Helló!
Apuéktól írok. Lejöttünk, mert intézzük a kocsivásárlást, és Apu eléggé jól kialkudta az árat. Pesten nekem drágábbra mondták, igaz, én nem örököltem Apu "bizniszi" vénáját. Ja, éjszaka nem sokat aludtunk, mármint mi felnőttek, gyerekek simán. Van egy kedves szomszédunk, csak ház szomszéd, de az ablakaink pont egymás mellettiek....Szóval, kissé iluminált volt a srác, és meg is verte a feleségét. Igazán nem akarok lejárató kampányt kezdeni, de ez a srác, egy volt birkózó, Rtl-ben szokott néha megjelenni. Kár, hogy nem tudjuk elmondani, hogy engem is lek....-ott terhesen, mikor szóltam, hogy halkabban légyszi, gyerekek alszanak...Nagyon félelmetes volt, egyszer azt hittük már nem él a csaj, de aztán sírt....
Bölcsi: Hétfőn megyek be, könyörögni....Papírom nincs, de családom megoldotta. Szép kis kamu anyuka....Aztán kinéztem egy olyan sulit, ami 3 hó után elhelyez, irodavezetői. Fel is vettek, csak az a gáz, hogy 8-tól fél 5-ig van. Persze 1 óra bkv-zás-ra van. Hogy viszem, hozom a gyerekeket? Mert az ingatlan dologba még nem merek bele vágni, vállalkozói, stb....Pedig azt csinálnám szívesen, de az hétvégei is....Nem is tudom, hogy akinek van gyereke, szóval tök nehéz....Alig van már 8-tól 4-ig melóhely. Ha meg előbb felállsz, randán néznek rád.....Ezért gondoltam a sima irodavezetőre, az még olyan kis nyugdíjas állás...
Meglátjuk, anyám már fogja a fejét, hogy újabb suli, sitterkedhet....
Marcy: Jajjj, izgi!!!! Kiváncsi leszek, mennyire hasonlít majd a két kissrác. Igaz, születéskor még minden baba gyűröttke...Front jön, gyerünk!
Juca: Képeket még! napirend, hogy alakul? Már hármasban vagytok? Nálunk Mátét könyörögni kellett haza, Noi meg már bömbölt a ciciért...Lehet, hogy itt szerettem meg a futást.
Viera: Jó a frizkód, én is mindig vacilálok. Csak ismerem magam, hogy nem "lőném" be. Anélkül meg nem áll sehogy, vékony szálú. Mostad már otthon? Úgy áll, ahogy kell? Zorán milyen rendes fiú. Máté simán veri a húgát, igaz kicsi a korkülönbség. Pont mondta egy anyuka, hogy mit csodálkozom, hogy Noi ilyen kis "dzsungel lány", Máté mellett nem volt más választása, fel kellett venni a kesztyűt....Na, ja, csak már számolom a napokat oviig....Nektek meg suli! Tényleg, Zorán simába jár, vagy van valami tagozat, stb....És majd napközis lesz, vagy mész érte? Nem alszik akkor Nonód?
Ex: Szerintem fiad még mindig gyüjti az infót, aztán majd megszólal....Lehet, hogy monológokat ad elő!
Tüzijáték: Kimentünk, tök élvezték! Először Noi megijedt a hangjától. Azt mondta, azt hittem, vulkán kitörés!
Tv, mese: Sajna nálunk eléggé megy, próbálom csökkenteni, de reggel, ha korán kelnek, meg este játsztó után szoktak. Noi már mondja, jajjj, Thomas, úgy unom....
Gabella: Vicces, Meske is utánoz, van utánpótlásod.
Hű, sokat írtam