Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Géphez jutottam!

Lányok! elég érekesen alakulok. A hőm még mindig magas, még ma is 37 volt. Ha nincs bébi, a hőnek mikor "kell" leesnie? Nekem elvileg holnap jönne piri. A hasam akkora, mint egy dinnye, még soha nem volt ilyen. Rengeteget pisilek, éjszaka is többször ki kell mennem. De jó lenne már tudni, hogy mi van?

Zsuzska!
De jó Neked, hogy még él a nagymamád!!!! Sajnos nekem már egyik sem. :cry: Nagyon boldog szülinapot a nagyinak!!!!!

Encike! Hogy vagy? Tünetek? Tesók tudják már, hogy útban a bébi?

Csucsu! Nagyon drukkolok Neked!

Puszi mindenkinek!
Amint tudok, újra jövök!
Edit
pedi
Kalocsa

Pedi: Köszi a drukkot de ma délben megjött :( Na mindegy majd a következő hónap sikeres lesz :)

Kép
csucsu05

Pedi!
Tünet: álmosság, álmosság és álmosság.
Anno nekem is sokat kellett pisilni és olyan égető érzés is volt, de csak 2 napig.
Amugy jol vagyok, tesok és anyuék még nem tudják, majd ha uh lesz akkor mondjuk el.

Az apuka körülményekhez képest jol van, de ahogy ott hagyott az anyuka a házban mindent, még ugyanugy van.
Trombozisos volt és ez is oka lehetett a halálnak meg a nyilt seb, szoval sok minden tényező volt.
encike 2

pedi szerintem készítheted a tesztet!nekemis ezek a tünetek voltak májusba s lám volt is baba kis ideig! :(
Istenem annyira sajnálom az apukát!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt mindenkinek!

Mindjárt vissza olvasok, kis termelők:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pedi!
Hol vagy????
encike 2

Sziasztok!

Végre gépközelben ismét :lol: :lol: :lol:

Csucsu!
Nem készültünk semmi különössel maminak. Egy szép cserepes virágot vettünk neki, amit majd ki tud ültetni a kertbe :lol:
Pirit lelőni :evil: :evil: :evil: :evil:

Szilvi!
Köszi, mindent bele adtunk :oops: :lol: 8)

Edit!
Szerintem tesztelj nyugodtan egyet…. Tuti ott van a pocidban a babó :wink: :lol: 8)

Encike!
Editék is nyaralnak :idea: [/b]

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nem jártatok erre?
encike 2

lányok mi ez a pangás?????????? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Halihó!

Éppen lecsóhoz készülök elő a változatosság kedvéért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nita!
Küldhetem???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska jöhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!!!!
apuéknál is lecsó volt tegnap előtt de abbol nem tudtam enni mert olyan szinten erős volt hogy belenyalni se tudtam pedig én imádom az erőset de ez már tul tett az én határaimon!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na én nem teszek bele... de van itthon apának... ő majd magának tesz bele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

na az jó ha tud külön beletenni magának! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is imádom a lecsót! Valamelyik nap csinálok is :)

Kép
csucsu05

én holnap ha hazajövünk palacsintát csinálok! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hááááááááááát... ebbő lazért másnak nem adnék..... valahogy nem sikerült olyan finoman, mint szokott :roll: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

a lecsót nem tudod elszurni bizti nagyon fini lett!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én holnap csirkét sütök. Lehet megyünk Debibe, de d.u. a párom szolgálatban lesz és haza kell jönnünk.

Tanácsot szeretnék kérni. Tesomnak van/ volt barátnője nagyon irányitja öcsémet és teljesen rossz ez a kapcsolat. Szerintetek én beleszoljak, mivel látom, hogy már nem müködik köztük, vagy haggyam, hogy tesom tönkre tegye magát?
De ha szolok én leszek a rossz, ha nem meg ....
Mit tegyek?
encike 2

szerintem mond el neki a te véleményed és ha meghallgatja ill megfogadja akkor jó ha nem akkor nem!
Mást nem tudsz tenni! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike: Próbáld a tesóddal a beszélgetést erre a kapcsolat témára terelni. És ovatósan kérdezzgess tőle neki mi a vélemyéne stb. Majd mond meg ha ő kiváncsi akkor te elmondod te mint kivülálló , hogy látod. Ha egy véleményen vagytok akkor elmondhatod neki, hogy lépjen ki a kapcsolatból mert tönkre megy benne és te neki akarsz jót.
Szóval csak ügyesen és tapontatosan jöjjön ő rá mi a teendő. Max vezessd rá.

Kép
csucsu05

csajok mindenki a tűzijátékra ment? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én tv-ből nézem, itthon!
encike 2

sajna mi is tv-ből nézzük! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mi is a tv-ben nézzük. Nem hat meg nagyon engem. Na meg kis gyerekkel nem is szabad kimenni. sajnos nagyon sok felelőtlen szülő van. Mert nem a vihartól kell félni hanem az emberektől. Sjanos nem nagyon tudnak viselkedni. Na meg akkro mikor a tűzijáték van már aludjon gyerek.

Kép
csucsu05

Halihó Csajok!

Sajnos megjöttünk a nyaralásból! Szuper volt.

Kedden csináltam egy tesztet, negatív lett, totál negatív, lehet, hogy tl korán csináltam, nem tudom.

A hőm egész a mai napig 37 vagy e feletti volt, ma 36.9. :? Szerintetek ez még magasnak számít?

Piri sehol. Most megfogadtam, hogy vasárnapig még várok, és ha addig se jön, akkor csinálok egy tesztet. Akkor leszünk 3hónapos házasok! :lol:

Puszi mindenkinek!
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Jelentem én is megkezdtem éves rendes (jól megérdemelt :D) szabadságomat!
Jelenleg úgy gondolom, hogy a kedves munkatársaim, főleg HP forrnak a dühtől, mert kb. ké A4-es oldalt írtam tele nekik, hogy mit kell megcsinálniuk amíg nem vagyok! :lol:

Tegnap a nővéremnél voltunk Szentendrén. Nagyon jó volt! Sütögettünk (isteni lett! :D) jókat beszélgettünk, és újra raktam a számítógépét, mert kész KO. volt!
Aztán haza felé jövet egy picit néztünk a tűzijátékból, aztán spuri haza.
Mostan a szokásos női teendők várnak rám, mint a mosás, takarítás és főzés, de inkább ez, mint, hogy bent legyek az irodában! :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81

Sziasztok!

Mi egész nap szinte kis sem másztunk az ágyikóból.... filmeket néztünk és szerettük egymást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán este lementünk sétálni barátokkal. Majd ismét ágyikó és puding :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja, mi is tévéből néztük a tüzijátékot :lol: :lol: :lol:

Pedi!

Üdv itthon..... nagyon drukkolok, hogy vasárnap ott legyen az a bizonyos 2. csíkocskád :!: :!: :!: +++++++++++++++++++++++++

Anda!
Szabin vagy? Meddig?
Jól tetted, hogy kiosztottad a munkát :wink: :lol: 8)

Nita!
Hát tegnap tettem virslit még a lecsóba.... feljavította a helyzetet :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anda!

Nagyon jó pihenést kívánok Neked! Töltsd hasznosan az időt. lehetőleg aktív pihenéssel! :wink:
Egyébként, most hol tart a ciklusod?
pedi
Kalocsa

Zsuzska!

Egészen jól alakul a hőd!!!!
pedi
Kalocsa

Köszi PEdi!
De ebből nem lesz semmi most.... nemis baj.... két hét múlva megyünk Horvátba, legalább nem kell az utazás miatt izgulnom :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pedi!
Nagyon sajnálom, de később hátha ott lesz még a csikocska. Drukk!!!!!

Zsu!
Akkor jo volt a tegnapi napotok!

Azon tanakodom, hogy jöjjek táppénzre vagy vegyem ki a szabikat? Jelenleg nov. 1-ig gyesen vagyok.
encike 2

Encike!
Én úgy gondolom, hogy a szabikkal jobban járnál, de inkább kérdezz meg valakit, aki bérekkel koglalkozik :shock: :roll: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És boldog 6. hetet nektek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Encike!

Csatlakozom Zsuzskához!

Boldog 6.hetet! :lol:
pedi
Kalocsa

Edi!
Hogy érzed magad????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Zsu:
szeptember 04-ig vagyok szabin! :D :D :D :D :D :D :D

Pedi:
Úgy lesz! A szabadságot azzal kezdtem, hogy kimostam, most tartok a 3. adagnál. (Na jó, ezek takarók voltak, amik már nagyon porosak voltak! :) )
Ciklusom:
háááát mostanában (ma-holnap) várható PÉ de szerintem nem lesz belőle semmi! Bárhogyan is próbálok a dologgal nem foglalkozni, valahogy mindig bemászik a fejembe a babaprojekt ügy.....

Kép
anda81

Zsuzska!

Köszi a kérdést, elvagyok. Enyhe depi amiatt, hogy újra itt kell lennem, de lassan vége a napnak.

Ma semmi különös érzésem nincs. Annyi, hogy sokat járok pisilni, de ez betudható annak, hogy nagyon sós volt az ebédem. Azóta lassan elfogy másfél liter víz.

A pocim tegnap is mai fájdogált, de nem vészes, viszont a derekam az kezd aggasztó lenni. Pont egy éve állt be úgy, hogy nem tudtam kiegyenesedni. Párom vitt az ügyeletre, szuri és csak pár nap múlva lettem jobban. Most megint ilyesfajta érzékenységet tapasztalok rajta. :(
pedi
Kalocsa

Jobbulást derekadnak!!!!!
Vigyázz magadra, nem egészséges a sok munka :roll: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pedi: Javulást a derekadnak akkor.

Encike: Szerintem aszabikkal kezdj én úgy tudom. De kérdezz rá azért valakire. Mi van ha gyesről mész táppénzre. Ez engem is érdekelne. Ha most elmész majd táppénzre akkor az is munkaviszonynak számit és megkapod a gyedet majd??

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Ma reggeli hőm 36.7.... Mondjam a többit, vagy kitaláljátok?
Ez van! :(
Csak azt nem értem, hogy miért kell ezért mindig így szenvedni?
Jöjjön meg és múljon el, ez olyan nagy kérés, hamár úgyse várom a "kis drágát", akkor még fájnia is muszáj?!!!
És ma még a főnök is jön! Csupa jó dolog egy napra, na, mindegy, reméljük gyorsan vége lesz a mai napnak, bár én holnap is dolgozom. :(

Azért mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!!
pedi
Kalocsa

Drága Edi!

Ölellek!!!!!
Pirinek meg :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hát ezt nem értem én sem..... ha jönnie kell pirinek, legyünk túl rajta mihamarabb és kezdődhet az új hónap.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Zsuzska!
Neked megvolt a vérvétel?
pedi
Kalocsa

Megvan az első aranyérmünk!

Nem hiába névrokon. :lol:
Végre egy kis boldogság!!! :lol:
pedi
Kalocsa

Igen, levették. Majd szept 15-én tudom meg az eredményeket a konzin.

Miből lett aranyunk????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vajda Attila nyert kenu 1-esben 1000m-en :lol:
pedi
Kalocsa

Hurráááááááááááááááááá :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

pedi ne keseredj el :roll: :lol: fel a fejjel !felejcsd el kicsit a baba témát és hidd el ott is lesz a baba utána a pocidba!ezt én is tapasztaltam a mátémnál!!!!!! :lol:

Éljen az első aranyérem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi csajok!

Annyira aranyosak vagytok!

Mostmár jobb is egy kicsit, kevésbé fáj a pocakom, úgyhogy innentől kezdve nem fog bántani a dolog.

Nita!

Neked végül megjött már?
pedi
Kalocsa

Pedi: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Pirit sajnálom! De hidd el eljön az az idő mikor piri elkerül és boldogan írod a teszt zebrás lett:) :)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?