Sziasztok Csajok!
Először is köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat!
Betsy,
igen, emlékeztem rá, h. Te is hasonlóan láttad a helyzetemet.
Bíbi,
húúú, persze láttuk a lakatokat és feltettünk volna mi is, de nem volt nálunk
Szeged mellett Pécs lett a másik kedvenc városom, IMÁDOM mind2 helyet, pedig Pécsen csak 3 napot voltunk, de a szívembe zártam!!
Te, Bíbi, "rugóláb"Bébi egy nagyon erős csaj, h.ha már ilyeneket tud produkálni.
Ámulok és bámulok! Azt mondjuk nem tudom, h. mennyire káros ez gerincére nézve, de mit tudsz ellene tenni?
Kérótok egy álom, és azon egy cseppet sem csodálkozom, h. székely emberekkel akartok majd más munkálatokat is végeztetni. Ők még tudják mi a böcsület!
Nórikám,
Bizony nyúlbaba nagyon gyömöszölnivaló jószág!! Kutyagyerekek hogy vannak? Te, Csaj még mindig nincs vonalzód!!!
Mircikém,
Anyósékkal lakunk együtt, de azon kevesek közé tartozunk, akik csak az előnyét látják az együttélésnek. Anyósom egy nagyon jó fej ember, és segít mindenben, ha úgy alakul. Abszolút külön élünk, mégis együtt.
Már nagyon várom, h. az örömhírt elújságolhassam a többieknek is!! Már csak 4 hét!! Pocakfotóóóó???
Tegnap nagy dolog történt ám velünk...KERESZTSZÜLŐK lettünk!! Férjecske legkedvesebb barátja (14 éve ismerik egymást), felkért bennünket, h. legyünk 2. gyermekük keresztszülei!! Annyira szép volt minden!
A keresztelés előtt volt mise, nagyon megható volt és úgy érzem néha el kéne mennünk vasárnapi misére, mert utána feltöltődve jöttünk ki. No, szóval a mise után átmentünk a plébániára és ott megtörtént a keresztelkedés. A kisbaba végigaludta a keresztyény létbe való "megtérést", miközben a karjaimban tartottam. Férjecském a keresztelő vízzel teli kancsót tartotta és válaszolt a pap kérdéseire, nagyon megható volt! A végén kapott kisinget, melyen a felirat "Isten gyermeke vagyok" és nem kellett visszaadni (ezt főleg Jamiee-nek írtam
).
Utána visszamentünk hozzájuk és isteni kajákat ettünk!! Nagyon szép délután volt, sosem feledem. Nekem ugyan már van egy keresztlánykám (Tesóm gyerkőce) és a Tesókájával együtt Ők a mindeneim, de most bővült a kör, mert egy új családtag lépett közéjük.