Új privát üzeneted érkezett!

Nekem szerencsém van így anyós... Mami téren. Jó társaság és szemelőtt tartja a nevelési elveinket. Kár hogy nem tud gyakrabban eljönni hozzánk. :( De hát messze lakunk mindentől... nem is csoda. Anyumat se bánnám ha gyakrabban tudna jönni, de ő még messzebb lakik. :(

Balwin! És a másodikat mikorra tervezitek? Mennyi korkülönbséggel?
szilbee

Helló!

Balwin! Szépek a fotók!

Judit, Niki! Jaj, de jóóóóó volt nektek!!! Mozgalmas napjaitok lehettek!

Szilbee! Aranyos lehet Dávid! Levente is, mikor néz rátok furán... :lol:

Kitten! Hahóóóóóóó! Hogy vagy? NST-n mi volt? Nehogy most tűnj már el!!!! :)

Jaimee! Lázasan készülődsz? :wink: Rékára jó még a ruha? Vagy ki kellett cserélni? Amúgy nekem is mennem kéne templomba, megfogadtam, ha elmúlik egyszer Dorka hasfájása, beülök a vasárnapi misére! Úgyhogy tartozásom van a katolikus egyház felé. :oops: Azért érdekes lesz, gőzöm nincs, mikor mit kell csinálni egy misén... Majd majmolom a többieket. :lol:

Lányok, nagy hírem van: Dorkánk MA HASRAFORDULT!!! :lol: Rájött a nyitjára, és azóta is folyamatosan gyakorolja! Gonosz anyja ugyanis visszaforgatja... :) Amúgy a nap nagy részét hason tölti, úgy játszik a játékaival is, olyan fajintos, odaterelgeti őket a keze ügyébe, addig nyújtózkodik. Ma mondta egyik ismerősünk, milyen kis erős lányka, h. így támaszkodik az alkarján ( babakocsiban volt, szokás szerint kukkolt kifelé a kis ablakán :D ).
Délben már főzeléket eszik, arra kellett rájönnöm, h. MINDEGY mi, csak kaja legyen :) Sütőtökkel is békét kötött. :)

Tegnap este 27 fok volt idebenn, nyitott ablaknál :evil: Éjfélkor aludtunk el...

donkoaniko

hali,

Szilbee, azé ma 40 fokban 15 km-t bicijjózni... huhhhh, ez életveszély lett volna! :shock: (meg 15 vissza)...

Anikó, gratuálunk az ügyes kis törperős Törpilládnak! :)

Judit, így tanult meg Törpe szívószálazni :) Kellett egy rettenet kék színű jégkása, ami egyből felkeltette a figyelmét! :) Amúgy azóta van, hogy mésfél lityi lecsusszan! :shock:

Többit elfeledtem, jövök, ha rájövök.... :?

Kép
Kép
dorkáék

Szilvi: Boldog hófordulót Dávid bébinek! :D

Kép
jaimee1

Szilbee!
Boldog hófordulót Dávidnak!

Jaimee!
Jaj de izgalmas! izgultok már? a ruhára még midnig nem tudok semmit, hoyg jó-e még!? nincs időm blogot olvasni, kérlek ide is írj!

Dorka!
és az a másfél lityi csak szívószállal megy, vagy anélkül is, vagy most már mindegy, csak lötyi legyen

miylen volt tegnap? fotók? a fiúk pancsiztak?

Anikó!
Gratu!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó! Gratula! Nálatok is kezdenek pörögni az események!! :D Tök jó!! 8)

Jaimee! Judit! Köci! Átadom a fiatalúrnak! :)

Tegnap nem volt pancsi... :( Rengeteg volt a szúnyog. :x :(
szilbee

Jónapote!

Dév nagyfiúnak Nagyon Boldog Hófordulót! :D

Szilbee, há' én sokáig úgy gondoltam, hogy 3-4 év lesz a porontyaim között, de végülis nem bánjuk, ha előbb sikerül :) Úgyhogy ha a petefészkeim is úgy gondolják, akármikor jöhet a kistesó :roll: Monnyuk nem bánnám, ha előtte még sikerülne pár kilótól megszabadulnom...

Anikó, gratu Dorkának a hasraforduláshoz! :D Milyen kis ügyes! Hunci ilyesmiket sose csinált...hasonfekve, feltámaszkodva játszás, és hasonlók... :)
Hm, én pár évig jártam templomba gyerekkoromban (hittanra is), és a mai napig bennem vannak a mise szövegei, mozdulatai :mrgreen: Elég belépnem egy templomban, és előtörnek az emlékek...pedig alapvetően ellene vagyok ennek az egyházasdinak.

Dorka, fajin a Szabis-szívószálas videjó :lol: Kis vehemens :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok :oops:
csak idetévedtem, de látom már elkanyarodtatok a kórház-témától :P A topik elejét olvasgattam és felmerült e kérdés bennem, hogy miért enm ajánljátok Emődit? :oops: Ha még aktuális persze :wink: Előre is köszi a választ:)

KépKép
KépKép
eckó

Szilvi!
Boldog Hófordulót Dávidnak!

Anikó!
Gratula a hasraforduláshoz!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Megjöttünk Balatonról! Holtfáradtak vagyunk, holnap jövök!

Jó éjt!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
képeket, beszámolót, a szokásos, tudod!

Ecko!
Jaj én nem tudok segíteni, nem ismerem, vagy nem tudom melyik is Ő. egyébként üdv. Nála fogsz szülni? Nyuszikának van már neve? kisfiú, vagy kislány? mesélj egy kicsit Magatokról!

Többiek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Visszaolvastam! :D

Drága Leti! Utólag is boldog névnapot kívánunk neked!

Képeket később teszek, ma anyóspajtáshoz megyünk, tegnap volt a szülinapja.

Anyit azért még előre: Tegnap voltunk Tihanyban, hát szuper ehy hely! Az apátságól kész voltam! Be nem mentünk, egyrészt iszonyú tömeg volt (Tihanyi Szabadtéri Játékok), másrészt nem vagyok benne biztos, hogy babó kibírta volna akriptalátogatást. :lol: De valamikor azért még visszamegyünk! Megvolt a kötelező Badacsonyi látogatás, természetesen az Imre pincészetben. Boglárra is átmentünk a BB borgazdaságba sárga nedűért... :oops: Úgyhogy igencsak le volt terhelve a kocsi hazafelé jövet... :lol: :oops:

Judit! Engem érdekelne egy hely a szeptemberi BNV-re...

Olga

Kép
juhaszolga

Ecko! Én találkoztam Emődivel, talán egyrászt neki is köszönhetem, hogy babóval nem vetéltem el. Kicsit nyers doki, de inkább mondja el a dolgokat, mint elkendőzze... Rosszat nem tudok mondani róla.

Többiek! Bocsi... :oops: lemaradt... :oops: szuperek a nyaralós, házfelújítós képek! Judit! Kicsit irigy vagyok, sok helyen voltatok egy hét alatt! Mi is Petivel ilyen menőkések vagyunk, hugomék meg egyáltalán nem... Ha mentünk valahová igy kezdtük a mondatot: Mi ma/holnap átmegyünk xy-ba, de nem kötelező program. Ti mehettek a strandra is...

Olga

Kép
juhaszolga

sziasztok,
Dávidnak nagyon boldog 9 hónapot kívánunk!

Olga, mesélj, képek, gyere majd!

Szia Ecko! Én sem ismerem, 1x vizsgált mindössze... Nála szeretnél szülni?

Judit, akkor kistesót tervezitek ti is? De jó!!!! :)
Judit, most már csak ebből a szívószálasból iszik, meg néha pohárból próbálkozunk, az is tetszik neki!

Tegnap lagziztunk, fél 9-ig velünk volt Szabi, aztán Mama és Tata vigyázott rá, mi meg 1-ig mulattunk. Jól sikerült nagyon, SZabi is élvezte a pörgést! végülis 7-ig aludt ma reggel, 6 órát pihentünk is...

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
húú biztos jó volt nektek! itt is volt tegnap egy lagzi, aminek a zenéi idehallatszottak, olvastam, közben dúdoltam a dalokat!

Olga!
sárga nedü :lol:

jaj én már annyira várom a börzét, hacsak rágondolok elfog az izgalom, ezer turi egy helyen micsoda paradicsom! lassan el is kezdem összeírni, mit is akarok!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok :)
Igen, Emődi a választott orvosom, csak azért kérdeztem ezt, mert a fórum elején írták(de végülis nem ti :roll: ), hogy őt nagyon nem ajánlják. Végülis nekem eddig nem nagyon volt bajom vele, kicsit drága és sok mindent ír fel...
Amúgy Eszternek hívnak és szolnoki vagyok, de pestre járok egyetemre :) A kicsink valószínűleg kislány és így Lakomcsik Léna lesz a neve valószíűleg. Ha mégis fiúcska, akkor Emil :)
Látom, legtöbben babások vagytok :) Olginak pedig már nincs sok hátra a "nagy napig" :)

KépKép
KépKép
eckó

Jaimee!
Rékának nagy szeretettel gratulálunk a keresztséghez!

képeket hozzál!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Köszi a Köszöntést Mindenkinek! Kép
szilbee

Sziasztok!

Nem voltunk itthon, kimentem Csongiért anyósomékhoz, és tegnap jöttünk haza. Hoztuk a 11 éves unokatesóját, itt nyaral nálunk egy hétig.

Este meg szüli-, névnapi kerti partin voltunk! Hú, nagyon jól sikerült, a gyerekek kitombolták magukat, mi meg végre jól kidumáltuk magunkat a barátnőimmel:)
Este 11-kor jöttünk haza :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Eckó! Vagy inkább Eszti? Eszter? Nagyon édes vagy, de én most nem várok babát. A vonalzó amit látsz a húgomé, mert a topik itt szurkolt neki a babáért, és hogy itt is figyelemmel kisérhessék a terhességet. Sajna a "nőivonal"-on csak ez az egy sablonszöveg van...

Judit! :cry: Ugrott a 27-ei BNV. 12-13-án kezdődik a suli, ami azt jelenti hogy rá két hétre26-27-én lesz a következő konzultáció... :cry:

Olga

Kép
juhaszolga

Balwin Judit! Mikor én is voltam beíratni Balázst a bölcsibe, ott is mondták, hogy a szülök túlteáztatják a gyerekeiket... A bölcsiben 3 pohár vizet fognak kapni, az ézkezésekhez...

Ja, nagy újság (nekem): babó a Balatonon megszerette a vizet! Mármint tea helyett mostmár ásványvizet iszik és nem is követeli a teát! Ez persze bbj Juditnak rossz hír... :lol: :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Néhány kép:

Kép Kép Kép Kép csajozunk
Kép Kép Húgom+én apa+Balázs
Kép Badacsonyban zsíroskenyerezünk
Kép a kismama

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
duplán óh!! na majd ha jöttök visszabeszélem Balázst a teára!

fontos menni suliba? nem lehet egy napot kihagyni? utiköltség spórolás? hmmm?

mi az, hoyg túlteáztatjuk??? az apjuk keservét! ott meg rosszul lesz a gyerek de jobb esetben, mint ahoyg nálunk itthon van, este issza meg az egész napi adagját, bár én reggel ovi előtt beleöntök két pohárral (mondjuk nem ellenkezik!) az már indulásnak megteszi. bár nálunk van tea, lehet kérni. de egy bölcsis nem hiszem, hyog kérne.

jók a képek, pihi ezerrel, de jó is lenne!

Évi!
akkor nincs kilóméterhiányod! :wink: meglett a táska amire licitáltál? vagy mást vettél?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!
Csak bejelentkeznék, hogy élünk, ma jöttünk haza sógoréktól Veszprémből... később jövök.

Kép

Kép
szolkata

Haller :)

Mi is most jönni haza, 2 napig szüleimeztünk... aaahhhh...

Határátlépős anyukák: az útlevél csak a gyerek közúti ellenőrzéséhez kell?! Merhogy a határon ugye senki sem ellenőrzi, az tuti... legalábbis unión, illetve leginkább sengenen belül...

Eckó, üdv itt :D Nekem Emődi volt a TG-s orvosom, tulképp semmi bajom nem volt vele - kivéve, hogy a vége felé a súlyom kapcsán beszólt kedvesen, hogy "nem kell ám kettő helyett enni" :? Ezt leszámítva jól elvoltunk :mrgreen: Párom meg a szülés napján együtt liftezett vele a kórházban, oszt jól elbeszélgettek...

A többit majd később, felszámolom a putrit a lakásban...

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
ja, jól gondolod! azért kell, ha netán megállítana a rendőrbácsi és megkérdezné, hoyg a gyerek honnét van jó asszony, igazold, hoyg nem a szomszéd házból csórtad. bár, ha jó a szeme Annalucusról kiderül.

Kata! képek? meddig voltatok? nyaralással egybekötött családlátogatás? és odabent mizu?

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziótok,

Olga, de jó lehetett a nyaralás, Balázs oylan nagyfiús már!!! Tesód pedig gyönyörű kismami, olyan csinos is!

Ditke, Apának tetszett a cipő? :)

Kata, hány napig voltatok? És te hogy érezted magad?
Mikor mész megint dokibácsihoz?

Judit, mi ez az ahhh, hogy anyudéknál voltatok?
:D
Már annyiszor akartam írni: sztem nem gáz, hogy 3x kap tápszert, azt mondják, min. 400 ml tej, ill. tejtermék kell naponta legalább 1-2 éves kor között is. Szabi ezt 2 alkalommal kapja meg (reggel/este), de ha nálatok 3x állt be, nem gond sztem....

Eckó, nagyon különleges neveket választottatok! Melyik sulira jársz?

Jaimee, szép volt a keresztelő? Mesélsz majd?

Évi, vezettél egy pár km-t akkor mostanság... Majd te is viszed vissza Csongi uncsitesóját?
Hogy álltok a tanszerekkel? megejtettétek a nagy iskolai bevásárlást? Csongi élvezi a készülődést?

Csajok, ki megy ki a tüzijáékra a Tisza partra? Mi nem tudjuk még... talán majd messzebbről, a a Tiszaparti gimin túlról nézzük meg... még nem tom.. lehet, nagyon ijesztő lenne Törpének a sok durranás. Tapasztalatok?

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Emődi doki? Nekem is TG-s dokim volt. Folyton macerált a súlyom miatt, de rámnézni nem volt kedve/ideje....Úgyhogy én pipa voltam rá, a végén aztán kibékültünk. :wink:

Szami: Boldog házassági évfordulót tegnapra!

Anikó, Judit: Jó lett a keresztelőruha, mert 86-92-es méret. :wink Nincs tapaszalatom, de szerintem még tavasszal is rámegy a kishölgyre.

Évi: Aszta, fura lehet tanszereket venni. Vagy nem?? :shock: :shock:

Anikó: Gratula a hasraforduláshoz! :P :P

Dorka: Hát nem tudom, néha még nekem is hangos a tüzijáték...

Kata: Hírek?

Rólunk: Illetve a keresztelőről: minden nagyon jól sikerült, holnap megyünk a fotókért. Remélem, szépek lettek. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.08.19 11:00-kor.
jaimee1

Olga! jók a képek nagyon! Hm.. nagyon jó lehetett! Tök csini vagy! A kismamáról nem is beszélve! :D
A kispapa meg nagyon ismerős nekem vhonnan... de fog. sincs honnan...

Judit! Erika! Várom ám a képeket!!! :D

bocsi... most csak ennyi... a "kisvonat" megen tilosban "jár"... Próbálja szétkapni a DVD lejátdzót! :twisted:
szilbee

Sziasztok!

Dorka! Mi valószínűleg megyünk tűzijátékozni. Jó lett volna Debrecenbe hazamenni, megnézni a 18 virágkocsit, de eleget utaztunk már mostanában.

Szilbee! A kispapa is debreceni, hát nem tudom... És köszi a dícséreteket... :oops:

Judit! Az a gáz, hogy órarend még nincs fent, a másik meg az, hogy a 13-át is lelógom a gulyásfesztivál miatt. 8)

Szami! Én is boldog évfordulót kívánok nektek!

Nekünk holnap összeköltözési évfordulónk lesz. :D

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Egy kis füstjel. Amíg apa itthon van, nem nagyon tudok jönni. De már nem ígérem, hogy mikor, majd egyszer.

Olga: Szuperek a képek, jó lehetett a nyaralás, jó időt fogatatok ki.

Mennem, kell, Katus ordít.

Niki

Kép
Kép
csni

Olga! Hmm... akkor lehet párom révén?... Debrecenben végzett az agráron. No majd este megmutatom neki a képet... de lehet hogy csak hasonlít vkire. Majd meglássssuk.

Dorka! Ed és Levente is mennek a tüzijátékra. (Levente már nagyon várja...) Ha gondoljátok, akkor mehettek együtt is. Hátha Levente jelenléte nyugtatólag hat Szabira ;) ... de lehet egyébként se hatná meg egy kis csim-bumm...
szilbee

Szilbee!
Ti akkor hamarabb ünnepeltek, mint mi de csak pár nappal! :wink:

Nálunk ma lesz tüzijáték, de nem tudom, hoyg megyünk-e. Leti tavaly/idén szilveszterkor meg volt érte őrülve, annyira tetszett neki, most viszont rengeteg szúnyog van nálunk, tegnap este olyan 10 csípésem lett röpke fél óra alatt,így nem tudom. nem kellene összemaratni a lányokat.

Szami!
boldog évfordulót Nektek!

Olga!
akkor nektek meg holnapra!

én még sosem voltam virágkarneválon, de mindig készülünk, aztán sosem jön össze. lehet azt látni hátsó sorból is, vagy jó egy ottlakó rokon/barát, akinek az erkélyéről az igazán érdekes?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ditke!
miylen cipő? kiváncsiak vagyokunk, én és a cipőmániám.

Kismamák még egyben?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Itt vagyok, csak nálunk is itthon van még apa egy hétig és nem jutok gépközelbe...

Bbj: egy Letike névnapi köszöntéssel adósak vagyunk, hát isten éltesse még nagyon sokszor Letícia napon! Fényképek aranyosak, no meg leginkább az apukák, ahogy tekernek. Jó lehetett a gyerekbarát szálloda.

Jaimee: a keresztelő alkalmából gratulálunk! Habos-babos baba fényképek? Hírek: a vízipólós lányaink is beégtek a mai napon; Szolnokon ma újra kezdik irtani a szúnyogokat az eredménytelenség miatt... más nem jut eszembe :lol: Na jó, azt hiszem, jól vagyok, megint hirtelen növekedésnek indult a pocakom, feszít. Elég macerás most már 80 kg-mal bármit is csinálni... hosszú lesz még a hátralévő nem egészen 3 hónap. Doki bácsi szept. 4., Tg: jövőhét szerda (gyönyöröm lesz megint).

Olga: Nagyon csinik vagytok. A tesód belement a vízbe?

Tüzijátékon nem lesz túl sok szúnyog?

Ja, Veszprémben péntektől hétfőig voltunk. Ez volt az összes kimozdulásunk nyárra, így odafelé mekiztünk, hazafelé IKEA-ztunk. De a budaörsi IKEA nem olyan jó sajnos, mint az Őrsvezér téri, így nem sokáig voltunk ott. Voltunk lent hétvégén Balatonfüreden, hajóztunk is, és Balatonalmádiban.

Eckó: Emődi: épp már egy hónapja fogtam magam vissza a hízásban terhességem alatt, koplaltam, mint állat, amikor a TG-ben beszólt, hogy jó lenne, ha nem kettő helyett ennék... Örökre elvágta magát nálam...

BalwinJudit: tök jók lettek az állatkertes képek, Annaluca természetesen gyönyörű... (nálatok is akkor bármikor beköszönthet a gólya koma?)

Dorka: gólya? Nekem a hétvége protokoll jellegű volt... Szabi baba alszik már éjszakánként?

Ditke: futócipőke? Zsófi baba is belendült?

Szami: Boldog évfordulót Nektek!

Szilbee: Mikortól kezd oviban Levente? Dávid miért "kisvonat"?

Kép

Kép
szolkata

sziasztok!

Akkor az elmaradásom:-)

Letinek utólag is nagyon boldog névnapot!!!
Szami boldog évfrodulót!
Anikó!
Gratulálok Dorkának!

Kitten már NST-re jársz? Hú hogy telik az idő

Balwin !

Tesó projekt, ugy látszik csak nem fogyunk ki a babásokból:-)

Ecko!
Üdvözöllek köztünk! Milyen suliba jársz?
Mikorra vagy kiirva? mert lehet talizunk a a szülőszobán ha itt szülsz:-)

Rólunk!

Nekem 1.-jén kezdödik a suli a szokásos egy hét csúszás helyett. Nagyon szomorú is voltam miatta!

Bettike jövőhéten kezdi az ovit de már most mondta hogy nem akar menni. Pláne hogy most még azt se tudom hogy lesznek a csoportok mert kevés a gyerköc igy csoport össze vonás csinálnak!!!

Más nem nagyon történik velünk, sajnos nem voltunka nyáron sehol!

Lassan elkezdek a nyelvvizsgára készülni mert novemberben szeretnék németből menni középfokra! de nem tudelöle!

BBJ!

Nagyon jók a kirándulós képek:-)

Olga a ti képeitek is nagyon jók igazán tetszenek:-)
be vallom irigykedtem is hogy milyen jól éreztétek magatokat!
De hát majd mi is eljutunk nyaralni egyszer

puszika

Kép
kbernadett

Hali!

Megint utólag: :oops:

Dávid! Boldogságos hófordulót!

Popika! Sok szeretettel gratulálunk a keresztelődhöz!

Olga! De jó volt nektek! Tesódéknak is nemsoká itt a nagy nap!

Szúnyog felénk mint a tenger, a házban is, csak tudnám, hol jönnek be, sztem már velünk az ajtón. :evil: Persze szúnyogirtót nem merem bedugni Dorka miatt. Szúnyogcsapdás lámpára meg rá se bagóznak a szörnyetegek... :evil: Vmelyik nap éjfélkor vadásztunk le 6-ot, mind teli vérrel, agyonmartak. Dorcit szerencsére nem. Esti séták így a dögök miatt hanyagolva. :(

Kitten se ír, mi lehet már Velük :?: :?: :?:
Munyáékkal is... :?:

Eckó! Üdv! Emődi: nekem nincs vele bajom, sőt még kedves is a szívemnek, ő mutatta meg először Dorci szívecskéjét, meg a szívhangját. :) Van egy stílusa, kinek mi jön be. Persze én nem hozzá jártam TG-ra. Nálunk azon orvos se volt, csak védőnő. :shock:

Rólunk: Dorka beindult, minden létező helyen hasra vágja magát, peluscsere már-már "mission impossible", és tegnap meg elkezdett hátrafelé kúszni, -illetve lehet, csak én hívom úgy :shock: -, feltolja a fenekét, és aztán gyönyörűen araszolgat hátra. Araszolgat? Lök magán olyanokat, h. nagyon lesni kell. Úgy kell visszairányítgatni a nagyágy közepére. :D Asszem, lassan földre kerülünk, ha így folytatja a kis sajtkukacunk. :D

Kép

donkoaniko

Anikó! De szép Dorka!!! :D

Kata! Egyszer (ha még csinálja Dév akkor is) megmutatom miért kisvonat. :wink: :lol:
Hát igen... a utolsó trim. a legvacakabb (nekem legalábbis az volt).

Judit! Te meg fiatalabb vagy nálam! (Minap sasoltam az iwiw-en.) Dejóneked! :D Én is úgy akarok egy évvel fiatalabb lenni.... :oops: :lol:
Ja mert mikor is van pontosan nektek a házassági? 1-2 héttel később?
Igazából nem is nagyon tartjuk számon, csak azé mégis olyan évforduló szerű, mert hogy már az ötödik... :shock: (Mondjuk ez a 13 év mellett simán eltörpül.... Azóta vagyunk együtt.)
szilbee

Anikó: Dorka szépséges! :P Látom, lassan nálatok is felvirrad a habtapi korszaka. Tescós betűset ajánlom. :wink:

Kata: Nem dobsz egy fotót kettőtökről, hármótokról? Bencének kitaláltad már a szülinapi ajándékát?

Szilvi: ti már az óvodában is jártatok ezek szerint. :lol:
jaimee1

Sziasztok :)

A Műegyetemre járok és építőmérnök szeretnék lenni :wink:
Majd meglátjuk mi sül ki belőle, főleg babó mellett :oops:
De úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna :D

December 3-ra vagyok kiírva, remélem nem is nagyon térünk el ettől az időponttól(kicsit aggódom, mióta kiderült, hogy kicsit nyitva a méhszáj :? )

Bernadett, Bettinek vagy Dettinek vagy hogyan nevezzelek? :oops: úgy emlékszem, Téged már láttalak a fiatal anyukás topikban. Vagy tévedek? :)

Nekem nincs bajom igazán Emődivel csak ez, hogy nagyon sok mindent ír fel. Pl megelőzésre felírt vasat, a vérképem 130as és 120ig jó. Annyi mindent kell szednem, hogy alig tudom észben tartani mikor-mi jön :P

Na mostmár megyek, sziasztok :)

KépKép
KépKép
eckó

Eckó: Hali, én is Műegyetemre jártam. :P

Soha nagyobb bajod ne legyen Emődivel! De mi a frászt ír fel vason kívül? :shock: :shock:

Akkor kb. Mikulásra otthon is lesztek!
jaimee1

Magnéziumot(2*3), az elevitet(na jó azt nem írta fel, de azt is kell szedni :P), plusz sanos gombás fertőzésre való tablettát(reggel-este 2-2). A fő problémám a vassal és magnéziummal van, mert a szedsük közt min 2 órát kell várni, ezért napi 5 gyógyszibevevős időpontom van, amiket mindig elfelejtek és csak később jut eszembe. Ráadául béna vagyok a lenyelésben( :P ), ezért ez külön tortúra nekem :P Jólvan, ez egyéni probléma :P Nem panaszkodom :oops: :oops:

KépKép
KépKép
eckó

Sziasztok!

Csak gyorsan egy pár sor, és bocsi, hogy nem írok mindenkinek külön! :oops:

Anikó, köszi a hiányolást és aggódást, csak mostanában nem sok időm van, meg a net is szarakodik sokszor. :x

Minden közelmúlt beli hófordulós, szülinapos és névnapos babának és mamának gratulálok!
Dorka és Dávid babáknak gratulálok a próbálkozásaikhoz!
A képek pedig mint mindig nagyon cépek és öröm őket nézegetni!

Már nagyon a finish-ben vagyunk :shock: , pénteken be is paráztam, mert elég carul voltam, de biztos csak a front miatt. Túl vagyunk már két NST-n, ahol minden okés volt. Jövő héten pedig már kétszer kell menni.
Már nagyjából össze van pakolva a bőröndöm, de azért remélem még az augusztust kihúzzuk. :roll:

Szúnyogmentes, jó augusztus 20-át mindenkinek! :D

KépKép
kitten13

Tudtam, hogy vmit elfelejtek! :oops:
Jaimee! Gratulálok a keresztelőhöz!

KépKép
kitten13

Sziasztok!
Na megjöttünk a tüzijátékról, sztem nagyon szép volt, a lányoknak is tetszett az első lövéseknél Leti szája szó szerint tátva maradt, aztán a végét már unta el is fáradt, tekingetett össze-vissza. most meg már szusziznak nagyokat.

Köszönjük az utólagos köszöntéseket!

kata!
most ősszel a kolpingot szeretném kipróbálni, mint bababarát szálló. olyan sok jót hallottunk már róla, Misi a galyát mondja, majd még eldől árban nincs sok különbség...

Szilbee!
okt 4. és mivel nekünk is 5/10 így most mi is egy kicsit megadnánk a módját. egy hosszúhétvége zusammen.

jaja még gombócból is sok, mondaná a Zuram.

miért idősebbnek néztél? hát ja, ennyi. én a 79-esek táborát erősítem.

Eckó!
húú akkor megvan a napi program.

Építőmérnök? és mi leszel ha nagy leszel? mit szeretnél konkrétabban csinálni, mert nekem ebből nem jön le semmi :oops:

ja nem is írtam, hogy szép nevet választottatok, Letivel nekem is benne volt a már kiválasztott x-ben, de apa vétózott.

Anikó!
hajajaj beindult a leányzó! nem sokáig lesz már a lerakom és úgymarad!

nagyon szép a képen, kis formás!

Jaimee!
voltál képekért? miylenek lettek? aztán volt vendégeskedés? nálatok vagy mentetek valahova?

mi is megyünk keresztelőre a hétvégén és nekem most esett le, hoyg fariban mégsem kellene nyomulni, és a ruhám amit anno varrattam ilyen alkalmakra(egyenben nyomtuk Grétivel) , már leesik rólam, Grétinek kicsi, szóval ki kell üríteni a szekrényt. Kép na így nézett ki, még jó hogy mondtam apának hoyg akkor fotózzon le bennünket, több kép nem is készült rólunk, amin látszik, hogy egyenben nyomjuk.
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Kata! Húgon nem jött be a Balatonba. Doki nem ajánlotta. Emődi nekem sem, mikor Harkányba mentünk pocakosan. Én is kérdezni akartam, hogy a tiszaligetiben te belemész a vízbe? Egyébként húgomék vettek egy felfújható csónaot, abba húztuk be a Balatonba, igy ő is ott volt velünk. :D Katám! Mi is voltunk szombaton Balatonfüreden-Tihanyban!

Tegnap úgy megjártam! :cry: Elmentünk babóval a tiszaligeti strandra, hát sz*rrá ettek minket a szúnyogok! Ha tudom, hogy ennyi van, nem megyek be! :cry:

Judit! Pedig érdemes elmenni a virágkarneválra! Több km-en vonul a kocsisor, végül a Nagyerdőn állnak meg, egy nyitott sportpályán. Százezer lelátó, szóval lehet látni mindent, meg úgy egyébként az útvonalon is.

Betty! Valamelyik nap már én is ezzel a hülye sulival álmodtam. Nylevvizsgázni voltam. :roll: Sajnálom, hogy ti idén nem jutottatok el sehova, de majdcsak összejön valami, ha egyenesbe jöttök! (Gondolok itt arra, hogy sulidnak vége, neked állás...)

Eckó! Ha publikus: mennyi most a cx-ed? Megnyugtatásképp: Emődi engem 17 hetesen utalt be a kórházba, a cx-em végig 3000 volt... :( Aztán babót 1 nappal túlhordtam, pedig a TG-s Julika, az adminisztrátorok gyöngye megjósolta, hogy elvetélek! Hogy döglene meg az a nő! Egyébként szerintem nem szedsz túl sok gyógyszert. A véreredmények mutatói "normál" emberek határértékeit mutatja, nem terhes asszonyokét. Én úgy tudom minden anyúkának írnak fel vasat. Én is szedtem végig. Elevit természetes, magnézium 8-at vagy 9-et egy nap...

Olga

Kép
juhaszolga

:oops: Akartam írni: a cx-em 1000 volt 3000 helyett végig... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Ja, ezt szerkeszteni is tudtam volna... :oops: Na jól van, fél 6 előtt keltünk...

Olga

Kép
juhaszolga

[quote]a írta:z adminisztrátorok gyöngye megjósolta, hogy elvetélek! Hogy döglene meg az a nő!

Én úgy tudom, hogy amíg a belső zárt, addig nagy gond nincs.
Azzé.......ne dögöljön már meg....

Judit: Nagyon csinik voltatok! :P
Itt volt a buli, hidegtálak, torta, rétes, sós süti, mindez kereskedelmi mennyiségben. Holnap megyünk a képekért! :wink:
jaimee1

Hella :)

Réka baba, Isten éltessen a Keresztségben!
Jaimee, a részletek engem is érdekelnek! :D Vagy mingyán beleolvasok a blogba :oops: De nem baj az, ha itt is megvan egy része :wink: Képek???
Pffff...leizzadtam egy pillanatra..."Mi a frászt..." helyett mást olvastam... :oops:

Kata, igen, elvileg gyühet a gólya :) De úgy érzem most sem lesz könnyebb a babaproject, mint Hunci előtt... (megint problémás leszek asszem :( )

Olga :lol: :lol: :lol: Mán a Julikához címzett jókívánság kapcsán... :)
Sebaj, spec én is elfelejtem mindég, hogy szerkeszthetők a hsz-ok :mrgreen: Nekem nem volt tiltva a Balatonba bemenetel (problémamentes terhességnél, zárt méhszájjal nincs ellenjavallat), nekünk az alkalom maradt ki :(
Nagyon csinosak vagytok a hugoddal együtt! Biztos családi vonás :D Hm, nekem a sógorod kicsit Sean Penn utánérzés 8) Ha már szóba került a honnanlehetismerős téma :)

Eckó, magnéziumot miért kell szedned? Gyakran keményedsz?
Vasat, magzatvédő vitamint (Gravidát) én is szedtem...ezeket mindenkinek felírják/szedetik :) A magnéziumon az utolsó harmadban gondolkodtam (hogy mekkérdem a dokimat, szedhetem é), mert reggelente rohadtul begörcsöltek a vádlijaim :? De végül nem feszegettem a dolgot :)

Anikó, Dorka baba milyen kis tündérke! Olyan szép kislány! :D
Ehehe...hát így már télleg nem bizonságos a szülői ágy :) Had mozogjon kedvére :)

Judit, ez a fotó mindig is teccett Grétiről :D Az egyenrucisat asszem még nem láttam, de szépek vagytok együtt (is) :D (fejetlenül...eeeeejnye)
És varratsz, vagy veszel új rucit a hétvégére?

Kitten, valakinek megadhatnád a számodat a topicból (ha szeretnéd), hogy időben értesüljünk a nagy eseményről :) És azért ha úgy adódik, bekukkanthatnál rendszeresen, hogy tudjuk, hogy álltok :D

Szamóca, utólag is Boldog Évfordulót Nektek! :D Mikor lesz már időd ránk? :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?