagyon. Ma reggelre be is pirosodott a szemhéja, ilyen eddig nem volt. :( Judit, tőled akartam már múltkor is, h. nálatok szondázás volt, vagy átfecskendezés? Azt írtad, h. 2szer kellett. Hát bízom benne, h. másodjára a miénk is sikerül...

donkoaniko

Szilbee, oké, majd du. el is viszem a szökőkúthoz, oké?
Dév mostanság miért nem durmol olyan nagyokat, mint régen? Nekem ilyen éjjelek utána lityi kávé sem segített volna, az tuti....

Judit, sajna az én fiam még nem tanult eleget a te csajaidtól, hogy hogyan kell legalább fél 9-ig aludni... Így aztán mire gép elé ülök, túl vagyunk a reggelin, a tisztálkodáson, öltözésen, ágyazáson stb....
Igazából nem akartam zöld cipőt, de nem volt drapp v. sötétkék a méretünkben, de már megbarátkoztam vele!
Teszel linket v. képet a cipőkről?

Anikó, ne félj, rendben és gyorsan fog zajlani minden, mi is szorítunk majd értetek! Hányra kell mennetek?

[/url]

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! jó ez a zöld, olyan kis vagány!

Kép Grétié 1500.-
Kép Letié 1700.-

mindkettő balerina fazonú, ha már ez a divat....

Anikó!
jó kérdés valamilyen L alakú kampót dugtak a szemzugába, hoyg megnyissák azt a hártyát... remélem nem írtam hülyeséget! gondolom za a szonda.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka! Ne cipeld őket!!! Majd kocsival felétek kanyarodunk!
Dév vagy a meleggel vagy a fogával küzdött... nem tudom még. A száját sasoltam, de még semmi nyoma fognak. Mellettem meg jót szunyált... szóval nem tudom. Egy hete kb. jól aludt egyébként (csak 1-2 alkalommal kelt). Amíg a foga lehet a ludas a felébredéseknek, nincs szívem nekilátni az cicimentes éjszakák kialakításának.
szilbee

Lányok! Lenne egy pár kérdésem azokhoz, akik már jártak a Ceglédi strandon.

Mi az általános véleményetek róla?
Vannak e árnyas részek? vagy még nőniük kell a fáknak?
Van e olyan fedett rész, ahova be lehet húzódni a déli órákban?

A honlapjukat majd minnyá megnézem, de azért érdekel a véleményetek! Egész napra tervezünk menni, de nem akarom megsüleszteni a fiaimat... azért érdekelne a dolog.

Előre is köszönöm a válaszokat!!
szilbee

szilbee, nem sok cuci, bőven elfér a babkocsi aljában, elviszem du.!
de fel is jöhettek, ha van kedvetek, nem lebeszélni akarlak róla!
:wink:
Kekléd: mi tavasszal voltunk, a kinti rész még zárva volt, de tényleg semmi fa nincsen....
BEnt mi jól éreztük magunkat, van gyerekmed. is bent, olyan 30 fokos vízzel, meg 2 termál medence, és egy olyan tiszaligeti "egytizes" féle pancsolós-kellemes medence.
Ha már strand, én Cserkeszőlőt nagyon ajánlom, árnyas, frankó medencékkel. a fotóalbumunkon fent vannak a képek mindkét strandról, esetleg nézd meg őket!

Judit, nagyon divatosak lesznek benne a csajok, az tuti! (Mint mindig! :))

Kép
Kép
dorkáék

Jaimee! Csakhogy én 17 hetesen első gyerekkel mit sem tudtam ezekről a dolgokról. A doki mondta, hogy holnaptól kórház, az a szemét dög kit meg ilyeneket mondott nekem: Túl kicsi még a terhesség, nem fog megmaradni a baba! Hát tudod mit? Én nem kívánom neked azt az érzést! De annak a nőnek a lehető legrosszabat igen!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Totál megértelek! :( Nem hinnén hogy lenne orvosi diplomája hogy efféléket tudjon... és bizton állíthasson. Ahhoz meg végképp nincs joga, hogy ilyen hamis diagnózissal rémisztgessen bárkit is. Van egyébként is annyi félsz egy várandós anyukába, nem kell hogy még rátegyenek egy lapáttal! ... itt most mondanék szíves örömest egy cifrát, de félek megmoderálnák a hsz-om.

Dorka! Oksa! és köszi a véleményt! Azért vmi miatt nagyon izgat a ceglédi... már rágóta kíváncsi vok rá. Egyszer el akarom majd vinni a kölköket éjszakai fürdőzésre is. (Majd 1 év múlva...) És a benti fedett medencék használatáért külön kell fizetni vagy benne van a belépő árában?
szilbee

Csákó!

Voltunk vérvételen.....csak azt nem értem ha a felnőtteknek lehet menni 7-től akkor a gyerekeknek miért 9-től???? Jobban bírják éhesen?????? :shock: Na m indegy...... Az én gyerekem megint alkotott....be voltam parázva szokás szerint....már korán reggel ment a hasam.... :roll: előttünk egy kisfiú volt, sirdogált. Aztán mi.....3 kémcsővel vettek....és 1....mondom 1 hang sem hagyta el a száját!!!!! végignézte az egészet és kész......mentünk a dolgunkra....... Szóval......de ez már oly sokadszorra van így hg amitől rettentően félek, legyen az bárni is....simán megcsinálja- sztem tudja hg elájulnék ha gubancok lennének! Minden estre nagyon hálás vagyok azénkisfiamnak aki a héten elkezdte hg felmászik az étkezőasztalra és onnan intézi a dolgait.....szóval huhh.......a műtét kedden lesz....

Dorka!
Jobban jársz ezzel a cipővel és vettem egy sötétkéket őszre, tépőzáras...és persze hg eldobálja.....szóval majd megyek és veszek egy fűzőset is.....:)

Délután meg egyedül megyek a városba és veszek egy halom fehérneműűűűűűűűűt.....alig várom:)))))) minnyá megyek dolgozni is......érdekes lesz:)))

Jaja strandos nap van......

fanna3

jolika nemegyszer nekem is beszólt...és megpróbált helyrerakni, nem tudom milyen jogon.....Ja és a terheléses cukros vizsgálaton 2 héttel előbb voltam miatta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán még neki állt feljebb hg én vagyok a hülye........

fanna3

Anikó! :cry: Kitartást holnapra! Húh, de nem szeretnék a helyedben lenni... meg persze picuréban sem. Kívánom, hogy tényleg az utolsó átmosás legyen!

Judit! Én is akartam írni, hogy emlékszem Grétinek erre a lila ruhájára! A cipők nagyon szépek! A lányoknak is biztos tetszik! Ilyenkor náha egy kicsit elfog az irigység, hogy nincs egy lányom... nekünk csak a BOB-os meg Thomas-os ruhák jutnak...
27-ét még mindíg nem tudom, de jó lenne...

balwin Judit! Nem tudom írtam-e, de inkább mégegyszer: sok sikert a babaprojekthez!

Kata! Szombaton mit kap Bence? lesz ünneplés? Persze ez hülye kérdés volt... :lol:

Judit! A tűzijátékot mi is a rtl-en néztük. Féltem a szúnyogoktól, nem mertem elindulni babóval. Igy is úgy néz ki a sok szúnyogcsípéstől, mintha himlős lenne. :roll:

Olga

Kép
juhaszolga

Azta! Anna is jelentkezett! Milyen ügyes Nimi! Mindíg elfelejtem írni, hogy sógornőm mondta (neki mind a két gyereket most műtötték sérvvel, altatásban, Marci még csak 4 hónapos), hogy olyan ügyesen ébrednek a gyerekek! Kicsit mosolyognak, össze-vissza beszélnek, de náluk semmilyen utóhatás nem volt. És még azt is mondta, hogy nagyon sok kisfiú volt (öt műtétből négy azon a napon), akiknél ezt a beavatkozást végezték el.

Olga

Kép
juhaszolga

Szép napote :)

Anikó, gondolunk rátok holnap!

Dorka, pedig mán aszittem, hogy hamarosan jön a bejelentés :wink: :D Nagyon tuti a kiccipő! Lassan nekem is észbe kéne kapni, ha kedvemre való cipőt akarok Huncinak őszre...

