Új privát üzeneted érkezett!

Poszani, integrált tesztről itt olvashatsz: www.downszures.hu vagy www.gendiagnosztika.hu (12. és 16. héten csinálják).
Szülészet: szerintem a legtöbb szülészeten van alapítványi egyágyas szoba, ahol az apuka is bent lehet. A Flórban és a Nyírőben tutira van, máshol nem vagyok pontosan képben.

Szép napot mindenkinek!

Kép
vickybabe
 
 


Holnap félidőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Vicky, gratula Leventéhez :) hát, átmenetileg szerintem színezhetsz rózsaszínre, aztán ha "bekékülünk" akkor jelentkezem. Az van, ugye, hogy a fiúkat tutira meg tudják mondani, mert lifeg valami a lábuk között... de a lány az nagyon sokáig bizonytalan, mert mi van, ha csak takarja a lifegőjét? Kispocok a hátát mutatta, illetve alulról sikerült elcsípni, és onnan két kis dombocska látszott középen csíkocskával, tehát azért nagyobb valószínűséggel lányka :)
Katuska: nekünk Norton Antivírus van a gépünkön, a 3 hónapos tesztverzió... igaz, csak rövid ideig jó, de addig is jó.
Poszani: az integrált teszt lehetőség, nem kötelező... én sem csináltattam, de ezután az AFP para után ha még egy gyerekem lesz, akkor biztosan csináltatok... nem kívánom magamnak azt az 1 hetet újra (főleg, mert az UH-n a doktornéni megnyugtatott, hogy nálam biztosan alkati az alacsony AFP, ha az előző kettőnél is inkább alsó határérték volt).
Itt is nagyon meleg van... 1/2 11-ig kint kertészkedtem (csak lájtosan :)), de addig bírtam a hőséget. Szegény Apa meg kint nyírja a füvet, a gyerekek meg keresik a slagvéget, mert elszórták, és Apa rájuk parancsolt... szóval ők hárman most kint bugyognak a melegben...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

 
 

BAROMI MELEG VAN MA IS. Csöre tök jó lehet a gyerkőcöknek, legalább pancsolnak egy kicsit a slaggal:) Mi is most jöttünk be ebédet főzni meg most már igencsak melegszik az idő. Reggel 7-kor még jó volt kint játszan de most.... mi lesz itt délután?
Az a mázlim, hogy Máté a legangyobbb melegben déltől 3-ig aludni szokott...

Poszani! fel kell keresnei a korházat ami szimpatikus és rákérdezni az alapítványira! A legtöbb helyen tényleg van iyeln alapítványi szoba, de sok helyen csak azt jelenti, hogy ott egyedül van anya meg a baba és nincs szobatárs. A magánklinikákon szerintem nem kérdés:)

Köszi Csöre a tippet vírus ügyben! Az este letöltöttem a NOD32 ingyeyn programját...jó sokáig dolgozott de csak egyet talált, most viszont jelzi folyamatosan a betolakodókat...főleg a tróját.
katuska79
 
 


Sziasztok!

Moffli, ne izgulj, nekem mondták AFP előtt, hogy az orvosok jobban szeretik az éhgyomrot, de a protokoll szerint nem kell. Csak azt kérték, hogy ne egyek zsírosat.

Jandrea, ez nem semmi eredmény! Nekem 1: 6103 volt a down, és már arra is azt mondták, hogy szuperbiztos. A másik 2 kromoszóma meg 1 : 51000.

Vickybaba, gratula neked is a jó eredményekhez, és a félidőhöz. Nekem még 1 hét.

