Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Katica!
A mai napi drukkok mennek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nnna, ettől majd szépen megerősödnek a peték és a mnyh.

Krisz!
Ezek szerint kis eprecskét szeretnél pingvin helyett??? :lol:

Dezsi!
Én sem küldtem Piri nénit. Szerencsére rég nem találkoztam vele. ;)

Petne!
Látod, megoldódik. A nyaralástól egész helyrejön. Lehet, hogy csak lelki beteg, mert jön a baba, és nem ő lesz többé a világ közepe. - Azért kíváncsi lettem, hogy milyen színű a kaméleon, amikor beteg?
És hogy van Julcsi, nagyot nőtt már? Hamarosan befordul, nem?

Zsu!
Szép egészséges szívhang(ok)?

Kép
kisbuta

Lehet, Nyulaszom küldte a pirinénjét :twisted: :lol: :twisted: Mert hogy nem jelentkezik... :lol:

Skrisz!
tényleg, a levelek.... Októberre a két baba. Tudom... :lol:
dezsina

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Pedig tudom ám, csak ...

Kép
petne

Petne! Tudom én hogy tudod. :wink:

Zsu! Mikor jössz?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nyulasz a laptetőre vár!

Petne!
Mit eszik a kaméleon? Mert ha eszik hangyát, ide is küldheted lábadozni. (Néha nagyon utálom a kertes házat. Azt hiszik, a nappali is a kert része...) :lol: :lol: :lol: :evil: - utóbbi a hangyáknak, hátha ettől eliszkolnak

Kép
kisbuta

Lanyané!
Milyen szépek ezek a csajszik.

Katica!
Látom te vagy akinek küldeni kell azokat a +++++energiákat.
Köszi A táblát.

Petne!
Hogy érzed magad igy a huszadik hét közeledtével?

Na és Hanna Te?

Rólam:
Egyre többet mocorog a Bébikénk.Kicsit fáradtabb is vagyok a lábam néha bedagad (de csak ha lógatom :) ).Multhéten voltunk a Balatonon megnéztük Északot is Délt is annyira jól kikapcsolódtunk és végre volt időnk egymásra figyelni.A társaság is szupi (igaz h ketten mentünk, de ott találkoztunk ismerősökkel és "bandáztunk".
Volt a héten egy kőműves aki szeptemberben kicseréli az ablakot és októberben jönnek a házat bővíteni.

Jó hosszú lett :oops:

Kép

Kép
bellanitta

sziasztok!

lányok: köszönöm, drágák vagytok :wink:

krisz: tetszik az új avatorod.

dezsi: nagyon sajnálom :cry: nagyon rövidek a ciklusaid :shock:

bellanita: örülök, hogy jelentkeztél.

petne: nagyon kismami vagy :lol:

zsu: várunk nagyon!

rólam: jövőhét hétfőn lesz uh.

katica
katica30

Hanna, Katica, :lol: :lol:

Bellanitta, hasonlóan, mint Te. Melegben néha dagad a lábam, de ezt leszámítva (vagyis ezzel együtt) élvezem a kismamaságot, és Julcsi is egyre többet mocorog.

Kisbuta, tücsköt eszik sajnos, nem hangyát. Képzeld, nálunk a 3. emeletről is azt képzelik a dögök, hogy a kert része :twisted:

Katica, és mit látott ma a doki? Vagy nem UH-on voltál ma tüszőkukuccson? :oops:

Kép
petne

petne: nem én voltam ma uhn, hanem zsu. én majd jövőhét hétfőn megyek újra. :wink:

katica
katica30

Petne,
akkor most viccen kívül. A hangyák semmit nem utálnak, kivéve a 20%-os ételecetet. Valami hihetetlenül gyűlölik. Az előző társaságot, akik néhány éve a dióval kerültek be a kertből, csak ecettel sikerült elüldöznöm. Ezeken is tesztelem. Vettem ugyan mérget, de arra speciel rá se bagóznak, ez meg ráadásul az emberi egészségre sem ártalmas...

Kép
kisbuta

Sziasztok!
Itt vagyok,már egy kicsit lógni sem lehet? :lol: :lol: :lol:
Dezsi,a fene egye meg! :evil: ...nem szoktad érezni a pét?Mert tudod nekem is volt 21 napos,és már a 7.napon tudtam,rövid ciklusra számítsak.Pedig örülnék,ha beelőznél!
Zsu!
Gyere a hírekkel,meg ha kaptál képet,azt is tedd fel!
Petne!
Jobbulást a kaméleonotoknak!Mi a baja,hogy szövettan kellett?
Bellanitta!
Jó,hogy jöttél!Füreden is voltatok?Nekem nagyon teccik :D A nagy melegnek mindjárt vége,és ahogy nézem,Karácsonykor már nem sokat alszotok :D
Katica!
Biztos meglesz az a domináns tüsző,hétfőre eegy kalappal!
Krisz!
Nem pingvint akartok?Én pedig nagyon szeretem,mert olyan hűs.

Hangyás csajok,nekünk a Raidnek a kis hangyaházikója nagyon bejött.Imádják benne a mérget,és még hírmondójuk sem maradt.
Vendég

Sziasztok!
:evil: mára elmúlt pirinénje.. :shock: sőt, már tegnap du. sem volt. :shock: Megőrülök :evil: Most akkor nem ez volt az első nap. Hanem gondolom, hogy jövő kedd, ahogy kellett volna... :roll: Csajok, ezt utálom a legjobban. Utálom, ha valami nem egyértelmű. Most jöjjön meg, vagy ne jöjjön meg. :evil:
amúgy tegnap iszonyúan ledepiztem estére magam. Szegény emberem tűrte a hisztit, aztán ittam egy kis vodkát 8) na utána jól aludtam :lol:
ma már jól vagyok :) (relative)

Nyulaszka!
csak hogy megjöttél. :wink: ne tünj el, hiányzol, ha nem vagy :)

Kisbuta!
spay-vel írtom őket. De sütőporral is szoktam.

Katica!
Drukkok a hétfői UH-hoz!

Kismamik!
már csak pár nap a nyár és jön a kellemesebb hűvösebb időszak. Vége a lábdagadásoknak :wink:
dezsina

Sziasztok!

Végre be tudtam jelentkezni. Sajnos vmiért nem jó a netünk, s nem hagy fellépni. Tegnap voltunk uh.
Dokibá nagyon sokáig nézegetett, ketten vannak, látott szikhólyagot(méreteket nem mondott, én meg nem kérdzetem), viszont szívhang még nincs. :(
Hétfőn kell újra mennem.
Tudtok olyanról, hogy vkinek 7 hetesen még nem hallottak szívhangot, csak később? Nagyon félek,de bízom bennük, hogy velünk akarnak maradni. Múlt szerdán még csak egy 9mm-es petezsákot láttunk. :roll:
Pusz,amint tudok jövök.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Dezsi!
Kitartás. Pedig azt hittem, hogy akkor most volt egy rövig ciklusod, és előttünk megbabásodsz.
Azért a vodka még korai volt, a párom szerint a korai terhes nőt onnan lehet megismerni, hogy hisztissé válik! Még drukkolok neked, a végsőkig.

Zsu!
Nagyon drukkolok! Nekem úgy rémlik, hogy a szivecske a 21. napon kezd dobogni, de nem tudom, odáig még sosem jutottam el. És nem tudom, mikortól látszik, lehet, hogy ez még belefér. Azért küldök egy kis szívdobogást nekik:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica!
Mennek a mai tüsző-növesztő drukkok! Jövő héten anyuka leszel!

Pocaksimi és lábmasszázs a kismamáknak! És sok vidámság azoknak, akik még előtte állnak. (Gondoljátok meg lányok, mi jövő nyáron fogunk szülni! Hogy be fog dagadni a lábunk! :lol: )

Kép
kisbuta

Zsu!
mega-giga drukkok a szívhanghoz!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rettentően izgulok értetek!
Hcg-t nem néztek??? :shock: :?:

Kisbuta!
jól szóltál! :D tényleg jövő nyáron leszünk babásak! :wink:
(én inkább a depiben vagyok hisztis, sajnos :oops: , de azért köszönöm a bíztatást!) Milyen jó, hogy Te vagy most a főoptimista :P Mindig kell valaki aki viszi a csapatot :D :lol:
dezsina

Dezsina, mi baj van? Miért kerültél magad alá? A hülye mensi miatt?

Bellanitta, de jó hogy jöttél! Örülök, hogy minden rendben veletek! :D

Zsu, sajna nem tudok segíteni. Hanna talán írhatna valamit. :wink:

Katica, drukkolok az UH-hoz!

Nyulasz, csak semmi lógás! Neked itt komoly dolgod van! :wink:

Kisbuta, látom nagyon optimista kedvedben vagy! Ez nagyon jó!!!

skrisz72

Skrisz!
jól beletaláltál :D amiatt. Zudod, néha felgyülemlik ez a sajnosmár 6 év küzdelme. Most beleéltem magam (megint :evil: ) De már jobb. Október!!! Hajrá!
Ugye Te novemberben indulsz neki!? :?:
(és képet még nem raktál fel a kiscsajról)
dezsina

Katica, úgy látom, jobb, ha befogom a számat, mert csak össze-vissza tudok beszélni, meg kérdezni :oops: :oops:
Drukkok hétfőre ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hangyák: a házikó nem jött be, nagy ívben kikerülik. Az ecet szagától meg a férjem van teljesen ki, de amíg elmegyünk nyaralni, megpróbálkozom a sütőporos ecettel :lol: .

Nyulasz, egy dudor nőtt az arcára, és úgy néz ki, rákos sejteket is találtak. A duzzanat egyébként mintha csökkenne, de nem nagyon vadászik, etetni kell, úgyhogy visszük.

Bocs a sok offért!

Dezsi, én is utálom, ha valami (főleg, ami ilyen fontos) nem egyértelmű, de ne hagyd magad!!! Erősebb vagy a hülye depinél. A fejbevágás (akár vodka formájában) szokott ilyenkor segíteni, hehe. Remélem, már sokkal jobban vagy!! Hajrá október!!!!

Zsu, nagyon drukkolok! Előkerestem a papírjaimat, én majdnem 6 hetesen voltam először UH-n, akkor volt 11 mm a petezsák, és szívcső pulzálást észleltek nála. Dobogást először a 7+2-n láttunk. Szóval szerintem még bármi lehet, nehogy feladd a reményt! Ráadásul ikrek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Dezsina, szeptemberben lesz konzim, és gondolom októberben kezdünk. Novemberben már a beülti lesz.
Szerintem próbáld nem beleélni magad. Olyankor nagyon rossz, amikor koppan az ember. Bár lehet, hogy én azért tudtam elengedni ezt az érzést, mert nekem bizti nem sikerülhet spontán. Én bízom benne, hogy sikeresek leszünk ősszel. Más nem számít. Addig meg jókat huncutkodunk a párommal. :wink:
Fibiről ide nem akarok feltenni képet, mert nem ide való. Nézd meg a blogomat: www.solymibaba.freeblog.hu és keress rá a Phoeby-s bejegyzésre, vagy a pici kutya, nagy gondra. Ott láthatod a kiscsajt. :-) Nektek törzskönyves a kutyusotok?

skrisz72

Sziasztok,
csak bekukk! :P

Mindenkinek megadrukk!!!

(Nálunk valszeg halasztódik az októberi lombik, mondjuk decemberre...A Mensben kliderült, hogy pajzsmirigy-alulműködök (holnap indul a gyógyi) ls kőkemény IR-em van, erre Merckformint kell szedni...Úgyhóhy hétfőn telcsi a kaáliba halasztás ügyben...

(Valaki kérdezte, mért kell nekünk lombikozni: eddig ismeretlen eredetű másodlagos meddőséget "bitokoltunk" már 5 és fél éve, de most lehet, hogy "én-doktornéni", azaz saját magam megtaláltam a bibit? :roll: )

tillidian

Zsu! Szorítunk nektek!

Katica! Mennek a babaragacsok, a jövőhéten kismami leszel te is!

Petne! Mikor lesz meg a szövettan? (nem lehet, hogy mégis megette a hangyát...? ;) )

Hangyák: Hát, az ecet gyorsan párolog, és aztán már nem hat. Mikor ecettel áttöröltem mindent, napokig kussoltak. Aztán mikor rájöttem, hogy honnan jönnek elő, akkor oda jutattam be töményen az ecetet, na, aztán nem láttam többet. De az nem a nappali volt...
Arra is gondoltam, hogy a házikós mérget átitatom a meggybefőtt levével, hátha akkor kedvet kapnak hozzá mégis.
...mintha kicsit hangyás lennék... :lol:

Kép
kisbuta

Till!
Ismerek olyan párt, akiknek a pajzsmirigy alulműködés miatt nem lehetett babája, és sajnos soká jöttek rá, úgyhogy már azután sem. De maga a pajzsmirigy nem baj, nekem is olyanom van, és olyan gyógyszert kapok, amit terhesen is lehet szedni.
Mi az az IR?

Kép
kisbuta

Till, reméljük, hogy tényleg ez a bibi. Kikezelik, és már jöhetnek is az ikrek! :wink:

skrisz72

Sziasztok!
Petne!
Hű szegény kamika,reméljük nem komoly.Ők férj és feleség?
Till!
Én is saját dokinénim,én is szóltam a dokimnak,megyek ám ir-t nézetni,a 4.lombik után.És lám-lám én is Ir-es vagyok.Hajrágyogyik,aztán jön az a kistesó magától is :D :D :D
Kisbuta!
Én is Ir-es vagyok,de nem viszket ám :lol: :lol: :lol: Na,jó,viccet félretéve,Inzulin rezisztencia,ezt úgy nézik,hogy éhgyomri cukor+inzulin,utána iszol tömény cukros lötyit,majd újra nézik,ezt hívják terhelésnek.És ha magas a terheléses inzulin,akkor bogyót adnak rá.Én biza mindenkit elküldenék kötelezően erre,mert ha én nem zugolvasok a Kaális oldalon,és nem mondom,hogy elmennék,akkor sose derül ki.És bizony gátolja a megtapadást,mi meg csodálkozunk,hogy a szépen osztódó embriók vajon miért nem maradnak velünk.
Zsu!
Rettentően drukkolok!!!!Doki mit mondott?Baj,vagy nem baj,vagy mert ikrek,lassabban fejlődnek vagy elszámoltatok valamit?
Krisz!
...egy ici-pici lógás sem megengedett???nagyon szigorú teccik lenni :lol:
Dezsi!
Akkor ez a beágyazódásos vérzés volt? :shock:
...és javítanálak,nem jövő nyáron leszünk babásak,mert akkor már babázni foguk :D
Vendég

Nyulasz,
most jól rám ijesztettél. Lehet, hogy nekem is kéne ilyet csináltatni. És ezt mi okozza, a sok szénhidrát, vagy a kevés?

Kép
kisbuta

Nincsenek esetleg gyanús jelek? Jajj!!! Soha többé csokoládét, csak lehessen kisbabánk!!!

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Till! Üdv itt is!

Katica! Drukkolok!!!!

Zsu! Drukkjaim mennek! A 9. hétig lehet szívhang. Ne aggódj, mert az nem használ. Minden rendben lesz a babákkal!!!!

Mindenkinek nagy drukk!

Kisbuta! Én is IR-es vagyok. Sajna, nekem semmi jele nem volt. :(
A dokim is csodálkozott. Érdemes megcsináltatni a vizsgálatot. A stimu meg csak ront az IR-en. :?

Kép
hanna30

És ilyen vizsgálatot hol lehet csináltatni, és mennyi idő? Még a jövő hónapban nem kezdünk, talán belefér.

... tudod, azért néha nagyon oda tudok vágni az inzulin-háztartásomnak, egyébként büntetlenül, mert nem hízok tőle. És a doki nem értette, miért nem sikerült elsőre a lombik. Azt mondta, nekem, az én paramétereimmel, azokkal a kis törpékkel, akiket kaptunk, sikerülnie kellett volna.

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Semmi tünet,és én is arra gondoltam,mivel mindig sovány voltam,ilyen cukorral összefüggő dolog engem nem érinthet.És a sima vércukorszintem,amit vv-nél szoktak nézni,4 körül van,ami jó.És bizony nagyon sok mindenkiről kiderül,hogy baj van.Csak nem mindegy mikor.Én is már régebben olvastam erről a vizsgálatról,de gondoltam engem biztos nem érint.És nem tudom mitől lehet,bár magyarázták nekem,de nem akarok butaságot írni.
Hanna!
Zsebike már 17 hetes :D
Vendég

Kisbuta!
Ez terheléses inzulin és vércukor vizsgálat. Endokrinológus értékeli ki. Szegeden nem tudom, hol csinálják. Azt hiszem, Katicának is megcsinálták, ő többet segít. Pesten tudnék segíteni. Vagy a PCOS topicban a csajok tuti tudnak!!!!

Kép
hanna30

Kép
hanna30

Kisbuta!
Hát ezaz,én este elalvás elött mindig nutelláztam.4 napig tartott egy üveggel,imádom.És persze rajtam sem láttszott soha,bár mióta lombikozunk rámjött 8 kiló,amiből 3 kellett,hogy normál legyen végre a súlyom,de most van 5 felesleg :evil: Elötte egyszerűen képtelen voltam hízni,úgyhogy nem ezen múlik.
Asszem ha ad beutalót a háziorvosod endokrinológushoz,ő kérhet ilyet,de ebben nem vagyok biztos.
Én,és még sokan a kaális oldalról a Mensmentisben voltunk,ami a XI.ker-ben van, www.mensmentis.hu ,és van a Mammut 2-ben is a Biovitalban. www.biovital.hu Asszem egy-két nap az eredmény,viszont ha gyógyszer kell,azt 3 hónapig legalább szedni kell.Így tudom.
Vendég

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: elfelejtettem,hogy szegedi vagy.bocsi :oops:
Vendég

köszi.
épp szept. 25-re van időpontom endokrinológiára, előtte egy héttel vvt (pajzsmirigy miatti felülvizsgálat). Asszem, holnap felhívom az endokrinológusomat, hogy akkor ezt is vizsgáljuk ki.

Hohó! Tényleg mekkora már Zsebike! és dörömböl már?

Kép
kisbuta

és az IR-es gyógyszer mellett nem is lehet lombik? Ajaj... tudjátok, hogy mondják szegeden, hogy Szeged felett fekete fellegek gyülekeznek? (Kisbuta mindjárt elszomorodik, és megfogadja, hogy soha az életben nem csinál több vonalzót!)

Kép
kisbuta

Kisbuta! Minden ok lesz! Beszélj a dokiddal. :)
IR mellett is van lombik!!!! Nézzél rám!!!
Zsebi, remélem, már jó nagy. A pocakom elkezdett nőni.

Kép
hanna30

Lányok,
köszi a gyorssegélyt! Igen, feltétlen kivizsgáltatom. Azon a honlapon, amit belinkeltél, Hanna, csináltam egy tesztet, azt mondta, hogy a PCO valószínűsége nagy!

Milyen diétát kell ilyenkor csinálni? No édesség, stb.? Menni fog, ha azon múlik a csöppség...

Kép
kisbuta

A blogomban mindenről találsz infót. VAn egy csomó recept is.

Kép
hanna30

Hanna!
Nagy puszi! Megyek is elolvasni!

Kép
kisbuta

Szerintem lehet mellette lombik,de mondjuk ha rossz az érték,akkor nem biztos,hogy megéri kockáztatni.Mert ha Ir-es vagy nehézkes a megtapadás.Gondolom nem lehetetlen,mert azért biztos akik spontán terhesek lesznek,azok között is van Ir-es,de így,hogy fogynak a támogatott lehetőségek,meggondolandó belevágni egy rossz értékkel.Persze annál nincs rosszabb,mint halasztani a már kitűzött,és kivárt időpontot.Ne szomorkodj,vagy hagyd ki most ezt a vizsgálatot,hajrá lombik,és bízunk benne,hogy sikerül,de ha meg mégsem,akkor rögtön lombik után Ir vizsgálat,így mire a következőre mész,el is tellik 3 hónap a gyógyszerrel.Vagy menj el Ir vizsgálatra,ha szerncséd van,semmi baj,ha meg kell gyógyszer,akkor inkább told el a lombikot.(én biztos az első variációt választanám,de nem akarlak befolyásolni)

Bár igazából én a 4 lombik után,teljesen jó lapar-hiszteró vizsgálattal,jó hormonértékekkel,szóval így nagyon örültünk az Ir-nek,a dokinkkal együtt,mert legalább okot találtunk,amit kezelhetünk.De ugye az első lombik után még a lapar-hiszterót is halogattam,mondván biztos sikerül a következő,és akkor megúszom.
Vendég

KIsbuta! Nyulasznak maximálisan igaza van! HA kiderül, hogy "gáz" van, akkor halszd a lombikot.

Kép
hanna30

Nyulasz!
Azt hiszem, menten kivizsgáltatom a dolgot, ettől a perctől diétára állok, és aztán a vizsgálat eredményének fényében leülök a kaális dokimmal, hogy akkor most halasszunk-e vagy sem. Hiszen szeptembertől még csak fogamzásgátlós hónap lesz, nem a lombik, annak a végére meg már majdcsak jobban látunk.

Tudod, nem zárom én ki, hogy így is megtapad, láttunk már olyat, sőt a dokim szerint korai kontaktus most is volt, csak aztán nem maradt meg. De jobb, tudni, mi van. (tudod, amit leírtak a tünetek közt, hát abból nekem van egy csomó, csak gondolta a phene, hogy ettől is lehet!!!)

Kép
kisbuta

Na lányok, a véremet adtam a kutyámért. Játszottunk és úgy megkapta az ujjamat, hogy felszakadt a bőr, és vérzik. Fááááj... :cry: Pedig mondtam neki, hogy a labdát harapdálja, ne engem... :evil:

Kisbuta, ne izgulj, én is készülök terheléses vércukor vizsgálatra. Én is szeretném tudni, hogy rendben van.

skrisz72

Kisbuta!
Még nem kell ám diétázni,mert az eredmény függvényében írják ki a diétát,hogy napi hány gramm szénhidrátot fogyaszthatsz.Persze most iszonyúan drukkolok,hogy ne legyen semmi gond!!! :wink:
Vendég

Krisz!
Kis mohó,lehet csak éhes maradt :lol: Neked meg irány egy tetanusz!!!...ki tudja,be van-e oltva :lol: :lol: :lol:
Vendég

Krisz! Jobbulást! Szegény kutyus. :lol:
A vérvételre meg sipirc!

Kép
hanna30

Hanna!
Nagyon csini kismami vagy :D ...meglestem a 17 hetes pocakfotót...és az arcod úgy ragyog,hogy a napra lehet nézni,de rád nem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz! :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Hanna!
Én is láttam a blogodon a képet. Nagyon jó!

- látom, a nyár végi megújulási korszakot éli a nép, sorra jönnek az új avatarok...

Krisz!
Ez ám a véreb! Ne szoktasd le róla, betörő ellen még jól jöhet... :)

... én beszéltem a párommal is, szerinte ne aggódjak, de ki lehet vizsgálni, hiszen úgyis menni kell endokrinológushoz. Ilyen számolgatós diétára nem gondoltam, tudod, anno a lombikos gyógyszereket is csak csekklista mellett tudtam bevenni. Csak annyi, hogy eztán sok zöldség-gyümölcs, kevés cukor és tészta, meg sok mozgás. Ez akkor sem árthat, ha semmi baj nincs.

Most újra reménykedek, hogy mégis elkezdjük októberben, ezért nem is törlöm a vonalzót.

Jó éjt nektek lányok, és egy még szebb napot!

És Katicának meg Zsunak mennek a drukkok:

Kép
kisbuta

Jó reggelit! :wink:

Zsu, mai drukkok mennek!!!

Katica, már csak kettőt kell aludni. :wink:

Mindenkinek szép napot!!!! :lol: