Új privát üzeneted érkezett!

Vicky!
Ja a típusa Teutonia Mistral S

Zsu!
Köszi!!! :lol: :lol:
Most már barna békén hagyhatna!!! :evil: :evil:
susy75
 
 


Ilyen lesz a miénk színe! Szerintetek nem gáz, hogy nem világos színü, vagy kék meg ilyesmi?
Páromnak csak ez az egy tetszett... Nekem is tetszik, csak volt más szín is, ami ugyancsak jó volt! :? :?
Kép
susy75
 
 


Susy!

Király a kocsi!
Miért lenne gáz?
Emlékszel én is kérdeztem ezt tőletek. Ugyanis nekünk a kocsi kék-vajszinű. Mert a páromnak csak abban a szinben tetszett. Nekem is tetszik csak szintén volt más szin is ami jól nézett ki és lányosabb volt, de Ő csak ezt akarta.

Szóval nem gáz az. :lol:
csipcsab
 
 

 
 

Susy, szuper a járgány! :wink: Ez lesz a mienk, a színe is ez a barna-fekete (páromnak csak ez tetszett :? :D élőben egyébként tényleg nagyon szép):
http://www.newbabyland.com/walk-time_tr ... -8742.aspx

Zsu, pihenj sokat, akkor tutira végleg elhúz a rohadék! :evil: Köszönöm a drukkot, majd este jövök, ha hazaértünk.

Kép
vickybabe
 
 


Zsu
Ha haematomád van, akkor nem kell barnától megijedni. Nekem is vagy 2 hétig még barnázott, miután már 1 hete nem volt semmi a kórház után. Valszeg akkor ürült ki. Ha piros van, akkor viszont irány a doki!!!

Susy
Tök jó a járgány! Abszolút nem gáz, hogy nem világos. Meg amúgy tökös a picúr, nem? :) Rékának is sötétkék volt a mózese, fekete a hordozója és most kék a sportülése. Tiszta csajos színek, mi? :D Itt vannak róla képek:

A hordozó:
Kép

Mózes:
Kép

Sportülés:
Kép

Ja, meg van egy esernyőkocsink is pár ezerért:
Kép
gtünde
 
 


Tünde, szuper a Réka-járgány is! Nekünk is ugyanez a Quinny lett volna a másik befutó :wink:

Kép
vickybabe
 
 


Jól van drágáim megnyugtattatok! :lol: :wink: :wink:

Tündi!
Jó a ti járgányotok is!

Vicky!
Ha jól látom nektek az árban benne van a mózes és autósülés is!
Nekünk is lesz hozzá textilmózes. A boltban esett le a tantusz, hogy így nem kell felcipelnem a kocsit a második szintre. Csak kikapom a mózessel a gyereket és kész! :wink: :wink: Még jó ,hogy így volt benne az akcióban!
susy75
 
 


Vicky
Ha nálunk Apa nem ragaszkodott volna a Quinny-hez, akkor én Peg-Perego-t vettem volna. :wink: :D Úgyhogy szuper a járgány!!
gtünde
 
 


Ezt nem hiszem el! Basszus, megszakadt a kapcsolat és eltünt minden amit eddig írtam! :( :evil:

Megpróbálom újra!

Szóval, szép reggelt csajok!

Kidobott az ágy, de nem is baj, egész éjjel görcsölt a lábam, amióta fent vagyok eltünt a gyomorsavammal együtt! Hogy ez mé' ágyfüggő? :roll:

Gyugyi!

Tök jó lett a terem is! Én is aszittem először, hogy kiteregetted a szennyest! :lol: Nem semmi vagy hallod, klónozni kéne téged! :wink:

Tünci!

Remélem jók a megérzéseid és tényleg kihúzzuk még minimum 10 hétig! Nem sok tartotta, hogy megüssem! :oops: De vót gyerekszobám, gyerekkel a hasamba nem bunyózok! 8) Apjuk átment hozzá, mondta neki, hogy magadtól adod a ruhákat vagy keressem meg! Állítólag már mossa! :roll: Én is a Leavolacot akartam javasolni, nekem bevállt ami nem semmi! :oops: Úgyhogy itt valszeg pszhiés oka van a kakinak! :roll: Nálunk is volt ilyen időszak, nem fért el a kaki a pelusban és inkább bent tartotta!

Nati!

Rád lenne szükségem! Anyumat is lerendeznéd hipp-hopp! :oops: 8) Rohadt szarul esett, hogy már most nem bíznak ebben a kicsi lányban! :( Nem is nagyon merek még ruhákban gondolkodni, de félő volt, hogy a fia ruháival együtt a fiam ruháit is elajándékozza annak a hp-nek akivel együtt vagyunk kiírva és mellesleg utálom is! :oops: Sajnálom a babakocsit! Mi is jártunk már úgy, hogy akkor kellett venni, mikor már amúgy sem nagyon használtuk volna, de még kellett!

Susy!

Meglestem a rucikat! Nagyon édesek! :wink: Megértem az érzéseidet! Annyi gyönyörű dolog van ebben a 9 hónapban, amit majd utólag fogunk értékelni! Bár én mindig babát akartam, terhes nem akartam lenni! :oops: :roll: Nem azért, mert kényes vagyok az alakomra :oops: :lol: , hanem az előzmények miatt...... Gondolom te is így vagy! De már nem lesz gond, nyugi! :wink:

Kolibri!

Mikor tervezed a tesztelést? Keresztben van érted mindenem! :wink: Valamit kell azzal a ciccel csinálni, nem jó babásan, két hányás közt macskát pesztrálni! 8)


Vicuska!

Ugye pihizel sokat? Jobban vagy már, róka elhagyott? Nagyon drukkolok neked is! Ne kezdj el túl korán tesztelni, csak nyugi! Bár én nem így tennék! :oops: :P

Zsu!

Jól vagytok? Minden rendben van ugye? Sikerült találni szurit? :roll:

Na, ezt gyorsan elküldöm és folytatom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gröni 2008.08.18 05:09-kor.

Kép

Kép
gröni
 
 


Ditke!

Ne hari, de olyan jót röhögtem a kapus sztorin! :oops: 8) Köszi, te is egy amazon vagy! :wink: Kár, hogy olyan messze vagytok! Remélem beleadtatok anyait-apait! :oops: :wink:

Fenci!

Nem is tudják anyukádék? Pedig micsoda szép ajándék lett volna.... :roll: Pocakfotót majd teszek fel, ha lesz előnyös! :lol: A héten nappalos apjuk, majd megkérem vagy belepréselem magam a tükörbe! :oops: 8) Hogy vagy?

Ticsi!

Szép pocakod van! :wink: Szóval ő ticsimű! :lol: Nem volt semmi elképzelésem, hogy mi lehet, de megleptél, nem erre számítottam! :lol: Jót röhögtem a dzsungelen! :lol: Én sem számíthatok apjukra, közben egyre macerásabb megszabadulni tőle!

Luca!

De jó medencétek van! Nálunk is azért állt a sátor, hogy belepakoljuk a gyerek játékait! :lol: Így utólag használhattuk volna másra is! :oops: 8) Ennél olcsóbb tárolóhelyiség nincs is! 8) Ügyi vagy, hogy sikerült gyúrnod, vazze.... :wink:

Babcsi!

De szépek vagytok! :wink: A neve is szép lesz a babának! Írhatnál gyakrabban is!

Susy!

A lakhelyet írd majd át Győrre, léccike!

Mami!

Annyi optimizmus árad az írásodból! Persze, hogy arra készülök, de azért készítgetem a lelkecskémet is....Jobb félni, mint megijedni! Hogy csinálod, hogy nem híztál? :shock: Bár tényleg nem látszik rajtad, de akkor is.... Az én 10 kilómból is több, mint fele víz! :roll: Olyan jó védőnénim és dokim van, hogy nem szidtak meg, sőt... aszongyák segget meresztve ne is várjak kevesebb hízást! Van ennél nagyobb gondunk is! Hozd majd a képeket a csemetékről!

Marietta!

Jujj de édes pufók Flóra! z biztos, hogy jól tartjátok! :lol: Hu, hát nekem biztos nem fog hiányozni ez az állapot, de bízom benne, hogy hamarosan megen bekapod a legyet! :P

Gyugyi. Susy,Vicky!

Nem babaszoba, hanem gyerekszoba! :lol: Bár a baba együtt lesz a fiammal, neki még csak elméletben van meg a helye! :oops: Mióta idejöttünk csak úgy össze meg vissza voltunk, apjuk a gyerekkel aludt, hogy ne zavarjanak műtét után most, hogy kezdődik a suli és én már jobban vagyok, a gyereknek kell a nyugi! Már első éjszaka egymásnak estünk, még jó, hogy korlátozva vagyok hasilag, mert húúú mi lett volna! :oops: 8)

Susy!

Tök jó a babakocsitok! Nagyon tecc! :wink: Nekünk nem lesz, csak kengurú és hordozó! :oops: Majd tavasszal veszünk sporkocsit!

Vicky!

De emiatt már nem lehet baj, ugye? :roll:

Remélem nem hagytam ki senkit! :roll: :oops:

Kép

Kép
gröni
 
 


Pálinkásat :!:

Gröni :)
Megelőztél!!!!! :D

Kávézzunk!
Kép
zapáné
 
 


Gyugyi!!

Én má a másodikat iszom!

Gröni megyek és rendet csinálok! Ha megnyugtat én hiszek a kicsilányban, tudod nekem van három fiam :wink: :wink: :wink:
Kép

Csajok!
Köszi a babaautó dicséreteket!
Vendég
 


Gröni!

Ne idegelj engem azzal hogy reméled hamar bekapom a legyet megint. :shock:
Az igaz hogy irigykedem a csajokra egy picit de még azért nem szeretnék ilyen hamar babás lenni.

Férjem akaszt ki ezzel. Annyira odáig van Flóráért(hatalmas a szerelem) hogy tegnap közölte "kapok" fél évet és újra bébi gyártás.

NA ja ahogy azt Ő kigondolta. Én még egy darabig nem szeretném.

Szóval ez jó meccs lesz köztünk. :?

Gyugyi!

Jó reggelt! Én teázok. :D
csipcsab
 
 


Vicuska???
Hogy vagy ma?

Kukac???????????????????
Vendég
 


Sziasztok!

Megvagyok ám Nati, csak egy kicsit pihenek. Ritkán jövök erre, akkor is csak gyorsan olvasok. Igyekszünk kihasználni az időt még a lombik előtt és minden napra akad valami program. :lol: És az idő is jó, így délután kötelező strandolás, fürdés a Balatonban! :lol: 8) Hol grillparty, hol halászlé, bornapok Hévízen, esti vitorlázás, hullócsillagnézegetés a vízről. :lol: Ja és szabin is voltunk, nekem sajnos már dolgoznom kell, de csak délelőtt.

Nagyon szorítok mindenkinek a háttérből!!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Lejárt a vonalzóóóómmmmmmmmmm!!!!!!!!!!! Viszlát hülye klimax!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Jó reggelt!
:D

Elszállt minden amit írtam. :(
kolibri28
 
 


Na mégegyszer. :D

Vicky! Susy! Nati! Tünde!
Szuper járgányok! Szerintem nem gáz a színük. Divatosak, és könnyen tisztíthatóak. Akarom mondani nem kényesek. :D Nekünk régen narancs-kék volt. :oops: :D A lényeg, hogy a babáknak kényelmes legyen. :D

Gröni!
Akkor most szabad a szerelem? Dejó! :D
Biztosan nagyon szép lett a gyerekszoba. Jól fogják érezni magukat ott a gyerkőcök. :D Sulikezdés! Már most görcsben van a gyomrom. :?
Na a cica, hát igen. Muszály, hogy megnevelődjön, mert tényleg emberpróbáló még így is. Hát még rókázva. :D

Vicus!
Hogy vagy? Teszteltél már? :D

Fenci! Zsu!
Hogy vagytok? :D

Vicky!
Drukk a mai dokihoz! :D

Mofly! Krisz!
Hajrá spontán babásodás! :D

Zsófi!
Szia! Mikor kezdódik a lombik pontosan? Dejó mindjárt Te is kismami leszel. Addig is pihi sokat, és kikapcsolódni! :D

Babácska!
Jobban vagy? Javult az a fránya? Vége a kúrának. Most már babásodjál! :D

Mami!
Nem lehet elég korán kezdeni a szigeteskedést? :D

Luca!
Ma is süt a nap! Csak óvatosan a napozással ám, m,ert a végén exportálnak Afrikába. :lol:

Tegnap voltunk Vidámparba. Na a kölkök, meg a párom marha jól érezték magukat. Főleg azon röhögtek, hogy én sikítozok. :? Komolyan sokszor halálfélelmem volt. Pedig a nagyon durvákra 100 lóval sem tudtak volna felvonszolni. Remélem nem tettem azért rosszat a beágyazódásnak. :? :shock:
Nagyon kifáradtam. Rengetegen voltak .
Ma meg elfelejtettem tesztelni, mert sürgős dolgom volt a dinnyétől. :oops: :D Majd holnap tesztelek azért reggel.
Ma is és egész héten gyerkőccel vagyok a melóban. Már nincs tábor. :( Hosszú lesz ez a nap is. :D

Most ennyi.

Puszi mindenkinek
kolibri28
 
 


Jó reggelt! :lol:

Kép

Kukac!
szijjjjjjjjjjjjjjjjjjja 8) , jól teszitek :P már úgyse sokáig lesztek kettesben :wink: , és már csak 8 nap Tapolca :D

Gyugyi!
ma is festesz? :roll: 8)

Vicky!
gyere a doki után :lol:

Mami!
te is hozd a 4d-s képeket :wink:

Gröni!
azért vigyázz a sok fentléttel :shock: :D

Tünde, Susy!
klasszak a kocsik :D

Baba??????

Kolibri!
holnap már ugye tesztelsz zebrásat? :roll: 8) tünetek?
tegnap jártunk a Vidámpark felé, akkor téged hallottunk sikongatni? :wink:

Ticsi!
pont ilyennek képzeltem Ticsiműt :lol: :lol: :lol:

Csipcsab!
tesóprojekt hihi...... 8)

Zsu!
reméljük nem lesz több barnahozó front :evil: :shock: :lol:

Krisz?Babcsi?

Nati!
kösz, megvagyok.a taccsot azóta nem dobtam ki :P :oops: , reggel sajnos nem bírtam megállni, és muszáj volt pipilnem.... :oops: ....olyan nega lett, mint állat :( ....de ez nem baj még a 10.dpo-n ugye? :roll: ....csak azért csináltam, hogy a tüszőrepi bennem van-e még avagy sem... :shock: :D
(azért titkon reménykedtem, ha mind3-an ott vannak, akkor hátha már van egy halovány csík...de nem volt :? :( )
Vendég
 


Vicus!

Szerintem még korai volt a teszt. :D :wink:
De legalább már tudod, hogy a tüszőrepi nincs benned, és 2 nap mulva már nem amiatt lesz +! :D
Holnap tesztelek, bár még csak a 31. napon leszek. Szerintem nem csak Ti, hanem a fél város hallotta a sikolyaimat! :lol: 8)
kolibri28
 
 


Ja! Tünetek, azok nincsenek. Most nem fájt a hasam a hétvégén, de egy kicsit duzzattak a cickóim. :oops: Nem érzek semmit. :(
kolibri28
 
 


Vicuska!!!!
Kép
Vendég
 


Vicuska,
Lombiknál nincs dpo. Te most vagy Et+7-nél, ahol tilos tesztelni. Türelem, türelem, türelem :wink: Drukkolok!
Vendég
 


Hello csajok :)

na most ébredtem fel a déli alvásomból :oops: eccerűen nem tudok éjszaka ilyenkor köll pótolni 8)

Vicuska....nyaaaaa.....max nem hárman vannak, de még az sem biztos...mindenkiben másként jelentkezik a hcg nyugi.....mi az hogy dpo???tüszőrepitől vagy beültitől számolsz??et+8 on tezsteltem elöször iszonyatosan marhára szinte csakénlátom pozitivat xe három babóval..... LOmbi után nem dpoban számolunk!!hanem etben...ugye teccik tunni?

Kolibri!!

jaj nagyon jó megérzéseim vannak hallod e :) remélem igazak :lol: :wink:

Zsófi!!

igy is kell ezt csinálni!!!és közben folyamatosan mondogatni hogy igen azért csináljuk ezt a sok mindent mert úgyis SIKERÜL az első és utána pihennem kell,,.,,és bííííííííííííízzzzzzni!!!!

Gyugyika!

jáj vége a szent pedagógus nyárnak...én is mennyire szeretterm még gyakroló koromban....mikor lesz a műti? Kell fizetned?

Szépek a kocsik majd éln is linkelek...be vagyok sózva alig várom hogy minden meglegyen pedig terveim szerint még legalább 10 hétig bent lesznek de inkább legyen 13 :lol: az olyan szép szerencsés :)

A sziget jóóó volt,. de azért hazajöttem mikor a BASSZUS elkezdett dübörögni a pocakomban nem voltam biztos benne, hogy ezt maarhára élvezik :wink: majd jövőre babakocsiban kimegyünk báááár a nagy por miatt ez korántsem biztos..... ( én viszont már most lefixáltam magamnak jövőre egy görbe écakát a szigetre.... 8) :lol: :wink: )

hjaj a képek :) szuper volt a 4d ismét ajánlom a 4dgenesist mindenkinek szuperek és nagyon kedvesek alaposak....na nincs mögötted senki (hétvége vagy korareggel) akkor mindig belehúznak ma is t9öbb mint egy órát voltam :oops:

babók tök egyformák még mindig nagyobbak a koruknál imádnivalóak....full egészség mindenki, a fijúnak az egyik veséséjében van egy icipici tágulata, de éppenhpogy említést érdemlő (6mm) úgyhogy ezen nem izgatom magam...két hét múlva úgyis genetikai uh a hajdú drnőnél nyilván fog szólni ha van ezzel valami dolog....

pusziiii


Kép

Kép
Vendég
 


Haliho! :D

Még 3 lap lemaradásom van, de azért nagyjából képben vagyok.

Zsu
Örülök, hogy jobban vagy.Phengess sokat és nem lesz semmi baj!!!Mire jó a rutascorbin?Nekem is van.De még nem mertem bevenni.Ez is valami vitaminféle, nem?Szedek elevitet amúgy.

Vicuska
Hajrá pozitív teszt!!!Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kolibri
Neked is!!!
:D
Gröni
Szorítok, hogy még jó sokáig bent maradjona pocidban a kis vakarcs. :wink:

Csipcsab
El is hiszem, hogy elérzékenyülsz a babócád láttán.Tényleg nektek sem ment könnyedén.De majd a következő! :lol:

Zapáné
Te festők gyöngye! :lol: A topic mozgatórugója! :lol: Ki ne találd mégegyszer, hogy lelépsz! :shock:

Tüncsi
RékaPanna hogy viszonyul az új (nemsoká kibúvó) családtaghoz? :D


Zsófi
Mikor kaptad az utolsó szurit?Én kb 2,5 hónapja. És ha minden igaz, kb a napokban lehetett meg az első peteérésem a kúra kezdetétől.Ezt csak gyanítom, mert az első kúra után is 12 héttel jött meg, most pedig a napokban páfrányos volt a pg53-am és az ébredési hőm is 37,1-2-3 körül van reggel fél 8 körül. Remélem ha volt pé, elkaptuk.

Amúgy tényleg megint tömöm magam bogyókkal:elevit, c vitamin, folsav, maca.Eszem a sok zöldséget, gyümit.Majd venni akarok olyan lúgosító port is, lehet itt kapni a környéken, majd utánanézek.Ja és beszéltem az endos dokimmal ma, hogy nem ártana mostmár valami ellenőrzés így 4 hónappal a műtét után és szurikúra után.Jövő hét kedden lehet megyünk...mert most szabin van.


Na puszi mindenkinek!!!!

Ui:Tegnap motoroztunk 80 km-ert.Elzsibbadtam. :D Szoktatjuk a popónkat mert még Debiben meg Pestre is el kellene menni motorral a nyáron. :lol:
vizkriszisback
 
 


Mami :P

Össze kellett volna beszélnünk, hát én is szigeteltem ám!!! Minden évben szoktam, apácska meg szépen el van a Lencivel!!!

Zsu, Fenci :P

ÚÚÚgy örülök nektek, drukkoltam és drukkolok nagyon!!!

Babcsi :P

Jó felőled hallani, tessék a másikba is írni!!!!

Mindenkinek minden jót kívánunk!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


sziasztok,

Kolibri, Vicuska, Zsu, arik vagytok, hogy gondoltatok ránk! :lol: Minden okés, magzatvíz normál mennyiségű és a méhszáj tökéletesen zárt :D A folyásra kaptam hüvelykúpot, de szerintem csak akkor fogom használni, ha megint olyan sok lesz, mint a múltkor, fölöslegesen nem dugok magamba semmit :roll:

Vicuska, korai volt, én szóltam tegnap!!!! :evil: :evil: :evil: Hajrá pár nap múlva!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok, szerintem tuti van ott valaki!!!!!!!!!!!!! :wink:

Mami, gyönyörűszépek a babókák! Hétvégén gondoltam Rátok, megnéztem a nat.geo-s ikres filmet (Élet az anyaméhben) :D Mi is a Genesisben voltunk és szuper volt tényleg :lol:

Krisz, hát akkor még tényleg edzenetek kell a motorra :wink: Mi volt, hogy napi 500-at mentünk, kora tavasszal (este kb 5 fokban sötétben mentünk, na azt már nem élveztem :? ) Alig bírtam megmozdulni utána 2 napig :lol: De Manó élvezhette, mert a beágyi körül (is) sokat mociztunk, úgyhogy hajrá! :wink: :lol:

Zsófi, hip-hip hurrá :lol: :lol: :lol: 8 nap múlva gondolom már lombik vizsgálatokra mentek, nagyon-nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb tudjatok kezdeni! :D

Gröni, akkor a gyerekszobáról kérünk képet :wink: A sz*r tsh sok galibát okozhat, úgyhogy figyelni kell rá, 8 hetente kontroll és szedni kell a gyogyit szorgalmasan :roll: azér' csak óvatosan a kexszel :wink: :lol:

Susy, nem lesz mégse babakocsink (most), kecseg olaszok nem szállítanak Mo-ra :evil: Pedig azt írják az oldalukon, hogy "we ship to whole Europe" :roll: én meg aszittem, mi is Európa vagyunk, ezek szerint mégsem... :roll: No sebaj, majd megszerzem máshonnan, nem fognak ki rajtam :lol:

Kolibri, megadrukk a holnapi teszthez! A babák szeretik az extrém helyzeteket, szerintem direkt jót tett neki a vidámpark :wink:

Zsukismami, Fencikismami, hogy vagytok???????????????

Ditke??????????

Puszik mindenkinek :D

Kép
vickybabe
 
 


Mami!

gyönyörű fotogén babáid vannak 8) , szerintem tökre láccik a fiún, hogy fiú, a lányon meg hogy lány.... :roll: szóval érted....az arcukon :wink:

Vicky!

örülök, hogy minden okés 8)

Kolibri!

holnap reggel ügyesen pipiljél :D

Gröni!

lemaradtam valami fontosról?????? :shock: ti már kexeltek??? :lol: :wink:

ma elég gyér volt a forgalom, banyák...hol vagytok? :roll: :lol:
Vendég
 


Mami!

Gyönyörűek a bébik! :D Én tök egyformának látom őket! A leányzónak kicsit lágyabbak a vonásai, de a szájuk, a szemük az tök egyforma!

Krisz!

Nekem akkor volt sokáig páfrányos mikor bebabsáodtam! :wink: Aztán össze is tört, most meg a hőmérőt törtem össze! :roll: Ez a titok, össze kell törni minden segédeszközt! 8)

Vicky!

Drukolok, hogy ne okozzon problémát a tsh-d!

Vicuska!

Ó basszus, mégcsak egy hét telt el! :shock: De legalább már tod, hogy nincs benned a tüszőrepi! Holnap is lövöldözöl? :wink: Kicsit többet vagyok talpon, mint eddig, de a héten megint visszaveszek a tempóból! Muszáj, mert megesz a kosz minket, nem beszélve az éhenhalásról! :oops: 8)

Kolibri!

Holnapra nagy drukk neked! :wink:

Csajok!

Nem kekszelünk! Csak majdnem! :oops: Azé' apjuk nincs elhanyagolva! :oops: 8) Má' tom mi lesz a karácsonyi ajándékunk! :lol:

Kismamik!

Nektek milyen a bokátok, kezetek? Nekem írtó ronda, dagadt! Főleg a kézfejem és az ujjaim, alig tok pötyögni olyan ducik! A lábam meg alig fér el a papucsban, még jó, hogy csatos! Nem tom, miben megyek jövőhéten dokihoz! :roll:

Nu megyek, mert az ülés nem megy! Állni akár órákaig is képes vagyok, de azt emg nem szabad!

Szép jóccakát!

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

Xarakszik a bnetem. Nem látom sem a képeket, sem a vonalzókat.

Mami!
Holnap melóból megcsodálom a babákat. :wink: :D
H. doktornőt ismerem. Remélem csakis jót fog mondani! :D :wink:
Szuper, hogy már most nagyobbak mint a korukhoz képest lenniük kéne. Csak ne üssék ki a babaház oldalát. :lol:
Legyen igaza a megérzésednek! :)

Vicky!
nagyon szupi, hogy minden ok-s odabent. :D Ha szükségét látod, azért dugd be azért azt a kúpot. Főleg ha bacira van. :?
Ló... sz az olaszoknak!
Remélem, hogy tényleg nem tettem kárt a babakezdeményemben. :D

Tünde!
Sorry! A járgányt, meg a tartozékokat megdícsértem, viszont azt nem írtam, hogy milyen édes Réka piciben is. :oops: :D

Vicus!
Már kikészítettem a tesztet a budi mellé, hogy ne felejtsem el reggel. Próbálok ügyesen célozni is. :lol:
Te most még vársz pár napot ugye?

Krisz!
Én is nadon de nadon szorítok neked is! Tök jó, hogy van pé-d. :D Bizti lesz eredménye! :D

Jó éjt Mindenkinek!
kolibri28
 
 


Sziasztok!

Xarakszik a bnetem. Nem látom sem a képeket, sem a vonalzókat.

Mami!
Holnap melóból megcsodálom a babákat. :wink: :D
H. doktornőt ismerem. Remélem csakis jót fog mondani! :D :wink:
Szuper, hogy már most nagyobbak mint a korukhoz képest lenniük kéne. Csak ne üssék ki a babaház oldalát. :lol:
Legyen igaza a megérzésednek! :)

Vicky!
nagyon szupi, hogy minden ok-s odabent. :D Ha szükségét látod, azért dugd be azért azt a kúpot. Főleg ha bacira van. :?
Ló... sz az olaszoknak!
Remélem, hogy tényleg nem tettem kárt a babakezdeményemben. :D

Tünde!
Sorry! A járgányt, meg a tartozékokat megdícsértem, viszont azt nem írtam, hogy milyen édes Réka piciben is. :oops: :D

Vicus!
Már kikészítettem a tesztet a budi mellé, hogy ne felejtsem el reggel. Próbálok ügyesen célozni is. :lol:
Te most még vársz pár napot ugye?

Krisz!
Én is nadon de nadon szorítok neked is! Tök jó, hogy van pé-d. :D Bizti lesz eredménye! :D

Jó éjt Mindenkinek!
kolibri28
 
 


köszzzzsi csajok :)

szerintem is igen csak hasonlitanak a kis majmikák....na majd meglássuk ha kijönnek.... :lol: összevissza tekeregtek odabent mindenféle szörnyen illetlen pózókban ha azt vesszük hogy testvérek :)

szerintem a nő néha az egyik lábát mérte a másiknak és igytovább de egyefene....látszott hogy jól vannak no

Kolibri!

ügyesen tessék célozni!!!! +++++++++++++++++

Grönike!

tessék mg pihennni kérlek kérlek....majd ha megszuültél üösszekapod a lakást...a fijuk meg egyék amit találnak :wink: jó hogy apára gondod van de csak óvatoooosan 8) nekem nem dagad hálistennek semmim, de iszom is napi 3-4 liter vizet nem birok bevizesedni....hálistennek....mondjuk avédőnőm bepróbálkozott a ha vizesedünk kevesebbet kell inni tréfával, de gyorsan lebeszéltem erről.... :lol: eléégé túlhaladott álláspont....multkor valahogy elfelejtettem inni be is dgadt menten a bokám...de aztán egy csomó viz segitett :lol:

Bogáncska!

de jó hogy benééztééél...jó kis szigetelős maca vagy te is :)

na majd nexttimeeee :wink:

jóéjt mindenkinek
lefektetem a kölköket
aludni ugyem tudok majd napközbeeen
Vendég
 


Pálinkásat :!:
Kép

Jó sokat írtatok! Helyes! :wink:

Mami :)
Megcsodáltam a kölköket! :) :)
Próbálj aludni, ha kibúlnak, napközben sem lesz rá időd! :wink: Gondolom, nem bánod! :)
A műtét novemberben lesz. 25ezer pénz a kórháznak, + a doki. Tényleg, laparért mennyit "kell" adni?

Kolibri :)
Hu, az bosszantó, mikor nem jönnek be a képek. A suliban szokott ilyet csinányi a gép. :?
Ne keress még tüneteket! Később. Fogsz Te még kagylótölelegetni....

Gröni :)
Hogy bírod kex nélkül? :oops: :roll: Én terhesen be voltam indulva... (Mondjuk egyébként is... :lol: :lol: :lol: ) De komolyan, törzsvendég voltam a videotékában!! :oops: :lol: :lol: Már ismertek.... A dilis terhes csaj, aki válogat..... :oops: :lol: :lol: Akkor nem tűnt cikinek!!!!! :lol: :lol:

Vicuska :)
Ilyen korán tesztelni!!! Kitől láttad? :roll: :lol:
Lerágom a körmeim miattad.... Kép
Már nem festek, pakolunk. Meg díszítgetünk.


Vicky :)
Hüvelykupot használd, nehogy gond legyen! Felmászik valami fertőzés..... Jajjj, nem akarok vészmadár lenni!!! :? Örülök, hogy egyébként minden rendben van!!! :)

Bogáncs :)
Kell is néha egy kis elhajlás!!!! Én meg soha nem voltam a szigeten.... Ez valahogy kimaradt. Ilyen vén trotty lennék? :shock:

Krisz :)
Ti aztán tudtok élni!!!! Oldalkocsi van már a kölöknek? :wink:
Nem tűnök el többet, becsszó! :oops: :wink:

Nati




:)
Ne bassz................. Megint kezdi. Mé' van fél méter a neved és a szmájli között???? :shock: :twisted:
Pedig ma még nem is ittam. :lol:

Tüncsi

:)
Ne.
Olyan jó volt fiatalkori képeket nézegetni Ficánkáról! :wink:

Kukac :)
Gratula a lejárt volnalzóhoz! :D Következő lépés? Tapolca, ugye?

Luca :)
Merre vagy? Jövő héten fagyizhatnánk.

Húúú, készülnöm kell! 8-kor van randim az élettársammal. :wink:

Még egy kávét?
Kép
zapáné
 
 


Sziasztok!

Csak megírom gyorsan, hogy teszteltem, de sajnos marha nagy nega. :(
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy még múlthét hétfőn és kedden is pozitív volt az LH tesztem, ezért még annyira nem vagyok elkenődve. Csak egy kicsit. :( Azért van még egy halvány reménysugár.

Később még jövök a melóból.

Szép napot!
kolibri28
 
 


Jó reggelt! :lol:

Kép

Kolibri!
jajjjjjj.....te jány.....ha 1 hete még páfrányos volt, akkor csak akkor volt péd, akkor meg hogy a csudába lehetne még pozitív az a teszt? :roll: :shock: :lol: :lol:
(bagoly mondja verébnek :oops: )
NEM elkámpicsorodni 8) , amíg nincs piri..... :wink:

Gyugyi!
november? :roll: :( ilyen sok pénz??? :shock:
ki az élettársad? :roll: :lol:
TŐLED láttam.... :wink:

Krisz!
csak óvatosan a motorral, pé után főleg, nehogy kizötykölődjenek a kicsikék 8)

Gröni!
igyál sokat, hallod mit mond Mami is :D :D
koccinthatnánk....na de ilyen korán? :P :P

nem bírtam ma reggel se megállni pipilés nélkül......muszáj (mondja már meg nekem végre valaki, hogy milyen jé? :oops: , Gyugyi tanítónéni?) volt..... :lol:
éssssssssssssssss: van ott egy extrahalvány szellemcsíkocska....ha lefotózom nem láccik :? (ezen b@szakodok már 1/2 órája :twisted: )
Vendég
 


Laptető kié lesz vajon????? :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Vicuuuuskááám

elég az a halovány :lol: nekem is lefotozhatatlan az első két napi nopaaaaarrrraaaaa :lol: et+8 van???jupijééééé 8) ha tegnap full nega ma meg szellemcsiki akkoott vannak relax....hátradől növesztget és piheeeen és nem izguuuuul :wink:
Vendég
 


Mami drága! :lol:

köszike a bíztatást, olyan jól esik, olyan édes vagy :wink:
(aszem, kicsit hiperérzékeny vagyok mostanság :oops: ) :P
Vendég
 


Vicusmami!

Naccerűűűűűűűűűűűű! :D + még laptető!
:D Igen. Ez fantasztikus halkan, de örüljünk! :D
Én is megelégednék azzal a halovánnyal is. :( De majd pár nap múlva én is megmutatom! :D
Puszi!
kolibri28
 
 


Vicuska!
Én TUDOM, hogy ott vannak, ne izgulj! :lol:

Lmami!
Köszi a bíztatást! Én nagy bííízzzzooommm. 8) :lol: Gyönyörűek a babák!!!!

Kolibri!
Szorítok, hogy +-ost tesztelj! :lol: +++++++++++

Krisz! :lol:
Remélem sikerrel jártatok. :wink: Július 22-én kaptam meg az utolsó szurit. De a lombikig már nem fog megjönni, legalábbis a doki ezt szeretné. :wink: 8)

Viki!
Örülök, hogy minden rendben! :lol: Igen, lombik előtti vizsgálatok lesznek! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Vicuska,
Ott lesznek nyugi, de javíthatatlan kényszeres tesztelő vagy :lol: Szerintem Et+10-nél lesz fényképezhető csíkod is :wink:
Vendég
 


Pandácska!

köszi :lol: :lol: :lol:
igen, javíthatatlan :oops: , amúgy minek rendeltem volna 15 db tesztet! :D :D muszáj elhasználni, nehogy má' kárba vesszen :wink:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Gröni!
Persze,most már minden oké lesz, de azért nem vagyunk egyszerü esetek! :wink: :wink:
Szerencsére én nem vizesedek. Mikor otthon voltunk a nagy melegben pár napig nekem is kicsit be volt dagadva kezem, lábam. De utánna elmúlt. Aszongyák ilyenkor sokat kell inni! :roll: :roll:

Kolibri!
Tudod türelem!!! :lol: Valszeg még korán volt! :wink:

Mami!
Nagyon édik a bébik! :P Szerintem kihúzzátok még 13 hétig. Beszéld meg velük! 8)
Majd rakjál a babakocsiról képet!

Vicky!
Hülye olaszok! :evil: Ebayen nem néztél szét? Ott is rengeteg kocsi van és szállítanak Európába is.

Vicuska!
Millió drukk neked!!!+++++++++++++ Holnap már tuti fotózható lesz. Nekem is van egy olyan tesztem ,amit a 11.dpo-n csináltam, de csak én látom, hogy van ott valami. Két nappal késöbb meg már egyértelmü volt! :wink: :wink:
susy75
 
 


Kép
Hazaértem....

Vicuska :)
Így kell ezt csinányi-e!!!!!!! :wink:
Kép

Ja, pontosjé! :D

Feltöltöm a képeket, pill.
zapáné
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
zapáné
 
 


Vicuska :)
Fotózd le, tedd fő', leszedem és megbuherom! :wink:
zapáné
 
 


Zapáné!
:lol: :lol: :lol: :lol:

köszi :P
szupeeeeeeeeeeeeeeeeeer a tanterem! :wink:

mingyá felteszem :oops: 8)
Vendég
 


Kép


tutira biztos ti nem láttok semmit :( :( :lol:
Vendég
 


Kép
zapáné
 
 


Épp ajánlani akartam, hogy majd Gyugyi szaki megoldja nekünk,hogy mi is láthassuk. :lol: :lol: :lol:

Vicuska Drága!
Ez biza ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kb mint az én elsö tesztem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
susy75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?