Mi esküvőre készülünk hétvégén, és csak tegnap tudtam meg, hogy a lagzira is hivatalosak vagyunk :shock: . A férjem szüleinek a rokonsága, én még nem is láttam őket, mégis mennünk kell. Most kajtathatok valami alkalmi ruha után, az esküvőre még elmentem volna valamiben, de ha már mulatni is kell, akkor mégsem mehetek vászon szoknyában és pólóban. Ja, és mindezt ezer fokban. Nem akaroooooom :cry:

Kép
petne
 
 


Petne! nem lesz hőség mert hétvégére 20-25 fokot mondanak! Amúgy meg vegyél fel egy könnyű nyári rucit és kész. Egy kismama egy lepedőbe csavarva is szép!
Mi is megyünk 30-án esküvőre meg utána vacsorára. Egy pamut hosszú fekete virágmintás ruhát fogok felvenni, mell alatt van egy fekete szatén szalag. Amúgy meg teljesen testhezálló még szerencse, hoyg nyúlik nagyon:)
katuska79
 
 


Sziasztok!
Nagyon meleg van, és nagyon sz.rul viselem. :(

vickybabe: :) Köszi az infót, de ennek most ugrottak. :(

jandre: nekem kombinált tesztet csináltak a 12. héten. Már erre is azt mondta a védőnőm, hogy sokkal biztosabb, mint az AFP, szóval a te integrált teszted, még biztosabb, hisz ott 2X vesznek vért.
Ennek ellenére az AFP-hez a vért le kellett vetetnem.
Vendég
 


Felhívtam az genetikait az I-esen. Szeptember 11-re adtak időpontot!! :twisted:
Úgyhogy eldöntöttük Apával, hogy iárny az Istenhegyi.
Fel is hívtam őket, nagyon rendes volt a csaj, megnézte a 12 hetes vizsgálati eredményeimet, amit ők csináltak, és azt mondta, hogy egyáltalán nem kell aggódjak, nagyon jók az értékeim, és a kombinált teszt eredményét nem érdemes még csak egy napon sem említeni egy AP-vel. Egyébknét pedig az AFP értékem teljesen jó!
Azt mondta, hogy megnyugodjak, 2 eset lehetséges.
1. Vagy elmegyek egy négyes tesztre a jövő héten.
2. Szimpla uh-ra megyek hozzájuk aug. 27-én.

A gondom az ,hogy lányos zavaromban elfelejtette megkérdezni, hogy a négyes teszt során csinálnak-e uh-t, mert nekem az most nagyon fontos lenne! Ha nem, akkor inkább marad a szimpla uh,mert a négyes teszte csak jövő héten tudják rajtunk elvégezni, utána kifutunk az időből, ráadásul nyaralni is megyünk szerdán.
Szóval ez az én nagy dilemmám. Minden esetre a csaj emgnyugtatott kicsit :)


Ja és a védőnővel most találkoztunk először, mert újat kaptunk. El volt ájulva Annámtól, hogy milyen sokat beszél, és mennyire értelmes :) Nekem meg megint dagadt a májam..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Az integrált teszttel a Down kór és a 13-18-as triszómia rendellenességeket szűrik. Egy vérvételből és alapos uh-ból áll. A 12. hét környékén végzik.
98%-os pontosságú, míg az AFP pontossága 50 % alatt van...
Ennek ellenére, ha voltál integrálton, ha nem, az AFP vizsgálatra elküldenek, mivel a protokoll szerinti "kötelező" vizsgálatok között van.
Ha az AFP rossz lenne (mint nekem) akkor lehet az Istenhegyire vagy Bolgárkerékbe menni, de ez sem váltja ki a genetikai tanácsadást, sajnos ilyen a bürokrácia... ):

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszi az infót az integrált tesztről,mivel nem kötelező ezért nem volt nekem,viszont az afp eredményem jó lett így most nem parázok.
Egész délelött a kislányommal azért a leletért rohangáltam és dél volt mire haza vergődtünk .Ki tudtam volna inni egy kutat olyan
szomjas voltam ebben a melegben.És hogy az örömöm teljes legyen még főzni is kellett ebben a hőségben! :oops:

Átadom az ötleteket az alapítványi szobával kapcsolatban,remélem sikerrel járnak majd!

Mindenkinek kitartást reméljük este jön a hideg front :!: :!:

Kép


Kép
poszani
 
 


Mágnes: örülök, hogy megnyugtattak :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


HAllottátok, hogy aug közepétől bevezetik a kismamabérletet a bkv-nál? a bökkenő, hogy csak gyesen vagy gyeten lévők vehetik igénybe...és aki 2-3 gyerekkel van otthon folyamatosan a maximum gyeden???? Vagy mondjuk aki egy gyerekkel van otthon de a gyede csak kicsivel több a gyesnél? Szóval itt a nesze semmi fogd meg jól esete...
katuska79
 
 


Katuska: hát, ezek után sem fogok gyakrabban Bp-re járni... és gondolom hatvanszor kell sorba állni, hogy a jogosultságodat igazold. Amúgy meg a 6 év feletti gyerekednek meg veheted a teljes árú vonaljegyet, ha nincs bérlete.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Már írtam reggel csak elszállt,mert véletlenül az előnézetre mentem rá és nem a küldésre.

Petne:igen a Baross utcában voltam,de látvány szempontjából én jobbra számítottam,alig láttam valamit a képernyőn.Akkor már a 2D-s uh-n többet lehet látni.Kaptunk cd-t,szakvéleményt.Még mindig kisfiú.Te hova fogsz menni?

Legközelebb csak a 30. héten megyek ilyen uh-ra

Katuska:nekem is a nod32 vírusirtóm van,de bevált

Én is a végét járom ebben a hőségben,életemben nem vártam még annyira hogy vége legyen a nyárnak

Csöre:olvastam hogy a te picurod 237g.Az enyém 236g.Milyen kis vékonykák még ebben a korban

liuska
 
 


Liuska: ja, és ráadásul már olyan nagyok, hogy nem férnek rá a képernyőre :) van még több, mint 4 hónapjuk meghízni :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre:hizlalnám én szegénykémet,de most 3 napja szőlőn élek,mást nem kívánok.A tegnap reggeli két kiflit épphogy csak lenyeltem,már vissza is küldte

liuska
 
 


Amúgy meg tényleg jön a lehűlés: szétszakad a fejem :( pedig korábban nem voltam frontérzékeny :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Liuska: ne aggódj, megszerzi, ami neki kell... azért remélem, hamarosan jobban leszel, mert hosszú távon tényleg nem szerencsés... lehet, hogy egyszerre kisebb mennyiségekkel kellene próbálkoznod? Szegénykém, még a 18-ik héten is a rókakomákkal kell randiznod :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Liuska, együttérzek vuk miatt...igazán kereshetne már másvalakit magának :evil:

Mágnes, örülök, hogy megnyugtattak. Neten nem írják, hogy a négyes teszten van e UH? :roll: De jó nektek, hogy mentek nyaralni 8)

Csöre, ha láttátok a két kis dombot és közte a vonalat, akkor abból már nem lesz kuki :wink:

Petne, jó mulatást :D nem lesz már ilyen meleg holnap!

Csajok, az normális, hogy főleg ha meleg van, nagyon erős vízszerű folyásom van? (bocsi :oops: ) Nektek van ilyen? Lehet, hogy hülye kérdés, de honnan venném észre, hogy esetleg a magzatvíz szivárog???

Vcrane, a Te véleményed is nagyon érdekelne...

Kép
vickybabe
 
 


Picuranyu, miért??

Kép
vickybabe
 
 


Csöre:szerencsére a négy hónap alatt csak egy randim volt vele,a tegnapi volt a második.Ennyit még kibírok,csak jöjjön már az a lehűlés

liuska
 
 


igen Vickybabe,el is küldtem tegnap vukot jó messzire,majdnem félidősen már mit kerülget engem

liuska
 
 


Vickybabe: szagold meg... a magzatvíz sárgás színű és édeskés illata van, a folyás, akkor az a bacitól vagy a vírustól függően halszagú vagy csípős szagú... azt nem tudom, hogy normális-e az erősebb folyás :( amióta babát várok, nekem is erősebb a szokásosnál, de a doktornénim szerint nincs semmi fertőzés.
OK, Liuska, így azért jobban hangzik :) mintha 18 hete folyamatosan...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre, nekem inkább színtelen, de volt már sárgás sűrűbb is...olyan vízszerű az állaga és édeskés illata van, ha a fentiekből kell választani. :shock: Mit csináljak? Hétfőn megyek dokihoz...

Kép
vickybabe
 
 


:( nem tudok tanácsot adni, mert nem vagyok orvos. Annak kicsi a valószínűsége, hogy a magzatvíz az, főleg, ha eddig zárt volt a méhszáj. Ha nagyon aggódsz, gyógyszertárban lehet kapni valami eszközt (betét?), ami kimutatja a magzatvizet.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


És ne aggódj, az erősebb folyás teljesen normális.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Vickybabe! igen normális ha több a váladék, ez is egy velejárója a terhességnek. A hormonok okozzák. Nekem is szokott lenni. Ha magzatvíz lenne akkor az folyamatosan csordogálna, szivárogna gondolom... de a Dm-ben, Rossmanban is van oyan vizsgáló bizgentyű amivel meg tudod nézni!

Itt még mindig baromi meleg van, szinte éget a levegő pedig már mindjárt 9, felhő meg szél sehol...ebből lesz a vihar? Még a fejem sem fáj, pedig nekem mindig szokott.

VAcsoránál drága kisfiam fejjel kiszáguldott az etetőszékből, merthát kinek mondom én el 128-szor, hogy üljön le mert ki fog esni???? Az volt mázlija, hogy mióta megszületett a reflexeim, mint a macskának....egy pillanat alatt elkaptam a lábánál fogva és sikerült fejjel elfelé leeresztenem a földre.... de azt hiszem mit sem tanult az esetből.
katuska79
 
 


Sziasztok!


Hát nem semmi, amiket írtatok doki, meg utánajárkálás ügyben. Nekem nagy mázlim van, minden zökkenőmentes volt eddig, és remélem a 18. heti Uh-n is jó lesz a dokika.
Jövőhét végefelé már érdeklődhetek az AFP értékem után, mert az kell majd a genetikaihoz, ami jövő hét után lesz.
Ma voltunk a magánrendelésén a dokimnak, és megnéztük Babót. Nagyon aktív volt, mert előtte benyomtam egy nagy Twixet, doki alig tudta megmérni, ülőmagasságot nem is nézett már, csak a többi "szokásost". Méretei alapján teljesen oké, némelyik értéke már 17 hetes, de van 16+2, és 16+4 is. Annyira édeske volt, de az arcát nem mutizta, viszont rögtön az elején beláttunk a lába közé, mert terpesztett, és IGEN: fiúka, ahogy éreztem :lol: Doki többször is benézett oda, bár a jerkőc néha eldugta a "műszert". A doki azt mondta nem 100%, mert lehet a köldökzsinór árnyéka is, de mivel többször elmondta, hogy ott van a 2 golyci és a fütyi, el nem tudom képzelni, hogy ebből nuni lesz majd :roll: És mi is láttunk "csomagot" a lába között :D
Kaptunk két képet, de nem lettek túl jók, mert a drága, nagyon aktív volt. Jó volt látni, ahogy kapálózik, a két kezét és a két lábát is láttuk. Gerincét, és bordáit is szépen láttuk. Szóval egy élmény volt, na :lol:
Vickybabe: A táblába már bekerülhet, hogy Milánt várunk!
Mindenkinek legalább ilyen szép élményeket, és ilyen emberi hozzállást kívánok, mint amiket én tapasztalok eddig :wink:
Jók legyetek!

biga.csiga
 
 


Sziasztok!

Nem írok most részletesen, ne haragudjatok. Baromira utálom ezt a meleget. :( Kiszívta az összes energiámat. :(

Holnap jövök, remélem lehül a 40 fokos lakás. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Biga.Csiga legközelebb csak a fél twixet edd meg :lol:

Hanna nálunk most jó hűvös van, de a nagyban beígért vihar elmaradt. Éppen csak fujdogál a szellő....betonozáshoz való idő.
VAlakinél volt vihar?
katuska79
 
 


Csöre, Katuska, köszi a megnyugtatást, majd szétnézek betét ügyben. Meg hétfőn a dokkertól is megkérdezem, gondolom a méhszájamat úgyis megnézi hétfőn...Ma még egyelőre nem folyik semmi... :roll: remélem így is marad :D

Bigacsiga, gratula Milánhoz! :D Beírtam :wink: A Twixet majd én is kipróbálom legközelebb!

Hanna, 40 fokos lakás, az borzasztó lehet...én nagy klímaellenes voltam, de idén májusban, amikor az első 40 fokos hőség volt, gyorsan rábeszéltük magunkat és nagyon megérte! Sokszor ki sem megyek, csak ha nagyon muszáj, egész nap bent hűsölök... :lol:

Katuska, vihar nálunk sem volt...bár nem is hiányzott :D legalább kicsit hűvösebb van végre! Nem semmi lehetett a gyerkőc attrakciója, gondolom a szívverésed is megállt...hihetetlenek az anyai reflexek :lol:

Liuska, ügyesen bánsz rókakomával, csak így tovább :lol: :wink:

Levente már akkorákat rúg, hogy apa is szokott vele szórakozni, odateszi a kezét aztán Manó szinte mindig belerúg egy jó nagyot :lol:

Kép
vickybabe
 
 


A szívem? áááá nem állt meg:) már hozzá edződtem az ilyenekhez. Tök rezignáltan és higgadtan kaptam el és tettem le a földre. Ő ott maradt és picsogott én meg vacsoráztam tovább mintha mi se történt volna. A nagyapja aki épp bejött na Ő kapott majdnem szívrohamot...

Most tök jó mert elment az apjával sóderért mert betonozzák kint a teraszt. Nagyon élvezi, hogy segíthet. Kapott egy nagy diszperzites vödört és abba szedi a kavicsokat és önti az alapozásba:)

Én meg olyan álmos vagyok, hogy csak kókadozok, de aludni meg nem tudok.
katuska79
 
 


Sziasztok!

Tegnap én is szenvedtem rendesen, 30 fok volt a lakásban. :( Aztán estére szépen lehült az idő, szél is volt, most meg áll a levegő. :( Ezt sem szeretem! Még így is 26 fok van itt bent! Most úgy várom az őszt! Végre ehyne időt akarok! :)

Vickybabe: nekem az elejétől kezdve folyamatosan más a folyásom. Van amikor minimális, van amikor több, van amikor vízszerű, van amikor sárgás, stb. A terhesség alatt totál természetes, ha változik folyamatosan az állaga, de azért reménykedem benne, hogy nem fogjuk összekeverni majd a mazgatvízszivárgással.

biga.csiga: Gratulálok a kispasihoz! :)

Képzeljétel, van előtejem, de csak a bal mellmimbómból. Tegnap csak 1 csöpp volt, ma már a pólóm is egy kis helyen átnedvesedett. Másnak van már?
Vendég
 


Sziasztok Kismamik!

Remélem mindenki rendben túlélte a tegnapi kánikulát! ma már talán kicsit jobb lesz az idő!

Kép
réka-jankó
 
 


20.hét hurrá! Féluton :D

Kép
réka-jankó
 
 


Picuranyu! nincs! de Mátéval sem volt. Megszületett, rögtön szopizott és onnantól volt folyamatosan tej, de előtej nem volt.

Egyetértek az őszben. Jöhetne már. Persze az eső nem hiányzik...
katuska79
 
 


Folyás:
Nekem Annával is, most is végig van/volt. Tisztasági betét nélkül létezni sem tudok, de a magzatvíz nem látszik a tisztasági betéten, és szagtalan is.
Szóval nyugi! Azért a dokinak szólj, bár úgyis fogsz :)

Előtej:
Most még nincs, Annával a 6. hónap környékén volt. Már várom, hogy most egyáltalán lesz-e, mert most pl. a mellem sem feszült kicsit sem, míg Annánál majd leszakadtak:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes! nekem sem feszül, Mátéval annyira fájtak a melleim, hogy csak na. Pedig most jóval nagyobbak...csakhát már nem az eredeti feszes állapotból indultak, mint annó.... :oops: :oops:
katuska79
 
 


Vagyok ám, csak én még az aktívan dolgozók táborát erősítem. Mire hazaérek, addigra legtöbbször csak elolvasom, hogy mit írtatok, aztán a reagálásra már nem igen marad erőm :cry:

AFP
Nem kell éhgyomorra menni a vérvételre (ha mást, pl. májenzimeket, éhgyomri vércukrot nem néznek).
Egyébként nálunk már nem is nézik, a triple-tesztet is csak akkor, ha UH alapján gyanú felmerül valami rendellenességre.

(UH-n Alex tökéletes bébi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Folyás
Kismamiknál természetesen bőségesebb. Ha gyanú van rá, hogy a magzatvíz szivárog, akkor orvos! (bár, ilyenkor elég ritka)
Vendég
 


Magzatvíz:én valamelyik nap jöttem-mentem a lakásban és éreztem hogy valami kifolyik belőlem.Meg is ijedtem,azt hittem a magzatvíz,de szerencsére nem,csak pisi,de nem kevés.Kicsit ciki,fogalmam sincs ez mitől volt.Különben ilyenkor még egyáltalán nem szabadna szivárognia a magzatvíznek ugye?

liuska
 
 


Sziasztok!

Látom mindneki a vasárnapi pihenését tölti.
Visszaolvasok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki élvezi ezt a kellemes időt!
Szerencsére vihar nálunk sem volt viszont tegnap ebben a klassz időben kimozdult a család itthonról.Jól esett egy kis csavargás!

A folyással kapcsolatban nekem is az a tapasztalatom ,hogy mind menyiségben ,mind állagában változó,de szerintem ez nem probléma.

Előtejem nekem is csak késöbb volt Anikóval ,de amikor kellett akkor volt bőséggel.Az egyikből szopizott a másikból meg csöpögött! :D

Kép


Kép
poszani
 
 


Sziasztok!
Vicky, Picur nekem is van ilyen vízszerű folyásom, legalábbis remélem, hogy az. Néhány napja kezdődött, néhány csepp csak a folyás mellett a bugyin, de már én is parázok. Betétet állítólag nem lehet kapni, de majd csak pénteken kell mennem a dokihoz. Az az érdekes, hogy általában csak délelőtt van és kevés is, lehetséges szerintetek, hogy, ha szivárog akkor csak időszakosan????Tudom, hogy elfolyhat cseppenként is, de hogy néha csepeg néha nem, van ilyen?Nem tudom, elmenjek-e holnap orvoshoz??Egyébként most estem át egy víruson, torokfájás, nátha, hányás...vigyázzatok, ti is el ne kapjátok!
További jó pihit mindenkinek!Jó titeket olvasni és jó, hogy ugyanazok a problémáink!
zsannus
 
 


Sziasztok!
Remélem, mindenhol olyan klasszul lehűlt a levegő, mint nálunk :) tegnap este szinte fáztam: vendégeink voltak, kertipartiztunk, és a pulcsi, hosszúnaci mellé elfért a pokróc is. Egyébként nálunk ha vihar nem is, de viharos szél volt pénteken. Csak úgy lengedeztek a fák :)
Hanna: nálatok? remélem, már nincs 40 fok :)
Ma leszüreteltettem a gyerekekkel a szilvát és a mandulát, nagyon ügyesen, csak egészen kis veszekedéssel (hogy ki legyen a létrán) sikerült megúszni a dolgot :) Képzeljétek, a héten Meskó úgy behúzott Zazának, hogy a felső fogsorában 3 fog elkezdett mozogni :? szerencsére tejfog, pár hónap múlva így is, úgy is kiesik... de akkor is. Ez azért brutális. Volt is fejmosás... azóta nem üt.
Bigacsiga: gratula Milánhoz :)
Katuska: persze, hogy nem tanul :) még akkor sem, ha összetöri magát :) azért remélem, nem fogja :)
Holnap elmegyünk nyaralni, legközelebb rákövetkező hétfőn leszek. Addig is legyetek jók, vigyázzatok magatokra, és pocakosodjatok szépen :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Liuska, én is a Baross utcába tervezek menni jövő héten, majd meglátom, van-e időpontjuk. Nem semmi, hogy a 19. héten is van rókakoma! Remélem, hamarosan továbbáll!

Biga.csiga, gratulálok a kisfiúhoz!

Réka-jankó, gratulálok a félúthoz!

Pénteken persze 3 órás (abban a hőségben nem kis feladat volt) járkálás, próbálgatások után sem kaptam semmi rucit, így a meglévőben mentem a lagziba. És kicsit még fáztam is. Hihetetlen volt, hogy előző este még aludni sem tudtunk a hőségtől, ott meg dideregtünk.
Mára pedig megint melegedett, bár sokkal jobb, mint hét közben volt.

Kép
petne
 
 


Sziasztok,

először is elnézést, hogy idepofátlankodok, de egyszerűen nem bírom ki... BMC-s topikból vagyok, de valamit láttam, amire nem tudok nem reagálni :evil:


Eperfagyi-Lexi,

Amit írtál ebbe a topikba, amikor megtudtad, hogy kisfiad lesz... atyaég... komolyan mondom ésszel felfoghatatlan.
Én tudom, hogy min mentél keresztül, hiszen ugyanazt éltük át, nem sok különbséggel, de egy biztos, hogy te nem vagy normális. Tudod én BÁRMIT megadnék azért, hogy spontán terhes legyek, és hidd el a világon a legkevésbé érdekelne az, hogy fiú vagy lány... És azért elmondom, hogy a BMC-s topikból BÁRKI így lenne ezzel, még ilyen tragédia nélkül is, amin mi átmentünk.

Remélem magadhoz térsz, mire megszületik a kisfiad (attól még hogy császár, igen, szülésnek hívják), és egy percig sem fogod vele ezt éreztetni... És mellesleg nem csodálom, hogy mindenki elfordult tőled, nem véletlenül nem tartjuk már mi sem a kapcsolatot.


Kismamik,

Kérlek, ne haragudjatok, de nem bírtam... Nektek nagyon sok minden szépet és jót kívánok :)

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Csöre! Csak keményen :) vagy vigyázz legközelebb te kapod a maflást:) Jó nyaralást!

Petne! remélem azért egy jót kajáltál a lagziban! Valami jóféle sütit :lol:

Zsókuci! hát igen elég megdöbbentő...de remélem azóta Eperfagyi helyre tette magában a dolgokat...

Kívánom, hogy teljesüljön a vágyad! És mindenkinek aki babára vágyik mert tényleg nincs ennél csodálatosabb akár fiú akár lány.
katuska79
 
 


Sziasztok!

Csöre! Jó nyaralást!

Petne! Azért remélem, a hideg ellenére jól éreztétek magatokat. Mi 2 hét múlva megyünk "puccos" esküvőre. Lassan nekem is kell ruha.

Zsókuci! Látom, nem csak én döbbentem meg ennyire. :(
Drukkolok neked nagyon!

Azt hiszem ez a magzatvíz vizsgáló betét megszünt. Állítólag lakmusz papírral is meg lehet nézni.
Vicky! Ez igaz?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csöre 8) Jó pihenést!

Tényleg tök jól lehült a levegő. Egész nap szuper jól éreztem magam. Azért lassacskán csak itt lesz az a szép arany ősz... Nem mintha a nyárral bajom lenne, de néha elviselhetetlen a meleg.. :roll:

kÉpzeljétek taliztam az egyik gyeses kolléganőmmel, és tök ari volt, mert egy csomó kismami rucit hozott nekem. Úgyhogy én egyelőre nem veszek semmit. Persze lagziba ezekben sem lehetne elmenni. Nálunk a tesómnak januárban lesz az esküvő...na, akkor majd tényleg gondban leszek. Majd magamra tekerek valami selyemlepedőt :wink: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Köszi Lányok :)
Katuska: már kaptam játékból egyet az oldalamba pár éve... elsírtam magam (azért, mert annyira fájt... fogalma sincs Zazának, mekkora erő van benne). Azóta nem kapok :)
Petne: remélem, nem fáztál meg. Jó kis lagzis menü hm.... :)
Hanna: :) biztosan találsz :)
Zsókuci: én is drukkolok neked :)
Eperfagyiról: továbbra is az a véleményem, hogy szakember segítségére van szüksége, így nem reagálhat egészséges ember egy kisfiúra. Remélem, azóta sikerült kerítenie valakit, aki támogatja... a baba érdekében, és az ő érdekében is.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: