Sziasztok Csajok!
Sirki,
nagyon szépek vagytok a képeken, a kedvencem az utolsó 3 kép!
Tök jó ajándékokat vettél a keresztgyerkőcödnek, biztos örült neki.
Nóri,
ezek szőrgyerekek állati édesek!! IMÁDOOOOOM ŐKET!! Az e-mailt is megnéztem, szuper minden!!!
Mircikém,
egy kismamiról képtelenség rossz képeket készíteni!
Gyorsan csináljatok újakat!!!
Jamiee,
a keresztelő nagy élmény lehetett! Az ilyen hidegtálakat mindig túlméretezik, de szívesen bevállaltam volna 1-2 kiló majonézes krumplit.
Rólam:
Pécs fantasztikus város!!! Nagyon jól éreztem (volna) magamat, ha szombaton délután nem tört volna rám a felfázás első tünete, és akkor még nem is sejtettem, h. lesz rosszabb is. Nekem utoljára gyerekkoromban volt felfázásom azóta nem, hál'Istennek! Ez valami szörnyűűű!!
Fájt is, véreztem is, és kb. 100-szor mentem egy óra leforgása alatt...
Nagyon kiakadtam, a másnapi utazásunkhoz a bepakolást már két bőrönddel csináltam, h. ha én nem is, de legalább Férjecském el tudjon menni, hisz vártak minket egy kerty partira is. De Ő hallani sem akart róla, mondta, h. ha én nem akkor Ő sem megy, és nincs apelláta! Imádom!!
Apósom orvos, így tőle szereztünk sumetrolint, ami kezdett hatni az őrületre. Így másnap elindultunk és én megnyugodtam, h. na csak ennyi volt az egész. Hát, nem! Kedden hajnalra újra visszatért és most nagyobb erővel csapott le, mint az elején. Totál kiakadtam, és nem csak azért, mert sz@rul voltam, hanem mert most kellett volna állandóan együtt lennünk. Ehelyett én állandóan a wc-n ültem. Szuper!
Sokat gondolkodtam (volt időm rá, hisz éjjel semmit nem aludtam) és rájöttem, h. valami a lelkemmel nincs rendben. Hisz az elmúlt 3 hónap alatt a menszeszem is megőrült, mindig akkor volt gáz amikor együtt kéne lenni és most ez is. Szóval arra jutottam, h. ha most megjön, és ugye miért is ne jönne meg, elmegyek a dokimhoz rákszűrésre és megkérem, h. csináljunk egy hormonvizsgálatot, de semmi többet. Szerintem a meddőségi vizsgálatok rémképe miatt görcsöltem be. Mondtam Férjecskémnek is, ő látta rajtam ezeket a görcsöléseket, csak nem akart szólni. Azt mondta, h. amíg nem nyugszom meg, addig nem fog összejönni a baba. Igaza van!! Komolyan már olyanok jártak a fejemben, h. nem baj, h. fel vagyok fázva és szedem az anitbiotikumot és kb. a hátam közepére sem kívánom az együttlétet, de akkor is összebújunk hisz most van pé...
és ez szörnyű!! Rájöttem, h. nem így akarok gyereket, h. mindenáron, semmi harmónia, semmi romantika, mert mi van ha pont ezért lesz beteg... Szóval a lényeg, h. a kötelező nőgyógyi vizsgálat után élünk tovább úgy, mint ahogy normálisan kell és várunk januárig a vizsgálatokkal. Leszámítva a hormonvizsgálatomat.
Addig megpróbálom rendbetenni a lelkemet, a testemet, kitísztítom magamból ezt sok antibiotikumot, amit még mindig szednem kell és élvezem a közöséletünket.
Visszatérve Pécsre, szerencsére hétfőn (amikor még nem voltam sz@rul) bementünk a városba, és megnéztünk a székesegyházat, múzeumban voltunk, a püspöki borospincét (finom borkóstolóval), és a dzsámit! Nagyon-nagy élmény volt, 4 órás sétálással.
Bocsi, h. nagyon hosszú voltam, de muszáj volt kiírnom magamból...