Új privát üzeneted érkezett!

angi: szerintem nem engem láttál, mert vékonynak nem mondanám magamat :D a hajszín stimmel és középhosszú.
de majd legközelebb egyeztetünk ha egyszerre megyünk.

szerintem azt látja, hogy már kiszabadult a tüsző. legalábbis remélem, mert ha nem reped meg akkor nem lesz holnap inszem. de erre nem is akarok gondolni :)

az injekció az külön kálvária volt. Eredetileg pregnyl szurit írtak fel. végigjártam a fél várost de sehol sem volt, kiderült, hogy már raktáron sincsen mert állítólag már nem fognak gyártani ilyet. aztán találtam egy patikát, ahol azt mondták hogy valóban nem lesz már ilyen de van helyette choragon szuri, ami ugyanazt tartalmazza és ha felhívom a dokimat (én az asszisztenst hívtam, ők ilyenben mindig okosabbak mint a dokik :) ) és rábólint hogy ez is jó nekem, akkor kiadják a choragon szirit a pregnyles receptre mivel már nem volt tegnap este időm arra hogy másik receptet írassak. szóval kiadták a szurit, de vinnem kellett ma egy új receptet amimár a choragonról szólt. stornozták az előzőt visszaadták a pénzt aztán újra kifizettem a szurit egészségpénztári kártyával és így még lett egy kis készpénzünk is itthonra :D

na ez elég bonyolultnak hanngzik, de remélem azért érthető voltam :D
Vendég
 


Szilvi:nagyon örülök hogy jó irányba mozognak a dolgok,remélem 2 hét múlva a pozitív tesztet fogod nekünk mutogatni. :lol:

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: én is nagyon bízom benne :D

már kérdezni akartam csakmindig elfelejtem, hogy nem adott valamit neked a doki kisvukra?

én úgy tudom, hogy a b6 vitamon nagyon jó hányingerre és azt terhesen is lehet nyugodtan szedni.
Vendég
 

 
 

SZILVI!!! :D HÁT EZ TÖK JÓ! Na mire visszajövünk már tök izgi lesz minden! Holnap reggel megyek vérvételre, (hacsak meg nem jön :evil: ) kb. fél 9-re szándékozom odaérni, minél később, mert onnan megyünk nyaralni. Ha esetleg látnál, szólj rám, mert amilyen bamba vagyok nem foglak megismerni. :roll:

Syry: köszi, a Velencei tóra megyünk és 19-én jövünk haza.

Tabati: ügyeskedjetek amíg nem leszünk itthon! :wink:

Vigyázzatok magatokra, puszi.

Kép
németh
 
 


kinga: fél9kor már nagyon remélem nem leszünk kinn hanem benn az inszemen:D

de majd figyelek:D
Vendég
 


Sziasztok!

Szilviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wowwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!! Csuri milliárdok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Minden sikerülni fog, érzem, és kívánom is egyben!!!!!!!!!!!!4 :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81
 
 


anda: köszi :D

tudjátok csajok mi jutott eszembe? olvasgattam más topicocat is mostanság és mindenhol feltűnt hogy rengetegen vannak akik hozzászólnak. A mi kis fórumonkon nem vagyunk sokan, de ismerjük egymást és sokkal összetartóbb ez a kis csapat mint némelyik más nagyobb fórumon írogatók köre. Ez szerintem nagyon jó :D

begyűjtöm most este a drukkokat mert reggel szerintem már nem fogok írni. majd ha visszajöttünk megírok mindent! :D szorítsatok hogy megrepedjen a tüsző, sikeres legyen az inszem és megtapadjon a babó :D

na jó éjt mindenkinek! (bár én nem tudom, hogy fogok elaludni, mert még nagyon izgatott vagyok :D )
Vendég
 


Szilvi: Mindent bele akkor:) szorítok nagyon:)

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok!

megjöttem. sajna nem volt inszem, mert nem repedt meg :(
17 mm, méhnyálka 9 mm. holnap 8kor újra randizok a dokival :)

szerintem a szuri bekavart. magától mindig megreped a 15. napra.

na mindegy. kérem átcsoportosítani a drukkoat holnap reggel 8 és 10 közé :) :)
Vendég
 


Szilvi:Eléggé megkésve de még jól jöhet az én drukkom is!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Most már csak ezt a 2 hetet bírjuk kivárni :D

Próbáltam szedni a magne b6-ot de nem segített,sőt,mintha még jobban felkavarta volna a gyomrom.Most Elevitet szedek már az elejétől.

