Új privát üzeneted érkezett!

Vera!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betti!
Kitartas!
++++++++++++++++++++++++

Lanyok!

Akkor itt a video:

1. resz:
http://www.youtube.com/watch?v=ScAuAcxaJNk

2. resz:
http://www.youtube.com/watch?v=jlD7mAu782o

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magika! Olyan jó volt látni a videokat! Gyönyörű helyen voltatok ismét! nagyon irigykedem!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Merre voltatok pontosan??? Meg leírnád nekem akár priviben, hogy hol találtad ezt a fantasztikus helyet meg hogy mit kostál az ut? Négyötöknek??? Nagyon felcsigázott!! Az az igazság! Elöre is köszike!

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja és megint laptetüd van! Szoval?? Hogy is van ez????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Magi

Üdv újra itthon.:)
Jók a videók.:) Köszi a mailt. :wink: Milyen volt felvenni az overált július végén???? :lol: :lol: :lol:
No,szegény Zolika műtéte és pihenése után összehozhatnánk 1 randit. :wink: Fel kéne ugranunk Pestre még ovikezdés előtt...Tudod: "nincs egy gönce se a gyereknek" :lol: :lol: :lol:

Mindenki nagyon lapít!

Hahóóóóóóóó
Vendég

Lanyok!

Vagyok en is, olvasok is rendszeresen, csak tovabb nem nagyon jutok... :? Azert remelem igy is elfogadtok. :roll:

Most jottunk haza a hinditaborbol, nagyon jol sikerult, az ido jo volt, Zsolti pedig imadta a jo falusi kornyezetet, folyamatos extazisban volt a sok traktortol, lovaskocsitol es allattol. :) Mi pedig jokat foztunk, setaltunk es tanultunk-forditottunk.

Betti!
nagyon a finisben kezdtel lenni, kitartast a hatramaradt napokhoz, hetekhez :wink: Voltal mostanaban UH-n? Mit mondanak a nemevel kapcsolatban?

Magika! Lego!
OLyan jo, h igy osszejottetek, orom volt nezni a kepeket a nyaralasrol! :) Sajnos mi itt elegge el vagyunk szigetelve... :roll:
ES igen, Magi, nem kellemes ez a pakolaszos jatek, de nalunk meg az is van, h nem ugyanarra a helyre megyunk mindig vissza, nincs egy allando pont, ahova berendezzuk az eletunket es ez nagyon frusztralo tud lenni :?
Gratula Katica keresztelojehez! :D

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Kata!
Te kovetkezel Betti utan! :wink: Szoktalak olvasni az o0ktoberieknel is, csak mar oda nem is irok, csak informalodok. Pedig jo kis csapat van :roll:

Ibici!
Mi van veled? Clostizol?

Dodo!
Nagyon szep baba Laura! :D

bangham

Edoci!
Hogy vagy?

Vera!
Most olvasom, h gond van a mehlepennyel, sajnos ehhez nem tudok hozzaszolni, de ha meg 10 hetig birja, akkor az mar nem is olyan rosz, nem? :roll: Persze ertem az aggodast :?
Meg nem is gratulaltam a kislanyhoz! :D :D :D

bangham

Szia Móni!!!Már éppen írni akartam,hogy nagyon elvagy tünve!!!Hogy vagytok?Mi lesz a pici neve?Zsolti várja már?Hú tényleg Betti után én jövök de utánam TTTTEEEEE!!!!!! :wink: :wink: :wink: Pocis képet ragsz fel?Tényleg hol fogsz szülni?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Bizony, jovunk am mi is! :wink: Meg be is elozhetlek, bar nem hiszem, Zsoltival is tulhordtam... :roll:
Nevunk nincs, es ahogy ismerem magunkat nem is lesz csak utolso pillanatban... Kitalaltuk, h a turelmetlen erdeklodoknek majd azt mondjuk, h Matuzsalem :lol: 8) , igy mi most Matuskanak szolitjuk :lol:
Kulon pocikepem nincs, de szetnezek, h kapok-e valamit :roll: Egy par kepet kuldok izelitoul a taborbol.
Szulni itthon fogok, Csikszeredaban, Oxfordba majd legkozelebb csak jan kozepen megyunk, de az is lehet, h csak aprilisban :roll: Ferjem persze attol vissza kell menjen oktoberben, nagyon zuros meg, h hogyan fogjuk tudni megoldani a dolgokat...
Gratula Zsofihoz! :D Aterzem nagyon a dolgot, mert Zsoltival mi is most vagyunk ebben a fazisban! Tegnap hallottam egy jo cselt es mar be is vetettuk: a hutore feltettunk egy papirt, egyik oszlopba a piros pontokat, masik oszlopba a feketeket gyujtogetjuk! Ahanyszor szol es bilibe kerul a dolog, kap egy piros pontot, illetve balesetekkor feketet :P Nagyon elvezi es osztonzi a dolog! :)

bangham

Sziasztok

Móni,de jó hogy jöttél.:) Képek hol maradtak? :wink:
Jó ötlet ez a pirospontozás,majd ha aktuális lesz Hédinél,akkor bevetem.:)

Viki
Esztinek boldog feledik szülinapot.:)

Csajok,ha van kedvetek nézétek meg:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/216081

http://www.videoplayer.hu/videos/play/215324
Vendég

nézzétek :oops: :oops: :oops:
Vendég

Vera

Neked akartam írni,hogy mindkét Csajom úgy született,hoyg a méhlepény már nem működött...:( Dorka 3,5 kilóról sorvadt vissza 2,5-re. Hédi pedig a 36. héttől már nem fejlődött...:( Oda kell figyelni rá,sok sok UH és később flow,magzatvízvizsgálat...
Hűűű,azért hihetetlen,hogy 4 fiú után lányzód lesz.:):):) Ma Magival telón pont Rólad beszéltünk.:):):):):) Nekem szerintem még a 10. is lány lenne. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Legó!

Hát ezt én is így gondolom!!! :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lego!

Kepek tul nagyok lettek kicsinyites utan is, aztan nem volt mar idom ujra kicsinyiteni :roll: De jonnek!
Hedi nagyon ugyes! :wink:
Most meggyult a bajom a pontokkal, mert Zsoltinak megy a gyomra es reggel ota minden 5 percben van valami a biliben, egyszer mar a nadragban is. :? Most elment az apjaval, remelem nem lesz tobb es, h nem komoly a dolog :?

Betti!
nagyon drukkolok! :wink:

bangham

Kép gomba

bangham

Kép szallas Kép taplalkozas

bangham

Sziasztok!

Hát kezdek türelmetlen lenni már szeretném ha kibújna a kisasszony de azért készítettem fiú eshetőségre is ruhát most raktam össze mert anyu már nyaggatott.
Reméllem a jövő heti telihold meghozza a manócskámat bár ma apa itthon lenne nem ment el pécsre így azzal fűz beszéljek a manóval jöjjön elő.
De nem igen mutat rá hajlandóságot.
Szerintetek nyitott méhszájjal is összebújhatnánk mert a doki már megtiltotta de hátha megindítaná a kisasszonyt vagy még legyek türelmes?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Lego! Tündéri a picilány! Olyan édik ezekben az idöszakban, mikor még másznak, de olyan kis fürgék! Nagyon aranyos!!!!

Bangham! Nagyon szépen kikerekedett már a pocid! És az milyen gomba ami a kisfiad kezében van?? Jó nagy!

Lányok mi holnap megyünk balaton zamárdiba apácskával egy éjszakára. Már nagyon várom!!!! :wink: Lehet, hogy itt látogat meg minket a golya! Milyen szép is lenne! Szoval megyek is mosok meg fözök mára valamit aztán irány a közért mert holnapra kéne venni üditöt meg a kis pik-nik kosárba valot! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Móni!Csini vagy nagyon!Zsolti nagyon édes.Ő már nagy ágyon alszik?

Vera!És mit szóltak a fiúk a huginak?És apa?

Betti!Hívd fel a dokit és kérdezd meg ha ki akarjátok csalogatni a babát lehet-e együtt lenni.Elhiszem,hogy türelmetlen vagy.

Legó!Nagyon jók a videók Hédi tök cuki.Nálatok a csajok együtt alszanak?

Nócika!Hajrá Balaton :lol: :lol: :lol: Várjuk a beszámolot és a képeket!

IBICA!!!!!!Merre vagy???????????Bolodg névnapot utólag is!!!!!!

Én ma megyek Dokihoz már úgy várom remélem minden rendben lesz és kapok képet meg remélem már nem faros a kishapsim :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Ő már eltiltott a házas élettől!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hello

Betti
Ugorj apára,mindent bele....most már jöhet,ha jönni akar. :wink: :wink: :wink:

Később jövök,most értem haza és még ezer dolgom van
Vendég

Kata! Igérem beszámolot azt írok, de képet valahogy nem tudok felrakni! A gépem vagy az én hibámból nem tudom! De azért majd megprobálok!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Legó!

Nem baj hoyg nyitva vagyok!

Az előbb olyan jó kis fájásom volt de azóta semmi :(
csak gyakorolgatunk az éles menetre!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Voltam dokinál minden rendben ÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSS FEJEL LEFELÉ VAN!!!!!!
A buksija 82mm(Zsófinak 34hetes volt 80mm)Súlya 2kg, csak a csombja alapján a gép 1892grammra sacsolta de ehez jön a buksi mérete.Hát képet nem kaptunk mivel úgy nyomta magát a méhfalhoz,hogy úgy nézet ki mint egy Sikoly álarc fej A doki is olyanokat röhögött rajta.A golyói leszáltak és azt meg néztük 4D ott van szépen 2D még a golyókat is látni lehetett szóval 10ezer%-hogy fiú :lol: :lol: :lol: Kép Kép

Vera!Ti még beválalnátok 6.babát?Nem semmi :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Jó reggelt! Igy indulás elött mégegyszer! Eléggé gány idő van, de lehet ez tesz nekünk jót! Bent vagyunk a szobaában és lesz aminek lennie kell! :lol: :wink:

Vera! Az igen! 6. baba! Bátorság nem mondom! Bár nagyon szép a nagycsalád! Hüha! De szerintem, ha egészség van akkor minden van! Hajrá!! Végül is egálba kell hozni a családot! Még ezután 3 lány és egyenlö részben lesznek a csajok és fiúk!!!

Na lassan huzok készülödni puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Reg voltam, kezdem magam ossze szedni, igy majd megint leszek.
Meg a heten lesz a mutet es utana lesz idom.

HOgy vagytok?

Betti!
Miattad tobbszor is benezek minden nap gyorsan.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Vagyok csak a múlt hét előtti péntektől nyaralni voltunk és pénteken jöttünk haza.Szombaton esküvőn voltunk,így kb.most kezdek magamhoz térni.Köszönöm szépen a névnapi köszöntést Kata aranyos vagy,hogy gondoltál rám.Viszont holnap leszek ráadásul 30 éves :shock: :(

Betti!
Hogy vagy??

Vera!
Gratulálok a kiscsajhoz hurrá,hurrá!!!

Kata!
Örülök,hogy minden rendben van veletek.

Kép
Kép
a.ibici

Én is vagyok,hellóka.:)

Kicsit túlpörögtem a napokban,a fülem még mindig pocsék,de már kezdek hozzászokni a fájdalomhoz. :lol:

Ibici
Jó,hogy írtál. Merre voltatok? Képek készültek?
Előre is boldog szülcsinapcsit kívánok. :wink: :wink: :wink:
3 X,nem semmi.:) A legszebb kor. :wink: LEsz buli???

Magi
Hurrá,gyere már gyakrabban.
Szegény Zolika,meddig lesztek bent? Hogy fogod megoldani Katicával???? :shock: :cry:

Betti
Hahóóóóó!!! Kérünk életjelet!!! És a privimre is választ. :wink: :wink: :wink: Bár lehet,hogy Te jössz majd a jó hírrel és senkinek se küldesz sms-t???? :shock:

Dodó
Hogy telnek a napok???

Vera
Szerintem Nócika úgy értette,hogy kell még 3 lány,hogy egyenlő legyen a Csajok-Pasik aránya... A 6 gyerkőc másik gondolatmenet volt. :lol:

Nócika
Milyen volt az éjszaka????? :wink: :wink: :oops: :oops: :oops: :oops:

Móni
Örülök Neked is,ráértek a névvel ha kezetekben lesz a picur majd eldöntitek. :wink:
Ha nekünk lesz 3. (nem lesz) nem akarom tudni a nemét se...majd ott...AKKOR!!!

Edoci
Ti már gondolkodtatok néven??? A gyomrod helyrejött teljesen???

Zsuzska
Mi újság Veled?

Viki
Hogy haladtok a hozzá-mellétáplálással???? :wink: Mi elég lassan...cicifüggő Hédi. :lol: :lol: :lol:

Jajajajjj kit hagytam ki????? :roll:
Vendég

Sziasztok!

MEgvagyok én is, tegnap este jöttünk haza Erdélyből, szovátáról.... ott voltunk öt napot.... illetve hármat, mert két nap az utazás volt.... szuper volt.....
Jövő pénteken vérvétel és konzi időpont kérése. Aztán a konzin megbeszéljük, hogy még milyen vizsgáalatok kellenek az inszem előtt....

Puszi mindenkinek, pocisimi kismamiknak!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote="harivera"]n írta:hariveraócika a 3 lány az nem 6 gyerek :lol: :lol: :lol:

De én ugygondoltam, hogy összesen 3 lány még ezen kivül ugy lesz 4 lány!, mert van már 4 fiu!!! Vagy rosszul értettem valamit??? :roll: :roll: Ha igen sorry!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Csináltam tesztet, és ilyen lett.
Kép

Aztán kb 2 óra mulva csináltam megint, de azon csak nagyon halovány van, éppen hogy látszik valami. Remélem csak mert kevés a hcg még a vizeletben. Ez 10-es erősségű teszt volt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok

Csináltam reggel tesztet, hát halványabb mint a tegnapi, felteszem, de nem sok inden látszik belőle. Nem tudom hogy a teszt nem jó, vagy mi lehet. Dokihoz kár menni mert nem fog látni semmit. nem tudom hogy el kezdjem e az utrot . Kép

Kép

gabi1

Sziasztok!
Beköszönök most csak....nem vesztem el, de a héten itt van anyu!
Laura jó baba...kicsit szerintem frontérzékeny. Sétálni imád amugy!

Betti!
Megy neked a drukk!

Gabi!
Én a main is látom halványan...csak eleve más rajta a fényviszony mint a tegnapin. Utro gondot nem csinálhat, ugyhogy kezdd el nyugodtan!

d.dodó

Gabi!
Itt is gratula a teszthez!!!
Amúgy képzeld, egy másik lány is így járt, mint te, hogy az estiből jobban látszik a második csík, mint a reggeliből. Erre vett a gyógyszertárban egy másik fajtát és azon szépen ott látható már.... szóval szerintem te is vegyél másikat is :shock: :shock: :shock: :shock:
És szintén Huncitól vette a tesztet.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa fogok venni, de még várok 1-2 napot szerintem, aztán lehet hogy ma este nem birom ki és mgveszem és holnap reggel meg megcsinálom.

Kép

gabi1

Nagyon drukkolok :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Próbálkozom, talán mintha jobb lenne a kép. Na jó befejezem mára, majd holnap csinálok megint Kép

Kép

gabi1

Szerintem az alső erősebb, mint a középső... de szerintem vegyél egy másfajtát is a biztonság kedvéért :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Betti :?:

Ibici
De jó hogy jelentkeztél!Utólagosan boldog névnapot és szülinapot is! :lol:

Lego
Neven gondolkoztunk,de inkább megvárok még egy uh-t,ha azon is lány lesz,már biztosabb leszek! :lol: :lol: :lol:
A gyomrom nem jött helyre,nem is fog,pláne hogy most nyomorgatva van/lesz.Napok óta hányingerem van. :roll:

Magi
Kitartást a műtéthez,hamar túl lesztek rajta! :wink:

Vera
Gratula a leányzóhoz! :lol:

Kata
Gratula a fejreálláshoz! :lol: Ügyesek vagytok! :lol:

Móni
Örülök hogy te is előkerültél! :D Köszi,megvagyunk,mindig van valami! :roll:

Tegnap óta lázas vagyok,fáj a torkom,fülem,fejem. :cry: :roll: :twisted:

edoci

Szép estét mindenkinek! Most csak egy gyors bekukk, holnap majd jövök a hírekkel, mert holnap végre doki!!!!! :roll: Kicsit félek, de majd meglátjuk!

Gabi! Ezerrel megy a drukk!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++ :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

sziasztok!

Még egyben vagyunk méhszáj változatlan sokat fájdogálok de nem rendszereződnek.

kezdek kicsit már türelmetlen lenni mert már 2 hetet se adott a doki 3 hete és tegnap ezzel fogadott jól megcáfol engem ez a baba.

Hát meglátjuk!

Gabi!
Látom a csíkot!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!
Mi a helyzet veled??

Hoztam egy pár képet!

Kép nagyon figyelek

Kép új ruhában

Kép

Kép pici mosoly

d.dodó

Sziasztok!

Magi
Hogy vagytok??? ZOLIval minden rendben van? Gondoltam Rátok 13-án. Remélem már el is felejtette az izgalmakat.

Betti!!!
Mizujs?????

Gabi
Teszt???

Dodó
Nagyon szép a kislányod. Tündéri ez a ruci.:)
Vendég

Sziasztok!

Mi ez a pangas?
Nem jovok es leall a topic?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Betti?
Remelem meghozta a front a hatasat es mar babazol!

Gabi!
Te hogy allsz a teszttel?

Lego!
Koszi, hogy gondoltal rank.
Ti hogy vagytok?
Mikor jottok?

Nalunk megvolt a mutet.
Zoli nagyon jol viselte.
Mondhatni ugy egy virus jobban megviseli.
Reggel bementunk.
Kapott egy orrcseppet, amiben nyugtato volt.
Az csipte, igy kicsit sirt tole, de ugy kiutotte, hogy kiterult.
Erdekes, mert a tobbi gyereknel nem volt hatasa.
A mutet max 10 percig tartott. Az orzoben volt egy orat, mig felebredt. Utana hoztak ki, kaba volt, de nem sirt es nem volt semmi baja. Kerdeztem tole, hogy van, faj e valami es erre ennyit mondott:

Anya nem faj semmi, fujtam lufit (altato maszk), viz megy a kezembe (infuzio) es egy picit fazom.

Na ennyi volt.

15 perc mulva mar alig lehetett leloni.

Azota is jol van semmi baja, de azert figyelni kell ra, hogy nem kiabaljon, ne ugraljon stb...
De ezt is csak szerdaig. :D :D :D

Katicaval is voltam UH-n a vesehomokja miatt.
Meg mindig megvan, egy ev mulva kontrol. :shock:

Nagyjabol ossze szedtem magam a nyaralas, keresztelo, sieles, mutet utan.
Szoval holnaptol mar tobbet leszek.
Visszaternek a hetkoznapok.
Jovohettol mar ovi is lesz, de oda Zolit majd csak szept. 1-tol viszem.
Vannak uj kepek meg videok, majd holnap felteszem oket.

Szep vasarnapot mindenkinek.

Magi
Vendég

Dodo!

Neked kulon akartam irni, hogy a kislanyod tunderi!
Kicsit hasonlit Zolira, mikor kicsi volt.
:lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm szépen a névnapi és szülinapi köszöntéseket,aranyosak vagytok!!

A héten már dolgoztam így egy kicsit én is elvagyok havazva.Amikor tudok azért jövök.

Betti!
Mizu?Egyben még?

Gabi!
Megy a drukk neked+++++++++++++++++++++++++++++++Jöhetnél helyzetjelentésre!!!

Magi!
Örülök,hogy ilyen hamar túlestetek a dolgon és,hogy Zoli ilyen jól viseli.További jobbulást neki!

edóci!
Mikor mész legközelebb UH-ra??Bízunk benne,hogy addigra sem nőtt semmi a lábaközé és jöhetnek a lány nevek!!!!

dodó!
Aranyos a kislányod,már mekkora!!

Kata!
Hogy vagytok???Betti után te következel ugye??

Kép
Kép
a.ibici

sziasztok!

Hát front jöhet mehet dorka marad benn egyenlőre!
Már nagyon türelmetlen vagyok
szeretném már itt kinn egészségesen látni és persze itthon lenni már vele.

Dodó!
édes a kislányod!

Magi!
jól átvészeltétek a műtétet ügyes zolika.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Hazaértünk, kb. 8-9 napos lemaradásban vagyok az olvasással, így bocsi mindenkitől, majd igyekszem pótolni.... Remélem mindenki jól van!

MInden rendben volt, Peti nagyon élvezte a Balatont, az idő is jó volt, kivéve a péntek éjjeltől-szombat estig, mert akkor akkora szél volt, hogy az Esztit ki sem mertem vinni a házból.

MOst megyek pakolni, csak gondoltam lejelentkezem... :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?