Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok,

Kata: üdv itthon!!! szar volt a kaja?? pedig az európai, mediterrán kaják általában jók. szegények! nem semmi , h mi volt az utazással. de a lényeg, h jól éreztétek magatokat, és rendben hazaértetek!! biztos jót tett a kis pihi, kis kikapcsolódás!

Monic: minden rendben lesz a vizsgálatokon, csak nagyon hosszú lesz a sok várakozás miatt. remélem védőnőd pozitív irányban változni fog!! :twisted:

Dituli: annyira megkívántam tőled a palit, h én is csináltam tegnap!
csináltam egy könnyű kis levest (pipi + zöldségek , de nem hagyományos húslevest, mert nem volt alapanyagom igazán) + palit. sajna nem lett olyan jó, mint anyué, meg mint a páromé, de meg lehetett enni és nagyon jól esett. én szerintem 2* ha csináltam életemben, 1000000 éve. de ha párom hazajön, kénytelen lesz csinálni nekem!! :lol: :lol:

én tegnap nagyon jót pihiztem. de lájtosan főztem egy levest, du megcsináltam a palit, este vasaltam, amúgy egész nap pihi volt, dui pali zaba után nagy alvás! :lol: :lol: nagyon jó volt! olyan szombati hangulatom volt, h ma nem is akartam jönni dolgozni! :twisted: de muszály volt! viszont ma is lelépek 5kor, letojom!! 8) :lol:
ma hajnalba úgy rugdosott Mákszem , mintha toporzékolt volna. :shock: nem tudom mit csinált, mi nem tettszett neki. lehet, h azt akarta, h maradjunk otthon. :roll:

ja, és a szt istván kórházban is van olyan uh gép, h nem ad ki képet. szerintem vmi régifajta! :twisted: de én most hétfőn megyek magánba és kérek dvd-t és képet is! 8)

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Némóka: gratulálok a ,,kis dudorhoz,,!!! :lol: :lol:

Kata: nevünk még mindig nincs! remélem most már 2 hét múlva tényleg lesz! megvilágosodunk! :idea: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Jó reggelt!

Némóka, Csibi,
azért vor rossz a kaja, mert teljesen az angolokra vannak berendezkedve. Nem vagyok nagy húsevő, de húsból szinte mindig csak valami gusztustalan mini virslik voltak, meg gusztustalan húspogácsák. 1. este ettem krumlipürét, amit szerintem egy szobafestő is megirigyelne tapétaragasztáshoz :roll:

A szálloda csilli villi volt, de egyik reggel láttunk egy "sétáló croassaint" :evil: Egy bazi nagy csótány sétál a péksütik között. Na, utána persze jobban figyeltünk és még láttunk kettőt :shock: Szóltunk is, meg meg is írtuk egy kérdőíven, amit kértek, hogy töltsünk ki.
Úgyhogy azért, hogy legalább egy pici fehérje jusson belém, rászoktam reggelinél a tükörtojásra, pedig ki nem állhatom. Mindig azt lestem, hogy kifogjak egy nem rezgőset, mert nem bírom, ha még nyers a teteje.

Némóka,
ez aranyos, szóval már van egy kis puklid :lol: Mikor láthatjuk a puklidat? :wink:

Csibi,
még nem vagytok elkésve a névválasztással.
Nekem tetszik a Dániel is, amit Monicék választottak. :lol:

i.kata
 
 

 
 

Némóka,
Granadában igazából csak az Alhambrát néztük meg, de az egész napos program volt. Itthon foglaltunk jegyet, de csak a kertre lehetett, aztán ott kiderült, hogy lehet venni d.u-i jegyet a palotára, aminek az árában benne van a kert jegy is. Szóval igazából dupla áron majdnem, de megnéztünk mindent, bár utólag a palota szerintem nem érte meg. Gyönyörű faragások vannak benne, de semmi berendezési tárgy. Amiket az utikönyvben olvastunk, hogy pl. a kút csillogó vizében mit kellene látni... na, a kútban nem volt víz :roll: De kert, vagyis az igazából a Generalife, az valami csodálatos, a kilátás meg leírhatatlan :wink:

i.kata
 
 


