Új privát üzeneted érkezett!

Nika!
Kívánom,hogy a jóslat bejöjjön!! :D :D :D :D Drukkolok nagyon!!

Kép
Kép
a.ibici

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!

Kép
Kép
a.ibici

Nahát,ez milyen dolog??Amikor én vagyok akkor senki sincs :( :( :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Itt vagyok!

Éjszaka nagyon szúrkált a hasam, aludni is alig tudtam.
De ma délelőtt aludtam még 2-3 órát, és már jó.
Csak a derekam fáj nagyon már 3-4 napja...

Itt jó hűvös van.

Nika!

Én is hiszek benne. :D Igaza lesz a jósnőnek.

Ibici!

Képek?

Awren!

Jó családozást!
Beni már most töri össze a lányszíveket. Olyan szempillája van, hogy minden nő elolvad tőle kortól fggetlenül. :D
Vendég

Cet!
Képek,még mindíg nincsenek a gépben.Apa hétfőn elkezdett dolgozni és legközelebb jövő héten pénteken lesz szabad napja :( :( Talán akkor fölrakja,ha nem egész nap aludni fog.Amint fönt lesz rakokfel ígérem.Örülök,hogy jobban vagy!!

Kép
Kép
a.ibici

Nika: Én is hiszek benne. Ki jósolt neked? Már én is szeretnék josoltatni magamnak.
Akkor csak ki kell várnod azt a pár hónapot. De lehet nem is kell annyit várni:)
Jajj de jó ez nem?

Kép
csucsu05

itt a babaneten a fogamzás topikban hírdette úgymond magát de nagyon szimpatikus csajszi eddig ingyen csinálta de tegnap írta hogy akik mostantól felveszik msn-re azoknak már 1000 ft lesz a jóslás :) kártyából jósol.

nika70
Salgótarján

ja és azt is mondta hogy semmi különö9set nem kell figyelnem csak annyit hogy pé környékén legyünk együtt és még egyre felhívta a figyíelmemet hogy pé után nem szbad együtt lenni mert az elhalt ondósejtek elzárják az utata a kis zigóta elől amióta így csinálták már a harmadik gyereke jött össze nekii aki most 11 hetes és még azt is mondta hogy tegnap született meg az egyik olyaan baba akit ő jósólt meg :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Létezik,hogy nekem már ma nagyon erőssen pozitív az Lh-tesztem??A múlt hónapban 1 nappal később volt ilyen pozitív :shock: :shock: :shock:

Nika!
Én akkor ezt nem értem,mert azt olvastam,hogy PÉ-után 24-36 órával ovulációkor van a legnagyobb esélye a dolognak.Azért én nagyon drukkolok nektek.Pé előtt is meg után is :wink: :wink: :D :D

Kép
Kép
a.ibici

az igy is van 24 órát de ahoz elég pékor is együtt lenni mivel az ondósejt 72 órát életképesek legalábbis az erősebbek :):):):)

nika70
Salgótarján

na mi van mindenki eltűnt ? :):):):):)

nika70
Salgótarján

Szia Nika!
Én vagyok!!

Kép
Kép
a.ibici

Igen teljesen igazad van,hogy a 72 óra miatt elég Pé-kor együtt lenni.Én már nem értem,akkor nekem már 1 éve havonta terhesnek kéne lennem.Valami gáz van az tuti :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
a.ibici

Itt vagyok!

Nika!

leht, hogy van valami a dologban. Mármint, hogy pé után ne legyetek együtt.
Mi az utóbbi időben pé után is együtt voltunk minimum1-2x, és akkor semmi nem volt. Ebben a hónapban a fogorvos miatt, csak a pé előtti napon voltunk együtt utoljára, és itt a baba a pocimban. :D

Ibici!

Szerintem 1-2 nap belefér.
Igaz, nekem az iutóbbi hónapokban mindig teljesen máskor bolt pém.

Többiek hova lettek?
Vendég

Ibici!

Nincs semmi gáz Veled!
Nagyon sok mindennek kell összejönie ahhoz, hogy baba legyen.
Türelem!
Vendég

Cet!
Köszi a bíztatást aranyos vagy!Majd meglátjuk,nagyon bízok ebben a hónapban.Úgy terveztem,hogy szeptemberben doki és vizsgálatok.Pénteken tuttuk meg,hogy ahol voltunk esküvőn a múlt héten,3 hónapos kismami volt a menyasszony :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Cet!
Te,hogy követted a PÉ-t?Hőmérő vagy lh-teszt?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Esküvő szerencsét hoz!
Főleg, ha ettetek az esküvői tortából!

Nekünk az szerencsét hozott.
A húgomék esküvőjén ettünk a tortából, és abban a hónapban ött össze a baba. Még annak a hónapnak a végén volt az egyik barátnőm esküvője is, és az a torta pedig már a beágyazódásban segített! :D

Szóval drukkolok, hogy Nektek is sikerüljön!
Vendég

Én hőmérőztem. És az utolsó hónapban figyeltem nyákot is.
Vendég

A nyákon amikor a színtelen bő nyák megszűnik akkor jó ugye??Bocsi,ha egy kicsit hü.....ket kérdezek.

Kép
Kép
a.ibici

Ja és természetesen ettünk a tortából úgy,hogy az is stimmel.Viszont a múlt hónapban 9 gólyát számoltam 1 utazás során és még sem. :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Akkor van a termékeny időszak, amikor a nyák színtelen, bő, tojásfehérje szerű. Tehát NEM utána, hanem akkor.
Vendég

Csajok: Én is megyek esküvőre kedden. De nem lesz torta:( Csak önkormányzati esküvőjük lesz semmi kaja meg torta:( akkor menjek be egy cukiba?? Na jó csak vicceltem:)

Kép
csucsu05

Ajánld fel, hogy meghívod őket egy sütire!
Vagy vigyetek meglepi tortát!

:D :D :D :D :D
Vendég

A hétvége miatt tűnt el mindenki?

HAHÓ!!!!!!!
Vendég

Cet!
Én itt vagyok,most fejeztükbe az ebédet.

Kép
Kép
a.ibici

TYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ itt tényleg mindenki eltűnt :( :( :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Cat: Jó ötlet a meglepi torta:)
Sajnos lányok nekem most jött meg. Pedig ebben a Jónásban én annyira hittem. Na mindegy majd most összejön :)

Kép
csucsu05

Csucsu!
Sajnálom a mencsit,de szuper a hozzá állásod!!A lány kézit nézi valaki?Egyenlőre siralmas a dolog :( :( :(

Kép
Kép
a.ibici

én is vagyok csak ma is anyósnál voltunk két napja nem kellett főznöm :):):):):):

ibici: igen akkor kell együtt lenmni mikor nyákod tojásfehérjés utána már nem jó mert akkor van a tüszőrepedés:):)

csucsu: sajnálom mensit látom tényleg egy hónap egy kismami :):):)

többiek merre vagytok ? feltőltödtök?

nika70
Salgótarján

oké lányok akkor itt hibádzott a dolog :D :D :D Akkor apát ma nagyon elkell kapnom. :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Nika!
Az olyan szupi,ha nem kell egy egész délelőtt a konyhában állnod csak eléd teszik az ebédet.Igaz én szeretek főzni és sajnos enni is nagyon!!

A mai tesztem is erőssen pozitív :) :)

Kép
Kép
a.ibici

akkor kapd el apát nagyon este :):):):) jaja én nem mindig szeretek főzni de hát muszály :):):) bár az hogy hetente egyszer vasárnap nem kell azért az jó dolog meg ha a párom itthon van az esetek nagy százalékában ő főz valamit :)

nika70
Salgótarján

Nika: Hú ez igen a te párod főzni is tud?? Főnyeremény akkor :)

Kép
csucsu05

Lányok : Hadd dicsekedjek már el. A lányom 3hete szobatiszta. És éjjel is 1hete. Igazi nagy lány már :)

Kép
csucsu05

nemcsak a főzési tudománya miatt főnyeremény hanem hogy el tud viselni engem mert én nem vagyok egy egyszerű este néha :):):):) de sütni is tud :)nagyon finomakat

nika70
Salgótarján

Nika: Sütni is? Na akkor jó dolgod van.
Az én férjem is tud főzni: teát, kávét :)
Ennyi de ezzel együtt nekem ő a főnyeremény :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Megjöttünk a telekről, bnagyon jó volt.Márk sokat rohangált.Kézisek tejesitmánye egyszerűen borzasztó volt, bár a férfi vivás is kiboritott.Pedig bennük annyira biztam.

Csucsu: sajnálom a mensit,de a ott a köv. hónap.ű

Ibici: apára fel ma!

Nika:remélem bejön a jósnő igérete. Ill., bizom benne,hogy hamarabb leszel babád.

Cat: hogy vagy?Szurkálás elmúlt?
Vendég

Az án párom is szokott főzni ill. tavaly karácsonykor Ő sütötte a sütit, pár hete meg muffint sütöt.
Vendég

Csucsu!

Úgy sajnálom pirit! :(

Nika!

Nekem is anyukám főzött 3 napig. Itt volt, hogy tudjak pihenni egy kicsit. :D

Az én férjem kávét tud főzni és szendvicset készíteni. Ez az összes tudománya a konyhában.
De van más, amivel pótolja ezen hiányosságait. :D
Vendég

Sissi!

Néha pici görcsök és szúrkálás, de nem vészes. :D
A derékfájás szerencsére elmúlt. :D
Vendég

Hát mikor én megismertem Gabit ő volt anyuci kicsi fia anyós a mai napig el sem hiszi hogy Gabi főz, süt takarít igaz sokat nem csinál meg pl ha a gyerek kakás na azt nem csertéli ki azt már nem vállalja be :):):):):):)de hát ez is bőven sok amit megtesz értem :) nekem még egy pasi sem tette meg ezt és persze imádom hogy ennyire szeret engem sok sok évet kellett erre várnom de megérte hogy mellette kötöttem ki :):):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!
gyorsan eltelt a hétvégénk!És jó sokat babáztam...szombat délután Zsoltim unokahugáék jötek fel, egy éves lesz októberben a pici fiuk, sokat volt nálam, játszottunk, jóó volt!Aztán még aznap este elmentünk a barátainkhoz, ők egy háromgyerekes család, a legkiseb 4 éves, szintén kisfiú, ő pici kora óta nagyon ragaszkodik hozzám,ha találkozunk, úgyhogy elfoglaltam magam! Tegnap, vasárnap velük túráztunk, úgyhogy Kristóf szintén velem volt sokat.Aztán tegnap délután összefutott a nagyobb família egyikük hétvégéi nyaralójában,Bogácson, ott is 3 kisgyerek volt, egy 8 éves nagyfiú, egy 4 éves kislány és egy picike 1 éves kisfiú...úgyhogy kibabáztam magam a hétvégén!

Tegnap nagyon jó volt az erdőben, jó idő is volt, mert pár fokkal hűvösebb volt ott, mint amúgy máshol.Sokat beszélgettünk, jó kis izomlázam is van.
Ja,lépzeljétek megcsípett egy darázs pólón keresztül.De tudjátok hogy hol?
A mellbimbómtól 1 cmre...

Cat, úgy látom,minden rendben veletek, csucsu, sajnálom,hogy megjött, de új hónap,új remények, ugye? :wink:

Gabiról tud valaki valamit?Pici?no meg a többiek?

Ma nem tudom, mennyit leszek, nekünk már be kell járni a suliba, 9től ma alakuló ülés lesz, délután meg megyünk be a városba lakásbiztosítást kötni.

Kép
arwen***

Sziasztok!
Lassan indulok dolgozni.

Férj főzési tudománya:ő készíti a világon a legfinomabb tojásrántottát :D :D ebben ki is merül a dolog,de ha megkérem besegít:porszívóz,felmos,elmosogat.Persze csak egyszer-egyszer.

sissi!
Akkor Márk nagyon élvezte a szabadságot :D :D Ti panelban laktok?

arwen!
Darázs csípés :shock: :shock: én nagyon félek tőlük.Örülök,hogy a túra jól sikerült és kibabáztad magad.

Rohanok is,mert az én babáim is várnak már a böliben.Este megpróbálok jönni,addigis szép napot nektek.

Kép
Kép
a.ibici

Arwen. Akkor jó volt a hétvégéd. sok gyerek vett körül. remélem azonban hamarosan a sajátod fog lekötni:)

Az én férjem lányok igaz, hogy nem főz de mosogat, vasal!!!! Imád vasalni , porszivózik, Imád vásárolni, Felmos, mikor a lányunk bekakilt anno mindig ő szedte ki a kakit most pedig, hogy bilizik gond nélkül megy és töröl. Tehát főzni nem főz de ennek ellenére egy főnyeremény:)
De mondjuk azt el, hogy mindegyikünk párja egy főnyeremény nem???

Cawt: Én is sajnálom a pirimet. Probálok pozítív lenni de úgy szeretnék már kistesót. Erre mondják ember tervez isten végez. Milyen igaz ez a mondás.

Ma megyünk ovodai szülőire . Igaz, hogy jan2-án megyünk oviba de most vana nagy szülői értekezlet. Most tudjuk meg mi leszajelünk:)
Holnap megyünk az esküvőre (ahol nem lesz torta hacsak nem viszünk:)
Párom itthon van szabin tehát most sok mindent el tudunk intézni. Végre átirjuk a vizet, villanyt stb...
Na meg megkötjük a házbiztosítást is.
Lesz munkánk bőven.

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok!!

Kicsit előbb jelentkezek az ígért időpontnál....
Ezt azért van, mert a páromat felhívták pénteken, hogy azonnali hatállyal vissza kell jönnie szabadságról és határozatlan ideig nem is mehet el. Persze nem csak ő, hanem senki. Állítólag akkora gáz van a cégnél! :shock: :roll:
Így ma hajnalban útra keltünk és hazajöttünk. Csak ketten, Dani maradt a mamiéknál. Én is maradhattam volna, de gondoltam így legalább nyugodtan el tudok menni a dokimhoz, hiszen ugye az utolsó találkozásunkkor az mondta 3 hét múlva találkozunk, erre ő szabira ment mi meg utána indultunk nyaralni. Így kicsit megkésve (5 hét múlva) megyek el hozzá. Hogy most mit fog látni, nem tudom....
Elvileg a 11. napon vagyok és fogalmam sincs mikor van Pé-m, mert ugye legutóbb 28 napra jött meg az előző 35-52 napos ciklushoz képest, és eldöntöttem, hogy nem fogok hőmérőzni sem már. Szóval nem figyelgetem annyira magam, csak élünk és szeretjük egymást apával, aztán majd lehet így fog összejönni tesóka. Ki tudja. Már nem sürgetem annyira, kicsit mintha le is mondtam volna róla....
Dani viszont nagyon ügyes! Már nappalra egyáltalán nem kell neki pelenka, még a délutáni alváshoz sem, és a kis és nagy dolog is simán megy a bilibe. Nagyon örülök neki, olyan kis ügyi!!! :D

Pici!
Mint írtam is sms-ben: Nagyon sajnálom a történteket és rengeteg erőt kívánok neked a továbbiakban!!!

Többieknek is sajnálom pirit!!

Cat!
Te pedig vigyázz nagyon magadra!!!!

Na, teszek pár képet a nyaralásról, aztán még jövök!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép esküvőn

Cat!
Az mindegy, hogy mennyit eszik valaki az menyasszonyi tortából??? Mert a párom kért egy szeletet és én abból csak egy falatot ettem, hogy megkóstoljam! :roll: :lol:

Kép
oriandy

csucsu na látod azt nem csinálja nekem mármint a vasalást:):) de szerintem is minenkinek főnyeremény a párja mert mindenkinek másban főnyeremény :):):):) és ez a jó mivel mi sem vagyunk egyformák :)az ügyintézésekhez sok türelmet és sikert :)

Arwen: tök jó hogy kibabázhattad magad biztos nagyon jó volt.

Ibici: bölcsiben dolgozol? én is dolgoztam két évig imádtam a kis manókat :)

nika70
Salgótarján

andy sajnálom hogy a páronak vissza kellett jönnie de tényleg igy el tudod majd intéuni az orvost:):):)

6d2
na2k20

ezt meg gege küldte nektek :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Az én férjem néha kivasalja magának az ingeit. Ezen az anyósom ki van akadva, mert miért nem én?
De amíg engem nem ismert meg, addig is öltönyben és ingben járt dolgozni...
És az előző lakásban együtt takarítottunk amíg én is dolgoztam.
Utána kaptam segítséget Beni születése után. Kéthetente jött egy takarítónő. Ez itt is így van. :D És erre Ő kerei meg a pénzt.
Tehát mindenki úgy segít ahogy tud.

Andy!

Sajnálom, hogy hamarabb véget ért a nyaralás!
Hol dolgozik a férjed?
A baba akkor jön, amikor a legkevésbé számítanál rá.
Szerintem egy falat torta is elég. :D

Nika!

Biztosan megérdemled a párodat!
Sajnos van akinek többet kell rá várni, de az igazán tudja értékelni!

Arwen!

Örülök, hogy jól telt a hétvégéd!

Ibici!

jó munkát a picikkel!

Pici! Zsuzska!

Hol vagytok?
Hogy vagytok?

Nemlajos! Asiye!

Jó pihenést anyóséknál!
Vendég

Sziasztok!

Ma megyünk 15hós oltásra. Az oltás után megint belázasodfhat?

Ibici, Arwen: jó munkát nektek.

Arwen: akkor jól telt a hétvégétek :) és gyakorolhattál.

Andy:sajnálom,hogy végt ért a nyaralás.Tesó meg jönnio fog, talán jobb is ,hogy nem fogyelsz annyira oda.

Apa: a kakás pelust biztos,hogy nem cseréli ki. Viszont főzni istenit tud. :D

Márk már alszik, ha felébredt megyünk be a mhre Nika, majd odaadom Évának a számod.

Nem tudom ki kárdezte,hogy hol lakunk?a válasz panelban.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?