Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


VAgyok ám, csak némi késéssel hazaért a Drága,és reggelit készítettem neki.

Hát Szöszkéről én sem tudok semmit. Sajna. :cry: :cry: :roll: :roll: Nem tudom mi lehet vele. Én is csak a Zsuzska általi híreket ismerem.
Abban biztos vagyok, hogyha tudna valamit róla megosztaná velünk. Tényleg jó lenne tudni, hogy mi van vele. :roll: :roll: :roll:

Hát igen, jól emlékszel. A kukásoknak már nem ez az első húzásuk!! De addig -addig mérgesítenek,míg a következő kifizetésnél megkérdezem, hogy miért nem tudnak valami emberibb időpontban jönni. :evil: :evil: :roll: :roll:

Látom megtaláltad megint a cumikat!!! Kép Kép
Vendég
 


Igen muszaly volt :mrgreen: Egyik kedvenc fotom(cumis) :!:
Bocsanat a LAPTETUU elkobzasaert de talan nekem most van ra szuksegem 8) A kovetkezot meg neked adom :wink:

Megyek a tisztitoba embor gatyoit leviszem :wink: Takaritonenink vasalt vgy 3orat :shock: :roll: :oops: uhh nem irigylem :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Bridget
bocsi, vagyok néha-néha, csak futni voltam.

Húúúúúúú!!! tényleg LAPTETŰ!!!! :!: :!: :!: :!: Pedig már az előbb is írni akartam, csak lemaradt.

Köszi, a következőt igyekszem elkobozni. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:


Zsuzska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
merre vagy!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Bridget: Sebaj most a tiéd a laptető. Kivánom, hogy valóban s zerencsét hozzon. Aztán majd követem a példád:)

Kép
csucsu05
 
 


Pendi
En is csak vgyogatok...lassan megyek boltba meg kajat csinalok(vacsit) 8) :lol: Kép

Csucsu
Bevallom becsulettel tudtam,hogy Laptetu leszek :oops: :oops: :oops: de igerem a kovetkezot nem happolom el :wink: hacsaknem tok veletlen ugy nem jon ki :shock: becsszo :!: :mrgreen: Kép

Tenyleg hol van ZSU :? :!: :?: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu mosma aztan irgum-burgum hun vgy :?: :?: :?: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Én ma nem főzök, mert tegnapról maradt még töltött paprika. Majd délután akarok gofrit sütni.
Én is voltam boltba, kimostam a nagy kukát, megy a mosógpép, és még vasalnom kell. Kép
Kép

Zsuzskát próbáltam hívni, de nem csörög ki. nem tudom mi lehet vele. Még megnézem skypon, és ha ott sincs, akkor nincs ötletem. Kép

Szia Csucsu! Kép
Mi újság? Mi a terv mára? Jól vagytok? Tényleg! Elmúlt az a fülfájás?
Vendég
 


ebben a pillanatban kaptam meg a Zsuzskától a válasz sms-t. Nins semmi gond, csak nem voltak otthon, és most meg takarított. Azt írta, hogy hamarosan jön. :D :D
Vendég
 


Már tegnap óta fáj a hasam. Valószínűleg pé lesz. Remélem ebben a hónapban már lesz, mert a múlt hónapban elfeledkezett érkezni. Egyszerűen nem volt. Legalábbis a hőm, és az elemző szerint nem volt. Nem tudom miért. :roll: :roll:
De most szedem a gyógyit, úgyhogy kell, hgoy legyen!!!! :shock: :shock: :roll: :roll:
Vendég
 


Küldjétek meg nekem az email címeteket! Kaptam egy nagyon szép emailt. Tovább szeretném küldeni nektek!
Vendég
 


Zsuzskáé megvan.
Vendég
 


[quote="pendi"]M írta:pendiár tegnap óta fáj a hasam. Valószínűleg pé lesz. Remélem ebben a hónapban már lesz, mert a múlt hónapban elfeledkezett érkezni. Egyszerűen nem volt. Legalábbis a hőm, és az elemző szerint nem volt. Nem tudom miért. :roll: :roll:
De most szedem a gyógyit, úgyhogy kell, hgoy legyen!!!! :shock: :shock: :roll: :roll:


Hat en arra a hogorbere nem biznam magam :? :roll: Te is tudod,hogy nem jo idokben mered igy nem ad pontos adatot :!: :!: :!: Ugyhogy arra ne is alapozz :roll: Viszont persze van olyan,hogy nincs pe-je az embernek :arrow: ez barkivel elofordul :roll: a 21.napi vervetelbol kideritheto volt-e :wink:

Zsut mar lattam mashol tevekenykedni :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Most biztosan lesz, mert a gyogyótól bizti lesz. Az előzőekben is volt tőle, most meg dupla adagot szedek. lesz 21. napi vérvétel is, és az majd tutira megmondja. Most azért érzem, hgoy fájogat. Úgyhogy majd elkapom Apácskát!
Tudom, hallottam hogy nem mindig van pé. Egyszer a dokim is mondta, hogy előforkul, hogy nincs egy hónapban, vagy akár 2x is van. Ez teljesen normális dolog.
Kész a vacsi? Kép
Mit készítettél?

Zsu
Gyere akkor ide is!!!!
Vendég
 


Na aze...nem akarom,hogy emiatt aggodj :roll: Lehet multhoban is volt :!: A ho meg lehet szep is(mint nalam) azt megis teves :roll: :? Apacskat mikor kezded elkapni?Ti 2naponta fogtok most akciozni vgy a doki mondja meg melyik nap legyen a nagy nap? :roll: :lol:

Vacsi meg sehun semmi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Megyek is a boltba :oops: :oops: :oops: :oops: Bar embor mar nem eszik csak magamnak dobok ossze valami fincsit :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Apácskaát nem tudom mikor kapom el, mert reggel jött haza a melóból, most alszik. Este kel, és megy megint. Csak holnap este jön haza. :cry: :cry: De azért megpróbálom ma is, meg holnap is. A holnapiból tuti nem engedek. :shock: :roll: Még ha alszik is közben. :lol: :lol: :lol: Holnapután meg mindketten megyünk melózni. Szóval elég nehéz ezt nekünk összehozni. De majd megoldjuk. A legközelebbi nap, amit együtt tudunk igazából tölteni, az csütörtök. És még itthon lesz pénteken, és ennyi volt a hétre. Nehogy má' besokaljunk.... :roll: :roll: :roll:
A doki régebben azt mondta, hogy pé időszakban nyugodtan lehet napi rendszerességgel pudingolni. Persze a napi 1 az megfelelő, mert ugye a sokadik után már nem sok spermium van benne. Ezt is így mondta.... :lol: :lol: De ezt tudjuk :lol: :lol:
Kép

Jó bevásárlást! :lol: :lol:
Vendég
 


Most megyek vissza kell mennem a boltba, és Kép
is kell.

Puszi!
Vendég
 


Na sziasztok!
Már bent vagyok a melóhelyen.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Látom, ti meg pörögtök ezerrel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


En mar eszem is 8)

Merre jartal baranykam :?: :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na eslőször is a hozzá szólások:

Pendi!
Péntek halál volt…. 35 fokban ültem egész nap :? :? :? :?
Hurrá strand :!: :lol: :lol: :lol:
Olyan rossz, mert itt bent nincs skype, otthon meg nem voltam bekapcsolva.

Nócikám!
Látom, nem unatkoztatok :wink:
Tegnap este, amikor jöttünk haza Szolnokról, nagyon gondolkodtunk, hogy meglátogatunk benneteket…. Nem lenne kedvetek valamelyik éjszaka vagy lemenni Ceglédre éjszakai fürdőzésre, vagy Egerszalókra a fördőbe :?: :?: :?: :?: :?:
Gyógypuszi fájós karodra :lol:
Most olvaom, hogy megint van valami fertőzés :evil: :evil: :evil: :evil:

Drága Bridg!
Örülök, hogy rendben haza értél :lol: :lol: :lol:
Biztos jó nagy volt az öröm :wink: :wink:
Hosszú volt ez a másfél hónap :shock: :shock:
Ami Szöszkééket illeti… a tesója sem jelentkezett azóta sem :cry: :cry: :cry: :cry:
Viccek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naggyon jó az új vonalzód :!: :!:

Csucsu drága!
R…..dt pirkó:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Minden rossz monnyonle :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


"Csak tudnád, mi köze van bárkinek is a te nyomorodhoz. Jó, persze. Puszta jóindulatból kérdi mindenki: - Na és mikor lesz gyerek? – Nem tudjuk./ Majd./ Még nem gondoltunk rá./ Most nem alkalmas. – Válaszpanelek, melyek közül találomra kiválasztasz egyet. Ahelyett, hogy szíved szerint a képükbe üvöltenéd: - Nem hagynátok már békén?!?! Talán nem is akarjuk! (Dehogynem, a fene egye meg.)
Néha őszinteségi rohamod van, és kinyögöd, hogy nem nagyon akar összejönni. Na ezt nem kellett volna. Szánakozó pillantások. És persze mindenkinek van valami ötlete. Fehérjebomba. Pi-víz. Homeopátia. Gyakori szex. Ritka szex. A tájékozottabbak meddőségi klinikára hívják fel a figyelmedet. (A tájékozottaknak valójában fogalmuk sincs. Hogy milyen az, amikor kifacsart testhelyzetben magadnak adod az injekciót, mert nem akarsz minden nap kétszer sorban ülni a rendelőben. Amikor két hétig nincs más gondolatod, mint hogy talán majd most… miközben megfeszülve próbálsz másra koncentrálni. Amikor megpróbálsz pozitív lenni, mert azt mondják, az fél siker. Beszélni a kis lényhez, aki talán nincs is. Amikor az orvosi szobában a verdiktre vársz, és meg is kapod. Lassú halál, a kis élet helyett, amire vágysz. S már kint is vagy: – Kérem a következőt.)"

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kocce :lol: Maaa ngyon hiamnyoltunk :twisted: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szóval szombton déleleőtt az ágyban voltunk 11-ig, aztán sipirc boltba vásárolni, közbenbeugrottunk egy ismerőshöz, aztán ebéd, pakolás, mentünk öcsémékhez. Ott aludtunk (és hát volt puding ezerrel, mert már este volt tojcsim és hát ugye nemvolt szabad kihagyni, aztán meg is értem reggelre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ). Aztán vasárnap reggel 5-kor kelés, 6.45-kor indultunk Debrecenbe. Aztán négykor mentünk Szolnokra, onnan jöttünk haza. Este kilenc lett, mire vissza értünk. Tízkor már szunyáltunk.
Reggel jönni akartam, de aztán megláttam, hogy apa mit hagyott maga után a konyhában :shock: :shock: :shock: :shock:
Na gyorsan rendet raktam és ha már így benne voltam, ki is takarítottam. aztán mire gép közelbe kerültem volna, még mennem kellett postára, aztán jöttem be dolgozni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Miből volt ez a részlet? Olyan ismerős....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ROLUNK SZOL II.RESZ

"Utána jönnek a csodamesék. Nőkről, akiknek megmondták, hogy soha nem lehet gyerekük, s lám, egyszer csak váratlanul. Akik végigcsináltak öt beültetést, s aztán spontánul. Akik örökbefogadtak egy-két lurkót, s utána magától. Na ja. Csakhogy a csodák mindig másokkal történnek.
És persze a környezetedben egyre-másra születnek a gyerekek. Néha tudsz is örülni nekik. Máskor megfojtanád egy kanál vízben a boldog szülőket. De ilyet mégsem érezhet egy rendes ember. Ennél már csak az rosszabb, amikor nem merik neked megmondani. Tapintatból. De a legszörnyűbb mégis, amikor a családban születik az utód. És lehet hallgatni a lelkes beszámolókat, hogy a gyerek elfordította a fejét. Tényleg?! Mi olyan nagy dolog abban, hogy egy gyereknek működik a nyaka??


No persze ha a te gyereked emelgetné a fejét…


És ott a munkahely, ahol már alig mered bejelenteni, hogy megint „beteg vagy”. Legyen inkább szabadság? De hát neked jár a táppénz! Csak akkor olyanokat kéne beavatni, akikkel egyébként azt se beszélnéd meg, hol érdemes zoknit venni.


Hallgatni kell. Beszélni kell. Feszít a kettősség. Jobb híján írsz, ismeretleneknek, különféle internetes fórumokra. Munkaidőben, szabadidőben, alvásidőben. Már attól is félsz, talán fórumfüggő leszel. Még az is.


Aztán ott egy hirdetés. Csoportfoglalkozás hasonló cipőben járóknak. Akik még várnak. Akik még próbálkoznak. Akik már megbékéltek. És akik sohase fognak beletörődni. Egye fene, fejenként havi háromezren már semmi se múlik. Annál sokkal többet költöttél már nemlétező vagyonodból. S ki tudja, hátha mégis lelki okok vannak a háttérben? De hogy valami agykurkászok turkáljanak a fejedben?? Ugyan már, a hüvelyedben meg másfajta dokik kotorásznak. Hol van itt már az intim szféra?


Na jó, próbáljuk meg ezt is. Különben talán úgy éreznéd, nem tettél meg mindent. Belépsz. Az asztalon tea, a szobában arcok. Ismeretlenek, akik közül egyik-másikkal szóba se állnál egy szórakozóhelyen. Itt mégis beszélhetsz mindenről, ami benned van. S egyszer csak közötök lesz egymáshoz. Egy nyelvet beszéltek. A veszteségek, a dilemmák, a kínos jelenetek s a kínzó bizonytalanság nyelvét. A három óra úgy telik el, hogy egyszer se pillantasz a faliórára. A nagy csoda várat még magára. De a kicsi itt van: a rövidülő úton, lélektől lélekig."

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


NAgoyn jó..... annyira rólunk szól :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ha megjelenne könyvben, elolvasnám.... teli találat :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="kuzsanna"]S írta:kuzsannazóval szombton déleleőtt az ágyban voltunk 11-ig, aztán sipirc boltba vásárolni, közbenbeugrottunk egy ismerőshöz, aztán ebéd, pakolás, mentünk öcsémékhez. Ott aludtunk (és hát volt puding ezerrel, mert már este volt tojcsim és hát ugye nemvolt szabad kihagyni, aztán meg is értem reggelre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ). Aztán vasárnap reggel 5-kor kelés, 6.45-kor indultunk Debrecenbe. Aztán négykor mentünk Szolnokra, onnan jöttünk haza. Este kilenc lett, mire vissza értünk. Tízkor már szunyáltunk.
Reggel jönni akartam, de aztán megláttam, hogy apa mit hagyott maga után a konyhában :shock: :shock: :shock: :shock:
Na gyorsan rendet raktam és ha már így benne voltam, ki is takarítottam. aztán mire gép közelbe kerültem volna, még mennem kellett postára, aztán jöttem be dolgozni.


Jo suru volt a hetveged :shock: Remelem tojglikat elkaptatok :lol: :wink: En meg ma is fajdogaltam :shock: Vegulis ha 27napos lesz a ciklusom akkor meg csak most lesz pe-m :shock:

Mar 2napja izzadok,mint a lo ejszaka megint :? Szal itt a pe de akkor is mar olyan jo volt nem izzadni :roll: Es nem is az a baj vele,hogy budos vgy ilyesmi hanem,hogy arra kelek,hogy a balatonban fexem :twisted: :lol: :lol: :x fazom es persze felkell kelnem mert kell torit hoznom magam ala meg a papland megforditom :? :roll: Ezaltal embort ugye felkeltem mert egy takaro alatt vagyunk(2m*2.2m) ugyhogy marha jo :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kéépzeld... olyan szépen megcsináltam a körmeimet.... szép francia és kövek is vannak benne :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="kuzsanna"]H írta:kuzsannaa megjelenne könyvben, elolvasnám.... teli találat :shock: :shock:


Igen en is csak lestem mikor olvastam :shock: itt a linkje amugy:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=55&mode=&order=0&thold=0

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A fenébe már ezzel az éjszakai izzadással :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mikor mész akuposhoz :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Mindjárt fellépek msn-re.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="kuzsanna"]K írta:kuzsannaéépzeld... olyan szépen megcsináltam a körmeimet.... szép francia és kövek is vannak benne :lol: :lol: :lol: :lol:


Ngyon ugyi vgy :!: :!: :!: Nekem se turelmem se kezugyessegem :lol: :lol: :oops: :lol: Szerdara megyek kormoshoz akkor leszedjuk a mostanit meg pedikur egyben es egyszerre :lol: Aztan csutin meg megyek es ujat rak 8) Mert otthon ngyon batarat tettek fel :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Akuposhoz megyek majd a heten szerintem de masikhoz :roll: A hong-kongi barinomehez :roll: Csak az a baj nem tom mivel kezeltessem magam :roll: merhogy van is bajom meg nincs is :? Szal ezert nem irtam pendinek se most mi van az akupossal :? de feltetlen megyek es talpmasszazsra is na meg iszom majd amit epp adnak 8)

Neked 22-en a 21.napi verveteled lesz? :roll: Mert akkor te is meg en is meg Pendi is megtudjuk az ertekeinket es ossze tudjuk hasonlitani 8) 8) 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaja......21. napit vesznek... de madj csak konzin tudom meg, hogy milyen lett az eredményem :? :? :? :? :?
Már annyira várom, hogy mit mondanak..... hátha azt mondják majd, hogy a péntekinél magasabb már a HCG szintem :oops: :oops: :oops: :oops:
Ááááááááááááá... csak álmodozom :roll: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Almodozni jooo :wink: :lol: legalabb nem mondjak rad,hogy nem vgy pozitiv :lol: :lol: :lol: En olyan pozitiv vgyok,hogy azt mondom ez az en honapom :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

En jovohet hetfon megyek vervetelre :!: es ra egy orara mar meg is mondjak az eredmenyt :wink: en is izgulok.Es nem fogom magam hagyni...ha valamelyik hormonom nem jo kerek ra gyogyit :twisted: ha a progreszteron szintem nem jo akkor meg arra :twisted: velem ugyan nem csesznek ki,hogy nincs gyogyo :evil: otthon megmondtak mindenre van gyogyszer :!: Irgum burgum :x :lol: :lol: :lol:

EZ A HONAP AZ ENYEM :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nagyon helyes!!!!!!!

Akkor együtt babásodunk be ebben a hónapban, jó??????

És együtt babaázunk majd, ha itthon lesztek a babával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Képzeljétek.... tegnap tudtam meg, hogy az unokahugom 5. hónap terhes :roll: :roll: A nővére 7. hónapban van.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="bridget0801"]A írta:bridget0801lmodozni jooo :wink: :lol: legalabb nem mondjak rad,hogy nem vgy pozitiv :lol: :lol: :lol: En olyan pozitiv vgyok,hogy azt mondom ez az en honapom :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

En jovohet hetfon megyek vervetelre :!: es ra egy orara mar meg is mondjak az eredmenyt :wink: en is izgulok.Es nem fogom magam hagyni...ha valamelyik hormonom nem jo kerek ra gyogyit :twisted: ha a progreszteron szintem nem jo akkor meg arra :twisted: velem ugyan nem csesznek ki,hogy nincs gyogyo :evil: otthon megmondtak mindenre van gyogyszer :!: Irgum burgum :x :lol: :lol: :lol:

EZ A HONAP AZ ENYEM :!:


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="kuzsanna"]K írta:kuzsannaépzeljétek.... tegnap tudtam meg, hogy az unokahugom 5. hónap terhes :roll: :roll: A nővére 7. hónapban van.....


Jaaaah,hogy eddig nem tudtad :?: :!: :shock: :? :roll: :oops:

Uhh miert titkoltak :?: :roll: Csak nem ami ebben a kis keziratban is olvashato :? (sajnalatbol mar meg se mondjak) :(

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Az unokanővéremet tudtam..... nekik ez már a 3. baba. Sajnos a 2. gyerkőc a 13. hétveben alhalt :cry: :cry: :cry: :cry:

A unokahugomat nem tudtam csak.... de őt anyuék sem, pedig ők majd 3 hetente ott vannak. Szóval nagy volt a meglepi.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Erdekes Zsu...szohoz sem jutok :? de tod babonabol sokan inkabb nem szolnak :roll: Megertem oket :roll:

Mentem aludni aztan irjatok annyit valaki vigye el a laptetut :lol: 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi drágám!
Köszönöm a levelet, nagyon aranyosak ezek a babák :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Nagyon édesek ezek a cicusok!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kata!
Sok erőt és kitartást a hátra lévő időig.... de ha eddig eljutottatok, akkor már nincs is olyan sok hátra.... csak előre minden egyes nappal!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Melus!
Neked is kitartást!!!!
És azért gyere néha hozzánk, jó????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát jó.... akkor laptetőőőőőőőőőőőő:-

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Laptető :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?