Új privát üzeneted érkezett!

azt hiszem Boginak szorulása van....lehet, hogy még sikerül a kaki, de ha délutánig nem....akkor lehet, hogy lázmérő lesz...
tegnap előtt kakilt utoljára, tegnap nem és előbb nyomott de csak egy kemény kis (elég nagy) gombóc jött... :shock:

???????????????????????????????

Lehet a banán? Vagy barack? Az elmúlt két napban ezeket ette...
banánt két napig ette és minden rendben volt...tegnap a barackból nem evett túl sokat, nem izlett neki.


Képekre:

hát akkor elkönyvelem, hogy hasonlit rám ma lányom.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


sziasztok!

Csöppke, akkor várjuk majd a képeket!!

Téjé, nálunk is az orrfújás, de főleg a tüsszentés ami tuti megríkatja Bálintot. Mondjuk hozzáteszem, ahogy a párom tüsszentésén még én is néha megijedek..

Szösszenet, az tök jó, hogy már nem kell majd tápszerezni.

Bambi, tuti h nem lesz ingyenes a pneumoccocus oltás? Én bízom benne, hogy csak késik. Vagy túl naív vagyok? )

Ja, pár napja a legújabb, hogy Bálint mikor hátról hasra fordul, pár mp-ig nézeget, aztán nekiáll sírni. Erre én visszafordítom, de csak megfordul megint, és megint sír. Nem tehetek róla, de engem a nevetés kerülget ilyenkor, hisz úgy csinál, mintha kötelező lenne megfordulni. :)

Ollem,nálunk pont az ellenkezője van, már jó pár napja nagyon megy a hasa Bálintnak, állandóan öltözünk, mert mindig átázik. :

Kép
tim27
 
 


Judit,
rosszalkodik a számítógépem, úgyhogy az emileket most nem érem el. Jobb ha privit küldesz.

Szöszke,
azta! Te már ilyen sok gyümit adsz Alíznak? Én még csak kis mennyiségeket max 20 milit adok neki tízórai után. Annak is a negyede a ruháján végzi :lol: :lol: Továbbra is almát kap reszelve és szűrve, úgyhogy gyakorlatilag csak a levét kapja.
Egyébként az alma kifejezetten izlik neki mostmár:)

Bambi,
én azt hallottam, hogy ingyenes lesz, de nem szeptembertől, hanem később :(

Kép
emi29
 
 

 
 

Sziasztok!

Már a 2. olyan éjszakánkon vagyok túl, mint amiről eddig csak hallottam. Ha nem óránként, akkor másfél óránként ébredt Nimród. Igazából nem éhes, persze azért "legyűr" ilyenkor pár kortyot. Azt hiszem a fogacskák fognak kibújni. Remélem hamarosan, mert elég fárasztó neki is és nekem is. Már egy ideje nagyon csorog a nyála, híg a széklete és majd megeszi a kezeit, úgy dörzsöli az ínyét alúl. Azt hittem még odébb van a "fogas kérdés", bár Anyukám szerint nekem 2 hónapos koromban bújt ki.

Emi, Tim, Csöppke: a rota elleni oltásból mi 3-at kapunk. Most nincs nálam az anyag tájékoztatója (még nagyiéknál vagyunk), nem tudom, hogy ennek más-e a neve. A védőnő, mikor először beszéltünk az oltásokról elmondta, hogy van olyan, amit 2 adagban adnak be és van, amit 3 részletben. Nekünk ezt javasolta. És mivel tapasztalatom nincs, hallgattam rá. Mi is szájon át kaptuk/kapjuk, és Nimródnak nagyon ízlett. Mint minden, amit a szájába tesznek. :wink:

Celesztina, Csöppke: köszi az infókat etetőszék ügyben. Megnéztem az összehasonlítós oldalt is. Amit ajánlottatok az nagyon tetszik. Én még azt is kihasználnám, hogy összcsukható, mert elég kicsi az ebédlőnk, a konyhába meg be sem férne. És ezeknek komolyan ilyen áruk van? :roll: Azt hittem kb. fele ennek. de lehet, hogy inkább összegyűjtjük a rávalót, mert mi is szeretnénk majd ketteskét, hármaskát, stb. :wink:

Zorroné! Nagyon elegáns Beni Apa nyakkendőjében! :D

Téjé! Nimród nap van ápr. 28.-án, nov. 11.-én és aug. 31.-én. A neten néztem annak idején és az utónévkönyvekben. Mi az augusztusit tartjuk, mert a római katólikus naptárban ez szerepel. És amúgy sem akartam akkor tartani, amikor a szülinapja van (ápr. 29), illetve, amikor az Apósom szülinapja és névnapja van novemberben.

Mary! Úgy tudom a banán fogja a hasát, a barack nem.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


köszi csajok.
már sikerült Boginak kakilni. ez már normális lett. de szerintem még fog...mert hát tegnap nem volt...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Téjé: nagyon jól megvannak..Máté órákig elbírja nézegetni Romeót..Romi pedig nagyon okos és tudja hogy hol a határ.nem megy nagyon a közelébe.kicsit ugyan féltékeny ha vele senki nem foglalkozik olyankor hozza a babáját hogy játszunk vele..:D

Már 7. napja tart a fogyókúrám :) mérlegre nem állok mert csak elkeserednék :)

Pesti Lányok:
Ugy gondoltam hogy mivel most vettünk házat igy kéne vmi köztes bevétel a gyesem mellé igy ruhákat szeretnék venni fenn a pesti piacokon (persze nem a leggagyibb kinaiakat hanem eladható olcsó de hordható női cuccokat) itt a városban van rá igény mert a kinaik nagyon sok pénzért árulnak itt...drágák a boltok.
szóval abban kéne nekem tanács hogy melyik piacra érdemes menni (pl józsira vagy ecserire inkább) és ha vmelyikötök jár ki tud e vmi jó kis árust vagy vmi tippet :D
felmértem a terepet igény van rá...ugyh azt hiszem belevágok. :D

na de megyek mert meg kell ennem a fogyis ebédem :D

holnap kapunk oltást...de hadd ne kelljen mondanom hogy egyik oltás vszinü nem jön meg a patikában................kivagyok komolyan már...... :twisted: :twisted: :twisted: igy most nem is tudom hogy lesz mi lesz :(
Vendég
 


Először is köszönjük mindenkinek a hófordulós köszöntést.

Mi még mindig küzdünk nagyon a kakival. Az a napi 100ml tápszer ennyire megfogja neki, hogy 3 naponta jön csak, akkor is csak kúppal rásegítve. Nem segít sem a baracklé, sem a hőmérőzés. De akkor már nagyon nyűgös, nincs mit tenni.

Láttam, hogy szóba került az etetőszék. Nekem Bettinél Peg perego prima pappa volt, nagyon bevált. Most a tesómék használják, úgyhogy persze nekem kellett vennem megint egy másikat magunknak, mert ők kijelentették, hogy ők még használják. (Ez volt a kisággyal is, még szerencse, hogy a párom öccséjéknek is olyan volt mint a mienk és ők odaadták, így azt nem kellett venni.) Most Brevi Dolce Vita (mostani nevén Jupiter) etetőszéket vettem. Funkciójában a kettő megegyezik. Dönthető támla, állítható magasság, óriás tálca, gurulós. Sokszor csak az etetőszkben gurigázva aludt el Bettti, ilyenkor csak ledöntöttük a támláját.
Kép

Zsu! Köszi az infót. Nekem a FP jobban bejön, többet tud, lehet annál maradok. Egyébként a Vtech-től nekünk a Micimackós alapgép van meg, és a mai napig imádják.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Itt a cikk a pneumococcus elleni oltásról, amiben írják, hogy szepterbertől ingyenes és kötelező oltás.
http://hvg.hu/itthon/20080815_pneumococcus_oltas.aspx

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Na kerekes akkor én most jól rászedem magam..........
DE....én teljesen érthetően azt vettem ki a cikkből sőt utána is jártam..pont szombaton jött a cikk ki...hogy NEM LESZ INGYENES...csak bizonyos esetekben...akik rizikócsoportba tartoznak...és ezt a tisztiorvosi vki nyilatkozta...
ma felhívtam a dokit és ma ő is azt mondta hogy szeptembertől sajnos nem leszünk rá jogosultak...nem lesz ingyenes...
igy ma megrendeltem a patikába....és holnap meg is kapja ha megjön a vakcina...14 000 Ft...


szóval nem tudom meddig tart ez a hercehurca de én kifizettem és beadatom..mivel nekünk nagy szükségünk van rá szeptemberre...mert csak remélni merem hogy nem örökölte tölem az állandó középfülgyulladásra való hajlamot.

De jó lenne tudni hogy akkor most mi van..........komolyan olyan dolgok mennek ebben az országban..

Kép Kép Kép
Vendég
 


sziasztok

Kerekes

nálunk ugynéz ki,hogy a paradicsomlé vált be Kristófnál.a kecskemétit vettem.kicsit felhigitottam vizzel igy átmegy a cumisüvegen is. szerintem egy probát megér. :)
Vendég
 


[quote="lituka"]s írta:litukazóval nem tudom meddig tart ez a hercehurca de én kifizettem és beadatom..mivel nekünk nagy szükségünk van rá szeptemberre...mert csak remélni merem hogy nem örökölte tölem az állandó középfülgyulladásra való hajlamot.

De jó lenne tudni hogy akkor most mi van..........komolyan olyan dolgok mennek ebben az országban..





Litu!

írtam tegnap e-mailt az eü. miniszternek. majd továbbítom, hogy mit válaszolt, oké? ha válaszol....bár szerintem fog, csak félek, hogy kimagyarázza a horváth á. áprilisi bejelentését.

banán,
nálunk eddig nem fogta meg Dani hasát. 1 hete eszi. már 1 db az adagja. imádja. és nagyon büdöseket pukizik és kakil tőle

Kép
1bambi
 
 


Celesztina, Csöppke, Kerekes, köszi az etetőszékes infókat. Elég drágák, már nézegettem korábban is. Lehet, hogy akkor majd bele kéne próbálni a babát a boltban, melyik kényelmes neki?

Nálunk ma alvási világnap volt egyébként. Reggel 8-kor kelt (6 helyett), délelőtt aludt 2,5 órát, dél körül 1 órát, meg délután is 2-őt. Este is 9-kor beájult a kiságyba. Komolyan nem tudom mi történt, nagyon régen aludt már ennyit egy nap. Úgyhogy mi is kipihentük magunkat.

Litu!
Teljesen elcsodálkoztam Mátén. Nagyon nagy babának tűnik és olyan komoly a tekintete. Prevenárról nekem mindig mást mond a gyerekorvos: talán ingyenes lesz, de mégsem stb. Mi ugyan rizikócsoportban vagyunk, így beadatom kedvezményesen.

Gumimaci!
Sajnálom a nehéz éjszakákat. Mostanában Trudinak is van ilyesmi, no nem ennyire durva. Inkább a nappali alvásnál van, hogy fél óra múlva fölsír, valamiért nyűgös. Ő is tömi állandóan a kezét a szájába (meg mindent, amit elér).
Vendég
 


Nah, végre a fotókhoz jutottam :)

Evés és Kirándulás egyszerre :)

Kép

Már itthon :)

Kép

"Anyu, most csak ilyen kicsi kádban fürdünk?" :(

Kép

Mi :)

Kép

Szerelmeim:

Kép

Arborétum - Páva:

Kép

Csajok :)

Kép

Majd jövök olvasni :)

Kép
szösszenet
 
 


Így tud már ülni Aliz?????

Többi baba is tud már ülni?????

Mi még nem....:(

Van fülbevalónk. :)

Kép

Kép
kamilla306
 
 


sziasztok!

Hű, micsoda pangás van most... 11-kor én vagyok a 3., aki ír ma?? :shock: HOL VAGYTOK LÁÁÁÁÁNYOOOOK :?: :?: :?: :?:

Igyekeztem visszaolvasni, gyönyörűek a babák!!!

Alíz nagyon ügyesen ül! :shock: Ennyit számít az a közel 1 hónap, amennyivel idősebb Lillusnál? Nahát...

Hoztam Nektek egy tegnapi videót:
http://www.youtube.com/watch?v=eY8jb9MMGyg

Voltunk múlt héten mini-nyaraláson, Lillus nagyon élvezte! Annyi élmény érte, hogy elfelejtette, hogy éhes... :D (http://picasaweb.google.com/lilla.csapo/2008_08_0912FSsen)

ercsi_3
 
 


sziasztok lányok!


Beneveztünk a Babavilág szépségversenyre megint.
Ezen az oldalon szavazzatok légyszi, ha tetszik Bogi.

www.babavilag.com/pictures.php?group=14 ... 9505#19505
Köszi.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

A 3. nehéz éjszakán túl vagyunk. :( Csak az a jó az egészben, hogy nincs olyan fájdalma, amit nem tudok csillapítani. Igazából elég neki ha felveszem, magamhoz ölelem, úgy odabujik hozzám, annyira édes!

Most ráadásul egyedül is maradok vele éjszaka. Mert a férjemnek el kellett utaznia hírtelen. Eddig még minig itt volt velünk éjjel. :cry: :cry: :cry: Nem leszünk teljesen magunkban, mert a szomszéd szobában alszanak Nagyiék, de mégis szomorú vagyok egy kicsit. :( Főleg, hogy most ilyen nehezek az éjszakák.

Lituka! Olyan nagy fiú már Máté! :D

Szösszenet! Én is rácsodálkoztam, hogy milyen ügyesen ül már Alíz! Ágyon is szokott már ülni egy-egy kicsit?
És persze nagyon jól néztek ki, édes a kislányod! :D

Ercsi! Tündéri a kis Lillus a videón! :D Milyen ügyesen forog és tartja a fejecskéjét! És szép helyen kirándultatok.

Zsuzsa! Neked is köszi az etetőszékes infót. Ez a szék 4500 Ft-tal olcsóbb. És ha ugyanazt tudja, akkor érdemes elgondolkodni rajta.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Sziasztok,

mi is el voltunk tűnve, Apa szabadságon volt 2 hétig... tényleg jó nagy a pangás.. de így legalább van esély visszaolvasásra...

Etetőszékhez én csak annyit tennék hozzá, hogy nekünk a legegyszerűbb IKEA-s etetőszékünk van, a többihez képest olcsó, kevés helyet foglal és a célnak megfelel. A neve ANTILOP, 2900ft a szék + 1000ft hozzá a tálca

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... 1sz%C3%A9k

Kép
Kép
mango.
 
 


Bambi: köszi :) de mostmár énis írok a miniszter úrnak...a meningitek elleni oltást a meningococcus c1et nem lehet kapni az országban egy ideje....vna helyette másik a amivel lehet helyetesíteni de az nem 400 hanem 7060 ft de azt is meg kell rendelni...igy csak szeptemberben kaphatja meg...
a pneumococcusost megvettem 16 000 volt de ugyis kell még belőle 2 és majd 2 évesen még 1...ha addig ingyenes lesz majd akkor azokat ingyen kapja..de ehhez a oltáshoz ragaszkodtam. ja és amugy nem akarok letörni senkit de én ugy tudom ha ingyenes is lesz csak a 2008 junius 1 után született babáknak....kiváncsi leszek mit válaszolnak majd neked...

Virág :) hát igen...elég komoly legény :) általában 5-6 hónaposnak hiszik... a tekintete már születése óta ilyen komoly...néha még engem is meglep vele :D

Szössz: hopp...énis elcsodálkoztma hogy Aliz már ilyen sépen ül :D Grat :D és nagyon helyes kis család vagytok :D

Ercsi: Lillus csodaszép :D annyira tetszik hogy ugy becézitek ti is ahogy engem is itthon...pedig régen nem szerettem a nevem..de mostmár ez a kedvenc nevem..ha nem lenne ciki és születne egy lányom szívesen adnám neki de hogy nézne már ki hogy az én nevem örökli...

Kamilla: Gratulálok Norcinak a fülbevalóhoz :D

Ollem: szavazok :D

Gumimaci: remélem javulnak a nehéz écccakák...tudom az is milyen nehéz mikor apuci nincs éjszaka otthol..nálunk Apafej sokat jár éjjelre melózni sajnos :( ja és köszi a Nagyfiú nevében is :)

na megyek mert mindjárt megyünk szurizni....

ráadásul már másodszor irtam ujra....mert elszállt
Vendég
 


Bambi: köszi :) de mostmár énis írok a miniszter úrnak...a meningitek elleni oltást a meningococcus c1et nem lehet kapni az országban egy ideje....vna helyette másik a amivel lehet helyetesíteni de az nem 400 hanem 7060 ft de azt is meg kell rendelni...igy csak szeptemberben kaphatja meg...
a pneumococcusost megvettem 16 000 volt de ugyis kell még belőle 2 és majd 2 évesen még 1...ha addig ingyenes lesz majd akkor azokat ingyen kapja..de ehhez a oltáshoz ragaszkodtam. ja és amugy nem akarok letörni senkit de én ugy tudom ha ingyenes is lesz csak a 2008 junius 1 után született babáknak....kiváncsi leszek mit válaszolnak majd neked...

Virág :) hát igen...elég komoly legény :) általában 5-6 hónaposnak hiszik... a tekintete már születése óta ilyen komoly...néha még engem is meglep vele :D

Szössz: hopp...énis elcsodálkoztma hogy Aliz már ilyen sépen ül :D Grat :D és nagyon helyes kis család vagytok :D

Ercsi: Lillus csodaszép :D annyira tetszik hogy ugy becézitek ti is ahogy engem is itthon...pedig régen nem szerettem a nevem..de mostmár ez a kedvenc nevem..ha nem lenne ciki és születne egy lányom szívesen adnám neki de hogy nézne már ki hogy az én nevem örökli...

Kamilla: Gratulálok Norcinak a fülbevalóhoz :D

Ollem: szavazok :D

Gumimaci: remélem javulnak a nehéz écccakák...tudom az is milyen nehéz mikor apuci nincs éjszaka otthol..nálunk Apafej sokat jár éjjelre melózni sajnos :( ja és köszi a Nagyfiú nevében is :)

na megyek mert mindjárt megyünk szurizni....

ráadásul már másodszor irtam ujra....mert elszállt
Vendég
 


na most meg ráduplázik :twisted: :twisted:
Vendég
 


Lituka, Máté nagyon szép és nagyon csinos baba :) Én nem nagyon vagyok jártas a piac-dolgokban, de esetleg vm ruha nagykert is megnézhetnél.

Gumimaci, megértelek..nálunk még azt hiszem nem is volt átaludt éjszaka.. mondjuk én edzésben vagyok, úgyhogy jól bírom :) azt hiszem nálunk is jönnek az első fogacskák, de szt csak abból gondolom,h. újabban minden nap van kaki meg egy kis hisztike is...

Mary, a banán Csengének is megfogta a hasát, pedig imádta.. Mi olyankor mindig a Kecskeméti szilva bébiételt adtuk neki, az még aznap kihajtotta belőle a kakit :) Szerintem is egyértelműen rád hasonlít a lányod!! És milyen ügyesen fogja a kanalat!!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Alíz nagyon szeret ölben ülve nézelődni, egyfolytában húzza fel magát .. mi nem annyira engedjük, mert picit talán korai.
Ágyon épp ezért nem ültetjük még.
Itt a kádban meg van támasztva a háta .. így egyedül meg tudja tartani magát, de támaszték nélkül természetesen nem.

Amúgy szerintem minden baba másban fejlődik gyorsabban .. Alíz egyfolytában állni meg ülni akar .. viszont még nem fordult át :D
Viszont ha a lábára állítod, akkor teli talpon megáll .. nem csuklik össze, alig kell tartani .. de nem csináljuk ezt sem még.
Egyfolytában dumál, és nevetgél :D Nagy virgonc :)

Eri
- Én meg akkor néztem nagyot amikor a blogodon láttam a fotót, hogy Lillus mennyit haladt pár perc alatt ... Alíz ennyire még nem virgonckodja le magát a játszószőnyegről .. csak ha hisztizik, akkor is hanyatt :D

Kép
szösszenet
 
 


Gumimaci, Lituka - ÉS köszönjük a bókokat :)

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Szössz, azta, Alíz de szépen ül már!!!! Nagyon ügyes! És az a piros matróz szerkó! :lol: :lol: Haláli!

Litu, Máté az első képen úgy néz mint egy felnőtt! :) Tényleg hihetetlen értelmes tekintete van!

Etetőszék, mi még akkor vettünk egyet mikor pocakos voltam, mert le volt óccsózva felére, de nem tudom milyen típus :lol: Ilyen. Paramétereit se isemrem, egyzser összeraktam aztán ment az ágy alá a zacsijában.

Kép

Mazsi elérte a 6 kilót (najóó, 5,97, de jóindulatú voltam, az már 6), úgyhogy kértem időpontot a Heim Pálba. Pénteken megyünk reggel. Izgulok nagyon...

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szössz: Lillus nagyon sokat kukacoskodik. Szeritem nemsokára mászni fog, csak még a testarányai nem teszik lehetővé. :D a popsiját nyomja felfelé, és próbálgatja, de csak a kúszás sikerül. Ő is mindig felhúzza magát, ha megfogjuk a kezét, és nagyon szeret ölben ülni. Főleg, ha mi eszünk (ennénk...)

tudom volt már téma régebben, de milyen fülbevalót tetettetek (de hülye szó...) a csajok fülébe? Karikát nem szeretnék, de a bedugósaknak nem hosszú a hátulja? van kimondott baba-fülbevaló? Ha lövik, az, amivel lövik nem túl nagy?

Lituka, én is Apafejnek hívom Apát! :D Miért nem szeretted a nevedet? Félek Lillusnak is nehéz lesz... A németek még az Erikát se tudják kimondani (ÉÉrikááá-nak hívnak... :lol: , a Leventéről ne is beszéljünk... hát még a vezetéknevünk... :roll: :lol: ) szóval szerintem tuti Lilának fogják hívni... :? Esetleg Lilunak, azt talán ki tudják majd mondani... :D

Nem semmi ez az oltásmizéria otthon... :?

Köszönjük a dícséreteket! :wink:

ercsi_3
 
 


Szössz: Hú, milyen szépen ül már Alíz. Ügyi. Bogi is jobban szeret függőlegesben lenni, imád nézegetni közben, ha vízszintesben van, unatkozik és követeli, hogy vegyük fel, hogy nézegethessen.

Ercsi: Lillus édesen forgolódik. :D Bogi még nem tart itt.

Szőlő: Gratulálok, hogy Mazsi 6 kg és végre megműthetik! Remélem, mihamarabbi időpontot kaptok.

Megyek, mert Bogi ordít...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Bolygó a műtéthez még kell 3 kiló :wink: most csak kontroll lesz

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő - Elértétek a 6 kg-t?? Jajj de szuper!!! :)
Vicces, mert jó pár hét van a csajok között, és Alíz még csak épphogy elhagyta a 6 kg-t :P
Barátnőm lánya (tudod, Kíra) meg 3 héttel idősebb Alíznál és 7,8 kg - édes :)

Kép
szösszenet
 
 


Tök jó az az etetőszék Szőlő ..
Én sem tervezek drágát venni .. minek? :D :D

Kép
szösszenet
 
 


Szössz, igen, de Mazsi, tudod, majdnem fél kilóval többel született mint Alíz :) Meg amúgyis egy kis hájgombi :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


[quote="szőlő"]S írta:szőlőzössz, igen, de Mazsi, tudod, majdnem fél kilóval többel született mint Alíz :) Meg amúgyis egy kis hájgombi :lol:

Alíz is hájgombi :D de ooooolyan cukik :D :D :D
Persze, a fél kiló rengeteg eltérés születéskor. Bogi lánya is 3700 körül született .. azért van ennyivel előrébb hízásilag :D

Kép
szösszenet
 
 


Lituka!

Máté baba nagyon komoly fiatal ember. Nagyon édes!!!
és köszönöm a szavazatot! :D

Szőlő!

Jó néz ki az etetőszék! És gratulálok a majdnem 6 kilóhoz.
Kiváncsi vagyok, mi már vagyunk -e 6 kilók??? 3 hósan 5,5 volt.

Szösszenet!

Szépek vagytok! Boldog család! :D Aliz nagyon édes! :D
És nagyon ügyin ül a "kádban" Az a kép nagyon cuki!!!

Mangó!

Köszi a banánnal kapcsolatos hsz-t.

Bogim épp alszik és a kedvenc cd-je szól közben!!! :D
Ugy látszik megszerette a zenével alvást.
Addig is én meg tanulom a számokat!!! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ercsi!
Mi lövettük. És nem nagy a vége. szerintem teljesen okés. Fehér kő van a közepén, de nem nagyon látszik a képeken.

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla: köszi a választ! a fülbevaló tényleg nem nagyon látszik, de Norci nagyon szépséges!!! :wink:

ercsi_3
 
 


Szöszke,
Tök olyan, mintha Alíz egyedül ülne már!ki is kerekedtek a szemeim rendesen. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Kerestem a fotó-technika csalást is :lol: :lol: :lol: :lol:
Macikám,
Sajnálom, hogy ilyenek az éjszakáid, meg hogy a párod pont most lép le. Nem akarlak elkeseríteni, de menni ilyen éjszakánk lesz még...
Litu,
Voltam ma dokinál felíratni a vakcinát :cry: :cry: :cry: :cry: . De okt. 2 után adja majd csak be, mert akkor múlik el Dani 6 hónapos, így megspórolunk 1 oltást/16 ezer ft-t. (Amúgy Gumimaci szerintem azért kapott 3 ROTA-t, mert ott is meg van, hogy 6 vagy 12 hét (????) alatti korban kapja az elsőt, akkor 3 kell).
Írjál csak az eü. min-nek, ha már ő a góré!!!Szerintem ezt kellene csinálni, én sokszor szoktam irogatni, amire szoktak is válaszolni...Basszus, ha már ez a dolguk...Most is kértem, hogy méltányosságból adjanak ingyen oltóanyagot...
A dokim azt mondta, hogy ha Dani 2490 gr-mal született volna, akkor jogosult lenne az ingyenes oltóanyagra, ők is úgy tudják, hogy fizetni kell ezért.
Ollem,
Neked lehet, hogy kellene kérni ezt az oltást, mert Bogi 2,5 alatt született, nem?
Rólunk,
Ma kapta meg Dani a 2. ROTA-t. Végig mosolygott, olyan aranyos volt. Még a mérlegelést is megengedte. Hízott 3 hét alatt 63 dkg-t :shock: :shock: :shock: :D :D :D :shock: :shock: Így most 6,51 kg. Érzem is a súlyát rendesen.
Amúgy az elmúlt napokban annyira aranyos, na persze előtte is az volt. De most csak mosolyog mindenre, játszik, beszél, örül mindennek, alszik, pancsizik, olyan kiegyensúlyozott baba most. Reggel is tök sokáig aludt. Félek, hogy a ROTA felborítja most, mert a múltkor is utána lett nyügös 1 hétig is.
Etetőszék,
kva drágák. Teljesen kiakasztó. Na meg olyan bazi nagy székeket hova rak az ember egyáltalán? Szóval én most a KIKA-ban megfogom venni a legegyszerűbbet, ilyen van anyáméknál is (a mienk volt még) és a keresztgyerekeimnek teljsen jó volt, így Daninak is jó lesz...A felakaszthatót meg azért, mert ha megyünk valahova, tök jó lesz. (Azt hiszem, aug. 23-24-én lesz ennyi)

Az egyik ismerősöm mutatta az ővékét, tényleg jól néz ki, de 30-40 ezer ft-ért??? :shock: :shock: :shock: És az azért jó, mert 7 éves koráig jó lesz. Hááát,m én nem akarom olyan sokáig külön eteti a gyerekem....
Kép

Kép
1bambi
 
 


Sziasztok,

Ercsi,
nem akarok kukacoskodni, de a stiftes fülbevalókkal vigyázni kell, mert azok szúrhatják a baba füle mögötti részt, ami akár halláskárosodáshoz is vezethet. Emiatt először érdemes karikát, vagy félkarikát választani, amit később ki lehet cserélni.
Ezt egy orvos ismerősöm mondta.

Szösz,
tényleg olyan mintha ülne Alíz :) Annyira cuki!!

Kamilla,
Nóra baba gyönyörű!

Szőlő,
gratula a 6 kg-hoz! Mi is súroljuk már szerintem.
Szorítok, hogy a kontrollon minden rendben legyen!

Etetőszéket én a munkahelyemtől kaptam ajándéka. Még nem raktuk össze. Fa és asztallá, meg székké alakítható. Olyasmi, amit Bambi csatolmányán is van. Ha nem jön be, akkor a nővérem odaadja az övét, ami gagyi ugyan, de két gyereket tökéletesen kiszolgált és még mindig kifogástalan állapotban van.

Mary,
megyek szavazni:)

Bambi,
Remélem, hogy nem fogja az oltás felborítani a napotokat. Örülök, hogy Dani ilyen sokat hízott!!! Ügyes fiú!

Litu,
nagyon szép a kisfiad! Az első képen nagyon komoly :)

Kép
emi29
 
 


Sziasztok!

Vagyok! Csak sok volt a hivatalos ügyintézés, mindig mentünk valahová és rakom fel a Tesz-veszre a lurkó cuccait, úgyhogy azzal is elvagyok!

Litu: Szép nagy baba már Máté!

Szösszenet: Alíz nagyon ügyi! Szépek vagytok! És a hozzátápihoz is gratula! Ati is folyton ülni és állni szeretne. Persze mi kisebbek vagyunk, így én nagyon keveset hagyom neki. Folyton virgonckodik ő is. Rettentő nehéz pelenkázni is, mert oldalra fordul és matat. Néha megfordul a hátáról a hasára, de nem jellemző. Hason nem nagyon szeret lenni, 5-10 percig elvan, nyúl a játékáért, de aztán jön a hiszti. Ráadásul nem előre kúszik, hanem hátra. Állitólag az apja volt ilyen.

Etetőszék: Én még a pihenőszéket használom etetéshez, de már olyan izgága, hogy lassan venni kell egy etetőszéket. Hozzászólni nem tudok, még nem néztem körbe!

Gumimaci: Mi is éjszaka fenn szoktunk lenni. Igaz, hogy kb 2-3 körül kell fel csak, de akkor fenn van vagy 1 órát. Nevetgél, játszik, olykor sír. Biztos, hogy jön a foga, mert gyűri a kezét a szájába, folyik a nyála ezerrel és híg a kaki.
Pedig már olyan szépen átaludta az éjszakát!

Szőlő: Gratula a 6 kilóhoz! Remélem minden rendben lesz a kontrollon!

Hozzátápi: Mi is eszünk már barackot. Persze csak a levét! Nagyon szereti! Egy nap egyszer kap még csak. Viszont nagyon nincs étvágya, tápszert alig eszik. Csak anyatej (az a pici ami még van), meg a barack. Nem tudom mi van vele!

Sajnos nekünk jövőhéten mennünk kell sebészetre. Nem szállt le még a bal heréje a gyerkőcnek és sajnos lágyéksérve is van. Ha valaki már találkozott ilyennel, akkor megírná, hogy mit csinálnak ilyenkor?

És egy pár kép! Ezek kb 2 hete készültek!

Kép

Kép

Kép A Budakeszi vadasparkban

Kép gépezünk

Kép

Edina


Kép
medina83
 
 


medina,
a napocskás csörgő Dani kedvence. Szerintem is ari!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ja, és csak annyit akarok még mondani, hogy meséltem korábban, hogy nem annyira szimpi az öreg dokinő, mert elég elavult nézetei vannak. viszont ma mondtam neki, hogy nem tudok 3 éves koráig Danival otthon maradni (nem mertem neki megmondani, hogy szep-ben már meló), bölcsibe kell majd adnom. Mondta, hogy szóljak előtte, majd segít. mondtam neki, hogy április körül kellene kezdenie. Erre ő:"Akkor várjuk meg most a beiratkozásokat és okt-ben amikor jövünk oltásra majd megmondja, hogy kit kell keresnem és szólnak majd ha lesz hely." Háát, mégha nem is tud bejutni Dani áprilisban, tök jól esett, hogy segíteni akar. Végre valaki!

Kép
1bambi
 
 


bambi: Igen, Ati is szereti!

Edina


Kép
medina83
 
 


Bambi!

Erről a Rota oltásról nem tudtam, hogy pici súllyal születetteknek javasolják. Nekünk nem mondta a dokink.
vagy hogy van ez?
Végülis 2400 g volt a születési súly. most kb 6 kg Bogi.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Emi!

szavazatot köszönjük!!! :D

Jaj Gumimaci!

Mi is igy vagyunk már pár éjszaka Bogi nagyon nyugtalanul alszik. Hajnalban megébred. három négy körül. forgolódik, nyöszörög, aztán kap cumit. és visszaalszik. de ezt reggelig eljátszuk 5-10 szer. Hát kicsit kezdek hulla lenni. Ma éjjel is ez volt, de aludt reggel fél 10ig... :shock: Ez a csúcs!!!
Ma meg egész nap nyügi. Most itt játszik velem meg a játék kukacával. Annak vigyorog. Végre nem sirdogál.
Eddig nagyon ritkán sirt ugy, hogy könnye is volt, de ma igen...szóval nem csak hisztizett.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

Bambi, Szandinak ugyanilyen széke van, nagyon jól kihasználja, mi nagyon szeretjük! Nagyasztalhoz ezzel simán ül, de ha épp külön van kedve enni, akkor levesszük neki, és úgy eszik! Szeret rajta rajzolni, festeni, játszani is! Mondjuk az előke/tálca részét már rég leszedtük, az csak addig kellett, amíg kicsi volt!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok!

Szösszenet: nagyon édes Alíz és nagyon szépen ül! Beni is imád ülni, órákig képes elnézelődni ölben ülve! De ha a hátát kitámasztva leültetem, akkor rendre előre dől... :D

Ercsi: nagyon aranyos a videó Lillusról, irtó ügyesen forog! :D

Gumimaci: sajnálom a nehéz éjszakákat, kitartás!

Szőlő: gratula a 6 kilóhoz, szorítunk pénteken...

Medina: nagyon aranyosak a képek Attiláról! Szorítunk, hogy a sebészeten minden oké legyen!

Rólunk: most jöttünk meg a 4 hónapos oltásról! Egy hangja nem volt Beninek, sőt gyakorlatilag végig nevetgélt és észre sem vette, amikor megszúrták! :shock: Csodálkoztam magyon, mert az előző kettőnél nagyon sírt!
Kérdés: 5 hónapos korában is van kötelező oltás? Csak mert most nem a mi doki nénink volt és a miénk mindig mondta, hogy mikor kell legközelebb menni, de ez a helyettes nem mondott semmit! Csak a beutalónkkal szenvedett órékig a csipő kontroll uh-ra, mert nem talált valami naplószámot!

Tegnap este Benit olyan fürdetővel fürdettük, amire az volt írva, hogy "bizonyítottan jobban alszanak a babák tőle"! Na, gondoltam, persze, majd pont egy babafürdetőtől fog jobban aludni... :roll: Erre mit csinált? Este 8-tól, reggel 7-ig aludt, aztán kajcsi, kis nézelődés és szunya tovább fél 11-ig!!! :shock: :shock: :shock: Ő, aki egyébként fél 6-6 körül kel és utána már nem nagyon alszik vissza!
Lehet, hogy mégiscsak van valami ebben a fürdetőben... :roll: :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


[quote="zorroné"]
írta:
zorronéTegnap este Benit olyan fürdetővel fürdettük, amire az volt írva, hogy "bizonyítottan jobban alszanak a babák tőle"! Na, gondoltam, persze, majd pont egy babafürdetőtől fog jobban aludni... :roll: Erre mit csinált? Este 8-tól, reggel 7-ig aludt, aztán kajcsi, kis nézelődés és szunya tovább fél 11-ig!!! :shock: :shock: :shock: Ő, aki egyébként fél 6-6 körül kel és utána már nem nagyon alszik vissza!
Lehet, hogy mégiscsak van valami ebben a fürdetőben... :roll: :D

Az komoly ..
Lehet, hogyha én Alízt azzal fürdetném, akkor nem 9-9-ig aludna, hanem egész álló nap :D :D :D
Örülök, hogy Beni ilyen szépen szunyázott.
Az oltáson való viselkedése is ügyes!
Mi holnap megyünk a 4 hónaposra :)
Szerintem egy ideig ez az utolsó ..

Kép
szösszenet
 
 


Zorróné!

5 hónaposan nincs kötelező oltás.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Alíz átfordult hátról hasra :D :D :D :D :D :D :D
Jajj de örülök :)
Azóta megismételte vagy 5-ször .. nem akad be a keze, és kb. 3 mp az egész .. fejben tuti jól eltervezte, és csak akkor csinálta meg, amikor már tökéletesen megy :P :D Én lányom - OKOS :D

Kép
szösszenet
 
 


Zorróné: nálunk is működött az a fürdető!! kb 1 hétig... aztán gondolom hozzászokott... :?

Szössz:"Lehet, hogyha én Alízt azzal fürdetném, akkor nem 9-9-ig aludna, hanem egész álló nap?" Ne húzz fel!! :lol: :lol: :lol: :lol: 9től 9ig??? Mázlistaaaaa!!! (jó, már én sem panaszkodom, előfordul, hogy fél11-kor már alszik... Ma pl negyed 12-ig, de közben párszor felkelt. Alíz egyszuszra alszik ennyit???)

Gratula a forduláshoz!!!!!!!

Emi, nem veszem kukacoskodásnak! Én is vmi ilyesmitől tartok a bedugós fülbevalóval kapcsolatban... :roll:

ercsi_3
 
 


Igen, mázlista vagyok. ez kétségtelen :D :D :lol: :lol: :lol:
Alízom 9-10 között fekszik, és 8-10 között kel. Mindezt egyhuzamban. És ha 8-kor kel, akkor még visszafekszünk .. és alszik 11-ig :D
Ha 9-10 körül, akkor már nem alszunk vissza :)
Lillus is fog 10-12 órát aludni, meglátod :)

Köszi a gratulációt - úúúgy örülök :)
Azóta folyamatosan ezt csinálja :)

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!
Nagyon szép baba képeket láttam,annak pedig külön örülök, ha anyukák is rajta vannak!

Érdekes, nemrég tettem fel Bálintról képet, de se kép se hang senkitől... :( azért jól esett volna, na mindegy.

Lituka, én csak a hatalmas józsefvárosi piacot ismerem, ott olyan nagy a kínálat, sz'tem ott lenne érdekes körbenézned.

Szösszenet, gratula az átforduláshoz, épp nemrég írtad, hogy Alíznak nem ez az erőssége, erre tessék.

Zorróné, nincs már oltás egy darabig, rákérdeztem, azt mondták, hogy azért tanácsadásra nyugodtan lehet vinni havonta.

Timi

Kép
tim27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?