Sziasztok!
Adri - szerintem ami nem megy, azt nem szabad eröltetni, tehát ha nem bírsz sokat enni, nem érdemes megtömni téged, mint a libát, még ha a doki kevesli is a súlyodat, akkor sem! Ha nem esik jól sokat enni, akkor ne egyél sokat! Amúgy a vérképed alapján jó minden adatod? Csak mert ha igen, akkor tényleg nem értem, miért kéne magadba eröltetned a kaját
A hüvelyöblítést én sem csinálnám meg a helyedben, a kúpkúrára is olyan nehezen vettem rá magam, mert a doki mondta, hogy azért ne dugjam túl mélyre... kérdem én, mi a túl mély? Vagy lógjon ki a fele vagy mi?
Ráadásul tegnap mielőtt bedugtam volna, szétmálott és szétporladt a kezemben, úgyhogy a 6napos helyett 5napos lesz a kúpkúrám, nem veszek még egy dobozzal, így is a 3 db-os kerül 1200 forintba.
Én a páromat a talpmasszázsra szoktam megkérni, de én sem merem nagyon sokszor, mert tudom, hogy ő is fáradt és neki is jól esne, de azért jó, ha hetente egyszer-kétszer megnyomkodja.
Gátmasszázsra nem tudom mit szólna, szerintem nem vállalná be, hogy nyomogatja ott nekem
Én sem akarnám!
LKata - örülök, hogy túlélted a kádba hajolást
Köszi az infókat csajok a légzésfigyelővel kapcsolatban, mindenki hasznos dolgokat írt, szerintem egyelőre nem veszünk vagy megnézem a vaterán vagy tesz-veszen, bár tegnap nézegettem autósülést és babakocsit is ezeken az oldalakon és arra gondoltam, hogy lehet, hogy alább adom az igényeimet (igényem arra vonatkozik, hogy mindenből újat, kivéve a ruhák, amiből sok turiból van) és belevágok egy licitbe és veszek a neten használtat. Egyszerűen nem tudjuk kifizetni az új autósülést, amit kinéztem, az 35 e forint, a babakocsi 60 e forint, két fizuból - törlesztőrészletek hogyan???
Emmalena - szia, milyen volt a Balcsinál?
Bettyna - gratulálok a méretekhez, igazi kis vasgyúró a bébid már most
Zsuzsu - kitartást a kis fürtösbébihez, a melegtől hisztis?
Jól néz ki a sok száradó babaruci
Én is várom már, hogy mossam, vasalgassam őket, de az csak szeptember eleje, inkább közepe lesz.
Pocakpuszis kép Ábikáról???
Megnéztem a honlapjukon a pihenőszéket, azt nézted ki, amelyik 5500 forint? Szerintem jó, árban is nagyon ott van! Vagy már nem jöttök pestre?
Nyugtonmalac - júúúj, a diós guba is jó lehet
Sajna nekem a mákos elég száraz lett, a felét amúgy ki is dobtam, mert eldöntöttem ugye, hogy visszafogom a kajálásomat és 3 napja nem zabálok össze-vissza mindent és most jobban is érzem magam ha ráállok a mérlegre, mert reggel mindig 68, du. 69, de még így se 70
Én a túrótortára szavazok sok gyümivel
Marek - úrég, sajnálom, hogy ekkora parasztok voltak veled, de tényleg! Komolyan mondom, odavágnék egyet mindegyiknek, hogy lehetnek ekkora bunkók???
Le a kalapom előtted, hogy bírod, bár mit tudsz mást csinálni, mint tűrni?
Sajnálom ezt a sok autókázást is, borzalom lehet ennyi ideig kocsiban ülni, majd újra és újra, nincs valami ismerősötök pesten, akihez be tudnátok esetleg egy kis időre költözni?
Mi megvagyunk, tegnap sikerült a házidokival elintéznem a táppénzes papírt, mától vagyok táppénzen, ma viszem be a papírt a mh-re, jó fura lesz így bő 3 hét után benézni hozzájuk, annyira paráztam, hogy milyen szar lesz munka nélkül és most még esküszöm, kedvem se nagyon van bemenni, ezt úgy veszem, hogy nem hiányzik a meló és amúgy tényleg így van, örülök, hogy már nem kell dolgoznom. Amúgy nem is bírná a hátam, egy idő után az üléstől nagyon fáj, akkor mindig lefekszem kicsit.
Mindenkinek kitartást a meleghez, sajna csak vasárnap jön a hidegfront, mondanak ezek a meteorológusok mindent
Jaaaaaaaaaa, nem is mondtam, ma megyünk vissza a Genesisbe 4D-re, mégis úgy döntöttem, hogy bevállalom, még ha a kis hercegnő megint elbújik is, de ha nem mennénk, akkor az lenne bennem, hogy mit hagytunk ki, szóval megyünk.
Drukkoljatok, hogy ne bújjon el, bár most nincs front és ha okés minden, ma du. vagy este már tudok feltenni képeket is róla.
Én is mondom neki, hogy ne bújjon el ma, de Lottika szerintem olyan konok, mint az apja (meg az anyja)
Ildi