Na! Még jó, hogy nekem is az eszembe volt, de jó gyorsan ki is ment onnan, mert még írtad is , hogy Zoli Érden dolgozik! Nekem is eszembe juthatott volna!
Nem mondod, hogy megint enyim a laptetűűűűűűűűűű! Pedig esküszöm, hogy Pendinek tartogattam! Na sebaj! Majd termelünk neki ujat!!!!! Messze van még este 7.
Egyébként, ha nem fájna a pocakom akkor ez a 2 laptető után azt mondanám, hogy holnap szívesen csinálnék egy tesztet! De sajna van hasfájás és puffadás és van cickofeszülés is meg az elmaradhatatlan Barnika! Pedig ebben a hónapban is volt puding, meg a végére baci is!
Meg arra gondoltam, hogy este befekszem a kádba egy jó forro fürdöbe értágitás gyaránt! Na az szokott még nekem segíteni! Nem akarok most is szurira menni! Már nem! Mondjuk, ha csak ennyire fájna a hasim mindig mint most akkor nem fájna a fejem egy percig se!!!!! Akkor inkább azt választanám, hogy mig tart a menszi aza a 7-8 napig igy fájjon! Mert ezt még el tudom viselni! De azok a nagy görcsök! Aki ezt még nem élte meg az nem is hiszi és nem is tudja elképzelni, hogy milyen a fájdalomtól elájulni! De hiddjétek el! Ezt komolyan mondom! A legrosszabb ellenségemnek sem kivánom! Eleve igy munkát találni is nagyon nehéz! Pláne volt olyan ahol nem is hitték el! Mondjuk ott pasi volt a goré, de ez van! Inkább kiléptem, mert nem birtam azt ahogy rámnézett!
Brid drágám! Te merre vagy??? Csicsikálsz már??? Vagy főzőadás van nálatok?? És pudingot készitetek jó habosra vert két jojással??? Az jó!!! Na én nem kérek ám!! Nehogy azt hidd!
Na szép! Sehun senki! senki nem segit nekem ujracsinálni Pendinek laptetűtttttt!! Na jó! Hát ezek szerint ez az én büntim, hogy ezt most egyedül kel kitermeljem neki! Na jó rajtam nem fog mulni!!!!
Inkább jöjjön meg az éjjel Piriska és akkor az éjjel kikinlodom magam meg az ügyeleten és akkor holnap már kutya bajom sem lesz! Én dugoval ugyanolyan felhötlenül tudok mulatni! hidd el! Lehet egy kicsit kába vagyok a sok bogyotol, de azért jó ez igy! Meg igy szoktak rajtam nevetni! Mert egy kicsit kotyagos vagyok a sok bogyitól és olyan mintha be lennék csicsentve!!! Szoval, ha ez kívánságmüsör akkor inkább ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy éjjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Legkésöbb 2-kor szertenék szenvedni!!!!!!!!!!!! Mert akkor kb hajnali 6-ra tul vagyok rajta és akkor még tudok alukálni is!
Drágám! sört csak akkor gozzatok, ha ti isztok! Mi nem sörözünk! Kenyeret veszünk a péknél! Hozzatok üccsit! Vagy ásvízet nekem mindegy! A húsit megveszem én mert akkor azt még jóelőre be is pácolom! De ez most csak egy ötlet! Csinálhatunk egy jó kis vörösboros pörköltet is! Ha szeretitek! Bográcsban! Bármit! Amit ti választotok! A vörösbor alkohol tartalma ugyis ki fől szal azt Zoli is eheti kis alkoholmentes sörrel! De ti döntsetek, mert mi mindent szeretünk ami kint a szabadban készül! Vagy, ha van saját recept az is jöhet!!! Csak ne máj ne hal és ne gomba legyen!!
Oké! Legyen bogrács! És a bort is kihadjuk! De ez ugye sertéshusiból az igazi! Megeszitek ugye??? Vagy legyen szárnyas, de azzal az a baj, hogy száraz! A sertést én jól le szoktam zsirtalanitani, mert a kedves párom nem szereti a zsiros falatokat és Ő meg akkor nem eszi meg! Szoval bográcsban meg szerintem abból az igazi! Mi szeszes italt nem iszunk csak gyüjtjük! Szoval amit ti isztok szeszben arra gondoljatok! Mi inkább kolázunk vagy fantázunk vagy mentes víz! Szoval rátok van bizva! Ja még egy kérdés! A pörihez kenyér?? vagy fött burgonya vagy tarhonya?? Vagy valamilyen köret tészta?? Mit szeretnétek??
Nem mondod?? Oké!!! Jó kisvörösboros pöri! Nyaminyami nyami!
Asszem lesz nyálcsorgatás mikor a lányok visszaolvasnak!!! Meg majd teszünk fel képek a holnapi buliról!!!!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyszerü! asszem ez nagyon kis kafa lesz! Már most nagyon éhes vagyok erre az egészre!! JJJjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIndegy! De én személy szerint jobb szeretem a csoki fagyit páromnak tök 8! Szoval amilyet ti szerettek! Tökre rátok bizom! A bort a kajcsihoz megveszem én vagy hozzátok ti???
Na Jó akkor a bor a tiétek! De apácska beindult és azt mondta, hogy izibe huzzunk most el a tescoba vásárolni! Szerintem fél, hogy bezár időelött ami éjjel nappal nyitva van! Ugyhogy most megyek a borist hozzátok ti! Otthonról jössz még??? lehet utána késöbb benézek! Meg mostmár meghagyom Pendinek a tetűt! Ugye tudjátok még hogy merre kell jönni??? Na megyek mert apácska tülkön ül!!!!
ha elöbb nem beszélnénk akkor holnap 3-körül várunk szeretettel titeket! Puszi neked is és Zolninak is!!!
Uristen mennyit irtatok bocsi,hogy eltuntem de elkellett mennem szulinapi buliba most jottem meg hulla vgyok ember meg kel 2ora mulva megy golfozni ugyhogy reggel jovok es olvasok nameg irok
Jo ejt!!!
húúú csajok!
Ti aztán beindultatok!!! Én úgy bealudtam, hogy na. Pedig nem nagyon szoktam aludni délután. De most úgy elaludtam... Szóval Nócika, úgy tűnik nálad valami mozgolódni látszik. Egymás után 2 laptetűűűű. Remélem lesz is eredménye.! Az én laptetűm miatt ne aggódj! Majd lesz még rá alkalom elég! Meg aztán ilyen termelés után akár össze is jöhet. De én azt sem bánom, ha megint a tiéd lesz, mert Neked is kijár ez a laptetűűűűű.
Zsuzska! Micsoda kis partyt szerveztetek ti itt hamarjában! Csináljatok fotókat, hogy legalább egy kicsit érezzük úgy, hogy veletek vagyunk! Nagyon jó kis bulinak hangzik! Legszívesebben kapnék magamhoz egy fürdőrucit, és repülnék hozzátok! Micsoda finomságok lesznek. Hmmmm. nyami-nyami!
Bridget Milyen volt a buli? Jó sokáig tartott!
Lányok!
nekem megfájdult a torkom. Pedig ma is lesz puding, mert még idő van!!! Hátha az rendbe hozza a torkomat...