Kata: nem semmi!! :shock: így már értem!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
amúgy volt egy csomó féle hal, de mi azt nem szeretjük :oops: Mondjuk ha szeretnénk sem ettük volna csak azt 10 napig. Ami jó volt a kajában, hogy mindig volt kint rengeteg gyümölcs, és többnyire azt hittünk ki magunkkkal a reggelinél és azt ettük napközben :lol:

i.kata
 
 


Majd délután jövök. Megyek anyummal, meg pótgyerekkel libegőzni, gyermekvasutazni :lol:

i.kata
 
 


Kép

KATA
jó kirándulást, tecc a képek az iwiw-n! :D

MONIC
+++++++++++++++++++ a vizsgálatokhoz!

BONI
Friss törpekép???

NEMO
Puklikép?

CZINKI
Van neve! PiCzinke Mákszem Csodababa!!! :wink: :D

HULLA VOK, ÉS ÁLMOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!
Tegnap megnéztem a Film +-on a Titanicot 10.874.045szerre!
Majdnem éfjélig tartott! :shock: :roll:

dita75
 
 


Lányok,
Szerintem még várjunk 1-2 hetet a pocakfotóval, mert még azért nem annyira látványos, csak én veszem észre.

Czinke,
Jó is az egész napos pihizés, én is szeretem! :wink:

Kata,
Ja, mi ott pont nem voltunk befizetve kajára, hanem magunknak főzőcskéztünk, de mi minden nap halat ettünk, és azóta is emlegetjük, hogy milyen finomak voltak. De amikor máshol voltunk Spanyolországban, akkor mindig FP-sok voltunk, és jó volt a kaja. Amúgy az éttermek választékán mi is láttuk, hogy nagyon az angolokra vannak kihegyezve, de ez azért hihetetlen, hogy elmegy nyaralni és ott is a nehéz kajáit akarja enni, nem kóstolna meg semmi helyi specialitást. :roll:

Dita,
Bírd ki nemsokára hazamehetsz, és pihizhetsz egy nagyot! Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Kata: én szeretem a halat, de nem mindet és nem minden formában. de én sem tudnék 10 napig halat enni! :roll:
akkor egy kis gyümi fogyókúrán voltatok. én a nászúton kezdtem minden reggelit gyümivel (ananász, papaja, sárga - görögdinnye), imádtam!!! :o :o

Dituli: igazad van!! :lol: :lol:

Vikimami: megnéztem az iwiwen Lackót!! nagyon nagyon édes!! amikor félősen összekapja a kezét a csacsitól, v csücsörít, v amikor csodálkozik! egyszerűen zabálnivaló!!! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


NÉMÓCI
A sikeres inszeminációk topicban pár hetes pociképek vannak most feltéve! Nincs apelláta! Kérjük a dudorkát! :D :D :D

Ó még három órát kell kibírnom, arról nem beszélve, hogy otthon vár még két kerítéselem lefestményzése! (180x180-as és a teteje apácarácsos, gondolhatod :roll: )

dita75
 
 


Kép

dita75
 
 


Sziasztok!

Végeztem az összes vizsgálattal, még a belgyógyászatot is megcsinálták, pedig csak időpontot akartam rá kérni.
A vv-en 2 órát kellett várnom mire mint kismami soron kíül behívtak :evil: , már majdnem elájultam az éhségtől, viszont a többi 3 helyen azonnal hívtak és vizsgáltak is. A szülész dokimnál is voltam, és annyira rendes volt, hogy amint mondta neki az asszisztens, hogy ottvagyok már hívtak is be a tömeg előtt.
Nagyon jólesett a vérvételes várás után :lol: Jó dolog, hogy én vagyok az egyedüli fiatal terhese, rajtam kívül már csak olyanjai vannak akik mindjárt szülnek.
Nagyon jó doki és sajnálom, hogy nem vállal már szüléseket (persze rajtam kívül :wink: ), sok ismerősöm fordult hozzá miután hallották, hogy engem elvállalt, de őket visszautasította.
Szerintem engem is csak a lombik és a 10 éves nála eltöltött múltam miatt vállalt el.

Kata,

jó libegőzést nektek! :wink:
Örülök, hogy tetszik a Dániel név. :wink: A lánynevekkel egyenlőre nagyon nagy bajban vagyunk, de lehet, hogy Daniella lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (ez csak vicc volt)

Nemone,

nekem is látszik már a hasam, nekem a teteje is nő, a gyomromtól indul lefelé. A családom és én látjuk, hogy az már a terhes pocak, aki nem ismer viszont könnyen hájas hasnak nézheti, ezért én még nem vállalkozok pocak fotóra. Majd néhány hét múlva :wink:

Engem a mai vizsgálatokra a védőnő utalt be, a dokim nem folyt ebbe bele.

Czinki,

palacsinta, nyami nyami, azt hiszem, hog fogom magam és én is sütni fogok.

Dita,

jó kerítés festést, de ne vidd túlzásba ebben a nagy melegben :wink:

Na búcsúzom, mert megint kitúrtam a férjem és nem nagyon tetszik neki, majd este jövök.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinkicsek!
Naná, hogy azt akarta a Manó, hogy otthon maradjatok!

A csacsis kép nekem is nagy kedvencem. :D

Kata!

Sajnálom a rossz kaját! Ki is rázott a hideg, amikről írtál.

Moncsi!
Örülök, hogy jó dokid van. Sajnálom a vv-i procedúrát. Muszáj volt éhgyomorra menni? Nálunk csak a terheléses cukkernál kellett éhgyomorra menni.

Ditus!
Te aztán nem pihenteted a bébibogyódat ezzel a kerítéses mókával!!! Tessék pihenni!
20150601134430
 
 


MONIC
Szegénykém, azért jó fejek, hogy két órát várakoztattak! :evil:
Ezért nem megyek én a meddőségibe vv-re, mert volt, hogy délre kerütem sorra. Itt a helyi kórházban 7-től van vv, és én oda szoktam menni 20 perccel korábban, de már akkor is ülnek ott van 10-en! De azért 1/2 8-nál tovább nem szokott tartani, pedig utána még kómázom is egy kicsit az ágyon. :oops:

VIKI
MiniLaci aluszkál???
Gyakorlatilag itt melóhelyen semmit nem csinálok, csak ülök a gép előtt! Max az agyhelyemet meg a két kis kacsómat veszem igénybe, este 8 körül már ágyban szoktam lenni, úgyhogy kb. 5 órát vagyok talpon. Sztem ez azé' még belefér, nem?
Amúgy ma leesett a hőm, remélem azért mert a kölkök odabent rázzák már a paplant! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Ditus!
Alszik a kis gengszter, de ma alul működik, mert kaja után csak 1-1 órákat aludt. Máskor simán befigyel a 2-2,5 óra is. Viszont nem sikrdogál, hanem vigyorog, mint a tejbetök, csak én merülök kicsit, mint a duracell nyuszkó.

Rázzák is a paplant a Prücsik! ;)
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat! :) Annyira nagyon boldog vagyok! :)

Bumi: Sajnálom a "nyolckarút". :( Drukkolok, hogy a műtét után mielőbb indulhasson a lombik!

Dita: Te kis boszi! :) Magaddal kapcsolatban is érzel valamit? Bár lehet, hogy az ilyes megérzéseket előre nem szabad elárulni, mert akkor nem válnak valóra? Mindenesetre én nagyon drukkolok, hogy a legközelebbi UH-n már ne tüszőket meg mnyh-t nézzen a doki, hanem babó(ka)t. :wink: Kerítésfestés, léccsiszolás.. Enyje-benyje.. :twisted: Tüneteket meg nem keresni, benne van a 10 parancsolatban is!

Monic: Nagyon szépen növöget a Pindurkád! Gratula! :) Én is már alig várom, hogy láthassam a pöttömkéimet. :) Biztos nagyon fárasztó napod volt ma, pihenj le egy kicsit!

Kata: Mindjárt itt a 27-e. :) Mi is nyaralás után vágtunk bele a lombikba. :wink:

Linácska: Remélem, a mai pisikukucs azt mutatja majd, hogy Lili teljesen meggyógyult!

Viki: Visszanéztem a képeket a kis szerelmedről. Nagyon édes a kis Lackó! És milyen sokat nőtt! :)

Boni: Zsigi is egy tüneményes kissrác! :)

Nemone: Gratula a kis dudorodhoz! :) Nekem már most dudorodik, bár nem a babá(k)tól. :oops:

Vicuskával mi újság? Már biztos a pocakjában vannak a babácskák, és pihen ezerrel. Küldök neki drukkokat! ++++++++++
denika
 
 


Sziasztok,

Denika,

elhiszem, hogy nagyon várod már, hogy láthasd a babákat. :wink:
Készülj fel a meghatódásra és a könnyekre, ennyi év próbálkozás után nem is lehet másképp :wink:

Dita,

én friss terhesen festettem a kerítést, és látod, hogy nő Pindurka, ha nem hajtod túl magad nem árthat, sőt a friss levegő jót tesz.
A hő leesés biztos a tapadás jele :wink:

Viki mami,

nekem direkt mondták, hogy szíveskedjek éhgyomorra menni a vv-re, megérdemelték volna, hogy az éhségtől a lábuk elé ájuljak :twisted:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Denika,
Mikor mész majd UH-ra?Olyan jó, hogy a BMC-ben adnak képet! Rakd majd fel nekünk! :wink:

Monic,
Ez nem semmi, hogy ennyit kellett várakoznod éhgyomorra. :shock: Hétfőn 12:30-kor a kombinált teszt vérvételén tőlem is megkérdezte a nő, hogy éhgyomorra vagyok? Na, ha addig kellett volna várnom az evéssel biztos elájultam volna...

Dita,
Parancsolj a pocakfotó, bár nagyrészt olyan mintha gyomrom lenne...

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka,
nem is olyan, mintha csak a gyomrod lenne! Szerintem igens látszik, hogy mitől kerekedik és nagyon szép! :lol:

Monic,
én meg azt írtam neked, hogy milyen gyorsan végeztél azzal a sok vizsgálattal.Nem gondoltam, hogy csak a vv-re kellett 2 órát várnod. Nem semmi.
Amúgy most végül meggyőzted a párodat, hogy ő is megtudja Pindurka nemét ha kiderül?
Lánynév sokkal kevesebb van ami tetszik, mint a fiúkból. Lánynévből a jelenlegi kedvencem a Boglárka.

Dita,
ne hajtsd túl magad azzal a fránya kerítéssel!

i.kata
 
 


Monic,
köszi a privi bíztatást! Nagyon jól esik ám! :wink:

Némóka, Denika,
hogy néz ki pontosan a hosszú protokoll a lombiknál? Mikor kezdtétek a szurikat a ciklushoz képest? Elkezdtétek ciklus elején a peték leállítását, aztán köv. ciklusban meg a növesztésüket?
Csak kb. mire számíthatok, ha azt mondja a doki, hogy a long legyen. A párom október 18-tól 1 hétre megy Japánba és nagyon félek, nehogy pont addigra essen majd. :roll:

i.kata
 
 


Nemone, nagyon ari ez a poci kép. Köszönöm a beszámolót a sotéról, az én vizsgálatom sajna nem akar megszületni. Úgyhogy várakozó álláspont lesz. Ha a jövöhetet is eljáccák, nekem nem lesz meg ez a kombinált tesztes vizsgálatom. Igy jártam.

Dita, hogy érzed magad??? Kerités kész van??


Monic, nálad hipp-hopp mennek a dolgok. Úgy érzem magam melletted mintha sokkal fiatal terhességem lenne mert annyi mindenről irsz. Uh, vizsgálatok, belgyógyászat stb.


Czinki, jó pihizést,



Denika, gratula a zebrás teszthez!!



Kata örülök, hogy jó volt a nyaralás, és szerencsésen hazaértetek. Barátnőm kint él Madridban, nagyon megijedt ettől a repülőszerencsétlenségtől más munkát is választott azonnal.


Bumi, nagyon sajnálom ezt a rossz hirt, kitartás, nemsokára csatlakozol hozzánk!!

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
hogy érted, hogy más munkát választott a baleset miatt? A reptéren dolgozott, vagy nem értem. :roll:

i.kata
 
 


Nemone,

ez a pocak nem is púp, hanem egy gyönyörű terhes pocak. Az enyém ehhez képest tényleg hájnak látszik :lol: :lol: :lol:

Kata,

azért biztatlak, mert biztos vagyok az első lombik sikerében!
Nekem érdekesen alakult a lombik, azért volt short protokol mert júniusra még maradt lombik helyük tb támogatással, júliusra már tele voltak, így elindították gyorsan.
Biztos lehet úgy dőzíteni a lombikot, hogy a párod itthon legen, szerintem a megbeszélésen mondjátok a dokinak, hogy melyik az a hét amikor a férjed nincs itthon.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,
Köszi szépen! :D

A long protokoll úgy néz ki, hogy a ciklusod 21. napja körül elkezded azt a szurit, ami leállítja a tüszők növekedését. Ezt kb. 14 napig kell adni, aztán jön egy vv, ott megnézik a hormonjaidat, ha minden rendben, akkor elkezdheted a tüszőnövelő szurikat. Majd a szokásos menet következik, UH csak most többször fognak megnézni, illetve tőlem 2x vettek vért is, hogy ellenőrizzék a hormonokat.
Mikor mész a megbeszélésre?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Zsuzska,

ahány ház annyi szokás. Nálunk a városban nem az orvos ilyen szigorú, hanem a védőnő.
A dokim pl nagyon haragszik rájuk, mert egy csomó vizsgálatot újra csináltattakvelem amit júniusban a lombik miatt kellett, és azok még igencsak aktuálisak. Ma is csóválta a fejét amikor kenetvételre mentem hozzá, mert júniusban mindezt már végig csináltuk. :roll: Mondta is, hogy egy kissé túl van lihegve az egész.
És ebben nagyon igaza van. Nem is tudom, hogy tudnék eljárni erre a rengeteg vizsgálatra ha dolgoznék és nem táppénzen lennék.

Hogy tellik az idő, nemrég gratuláltam a 12 hetedhez, erre holnap már a 13. jön! :wink: Tőled is kapunk majd pocifotót?

Kata,

kiszórakoztátok magatokat unokahugival? Nem volt meleg rátok? Bár gondolom Spanyorország után még bírjátok a meleget. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata, olyan munkája lett volna hogy országon belül illetve kivül sokat kellett volna repülni, főleg spanairrel. Na ezért nem vállalta el, keres másikat.

Monic, Teszek majd fel képet, de most még pici pocim van főleg hogy fogytam 8 kg.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

már 8 kg-ot fogytál? Gratulálok neked hozzá, hatalmas akaraterőd van! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Némóka,
egy hét múlva, 27-én megyünk a megbeszélésre. Ma vagyok a 17. napon, és ha most is 32 napos lesz a ciklusom, mint az inszemek előtt, akkor pont arra a hétre esik a leszívás :roll: Mindegy, azt sem tudom, melyik protokoll lesz nálam. Még az is lehet, hogy a rövid.

Monic,
igen, unonakhugom nagyon élvezte :lol: és elég meleg volt :roll: . Ezt tengerparton könnyebb elviselni, itthon nem megy.

Zsuzska,
így már értem. Szörnyű erről a balesetről még csak hallani is, de pl. bármikor elcsaphatnának bárkit a zebrán is.

i.kata
 
 


Monic, nem volt más választásom. Kivontam a cukrot és kevés szénhidrátot eszem azt is reggel. Hat után meg nem eszem. Eleje nehéz volt most már sokkal könyebb, főleg hogy nagyon láccik rajtam, és jobb a közérzetem is.

Kép
pgsuska
 
 


sziasztok!

megjöttem nyaralásból :) Tihany nagyon szép a Balaton pedig isteni :)

lányok, én szorgalmasan dugdosom az utrot ás mindeközben azt vettem észre, hogy a méhszáj kemény és nagyon fenn van. ez az utro és a duphastontól van vagy esetleg valami biztató jel ??

tudom hogy semmi értelme jeleket keresgélni nem is akarok , nem is érzek semmi különöset, max néha olyan mintha meg akarna jönni, de elmúlik, csak ez a méhszájas dolog feltünt,most hogy naponta 3szor van szerencsém "tapogatni" :)

1-2 napja még nem volt ennyire fenn és ennyire kemény.
Vendég
 


Te jó ég egyszer festek kerítést és teleírkálják nekem az oldalt! :D
Fél 9 kor végeztem, de elég sokat ültem közben, mivel az alját nem akartam hajolgatva festeni, így előkaptam a sámlit és arról kentem! :D :lol:
Holnap még van egy, persze ha elég lesz a festék, és ezzel kész vagyok! Mármint ezzel a munkafolyamattal. Az imént még locsolni akartam a kertet, de a kedves férjem folyton rááll a slagra az autóval. Olyan mérges lettem, mert már két napja nem tudok locsolni, és fél percet nem tudott rááldozni arra, hogy elálljon, hozzá is vágtam a locsolókannát mérgemben! Aztán bejöttem és a konyhában a fiókból ki akartam venni valamit, de nem akart kijönni, hát kirángattam, és 6 darabra hullott a fiók, úgyhogy ki is vittem a szemétbe, oda való!!! Na lehet, hogy már dolgoznak a hormonjaim?!!! :shock: :roll:

VIKI
Irigylem Lackó fickót, babának lenni jó, enni-aludni, enni-aludni! Jó program! :D

DENIKA
Már hogy a fenébe ne lennél boldog, és mi osztozunk ebben veled!
Magammal kapcs. nem műkszik a bosziság! :roll: Van, hogy megérzek dolgokat, de pont ezt sehogysem sikerül! :(

Vicusnak is sikerült! :wink: :D :D :D

NÉMO
De jó hogy unszoltalak, kár lett volna kihagyni ezt a csodás pocit, és igenis ez egy terhespocak, semmi hájbáj, meg pukli, ez egy szabályos babás poci! :D

ZSUZSKA
Te továbbra is egy fantasztikus csájé vagy! Gratula a - 8 killához, nem vagy semmi! Remélem a férjed értékeli az igyekezeted! :wink: :D

KATA
Gondolom a rossz kaját leszámítva még maradtatok volna, tényleg szerencsések vagytok, hogy eddig kétszer is megúsztátok a repülőszerencsétlenséget, hú ebbe még belegondolni is hátborzongató! :roll: :roll:

MONIC
Belegondoltam ebbe a védőnős dologba és én ezt annyira hülyeségnek tartom. A nővéremhez egy középkorú nő járt a harmadik gyerekénél, és annak a nőnek nincs is gyereke. Olyan tanácsokat adott a nővéremnek akinek azért két gyerek után volt némi tapasztalata, hogy a hajunk égnek állt tőle. Na ki is engedték a kutyát, és kikapcsolták a csengőt is, mert már nagyon únták a csajszit mert naponta kétszer is bepofátlankodott és mindenbe beleszólt. A nővéremnek nem sok kellett, hogy elküldje a sóhivatalba! Nem hiszem, hogy én is szívesen látnék itt egy vadidegen embert aki osztja az észt! Szívesebben venném ezt a családtagjaimtól, és anyukám úgyis leköltözik hozzánk hisz az ikrekkel több "munka" lesz! :wink: :D

SZILVI
Hát én ehhez nem tok hozzászólni mivel most is orál utrot kaptam, de reméljük, hogy ennek a dolognak nyomós OKA van! :wink: :D ++++++++++++++++++

dita75
 
 


Úúúúúúúú, de jó!
Vicuska, gratulálok!!!! :lol:

Dita,
köszi a szuper híreket! :lol:
Ügyes vagy, holnap biztos befejezitek a kerítést. Most a fiók helyén egy luk tátong a bútoron? :roll:

Szilvi,
örülök, hogy nektek is jó volt a nyaralás!
Én sajnos nem értek a méhszájas dologhoz, szerintem ebben Bumi profi. Úgy rémlik ő már beszélt ilyesmiről.

i.kata
 
 


Mara,
neked ma vagy tegnap volt inszem, nem?! :lol:
Nagyon remélem, hogy sikerült!!! :wink:

Jó éjt Mindenkinek!

(azt, mennyi kismamink van :lol: úgy örülök! :lol: )

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Tegnap este javítottam a táblán és persze 2 fővel megint gyarapodott a felső részünk.

Denika, mostmár nem menekülsz, úgyhogy küldd el a korodat, lakhelyedet :wink:

i.kata
 
 


Jó reggelt! :)

Most néztem utána másik topicban, hogy Vicuska ma megy HCG vérvételre. Extra mega drukkokat küldök neki! ++++++++ Kicsit visszaolvastam.. lehet, hogy megsértődött a dohányzos eszmecsere miatt, ezért nem írt nekünk azóta?

Szilvi: Inszemeknél az utro felrakásakor én is akarva akaratlanul figyelgettem a méhszájat, és inszem után egy héttel (7. dpo környékén) nekem is mindig fent és kemény volt, mégsem sikerültek. Most, hogy sikerült a lombik, a 7. dpo körül ugyanilyet tapasztaltam, szóval szerintem nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni ebből a méhszájas dologból, még bármi lehet. Pl. egy hét múlva egy zebrás teszt! :wink:

Kata: A long protokollt Nemone már leírta. Nekem a 20. cn-től kezdődően 16 napon keresztül tartott a leállítás (Decapeptyl), közben (34. cn-en) volt egy kis "megvonásos vérzés", aztán a 13. stimulációs napon volt a leszívás, majd 3 napra rá a beültetés.
Ha Dita megengedi, hogy Monic és közé én kerülhessek a táblába, akkor mostmár szívesen látnám magam benne én is. :)
denika
 
 


Denika,
már benne vagy, csak hiányzik a korod és a lakhelyed :lol:
Bosszant, hogy pont lecsúszunk esetleg arról, hogy ebben a ciklusban elkezdhessük a lombikot, mert 23. napon megyünk a megbeszélésre :evil:

i.kata
 
 


Kata: 30, Budapest
A BMC-s tájékoztató szerint a ciklus 20-23. napján lehet elkezdeni a Decapeptylt, úgyhogy nem kizárt, hogy most kezdhetitek. :wink:
denika
 
 


Sziasztok!

Kicsit forgalmon kívül vagyok, de gondoltam írok pár sort :-D jövő héten úgysem tudok, mert vasárnap indulunk nyaralni :-D

Czinke: 4d-re mész hétfőn? Gondolom, mert DVD is lesz, meg minden :-D

Némóka: nagyon helyes a pocid, ha kinyomom, az enyém is ilyen, csakhát baba nélkül :roll:

Kata: hát, ha angolokra voltak berendezkedve, akkor el is hiszem, hogy szar volt a kaja…Nem valami csúcs az angol konyha…A csótány meg fujjj…
Ja, és most már mi fogunk jönni a lombikkal :wink:

Denika: gratulálok és örülök, hogy Vicussal együtt jó példával jártok előttünk :-D Írtad, hogy Deca-t kellett szúrni, és megvonásos vérzés volt. Akkor ez nem igazi mensi? És ha nincs egyáltalán vérzés, az sem baj? A Deca-t akkor is kellett szúrni, mikor már mentek a stimus szurik? Mert nekem így lesz, és szintén Decapeptyl-lel :wink:

Ditus: festőművésznő :-D

Szilvi: a méhszáj csak közvetlenül mensi előtt nyílik ki és "jön le", így ilyen korán még nem lehet az állapotából következtetni sok mindenre. :wink:

Zsuzska: kitartás a diétához! :-) bár, ahogy olvasom, jól bírod :-)

Monic: mindjárt betöltöd a 12. hetet :-D

Bumi: sajnálom a hiszterot :-( egy valamit nem értek, miért nem vették ki egyszerre a polipot, miért kell még 1 műtét ehhez? :shock: és amit UH-n láttak, a "beszűkülés", azt a hisztero is igazolta?

Viki: csók Lackónak :-)

És csók mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Jó reggelt!

Hurrá, hurrá, nem én vagyok a táblában az utoldó kismami! És rögtön ketten is jönnek utánam :lol: :lol: :lol:
Nagyon bírom ezt a csoportos babásodást! :wink:

Vicuska,

gratulálok és nagyon drukkolok a mai vv-hez++++++++++++++++

Kata,

Marának 20-án megvolt az inszem, de rögtön el is utaztak.

Dita,

én is hisztis voltam az inszem után, most hogy szedem a MagneB6-ot semmi hiszti, nagyon jó érzés, hogy nyugodtak az idegeim. :wink:

Szilvi,

olyat én is tapasztaltam a lombik után. Az inszemeknél nem kaptam utrót úgyhogy azt nem tudom.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szezsoka,

de jó, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoztál. A másik topicban olvastam, hogy nem akarsz aktívkodni mostanában.
Én egyszerre kaptam a Decát és a stimut, úgy emlékszem, hogy Nemone és Denika is.
Szilvi, Dita és Mara sikeres inszeme után, Katával ti jöttök párban a sikeres lombikkal!
:lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szezso,

nagyon szép nyaralást kívánok nektek, érezzétek nagyon jól magatokat! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: kicsit besokalltam :oops: de most már jó passzban vagyok :-)
Úgy látszik a Decapeptyl mindenkinek bejön!!! :lol:
Köszi a "jó nyaralást" :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


köszi lányok az infokat :)

messzemenő következtetéseket én se akartam ebből levonni, csak ilyen még sose volt. kedden nem kellene megjönnie. akkor vagyok a 28. napon hivatalosan. igaz a doki 2.5 hetet mondott az inszem után, de szerintem nekem a ciklusom elég stabilan 28-29 nap körül mozog.

mikor spontán próbálkoztunk akkor is figyelgettem néha ( persze nem naponta 3szor), kb 1 héttel a mensi előtt és ennyire fenn még sose volt.

én bizakodom, az nem árthat ha az ember pozitivan áll a dolgokhoz :) :wink:
Vendég
 


Dita,

múltkor nem választoltam, nekem a lánynevek között a Viola tetszik a legjobban, utána: Laura, Lilla, Elizabet, Nóra.....
És még van vagy 15.
A férjemnek úgy kezdődik, hogy Regina :? ... Már ezen is kiakadtam, mivel a családnévben előtte ott van az r és g, így nagyon agresszíven hat ha a kersztnév is olyan. :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szilvi,

bizakodj is, a + hozzáállás nagyon sokat számít! :wink:

Szezso,

még szép, hogy bejön a Deca mindenkinek :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy ez a babásodás titka, csak mi eddig nem tudtuk? :lol: :lol: :lol:
Azt szeretném még írni a mit Katának is a nyaralás előtt, hogy élvezzétek ki nagyon a nyaralést, mert jövőre már 3-man vagy esetleg 4-en mentek. És a szállás keresésénél már a bababarát szó lesz a legfontosabb :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy mostmár jó passzban vagy!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szezso: Nekem ez a "megvonásos vérzésnek" nevezett dolog 2-3 nap barna volt, aztán 1 nap nagyon-nagyon light-os piros (előző nap voltam vérvételen, és akkor még nem volt jó a hormonszint ahhoz, hogy elkezdhessem a stimulációt) , aztán még 1-2 nap barna. Amikor még nem volt jó a hormonszintem, a doki azt mondta, hogy ha másnap nem jön meg kicsit erősebben, akkor dupla Deca-t szúrjak reggelente, ha megjön, akkor elég egy. 3 nap múlva újra megnézték a hormonszintet, és akkor már jó volt. Ebből következtetve szerintem nem lehet baj, ha nem jön meg, csak gyorsabban lemegy a hormonszint a megfelelő szintre, ha igen. :)
denika
 
 


Szezso,
a próféta szóljon belőled, hogy mi leszünk a következő sikeres lombikosok (mondjuk más most nem is megy lombikra :oops: ), persze azért inszemes csajok beelőzhetnek még :wink:

Monic,
a Viola is nagyon tetszik. Nálunk elev kilőve a V betűsek, mert W-vel fog kezdődni a vezetéknév. A Cis kizárva, mert akkor W.C. :lol:

i.kata
 
 


Szezso: Jah, és igen, a Deca-t a stimu alatt is kell szúrni. A leszívás előtti napon még kellett adni , a leszívás napján már nem. Kellemes nyaralást Nektek! Pihenjétek ki magatokat nagyon-nagyon, mert jövőre nem lesz nyaralás! :wink:
denika
 
 


Szezso,
jó pihit!
Merre veszitek az irányt?

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: