Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Szép jó reggelt!

Kép

Nika!
Átérzem a helyzeted,mármint, hogy Gege nem alszik sokáig és Te is már fáradt vagy! Ma viszont..... Dani ugye mamiéknál, én pedig fél 9-kor keltem a kisfiam telefonjára. :wink: :lol:

Pici!
Nekem is jöhet kép!
Pontosan merre felé lesztek a Balcsin??

Kép
oriandy

Ezt nem mondjátok?? Tegnap jöttem haza és ma mindjárt enyém a laptető???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Pici!

A Marján jó ukrászda, de ha igazán finomat akarsz enni, akkor kimentek a Felnémetre!
Egy házban van a cukrászüzem, és ott is van egy kis üzlet ami hétvégén van nyitva, de a Rákóczi úton van a másik üzletük.
Szerintem sokkal finomabbak a sütijeik, mint Marjánnak, és valamivel olcsóbbak is.
Nekünk onnan voltak az esküvői sütik és a torta. És azóta is mindeig ott rendelem meg a szülinapi tortákat a családnak.

Egyébként az esküvői torta babát hoz! :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Pici!

A Marján jó ukrászda, de ha igazán finomat akarsz enni, akkor kimentek a Felnémetre!
Egy házban van a cukrászüzem, és ott is van egy kis üzlet ami hétvégén van nyitva, de a Rákóczi úton van a másik üzletük.
Szerintem sokkal finomabbak a sütijeik, mint Marjánnak, és valamivel olcsóbbak is.
Nekünk onnan voltak az esküvői sütik és a torta. És azóta is mindeig ott rendelem meg a szülinapi tortákat a családnak.

Egyébként az esküvői torta babát hoz! :D :D :D :D
Vendég

Bocsi!

Olyan lassú volt, hogy kétszer ment el!
Vendég

Nika!

Olyan jó lenne, ha hamar teljesülne amit a jósnő mondott!
Vendég

Andy!

Akkor éljen a "szabad szerelem"! Ha nem figyelsz semmit, akkor ebben a hónapban tuti összejön a baba!
Vendég

Sissi!

Márk nagyon ügyes volt az orvosnál!

Nekünk olyan jó doktornénik van, hogy Beni egyetlen oltásnál sem sírt soha. Szinte észre sem vette. :wink: :D
Vendég

Apa megint nem dolgozik, így megyünk valahova. Nem tudom mikor jövök legközelebb.
Legyetek jók!
Vendég

Sziasztok!

Andi!
De jó, hogy jókat mondott a dokid.... hajrá spontánkodás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici!
Képek nekem is jöhetnek :wink:
Érezzétek nagyon jól magatokat :!: :!: :!: :!: :!:

Cat!
Nagyon ügyes szívdöglesztő Beni az orvosnál :!:

Nika!
Nekem tegnap óta nem válaszolt a Jósnő a privimre :cry: :cry: :cry: :cry:

Puszi mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsu majd beszélek vele :) de három gyerek mellett nem egyszerű biztosan fog neked válaszolni

cat: még az idén meglesz vagyis november ,december táján leszek csak babás :) azt mondta :)

nika70
Salgótarján

nekünk effektíve a dokinénitől nem fél de ha már le kell feküdni az asztalra na onnantól kezdve nem tettsziok neki az oltások miatt ő sem sírt :):):)

nika70
Salgótarján

zsu írt neked csak valszínűleg nem kaptad meg a püt megírta neked az msn címét vedd fel vele a kapcsolatot azt mondja már volt ilyen máskor is azért írta ki a nyílvánosba az msn címét:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nika: én nem mernék jósnőzni(bár foglalkoztat a gondolat) mert félnék tőle,hogy trosszat mond.

Pici: képek nekem is jöhetnek.

Andy: te csinálod a táblit?Hai igen akkor megváltozott az e-mail cimem az új: bonsai3@freemail.hu

Arwen, Nemlajos: merre vagytok?

Mi most fogunk ebédfelni majd megyünk vásárolni.Utána meg takaritás ezerrel.
Vendég

Hát lányok.....

A világ összefogott elennem!! Most tudtam meg hogy a fodrászom terhes 7-8 hetes, és nekik is elsőre összejött tesóka. Ráadásul nagy valószínűséggel a szomszédasszonyom is az, bár a teszt nega lett neki, de már x idő óta késik neki, pedig mindig pontosan jön meg. Ráadásul ők nem is tervezték (ez lenne a 3. baba).
Szóval ezt nevezem én az éltetől nagy igazságtalanságnak! Nem az, hogy nekik sikerült, hanem, hogy mi már majd 1 éve vagyunk rajta és még semmi!!!!
Ez most megint szíven ütött.
És akkor tudja az ember megállni, hogy ne gondoljon lépten-nyomon a baba témára.........
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
oriandy

Nika!
Köszönöm a közben járásodat, fel is vettem a Jósnőt msn-re :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi!Én teljesen megértelek......
Igazi igazságtalanság.......
Én júniusban akadtam ki nagyon, amikor barátnőmék bejelentették, hogy 13 hetesek..... igazából elsőre össze jött nekik.... igaz, hogy szegénynek három hete meg kellett szülnie a picit :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Gond volt a vesével :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Andy_:Megértem amit érzel. Én is jártam már igy. De hidd el lesz nekünk még babánk. Csak nem szabad feladni! Oké??

Kép
csucsu05

Pici ezt a képet szerette volna feltenni, de nem ment neki:

ÍME ŐK:

Kép

Kép
oriandy

Csucsu!
Nem adom fel! Inkább úgy mondanám, hogy eljött az idő, amikor már nem foglalkozok vele, és jön a baba amikor jönni akar. Még ha nem is most az sem számít, de úgy érzem nem éri meg a sok idegeskedés!!
Tegnap azért megjegyeztem a dokimnál is, hogy én ezt nem értem, hiszen Dani a 2. hónapban összejött, most meg 10 hónapja semmi. Szóval ez bánt csak.

Kép
oriandy

Andy!
Nagyon köszönöm a képet, hogy föltetted nekem!
és teljesen megértelek.
Igazságtalan velünk a sors!
De sikerülni fog!!
Tudom. Érzem.

Puszi

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Lányok!
Én lassan búcsúzom!
Hamarosan indulunk.
Bár nagyon fáradt vagyok.
Bejártam ma a város összes hivatalát..

Vigyázzatok magatokra!

Gabi írt nekem üzit. Neki is megjött a piri :twisted: :twisted: :twisted:
Sajnos!!

Mindenkit puszilok.
Legkésőbb hétfőn jelentkezem.

Sziasztok

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Gyorsan teszek fel egy javított táblát.
Vannak hiányosságok, így kérlek titeket segítsetek a további korrekcióban ill. az adatokban! Köszi!

Kép

Cat!
Mi az a Femibion????

Kép
oriandy

sziasztok!

bocsánat,hogy nem tudtam jönni,de tegnaptól nálunk munka van. Benn kell lenni, 8tól 4ig. Tegnap még elmentünk lakásbiztosítást kötni,visszafelé könyvesboltba, este 8volt mire hazaértünk,jó fáradtan.

mondok plusz adatokat,jó?

Név: Viki
KOr:26
Babagy.kezdete: 2008.július
Ciklushossz:27-28
pocaklakóm még nincs
Gyógyszer nincs, hipp natalt szedek

Látom,mindenkinek jól telt a hétvége, Gabit sajnálom, hogy megjött neki, a fene azt a mikulást!
Körülöttem is baby boom van, nehéz ezt lelkileg átélni, de ez van. Sőt, a munkahelyemen az igazgatóhelyettes mondta, hogy ugye még nem akarunk babát, merthogy nagyon hiányoznék a suliból...tudom,hogy szeretettel mondta, de most na, mégis... :shock:

Kép
arwen***

Itt vagyok!

Femibion folsavat tartalmaz.
Bővebben: http://www.babaszoba.hu/info/sponsors/m ... mibion_800

De ha elfogy, és már csak pár szem van benne, akkor valami FLP-s vitamint fogok szedni. A szülésznőmtől vettem.
És most már szededk calciumot és Béres magnéziumot is.
szóval elindult a viaminszezon. :D

És egyre jobban vagyok. Ma már a hasam sem fájt. Ha nem lenne érzékenyebb a mellbimbóm és nem émelyégnék néha, akkor azon aggódnék, hogy minden rendben van-e. De ez így tökéletes. :D

Ti hogy tudjátok?
Ha a hő fennmarad, akkor a baba rendesen fejlődik, ugye?
Ha valami nem stimmel, akkor a HCG szint is csökken, és akkor a hő is? Vagy ez így nem igaz?
Vendég

Arwen!

Rögzítettem az adatokat!
Még hiányzik: a ciklus hossza, Bp-en belül hol laksz.

Na és persze Nemlajos adatai, ha szeretne a táblába bekerülni! :wink:

Kép
oriandy

Lányok!

Nem kell aggódni! Jön az a baba! Ha egy "kicsit" meg is várat...
De annál nagyobb lesz az öröm, amikor itt van.

Nekünk Beni 4 hónap alatt, a kistesó pedig 7 hónap alatt sikerült.

De volt olyan ismerősöm, hogy az első gyerek 4 év alatt (Közben egy méhen kívüli terhesség), a második pedig azonnal sikerült.

Nem lehet megmondani, hogy mi az oka ennek. Az biztos, hogy ha akkor érkezik amikor Ő is akarja, akkor minden rendben lesz.

Zsuzska!

Úgy sajnálom a barátnődéket! :(
Vendég

Köszi Cat!
Lehet, hogy beújítok még egy ilyet én is. Hátha......
Nálad bevált! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Pici!

Nagyon jó a kép!

Andy!

Köszi, hogy feltetted!
Vendég

Andy!

Olvastam valahol, hogy a teherbe eséshez fontos, hogy a szervezetben elég folsav legyen. És azt normál táplálkozással nehéz elérni. Amikor elkezdtem szedni, abban a hónapban meg is érkezett a picúr. :D
Vendég

Andy, ott van az adatok között a ciklushossz...
Bp-en belül pedig most XX.ker. aztán egy-két hónap múlva 21.ker. :lol:

Kép
arwen***

Köszi Cat!
Van is itthon Folsavam, akkor először is azt kezdem el szedni, aztán meglátom ezt a Femibiont. Ugyanis most vettem egy 100 db-os Elevitet is, nem akarok plusszban egy másik magzatvédő vitamint is. Ha valóban elég a Folsav akkor azt szedem. max az Elevitet is, azzal sem csinálok talán semmi bajt.

Kép
oriandy

Bocsi Arwen! Lehet, hogy átsiklottam rajta! De beírtam!!!
Mielött elutazok még felteszem az új táblát!

Kép
oriandy

Milyen érdekes, hogy vettem Folsavat, mert tudtam, hogy jó ha szedem, hiszen a velőcsőzáródási rendellenességre is jó. Vagyis azt lehet vele megelőzni (és mire az záródik - 5 hét körül - még talán nem is tudjuk, hogy baba van a pociban), ráadásul Dani elött is szedtem, most meg csak ott lapult a szekrényben. és, ha most nem kérdezek rá, akkor talán el sem kezdem szedni...
Micsoda hülye vagyok!! :roll: :oops:

Kép
oriandy

Pici!

Milyen zenekar játszott az esküvőn?
Véletlenül nem Barta Zsolték?
Nekünk ők voltak, és fantasztikus volt.
Vendég

Még egy dologról hallottam, hogy jó lehet és ez a : méhpempő. Egyik ismerősömnek is így sikerült a baba. Nem tudom, mit tegyek. Most szedem a Barátcserjét, meg a Folsavat és taán elkezdem az Elevitet is. Érdemes még ezek mellé a méhpempőt is elkezdeni? Vagy azt hagyjam a köv. hónapra, ha most sem jössze a baba???
Vélemény???

Kép
oriandy

Piciék szerintem már elutaztak!
Legalábbis tőlem elköszönt Skype-on!

Kép
oriandy

Na, dobok egy új táblát!
Hamarosan jön haza a férjem és indulunk is vissza anyósékhoz!
Aztán mi már csak vasárnap jövünk!!!

Kép

Kép
oriandy

Na, mi mindjárt indulunk, így csak elköszönni jöttem!
Vasárnap jövünk haza, de nem ígérem, hogy akkor még benézek, de hétfőn már tutira jövök! Nem ússzátok meg!!!

Kismamik!
Vigyázzatok nagyon magatokra!!!

Többieknek pedig: hajrá! Apára fel!!!!

Előre is : Csodaszép hétvégét!

Andy

Kép
oriandy

És ezt kívánom mindenkinek: (minnél hamarabb jelentkezzen mindenkél a baba, akár így!)

Kép

Kép
oriandy

SZERETLEK BENNETEKET ÉS HIÁNYOZNI FOGTOK!!!!

Kép
oriandy

andy, picike: érezzétek jól magatokat :):):)

nika70
Salgótarján

Andy! Pici!

Jó pihenést nektek!
Használjátok ki a napokat, pihenjetek! És... :oops: :wink: :D
Vendég

Sziasztok!
Pici!
Jó pihenést neked és siess vissza hozzánk!!!

Andi!
Örülök,hogy jó híreket kaptál a dokitól!!Hajrá megy a drukk neked+++A lányom neve Viki nem Vivi,igaz ha rajtam múlik Vivien lett volna apa kérte,hogy Viktória legyen.

Cet!
Annyit beszéltek a tortáról,hogy én ígérem neked,ha most babás vagyok meghívlak 1 tortára :D :D :D :D

sissi!
Végeztél a takarítással én holnapra tervezem,hogy a Viki szobáját kipakolom. :? :?

Nika!
November,december már nemsokára itt van :D :D Hajrá nektek is!!

Képzeljétek az lh-tesztem 4.napja erőssen pozitív,ezt nem értem.Aki konyít hozzá légyszi írjatok,hogy mi lehet ez
:shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Torta... :roll:
Úgy ennék!
De mivel múltkor magas lett cukrom vérvételnél, most diéta van.

Ma viszont vettem vércukorszint mérőt. Reggel megnézem magamnak.

És vettem vérnyomásmérőt is. Arra is kíváncsi vagyok.

Szerintem soha nem árt, ha van itthon...
Vendég

Sziasztk!

Andy, Pici: jó pihenést nektek!! Várunk vissza hiányozni fogtok!

Én kész vagyok a takaritással holnap pihi ill. muszákat fogok főzni.Jöünnek anyuék felköszönteni apát.Délelőtt gyorsan veszek a cukiban sütiket.Sütni nics kedvem.

Nagyon keveset irtok mostanában,remélem ha jön az ősz több hozzászólás lesz.
Vendég

Ibici: sajnos akérdésedhez nem tudok érdemlegesen hozzászólni. Én nem nézem a pé sem.Te szoktad mérni a hődet?
Vendég

Cat: vérnyomásmérő nálunk is van.Nekem mindig akkor lett magas a vérnyomásom amikor a dokinál mérték :D itthon teljesen jó volt.
Majd ird meg reggel,hogy mit mutatott a vércukor mérő. Szoktál még hőt mérni és tesztelni?
Vendég

Nika: nov és dec. mindjárt itt lesz remélem igaza lesz a jósnőnek.
Zsu: neked jósolt már?Mit mondott?
Vendég

Apa még nincs itthon a kolleganőivel megünneplki a névnapját. :D
Vendég

Sissi!
A hőmet nem szoktam nézni,de az lh-tesztet már pár hónapja csinálom.

Cet!
Te nemtudsz hozzászólni a 4 napos pozitívitáshoz??

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?