Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Remélem, még leszel Bridg!
Apudnak nagyon boldog szülinapot kívánok :!: :!: :!: :!: :!:

Hát azt hiszem, hogy ez a hónap sem lesz a mienk.... két napja voltunk utoljára együtt. Ma kellett volna megint.... de apa bealudt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát először is drága Bridg!
Eljött az utolsó itthon töltött éjszaka, ezért ezt kíván omneked!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ő vigyázzon rád az úton:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Vigyázz nagyon magadra és ha megérkeztél, jelentkezz!!!!
Embert meg kapd el jó sokszor és ki se gyertek a szobából vagy egy hétig legalább :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csajok en mar nem hszem,hogy leszek :? meg itt ul a batyam :roll: utana irany tesco,bepakolni meg es hulla vgyok mart leragad a szemem :? :x Ember most irt,hogy mar kivan :lol: :lol: :lol: :roll: es,hogy megy aludni kanosan es jobban jarok ha elintezem mire hazamegyek :lol: :lol: :lol: :roll: Ugy mondja mintha valami oka is lehetne panaszra :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Holnap mar nem leszek szal legyetek jok es szombaton jovok olyan delutan :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok szép estét mindenkinek!

Na drágáim apácska ma kész volt teljesen! Elöször is leültem a gép elé akkor elhívott pudingolni! Aztán a nagy hancurban megéheztünk irány a cba hazajöttünk vacsi! Utána kint voltunk az udvaron és van medencénk! Na nem olyan mint a filmeken hanem olyan 20ezres amit lehet kapni ez a felfujhatos! Na nem is ez a lényeg hanem az hogy elkezdtem vele incselkedni, hogy igy bevágom a vízbe meg ugy bevágom a vízbe erre én kerültem be ruhástul meg mindenestül! Marha jót mulattunk, meg azért magammal rántottam és Ő is jött ruhástul! Azt ökörködtünk a vízbe egy nagyot!!! :lol: :lol: :lol: Aztán mikor hazajött a tesokám is meglátta, hogy ruhástul vagyunk a vízbe erre ő is ruhástul jött utánunk egy nagy segges kiséretében! Na akkor anyut probáltuk becsalni, de neki nem volt kedve hozzá apu meg nem szereti a medencét!! :? :? Na 100 szónak is egy a vége önfeledten mulattunk ma! :lol: :lol: :lol: Ez most nagyon kellett már!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Drága Bridget! Pont egyszerre Írtunk! Szoval én azt kívánom neked, hogy legyen nagyon szerencsés utad!!!!!!!! Remélem hamar elmegy az a 18-20 óra! Apácskával remélem olyan alaposan elintézitek egymást, hogy egy hétig csak O lábakkal tudjál járni!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szoval ezer csók neked vigyázz magadra és kérlek amint tudsz írj és adj életjelet magadról, hogy tudjuk rendben megérkeztél!!!!!!!!!!!!!! Sok-sok puszi Nóci és Peti!!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsuzsu! Látom elvitted a laptetűűűűűűűűt!! Gratula!
És ne is törödj vele, hogy apa ma bealudt! Mert leheta pici baby már bent fészkelödik a pocidban!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendikém! Tudom, hogy nem akartál megrikatni, de ez most igy alakult! És hidd el érzem én, hogy szerettek engem, mert különben nem írnátok nekem ilyen szépeket!!!!!!!! Szoval örülök, hogy ide hozott az utam tengere! Mert itt tudom, hogy minden fájdalmam, bánatom és örömöm meghalgatásra talál! :wink: :wink: :wink: Hidd el én is nagyon szeretek itt mindenkit! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok itt egy kis idöjárás jelentés!: Szoval kezd beborulni az ég és tök jól esik az, hogy kezd egyre jobban feltámadni a szél! Szoval kicsit jobban érzem magam! :lol:

Na megyek lassan tyutyukálni,. mert holnap vérvétel! Szoval, majd csak délután jövök szerintem! Mindenkinek jó éjt!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!!

Kép

Drága Nóci!
Hogy én hogy irigylem a medencéteket, azt el sem tudom mondani :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Itt is fújt a szél este, de úgy éjfél körül el is állt.... viszont ma estétől olyan vihar várható :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Időjárásjelentés:
ma: 36 fok
szombat: 18 :idea: fok
vasárnap: 28 fog.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget
nagyon jó utat kívánok neked! Vigyázz magadra, és jelentkezz amint tudsz.

Nócika
a medence miatt irigy-irigy. Nagoyn jó lehetett ez az önfeledt hancur. Örülök, hogy jól vagy.

Zsuzska
Isznyat meleg lesz ma is. Tessék vinni magaddal vizet az útra!

ja és ez mindenkire vonatkozik!!!!



Na megyek, bervásárolok, éfőzök valamit. Párocskám elment, csak délután ér haza.
Nem tudom mit kezdjek magammal egyedül. Pedig lett volna tervem vele......
Vendég
 


sziasztok!
nem szeretnék zavarni. két másik topicba írogatok itt a fórumon (reménykedés...., és az 1. inszemre készülünk)
de ha megengednétek akkor itt is közzé tenném a dolgot, hátha érdekel valakit.
szóval:


A szüleimtől kaptam hétfőn egy Supergreens kezdőcsomagot. Ha valaki nem ismerné, akkor ez az a zöld por+cseppek, amiket most mindenki lúgosításra iszik.

Na lényeg, hogy mivel olyan gyorsan dőlt el (kb 1 hét alatt) nálunk hogy már most meglesz az első imszem, hogy nem mondtuk el a szülőknek, hogy majd meglepi legyen ha sikerül. Ha pedig nem (ami persze képtelenség :) ) akkor ne legyenek szomorúak.

Szóval mivel a szüleim nem tudták a dolgot, hoztak nekem ajándékba egy ilyen kezdőcsomagot, amit eredetileg maguknak akartak, de 2szer ittak belőle és azt mondták hogy ők ezt nem bírják meginni, mert förtelmes íze van :D

Állítólag nagyon jó lúgosítóés ezért gondolták, hogy hátha segít a babásodásban, mert lehet oka az elsavasodott szervezet is hogy nem jön össze a babó.

én az inszem előtt, alatt, után semmiképp nem fogok ilyesmit inni, párom eleve irtózik ezektől a cuccoktól, így ez a kezőcsomag most ELADÓ! :)

adatai: Kezdőcsomag: 1 db SuperGreens por ( 1/4 lb, azaz 113 gramm ) és Prime PH csepp

Összesen 2 adag hiányzik belőle, az kb 3 gramm és 30 csepp.

Kezdőára állítólag 20ezer körül van. Én szívesen odaadom 15ezerért, hogy valamennyi legalább visszajusson a szüleimnek belőle.

Majd a pozitív teszttel visszaadjuk nekik a pénzt :D

itt elvileg vannak bővebb infók is: http://www.zoldlotty.com/index.html

ha valakit érdekel priviben megtalál :)

bocsi a nem teljesen ideillő hozzászólásért, de bízom benne, hogy valaki olyanhoz kerül akinél beválik és segít!
Vendég
 


hát ma nem volt valam nagy pörgés. :roll: :roll:

El sem tudjátok képzelni, hogy hol voltam délután. :lol: :lol: :lol: Hát Apácsaka kivitt a strandra!!! :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P
Végre. Egész héten készültem rá. Jól is esett. Úsztunk, meg ejtőztünk a termálba. Most jól bevacsiztam, és remélem lesz puding is. :oops: :oops: :oops: Bár most még nem nyaggathatom a Drágát, mert videózik. De majdcsak vége lesz annak a filmnek egyszer. :lol: :lol: :lol:

Bridget Drága!
Remélem gond nélkül értél haza. Aztán gondolom haza sem értetek, de már egymás karjaiban voltatok! :lol: :lol: :lol: ez most olyna lehet, mintha újra kezdenétek a kapcsolatotokat. Több mint 1 hónap külön... :roll: :roll: Úristen!!! én már rég kiakadtam volna.
Na a lényeg az, hogy újra vele lehetsz! Vigyázzatok magatokra, várunk vissza itt!
Érezzétek jól egymást!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska Szívem!
Hát nem igazán voltál fenn! Biztosan sok volt a meló.
JÓ volt az a skypes beszélgetés! Remélem hamarosan megismételjük! Aztán majd hátha a lányok is be tudnak csatlakozni, és jó kis konferenciabeszélgetést csapunk. Olyan igazi csajos pletyizést. :lol: :lol: :lol: Azért milyen jó, hogy egy mikrofonnal beszélni is tudunk. Sokkal job, mint irogatni. :lol: :lol:

Nócikám Drágám!
Még mindig meló? vagy megint medence? Merre vagy? :lol: :lol: :roll: :roll: Csak nemhogy elkaptad apácskát?
Holnapra jó szórakozást kívánok!! Egyetek igyatok, táncoljatok! Érezzétek jól magatokat!
Neked van skype címed? ha van írd meg priviben, és dumcsizhatunk.


Most megyek, mert apácska nehogy elaludjon. :oops: :oops: :lol:

Mindenkinek jó éjszakát!
Én holnap nem vagyok, mert melózom.
Puszi
Vendég
 


Még mindig senki????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Pedig azt hittem, hogy közben feljön valaki. Na mindegy. Jól elvoltam eddig itt.
Vége a filmnek....... :lol: :lol:

Kép
Vendég
 


Kép
Kép

Hát úgy nézem, nem voltatok! Ez azt jelenti, hgoy mindenkinek volt fontosabb dolga is este. :lol: :lol: Nem baj! tartom a frontot! :lol: :lol: Már amennyire ez lehetséges mert mindjárt indulok zuhizni, öltözni, dolgozni. :roll: :roll:

Itt reggelre lett olyan szél, hogy azt hittem kiviszi a bukóra nyitott ablakot. :roll: :roll: De legalább jól lehülik a levegő. Most majdnem még kabátot is kell venni, mert annyira lehült a levegő.

Bridget
Te még biztosan alszol az időeltolódás miatt. :roll: Mire megint megszokod a napokat, biztosan eltelik pár nap. Azért, ha mindenki meg lett látogatva, gyere hozzánk is. Olya furi, hogy nem vagy ilyen sokáig. Tőled ez nem megszokott. :lol: :lol: Ha nincs senki, te biztosan minig tartod a frontot. Na majd gyere!
Hiányzol!

Zsu
Nektek van valami jó program a hét végére? Vagy csak light-os pihenőset terveztetek?
Nézem a hődet, és mint ahogyan tegnap beszéltük, a le is esett megint, úgyhogy hajrá! Ez a hétvége a tiétek!! :lol: :lol: Apára fel!!!! :lol: :lol: :lol:

Nócika
Nektek nagyon jó szórakozást mára. Remélem az eső nem tol ki veletek, meg főleg az ifjú párral! sok boldogságot nekik!!! :lol: :lol: :lol:

Csucsu
Te merre jársz? Nem voltál mostanában. Nincs baj ugye!!?? :roll: :roll: Gyere, és írj pár sort, cska hogy tudjuk minden ok. :roll: :roll:

Jó hétvégét nektek!
Vigyázzatok magatokra!
Vendég
 


I'M HEEERE :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Csajok minnya irok bovebben is minden rendben erzeseknek mar adtunk majdnem aludtam egesz nap. 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na szal itt lennek 8) Csutortokon hajnal fel 1ig pakoltam :x aztan mire agyba kerultem volt 1 aztan reggel 7kor keltem penteken mert meg bekellett fejeznem a pakolast :evil: uuuuuuugy uuuuutalok pakolni csajok :evil: :twisted: :evil: :x :twisted: :evil: :twisted: :x a borondom full tele ruhakkal 25kilo lett :? :shock: 20lehetne de 25ig felengednek mar amikor es maraki :roll: :? es akkor meg egy csomo cuccom kint volt :shock: :evil: ugyhogy csinaltam egy csomagot magamnak amit anyu feladott ha minden igaz :roll: Persze par dolgot elfelejtettem :twisted: Pl:a rejtvenykonyvem :twisted: teak :twisted: tokmag :twisted: ilyesmi :roll: Kerianyum es anyu jottek ki velem a repterre 11:55kor ment a gep 12:50-re mar Becsben is voltam valami miniatur geppel talan max ha 40szemelyes lehetett :? tuleltuk :lol: aztan nem volt sok idom mar mehettem a masik gephez ami 14:00kor indult volna 1orat ultunk a gepen mert a masik gep kesese miatt atraktak hozzank egy csomo utast ugyhogy rajuk vartunk :? amugy ngyon megvoltam elegedve a legitarsasaggal,a kaja,a legikiserok,maga a gep,a gyorsasag minden 8) sitty -sutty itt voltam :lol: jah azt mondanom se kell,hogy Becsben talalkoztam a barinommel aki szinten Tokyoba jott tok veletlen pont ma o is :lol: :lol: az a lany akivel egy napon is hagytuk el Japant o segitett forditani amikor a repteren tudjatok allt a bal :? :roll: Na mind1....parom kint vart orom hatartalan volt :mrgreen: (mind2reszrol :!: :!: :!: )aztan ott van egy aruhaz a repterhez kozel ott korulneztunk aztan iriny haza 8) a kocsiban nem volt akcio bar gondolkodtam rajta :lol: :oops: :roll: meleg is volt gyorsan is mentunk ahh nem kockaztatok :? :lol: viszont hazaertunk...korulneztem hat kisse futott a lakas :? a viragom elhaloban....na a gepet mar el is inditottam embor cuccaival....konyha renbeteves de csak gyorsban :wink: Aztan tusolas es akciooooo :lol: :lol: 8) Aztan pihi....tevezes picit megint pihi fel 8utan mar mentunk le vacsizni....azota megneztunk 1filmet es most egy olyat nez embor amit en mar lattam ugyhogy addig en irok :wink: de sajna a idoeltolodas miatt mi lassan megyunk aludni na meg elotte akcio :wink: :lol: :lol: 8) Ugyhogy mire vgytok en nem leszek :(

Zsu
Ne temesd meg el a honapot :roll: tudod eleg ha 1szer vgytok egyutt jo idoben :wink: szal meg van esely :wink: :!: Nekem meg holnap lesz pe ma meg meg csak olyan volt amitol nem igazan lesz bebi azert is hajtok a 2.fordulora :lol: :roll: :? :lol:

Pendi
Neked eloszor is azt szeretnem irni,hogy el sem tom mondani mennyire sajnalom,hogy nem talalkozhattunk :( :( :oops: :roll: Hat hulyen jott ki mert beteg lettem egy csomo minden ami siman ment volna az sem jott ossze :? DE legkozelebb megoldjuk vgy igy vgy ugy :wink: Skype-om nekem is van asszem bridget0801 :idea:

Noci
Mi volt vervetelen :?: :!: :idea: :roll: Vgy meg nincs eredmeny :?: Ngyon kivancsi leszek mar mi a franya nyavaja miatt vgytok mindig bajban :evil: A sok nyavaja monnyon le!!!!! :evil: :evil: :evil: REmelem ngyon jol erzitek magatokat majd ma az eskuvon es kicsit kikapcsolodtok :wink:

Csucsu
Valami baj van,hogy nem jossz felenk :roll:

Csajok :!: :!: :!:
Kata ferje irt nekem iwiw-en :!: :!: :!: Remelem nem banjak ha bemasolom :roll:
"Szia!

Kati férje vagyok.Csak annyit szeretnék mondani ,hogy mostanában nem lesz elérhető a feleségem mert kórházban van és Október végéig ott is marad.A terhessége nem úgy alakult ahogy terveztük de nem olyan nagy a baj.Ha végig fekszik akkor minden rendben lesz.Amint lehet írni fog.

Szia! Zoli"

ES KITARTAS :!: :!: :!: :!: :!:

CSajok nektek meg koszi az utra a jokivansagokat na meg apum szulinapi udvozleset is :!: :!: :!: Meg azt se volt idom megkoszonni :?

Na most mar oltari sokat irtam :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok! Ezer bocsánat, hogy nem jöttem eddig. A bátyám kisfia itt van nálunk 1hétre és a két ygerek lefoglal. Voltunk strandon , vizi parkban az egyik nap. Szóval elment az idő. Időközben Bridget "haza" is mentél látom:(

Bridget: Gondolom nagy volt az öröm és lehet ez a távvolét utáni szex meghozza a babát is :)

Kuzsanna: Elég 1alkalomés megvan a baba. Na meg nem is jó minden nap szexelni. Nyugi lehet már ott van a pocidban a baba.


Töbiek : nem írok most mindenkinek mert sajnos mennem is kell. Gyerekek lefoglalnak ám piszkosul.

Kép
csucsu05
 
 


Jo reggelt :lol:
Kép

Csucsu
Ne aggodj csak mar azt hittem valami baj van vgy esetleg megbantottunk valamivel :shock: :roll: :oops: :lol: :lol: Meg egy gyerek mellett se konnyu irogatni nem,hogy 2 :lol: :lol: :lol: Szal jo babazast es majd jossz ha tudsz :wink: Melyik viziparkban voltatok :?: :o :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Gyerekek nekem ugy szurkal mindket oldalam :shock: (peteeresem van :!: 8) :lol: )

Azt szerettem volna csak mondani,hogy mindenkinek drukkolok erre a honapra 8) talan most jon el hozzank a golya :?: Ideje lenne mar valakinek bebabasodnia :twisted: :? :roll: :lol: Szal apara fel mindenki!!!Vgy igy vgy ugy :!: :!: :!: Biztataskepp:Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok!

Briget Drága!!!
De jó, hogy megint vagy! :lol: :lol: örülök, hogy rendben hazaértél. :lol: :lol: :lol: Gondolom volt nagy öröm, még a házimunk amellett is. :lol: :lol: Biztosan már nagyon hiányoztál párocskdnak! lehet, hogy tényleg az egy hónap kihagyás hozza meg a várt babát. De ha nem , akkor meg majd a jövő hónapban, vagy az azt követőben. Minden egyes nappal, közelebb kerülünk a célhoz, csak nem tudjuk hol a cél. De haladunk felé! :lol: :lol: :lol: Most van pont pé-d úgyhogy hajrá!!!!!
Azt én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk talizni, de semmi pánik! Majd legközelebb. Most nem volt jó az időzítés. Most rengeteg idődet lefoglalta a betegséged, az orvoshoz szaladgálás, és a műtét. A legfontosabb, hogy jól vagy, hogy nem kell feltétlenűl műteni, és hogy a mensi probléma is megoldódott. :roll: :roll: :lol: :lol:

Csucsu
Húúúú 2 gyerek!! :shock: :shock: :lol: :lol: Akkor megvolt a feladat! Milyen j lehetett az a vízi park! :lol: :lol:
Azért próbálj meg pihizni is, amikor a kis lúrkók is ezt teszik! :lol: :lol: :lol:


Én most megyek, mert melóból jöttünk reggel mindketten, főztem töltött paprikát, jól bekajáltunk már, és mindjárt elmegyünk alukálni egy kicsit. Remélem azért nem rögtön aludni akar a Drága! :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Na csajok ezer sorry, hogy nem voltam elég régota, de csak most jutottam ide! Szoval pénteken mentem vérvételre, de mivel ájulos meg rosszulvagyokos hisztis vagyokos szoval a lényeg, hogy apácska elvitt! Szerencsére!!!! :) Nos eléghamar bejutottam nem kellett sokáig várnom, de én már a kocsiban láttam, hogy nincs épp vénám! Na erre egy vén banyeszhoz kerültem meglátta a kezem Ő talált egy vénát! Megszurt és nem jött belöle vér! És annyira fájt, hogy szó szerint könyörögtem neki, hogy huzza ki a tűt mert iszonyuan fáj! A szememben a könny már ott volt és mondtam neki, ha nem huzza ki akkor nagyon fogok sírni! Erre Ő: Nem baj, mert őt az se érdekli, ha visitok is! Na gondolhatjátok! Mert én már az elején szoltam neki, hogy onnan nem fog jönni belöle vér szal hadjon békén!!! Erre megszurta a másik karom és onnan olyan szépen jött a cuccos mint a katonatiszt!! :wink: 1 kémcsönyit vett le, de az maga volt a pokol! :cry: :cry: :cry: :cry: Kimenekültem a rendelöből párom ott ült na és akkor ugy elsírtam magam! Erre párom csak annyit mondott, hogy minek sírsz??? Már tul vagy rajta??? Ez nem is fájhat! Mondom igen ahonnan jött a vér az nem fájt, de ahonnan nem az iszonyuan fáj! :cry: :cry: :cry: :cry: Amugy ahonnan nem jött ott szépen be vagyok kékülve!!!! Aztán irány a munkahelyemre, mert volt bent egy kis dolgom utána posta csekket feladni utána sárkány center esküvöre ruhát venni, majd icckiri haza! Na ledöltem és ahogy eldöltem egyböl el is aludtam!! Fél 3-kor keltem átmentem anyuékhoz levest enni meg palacsintát! Bementem a medencébe! És csajok olyat pucérkodtunk apácskával, hogy ajja!!! Majd csörgött a telom a sogorom volt , hogy menjünk át szalonnát sütni! Át is mentünk este 10 után értünk haza! Reggel kelni kellett mert hajat festettem meg föztem a barinöméknek, mert ők vigyáztak a házra míg mi az esküvön voltunk! Kellett is vigyázniuk, mert a cigányok már állitolag a keritésen csimpaszkodva nézegelödtek befelé! Az esküvö szép volt csak a mennyaszonyt elrabolták a kedves völegény meg kicsit sokat ivott és besértödött ugyhogy este 10-kor már el is akartak válni! Ugyhogy ugy volt se tortázás se mennyasszonyi tánc nem lesz! :roll: :roll: :roll: Szép egy lagzi! Volt 3 koszoruslány is! Minden szép volt és nagyon egyszerű!!! Uristen már annyit írtam!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja a lényeg! Ugye azt hittem minden rendben a lábam közöt! Hát csajok szerintem semmi sincs rendben! Vagyis én nem tudom mi ez! Szerdán együtt voltunk apácskával, meg pénteken is! Na nem is jött ki semmi anyag sem pénteken vissza az eksön után! Erre tegnap a lagziban valami furcsa szagot éreztem, hát elmentem a wc-re! :shock: És mit látok??? :shock: :shock: Az egész fehérnemüm egymerő fehér váladék!!!! :shock: :shock: :shock: Na akkor már ha ott vagyok gondoltam pisilek is 1-et! És ugye figyeltem és folyamatosan jött ki belölem egyik kissebb másik nagyobb darabok! :shock: :o :o :o Fullra megilyedtem!!! Gondolhatjátok! Szoval hétfön telefonálok egy uj dokinak, hogy adjon idöpontot! Mert ez már nem állapot! Félek!!!! :( :cry: Egy kicsikét! Szal majd meglátjuk mi lesz! MOndjuk ha erre a hétre nem kapok idöpontot akkor az már csak szeptember lesz belöle mert agusztus utolsó hetén délutános leszek és akkorr nem szeretek dokihoz menni délelött!

Brid! Örülök, hogy rendben haza értél és a repcsi nem akart elöbb lejönni fentről mint ahogy kellett neki! Szal örülök, hogy egyben vagy!!!!!! Az eksön meg nagyon helyes! Ésa igen remélem már ebben a hónapban már babásodik végre valaki! A barinöim meg akikkel taliztál üdvözölnek és azt mondják írjam le neked, hogy: konicsivá!!!! Nézd el nekem, hogy nem tudom hogy hogy kell leírni!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Vgyok am visszaolvasok 8) van meg itt valaki?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi
[quote]M írta:inden egyes nappal, közelebb kerülünk a célhoz, csak nem tudjuk hol a cél. De haladunk felé!

Hogy milyen igazad van :!: :roll: Halljatok csajok mindenkinek pozitiv peldat itt kell venni :!: :!: :!: Azt meg elfffffjtettem irni,hogy na latod a parod is elment veled a strandra mondtam en,hogy nyugi :wink: Orulok,hogy jol erezted magad 8) :lol:
Kép

Noci
Hat nem egyszeru most mar tenyleg menj el dokihoz :roll: Ajanlom neked a Baross utcait (Van ambulancias kezeles szal nem kell idopont!)vgy a Bajcsy vgy hogy kell irni korhazat!!!(itt meg 24oras ugyelet van :!: )Megmondod jarogatsz a dokidhoz de milyen link vgy epp szabin van vgy nincs is neked meg itt a baj es kesz nem tudtal tovabb varni :roll: ne varj meg 10napot :!: :!: :!: :shock:
A vervetel meg tudom milyen most utoljara nekem is fajt :x szal en mogotted allok...tod mint a Hofeherkeben a torpek mondtak :lol:
[img]Konichiwa(szia)%20de%20magyarul%20ugy%20kell%20irni%20%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1218971787.9514.gif[/img]

Mar Szoszke 11hetes :roll: mi lehet vele,hol lehet? :roll: Zsu,mi is a tesojanak a neve?O sem irt azota a bneten? :roll:
Kép


-Milyen a klónozott szellem?
-Kísértetiesen hasonlít.

- Mi 8 hobbit?
- ???
- Egy hobbájt.

Mi az elv??
Az elv olyan, mint a fing, tartja az ember amíg tudja.
Kép

2 dolgot is kuldenek nektek :wink: az egyik a sok-sok szeretetem feletek: Kép A masik pedig a varazsloemberke aki hozza a babat mindenkinek: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok. Haza vittünk az uncsi tesót ma mostantól egy byerekem van tudok jönni sűrűbben is.
A rossz hír most jött meg :( A fene enné meg. Viszont 31napos a ciklusom mint régen. Na de sebaj majd a következő a mi hónapunk:)

Kép
csucsu05
 
 


„Jó reggelt!” :lol: :lol: :lol:
Felébredtem. Eléggé bamba vagyok még, úgyhogy, ha nagyon összefüggéstelenűl írok, akkor bocsi. :lol: :lol: :lol:

Nócika
Húú micsoda sűrű eseménydús hétvégéd volt!!
Szegénykém! Jól megkínzott az a banya. :roll: :roll: Nem tudom miért hiszik ezek azt, hogy nekik mindent szabad. Itt nálunk is van egy-két olyan nő, aki nem tud vért venni. Én véradó vagyok, és már volt a véradós nővérek között is olyan, aki fájdalmat okozott. Pedig rájuk nem jellemző…. Nem tudom, hogy őket miért nem tanítják meg rendesen vért venni? :roll: :roll: Nem az a dolguk az eü-söknek, hogy fájfdalmat orvosoljanak, ne csináljanak? :roll: :roll:
A lényeg az, hogy túl vagy rajta! legközelebb meg mond nekik, hogy egyből a másikból vegyenek, mert a amazzal írsz, és kész. Akkor nem gyakorolnak rajtad ilyen banyeszok…Mikor lesz eredmény?
[quote]m írta:ennyaszonyt elrabolták a kedves völegény meg kicsit sokat ivott és besértödött ugyhogy este 10-kor már el is akartak válni![/quote” :lol: :lol: :lol: micsoda izgalmas lagzi!!!!! :shock: :shock: :roll: :roll: De biztos vagyok benne, hogy hosszú házasság lesz. Amelyik kutya ugat, az nem harap apropóból. :lol: :lol: :lol:
Erre a váladékos témára meg nem tudom mit is mondjak. :roll: :roll: Nem is hallottam még hasonlót. :roll: :roll: ha fura szaga van, akkor az valószínűleg valami bakteriális fertőzés lesz. Nem lehet, hogy a Balcsin szedtél össze valamit? :roll: :roll: A váladék meg vele járhat. Remélem mielőbb tud időpontot adni, mert azért ennek utána kell járni... Szegénykém! Mostanában eléggé összejött neked a bajból. De majdcsak megáll, és tudod rossz után mindig jó jön.

Bridget
Kiszúrtam az új vonalzódat. Mit számlál? Mert én nem értek angolul. :roll: :roll:
[quote]A írta:zt meg elfffffjtettem irni,hogy na latod a parod is elment veled a strandra mondtam en,hogy nyugi

Muszáj volt neki :lol: :lol: :lol: , válóok lett volna :lol: :lol: :lol:, és addig hisztiztem volna, amíg fel nem adja….. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kipihented már az időeltolódást? Bepótoltátok már az elmúlt időszakot? Volt mit …. Párod melózik? ugye legalább egy-két napra nem hagy egyedül…
A viccek nagyon jók... :lol: :lol: :lol:
Köszönjük az ölelést, és a varázslót!! Én is küldöm neked: http://www.animaciok.hu/animaciok/previ ... se-027.gif

Csucsu
akkor mostmár végre tudtok egy kicsit pihizni is. A két kis lúrkó biztosan sok energiát kivett belőled! Bár, ha még benne van a lányodban is a pörgés, nem irigyellek….. :lol: :lol: :lol:
Mensi monnyon le!!!! De ahogy mondod, a következő hónap lehet, hogy a tiétek….. :lol: :lol: :lol:

Zsuzska
Te merre jártál a hét végén? Már péntek reggel óta nem voltál! Gyere Szívem!!!! Hiányzol!!!!

Mindenkinek mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Vendég
 


Ki van meg itt? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi Draga
Igen uj vonalzit csinaltam azt jelzi,hogy miota nem cigizempontosabban:
"Abbahagytam a dohanyzast 11honapja es 23napja" :D Lassan egy eve :shock:
Az idoeltolodast aha nem is ngyon szokott bekutyulni :wink: Potolgatjuk tegnap 2akciora futotta ma meg majd minnya remelem :lol: :lol: :oops: :lol: 8)
Nem nem melozik HETVEGE VAN :!: :!: :lol:
A varazslot nem latom :roll:

Csucsu
Na akkor johet a pihi neked is :wink: A mensi meg monnyon le :evil: :evil: De 1honapban nem lehet mindenki babas...csak azt tudnam ha nem a tied akkor kie ez a honap :?: :!: :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


itt vagyok Bridget!
vagy még?
Vendég
 


Bridget
Nagyon gratulálok a cigiletételhez! mostmár nem szabad visszaszokni! Ügyi vagy! :lol: :lol:

Akkor már szépen haladtoka pótolással! Remélem mielőbb eredmény is lesz. A kisfickók szépen megerősödtek, te is túl vagy egy beavatkozáson, így megint nagyobb eséllyel indultok.
Mégy akupontoshoz?
Bocsi lemaradt a varázsló, és az ölelőset is rosszul raktam be.
Itt van jól:
Az ölelőset azért, mert küldted:
Kép
Kép
küldök másikat is, hgoy biztosan hasson :lol: :lol:
Kép
Vendég
 


na úgy tűnik valamiért nem akar az a varázsló ideérni. De nem tol ki velem!!!!!!!
akkor is elküldöm:
Kép
Vendég
 


nnnnna azé'.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Azért elég jól elvagyok itt magamban. :lol: :lol: :lol:
Már kiolvastam a híreket az interneten, már megnéztem a csúnya botoxos színésznők képeit, csak még mindig bamba vagyok. Úgy érzem, nem kell majd altatódal estére. :lol: :lol: :lol:

Na halljátok, hgoy milyen ronda lett némelyik sztár a plasztikátol, bottoxtól.... :shock: :shock: :shock:
http://www.femina.hu/sztar/szornyu_botox

http://www.femina.hu/sztar/plasztika

de meg vagyok nyugodva ők sem különbek az átlag embertől. ők is öregszenek, csúnyulnak. Na de ennyire :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Sziasztok punik!

Pendi! Hát drágám! Valoban zsufika volt a hétvégém, de most jó igy egy kicsikét pihizni! Igen amugy azt tudom, hogy valamik féle bacis gebaszom van megint! De én a balcsin is ugy vigyáztam magamra! Mielött bementem a vízbe beraktam egy tampont pontosan ez a baj elkerülése végett! De ugy látszik nekem is ez a baj!!! Már elegem van! Lassan már itthon sem merek ráülni a wc-re! Szoval ez már naon gáz!!! Nem???

Brid! Neked akkor most jut hancur böven! Bár én azthiszem, hogy van is mit bepotolni??!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok mar ejfel mult megyek csicsizni 8)
Irjatok sokat aztan reggel en inditok :wink:
Hajat mostam azert tuntem el 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi ahogy latom nalatok minnya akciodus napok lesznek 8) :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


köszönöm Bridget! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát neked!
Vendég
 


Nócika
Én úgy tudom, hogy a tampon nem véd meg a fertőzéstől, mert az nem dugó, hanem átereszti a nedvességet. Neked csak az a megoldás, ha tényleg ilyen baj van, hogy nem mégy vízbe. Egyébként a párodnak is lehet, hogy kell szedni majd valamit, mert nehogy oda-vissza fertőzzétek egymást. Mi már jártunk így, én is belementem egy tóba. Aztán oda-vissza fertőzgettük egymást, majd elmentem a nőgyógyászomhoz (mert előszőr az sztk-ba voltam) aztán kapott Apácska is tablettát, és utána már rendbe is jöttem.
Azért kérdezz rá, ha nem mondják, hogy neki kell-e szednie valamit. Nehogy utána visszafertőzzön.
Vendég
 


Drága Pendi! Abba valóban igazad van, hogy a tampon nem dugo! Ebbe nem is gondoltam bele! De azt nem értem, hogy 2 hónapig kezeltek engem az első hónapban ugye gombával a másodikban a párommal eggyütt szedtük 14 napiig a kliont! Szoval akkor szerinted egyikünk se menjen bele a vízbe?? Nekem már nagyon elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mit csináljak??????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Drága Brid! Nagyon szép jó és eseménydús éjszakát kívánok nektek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika
Akkor sajna nincs több ötletem. Szegénykém! Idegesítő dolog ez, de majd a doki bizti segít rajtad! :roll: :roll:
Addig is csak azt tudom mondani, hogy kitartás!

Most megyek, mert fáradt vagyok. Nézek még tévét, aztán csucsuka.

Nektek jó éjszakát!
puszi
Vendég
 


Drága Pendi! Nagyon jó éjt kívánok neked is! Pihikézz sokat!!! Pusz-pusz :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jo reggelt!!!
Kép

[quote="nócika"]D írta:nócikarága Brid! Nagyon szép jó és eseménydús éjszakát kívánok nektek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Jelentem esemenydus ejszaka megtortent 8) :lol: :lol: :lol: :wink: :oops: :lol: Most mar csak 12napot kell varno ,hogy kideruljon mennyire is voltunk eredmenyesek :wink: :lol:

Zsu merre vgy?

Pendi koszi a kepeket en ugy imadom oket nezegetni :wink: :lol:

Csajok olyan erzesem van mintha kihagytatok volna az egyik hsz-emet :roll: ugyhogy bemasolom meg1szer :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="bridget0801"]P írta:bridget0801endi
[quote]M írta:inden egyes nappal, közelebb kerülünk a célhoz, csak nem tudjuk hol a cél. De haladunk felé!

Hogy milyen igazad van :!: :roll: Halljatok csajok mindenkinek pozitiv peldat itt kell venni :!: :!: :!: Azt meg elfffffjtettem irni,hogy na latod a parod is elment veled a strandra mondtam en,hogy nyugi :wink: Orulok,hogy jol erezted magad 8) :lol:
Kép

Noci
Hat nem egyszeru most mar tenyleg menj el dokihoz :roll: Ajanlom neked a Baross utcait (Van ambulancias kezeles szal nem kell idopont!)vgy a Bajcsy vgy hogy kell irni korhazat!!!(itt meg 24oras ugyelet van :!: )Megmondod jarogatsz a dokidhoz de milyen link vgy epp szabin van vgy nincs is neked meg itt a baj es kesz nem tudtal tovabb varni :roll: ne varj meg 10napot :!: :!: :!: :shock:
A vervetel meg tudom milyen most utoljara nekem is fajt :x szal en mogotted allok...tod mint a Hofeherkeben a torpek mondtak :lol:
[img]Konichiwa(szia)%20de%20magyarul%20ugy%20kell%20irni%20%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1218971787.9514.gif[/img]

Mar Szoszke 11hetes :roll: mi lehet vele,hol lehet? :roll: Zsu,mi is a tesojanak a neve?O sem irt azota a bneten? :roll:
Kép


-Milyen a klónozott szellem?
-Kísértetiesen hasonlít.

- Mi 8 hobbit?
- ???
- Egy hobbájt.

Mi az elv??
Az elv olyan, mint a fing, tartja az ember amíg tudja.
Kép

2 dolgot is kuldenek nektek :wink: az egyik a sok-sok szeretetem feletek: Kép A masik pedig a varazsloemberke aki hozza a babat mindenkinek: Kép


Na errol beszeltem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

Olyan dühös vagyok!!! :evil: :evil: :evil: Kép
Először is azért, mert a szemétszállítósoknak hajnali 4-5 órakkor kell dolgozniuk, hogy biztosan felverjék az utcát. Olyan hangosak!!!!! :evil: :evil: Már eleve az autójuk is hangos, aztán meg a kukákkal úgy zörögnek, hogy az ember biztosan ne tudjon aludni!!!!:evil: :evil: Felébredtem rájuk, és persze nem is tudtam visszaaludni.
Nem baj. Apácska mindjárt itthon van. Legalább ébren várom haza.
MÁsodszor azért vagyon nagyon dühos, mert amit az előbb írtam, elszállt!!! :evil: :evil: :evil: Igaz, én voltam a béna.... :roll: :roll:

Bridget
Nem tudom mi maradt le! :lol: :lol: Mit felejtettünk el a hozzászólásodból?? :shock: :shock: Segíts! :roll: :roll: A szokásos lassú felfogásom játszik!! Kép
Puding minden este??!! :lol: :lol: Most aztán tényleg bepótoljátok az elmaradást! :lol: :lol: Végül is van mit. De ez most olyan lehet, mint a kapcsolatotok elején. Újra élitek a szerelmetek kezdetét. Kép


Nócika
írj, ha van időpontod! Kép

Zsuzska
Mostmár tényleg gyere!!! Lejárt a hétvége!!! :lol: :lol: :lol: Mostmár jelenésed van nálunk!!:lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

Kép
Vendég
 


Itt vgy meg? :roll:

[quote]M írta:ar Szoszke 11hetes mi lehet vele,hol lehet? Zsu,mi is a tesojanak a neve?O sem irt azota a bneten?
[quote]
írta:

Hat ez :roll:

Na meg nocinak irtam hogy hova menjen mit csinaljon :roll:

Nagyon jo kis jeleket szedtel ossze megint 8) A kukasautok meg monnyanak le :evil: :evil: :evil: Multkor is ez volt ha jol emlexem...nem :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?