Judit, a lányok balerinás topánjai is szépek :D

Anna, én meg Jolika miatt maradtam le majdnem az afp-ről :? És még a dokim volt a hülye - szerinte -, hogy miért egy héttel előbb kéri, mint ahogy ő gondolta :?
Oh, hát milyen ügyes nagyfiú Nimi :lol: Nem hozza a szívbajt anyára :wink:
Kellemetes vásárolgatást! :wink:

Judit, Olga, köcce a "drukkolást" :)

Niki, üdv újra :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Szilbee!
mi az az éjszakai fürdőzés? mármint tudom, hogy mi, csak hol? a ceglédiről én is azt hallottam, hogy no árnyék.

Fanna!
sokat vagy eszembe a munka miatt! nem irigyellek, hoyg kezdesz, meg hogy szokatsz ? szept 1-től?
jajj én nagyon félek az ovitól, lehet hoyg csak felesleges para, de eygik percben menne, másikban meg azt mondja, hogy anya, úgy szeretnék veletek itthon maradni, hoyg majd megszakad a szívem. lehet jövő héten egy-két du-án beviszem, hogy újra megismerkedjen a kis barátaival, meg az óvónénivel. jövő héten szorítunk!

Anikó!
holnapra nektek is egy kalappal, csak az a 2 perc nehéz!

Kata!
megjavult már a hátad? mi lesz a terv hétvégére?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali,

Anna, nagyon ügyes fiad van!!!! Nagyon egymásra vagytok hangolódva! Sikerült szépeket venned? Mikortól kezditek a beszoktatást?
Cipőnl én meg pont tépőzárasat akartam először, de aztán akkor így tényleg jobb lesz már a fűzős....

Olga, abszolút megértem, hogy dühös és mérges vagy, amikor arra a nőre gondolsz, tényleg durva és megnegedhetetlen, hogy ilyeneket mondjon.

Judit, ha Gréti megint a kis barátaival lesz, biztos több kedve lesz majd oviba menni!

Judit, majd szólok, ha lesz valami... :wink:

Szilbee, asszem ha csak bent vagy, akkor olyan 1.800 FT (talán, nem emlékszem pontosan), de ha a kinti "aquaparkot" is használad, azért megint fizetni kell. de lehet, van "kombinált" jegy is

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Köcike az infókat!!! :D

No akkor mégis Cserkére megyünk. Apjukkal le is beszéltük a dolgot. :D

Judit! Ceglédiben van olyan hogy íccaka lehet menni a benti medencékbe pancsolni. Félhomály meg minden... állítólag! De majd jövőre.
Remélem azért Gréti gyorsan visszaszokik. :(

Anikó! Kismillió drukk!!! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ja kiscipe... Nekünk meg pont a tépős vált be. A madzagos folyton kikötődzöt (az első cipője olyan volt) és ugye türelme 0 hogy megvárja míg bekötöm. Volt balhézás rendesen. No meg ezt egyedül le is tudta venni, ami csak egy ideig volt gond... gyorsan megtanulta hogy mi a rend (mindig megdícsértük mikor jó pillanatban vette le) ... később pedig megtanulta fel is venni és egyedül becsatolni. Bár lassan már tanulnia kéne megkötni a madzagosat is. :roll:
szilbee

Sziasztok!

Gyorsan megint pár sor, mert a közeljövőben szerintem nem tudok sűrűn jönni majd.

Dorka! Balwin!
Látom ti is kedvet kaptatok, hogy újra babázhassatok! Sok sikert a baby project-hez! :lol:

Niki!
Elég nehezen viselem már itt a véghajrát, pedig meg voltam róla győződve, hogy engem sosem ér el a "nagy szakirodalom" által emlegetett sok nyűg. :roll:

Anikó!
Holnap szorítok nektek, hogy gyorsan túl legyetek az egészen. Biztos ügyes lesz Dorka és utána jobb lesz neki és nektek is!
Nem tudom, hogy mik azok a jósló fájások :oops: , szerintem még nem voltak. Semmi görcs meg ilyesmi. Sőt a keményedést se tudom,hogy az-e az amit néha érzek. :roll:

Fanna!
Nektek is szorítok keddre, de ahogy leírtad ügyi fiad van, ha a vérvételt is ilyen könnyedén vette!
Egyébként in ilyen hasmenős-idegeskedős típus vagyok. :shock:

Dorka! BBJ!
Szépek és vagányak az új kis cipellők!

