Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa:
Nagyon jok a képek és édik a gyerekek.probálj meg nem idegeskedni.és pihizz sokat.Nekem nincs barna csikom a pocim alatt azért kérdeztem hogy az mindenki nek van?

Remélem mindenki jol van és sokat pihizek,majd jelentkezem.
vigyázzatok magatokra.

000kata
 
 


Sziasztok!

Jelentem, hogy mi még egyben maradtunk! :lol: Estére megind beindultak a keményedések, de aztán elmúlt.
Most megint vannak, de még nem rendszeresek. Remélem, hogy még húzzuk egy darabig!

gwini
 
 


Na,voltam a festékboltban, megkérdeztem őket mennyiért kevernék ki a nekünk tetsző babarózsaszínt és szikrát nem kaptam amikor mondta az ürge, hogy 30.000. Ft -ért csinálnák meg! :shock: :shock: :shock: Mondtam is neki udvariasan,hogy gyógyíttassa magát :shock: :lol:

000Kata
Én ugy tudtam,hogy olyan csík mindenkinek van , lehet hogy neked is nagyon halvány,mint nekem, és azért nem veszed észre,nem?
Aztán lehetséges h tévedek, és mégsincs mindenkinek :roll:

gwini
Örülök neki,hogy még egyben vagytok :lol:
Még egy darabig kitartás! :lol:
Állítólag a fekvéstől elmúlnak a jóslófájások :roll:

Megint kitör a frász az édességért :shock: pedig én nem vagyok édesszájú, évente max 2-szer eszem 1 szelet tortát,ennyi az édesség igényem :shock: na de most terhesen megörülök néha ugy kívánom a fini tortákat :shock: bizti édesszáju lessz a baba :lol: Ti is vagytok így néha ?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 

 
 

Sziasztok!

Lányok! Tudom már, hogy miért voltam tegnap olyan szarul és miért keményedett annyit a pocim. Már napok óta nem tudtam Wc-re menni és most sikerült! Hát meg is könnyebbültem! Sokkal puhább lett a pocim és nem is keményedik annyit.

Ancsa!
Nekem olyan csíkom nincs, ami a köldök alatt megy végig lefelé. Már a Nórival sem volt.
Mi már kifestettük a gyerekszobát Duluxal. 11000.- volt a festék. Már csak a bordűrt kell feltenni, ami Eperkés lesz( a meséből).
Mindjárt hozok egy képet róla, ha találok.

gwini
 
 


Ancsa!

Képet most nem találok, de beszúrom ide az oldalt!

Ez a szín van alul: (a bal felső sarkot nézd, ami ki van nagyítva)

http://www.dulux.hu/c_cs_scheme.shtml?n ... ia_falls_1

Utána jön a bordűr és ez a szín van felül:

http://www.dulux.hu/c_cs_scheme.shtml?name=rock_candy_3

De minkettő élénkebb, mint amilyennek itt látszik. Nagyon jó kis vidám színek lettek!

gwini
 
 


gwini
Biztos szép ! :lol:
Valami ilyesmire gondoltam én is :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Gwini:Örülök,hogy még egyben vagytok :D Én is ugyanazzal küszködök most mint te.Nekem se sikerűl wc-nem és eléggé kemény a pocakom miatta :cry: Pihenj sokat.

Ancsa:Nagyon aranyosak a gyerekeid :D Te is jól nézel ki a képen.Pocis képet majd teszel fel?Igazából mi hál istennek jól vagyunk csak a hányinger ne lenne :shock: Szegény kishugom elkapta a hányással,lázzal járó hasmenéses járványt persze ebből 2 nap alatt hál istennek kiment erre kijöttek rajta nagy piros foltok :cry: Így ki kellet hívni hozzá az ügyeletet,mert eléggé megilyedtünk :cry: A doki persze nem tudta,hogy mi lehet csak találgatott.Írt fel neki fenistil cseppet meg kálciumot.Erre tegnap délután még több jött ki rajta :shock: Én eléggé megilyedtem és be vittük a Heim Pál kórházba.Ott azt mondták,hogy elkaphatott valami fertőzést a strandon :shock: Így vigye az ember a gyereket a strandra.De kb.péntekre elmúlik majd neki csak adjuk a fenistil cseppet meg a kálciumot meg írt még fel neki valamit.Így a héten nuku ovi :cry: De sebaj a jó hír az,hogy ha minden jól megy akkor jövőhéten már költözködünk :D És akkor végre vége a rabszolgaságnak :D És majd pihenhetek ezerrel :D És ti,hogy vagytok?Remélem jól.Az azért nem semmi ár.Jól megmondtad neki :lol: Én amióta terhes vagyok azóta állandóan kívánom az édességet :oops: De most már olyan szinten,hogy ha nem eszek akkor eléggé rosszul tudok lenni :(

Aida:Az orvosod se komplett már neharagudj,hogy ezt mondom.Hát a helyedben én se venném be.Mond meg neki,hogy írjon fel másikat!Akkor próbáld meg,hogy nem szeded a magnéziumot pár napig.

Vera:Hát nem semmik ezek az orvosok :evil: Hogy lehet ilyen,hogy azt mondja biztos és még szívhangot se nézett meg semmit szinte :evil: Én bizti leüvöltöttem volna a fejét a helyedben.A lényeg,hogy elmúlt a feszülés és a vérzés is.Remélem így is marad.Szurkolok!!Pihenj nagyon,nagyon sokat!A szagokra én még most is érzékeny vagyok,de szerintem már csak akkor fog elmúlni,ha megszületik a babó :) Kellemes nyaralást!

Kata:Nekem is van halvány csík a köldököm alatt.Remélem erősebb nem lessz.Bár olajozom is így remélem jó lessz :D

Megyek pihenek kicsit.Remélem mindenki jól van!

További szép napot kívánok mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24
 
 


Reni

Csak egy jó tanács!
Vigyétek el a kidhugodat bőrgyógyászhoz! Mert mi ugyanígy jártunk 2 évvel ezelőtt a lányommal,azzal a különbséggel hogy nemcsak ő hanem én is elkaptam valamit a strandon , és a bőrgyógyász valami speckó krémet írt fel meg antibiotikumot mellé. Sajna a nevükre már nem emlékszem, de a lényeg hogy használtak.
meg az ilyesmihez jobban is ért egy bőrgyógyász,mint a házidoki :roll:

3 hónappal ezelőtt meg szintén pöttyös lett a lányom, a házidokival akkor se mentem semmire, a fenistil,meg a kálcium nem hatott,így megintcsak a bőrgyógyászhoz vittem el.
Akinek legalább sikerült kideríteni,hogy az új tusfürdőt nem bírta a lányom és attól pattogott ki! :shock: El is dobtam gyorsan és 1 hét kellett,de elmúltak róla a pöttyök.

Szóval ilyen is van,hogy az ember vesz 1 új tusfürdőt vagy testápolót, vagy akár új öblítőt és van amikor ettől is kipattoghatnak a gyerekek.

Nekem például azóta nincs gondom a wc-vel, hogy a dokim az írdatlan alacsony vérnyomásomra kötelezően elrendelte a napi 2, de inkább 3 kávét! Persze tejjel.
:shock: Azóta napi 2-szer is elrendezem a dolgom.
Állítja,hogy a nagyon alacsony vérnyomás miatt nem megfelelő a lepény vér és oxigénellátottsága,így a baba nem kapja meg a megfelelő tápanyagokat és oxigént és visszamaradhat a sulya a fejlődésben.
:shock: :shock: :shock:
Amikor utoljára voltam nála /26-27 hetesen/és megnézte Uh-án a babót, akkor állapította meg hogy nem fejlődött annyit,mint kellett volna :( így tök sok mindenről kikérdezett, és azt mondta hogy a nagyon alacsony vérnyomásom az oka.

Megjegyzem én nagyon meglepődtem, hogy kiírta kötelezően nekem a kávét, mert előtte sose halottam ilyet dokitól.
De azért szót fogadok neki és megiszom a baba érdekében. Rosszat nekünk biztosan nem akar. És hát orvos,csak tudja mit beszél.
Mindenestre mondhatta volna előbb is, mert féltem a kisasszonyt,nem szeretném ha az én alacsony vérnyomásom miatt maradna vissza a fejlődésben. Ugyhogy kíváncsi vagyok a következő UH-ra nagyon,hogy most már rendesen fog-e fejlődni,hogy iszom az előírt kávét.
Ti hallottatok már ilyet?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Elértem az orvosom és megbeszéltük ezt a gyógyszert, amit felírt. Most ajánlott egy másikat, de ez meg vérnyomás csökkentő és emellett lazítja a méhizomzatot. Csak az a baj, hogy nekem amúgy is alacsony a vérnyomásom (100/50) és nem tudom jó lenne-e. Mondjuk még így is jobban hangzik, mint bevenni egy olyan gyógyszert amire rá van írva hogy tilos tachycardia mellett..
Azt írta beszéljek a háziorvosommal, úgyhogy ma elmegyek vagy holnap reggel.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida
Hát ez már tényleg jobban hangzik,így,mint a másik gyógyszer.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


ancsa:
Te hogy hogy nem kaptál semmi olyan gyógyszert ami gátolja az idő előtti méhkontrakciókat?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida
Látod,ez egy nagyon jó kérdés :shock:
És fogalmam sincs! Nem tudok neked erre válaszolni! :shock:

Én csak a magnezii citritet szedem, igaz abból napi 6x1-et, az kb 3000 mg magnéziumot jelent naponta.
Régebben szedtem a Diaphilint,de azt már nem javasolja az orvos,így fel sem írta.

Mellette én csak vitamin pezsgőtablettát szoktam inni, abból is multivitamint,kalciumot meg vasat illetve napi 1 Pregnavit-ot szedek, mert alacsony a vasam, de ez tulajdonképpen terhesvitamin csak.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa!
Hát nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, de a pulzusom meg magas, így én nem ihatok kávét. Remélem, hogy azért a Manó fejlődik rendesen. De nekem a Nórival is ilyen alacsony volt és mégis 3350-el született a 39. héten.
Most én is kaptam volna olyan gyógyszert, ami gátolja a méhösszehúzódásokat, de azt mondta a dokim, hogy az még jobban levinné a vérnyomimat, így nem adott.

gwini
 
 


Diaphilin nevű gyógyszert miért nem tanácsolja? Én most tök tanácstalan vagyok, hogy valóban szükségem van ezekre az erős gyógyszerekre. A Diaphilin nagyon hasonló hatásmechanizmusú mint amiket nekem írt a doki..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


gwini:
Nekem is hasonló a helyzetem. Alacsony vérnyomás, magas pulzusszám. Neked milyenek szoktak lenni az értékeid?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


gwini
De nekem 90/60 meg 80/60 a vérnyomásom! Ilyen brutál alacsony!
A pulzusom nekem is magas, azt mondta ha nem bírom a kávét,akkor igyak fekete vagy zöld teát, mert ugye az is megemeli a vérnyomásom.
Gondolom azért aggódik a fejlődése miatt,mert koraszülésre számít, s nem mindegy az sem,milyen súllyal születik majd meg a kisasszony.
Remélem én is,hogy behozza a lemaradását. Kiderül a következő UH-án. Már várom.
Keményedések elmúltak?

Aida
Nem tudom miért nem tanácsolja a Diaphilint! :shock:
Mikor nála voltam, annyira megijedtem hogy közölte a méhszájam nyitva van,hogy ezt el is felejtettem tőle megkérdezni.
Még a táppénzemhez szükséges orvosi igazolást is otthagytam zavaromban. :wink:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Aida! Ancsa!

Nekem kb 80/50, 90/60-as a vérnyomásom. Ez mindig ennyi! A pulzusom pedig: kb. 90 és 110 között mozog. Én is próbáltam a kávét, teát és a kólát is, de egyik sem vitte feljebb a vérnyomásomat.

gwini
 
 


Tényleg jó alacsony gwini. A pulzusom nekem is 90-100 között mozog, de a vérnyomásom picit magasabb 95/50 v 100/55 körül. Nem baj lesz ez még így se ha vérnyomás csökkentőt fogok szedni..:)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok.

Szép jó reggelt mindenkinek. Remélem mindenki jól van.

Este beszereztem a tescoban a lányomnak a hiányzó füzeteket,ilyesmit. /Autóval mentünk,párom cipekedett,ugyhogy nem sétáltam sokat/ Hát választék nuku volt, azért összességében mégis sikerült jó sokat fizetnem. :lol:

Ami vígasztal,hogy vettünk a kisasszonynak egy együttest / kombidressz,rugi,sapka,előke,cipő/ :lol:
Meg egy termos anyagu nadrág-kardigán együttest. :lol: Édik nagyon. :lol:

Többiek,merre vagytok?
Tessék jelentkezni,mi van veletek! :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Jó reggelt!

Még mindig egyben vagyunk! :lol:
Ma este megyünk újra Nst-re. Kíváncsi leszek, hogy milyen fájásaim vannak!

gwini
 
 


gwini
Hát én is kíváncsi vagyok! :lol: majd hamar megöregszem :lol:
Mindenestre majd írj,hogy mi van veletek! Én továbbra is drukkolok, hogy maradjon még bennt Laura baba egy kicsit,mert az neki csak jó.

Megyek bedörgölök pár barackot, úgy megkívántam :shock: :lol:

2 hete nem nőtt semmit a haskörfogatom :( remélem azért fejlődik a kisasszony......

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok.

Ancsa: nekem is alacsony volt a vérnyomásom 95/50- és azt mondta a doki hogy kávézzak igy napi 1-2 kávét iszok és igy a vérnyomásom már 114/70 de viszont a pulzusom 102 ez meg magas .Hát nemtudom melyik a jobb .Na mind1,ez mindenkiné máshogy van ezek szerint.

Mindenki vigyázzon magára és jo hétvégét!!!!

000kata
 
 


ancsa:
Te elmész Tescozni?? Az tök jó, akkor én is elmerek menni. :D

gwini:
Kérünk beszámolót mi volt az Nst után.

Ma voltunk a háziorvosnál. Sajnos nem nyugtatott meg jobban, sőőt most már végképp nem tudom mi van..

Tehát fel kellett volna vele iratnom a nőgyógyászom szerint azt a vérnyomás csökkentőt(cordaflex) mivel az nem okoz tachycardiát. El is mentem szépen, csakhogy a háziorvosom kb. "a képembe röhögött", hogy :
"Ilyet kér bármilyen kolléga is? Ezek a gyógyszerek, mint pl. a cordaflex átjut a placentán és ráadásul a baba vérnyomását is csökkenti. Én ugyan nem írok fel semmit, ami a babának káros és a hátrányára válhat. Ha nagyon kell szedni bármit is, akkor is a spiropent, de mivel Önnek tachycardiája van csakis kórházi gyógyszer beállítás után.. De én a pihenést, semmi stresszt és a magas magnézium adagot javaslom, ezzel ártunk a legkevesebbet annak a babának."

Na most ehhez szóljak hozzá. Végképp elkeseredtem, most akkor mi is lenne jó annak a babának vagy mi nem. Most nem tudom mit csináljak, hívjam fel az orvosom és mondjam meg, hogy nem kaptam cordaflexet és írja fel ő. Dehát ezek után miután már orvosi felvilágosítás után tudom hogy árt a babának a gyógyszer?! :shock: Vagy mondjam azt, hogy köszönöm szépen én inkább nem szednék semmit, pihenek továbbra is és majd kikötök a kórházba ha a komolyra fordul?! Akkor meg mindig magamat átkoznám.. Te jó ég! Bele fogok őrülni, az előbb sírógörcsöt kaptam. Tudom a pozitív beállítottság, meg a jó hozzáállás. Én imádom kicsi Noelt és nagyon várom, de úgy érzem, hogy az egyik orvos nem vesz komolyan, a másik meg kísérleti nyúlként kezel engem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida
Muszály,lányomnak iskolába kell mennie, nem mehet tanszerek nélkül :shock: Amugy meg autóval mentünk,szóval csak liften lementem a ház elé, hazafelé meg szintén liften fel :lol: A taxi meg a tesco ajtajánál tett ki szintén.
Ennél többet megyek,ha megyek a dokimhoz, amit szintén muszály,mert házhoz nem jön. :lol:

Ezekhez a gyógyszerekhez sajnos nem tudok hozzászólni,mert én egyiket sem szedem.
Mindenestre én felhívnám a dokimat és elmondanám neki,mit mondott a háziorvos. :roll:
Vagy azóta már beszéltél is vele? És mit mondott?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Ancsa:Nem a háziorvos írta fel ezeket neki,hanem a Heim Pál kórházban mondták,hogy ezeket szedje és hál istennek bevállt mert már alig van rajta pár pötty.Nálam sajna a tejes kávé vagy kávé szóba se jöhet,mert nekem magas a vérnyomásom szedek is rá gyógyszert.Napi 4x1-et.Így is emelve lett,hogy minnél tökéletesebb legyen.De végre sikerűlt wc-re mennem ettem barackot és csináltam mellé pudingot és egyszerre megettem és bevállt :lol: Remélem én is,hogy szépen fejlődik a kiscsaj.Szurkolok nagyon!Bizti nem akar rosszat.Szoktak felírni ilyenkor kötelezően kávét :) Egy kicsit legalább kimozdultál otthonról :D Lányod várja már a sulit?Fiad még oviba jár ugye?

Aida:Hát nem irigyellek téged a te helyedben én se tudnám,hogy most akkor mi a helyzet. :cry: Szerintem egy kicsit erőteljesebben kéne fellépned és akkor remélhetőleg megoldódik minden.Szerintem inkább pihenj sokat az tuti nem árt senkinek.És ne idegeskedj!Az neked se jó meg a babának se.Tudom nehéz,de próbálj meg pozitívan állni a dolgokhoz.Remélem hamarosan minden rendbe jön.

Gwini:Örülök,hogy egyben vagytok :D Még Laura baba nyugodtan bent maradhat jó neki bent bizti :D Majd írj,hogy mi volt.

Mi is jól vagyunk hál istennek :D Tegnap eléggé kemény volt a pocim,de kiderűlt,hogy a wc hiánya miatt volt :) Mostanában nem keményedek annyit remélem ez már így is fog maradni.Persze pihenek amennyit csak tudok.Alig csinálok valamit. :oops: :wink: :D Már csak pár hét és megyek megint 4D-re már nagyon várom.

Remélem mindenki jól van!Vigyázzatok magatokra és a babókra!

További szép délutánt kívánok mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24
 
 


reni:
Te mit szedsz a keményedésekre? Csak magnéziumot?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida:Igen én csak magnéziumot szedek rá.Meg sok pihi :)

Kép
Kép
reni_24
 
 


Voltak görcseid is vagy csak keményedsz?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Reni
Örülök,hogy jobban van a kishugod! :lol: nem tudtam hogy a Heim Pál kórházban voltatok,azt hittem a körzeti dokinál.
Multkor én is a Heim Pál kórházban voltam a kisfiammal, amikor is itt Tatabányán nem tudtak mit kezdeni a fülével és 4 hétig folyt belőle a vér meg a genny :cry: Ez pont a terhességem elött volt, azóta már rendbe jött. :lol:
Magas vérnyomás nem jó. Mit szedsz rá?
Lányom már a 2. osztályba megy :lol: igazi kis nő, imádja az ékszereket :lol: most lessz 8 éves Szeptemberben,ugyhogy meg is lepem valami ékszerrel,az tuti tetszik majd neki :lol:
Fiamnak ez lessz az utolsó éve az ovodában,mert évvesztes,de ha nem lenne az,akkor se engedném suliba, olyan kis kelekótya még, kell neki még az az 1 év nagyon :wink:

Az nagyon jó hogy kevesebbet keményedsz :lol: maradjon is így :lol:
Mikor mész 4D-re? És hova?
Biztosan már mondtad,de olyan feledékeny vagyok, :oops: kisfiad vagy kislányod lessz?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Aida:Sajna görcseim is vannak,de szerencsére már nem olyan sűrűn.Valószínű a pihenés miatt lett kevesebb.

Ancsa:Szegénykém :cry: Hál istennek,hogy rendbe jött neki. :D Dopegytet szedek rá.Elis hiszem,hogy imádja az ékszereket az én kishugom is oda van a nőcis dolgokért már most mi lessz később :lol: Az én kishugom is évvesztes ő is jövőre megy iskolába.Rá is ráfér még egy év :wink: Hát remélem,hogy így is marad.Ha minden jól megy akkor szeptember 12.én megyünk :D Már nincs olyan messze :D A Genesisbe megyünk ott voltunk 20 hetesen is és nagyon aranyosak voltak :D Remélem a kis drágám most majd többet mutat az arcocskájából.A lábacskáit mutogatta a múltkor az is nagyon édes volt :D Kisfiunk lessz :D És te,hogy vagy?Remélem jól.

Kép
Kép
reni_24
 
 


Szeptember 12-én lessz a lányom 8 éves :lol:
Akkor nemcsak nekünk,nektek is nagy nap lessz az :lol:

Ma valahogy görcsöl a pocim :( lehet megint jön valami front és azt érzem? :shock: a fene se tudja

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Micsoda véletlen :D Igen az biztos,hogy nekünk is nagy nap lessz :D Az nem jó :cry: Igen jön a front :cry: Lehet,hogy azt érzed.Remélem hamar elmúlik.

Kép
Kép
reni_24
 
 


Azt hiszem én megyek kicsit lepihenni,mert még takarítanom is kéne kicsikét :( Próbálok mindent apránként megcsinálni,hogy ne erőltessem meg magam.

Vigyázzatok magatokra és a babókra!

További szép estét nektek!

Reni

Kép
Kép
reni_24
 
 


Helyes reni! :lol: csak óvatosan,apránlént! :lol:
Meg aztán gondolom el se szalad a munka, hanem megvár,sajnos. :roll:

Én is pihizek,várom apát, vele szeretnék kajcsizni,de ha nem jön hamarosan,nem bírom ki,mert farkaséhes vagyok :shock: 1 hete rendesen megjött az étvágyam :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


ancsa:
Még nem beszéltem az orvosommal, péntekenként este 7ig rendel és már tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor hiába hívogatom, nem veszi fel.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Kíváncsi leszek mit mondd neked, mert ebben a sok gyógyszerinfóban tényleg nem lehet eligazodni :?

Olyan fülledt meleg van lányok, :? engem megvisel nagyon :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


dawn- ról tudtok vmit? Írogatott ide, de már 15-e óta nem írt. Miért?

Hívtam az orvost, de még nem vette fel. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida
nem tudom miért nem ír :roll: Biztosan elfoglalt nagyon :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Tényleg ancsa mindig kérdezni akartam csak elfelejtettem eddig:) hány éves vagy? Gondolom annyira nem fiatal mint én. Én kicsit túl fiatal is vagyok a mai kismamikhoz képest:)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Nem titok,sajnos már 30 leszek nemsokára :(
Jobb szeretnék még csak 20 lenni :lol: :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az Nst-ről. Most is volt 2 fájás de nem tudom mekkora, mert elég szarul mért a gép. Aztán a szülésznőm inkább megvizsgált és a méhszáj változatlan: 1 ujjnyi. Jól bírja ezeket az erős keményedéseket!
Vasárnap este megyünk legközelebb a kórházba a dokimhoz. Akkor ő fog vizsgálni. Most hazafelé elég erős fájásaim voltak és még vannak is. Remélem, hogy azért éjjel nem kell visszamennünk.

gwini
 
 


ancsa:
Akkor Te még nagyon fiatal vagy! Örülök. Nagylányodat akkor Te is fiatalon szülted!?
Felbuzdultam és elindultam én is Tescozni.:) A pocimat végig nehéznek éreztem, dehát ilyen ez ha benne van egy félkilós gyerek és az ember lánya 47 kg. :D
Orvosom nem vette fel, írtam neki, de még nem válaszolt. :(

gwini:
Lehet épp kibújni készül a Kismanó?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida
Mihez képest, igen :lol: mihez képest,nem :(
Igen,fiatalon szültem a lányomat, nem volt betervezve,de így alakult. :lol:

gwini
Vigyázzatok magatokra! Remélem már mulóban vannak a josló fájásaid!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Jóéjt mindenkinek, sok pihenést, kevés keményedést!:)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


ancsa, most írt vissza az orvosom, abban maradtunk, hogy akkor egyelőre magnézium és ha panasz van jelentkezem. Tök jó hogy nem kell szednem durva gyógyszereket egyelőre. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Na most aztán meglepődtem..
Nekem akinek mindig is 100/50-es átlag vérnyomása volt, most 140/107-et mért a gép... Vajon miért ugrál így a vérnyomásom??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Még egyben maradtunk! Éjszakára elmúltak a fájások. Remélem, hogy holnap este sem akarja majd megindítani. Én még a jövő hét végéig szeretnék egyben maradni! Akkor már nyugodtabb lennék. Lehet, hogy rábeszélem a dokimat holnap este egy UH-ra, mert aggódom, hogy 1 hete még csak 2370 gr volt a súlya.

Aida!
Nekem is nagyon nehéz a pocakom! Én is 45 kg-ról indultam! Most vagyok 61 kg. Remélem, hogy itt már megállunk!

gwini
 
 


gwini:
De Te a 37. hétben vagy én pedig a 22. hétben. :) Nálad természetes, nálam meg a gyengeség jele, hogy már most alig bírom cipelni azt a fél kilót a pocakomban.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida!

Ne aggódj! Majd folyamatosan hozzászoksz az egyre nagyobb pocakhoz. Jó, a vége az már tényleg nehéz lesz. Én már nem tudnék végigsétálni egy Tescot, de még egy kisebb közértet sem. Csak a lépcsőn megyek fel este a hálóba és majd kiköpöm a tüdőmet! :shock:

gwini
 
 


De így fekve nem nagyon tudok hozzászokni. Csak azt veszem észre, hogy minden héttel nagyobb súlyt viszek és fogalmam sincs hogy kéne tartanom a pocit, mivel nem sétálgatok csak a lakásban. Ráadásul a kiskrapek még hajlandó már most nagyobbra nőni, mint kéne. Az átlag 400 grammhoz képest, ő 465 gramm volt 21hetesen+2naposan. A feje jó nagy az húzza a gyereket, remélem szép nagy fejű gyerek lesz és remélem a sok észtől lesz ilyen.:)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?