Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi jól vagyok. Ma nem keményedek annyit. Szerdán reggel megyünk Nst-re megint, aztán vasárnap este is és akkor a dokim is vizsgál majd.

Nekem sem egyben jött ki a nyákdugó, hanem darabokban.

Ancsa!
Mindenesetre nagyon vigyázz magadra!

gwini
 
 


gwini
Ez jó hír,hogy nem keményedsz annyit :lol:

Neked is ilyen rózsaszínes,barnás folyásod volt?
Hát, fekszem,vigyázok magamra, de azért nem hagy nyugodni ez a rózsaszínes folyás most végülis mi is lehetett :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok,jo sokat irtatok mig nem voltam.Még csak most kezdődött a lakásfelujitás és nagy rumli van sajna de csak arra gondolok hogy milyen szép lesz.
mindenki nagyon vigyázzon magára és pihizzetek sokat.

Ancsa:hogy hogy eljöttél a másik topikból?sajnizom pedig olyan jokat dumcsiztunk nembaj majd itt.remélem jol vagy és sokat pihizel,nemtudom mikor tudok jönni legközelebb de majd beugrok néha.

000kata
 
 

 
 

000Kata
Ne aggódj,mind átesünk a lakásfelújításon :roll: az a lényeg hogy jó lessz,meg szép lessz a végén,nem igaz? :lol:
Azért te is vigyázz magadra, nehogy megerőltesd magad!
Azért remélem hamar tullesztek rajta :lol:

Majd küldök privit, :roll:

Én meg megyek és betolok pár palacsintát :lol: persze teljes kiörlésü lisztből, azt ehetem csak a magas cukor miatt :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Most látom te is lecserélted a vonalzódat :shock: :lol: meg én is, és pont egyformát választottunk :shock: :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa!

Jó a vonalzód!
Nekem most még nem ment el a nyákdugóm. De a Nórival ilyesmi volt. Inkább barnás. Most azt mondta a szülésznőm, hogy hogy az nem számít ha elmegy. Csak akkor kell mennem ha fájások vannak vagy elmegy a magzatvíz.

gwini
 
 


Sziasztok! Én 2 gyerekes anyuka vagyok, és most várjuk a 3.-at. Első kettővel minden simán ment, de ezzel a bébivel már 9 hetesen véreztem...gyógyszert szedtem, aztán elmúlt minden, a babával minden okés, és a genetikai teszt is negatív, erre ma reggelre megint " vérzés"-el keltem, ami inkább barna váladék....és nem sok, de folyamatos. Feszül a hasam, és nem mozog a bébi...dokim szabin, mással eddig telefonon beszéltem. előzző nap bicigliztem lightosan keveset....meg folyton jövök-megyek....
Kicsit nagyon aggódom...elvileg a lepényem jó helyen van, nem volt nyitott a méhszájam, el se tudom képzelni, miből adóthat ez az egész, és miért lettem ilyen problémás.... Szerintetek menjek be kórházba? vagy annyira nincs vész? Nem nagyon tudom eldönteni, mert ilyen még nem volt! Lehet csak megerőltettem magam, és ilyenkor ez van? Köszönöm a tapasztalt tanácsokat, és sok erőt mindteknek,hogy ezt az egészet kibírjátok!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


vera:
Egy kórházi UHból hátrányod nem származhat és legalább megnyugtat. Én már ott lennék a helyedben!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


apa nélkül nem tudok menni, mert nálam a két gyerek, nála meg a kocsi...de már jön hazafelé....:)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Vera:
Szerintem is menj be abbol semmi baj nem lehet,legalább te is megnyugszol.Remélem nem lesz semmi baj.Vigyázz magadra és pihenj többet.Majd irj hogy mi lett.Drukkolunk hogy ne legyen semmi.

Ancsa: Örülök,hogy jol vagy. :lol:
A gyerekek is jol vannak?

000kata
 
 


Vera!
Én a 2. kislányomat várom. Nekem az elsővel is voltak barnázások kb az 5., 7., és a 15. héten. Mindig csak kevés volt. A dokim ezt fenyegető vetélésként kezelte, így feküdnöm kellett mindegyik után egy pár napot, amíg el nem múlt. Aztán a 16. héttől már nem volt semmi gond. Kaptam rá 3*2 magneB6-ot és 3*1 rutascorbint. Ezeket végig szedtem onnantól.
Most a 2. kislányomnál is elkezdtem a barnázást már a 8. héten és tartott a 16. hétig. De most sokkal többször volt, mindig egy kevés. Volt, hogy 2 napig volt, 2 napig nem, aztán újra. Szóval szinte folyamatos volt. Ezt a több barnázást annak tudtam be, hogy most a Nóri mellett nem tudtam annyit pihenni. Ugyanazokat a gyógyszereket szedtem és szedem még mindig. Most 1 hónapja már állandóan fekszem, mert 32 hetesen kinyílt a külső méhszájam és 35 hetesen már a belső is. De a dokim szerint ez lehet azért is, mert ugye ez a 2. terhességem, de azért pihenésre intett, hogy kihúzzuk legalább a 37. hétig.
A lényeg, hogy ezt mindenképpen komolyan kell venni, úgyhogy nézesd meg magad! Nálam sem találtak semmit, de jobb félni, mint megijedni! És pihenj minél többet!

gwini
 
 


Sziasztok!

Aida:Egyenlőre csak keményedek.Nem számolom,de van amikor szinte egésznap kemény bármit csinálok :cry: Nekem inkább mostanában görcsölget :cry: Remélem nem lessz semmi komoly belőle.Mióta megy a hasad?Más tüneted nincs?Azért kérdezem,mert az én kishugomnak is ment a hasa meg lázas volt és fájtatta a hasát és kiderűlt,hogy elkapta a hasmenéses járványt :cry: Remélem neked nem ilyen van.De ha nem múlik szerintem elkéne menned dokihoz.Nekem például sajna székrekedésem van :cry: Nem tudok vele mit kezdeni hiába eszek rostosat nem használ :cry: Örülök,hogy ma nem keményedtél remélem már így marad neked is.

Ancsa:Most a magnerot tablettát szedem.Ma érdeklődtem meg a gyógyszertárban,hogy napi hány tablettát szedhetek be.A nő azt mondta,hogy próbáljam meg,hogy napi kettőt szedek és,ha nem használ akkor inkább menjek el dokihoz és majd ő ír fel rá valamit.Én is azt mondtam a páromnak,hogy nem kell szemből lennie,hanem a fejemnél így nem igazán fog látni semmit :D A lényeg,hogy legyen ott,mert eddig is úgy volt,hogy ha fájt valamim és velem volt enyhűlt a fájdalom.Remélem most is így lessz majd :DÖrülök,hogy most már jobb a pocid remélem már így is marad.

Lovaszkata: Ma megérdeklődtem a gyógyszertárban és azt mondta a patikus nő,hogy először próbáljam meg,hogy napi 2x1-et szedek és,ha nem használ akkor írassak fel a dokival valami mást.Hát egy gyenge nyugtató nekem se ártana :oops: És persze kiderűlt,hogy tényleg vény nélkül kapható a magnezii citrit,de nem vettem,mert azt mondta a nő,hogy ugyanaz a kettő.Köszönöm szépen a felvilágosítást :D Megpróbálom úgy hátha jó lessz.Jól vagy?Remélem igen.

Gwini:Örülök,hogy ma nem keményedett annyit a pocid :)

000Kata:Remélem hamar kész lessz a lakás és akkor utánna már mehet a vásárolgatás is :D Te is vigyázz magadra!És pihenj sokat.

Vera:Szerintem mindenképpen menj el dokihoz még ha nem is a tiéd van most,mert nehogy baj legyen.Egy UH csak megnyugtat,ha látod,hogy minden okés a babóval.Remélem nincs semmi komoly baj.Szurkolok neked nagyon!!!Bár 15.hetesen nem bizti,hogy mindig érzed a babó mocorgását.Az én babóm most kezd igazán aktív lenni :D Nálam is volt,hogy egy napig nem éreztem.De hál istennek minden rendben van.Remélem nálad is így lessz.Majd írj,hogy mit mondott az orvos.

Mi jól vagyunk :D Bár már most is kezd keményedni a poci,de persze azért,mert már egy ideje itt ülök a gép előtt :oops: :cry: De ma még nem volt keményedés csak most :D Mostanában inkább sokat van az,hogy hányingerem van és nem tudok rájönni,hogy mitől van :cry: Azért elég hamar elmúlik,de zavar és rossz a közérzetem is miatta.Bár valamelyik nap feltűnt,hogy ha eszek édességet akkor elmúlik :oops: Vajon akkor ilyenkor kívánom a csokit csak nem tudok róla? :oops: :) Babóm is sokat mocorog meg rugdos :D És már a kezemre is reagál :D

Remélem mindenki jól van!Vigyázzatok magatokra nagyon!Pihenjetek sokat!

További szép estét kívánok mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24
 
 


Verus

Sajnálom,hogy ilyen barnázás keseríti meg a napjaidat! :(
Ha van saját dokid,szerintem hívd fel és kérd meg hogy csináljon 1 Uh-át. Így legalább megnyugodnál te is! :roll: Inkább 1 felesleges Uh,minthogy ezen idegeskedj,mert az idegeskedés is ártalmas.!
Az biztos,hogy ilyenkor tényleg szigoruan feküdni kell!

És még az is lehet,hog 1 hajszálér pattant el,és abból adódik ez a barnázás!De biztosat csak doki mondhat,így az a legjobb,ha megnéznek Uh-án!

Ha megnyugtat,elmesélem ,én a kisfiamnál barnáztam,sőt friss vérezgetésem volt a 6. hétttől egészen a 16. hétig.
Így a 16. hétig,amíg el nem múlt, szigoruan feküdnöm kellett otthon, de megérte,mert most van egy rosszcsont kisfiam aki most Decemberben lessz már 6 éves! :lol:
Ugyhogy fel a fejjel,nem lessz semmi baj,majd meglátod! Drukkolok neked! És kérlek írj,hogy mi volt és mi van veletek!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Lányok, akinek keményedik a pocija, napi hány alkalommal szokott?? Csak az összehasonlítás kedvéért.

Ma még nem vettem be magnézium, olyan jól vagyok. :D Semmi hasfájás vagy hasmenés. Holnap meg konzultálok az orvosommal hogy milyen magnézium legyen, váltsak-e a magnesii citrisi-re.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Már pár napja nagyon kívánom az alkoholt, most bűnöztem és megittunk a párommal egy pohár bort. Olyan jól esett. :) Remélem kismanó nem haragszik meg nagyon.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek! :lol:

Remélem mindenki jól van! :lol:

1 kérdés:
Néha olyan csipkelődést érzek ott a méhszájnál , mintha a baba csipkedne finoman :shock: olyan csikis érzés :lol: ezt nem tudom mitől van,mert ilyet még sose éreztem, de tényleg kellemesen csikis :lol:
szerintetek? tapasztalt ilyet valaki?

Azért nagyon várom a szeptember 5.-ét, hogy a doki megvizsgáljon , és remélem hogy a méhszájam sem nyílt ki tovább :roll:

Aida
Hát én még sose számoltam össze a napi keményedést, de a kedvedért megszámolom és megmondom nekem mennyi van, bár hozzáteszem,hogy most sokkal-de sokkal kevesebbet keményedik a pocim.
Írd majd meg mi volt az orvosnál!

Reni
Örülök neki,hogy jól vagytok! :lol:
Viszont a görcsölés az nem jó! Eleget pihensz te?
Hányingerem néha nekem is van! De nekem a sok savtól szerintem,mert borzalmasan ég a gyomrom minden nap és az ég világon semmi nem használ! :shock:

Többiek? Veletek mi újság? Hogy vagytok?

Timi? te is rég írtál már! :wink:

jajj, tegnap netezés közben képzeljétek találtam videókat a szülésről :shock: Hát megnéztem,mert még kívülállóként sose láttam szülést és lányok, képzeljétek elsírtam magam mindegyiken! :shock: Olyan jó volt látni a boldogságot az anyukák arcán,amikor előszőr a kezükbe fogták a kisbabájukat! Ugylátszik a hormonok játszanak velem, mostanában mindíg elsírom magam.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, most van Tünci kisbabájának a temetése! :cry: Küldjünk neki sok erőt hozzá! :cry: :cry: :cry:

gwini
 
 


Édes istenem, szegény Tünci :cry: :cry: :cry: Én is sok-sok-sok erőt küldök neki gondolatban :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Hoztam friss pocakos képeket!

Kép

Kép

Kép

gwini
 
 


gwini:
Szép nagy pocak!! :)

Most jöttünk haza az orvostól. Egyelőre a helyzet odalent változatlan. Kissé megrövidült nyakcsatorna, zárt méhszáj. TVS-vel a cervix hossza 35 mm. Sajnos nem csak ez változatlan, a gomba is megmaradt. :( Kaptam rá hüvelytablettát, kiírta a magnesii citricit 3*1 adagban valamint kaptam a görcsökre Spiropent nevű gyógyszert, amit sajnos ahogy elolvastam a betegtájékoztatót nem tudok használni. Rá van írva, hogy tachycardia(szapora szívverés) esetén nem alkalmazható, nekem meg sajnos az van. :(

A baba jól van, megint "megcsodáltuk" a kis kukiját:)
BDP: 56 mm
FL: 35 mm
AC: 157 mm
Kicsit nagyobb a korához képest, de csak pár nappal. Melyik is az az oldal ahol az adatokból ki tudom számítani kb. mekkora a súlya a picurnak?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


sziasztok! Nem mentem el dokihoz tegnap, mert elmentem apával házassági évfordulós vacsira, és estére már nem fezsültem, meg elmúlt a barnázás is, viszont ma a mosás pakolásnál megint éreztem hogy feszülök, és megint beindult egy nagyon kevés barna izé....:( annyit rugdosódott, hullámzott teganp este a babó, hogy tökre megnyugtatott, és gondoltam nincs semmi gond....meg fáradt is voltam, hogy vácra bemenjünk....amúgy meg tök jól vagyok most, és használ a magne b6, mert azóta egyáltalán nem feszülök, cska zavaró ez a váladékozás....úgyhogy ma felkerekedek, és bemegyek....végül is tényleg megynugtatóbb. Bár így hogy mozgolódik megint, nem aggódok annyira! Köszönöm a véleményeteket, sokat segített ám, bár csak me tudtam elolvasni, mert tegnap lehalt a gép!
Jó pihenést mindenkinek, írok mi lett a vizsgálat eredmény!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Ancsa, minden oké? Nem jelentkezel..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Csak gyors bekukkantottam kiakarom kérni a véleményeteket :lol:
Kinéztem a kisasszonynak a padlószönyegét, szerintetek milyen?

Kép

gwini
:shock: Milyen nagyot nőtt a pocakod a multkori képhez képest! :lol:
gratulálok! :lol:
Laura baba nagyon szépen fejlődik odabennt :lol:
A pocid pedig nagyon szép és formás! :lol:

Enyém meg tele van csíkokkal :( és nem is nagyon nől mostanában :(

Aida
örülök neki hogy szépen fejlődik a babód! :lol:
És hogy sikerült megbeszélned a gyógyszer kérdést is a dokival! :lol:
Az oldalt megnézem neked, és bemásolom,jó?
Ahol megtudod nézni amire kíváncsi vagy!
csak ki kell keresnem...........

Verus
örülök neki,hogy mocorog a babód! Mit ne mondjak,jó korán érzed! :shock: :lol: Mindenképpen írj,hogy mi van veletek!
Azért én a helyedben óvatosan bánnék az otthoni munkával,ha már így észrevetted hogy akkor van ez a barnázás nálad,amikor épp teszel-veszel otthon! Szerintem pihenned kéne! :roll:
Nekem is 2 gyerekem van és tudom milyen nehéz ezt megoldani.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.19 13:23-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa!
Szerintem aranyos a szőnyeg! :lol:
Nekem is végig van repedve a pocakom, csak a képen nem látszik. Alul főként, de a köldököm fölött is. Ezeket még a Nóri csinálta, nem tudom, hogy vannak-e már újabbak is. :?

gwini
 
 


Nekem nincsenek repedések még a pocimon csak a szép hosszú barna csíkom van meg középen a köldökömnél.

ancsa:
Egyelőre még nem sikerült elérnem az orvost azzal a gyógyszerrel kapcsolatban amit elvileg nem szabad szednem a tachycardiám miatt. Ami azért jó lett volna ha tudom szedni.. :( Te csak egy féle gyógyszert szedsz?? A magnéziumot?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Aida:Örülök,hogy jól vagy és,hogy a babóval is minden rendben van :D Remélem a gomba is hamar elmúlik nálad.

Ancsa:Őszintén megmondom neked,hogy sajna nem tudok megfeküdni,mert látom,hogy körülöttem mekkora kosz van :cry: Párom most segíteni se tud nekem,mert csinálja a lakást,hogy szeptemberben betudjunk költözni.Így nekem kell takarítani,mosni,főzni meg ilyenek,mert nagybátyám nem nagyon segít semmiben :cry: De próbálok közben pihenni is csak nem mindig jön össze.Meg mostanában sajnos sokat idegeskedek :cry: Savam az nem nagyon van csak néha.Nem tudok rájönni,hogy mitől van.De az is lehet,hogy ez is az idegtől van.Szerintem is szép a szőnyeg.

Tünci:Nagyon sajnálom és nagyon sok erőt küldök neked!!!!!!!!!! :cry:

Gwini:Nagyon szép a pocakod :D

Vera:Örülök,hogy a babó mocorog :D Én a helyedben akkor is elmennék dokihoz minnél hamarabb.Remélem ma eltudsz menni.Majd írd meg,hogy mit mondott az orvos.

További szép délutánt kívánok mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24
 
 


Ancsa: nagyon szép a szőnyeg!!! :lol:

gwini: szép nagy a pocakod :lol:

Reni azért probálj pihizni!!!!!!!!!!

Mi jol vagyunk,ma jo meleg volt.A babó sokat mocorog de inkább akkor ha lefekszem és nyugi van,meg már bökdös ha nem jol fekszem. :lol: A lakásfelujitás még nem sokat haladt de remélem egy hét és kész.Mindenki vigyázzon magára.

Mindenkinek van barna csikja köldök alatt???

000kata
 
 


Ikverus..üdvözöllek! :lol: Gratula a nagy családhoz!
Vigyázz magadra, minden terhesség más és más! Lehet hogy most sajna hanyagolnod kell a sportot! :roll:

Aida....örülök hogy nem nyílt a méhszáj! Remélem a magnézuim citrici használni fog! :lol:
A gomba nem jó :( remélem kikezelnek szülésig! Külömben császár lesz a vége!Diétázni nem próbáltál? Mert a gomba imádja a cukrot, lisztet...ha nem kap akkor hamarabb ki lehet kezelni!

Reni...én is így keményedek...néha egész nap kő kemény az egész hasam :shock: :( Nem tudom mi ez???

Ancsa...dögös a szőnyeg! :wink: :lol:

Voltam védőnéninél, minden oké. :D A vérnyomásom megint alacsonyabb,100/60 /80 pulzus. Vizelet jó lett. A szívhangot megtaláltuk! :lol:
A súlyom miatt megdícsértek...VÉGRE! :lol: Mert csak 30 dkg-ot híztam 3 hét alatt! Így +11,5 kg -nál tartok!
A derékbőségem 110cm :shock: :oops:
Persze úgy bekeményedett a hasam hazafelé, hogy alig bírtam kiegyenesedni! :cry: Egész nap feküdtem.

Holnap már remélem elvonul ez front...vagy mi ez? :roll:

Tünci....nagyon sok-sok erőt! :cry: Őszinte részvétem! :cry:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


kata:
Te milyen gyógyszert szedsz (ha szedsz) a magnézium mellett?

lovaszkata:
Remélem kikezelnek végre, kaptam egy elég erős gyógyszert 6 napos kúrára, remélem ez hatásosabb lesz, mint a canesten 3 napos.
Engem az a másik gyógyszer aggaszt, hogy ilyen drasztikus módszerre gondolt az orvos. Elég komoly gyógyszernek tűnik ez a Spiropent és nem tudom mit csináljak a tachycardia miatt. Az orvost nem érem el. :( De csak nem kéne szedni ha egyszer rá van írva, hogy tachycardia mellett tilos.
Te szedsz vmi mást magnéziumon kívül?

AKi magnesii citricit szed közületek: Étkezés közben szoktátok bevenni, ahogy rá van írva?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: én még ferro-neo-folgammát szedek napi egyet és napi egy elevitet.meg a magne b6 3*2öt. Te?
Szerintem addig ne szedd a gyogyot mig nem éred el az orvost.
ez a spiropen nem nyugtató????ki irta fel?Szerintem a gombára probáld ki az ecetes sos vizű ülőfürdőt.nekem használt régebben vvagy a kamillás gözölést az is nagyon jó.

000kata
 
 


kata:
A spiropent asztmára, hörgőtágító gyógyszer. Mellékhatása a méh simaizmának lazítása. Sok más kínos mellékhatás mellett.. :( Elég brutál gyógyszernek tűnik. A ferro-neo-folgamma miféle?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida:
nem hangzik jol a mellékhatás.Melyik orvos irta fel?ő biztos tisztába van a mellékhatásokkal,vagy nem értem miért ilyet ir neked.beszélj az orvossal,hogy te ezt nem mered bevenni nehogy valami baj legyen.A neo-ferro-folgamma vas és vérszegénységre van,potolja a hiányzo vasat bár jo lett a vérképem de azért kell hogy jo is maradjon.Miért kell a spirofent szedned?asztmás vagy?

jó éjszakát mindenkinek!!!

000kata
 
 


kata:
Nem vagyok asztmás szerencsére:) a méh simaizomlazító hatása miatt kaptam a görcsökre és keményedésekre az esetleges koraszülés megakadályozására. Írtam az orvosnak, hogy tachycardia miatt elvileg nem szedhetem, de szerinte próbáljam meg.. :( Nem merem, így írtam neki megint. Biztos már az agyára megyek, pedig én csak egy sima görcsoldót szeretnék, nem egy ilyen durva gyógyszert.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


sziasztok

Remélem mindenki jól van! :lol:

gwini,dawn,Aida azt hiszem ti nem láttátok még a gyerekeimet, ugyan tettem fel róluk képet, még régebben, de akkor felteszem mégegyszer megmutatni nektek!

A kisfiam :lol:
Kép

Kép

És a kislányom :lol:

Kép

Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


És akkor itt van egy kép, még a terhesség elöttről rólam .....
:oops:

Kép

És egy arckép is :oops:

Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Most akartam csinálni friss pocakosképet is, de ugylátszik apa elvitte a gépet :shock: csak azt nem tudom minek neki ,ugyanis állítólag ma is dolgozik :shock: :wink:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az Nst-ről. 10 perces fájásokat mért (80-asokat), amik azóta is tartanak. Most, hogy lefeküdtem, talán kezd alábbhagyni.
Azt mondta a szülésznőm, hogy nagyon lent van a baba és beállt középre. Nem vizsgáltak, csak az alapján ahol a szívhangot megtalálta. Ő szerinte meglesz a baba a héten,úgyhogy visszahívott péntek estére Nst-re. Plussz vasárnap este is megyek. Akkor is lesz Nst és akkor már a dokim is vizsgál. Ha olyannak találja majd a méhszájat, akkor valszeg meg is repeszti a burkot. Úgyhogy lehet, hogy a vasárnap vagy a hétfő lesz a mi nagy napunk. De az is lehet, hogy még hamarabb. Úgyhogy nem várunk a tetőtérre, hanem betesszük a kiságyat oda, ahol most alszunk. És egyelőre ott leszünk mind a négyen! Nem is bánom annyira. Aztán majd 1 hónap múlva felköltözünk.
_________________
Ancsa!
Nagyon szépek a gyermekeid! :lol: És te is milyen csinos vagy!
A pocakos képet is várjuk!

gwini
 
 


:shock: :shock: :shock: gwini
Azt a mindenit! 10 perces, rendszeres fájások?
Ha nem múlik el, abból még ma is lehet baba! :shock: :lol:
Most hogy vagy? Vagy elmúlt?
Tudod a számom! Írj bátran bármi van!
Várom!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


gwini: Az nem semmi. :) Még a végén baba lesz itt hamar!

Teljesen kétségbe vagyok esve.. Tegnap írt vissza az orvosom, hogy annak ellenére, hogy tachycardiában szenvedő szívbetegeknek tilos a spiropent alkalmazása én azért próbáljam meg és ha panaszom lesz váltunk.. :shock: Na de most őszintén, ez azért durva sztem és így nem merek bevenni egy szemet sem abból a gyógyszerből, de közben meg egész éjszaka ha oldalra fordultam menszi fájásaim voltak. Kicsit kétirányú ez a dolog. Ma meg nem akarom zavarni mert ünnep van neki is van két gyereke nem örülne ha hívogatnám. Már pedig én nem merem kockáztatni azt a gyógyszert, de gyógyszer kell.. Vmi kell.

Olyan fura tegnap előtt amikor nem szedtem magnéziumot egész nap tök jól voltam, tegnap délelőtt is, utána ahogy bevettem az első magnéziumot már el is kezdtem görcsölni, keményedni, aztán az esti után még jobban. Érdekes..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida
szerintem akkor mondd meg neki,hogy te félsz ettől a gyógyszertől a mellékhatásai miatt és nem mered bevenni, kérd meg hogy írjon helyette másikat fel!

Érdekes ez az összefüggés valóban :roll:
pedig a magnézium lazítja a méhet :roll:
és ezt nem beszélted meg a dokiddal?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa!
Már ritkulnak a fájások. De már bevettem 2 magnéziumot.
Bár én még ezt nem nevezném fájásnak, mert nem igazán fáj, csak egy kicsit kellemetlen.

gwini
 
 


gwini
Attól még hogy nem érzed fájdalmasnak, attól még lehet fájás !
Bár már rég volt, de ha jól emlékszem, a 80-as erősségü már nem is olyan kicsi fájás :shock:
De már rég volt és nem emlékszem pontosan :roll: Te biztosan jobban tudod hogy a 80-as erősségü mit jelent :roll:
Biztosan a bevett 2 magnézium enyhíti :lol:

arra viszont határozottan emlékszem, hogy ha igazi fájások /ami nem biztos hogy fájdalmas is / vannak,azon a fekvés sem segít :roll:
én is feküdtem,mert azt mondták feküdjek,aztán majd elmúlik,de nem múlt el a fekvéstől nekem sem, meg a velem együtt vajudó kismamának sem :roll:

Majd írj hogy vagy!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!
Voltam dokinál vácon a nőgyógy.osztályon ügyeletben, jól megvizsgált...se UH, se szívhang, "benézett", aztán mondta nem vagyok nyitva, mehetek, ne mozogjak....mikor kérdeztem, hogy a babával minden ok, azt mondta biztos....szóval kár volt mennem....na mindegy. most minden ok, nincs vér, nincs feszülés....
pihengetek, amennyit tudok, nem csinálok semmi házimelót! Apa teljesen kiszolgál, bár legalább 5x kell szólni, hogy gyerek a Wc-n..,meg kiborult a szörp, és jönnek a hangyák...., meg lejárt a mosógép....de azért egész jól viseli :) még egy ideig...már várja a melót!!!:)
holnap indulunk 4 nap nyarlásra, remélem jó idő lesz, és pihentető lesz.
Tényleg minden terhesség más...bár az első kettő elég nyugis volt, alig volt hányinger...most viszont még mindig visszatér, és még mindig vannak szagok, amiktől felfordul a gyomrom...na meg az éjszakai 3-kor ébredés, 5-fél 6-ig ébrenlét nem épp kellemes...már citromfűteázok, hátha bejön!!!
Mindenkinek szép napot, és jó 7végét előre is!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


verus:
Nekem 8 hetesen volt barnázásom és sajnos "rossz" kórházba mentünk be, ahol odanyúltak, UH nélkül és kijelentették hogy minden teljesen jó.. :roll: Azóta oda nem megyünk, már tudjuk hova kell menni ha baj van. Sajnos ezt is ki kell tapasztalni.

Kellemes nyaralást, de azért vigyázz magadra, mert ilyenkor az otthoni fekvést szokták javasolni, nem a nyaralást! Pihenni sokat!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Lányok!

Köszönöm hogy gondoltatok ránk.... :cry:
tünci28
 
 
 


Tünci
Remélem hogy a körülményekhez képest jól vagy! :cry:
Én nagyon sok erőt, kitartást kívánok neked az elkövetkező időszakban és nagyon remélem,hogy hamarosan majd jó hírekkel fogsz betérni hozzánk!
Vigyázz magadra!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Verus
Kellemes nyaralást kívánok nektek! :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Helló!

Aida....én se merném szedni azt a gyógyszert! :( Ha a nőgyógyásztól nem is , de a házi orvostól meg lehet kérdezni, hogy miért ezt írták fel neked, hisz a papírján nem szabad együtt alkalmazni???? :shock: Az én házi orvosom tök jó fej, én mindíg őt nyaggatom, ha más nem elérhető! :)
Én 500mg kálciumot és 1500mg magnéziumot szedek egy nap! De nekem a magnézium néha még így is kevés,és igen, a Magnezi citricit kaja közben összetörve veszem be, ahogy írva van!
A doki mondta hogy szedjem még az Elevitet is 2 naponta, de azt néha elsumákolom! :roll:
Régebben, mikor vashiányos voltam Akiferrint is szedtem, de most már jó a vérképem! :D

Verus....hát ahogy így olvaslak, elég húzos lehet pihenni 2 kicsi gyerek mellett! Még jó hogy apa segít! :wink: De tudom ilyen rossz mindíg őt nyaggatni, a férfiaknak nem olyan egyértelmű és logikus a hozzáállásuk a takarításhoz!
Az enyém férjem is inkább azt mondja hogy- Jó az úgy, nincs is kosz! Aztán nagy nehezen felporszívózik, mikor látja hogy felállok és megyek a porszívóért! :roll:
Jó nyaralást! Vigyázz magadra! :lol:

Gwini...hogy vagy????Elmúlt a görcs?

Petráról nincs hír lányok???? :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek!
Remélem mindenki jól van!

Engem megesz az ideg :evil: képzeljétek,apa kitapétázta a gyerekszobát, bekeverte a színt, lefestette, tök jó meg szép lett, aztán 2 nap mulva helyenként rájavított és ott a mostani javításnál kifehéredett a festék :shock:
Amióta a fenekem hátul hordom,ilyet még nem láttam pedig én imádok festeni :lol: és festettem is, meg javítottam is ugyanazzal a festékkel , de ilyet még nem láttam :shock: :?
Ugyhogy most kezdheti szegény előről az egészet :(
Nekem meg le kell sétálnom a festékbolta / itt van a tömb aljába/ kiválasztani az új színt, és bekevertetni a festéket megint.
Még jó hogy a bordürt nem tettül fel, így azt nem kell újra megvenni :?

Aida
Igen,én is étkezés közben veszem be a gyógyszert, bár én most a por formában szedem a magnezii citritet, kb még 50 db van belőle, aztán megint a tablettát fogom szedni.
Viszont ha megyek a dokimhoz,beszélek vele, hogy nekem a porba írja ki,mert tényleg jobb a felszívódása mint a tablettásnak :lol:
Legalábbis azóta van kevesebb haskeményedésem,mióta a port szedem. :shock:

Lovaszkata
Te hogy vagy? Múlnak a keményedések? Görcsök?

Petráról semmi hír :(
Aug.11-én írt utoljára,másnap mennt orvoshoz!
Remélem hogy jól vannak! És már boldogan babázik :lol:
Reméljük hamarosan jelentkezik a jó hírekkel! :lol:

gwini
Hogy vagy? Sokat gondoltam rád este is hogy mi van veletek :lol:

Lányok,nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már nagyon szeretnék a végén járni :shock:
Nagyon rossz ez az ágyhoz kötöttség :? folyton izgulok a méhszáj miatt nehogy kinyíljon mégjobban :? hogy kihuzzam legalább a 37. hétig így :? Így nem is tudom kiélvezni a terhességet,mert aggódok a keményedések, a méhszáj miatt.
Nyugodtabb lennék, ha már a 36. hétnél járnék :roll:
Egyik terhességemnél sem voltam ilyen nyűgös, ilyen türelmetlen
:shock:
Persze bízom benne hogy kihúzzuk egyben és nem lessz koraszülött a kislányom,de azért van bennem félelem is.

000Kata
Nekem nagyon halvány a csíkom köldök alatt,alig lehet észrevenni.
Na de a terhességi csíkok persze gyönyörűszépen látszanak! :?

Dawn,Timi, Gröni,Reni
Hogy vagytok?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?