Sziasztok,
Sensi: te is ritkán írsz, de akkor
Jó, hogy nem én vagyok az egyetlen regény író
Qinny Zapp: nekünk nincs autónk, én azért vettem mert kellett egy könnyű esernyő szerű babakocsi a városi közlekedésre. Mikor megvettük az tűnt fel, hogy olyan könnyen gurul, hogy szinte alig kell tolni. Persze ezt a bolt padlóján tesztelve, ahol nincsenek hepehupák, ügye…
Megvettük, aztán rájöttem egy-két problémára a használata közben:
1. nem lehet dönteni a háttámláját. Lili bealudt a kocsiban, és úgy tartotta magát, hogy az emberek beszóltak, hogy szegény, miért hagyom, hogy kitörje a nyakát :S Mit tudtam csinálni?! Végül vettem egy nyakpárnát neki, de nem jött be, meg toltam a hátsó két kerékre döntve is, de az elég nehézkes…
2. Buszra való fel és leszálláskór, vagy villamosra való fel és leszálláskór két oldalt megfogva emeled a vázat. Ilyenkor csak egy dolognak nem örülsz igazán, ha a kerék kipattan a helyéről, leesik, és elgurul valahova. Persze ezt a vezető nem látja, és te vagy kerék, vagy gyerek nélkül maradhatsz, ha nem vagy elég ügyes.
Mikor meséltük a boltban, hogy mi a szitu, mondták, hogy sokan panaszkodnak erre.
Persze egy pattintással vissza lehet tenni, és minden okés utána, de ahogy megemeled a vázat, és ettől csavarodik kicsit, kipattan a kerék… És ez ciki. Csak ha emeled. Ha kocsiba veszed, mert nagyon kis helyen elfér, akkor nincs baj vele.
Még sosem borult fel nekünk.
Ez nem volt probléma.
Bevásárló szatyrot vettem hozzá, nehezen, de rá tudtam szerelni, így az is kipipálva… De nem bír nagy terhet a toló karokon…
Sensi: a hordozó, amit a zappra fel lehet tenni, mennyibe kerül nálatok?
Lakásavató buliról: a meleg miatt, vagy mert kicsi lakást avattak, nem tudom, de a fiatalok az erkélyen állva, üvöltözve buliztak végig. 5 srác, akik tényleg üvöltve énekeltek. És az erkélyük tényleg a mi ablakunk előtt van. Szó szerint végignéztem, ahogy az egyik srác kipisil az erkélyről. Mi annakidején nem csináltunk ilyesmit, pedig bulizni mi is szerettünk. Hangosan is, piásan is, stb. De volt egy határ. Most valószínűleg öregszem, de ezt nem igazán tudom értékelni. Na meg kisgyerekem is van, aki aludna éjszaka, meg terhes is vagyok, ügye
Zsuzsu: ragadt a törlőkendő? Nekem anno nem. Bár én csak kb raktam oda nedvet szívni, mert még a gondolatától is irtóztam, hogy a varrataimat érintgessem bármivel is. (Nem is kentem körömvirág krémet, meg ilyesmit oda. Strucc politikát folytattam. Nem látom, nem érzem, nincs is
Lili fagyi adagja 2 gombóc. Sétálós kehelybe kérd kiskanállal, akkor nem csöpögi le magát annyira
Túl vagy már a védőnőn? Mit csinál nálatok? Kötelező terepszemle van, hogy hova teszitek a picit?
LK: szerintem csinos vagy, és kisebb a pocid mint az enyém, és nem is látszanak a felszedett kilóid. Ne izgulj
Füleket befogni, ha a védőnő piszkál a kilók miatt.
Peva: kezdődik a babaszoba berendezés
Az tök jó, csak nagyon fárasztó… :S Mi is már 3 éve lakunk itt de csak nincs kész a lakás. Pl. a nappaliban még nincsenek szekrények, de vannak dobozok :S Iszonyat utálom, de annyira drágák a szekrények, és gyerek mellett összespórolni a rávalót. Ha ti most tényleg befejezitek a lakást a baba előtt, akkor nagyon szerencsétek van, és nagyon ügyesek vagytok. Irigykedek is
Mondjuk én kb 8 hónapos lehettem Lilivel, mikor ide költöztünk… Érthető, hogy a pénzt Lili vitte el, most meg Bori is besegít
Kata: örülök, hogy jelentkeztél, és hogy remek időd van a balcsis pihenéshez
Bettyna: örülök, hogy sikerült a meglepid! Várjuk a képeket! És szerintem is hős vagy, hogy elmentél a lagziba… Én Lilivel terhesen a sajátom után (3-4 hónaposan) még elmentem a húgoméra (7-8 hónaposan), ez után a bátyáméra (8 hónaposan), de már nem mentem el a párom unokahúgáéra vidékre (szintén 8 hónaposan), mert nem bírtam volna. Oda a párom egyedül ment a szüleivel, testvérével…
Inez: mellszívó – nekem van valahol gépi medella, kellett mert nem bírtam az első hónapokban a kézivel tejet kicsalni… (Apát küldtem el érte kétségbe esve) És van kézim is: aventes, de eléggé le van strapálódva, azt lehet, hogy kidobom, vagy elajándékozom… Nem is szerettem. Nem jött be. Meg vettem most akciósan egy tommee tippee kézit is, ezt fogom kézinek használni…
Hol van pesten az a nagyon jó bolt, amit találtatok? Teszel fel képet a szerzeményeidről, olyan jó nézegetni, hogy ki mit talált
Sensi: te is hős vagy! Nem semmi, hogy meddig dolgozol! És jó fárasztó munkád is van. Oké, nekünk, akiknek gyerekünk van, ez mindennapos. De az enyém pl bölcsiben van, ahol fárasztják. Gondolom nálatok meg neked kell fárasztani. És még 7 hét?! Nem semmi…
Macianyu: de szép kép a babádról! De édes! Az ember úgy megölelgetné, nem?
Ki van a képen? Biztos nem te… Nem hiszem el, hogy ilyen kis formás pocid van! Hol hordozgatod a csemetét?
Marek: kitartást mára! Remélem hamar túl leszel rajta