Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

honey,minyu,eszike és még aki rakott fel: szépek a pocakos képek : )

petra: én eddig kétszer voltam nst-n, de nem volt gond. Viszont volt bent ma egy másik kismama ,na hát az őgépével folyamatosan probléma volt. Kihagyott egy csomószor, nem érzékelte a baba szívhangját, szegény már egy kicsit stresszes volt, aztán volt egy másik neki pl. meg is kellett ismételni, annyira rossz lett. Szerintem annyira elavultak már ezek a gépek, ne parázz,nincs semmi gond. :)

szeder: hát sok szerencsét nektek péntekre. Ügyes légy!! Megy a drukk ezerrel :)

Kép
csehi77

sziasztok!

honey,minyu,eszike és még aki rakott fel: szépek a pocakos képek : )

petra: én eddig kétszer voltam nst-n, de nem volt gond. Viszont volt bent ma egy másik kismama ,na hát az őgépével folyamatosan probléma volt. Kihagyott egy csomószor, nem érzékelte a baba szívhangját, szegény már egy kicsit stresszes volt, aztán volt egy másik neki pl. meg is kellett ismételni, annyira rossz lett. Szerintem annyira elavultak már ezek a gépek, ne parázz,nincs semmi gond. :)

szeder: hát sok szerencsét nektek péntekre. Ügyes légy!! Megy a drukk ezerrel :)

Kép
csehi77

Sziasztok!
Még mindig egyben vagyok!
Most jöttem meg bevásárlókörútról, remélem az utolsóról, mert nagyon nyögvenyelősen ment már. De beszereztem a homeos bogyókat, és a málnalevél teát, úgyhogy ma elkezdek fogyasztani mindent.

Szeder: gyors, fájdalommentes szülést kívánok! Várjuk a híreket!

Gwini: Atyaúristen, mekkora pocak. Nem is láttam még ekkorát! A 3. kép nagyon édes, annyira megható!

Bejci: szerintem a mi gyerekszobánk a legeslegkisebb a világon. Kis méretű másfeles panel kisszobája, gondolhatod. Én is gondban voltam/vagyok a berendezéssel. Ráadásul a hatalmas gardrob-szekrény is csak ott fért el, azért Noéminek csak egy ágyikót, pelenkázót, és egy mini-kanapét tudtunk bezsúfolni. De lépni sem lehet. A pelenkázó lábaira meg kerekeket kell szerelni, mert abban van a kiskád is, és állandóan forgatni kell, mert más irányból lehet pelenkázni, és más irányból lehet fürdetni rajta/benne. Toligálni kell, hogy elférjünk. Ha én bemegyek a szobába, akkor más már nem fér oda. De hát sajnos egyelőre ez van.
A kezeim nekem is állandóan fájnak. Nem tudom miért? Ránézésre nincsenek megdagadva, de ha ökölbe szorítom, annyira fájnak, mintha egész nap valamilyen kemény fizikai munkát műveltem volna velük.

Sziszi7: Nekem is, és úgy olvasom többieknek is nagyon jól bevált a Tőzegáfonya kapszula a vizesedésre. Nem tudom nálatok lehet-e kapni, mert itt nálunk is kb. fél éve hozták forgalomba. Nekem még az urológusom ajánlotta, mert állandóan kövem volt, meg hólyaghurutom. És szedem most is terhesség alatt, mert féltem, hogy ha abbahagyom, akkor valami vesegondom előjön, és akkor vége a világnak. Egyszer 2 hétre leálltam vele, mert elfogyott, na akkor el is kezdett dagadni a lábam. Aztán gyorsan beszereztem, elkezdtem szedni, és következő napra lement a dagadás. Azóta is beválik! Próbálj meg beszerezni!

Monee: én is elmondhatom, hogy az utóbbi 1-2 napban rettentően fájdalmasak a rúgások, mocorgások. Komolyan én is azon gondolkoztam, hogy néha annyira feszít, hogy tuti következő pillanatban szétfeszíti a burkot, és szülünk. Tegnap este is annyira betámasztotta magát ott lent, hogy csillagokat láttam, szinte már szédültem, annyira fájt. És az Istennek nem akart elmászni onnan. Huh, az nagyon rossz volt. Ilyen lesz a szüléskor is?

Nyilalgatásaim vannak, naponta többször is, de egyelőre más nincs.

Holnap jönnek a 20-i babák! Hajrá lányok!
Vendég

Hajrá Szeder! :lol: Szurkolunk! :lol:

gwini

Szeder!

Pénteken gondolni fogunk Rátok! :wink:

Eszike!

Fogalmam sincs, hogy ilyen lesz-e szülésnél. :lol:

Az a nagyon furcsa, hogy Ákos bébi sosem viselkedett még így, ez most teljesen új nekem. Komolyan, mintha megcsípte volna a bolondbogár, dobálja magát ide-oda, rugdos, könyököl, pont mint azon a pocak hullámzós videómon, csak ott ugye nem 3 kiló körül volt még. Nekem ez jel, jel valamire amit még nem értek, de úgy érzem a szüléshez van köze.
Görcsök nekem is vannak, sokszor naponta, tök rendszertelenül. A dokimmal nem tudtam ma beszélni, lövésem sincs mikor fog megvizsgálni, de kíváncsi lennék az altáji helyzetre.

Viszont most nekem lenne egy keresztkérdésem.
Magzatvíz csak akkor csordogálhat el, ha már nyákdugesz is távozott, vagy nem feltétlenül kapcsolódik össze a két dolog? Ez most így eszembe jutott, mert ma a védőnő is arról beszélt, hogy milyen módon mehet el a víz és mi a teendő, de szó sem esett róla, hogy esetleg ez a nyákdugesz távozásával is együtt járna. Help plíz!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee
lehet nyákdugó távozása nélkül is. Mert repedhet a burok úgy, hogy hirtelen mindent elönt a víz.

És amire nem voltam felkészülve. :shock: :D
És ha még lenne "para" smile-t is felraknék!!!!!
Szóval voltam NST-n és minden rendben.....oké görcsölget a hasam de nem rendszeresen .....de már 4 centire tágultam.
Szóval amit eddig poénnak szántam,hogy lesz még egy Nemzeti Ünnepes babánk kezd valósággá válni.
Henivel rendszeres fájásoknál 3 centinél burkot repesztettek...
Most, még nem akarjuk a burokrepit a dokimmal mert nincs rendszeres fájás...bár mióta tudom mi a helyzet azóta egyfolytában fáj a hasim...
holka

holka :)
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

monee :)
én nem találkoztam a nyákdugesszel, pedig szivárgással indult a dolog anno. Tehát vagy valamelyik hajnalban, félálomban, pisilés közben távozott, vagy nem távozott, csak a szülőszobán :roll:

Kép
Kép
Kép
minyu

Holka!

:lol: :lol:
Írj ha menni kell! :D
4 centire tágulva fájások nélkül? Tök király! :lol:

Köszi a válaszokat! :wink:

Monee

monee85

Holka huha ez igen. Nagyon vagany hogy fajdalommentesen tagulsz. EZ IGEn!
Szolj ha menni kell sok sok ++++++++

Szeder nektek is mennek a drukkok innen is. Legyetek ugyesek Adelkaval egyutt.

Eszike nalunk nem lehet meg ilyen kapszulat kapni de megprobalok kuldetni valakivel. Koszi a tanacsot.

szisziKép
sziszi7

Holka! Drukkolok! Sok sikert!

Sziszi7: én szívesen küldenék neked, de tekintettel arra, hogy előreláthatólag nem sok van vissza szülésig nekem, ezért nem merem megígérni, hogy mostanában odaér a szer.
A másik probléma, hogy vidéken élek, csak a városban (Pécsen) lehet ilyen gyogyit vásárolni, és szülés előtt már nem szándékozok Pécsre menni (pont ma voltam). Pedig szívesen elvállalnám, ha pár héttel előbb eszünkbe jut! De talán lesz valaki vállalkozó, aki innen küld neked. Esetleg futárral 1-2 nap alatt ott van!!!
Vendég

Bejci!
A szombati front óta nekem is nagyon-nagyon lent van a hasam. Most voltam kismama tornán, és kérdezte is a tornász csaj, mikor születik, mondom még majdnem 1 hónap. Mire ő, áááá, nincs az annyi. Mondom, a dokim azt mondta, hogy kb. a kiírt időben szülünk, erre a tornász, de a baba erre mit mond? Hát, majd kiderül. Szerinte előbb meglesz. Mindenesetre ma nem nagyon hagyott tornázni, mert ő is ezt tette, hisz annyira lent van. És érzem is, hogy lejjebb van szombat óta. (Meg ahogy írtam, ma éjszaka megint görcsöltem, muszáj volt bekapni egy magnéziumot.) Lehet, 2 hét múlva már itt lesz mellettem??? Jó lenne még legalább a 38. hétig kihúzni, de végül is jövő hét csüt-ön tényleg betöltöm a 37. hetet, tehát akkor ha pont 2 hét lenne a „leszállás” után, akkor vasárnapig még a helyettesnél szülök.

Szeder!
Sokat gondolunk rátok, küldjük a sok pozitív energiát. Minden rendben lesz!! Azért még holnap bekukkanthatsz ha lesz időd.

Holka!
4 cm? :roll: Hú, lehet hogy ünnepi baba lesz Emmából? De izgi. Mindenképp jelentkezz be holnap, ha addig nem lesz valami. Most nézem, ti már majdnem 38 hetesek vagytok, úgyhogy bármi megtörténhet. Jaj de jó. Újabb baba???? Amúgy meg ez azt is jelentheti, hogy könnyű és gyors szülésed lesz. Nem? Talán ma éjszaka?? :wink:

Sziszi!
A google-ba írd be, hogy tőzegáfonya kapszula, és ha jól emlékszem, egy csomó olyan oldal van, ahol neten keresztül lehet venni ilyet. Persze érdemes egy kicsit jobban szétnézni, mert nagy árkülönbségek vannak. Meg kell érdeklődni, hogy hozzátok van-e házhozszállítás és mennyiért.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Holka: Küldök privit!
... és természetesen naggyyon drukkolok!!!!!!!

Szeder: Neked is mennek a drukkok!!!

... És mindenkinek, aki még 20-án szülni szándékozik!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ági!
Doki azt mondta ha jönnek a görcsök irány a szülőszoba (ezt én is így gondoltam :lol: ) de egyidőben őt is hívjam mobilon mert annyira gyors lesz a dolog,hogy ő nem érne be ha csak a szülőágyról értesítenénk...

Most kicsit lenyugodtam a délutáni sokk után és most megint semmi fájás el se hiszem,hogy már itt tartok...én nem érzek semmit!!!!! Heninél olyan szép,rendszeres fájásaim voltak! (erre mondják,hogy egyik szülés se egyforma :roll: )

Szeder
neked is nagy-nagy drukk péntekre!!
holka

Minyu!
Nem tudom, van-e még értelme, de ha a táblit legközelebb felteszed, akkor átírod a terminusomat? Én még anno kalkulátor szerint számítottam a szept. 20 - at, a védőnéni a szept. 18-at, és ahogy ti számoltátok, mensi első napja csüt. volt, így csüt-ön van hét fordulóm. Így tehát most 18-a (a doki is így számol), bár szerintem nem húzzuk ki addig. Csak 39+6 - ig? :lol:
Mindenesetre a vonalzómat kijavítom, hogy én is jobban lássam, hol tartunk.
Előre is köszi

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Holka, szeder

Akkor már 2 tuti befutó babánk van a hétre?!! De jóóóóóóó! :D

holka,
mókás látni a soraidon, hogy doki létedre és 1 gyerkőc után is tudnak neked meglepetést okozni. :wink:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Hajrá Szeder, hajrá Holka!

Drukkolunk, jöjjenek csak a kis hercegnők a kispasik után! Holka! Remélem, Te is abban a kórházban szülsz, amelyik az utca végén van, mert elképzelhető, hogy nem veszed észre, szinte csak a tolófájásokat! Én is így voltam Bercivel, csak szerencsére Ő jelzett hasmenéssel és pár fájással, amik aztán elmúltak, a fájásmérő pedig mutatta a jó erős összehúzódásokat! Nevetett is a dokim rajtam, mikor mondtam, hogy nincsenek is fájásaim, megnézte a gépet és azt mondta, higgyem el, azért ezek a nem-fájások nagyon jól tágítanak! :lol: És neki lett igaza! 4 ujjnyi méhszájnál jöttek vissza az akkor viszont már bivalyerős tágulási fájások!

Megjöttem az uh.-ról, eszméletlenül megnőtt a kiscsaj 2 hét alatt! A dokinő kérdezte is, hogy ugye jó nagy súlyú volt a többi babám is? :shock: (3350g-3670g). Erre azt mondta, hogy esélyes, hogy a kiscsaj nagyobb legyen, ahogy Ő mondta, igazi kis husis, pocakos, jó súlyú baba! Meg is lepődött, hogy még nem vagyok 35 hetes sem! De minden rendben és ez a lényeg!
A paraméterek:

BPD:91mm
THQ:96mm
FL:72mm
Átlagos mennyiségű magzatvíz
Norm flow
Koponyavégű fekvés
Becsült súly 2500g felett!

Valaki feltett egyszer egy linket a babaméretekről és a terhesség koráról voltak benne táblázatok. Megkérhetném, hogy tegye fel megint az illető? Vagy nézzem a linkes topicot, ott is megvan?

Márti
borossné becz márta

márti,
a linkes topicunkban benne van.
amúgy a www.mamanet.hu -n találod, bal alul!

gratula a kis husihoz!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Márti!

Igen, Holka is az "utca végén" lévő kórházban fog szülni! :wink: :lol:

Grat Neked a kis husis, pocakos Titkos nevű kislányodhoz!!! :wink: Tényleg szép nagyot nőtt!
Vendég

Sziasztok! :)

Szeder, Holka Hatalmas hajrá! :)

Bejci: Nálunk is csak a kiságyból fog állni a babó birodalma mivel a költözés januárig húzódni fog. Mi is vettünk egy merev pelenkázót a kiságyra ott lesz a pelusozás mivel sehol se férne el egy kommód. :)

A kiskád is problémás mivel ebben a házban a fürdőben nincs fűtés, a két lakószóbában hőtárolós villanykályha van, szal a fürcsi előtt befűtűnk aztán lekapcsoljuk dolog sem működik :(
Nagyon költöznék innen...

Ma nagyon punnyadt vagyok, délután is muszáj volt aludnom. Bébibogyesz is lájtosan mozgolódik ma. Holnap meg sika-mika takarítás lesz. Apa repes a boldogságtól :)

Kép

Kép
starlark

Hahó!

Akkor teszek fel még táblit :) Frissitettem kicsit, és van jópár embrke, aki még benne van, de ezer éve nem jelentkezett.
MINDENKINEK, aki benn van a tábliban (vagy szeretne benne lenni) TESSÉK IRNI néhány sort. Pl Báló anyukája is nagyon régen irt! mi van veletek?
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Holka!
Nagyon szurkolunk neked! :lol: Lehet, hogy tényleg 20.-ai baba lesz?

gwini

Szeder, DRUKK péntekre, minden rendben lesz! Sokat gondolok rád/tok! Kitartás, nagyon várunk vissza, remélhetőleg már a kis Adélkával!

Holka, nem semmi! Lehet, hogy ünnepi baba lesz?Nagyon szorítok neked is!

Hihetetlen milyen izgalomban tartotok minket! :wink:

Alíz

KépKép
roni0422

Márti, szép nagy a babád már!Örülök, hogy minden oké!

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Lanta férje vagyok.
Tegnap éjjel mentővel mentünk kórházba. Este rosszul lett, 8 körül.
11 kor ügyeletes orvos, szuri (B6) fél 1 kor mentővel kórház.
Belgyógy, nőgyógy szülészet.
Benntfogták kap egy halom infúziót, baba rendben. Vigyáznak rájuk..
Bocsi hogy igy röviden irok de nem sokat aludtam, tesót most altattam el én is megyek pihizni, reggel maj irok bővebben.

Szasztok csajok!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Lanta férje vagyok.
Tegnap éjjel mentővel mentünk kórházba. Este rosszul lett, 8 körül.
11 kor ügyeletes orvos, szuri (B6) fél 1 kor mentővel kórház.
Belgyógy, nőgyógy szülészet.
Benntfogták kap egy halom infúziót, baba rendben. Vigyáznak rájuk..
Bocsi hogy igy röviden irok de nem sokat aludtam, tesót most altattam el én is megyek pihizni, reggel maj irok bővebben.

Szasztok csajok! Üdv: Keurus

Kép
Kép
lanta

Keurus! Remélem, nincs semmi bajuk!Mi történhetett?Nagyon szorítok Lantának és a babának, hogy ne legyen komolyabb baj!Sokat gondolok rájuk!Köszönjük az infót.

Alíz

KépKép
roni0422

Lanta!
Szurkolunk, hogy ne legyen semmi baj! :cry:

gwini

Márti!
Én is gratulálok a husis lánykához.

Lanta!
Köszönjük szépen az infot. Mennek a drukkok és a pozitív energiák nekik is, hogy minden rendben legyen. De hisz jó kezekben van, és így rendben is lesz minden.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

LAnta sok sok ++++ energia, hogy minden ok legyen.

Minyu nekem a tabliba beteszed a tesokat, ha megkerlek. 2 fiu. Koszi

Eszike koszonom a joszandekot, nagyon nagyon aranyos vagy. Kozben rajottem, hogy itt nalunk nem lehet ugyan kapni ilyen kapszulat, de lehet kapni tozegafonyat (itteni neven piros kokojza). Ugyhogy szerzek be gyorsan a gyumijebol, hatha az is segit...

szisziKép
sziszi7

jóestét csajok!
roni: a kiscsajom múltkor megint fejvégű volt......majd jövő héten lesz uh.......kiváncsi vagyok nagyon!
lanta:drukk drukk!!mi lehet ez a rosszullét? :roll:
szeder:drukk péntekre!!!!jajj de jó lesz Neked már szombaton, sőt már péntek du-n!!!!
holka:huh de jó Neked, h. fájás nélkül tágulsz!minyu:engem is beraknál, istvánba szülök és szept. 9., 31 vagyok első béjbi és kislány panna zsófia lesz.köszi[/b]

Kép
winona

holkabocs az előzőnél a nevedet akartam vastagítani...

Kép
winona

Sziszi7!

írtam privit

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

winona, ez jó hír!szerintem már így is marad, mert a vége felé már nincs akkora helyük, hogy ennyit tudjanak fordulni.

Alíz

KépKép
roni0422

Lanta!

Jaj, megy a drukk ezerrel! De tudom, hogy minden rendben lesz!!!

Bejci!

Neked akartam még írni a babasarok-témához! Nekem még a 3. kisfiam is a másfél szobás panelbe érkezett és hely híján a pelenkázó a gyerekszobában kötött ki, mert ahhoz ragaszkodtam, hogy a kényelmes fotelem, amiben szoptatni szoktam a hálóban (és nappaliban) maradjon! A lényeg az volt, hogy a picikémet magam mellett tudjam, a kiságya az ágyam mellett volt szorosan! És így volt ez 6 hónapig, nem érdekelt, hogy a nappalink sokkal inkább emlékeztetett hálószobára, hogy a berendezés, hát, kicsit furcsán hatott, ha vendégek jöttek!
Aztán, Berci 2 hónapos korában költöztünk az általunk megálmodott új házunkba, itt bőven van hely, mégis úgy alakult, hogy a hálónk nem túl nagy, a kiságy még épp elfér a hatalmas ágyunk (gondoltunk rá, hogy elképzelhető, hogy 4 gyerkőc fog ott hancúrozni reggelenként), az éjjeli szekrények és a fehérneműs komódunk mellett. így a pelenkázószkrény a majdani babszobában kapott helyett, ami azért is volt jó, mert Berci már ismerte a szobáját, mikor 6 hónaposan átköltözött oda, ráadásul a fenti fürdőszobánk pont szemben van a babaszobával, így lényegesen kényelmesebb fürdés után felöltöztetni mint áthurcolni a hálóba, ami az emelet másik végén van! Szóval még jó is, hogy így alakult, a lényeg pedig most is az lesz, hogy az én kis manócskám élete első, legalább félévében mellettem legyen!

Ja, és akik fűtetlen fürdőszobával rendelkeznek és csak emiatt kényszerülnek a szobában fürdetésre! Nekünk sem volt se fűtés se ablak a fürdőben (a lakótelepen), így azon túl, hogy nem tudtunk eleinte ott fürdetni, még penészedett is a fal a párától, rendesen! Szóval nálunk nagyon jó szolgálatot tett egy helyes kis hősugárzó, ami pillanatok alatt jól felmelegítette a fürdőt és emellett még a falainkat is szárította! És került vagy 3.000.- ba, úgyhogy erre szerintem érdemes beruházni!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Gwini, mekkora pocak! :shock: A 3. kép naggggyon édes! :D

Holka.... csak neeeeeemmmm!?!? Szóval lehet, hogy beelőzöd Szederéket!? :D Szeder, nektek pedig megy a drukk péntekre!!!

Ági, akkor így egy napra vagyunk kiírva! Én is úgy érzem, hogy hamarabb érkezik Aliz. Nagyon leszállt a hasam az utóbbi 2-3 napban....

Márti, szép méretei vannak a kis hölgynek!!! Nekem már elvileg nem lesz UH, hacsak nem szólok az ismerősömnek, hogy csináljunk egyet... :lol:

Lanta, remélem még húzod egy darabig.... nagyon szorítok nektek!!! Apukának meg köszi a bejelentkezést!

Kép
Kép
netti77

Lanta: Mihamarabb légy jobban, és méglegyetek egyben egy darabig. Kitartás!

/Ma én virrasztok.../

Kép

Kép
starlark

Keurus: Köszi a bejelentkezést, remélem és drukkolok,hogy ne legyen semmi komoly baj! Lantának kerőt és kitartást kívánok, és ezer drukk,hogy miinden rendben legyen vele is és a babával is. De szerintem ha már kórházban van ott nem lehet semmi bajuk!

Kép
csehi77

Jó reggelt!
Én még mindig egyben. Hasam nem szállt sehová, minden a régi. Nyilalgatások vannak rendesen, de inkább csak a nap végén, és ezek már eléggé kellemetlenek. Olyankor lépni sem tudok annyira nyilal.
Noémi mocorog elég kitartóan a nap 80%ában.
A család már nagyon izgul, ezért minden nap le kell jelentkeznem náluk is.

Párom elkészítette a sablon sms-t szülés esetére, én meg elkészítettem az e-mail listát a képek küldéséhez. Szóval készülünk ezerrel.

A hab a tortán: párom jelenleg vidéken dolgozik brigáddal. Minden nap fél6-kor elmegy és este 6 felé jön haza. Úgyhogy szeretnék ünnepnapon (ma) vagy hétvégén szülni, hogy velem tudjon jönni.

Lantának kitartást kívánok, és várom a férje jelentkezését, hogy mi volt ez a rosszullét.

Csehi, Konan, Monee: lassan mi következünk a sorban!
Vendég

eszike: :) a tábla szerint te vagy a soros :lol: Nem tudom még mindig felfogni,hogy anya leszek:)

Dobok egy pocakos képet apával :lol: Kép na melyik a nagyobb ???

Kép
csehi77

lanta :)
nagy-nagy drukk, hogy minden rendben legyen!!!

csehi :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ez nagyon jó kép

eszike :)
drukk hogy apájával mehessetek szülni!!!

pocak: hát, nemtom. Szomszédasszony szerint nagyon lent van, én nem érzékelem, hogy lentebb ment-e (többet járok pisilni, de az esti savas gyomor ugyanúgy megvan és ez Nándinál is végig megvolt sajna)

tábli: majd ma rakok fel akkor friss verziót!

Kép
Kép
Kép
minyu

Agi ment privi!

Cshi tok aranyos a kepetek.:)

szisziKép
sziszi7

Jó reggelt mindenkinek.

Lanta, kitartás!!! Minden renben lesz!!

csehi,
naaaaaaaagyon vicces kép! És milyen szép pocakod van!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Csehi! Nagyon aranyos-vidám a kép! Nekem is kb. ilyen formájú és méretű a hasam!
Szeder és Holka valószínű beelőz, de igyekszem!
Na megyek aug. 20.-ázni. Mindenkinek szép napot!
Vendég

Honey!

Nagyon jó szórakozást Nektek estére! Biztos Flórának is tetszeni fog, az én lányom legalábbis imádja az István a királyt! Szinte táncra perdül, ha meghallja és a Társulat- műsorok alatt hallotta eleget!

Csehi!

Tetszik a kép, jól néztek ki!

Eszike!

Kitartást és sok türelmet Neked! Tudom, hogy nehéz kivárni a végét és már úgy a kezedben tartanád Noémit! Majd kiderül, mikor akar előbújni, lehet, hogy túl jól érzi magát a pocidban! Végülis még van majdnem 2 hete hivatalosan is!

Márti
borossné becz márta

Kakukk!

Mi is egyben. :)
Ákos ma még nem kezdett bele a nagyrevübe, de tegnap már a sírásig kiakasztott. Ott voltam, hogy bizony bemegyünk a kórházba és megnézetjük, de mire megérlelődött az elhatározás, a kis piszok elcsendesült.

Szerencse, hogy a Párom ma itthon van! Semmi különös nem történik ugyan, olyan minden mint egy szokásos hétvégi nap, de valahogy most mégis jobb, hogy itt van. :)

Lanta!

Jobbulást! Ha jól értem, most nem a baba miatt kellett bemenni. Remélem már jobban vagy! ++++

Eszike!

Jaja... mostmár mi jövünk. :lol: Egyszercsak... :lol:

Monee

monee85

Sziszi!
Ment válasz.

Netti!
Akkor szülünk egyszerre? Szerinted mikor fogsz? Én korábban még 10-ét gondoltam, de most nem tudom. Vagyis, hogy 10-e körül.

Eszike!
Biztos nem lehet könnyű, hogy egyedül vagy így a vége felé. Akkor drukkolunk, hogy hétvégén szülj. (ha ma már nem)

Csehi!
Nagyon jó a kép!! Hát, a te pocakod azért mégis szebb, nem hiába, a természet szebbet alkot. :lol:

Minyu!
Tegnap nekem is nagyon fájt a gyomrom. Azt hittem, megőrülök. Pedig eddig csak a legelején fájt párszor. Azóta azért se, mert alapból lent van a baba. De tegnap nagyon fent rugdosott, gondolom, nem is fért el a gyomrom, meg nem is tudtam emiatt enni.

Holka!
Merre vagy? Egyben vagy, vagy már babázol? Ha előbbi, tessék bejelentkezni!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Megjöttünk az Nst-ről. 10 perces fájásokat mért (80-asokat), amik azóta is tartanak. Most, hogy lefeküdtem, talán kezd alábbhagyni.
Azt mondta a szülésznőm, hogy nagyon lent van a baba és beállt középre. Nem vizsgáltak, csak az alapján ahol a szívhangot megtalálta. Ő szerinte meglesz a baba a héten,úgyhogy visszahívott péntek estére Nst-re. Plussz vasárnap este is megyek. Akkor is lesz Nst és akkor már a dokim is vizsgál. Ha olyannak találja majd a méhszájat, akkor valszeg meg is repeszti a burkot. Úgyhogy lehet, hogy a vasárnap vagy a hétfő lesz a mi nagy napunk. De az is lehet, hogy még hamarabb. Úgyhogy nem várunk a tetőtérre, hanem betesszük a kiságyat oda, ahol most alszunk. És egyelőre ott leszünk mind a négyen! Nem is bánom annyira. Aztán majd 1 hónap múlva felköltözünk.

gwini

gwini,
ez tényleg hihetetlen!!! :D akkor már 3 baba esedékes még erre a hétre! :D
Remélem, azért még lesz aki tényleg szeptemberbeb szül. Ha már szeptemberi topic vagyunk.... :wink:

Köszi márti! Biztos jó lesz, már én is várom.

Jaj, mi már megint csuklunk. Ilyenkor úgy sajnálom szegénykét.... :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Agi ment is a valasz, eleg hamar, ugyanis en meg dolgozom a honap vegeig, igy egyfolytaban gep elott vagyok.

Gwini ez igen! Nagyon drukkolok.

Eszike remelem hogy a kislanyod a hetvegi szuletes mellett dont.

Holka hol vagy?

szisziKép
sziszi7

HOney neketek jo szorakozast, mi a tevekozvetitest nezzuk majd. Majd gonodok rad.
Mikor a fiaim a pocakomban voltak akkor volt az eredeti Istvan a kiraly Csiksomlyon. Ott voltunk az elvonalban, nagyon nagy elmeny volt akkor is es most is visszaemlekezni a pocakos elmenyre. Nagyon szerettek a fiuk akkor is es ma is...
Most sajnos meg kell elegednem a tv-vel.- de ez is mar valami

szisziKép
sziszi7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?