Olga!
Én is megértem, hogy felzaklatott az a beszólás. Nekem is volt hasonlóban részem. 6 hetesen kerültem be a kórházba, ahol a doki kérte, hogy csinálják meg a vércsoport vizsgálatot.
A "kedves" nővérke (a terhespatológián, mert csak ott volt hely), közölte velem, hogy ez tök hülyeség! Minek vegye le a vért, mert, ha elvetélek úgyis megcsinálják :shock: , ha meg nem, akkor majd a 16. héten.

Szilbee!
Írok neked pü-t.

KépKép
kitten13

Lllló!

Köcke.... :oops:
Jaja szept. 1!.........aztán majd látjuk......:?))

Énemeg azokat irígylem akik babaprojektelllllnek jelenleg....szoóúval!!!!!!!!!!! Olyan jó kismamának lenni!!!!!!!!!!!!!!!!! Azé megfoghatom majd az új pockokat????? Én még sosem fogtam másét...illetve Bcsabán egyik régi ismerősömét...és oan jó volt!!!!!!!!!! Szóval lehet????????? :wink:

Vettem-vettem szépeket:))))fehéret-feketét .....egy ciőpőt is.....és nem akartak adni hozzá dobozt.....kicsit megküzdöttem a kis aranyos eladó nénivel :twisted: de nyertem!!!!!! Azé egy 12 ezres lábbelihez ne csak szatyrot adjon má!!!!!!! Szóval szépnek szép leszek....bár még fodrászhoz is kellene menni előtte nem tudom mi lesz belőle....úgy készülök munkába mintha randim lenne.... :wink: na de csak mán majd 2 éve...vhogy ki kell nézni:)))

fanna3

Fanna! képet képet a cipőről!!!!

akkor gondolom egy kicsit feltöltődtél a vásárlástól!

Ja és nagyon ügyes volt Nimi a vérvételnél, na meg persze Te is!
segítség mit lehet venni egy 9 éves fiúnak, akinek egyébként mindene megvan HOLNAPRA! :? :x most szóltak. ja, szülinapra.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!

Vmi komoly gépfegyvert???????..........én is tudom hg úgyis kell......akkor meg......majd veszünk... :lol:

Olga!
Akkor jó, köszi!

cip.őőő
Kép

fanna3

Sziasztok!

Olga: Írtam püt...Félreértettél, én nem mondtam, hogy nem értem meg, amit érzel. :roll:

Elkészültek a képek a keresztelőről, felnyomtam tizenegynéhányat a blogba. Egy ízelítő azért: Kép
jaimee1

Anikó: Megadrukkok holnapra!!!!!!!!!!!!
jaimee1

Fanna!
ez nagyon kerály!!!!! hú tényleg oda, meg vissza vagyok!!!!!!

Kedves Popi Család!
nagyon helyesek vagytok! Réka pedig gyönyörű! megnéztem a blogot is ám!

tényleg ajándék ötlet semmi, talán könyv? vagy mit szeretnek ezek a gyerekek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Fanna, fajin a cipi :D
Hm, ha lesz pockám (mán babás... :? ), meffoghatod :wink:

Jaimee, ide is: Popi gyönyörű, és olyan szép család vagytok! :)

Judit, mi 10 éves ifjú úrnak mp3 lejátszót vettünk...odavan érte :) Nem is volt túl drága. De ha mindene megvan, akkor valszeg ez is van már neki :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit! Az én keresztfiam 11 éves. Mostanában már focicipőt-labdát, ilyesmit kért. Most szülinapjára telefont szeretett volna... Na persze! Kapott az anyjától. Mondtam pótolok bele, de én nem veszek meg egy feltöltőkártyás, mittudoménymennyibe kerülő telefont. (Nem vagyok én már ezekben a dolgokban benne). Ja, meg legót. De azt ezerrel! :D Az mp3 is jó ötlet! Ps meg mittudoménmikvannak még játékokhoz játéklemezt sem ajánlok, mert töltik le a netről a srácok már maguktól. :shock:

Olga

Kép
juhaszolga

hát tényleg mindene megvan, ja és az összeget nem írtam :oops: 1500-2000 a szomszéd srác, buliba nem si megyünk, csak lesz ugrálóvár! dupla!!! meg szalonnasütés, és gondolom nem akarták, hogy 2 méterről (a háló ablaka pont a szalonnasütő hely mellett van) azt szagoljuk, meg a lányok ácsingózzanak a várak után.

na jóccakát.

holnap szuri, 18 hós.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haller,

Szilbee, szombaton mentek? Érezzétek jól magatokat! :)
mélt írtam!

Anna, királyság a cipő, nőcis-nőcis! Én is biztos izgatottan várnám, hogy menjek dolgozni, én 22 hónapja vagyok itthon... :shock: A gyerekanyag meg csak 14.... de hát így alakult....
Mi színházbéreletet vettünk anyóssal, nah, legalább ki lehet öltözni oda is! :)
Jaj, és ha ott tartunk, beszélhetünk a pocaksimiről! :)

Kitten, emlékszem a nyűgikre, meg arra, hogy nekem sem votlak jóslóim... Keményedés viszont igen. Kitartás! Én ilyen idősen szalvétaképeket gyártottam boldog-boldogtalannak, cask hoyg teljen az idő...

Judit, valami frankó tesicuccos zsák? (pl. Corában láttam). Vagy tolltartó? :roll:
Szuri miatt +++
A dupla ugrálóvár dívik már egy 9 éves szülinapi partiján? Atyám.... le vagyok maradva a tortánál, kicsi barátoknál....

Anikó, írj, ha túl vagytok rajta!!!! Nketek is +++++++++++

Jaimee, de szépek vagytok, és hogy Rékababa elaludt!!! De drága!!! Semmi nyűgi, csak egyszer csak elaludt???

Kép
Kép
dorkáék

na megjöttünk a vásárlásból, és a szuriról
8300g és 76 centi, úgy sacc per kb. felöltözve cipővel, szóval mindkét adat kisebb.
a szurin sírt, de a műtét óta már ha csak megmozdul az asszisztens, akkor görbül a szája... fehér köppeny szindrómás egyem is meg! amikor kijöttünk fogta a táskámat, és húzta, hogy na akkor most már aztán gyerünk!

könyvet vettem. van hörcsögük 2 napja, kisállatokról amit tudni érdemes (tartás etetés, fialtatás) azért köszönöm a segítséget.
a másik szomszédasszonyom mondott valami nevet de még életemben nem hallottam, hoyg ez most film, vagy videójáték, vagy valami "hülyemese" nevetett is, lányaim vannak, így ebben nem tudtam domborítani, pedig én is gondoltam valami tolltartófélére, tollra, füzetre, de nem tudom miről van szó.

Anikó! mi újság? túl vagytok rajta?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szegény Leti! :( De most egy jó darabig legalább oltásra nem kell mennetek.

Tényleg... Dév vajon mikor kapja a következőt? :shock: A védőnőről múltkor lemaradtunk, de mail-ben megkérdem már.

Dorka! Igen, holnap megyünk... remélem! :)
szilbee

jaj tegnap főztem egy nagyon finomat, csak úgy kútfőből, nem biztos, hoyg nem létezett eddig, csak ami volt a hűtőben, kiszedtem ez lett belőle:

2 csirkemell
1 doboz csiperke
2 zöld kaliforniai paprika
2 piros kaliforniai paprika,
1,5-2dl főzőtejszín
só, bors

a csirkemellet elcsíkoztam, szép pirosra megsütöttem, aztán rádobtam a gombát együtt pároltam, majd legvégén a csíkokra vágott paprikát majd a tejszínt és összerottyantottam.
rizst főztem mellé
én trikolor csirkemellnek neveztem igazi Szent Isván napi kaja, a színeivel. nagyon szép lett, és finom (van egy kis lecsós beütése), a láynoknak, és Misinek is ízlett (nagy szó, ő nem szereti a ragus dolgokat!)
olyan 40 perc alatt megvolt, zusammen! ja és ez dupla adag. másnapra is marad bőven.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Ez jól hangzik! :) én is szeretem az ilyen tejszínes cuccokat. Olyan egyszerűen kész van... Általában mézes-mustárost csirke cicit csinálok (a ti mézetekből.. szoktam volt) rizs/penne körettel vagy csőben sült csirkemelles tejszínes tésztát. Ez utóbbi a legegyszerűbb és leggyorsabb.

Dorka! Keringtem 1 sort a városban cipe ügyben. De hát csak a 101-nél kötöttem ki! :lol: Benéztem egy jó pár helyre... de vmi eszetlenül drágák és ráadásul a legbénább, ragasztott cucc is 4-5 ezer... Nem normálisak. Szóval a 101-ben kötöttem ki... Szerencsére a kedvenc eladóm volt. (A fiatal csaj.) Úgyhogy le stipis-stopiztam 2 Falcont.. Hetfűn megyek nagy Mukival próbálni. Ákciában vannak most, úgyhogy jó befektetés lesz a két kölöknek. 8)

Anikó! ????????????????????

Ja nálunk meg nagy dolog történt... Dév elkezdett oldalazva lépegetni... aprócskákat ugyan, de megtett így is vagy fél métert. A cél és az ösztönző erő a bátyja volt! :lol:
szilbee

Szilbee! :shock: Dév nekiindult? :lol: Azta! Nagyon stram srác! Képzeld 20án a Tisza szálló előtt (du. 5 körül) láttam a férjed és Leventét, de hiába sasoltam már megint, téged és Dévet nem láttam... :(

Judit! Jól hangzik a recept! Babanetes receptkönyvet mikor kapunk? :oops: Sulit folytatod?

Anikóék vajon hogy bírták a beavatkozást? Remélem holnap már tud jelentkezni.

Márti! Te is dobhatnál füstjelet magatokról!

A héten Kati 74-el "találkoztam" az ISpar előtt... de nem mutatta, hogy felismert volna. Ugyhogy elmentünk egymás mellett. :( Mondjuk vele volt a két gyerkőc meg a férje is, lehet nem is látott meg, csak átsiklott felettem.

Anna! Tegnap lemaradt! Nagyon szép a cipőd! Mi is igy jártuk egy hónapja, mint te. Rieker cipőt vesz magának az uram, és most le is volt akciózva egy boltban, a kisalexandra mellett van egy kisutca és ott. A lényeg, hogy a 13 ezres cipő mellé Peti sem kapott dobozt, csak szatyrot. :shock: Igaz, balázs kapott egy piros riekeres cipőkanalat! :wink:

Hmm.... nem töltöm az oldalt. Még annyi, hogy Peti jövőhéten németben lesz. :cry: Ugyhogy akkorra ne tervezzünk mozit! Tényleg adnak most valami nézhetőt?

Olga

Kép
juhaszolga

Ááááá, még annyit! Hét elején volt a húgom rendes TG-s tanácsadáson. Néztek Uh-t. Beengedték a másik húgomat is vele. A lényeg, hogy kérdi a dokinő/vagy asszisztens?/, hogy 4 D-ben látták-e már a babát? Mondta húgom, hogy még nem. Aztán egy gombbal át is kapcsolt nekik. Ott moziztak! És ingyen! :shock: Babónak a magzatvízben hullámzott a haja, és szopogatta a köldökzsinórt! :D Megszámolták a kéz- és lábbujjacskákat, megvan mind. Azt mondta a nőci (meg a UH gép), hogy 34 hetes a baba, szerinte szeptember végére meglesz Norbika. Nem győzöm javítnai a húgom vonalzóját. :roll:

Olga

Kép
juhaszolga

Hali!

Mindenkinek köszönjük, aki gondolt ma ránk, aggódott értünk!

Hát túl vagyunk rajta, de sajnos csak félig. :cry: Eléggé megviselt mindkettőnket, 11-re mentünk, 12-kor hívtak be, :evil: Dorci nyűgös volt már, álmos, én ideges, mert kb. 20szor jöttek el mellettünk az asszisztensek, be nem hívtak volna... :evil: Végül nagy sírás után elszunyókált rajtam, persze akkor meg szinte rögtön szólítottak... Felébresztették, amit nem igazán tolerált. A beavatkozásra elvitték egy kisműtő-szerűségbe, mondták, menjek el minél messzebbre. Na én nem mentem túl messzire, és MÉGSEM HALLOTTAM semmit. Teljesen kétségbeestem, h. mit csinálnak? hová vitték? Már pánikomban az is eszembe jutott, el kellett altatni, azért nem hallom, meg ilyenek. Nagyon rossz volt. Az is szörnyű lett volna, ha hallom, de így is rossz volt. Kb. 5 perc múlva kihozták, ÚGY, hogy zokogott, és az egyik szemén egy gézlap volt. Azt hittem, ott kapok infarktust. Ideadták, mondták, szorítsam rá, kicsit vérzett. Jött az orvos ( Pap Ádám ), mondta, h. a jobb szeme tuti jó lett, a bal nem ( azon volt a gézlap ). Na tizedmásodperc alatt a legrosszabb dolgok jutottak az eszembe! Aztán mondta, h. sajnos azon nem ment át a szonda, elakadt, nem akarta túlontúl erőszakosan nyomni. Úgyhogy most szemcsepp, amint visszatér a váladékozás, vinni kell megint, akkor megpróbálja megint a bal szemét. A drága kincsünk hüppögött még sokáig, a szívem szakadt meg érte, egész nap nyűgösködött, mostanra van jobb kedve, most apázik. :) Remélem, már elfelejtette, vagy elfelejti gyorsan.
Én keményebb dió vagyok, nekem még ki kell bőgnöm magamból ma, érzem.
Bocsesz, h. nem reagáltam senkinek, majd jövök még.

donkoaniko

Olga! Jól elkerültük egymást... :( Szerintem nem sokkal utánatok már ott lehettünk Leventééknél a kútnál Dáviddal és Szolkatáékkal.

Anikó! :( :cry:
szilbee

Ja azt azért elfelejtettem mondani (pedig lényeges!), hogy Dév (bútorba) kapaszkodva lépeget... nem csak úgy magában elengedett kézzel. Akkor kapnék szívbajt! Szépen néznénk ki... mászni se mászik még de már jár. (Állítólag apja ezt megcsinálta...)
szilbee

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem tudtam jönni.
Jól vagyunk, csak Apa ugye itthon volt, vagyis épp ez az, hogy nem nagyon voltunk itthon, voltunk erre-arra. De most már vége a jó világnak hétfőtől, megy vissza dolgozni.

Szóval lemaradásaim:

-utólag is nagyon boldog hófordulót mindenkinek, akit érint (Réka, Dávid, Doroti)
-nagyon szupik a nyaralós, kirándulós vagy "csak" a sima porté képek, jó, hogy ilyen sokat tettetek fel

Judit, könyv szerintem jó aji. Az mindig érték. (mi is mindig azt veszünk, ha "jobb" nem jut eszünkbe) Igen, Zsófinak vettem cipit, sötét rózsaszín, oldalán van egy kis virágminta, fűzős, Falcon. A tietek is nagyon szupi, és nem pénz érte az ára!

Anikó, gondoltam ma Rátok én is...nézd a jó oldalát, felén túl vagytok. Sírd ki magad, Doroti meg hamar elfelejti majd remélhetőleg.

Anna, Nektek is szorítunk majd kedden. Ügyes volt Nimi, meglepő, hogy néha pont az ellenkező módon reagálják le a gyerkőcök a szitukat, mint azt várnánk tőlük.
Fain a cipőd, hol vetted? Sikerült már bébiszittert találni?

Szilbee, gratula Dávidnak a lépegetéshez!

Bocsika, hogy nem tudok mindenkinek reagálni...hulla vagyok...

Még rólunk annyit, hogy Zsófinak hétfőn kijött a 3. fogacskája, és megállíthatatlanul elindult. Napról-napra ügyesebb. (És én is babát várok...na nem a magamét :mrgreen: , hanem a barátnőmét, aki szept 12-re van kiírva, de már minden nap azzal kelek én is, hogy lehet, hogy ma lesz a nagy nap.)

JÓ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!

Kép

Kép
ditke2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?