KépKép
lyndee
 
 


nem baj Szilvi,holnap is jó lesz ha megreped.Ez az egy -két nap ide vagy oda.A lényeg hogy sikerüljön!

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: nem magneb6 csak sima b6 vitamin. lehet kapni a gyógyszertárban. sok orvos deadalon helyett (hányingergyógyszer) ajánlja.
Vendég
 


Sziasztok!

Egy napot nem vagyok, és mennyi mindenről maradok le! :D

Szilvi!

Akkor holnapra megy újra a drukk!!

Én is ma voltam "rendelésen" :lol: és nem kell többet mennem, elvileg meggyógyultam és párom is rendben, úgyhogy remélem hasznos volt minden és nemsokára hozzánk is bekopogtat a gólya, csőrében egy kisbabával! :wink: Tegnap meg ma van tojcsi, úgyhogy rajta is vagyunk a témán. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi:most már mind1 mert már nem nagyon hányok,egyszer kétszer fordul már csak elő.Sokszor az elevit is annyira "megnehezíti" a gyomrom.... :x



Hajrá Csajok!!!!!!!!!De jó lenne ha ebben a hónapban egyszerre 2 pozi teszt is lenne :wink:

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: az valóban jó lenne :D na persze örülnék ha abból egy az enyém lenne :D

tabati: akkor hajrá, ha hivatalosan is gyógyultnak nyilvánítottak :D :wink:

kinga: ott voltál ma reggel???
megmondom őszintén én nem nagyon nézelődtem mert irtóra izgultam, aztán meg miután kiderült hogy nem lesz ma inszem, elkenődtem:( de fél9 körül úgy emléskszem már kinn is voltunk a rendelőből.
Vendég
 


Szilvi!

Folyamatosan megy a drukk!! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi
reméljük mostanra már meg is volt az inszem. :D :wink: biztos rossz lehetett, hogy tegnap "sztornózták", de jobb is talán, hogy nem 13-án volt. :wink: :? szorítok és várom a híreket.

Tabati
nektek is hajrá augusztus!!!!!!! szép májusi babátok lesz Szilvivel együtt!!! :wink: :lol:

Lyndee
sajnálom, hogy a róka család még mindig üldöz. :?

Mi tegnap a barátnőmmel strandolni voltunk. Neki egy 15 hónapos kislánya van. A jóidő megvolt hozzá! csak hát elég sokan voltak. :evil: (főleg a vízben. a parton szellősen voltak az emberek szerencsére.) Máté fiam összebarátkozott mindenkivel a környékünkön, aki mellettünk táborozott. (egy 15 percre elmentem úszni. mire visszajöttem, Máté már egy családos apuka ölében csücsült. hasonlít az egyik rokonunkra, akivel Máté minden nap találkozik. mondta is neki hogy Peti-Peti. dehát nem Peti volt 8) ) A barátnőm csinált képeket, ha átküldi, teszek fel, ha nem baj. :oops:

Kép

Kép
syrynx
 
 


Syrynx!

Jó lenne, igen egy májusi baba! De ha nem akkor majd hamarosan úgyis! :wink: De látom te is a májusi babára gyúrsz, és azt előbb is tudjuk meg, mint a mienket Szilvivel! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


sziasztok csajok :D

megvolt az inszem!!! :D :D

doki mondta, az iszem után, hogy páromnak mennyiségileg még mindig határérték alatt vannak a kiskatonái (16millió csak és a határ 20millió) de nagyon mozgékonyak :D 80%uk volt nagyon mozgékony :D

kaptam utrot (3×1) hüvelykúpban, meg duphastont (2×1).
2 és fél hét múlva eldől hogy sikerült -e, de én nagyon bizakodó vagyok :D

ha 2,5 hét múlva nem jön meg, akkor teszt és ha pozitív akkor szednem kell tovább a gyügyszert, ha negatív akkor abba kell hegynom és irány a 7. napon a doki újra. de ebbe a második verzióba bele sem akarok gondolni :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.15 08:04-kor.
Vendég
 


Szilvi!

Szuper! :D Akkor most pihizz sokat a biztonság kedvéért! Mondták, hogy pár nap szabit vegyél ki, vagy nem kell? Ja és lehet, hogy hülyeség, de gondold át minden este ahogy fejlődik a baba a pocidban, azt mondják segítenek az ilyen gondolatok. Van aki a rákot győzte le úgy, hogy minden este látta ahogy győznek a sejtjei a rák ellen. Szóval programozd azt a babát, hajrá! :D

Nagyon drukkolok!

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: a héten és a jövő héten szabin vagyunk , úgyhogy pihenek ezerrel :D jövő héten megyünk Tihanyba pár napra ráadául:D

már az inszem alatt is "programoztam" ezerrel :D :D
Vendég
 


Jól van!! :wink: Én is szoktam programozni együttlét után! :oops: :lol:

Mi szombaton megyünk a Velencei tóhoz, meg jövő héten Egerbe, de az még nem biztos. Jó lesz kicsit vízközelbe menni, mert ezen a nyáron sajna kimaradt a Balcsi, ez a vigaszág. :lol:

Viszont ma meghozták a cserepet a házunkhoz! Szeptember közepére fenn lesz a tető!!! :D Szupi!!

Kép
Kép
tabati
 
 


Amúgy milyen volt az inszem? Akkor is felraknak katétert, vagy hogy működik az egész? Kellemetlen volt, vagy nem is éreztél semmit? Utána kellett még feküdni kicsit vagy rögtön felkelhettél? Már bocsi előre, de folyt ki utána valami, kellett tisztasági betét, vagy nem? :oops: Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy milyen ez az eljárás.

Kép
Kép
tabati
 
 


nem volt kellemetlen. a katéter felrakását kb annyira éreztem mint mikor a doki kenetet vesz a rákszűráshez. utána 15 perdig még feküdni kellett a nőgyógyászati székben, felemelt lábakkal. rendesek voltak, mert betakart a nővérke, megkérdezte hogy akarom e hogy a párom bejöjjön. montam hogy inkább most egyedül szeretnék lenni. és 15 percig hagyott pihenni magamban.
nem folyt ki sokminden, szinte semmi, mert nem úgy van hogy az összes kiskatonát bejuttatják, hanem csak a legéletképesebbeket, így a mennyiség kevesebb mint egy együttlét során.
Vendég
 


Akkor egyáltalán nem is volt kellemetlen, ez nagyon jó!! :D Jajjj, naggggyon szurkolok, alig bírom kivárni a két hetet, nem is tudom te hogy bírod!!! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


hát elég nehezen :D

csináltam egy új vonalzót, ami visszaszámol. próbálom magam tartani addig míg "hivatalosan" ia szabad tesztelnem :D
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyok jelentem. De sajnos annyira kimerültek az energiatartalékaim, hogy most már gyakorlatilag csak a vegetatív állapot fenntartására vagyok képes. Még három nap és jön a SZABADSÁG!!!!!
Üröm az örömben, hogy nem megyünk Balatonra! Crying or Very sad No mindegy...

Szilvi:
Mennek a drukkok ezerszer meg még ötször!!!!!!!!!!!! Borzasztóan izgulok érted! :D :D :D

Kép
anda81
 
 


köszi anda :D annyira jó érzés hogy ennyien szorítotok nekünk :)
Vendég
 


Sziasztok!

Szilvi: gratutálok az inszemhez! Drukkolok a + tesztért!!!

Tabati: neked pedig gratulálok, hogy meggógyultál! Érzel is valamit?
Vendég
 


angi: köszi :)
nálad mi a kövtkezőlépés?

kinga:?? ti már nyaraltok??
Vendég
 


még egy valamit csajok.

tudom hogy ez itt nem az apróhirdetések helye, de szeretném azért itt is leírni hátha érdekel valakit:

A szüleimtől kaptam hétfőn egy Supergreens kezdőcsomagot. Ha valaki nem ismerné, akkor ez az a zöld por+cseppek, amiket most mindenki lúgosításra iszik.

Na lényeg, hogy mivel olyan gyorsan dőlt el (kb 1 hét alatt) nálunk hogy már most meglesz az első imszem, hogy nem mondtuk el a szülőknek, hogy majd meglepi legyen ha sikerül. Ha pedig nem (ami persze képtelenség :) ) akkor ne legyenek szomorúak.

Szóval mivel a szüleim nem tudták a dolgot, hoztak nekem ajándékba egy ilyen kezdőcsomagot, amit eredetileg maguknak akartak, de 2szer ittak belőle és azt mondták hogy ők ezt nem bírják meginni, mert förtelmes íze van :D

Állítólag nagyon jó lúgosítóés ezért gondolták, hogy hátha segít a babásodásban, mert lehet oka az elsavasodott szervezet is hogy nem jön össze a babó.

én az inszem előtt, alatt, után semmiképp nem fogok ilyesmit inni, párom eleve irtózik ezektől a cuccoktól, így ez a kezőcsomag most ELADÓ! :)

adatai: Kezdőcsomag: 1 db SuperGreens por ( 1/4 lb, azaz 113 gramm ) és Prime PH csepp

Összesen 2 adag hiányzik belőle, az kb 3 gramm és 30 csepp.

Kezdőára állítólag 20ezer körül van. Én szívesen odaadom 15ezerért, hogy valamennyi legalább visszajusson a szüleimnek belőle.

Majd a pozitív teszttel visszaadjuk nekik a pénzt :D

itt elvileg vannak bővebb infók is: http://www.zoldlotty.com/index.html

ha valakit érdekel priviben megtalál :)

bocsi a nem teljesen ideillő hozzászólásért, de bízom benne, hogy valaki olyanhoz kerül akinél beválik és segít!
Vendég
 


Angi!

Hát azt sem éreztem, hogy bármi bajom lenne már, így a gyógyulást sem érzem, de hiszek benne, úgyhogy hamarosan sikerülnie kell a babának! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: és ez a második alkalom hogy zajlott? megérint vagy csak néz vagy hogy működik??
Vendég
 


Ugyanaz volt megint... :roll: MÉg annyit mondott, hogy ha 2 hónap múlva nem jön össze a baba, akkor menjek vissza... :shock: Nekem még mindig olyan hihetetlen, hogy egyszer csak lesz egy pozitív tesztem. Nem védekezünk, de mégis olyan hihetetlen. Már azon is gondolkodtam, hogy bármennyire is szeretném, mégsem lehetek rá felkészülve, lehet, azért nem jött össze eddig. Én tényleg egy nagy csodának érzem ezt a várandósság dolgot... :)

Kép
Kép
tabati
 
 


Én még mindig fenn lógok! :lol: Viszont holnap megyünk a Velencei tóhoz. :D Remélem nem fog nagyon lehűlni a levegő, mert mondtak valami vihart ma estére (éjszakára? ), de eddig még minden csendes, semmi jele, hogy készülődne valami.

Képzeljétek, a szomszéd kutya tüzel, a mieink (meg még más szomszéd kutyák) átjárnak. Nem elég a meleg, állandóan rohangálnak, sírnak (mert nagyon szerelmesek :lol: ) és megküzdenek egymással meg a szomszéd kanokkal. Édesek, mert mindkettőnek van már harci sérülése, az egyik a hátsó a másik a melső lábát húzza. Eddig féltettem őket, de hát mit tudok csinálni!! Ilyenkor nem hallgatnak senkire, a szomszéd meg kiabál velük, küldi vissza őket, gondolom nem akar kiskutyákat. :lol:

Jó éjt mindenkinek!!

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi: Remélem sikeres lesz az inszem. Jajj már énis izgulok érted hú de hosszú ez a 2hét. remélem zebrával jössz.

Kép
csucsu05
 
 


köszi csucsu :)

talán könnyebben megy a várakozás úgy hogy jövő héten Tihanyban nyaralunk és csak 21én jővünk vissza. addigra már egy heten túl leszünk :)

veletek mi újság?
Vendég
 


úgy látom ma se volt itt túl nagy forgalom :)

mentem én is.

jó éjt mindenkinek
Vendég
 


jó reggelt! :)

ma se leszünk sokan? :)
Vendég
 


Sziasztok!

Én most vagyok, de nem sokáig én sem! :D Tegnap alig fürödtek a tóban, mi is csak kb. 20 percig bírtuk! :lol: Mindegy, mert volt más program is, fesztivál volt, úgyhogy azért jól elvoltunk, kicsit legalább kikapcsolódtunk! :wink:

Szilvi!

Jó nyaralást! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi: semmi különös nincs. Most vagyoka ciklus végén. a 31napon. Piri sehol de szerintem már uton van. :( Probálkozunk erősen majd egyszer csak össze jön.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu: szoritok hogy elkerüljön piri!!!

lányok, én búcsúzom csütörtökig. elképzelhető, hogy tudok majd jelentkezni Tihanyból is, de nem biztos.

Addig is mindenkinek pocaklakót!! :D
Vendég
 


Szilvi: Jó pihenést Tihanyban nektek:)

Nekem ma megjött de nem búsulok majd a következő hónapban össze jön .

Kép
csucsu05
 
 


csucsu: sajnálom hogy megjött piri :(

de nagyon jó hogy ilyen pozitivan tudod felfogni. én mindig nagyon összetörök egy-egy siketelen hónap után. igaz csak 1-2 napra, de eléggé megvisel. mindig megfogadom hogy megpróbálom másképp felfogni, de valahogy sose sikerül.
Vendég
 


Sziasztok Csajok!!!

Bocs, hogy így eltűntem, de elég sok zűr volt itthon, a net is bedöglött, meg mi is odavoltunk nyaralni a múlt héten.

Először is nagyon-nagyon szorítok Szilvi!!! Biztos jól fogjátok Magatokat érezni a héten!!!

Nálunk, velünk egyébként minden ok, ha minden igaz, kis tökös várható majd februárban...
Szerencsére egyáltalán nem voltak rosszulléteim a 6-9 hét között volt pár kellemetlen nap, de egyébként észre sem veszem, hogy babám lesz....
Illetve észreveszem, mert a melleim hatalmasat nőttek, és már lassan a pocim is látszik egy picikét. Sőt, a hétvégén mintha az első mozgolódást is megéreztem volna odabentről... Bár ez még csak olyan kis sejtelmes mocorgás volt, de én már tudom, hogy Ő volt...

Egyébként táppénzen vagyok, pihizek, és sokat-sokat beszélgetek babóval....

És most már gyakran tudok jönni remélem, és szorítok mindenkinek, és beszámolok a velem történő dolgokról... és ha súgtok, teszek fel nektek uh képet is... :D

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


amy: de jó hallani rólad :)
köszi a drukkokat :)
Tihanyba mindjárt indulunk úgyhogy most már tényleg utoljára kukucskáltam be :)

naná hogy kérünk képeket! :)

na mentem. sziasztok :)
Vendég
 


Amy!

De jó, hogy jelentkeztél újra! :D Örülök, hogy jól vagy és könnyen viseled a várandóságot! Szuper!! :D A képfelrakásban sajna én nem tudok segíteni, nekem is mindig párom szokta, mert én nem értek hozzá :oops: , de majd valaki biztos segít és akkor várjuk a képet! :wink:

Csucsu!

Akkor majd a következő hónap a te hónapod! :wink:

Én még várom, hogy mi a helyzet odabent, egy hét múlva kiderül. Vettem kismamavitamint elhatároztam, hogy elkezdem én is szedni, hátha csak ez hiányzik a babánkhoz... :oops: :roll:

Ma éjjel olyan rosszat álmodtam. Vagyis azt, hogy szülök, de rossz élmény volt, mert nem indult be, a kórházban feküdtem és rettegtem a szüléstől. :shock: Érdekes, miért álmodok ilyesmit... :?: Remélem majd ha odakerülök nem így fogok érezni. :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sehol senki?

Lányok!

A dmben, vagy a rossmannban nyomtattattatok már ki digitális képet? Ha igen, akkor meg tudjátok mondani, hogyan műkszik ez? Lemezen kell bevinni, vagy hogy? Papírra kiírni, melyikből mennyit és mekkorát? Tudom, hogy olcsóbb, mint más helyeken, de minőségileg milyen? Nagyon gáz, vagy teljesen jó? Vagy esetleg tudnátok olyan helyet, ahol jó minőségben aránylag olcsón lehetne a képeket kinyomtatni?

Nem akarom offolni a topicot, úgyhogy nyugodtan írhatjátok priviben. Most jutottunk odáig, hogy ki kéne nyomtatni az esküvői képeket. Rokonoknak is stb... Hááát, rengeteg lett! :)

Remélem valaki tud segíteni, előre is köszke! :)

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!
Új vagyok itt teljesen. Kérdeznék valamit. Tegnap csináltam egy Gabriel-tesztet. Az akció után 18 nappal. Először negatívat mutatott, vagyis csak egy csík volt rajta, majd megjelent egy alig látható, szinte szín nélküli második vonal a T helyén, majd nem sokára egy vaskos sárga, kivehető második vonal. Mik a tapasztalataitok? Ez jelent valamit? Ja, tüneteim ezer százalékosan vannak, mindenféle, a hányástól és émelygéstől a fájásokig. Vettem még teszteket, de olyan nyugtalan vagyok. Ha erre jártok, mondhatnátok nekem valamit... Köszönöm szépen.
És még egy kérdés, ha az, vagyis baba, akkor mit tegyek, hogy segítsem, és megmaradjon, és ne szívódjon fel? (Mert jártam már úgy...) Köszi. :-)
fruzsi_17
 
 


Szia Fruzsi!

Az mit jelent, hogy az akció után 18 nappal? Úgy érted, hogy az ovuláció után? Inkább azt írd meg, hogy kimaradt e a mensid! Mert ha még későbbre várod, akkor a kimaradt mensi idején tesztelj még egyet. Ha túl korán tesztelsz, akkor előfordulhat, hogy egy olyan terhességet is kimutat a teszt, ami nem marad meg. De ez nagyon sokszor előfordul, teszt nélkül észre sem vennénk, csak egy kicsit erősebb a mensi ilyenkor. Ezért ajánlják, hogy meg kell várni a mensi kimaradását és akkor nem lesz csalódás.

Amúgy nekem még sosem volt 2 csík a teszten :( :lol: , ezért arról nem tudok nyilatkozni, hogy mikor kell megjelennie a második csíknak, meg milyen színűnek kell lennie... :roll: Annyit hallottam itt a fórumon, hogy volt akinek észrevétlenül is vér került a pisibe, és attól lett pozitív a teszt. Annyi meg a tesztre magára van ráírva, hogy ha túl sokat vársz a tesztelés és az eredmény között, akkor tévesen pozitívat mutathat. A többiek azt is mondják, hogy bármilyen halvány a vonal az is tuti pozitív. :D Úgyhogy szerintem nyugodtan reménykedhetsz :wink: , de ha már úgyis vettél még tesztet, akkor mindenképp csináld meg a többit is. Ha erősödik a csík, akkor biztos babás vagy! :wink:

A tünetekről csak annyit, hogy baba nélkül is jelentkezhetnek, már nekem is volt. Sokan pszichésen produkálják, mert annyira szeretnének már babát. Persze lehet, hogy neked valós tüneteid vannak, bár a tapasztaltabbak azt is moondják, hogy az első tünet az, hogy kimarad a mensi. Utána jön csak az émelygés, hányinger stb.

És az uccsó kérdésedre:

Semmit nem tudsz tenni. Ha veled szeretne maradni, akkor veled marad, ha nem akkor jobb is, hogy nem mert akkor később menne el, ami már nagyobb lelki ill. fizikai fájdalommal jár. Most viszont tudom a saját példámat hozni:

Télen volt egy méhen kívüli terhességem, nem is tudtam róla, nem teszteltem. Csak amikor rendellenesen véreztem, akkor fordultunk dokihoz, akkor derült ki. Meg az is, hogy megúsztam, mert ugyan méhen kívül volt, de el is vetéltem. Valszeg ha nem vetélek el, akkor műtét lett volna a vége, mint sokaknak. Tudta az a baba, hogy nem jó helyen van...
A másik meg, hogy én táncolok, és elég kemény edzések vannak. KÉrdeztem a dokit, hogy mi a teendő, nem szeretném abbahagyni már a táncot, mert amíg nem sikerül a baba, addig legalább még csinálnám, de természetesen ha kell abbahagyom. Nem tudtam, hogy abban a két hétben amikor még nem tudom, hogy sikerült e a baba, szabad e kemény edzésekre járni. Doki mondta, hogy nyugodtan, semmi baja nem lesz tőle, ha kiderül a terhesség, akkor úgyis megyek hozzá és akkor beszélünk róla. Nyilván akkor visszaveszek majd, de azt mondják, hogy abbahagynom akkor sem kell, ha egészséges és probléma mentes a terhességem. Szóval ne aggódj, ez nem rajtad múlik!!

Természetesen az alkoholt, cigit, kávét (ebből állítólag keveset lehet) gyógyszereket kerüld. Folsavat ajánlják, hogy már a fogantatás előtt szedni kell (én is szedem) meg pluszban szoktak még a lányok előre szedni kismamavitamint. Azt is elkezdtem tegnap én is, bár nem tudom, hogy számít e valamit a fogantatásban, de ártani nem árthat.

Remélem tudtam segíteni, gyere majd mindenképp, és tényleg tesztelj még kíváncsi vagyok már én is. :wink: :lol:

És megy a drukkk!!!!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: