Sziasztok!
Na, megjöttem a dokitól. Elég jókat mondott....
Azt mondta, hogy az már nagyon jó jel, hogy a mensim megjött 28 napra (hiszen nekem nagyon, de nagyon hosszú ciklusaim voltak), vagyis tutira volt peteérésem is. Most is minden rendben van és van egy 7,5 mm-s petécske a bal petefészkemben. Azt mondta jó lenne nyomon követni, hogy hogy nő, de sajnos csütörtökön el kell utaznia, így most a "szerencsére" vagyok bízva. De azt mondja jól alakul a dolog és kb a 14-16. ciklusnapra szépen megnő a töszőcském 18 mm körülire. Úgyhogy most bele kell húznunk apával. Elmondta, hogy azért ne legyünk együtt minden nap, mert az ronthat a minőségen, inkább maradjon a 2-3 naponta szex.
Majd meglátjuk, mi lesz. Most azon kívül, hogy azért odafigyelek/lünk, hogy időben legyünk együtt apával, semmi egyébbre nem vagyok hajlandó. Lesz, ami lesz!!!
Zsu!
Teljes mértékig megértelek, nekem a sógornőm vár babát, és ez úgy volt, hogy az elsővel is majdnem együtt lettünk terhesek (4 hónappal idősebb csak Dani) és most is mi elöbb kezdtük a próbálkozást, és ha akkor összejött volna, akkor én már megszültem volna, nekik meg ismét elsőre összejött. Szóval ez van. Ismerem az érzést! Nagyon örülök nekik, de az bánt, hogy akkor nekem miért nem lehet???
Pici!
Milyen volt az esküvő?? Ettél a menyasszonyi tortából?
Tök jó, mi is esküvőn voltunk szombaton és szintén 3-ig maradtunk!
Cat!
Nyugi! Minden rendben lesz! Ne idegeskedj, az árt neked is és a babának is!!!!
Sissi!
Gratula Márknak, hogy ilyen hősiesen viselte a szurit! Dani ha már meglátja a doktornénit, üvölt...
És reméljük nem fog belázasodni tőle, Daninak semmi baja nem volt.