Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Móni, tök jó lehet kirándulgatni, feltéve, ha ott nincs tikkasztó hőség. Azért pihenj is!
Furcsa, de hogy nekem is kicsit magas volt a cukrom, a gyümölcsökről letiltottak. Illetve, azt mondta a doki, ne egyem a gyümölcsöket, csak csipegessek.

Árnika, pszichomókusra kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a benyomásod stb.

Vanda, na igen, mi az hogy tehén, főleg 13 hetesen?! Dobj végre egy pocifotót!

Egyébként Árnika felvetett kérdésére, hogy elmondjuk-e majd a gyereknek... Szerintem mi majd egyszer igen, de csak azért, mert mikor elkezdtünk kivizsgálásokra járni, meg lombikozni, több emberrel is megosztottuk a gondunk, s így a gyerek egyszer úgyis megtudná. Egyébként szerintem én nem mondanám. Azóta már nagyon bánjuk, hogy bárkinek is beszéltünk erről az egészről... :(

Fél napom a klinikán töltöttem. A lepény I-II. fokban érett, de a lényeg, hogy babót ellátja. Viszont most több a magzatvíz :evil: Ilyenkor felmerül, hogy a baba nem megfelelő veseműködése vagy bélelzáródása akadályozza a magzatvíz keringését, ami miatt több lehet a magzatvíz. Babónál ezeket rendben találták, úgyhogy nem tudom...

Kép
mazsi02
 
 


Vanda, látom közben írtál... Hát ez nagyon tetszett: "Nem hazudok: fáj mint állat." Így már nem félek, megnyugodtam :lol: :lol:

Kép
mazsi02
 
 


Sziasztok!

Mazsi nekem is több volt a magzatvizem néha lényegesen néha picivel :roll: a végére tökéletes lett :P minden lelettel én is a netet tanulmányoztam néha nem kellene..a babód jól van!!
A szülés nem fáj!! :wink: :D Nekem a kitolás volt érezhető de azt is csak kellemetlennek mondanám! (szüléstörim olvastad? priviben elküldhetem ha gondolod)Bármikor én is újrakezdeném az egészet 20.án akár a +tesztel mint 1éve :D

Móni kitartást a diétához!!

Árnika puszi!
A dokizásról írj majd!
Nem tudom néha jó kibeszélni magunkból a dolgokat bárkinek nem mondod el a doki meg erre specializálódott csak jót tehet!
Nem tudom hogy elmondjuk e kiskincsnek..azt biztos hogy várva várt baba de a készétést lehet nem, a család se tudja konkrétan csak 1-2hasonló cipőben járó ismi.

Vanda szépen növögettek!! Vasal miújs?

Többieknek puszi!
Vendég
 

 
 

Sziasztok

Vanda elfelejtettem egy csomó mindent akkor, nem néztem meg a pocitartót sem, aloe vera stb. következőleg


Mazsi ne izgulj, minden rendben babóddal. :)
Megkérdezhetem miért bántátok meg hogy elmondtátok ismiknek??

Lányok ez a kérdés komolyan csak általános, azért kérdeztem mert mint már írtam, nálunk se nagyon tudják, a párom nem szeretné, és lehet neki van igaza.
Nem igazán értik ezt még az emberek. Engem akitől soha nem vártam volna, éppen az bántott meg ezzel, és van egy közeli házaspár akik még tudják, és komolyan mondom a nő (aki már Anya is) nagyon nem érti, érzi át ezt.
Egy lightos kérdés: -akkor ti most próbálkoztok?? basszus nem , :twisted: védekezünk kézzek lábbal. stb.
Így én valószinü hogy enyém Puszedlinek nem fogom csak mikor pici lesz elmesélni. :wink: :)

a másik, nem értem nagyon ezt a diétát, hogy miért a gyümölcsöt tiltják??? :roll: A szőlő oké, azt mondta nekem a doki, de a többi gyümi miért??
akkor lehet én sem csinálok valamit jól?? :roll:

pusz

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika: én is megbántam nagyon, hogy elmondtam, hogy a Kaáliba járunk, nem is a családdal van a gond hanem a kolegákkal, elmondtam a közvetlen koleganőmnek de már mindenki tudja. Nem tudok hazudni, olyan sokat kell hiányozni a munkahelyről belegabalyodtam volna a hazugságokba ezért döntöttem úgy, hogy beszámolok miért járok annyit orvoshoz. Na meg nehéz eltitkolni mert mindenki kérdi mikor lesz már baba.
Na de már mindegy, így van ez aztán kész.
marejke
 
 


Mazsi!
Ha szépítek és azt írom, kicsit fáj, akkor majd szülés után esetleg jól a fejemhez vágod. :lol: Amúgy én is újrakezdeném, sőt, ha minden rendben lesz, az ikrekkel is spontán szülésre készülök. De egyet soha nem fogok tagadni: soha életemben semmi nem fájt ennyire.

Kincs!
Mázlista! Hogy csináltad, hogy nem fájt??? :wink: Vasat írtak, de nem szurit. Majd kikönyörgöm az üzemorvostól az injekciót, mert szedni nem bírom. Morcos is vagyok a házidokira, telefonon megbeszéltük, hogy szuri és a sógorom beadja. A párom ment a receptért, és persze tablettát írt. :twisted:

Árnika!
Majd jössz a jövő héten is. :lol:

Marejke!
Nálunk is tudták a kollégák, meg a főnök. Egy helyen dolgozunk, nehéz lett volna hazudozni. Meg amúgy is: fenntartom amit korábban írtam: nincs szégyenkeznivalónk. Bár a munkahlyünkön nem mi vagyunk az első lombikosok, így azért könnyebb volt. És mindenki szurkolt, sőt, a vérvétel eredményéért a szent és sérthetetlen hivatali értekezletről mentem el. A főnök meg a lelkemre kötötte, hogy ha nem érek vissza, neki is dobjak sms-t, hogy mizujs.
vovanda
 
 


Móni!
Terhesen én is keltem éjszaka!Pontosan 02.00.-kor!Szabi mai napig akkor kel . :( Van hogy éjfélkor kezdi ,de 2-kor minden esetben magamhoz kell vegyem.Így igaz,amit olvastál!

Vanda!Vérezgetek,de nem igazán.Meg is akar jönni,meg nem is.
Van "pocak tartóm"!Elküldjem?

Szmet!
Eltüntél!Ugye nem zuhantál magadba?

Én a lombik dolgot nem tartottam titokban senki előtt,és előttük sem fogom.Habár volt nemrég egy néni akit úgy kellett felmosni a döbbenettől,amikor rákérdezett,hogy ugye nem lombikbabák...mondtam hogy DE!Úgy szörnyűlködött,hogy majdnem elszégyeltem magam.De eddig csak ez volt az egyetlen egy negatív élményem.
Amikor elmondom nekik,valahogy játékosan oldom meg,hogy ez természetes legyen nekik.
Annyi,hogy nem apa "rakta be" :roll: ,hanem a doktorbácsi. :D (vicc volt)

Kép
ani0227
 
 


Kép na tessék nézni: Kép Kép Kép

Kép
ani0227
 
 


Ani!
Köszi! Elküldheted a pocaktartót, nem árt, ha van tartalék. A címet elküldöm priviben. Vigyázni fogok rá és természetesen visszakapod.
A babók tündériek. Az ujjszopás miatt ne aggódj, arról is le fog szokni, csak ne görcsölj rajta. Ráér.
vovanda
 
 


Vovanda: igazad van, nincs szégyelnivalónk.
Na de tudod, vannak topló emberek...
marejke
 
 


Ani: aranyosak nagyon a kis pöttömök, jó egészséget kívánok nektek, az ugyanis mindennél fontosabb.
Én is kettő babucit szeretnék de annyi problémám van (trombofília) nem hiszem menni fog :( nagy a vetélés kockázata...de majd megmondják lehet e vagy sem. Ha nem javasolják akkor beérem eggyel is csak hol késik már? :)
marejke
 
 


ani: Itt vagyok, nem zuhantam össze nyugi,csak sok a meló, most mindent meg kell csinálni amit a két hét alatt nem tudtam.
Nagyon édik a picik, bárcsak már én is ott tartanék.
Én mivel sok kollegám van nem mondtam el mindenkinek csak akivel jóba vagyok, de egy iskolába mindig terjed a hír.
A férjem most egy kicsit ki van a genetikai vizsgálattól fél egy kicsit, hogy mi lesz a vége. Én nem aggódok annyira mert ha megtermékenyólt 6ból 4 akkor annyira nagy gond nem lehet. Bár ez a 4 5 sejtes állapot idegesít egy kicsit.
Most lett egy ismerősöm Debrecenbe akinek a3. próbálkozás sikerült a férjének biopszia kellett és így 5 meg 6 sejtest kapott vissza, majdnem olyan mint az enyém.
Megpróbálok majd B. vel beszélni hogy blastót tegyen vissza már ha addig eljutnak a sejtek mert hát...

szmet
 
 


Szmet: D-ből küldtek genetikai vizsgálatra?
marejke
 
 


marejke: Igen és ott is csinálják meg. Rólam semmit nem mondott a doki csak az egyik vérvétel szintem volt egy kicsit magas, de ha nem jó akkor nem kezdik el a stimut azt mondta. Semmilyen vizsgálatot nem kért tőlem

szmet
 
 


arnika! aszt mondtak hogy a gyumolcsbol a cukor gyors felszivodast okosz (ami bizti egyenes a verbe megy) viszont kenyer, teszta es egyeb szenhidratoknak hoszu felbontasa van es nem anyira rosz. remelem jol magyaraztam mert meg romanul se tudnam jobban el mondani. Mindenkit szivesen fogadunk es amere lehet viszuk oket nezelodni es ez vonatkozik a jovore is

tegnap meg egy 3 oras "hegy" maszast (persze szepen lassan) is ki koveteltek tolem (a ferjem hogy mutogason vizeseseket a vendegeknek), meleg van itt is nagyon, de adig meg setalok nem vagyok vacakul inkab mikor haza erek nem birom labaimat, sajna nem jon be az sem ha vizbe logatom a labom

mazsi! ne izgulj, majd mikor pinduri par honapos lesz, majd aszt mondod meg csinalok 1-2 :wink:

vanda! mit csinaljak a maternaval, szedjem vagy nem? es meg hogy tehen??? en akor balna vagy elefant vagyok :roll: kerunk pocifotot

ani! olyan cukik a babak, akor meg nyugtatom a ferjem hogy lesz ebreszto szules utan is :D

szmet! a genetikai vizsgan a kariotipust nezik? a ferjemnek aszt csinaltak

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Kép 29+6 plusz 13 kg Kép pont 30, kirandulas a vizeseseknel

a babaszoba meg nincs kesz, de majd mikor teljesen el keszul teszek fel kepet[/img]

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Moni: Jó nagy már a pocid :D :D Jesszus már mindjárt szűlni fogsz.Hú de hamar eltelt az idő. Ez hihetelen :D

szmet
 
 


moni: Bizti ezt nézik a férjemnél is. Emiatt nagyon ideges vagyok, mert itt még ki tudja mi derülhet ki.
Ha más nincs jön a donor. Én nem bánom csak tartanék már ott ahol te.

szmet
 
 


Ani
Gyönyörűségesek!

Moni
Nagyon csini kismama vagy :lol:

Szmet
Sajnálom :cry:
4-5 sejtes embrió jó :lol: (enyém Ádám is úgy került a pocakomba)
A 2. lombiknál blasztós beültetésem volt :cry:

Nekem a végén az segített, hogy kiderült a vérzékenységem, és az IR. Miután ezeket kezelték, jött Ádám. (csak addig elvesztegettünk majd 3 évet, 2 lombikot és egy fagyis beültetést)

Mi elmondjuk Ádámnak, hogy lombikbaba
Vendég
 


Sziasztok

Móni nagyon édi pocid van :P sokat nőtt! De mintha most kicsivel lentebb lenne. :? Semmi elefánt, még mindig csini vagy!
Vízesés :shock: óóóó az biztos nagyon szép. Nagyon jól birod, néha azt hallani, hogy aki ennyire mozog annak könnyebb lefolyású lesz a szülés.

Ezt a lassú gyors felszívódású cukrot tudom, de az is úgy van, hogy attól függ pl. a kenyeret mivel eszed. no mindegy

Vanda következőleg majd akkor, ha tutira megjavult noddy.

Ani még mindig nagyon tündériek a picik :)

Poppi neked hogy derült ki az IR és a vérzékenység??

Szmet nyugi.!

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Mi az : két golyó a kezedben?
-Egy férfi teljes figyelme.

Miért parkolnak olyan rosszul a nők?
- Mert a férfiak elhitették velük, hogy ennyi:>_________________<a 30 centiméter. :lol:

Mikor kéri meg egy fiú egy lány kezét?
- Amikor az övé elfáradt. :lol:

Miből tudhatod meg hogy a férjed el van hízva?
-Amikor reggel munkába megy, a fenekére csapsz, és még rezeg, mikor hazaér. :lol:

Két idősebb férfi találkozik az utcán. Azt mondja az egyik:
- Képzeld megújult a szexuális életünk.
-Hogyan?
- Vettem egy gázálarcot, azt szeretkezés előtt ráhúzom az asszony fejére. Először is így megszépül. Másodszor, ha elzárom a levegőt, úgy mozog , mint húsz évvel ezelőtt! :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A PCO-t tudtam régen :cry:
Aztán közben olvasgattam, keresgéltem a neten. Inzulint még Pesten nézettem, találtam nagy nehezen egy doktort, aki komolyan vette a gondjaimat, megtörtént a vizsgálat és kiírta a met-et. Közben költöztünk, Debrecenben egy ismerős ajánlotta Pfliegler doktort, ő derítette ki a vérzékenységet (ezt már megállapították a lombiknál is, hogy jobban véreztem utána, mint más)
Vendég
 


Árnika! Én nagy nehezen úgy döntöttem, elmondom a főnöknek, mikor már nehéz volt magyarázkodni a hiányzások miatt. Megkértem, kezelje bizalmasan, hisz magánügy, másrészt ha nem sikerül, nincs szükség a sajnálkozásokra. Látszólag nagyon rendes volt, másnap mégis már mindenki ezen csemegézett, ráadásul mindenki kiszínezve adta tovább a másiknak, s ami az én fülembe visszajutott, attól égnek állt a hajam. :twisted: :twisted: Persze nem arról van szó, hogy szégyellem... Hasonló volt egy-két "baráttal" is. Senki nem tudja magában tartani, s rájöttem, amit te is írtál, a kívülállók nem nagyon értik, érzik át ezt az egészet, úgyhogy így utólag azt mondom, jobb lett volna hallgatni...

Móni, tényleg csini vagy!
A Materna is egy olyan vitamin, kinek bejön, kinek nem. Én például az Elevitet nem bírtam, nekem meg ez jött be. Valamilyen terhesvitamint úgyis szedi kell, szerintem így a vége felé nem érdemes váltani, ha nincs rá panaszod. Én vagy két hete csak minden másnap, harmadik veszek be egyet, a doki mondta, hogy nyáron a sok zöldség-gyümölcs mellett nem muszáj napi egy szem.
Szerintem B. azért ajánlja inkább ezt, mert ebben jód is van.

Vanda, ejnye... Mindenre reagálsz, csak épp a pocifotót próbálod elsunnyogni... Képet akarunk!!!!
Egyébként már akartam írni, köszi a tanácsaid, tapasztalataid. Tök jó, így gyakorló anyukaként sokat tudsz segíteni :wink:

Kincs, neked is köszi! Szülésed jöhet, én nem olvastam.

Szmet, nekünk is volt 4, 5 sejtes embrike, nem ezen múlik... Nem a sejtszám a mérvadó, hanem hogy szabályosan osztódjanak.

Kép
mazsi02
 
 


Móni!
Hú, lassan itt a szülés. A Maternát nyugodtan szedheted ritkábban, én Baluval a végére abba is hagytam. Neked ilyen eretnekséget nem mondok, két baba szívja a véred, kell a vitaminpótlás. Ami a kenyér-gyümölcs dolgot illeti: én pont nem így tudom... Na mindegy. Szép a pocid, csini vagy.

Árnika!
Megyünk mi! Balu majd kertészkedik kicsit, tegnap anyunál a szakadó eső ellenére kint akart maradni...

Mazsi!
Nem sunnyogok, Pasi még nem költöztette át a számítógépre a tegnapi fotókat. És csak azért mondom, hogy gurulok, mert elég fura, hogy most már akkora pocim van, mint Manóval 16 hetesen. A súlyomra nem nyöszörgök, 4-5 kilónál járok, szerintem nem gáz.
vovanda
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2012.07.18 19:12-kor.
vovanda
 
 


csajok!
vagy legalábbis aki már látott tehenet: ÍGY NÉZ KI EGY TEHÉN????
ugye nem?:-)

moni: nagyon csini kismama vagy

ani: nagyon édik a kicsi babucik

árnika: ha-ha (többet röhögni most nem merek, mert még elterjed rólam, amit nem szeretnék)...és finom volt a süti:D
1szálpasi
 
 


vovanda: Nem vagy tehén :D

szmet
 
 


sziasztok!

koszi a dicsereteket! a pocim szep nagy es jol lent van este neha erzem ha fel ulok a szekrol vagy az agyrol mintha le ejtenem :roll: a picik sokat mocorognak es az alvas eleg kemeny dolog, se haton se feloldalt

a cukoral kapcsolatban nekem igy magyaraztak a korhazban ahol csinaltak a vizsgalatokat, maskulonben a kenyeret sima joghurtal eszem

szerdan megyek a nogyogyihoz es majd tole meg kerdezem hogyha szedjem meg a maternat

vanda! szinte meg nem is latszik a pocid, ugy hogy se tehen se semmi mas alatkanak nem nezel ki

szmet! a ferjemnek a kariotipusa rendben volt es megsem... :(

arnika! igy is ugy is csaszar lesz, de azert jot tesz a maszkalas

szep vasarnapot mindenkinek!

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Csajok!!!
Pasi szerint gurulok!!! Szóval akkor nem is tehén, hanem labda. Egy nagy labda vagyok!!! :twisted:
vovanda
 
 


csajok!
ne higgyetek ennek a hormontúltengéses hisztérikának!!!!

és most kérjük a szavazatokat, hogy melyikőtök kinek hisz:P

ráadásul a nyelvéről papol itt nekem meg a helyességéről:-)

és igenis nagyon tetszika pocakod (ezt már nem látja:P)
1szálpasi
 
 


Móni!
Nagyon csini vagy!És hogy birod a strapát!Azért innentől vigyázz magadra!A maternát pedig sztem egyed!

Kincs!
Nekem is elküldöd? :roll:

Vanda!
Tényleg szépen gyarapodsz!Mi lesz ebből!!!!???? :D Tényleg hasonlítasz egy labdára!!!!!

Marejke!
Az a lényeg,hogy ne add fel!

Kép
ani0227
 
 


ani: szó sincs labdáról (az ilyen beszólások miatt nem akart fényképezkedni). vagy ha mégis, akkor a világ leggyönyörűbb labdája:-)
1szálpasi
 
 


Vanda
Nagyon csini az a pocak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A tehén én vagyok... fejős :oops: :wink:
Vendég
 


Gigi!
7 hónapig fejtem Balunak, ert nem volt hajlandó ciciből enni. Szóval fejőstehénnek én se vagyok kezdő... :lol:
vovanda
 
 


vanda! en akarok egy tehen lenni de csak a tejcsi szempontbol :lol: es meg labdanak sem nezel ki :wink: meg ra ersz gurulni...

szerintetek hogy lehet egyedul 2 bebit fel cipelni a harmadikra lift nelkul? van valami jo otletek? felek ne hogy meg botlodjak veluk :oops:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!

Amíg kicsik, a bébihordozó lehet megoldás. Bár úgy elég szép súlyuk van. Ha kicsit nőnek és már tartják a fejüket, akkor szerintem már fel tudod simán vinni őket ölben. Esetleg megoldás lehet a babahordozó kendő, de azt nem tudom, két babát egyszerre bele lehet -e tenni. Esetleg egy a kendőben, egy a kezedben.
vovanda
 
 


Hordozó
Ahhoz erősíteni kell a karizmokat :wink:
Én kendőt, kengurut használnék...
Vendég
 


Vanda, nagyon csini a poci! De még szerintem is messze vagy attól, hogy gurulj :wink: :D

Kép
mazsi02
 
 


Sziasztok

Vanda akarok én is lenni ilyen labda vagy tehén :wink: :lol:

Poppi hogy érted , hogy jobban véreztél a lombiknál??Mikor :roll: punkció esetleg ET?? Lehet kicsit érthetetlen vagyok :oops:

Móni először csak azt nézném meg, hogy tudod kifesteni a lábadon a körmöd :roll: :lol: és mivel ezt is ügyesen megoldod , így a babák cipelését is ügyesen megfogod.
Én egyébként a kendőre +ölben szavazok.
Akkor jól láttam hogy lentebb ment pocid, nem fordultak el??

Kincs írok privit.

puszi mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Kincs, köszi, meghatódva olvastam végig...

Kép
mazsi02
 
 


Pasi!
Még véletlenül sem akartam megbántani(beszólni,távol áll tőlem)Vandát,ő írta,hogy egy labda!Mivel szerintem szépen gömbölyödik a poci nem bírtam helyeseslés nélkül megállni.és sztem itt senki sem olyan hogy megbántson valakit.

Kép
ani0227
 
 


arnika! pont tegnap akartam ki festeni a kormom a labamon es nem sikerult, nem birok hajolni, a babak pedig nem fordultak meg, de holnap megyek uh-ra, de nem hiszem...

csajok! eszt a baba hordozo kendot itt nem latam csak kengurut :roll: hogy nez ki?

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
A kendő kb. úgy néz ki, mint amit afrikai anyukákon látsz. Amiben a hátukra kötik a babát. Azt hiszem, netről is tudsz rendelni, meg kell nézni.

Kismamik!

www.szopiparna.hu
Szoptatós párna (ikres is) meg ágyneműk teljesen megfizethető áron!!! Most találtam.
vovanda
 
 


hol vagytok? remelem husolni :D

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Moni: Én vagyogatok. Most rendebeteszem a lakást, hogy a következő punkció után már ne kelljen semit csinálnom.
Ma megyünk hála sétállni a diósgyőri várhoz hát ennyit.
Remélem te jól vagy és a babók még maradnak egy kicsit.

szmet
 
 


helloka!

tegnap voltunk uh-on, szinte mar alig lehet oket latni anyira osze vanak nyomulva szegenykek :( de a fontos az hogy jol vannak es jol novekszenek, Mattia - 1703 gr es Michelle 1845 gr, a dokino aszt mondta hogy kb sept. 30-an lesz a csaszar (36+3) ha adig nem ugy dontenek a picik hogy ki akarnak bujni, de remelyuk hogy ki varjak turelmesen a nagy datumot.

azert bujatok elo! :wink:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!
Hogy fekszenek? Tuti a császár? Szépen növögetnek, így tovább.
vovanda
 
 


Sziasztok

Vagyogatok én is :lol: Apa hazajött végre, olyan jó :P

Móni szépen növögetnek M&M. Nem rossz a dátum, drukkolok hogy bent maradjanak addig.
Meg tudtad nézni a hordozókendőt??
Valakinek megvan a telefonszáma??-hogyha jönnek babák tudjál küldeni sms-t.

Poppi nem válaszoltál :(

Vanda szép szőke hercegem bilizik rendesen?? :)

Kincsem eltüntél, :roll: köszike választ, de nagyon nem voltam boldog tőle. :(

puszi mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 



"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


arnika! itt nincsenek hordozo kendok, de kenguruk tobb fajta is van, egyenlore nem veszem meg leget kapok kolcson, ha nem akor majd veszek kesob, ha akarod kuld el priviben a tel szamodat es majd kuldok neked sms-t

vanda! a kisficko aki az elso lenne szulesnel faras, a kisaszony normalis pozicioban van, ugy hogy csaszar biztos.

csajok! meg majd aszt kel el dontenem ha teljes altatast kerjek vagy csak epiduralt, szerintetek?

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?