szegeny kis kolos!! de legalabb az ejjeleit nem zavarja meg ez a franya fogzas!!! nezzuk a pozitiv oldalat!
egyebkent orsi, nem, borisz meg nem all fel, csak kozal all hozza, de ahhoz, hogy egyedul felalljon, eloszor negykezlabazni, ill. egyedul felulnie kellene, de azokra igenyt sem mutat, leginkabb csak a felallasra, ha mi felultetjuk, de azt meg nem engedjuk:-)).
reka, emlekszem, borisznak is volt 1-2 het valamelyik enyhebb betegsege utan, mikor estenkent mindig mertem, mert melegebbnek tunt, s gyakran volt enyhe hoemelkedese, de csak max. 37.3 mar leszamitva!! de nala a 37.-37.1 leszamitva normalisnak szamit!!
annyira kis bajos ez a nuncsi! leugyeznem a hazassagot borisszal elore, de gondolom, vannak mar jelentkezok?:-)) (majd parbajozik erte, amilyen kis vadallat!)
persze-persze hizik a majunk, h. aliz ilyen kis okossagokat mond, pedig o nem az a zseni gyerek, aki onalloan megtanul irni-ilvasni-szamolni, s 5 evesen mar beteve tudja az osszes madarfaj nevet, sot rohogni szoktunk rajta, mert azok a dolgok, amik nem kothetok konkret elmenyhet, nehezen mennek be a fejebe (nevek, versek, dalok), multkor pl. a vidampark neve nem jutott eszebe, pedig zugloiak vagyunk, voltunk is joparszor, beszelunk isrola sokat, mikor elutazunk mellette. tipikus gyerek, s megis ilyen bolcsessegek jonnek ki belole, ezert mondom, h. a gyerekek bolcsek!
tegnap elkiabaltam, a szulobarat uzemmodot. borisz ma megint 7kor ebredt, szopcsizott, s gyanusan hangoskodott utana az agyaban, aliz meg atjott 3/4 8kor, borso seakart visszaaludni, ugyan en aludtam 9ig, az apjuk atvonult veluk mashova, de itt jon az en dilemmam....
...ketgyerekeskent hulyen hangzik (ugyanis aliz is felkelt kb 10 ora alvas utan reggel f8-8kor, szopcsizott, s koztunk aludt meg 2 orat minimum), de mi van akkor, ha a gyerek ebred reggel, szopcsizik...eddig ok.....de kb 3 es fel - 4 orankent szokott megehezni, de 3 orankent meg elalmosodni?? mert ma ez volt a fo gondom borsisszal. 7kor kelt es evette egyben (maskor nalunk ugye nem esik egybe az ebredes az evessel soha), 10 elott mar eleg nyugos-almos volt, kaja nelkul meg birta volna biztos szuk egy orat, de o delelott 1.5-2 orakat alszik, s ezt nem akartam felaldozni az ehseg oltaran, ezert 3/4 10 korul megetettem gyumivel, de hihetetlen nyugos volt kozben. kapkodott, felsirt...se mennyisegileg, se minosegileg nem volt egy jo eves, nem is szamitottam ra. csinalhattam volna, hogy lerakom eves nelkul (majd egyszer megprobalom ezt is), de akkor vagy felkel az ehseg miatt eleg hamar, vagy nem, de akkor mar jon az ebed, s o ugy se eszik nagy mennyisegeket egyszerre, nem szivesen hagynek ki teljes etkezest!!
otletek????? (most komolyan!!!)
addig itt egy hintas kep a tesokrol!!