Sziasztok!
Szeder, ejha!!!!
nálad is begyorsultak ám az események!!!!! nagyon drukkolok Neked! Te leszel a következő?!
Azért is drukkolok, hogy ne kelljen indítani, induljon magától!
Humanka, jó lehetett a tegnapi napotok! Gratula a 10 évhez!
A mozi pedig, ahogy leírtad, nem semmi! Én nem tudok róla, hogy nálunk lenne itthon ilyen...
Sziszi, barátnőd sztorija nem semmi!
Szegény!!! De az a lényeg, hogy végül nem lett semmi baj és minden rendben van velük!
A burokrepedést/repesztést én is úgy tudom, mint Márti...
Telefonszám. Csináltunk egy szigtitkos táblit, ha elküldöd az adataidat (név, mobilszám, emil cím) priviben nekekm akkor beteszlek Téged is és elküldöm Neked, így tudsz majd kit értesíteni ha esemény van!
Szeder, Neked is elküldöm a táblit szívesen és bele is teszlek, ha szeretnéd! (ha jól emlékszem Te sem vagy benn)
Holka, Minyu, Netti, köszönöm a segítséget tesó-ajándék ügyben! Az biztos, hogy Anna és Peti nálunk is lesz a csomagban...
Bejci, szuper a babajárgány!
Áruld el, mit álmodtál, ki lesz a következő?!
Eszike, 20-a már csak 2 nap!!! Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e a megérzésed!
Roni, gratula, sok boldogságot Nektek!!!
Ági, hű, ez nehéz dolog, amit írsz! Az nagyon nem jó, ha nem bízol a dokidban, így szülés előtt ennyivel! Viszont enyi idősen váltani... Tudom hogy ilyenkor már iszonyú nehéz, Dorkával én is eljátszottam a dokiváltást, csak én már 38 hetes voltam. Nagyon nagy mázlim volt, hogy sikerült, hogy elvállalt - egy hét múlva meg is szültem. Viszont azt a napot, amikor kiderült, hogy semmiképpen nem maradok a régi dokinál és nem tudtam, hogy hol/hogy fogok szülni - csak császárral szülhetek - nem kívánom senkinek...
Nem mondom, hogy válts, azt se, hogy maradj nála, ezt Neked kell érezned. Nekem bejött a dolog 4 éve, de akár rosszul is elsülhetett volna.
Márti, ugyanígy ébredtem, mint Te! Eddig nem görcsöltem, néha picit keményedtem, de reggel 2 magnét be kellett vennem, mert elég rendszeresen volt mensiszerű érzésem. Szerencsére elmúlt. legalább 2 hétig még szeretném én is ha Ádám bent maradna!
Petra, szép nagy már a Te babád is!!!!
Lanta, tényleg volt valami tegnap a levegőben! mondtam ma délelőtt a páromnak, hogy hányan írtuk, hogy tegnap veszekedés volt a polcok, szerelés miatt... Most már nálunk is szent a béke, reggel bocsit kért, hogy kicsit hülén viselkedett tegnap.
Én is mosok ma reggel óta, eleje már meg is száradt, mindjárt nekiállok vasalni, míg Dorka alszik. Bár jól esne ledőlni is kicsit, lábaim megint mint egy elefánté - pedig tegnap egy liter víz lement rólam is - és a kezemen is érzem már hogy vizesedik. Le is teszem a gyűrűimet, míg lejönnek.
Egy kép a száradó babaruhákról