Szasztok Csajok!
Még mindíg Keurus vagyok
Először is gratulálunk Holkáéknak! Minden jót nekik!
Apukának : kitartás, csak pár évet kell várni és fürcsi helyett lehet megint sörözni a cimborákkal(persze ha csak a gyerkőcöt is viszed:) )
Vagy akkor már lehet hogy ő visz...
Szóval ígértem egy részletesebb beszámolót.
Hétfőn este szarul érezte magát Lanta, ugy 8 körül este.
Kicsit később jött Vuk, aztán egyre sűrübben, majd ugy gondolta beköltözik a fürdőszobába.
Természetesen Vuk-kal együtt Lanta is.
Picur mindíg megriadt a Vuk-ra én meg a picurra.
Szóval senki nem aludt.
11 körül telefonáltam ügyeletre, jöttek is 1 stamesz B6 a seggbe, (szuri) azzal az instrukcióval hogy ha 1 óra mulva nem jobb akkor irány kórház.
Hát szuri után sem lett jobb, sőt jött az egész rókafamaily.
Hamar telefon az anyósomnak, jött is mint a gyorsposta, közben hivtam a mentőket, mert a kétülésesben nem birta volna ki a korházig.
Hála istennek a mentők együtt érkeztek a rendőrkkel akik egy fél perces szirénával üdvözölték őket.
Igy már az utcában sem aludtak. hihih
A rendőrök csak erre jártak tök véletlenül, nem célirányosan mikor nyúzom a feleségem, és késsel kergetem az udvaron.
Szóvalfél 1 kor mentőbe Lanta be, még szerencse hogy volt összepakolva némi cucc a szüléshez, hamar kiegészít ezzel azzal, tűz a mentő után. A harmadik kanyarban eszembejutott hogy semmi irat nincs nálam ráadásul nyélgázon megyek a mentő után. Biztos megdícsértek volna ha megfogynak
No de sebaj, százzal gázzal a kórházba ott is a belgyógyra.
cigiszünet........................(Nektek nem!!!!)
Na a belgyógyon vérvétel infuzió (0,9% fiziológiás sóolgat) kiszáradás ellen, intravénás B6. azt monták ettől jobban kell lennie.
Közben természetesen Vuk is ott volt.
Vérminta el leborba, Lanta fel a nőgyógyra, Lantára az nst.
Babával minden ok mondta a néni ott.
Pff hál' Istennek.
Majd 4 körül megjelent a doki is aki megvizsgálta a vérvétel eredményeinkt és az nst- végignézve : A feleségének fájdalmai vannak ugyhogy ittmarad.
Összenéztünk. Rendben hogy én nem tudtam hogy fájásai vannak de hogy Lanta sem..... hmmm.....Picuri randalírozott bent. Azzal szórakozott le tudja e rugni az nst érzékelőit.
Mindegy dokibácsi azt monta marad akkor marad.
Közben itthon Koncsival anyós aki 4 re ment volna nyitni a boltot, szólta a kollégenőjének hogy nem tud menni, (akinek a fia vette fel a telefont) de hogy teljes legyen, a kassza meg náluk van otthon, azért menni kéne. Így hát apósom is kivette a részét.
Kis idő múlva beszéltem a dokival, azt mondta hogy valami virusos nyavajó lehet. Kapott is megint infuziót meg egy halom valamit amit nem láttam,csak hogy sok szines üvegből pancsolták össze pedíg erősen néztem.
Majd berakták a szülészeten a vajúdóba . Még szerencse hogy nem szült senki
.
Kicsit simiztem,ápolgattam majd elzavart a tescoba...
ilyen korán még sosem voltam de legközelebb is ilyenkor megyek.Rajtam kívül a kutya sem volt.. Ásványviz, keksz, nekem egy kis energy célirányosan fizetve 4 perc!
Nem ám 1 cumiért és 2 óra!! ugye?
Vissza kórházba, majd némi bucsúzkodás és 6 körül irány haza.
Az első nap húzós volt a nem alvás miatt de anyósom segített sokat , meg Lanta barátnője du.
Tegnap du szarul volt egy kicsit de az éjjeliekhez képest sokkal jobban. infuzió még volt. Pocak is keményedett.
Koncsival megvacsiztuk pancsi és fekvés 2 körül megébredt de gyorsan lereagáltam és reggel 8 körül ébredt. Ő is megérezte az éjjszakázást.
Lanta ma már egész jól volt, evett is egy keveset, az ereje még nem az igazi. Nem tudom mikor engedik haza, mi a Koncsival elvagyunk marhajól. Holnap megyünk kirándulni a cimborámhoz a műhelybe, megnézzük a rossz tütüket
Na megyek mert holnap is nap lesz.
Vigyázzatok magatokra!! holnap ha lesz változás írok.
Szasztok csajok!
Keurus