Új privát üzeneted érkezett!

Csatlakozom az előttem írókhoz!

Lola! Ezerrel mennek a drukkok!

Monee! Jó az "ilyen volt, ilyen lett" sorozatod!

Gwini! Kitartás!

Minyu! Óvatosan a sok pörgéssel!

Márti! Tetszik, ahogy apa kényeztetett! Jó "kis" család vagytok!

A.m. Ha már megvan az új időpont írj, hogy mikor gondoljunk Rátok!

Azt hittem, hogy a meleg miatti nyűgösségem fokozhatatlan, de tévedtem. Délre kellett mennem nst-re (1 óra kocsival), és mire hazaértem, nem volt száraz terület a ruhámon! Nálunk éjjel ért ide a hűvös. Kicsit csipkedett is a hasam és a derekam, de mégis egyben keltünk fel. Én azt kértem a bébitől, hogy 20-áig még várjon, addig ui nincs az orvosom.

Mindenkinek szorítok!

Kép
blúmi

Jó reggelt mindenkinek!

húú, azt hittem nem húzom ki egyben ezt az éjszakát. :? Éjjel érkezett meg hozzánk is a hidegfront. Arra ébredtem 2-3 felé, hogy olyan szinten fáj, görcsöl egészen lent a hasam , mint amit még soha életemben nem tapasztaltam. Ráadásul ehhez társult még egy olyan érzés, mintha a 2 combomat le akarná szakítani valaki. Ja és hasmenés az éjszaka közepén! :shock:
Az izületeim is fájnak, és gömbölyű lett a talpam. :shock: Pedig nem vizesedik. Szóval kettesével kapkodtam a görcoldót meg az izomlazítót. :?
De megúsztam.

Remélem mindenki jól van, és az élen járók is átvészelték az éjszakát!

Jaja, mi lehet lolával.... :?: :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Szeder: kitartás, már nincs sok hátra, fehérje meg az is lehet, hogy simán eltűnik (másik fórumon volt ilyen kismama, aki toxémia gyanús volt, aztán kiderült, hogy mégse, pedig sokkal több fehérjét találtak nála emlékeim szerint és a vérnyomása is az egekben volt néha)

Minyu: óvatosan azzal a rohangálással. :)

Márti: nagyon rendes a férjed :)

Sziszi7: remélem minél hamarabb odaér hozzátok a hűvös, itt már egész elviselhető.

Honey: örülök, hogy nem történt semmi, és egyben átvészeltétek az éjszakát.

Lolával engem is érdekel, hogy mi lehet, remélem rendben vannak.

Lányok, nektek merre felé mozgolódik a babó? Lent is fent is? Mert nekem néha mozog lent is, de aztán meg rá 5 percre fent mozdul egyet. Már megint nem tudom hogy fekszik, de remélem még mindig a fejét tartja lent.

Kép
kistiggrincs

Sziszi7!
Megpróbálok küldeni egy kis hűvöset.

Honey!
Örülök,hogy még egyben vagy :) .Biztos rossz lehetett. Átérzem teljesen,mert nekem most múlt el egy 20 percig tartó görcsöm :shock: és én ugye már nem szedhetek rá semmit. :roll:
Már tényleg csak pár napot kell kibírni a kicsi fiamnak.Szerintem ez az utolsó hidegfront amit át kell vészelnem utána meglesz az születése időpontja és nem kell tovább várni. :D
Úgy várom már a hétfőt végre meglesz a kiságy így a finisben. A hétvégén még egy csomót kell pakolnom.... :roll: A párom meg most fúr-farag a polcok miatt :)
Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
a.m.

Azt nézegettem,hogy végülis a nagyon korai szülést midenki szerencsésen megúszta itt a fórumon és ennek nagyon örülök. :D :D :D Már mindenki rég túl van a 32. héten.HURRÁ! Mostmár nem lehet semmi gond a babákkal :wink:

Kép
Kép
a.m.

Szeder!
Sajnálom én is ,hogy találtak fehérjét,de jó,hogy a várnyomásoddal minden ok :) Kitartás már nagyon a finisben vagy!!!

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Hú, Honey, szörnyű lehetett! :shock: Kórházba menés felmerült benned?

Én még elmondanám rooming-in ügyben a véleményem, jó? :wink: Én olyan kórházban voltam, ahol 6 órával a szülés után kapják meg a mamák a babákat. Ezután a fürdetés és a vizsgálatok kivételével mellettünk voltak a babák, és nekem ebből semmi gondom nem volt. Két éjszakát töltöttem háromágyas, hármat pedig kétágyas szobában, de ha felsírtak a picik, a mamák megszoptatták őket, és mindenki aludt tovább. Én személy szerint az egész éjszakás pihenést amúgy sem tudnám a kórházzal összekapcsolni, mert hajnalban amúgy is becsörtet a nővér, ha wc-re kell menni, az csak a folyosó végén van, stb.
Amúgy azt gondolom, amit Márti, csak sosem tudtam volna olyan szépen megfogalmazni. Ha kilenc hónapig körülvetted a Babát, akkor egy olyan sokk, mint a születés után szerintem Te vagy számára az egyetlen biztos pont. Egy síró, ijedt babának szerintem az anyukájára van szüksége, nem egy unott/fáradt/ideges/közönyös/lelkes/elégedett/akármilyen csecsemősnővérre.
Most másodszorra még bababarátabb kórházat választottam, itt azonnal odaadják a babát, remélem, ezzel sem lesz gond. (A Nagy születésénél olyan pokolian fájt a gátsebem, hogy az első hat órában az ágyon fetrengtem, és azt hittem, reggel biztos meglincselnek a szobatársak, hogy az ágy nyekergésétől nem tudnak aludni, de reggel kiderült- akkor mertük csak megbeszélni: ők is hasonló cipőben járnak...)
Persze ettől még lehet jó a hagyományos szoba is, ez csak az én gondolatfolyamom így vihar után...

Kép
Kép
sarkantyúka

Igen, a.m., tegnap még én is betöltöttem a 34. hetet, ami azt jelenti, hogy ma Humanka is betöltötte. Hú, Csibe régen jelentkezett. Fejből meg nem tudom tovább a táblát.. :oops:

Kép
Kép
sarkantyúka

Sziasztok!
Mi is átvészeltük az éjszakát. Nem is volt itt nagy vihar. Valami jégesőt meg orkánt mondtak, de csak a szél fújt, semmi egyéb. Átaludtam az éjszakát, leszámítva a szokásos pisi-túrát, meg az éjjeli ivászatot. De ezt már csukott szemmel csinálom!

Ági: nálunk az NST (mivel kis kórház) közvetlenül a doki rendelője mellett zajlik, így amikor elkészül az eredmény a doki rögtön rá tud nézni. Persze ha nincs éppen szabin az orvos.
Mert az én dokim most már 4 hete szabin van. Azt mondta, hogy ezen a héten már lesz, ezért most menjek NST-re, de még mindig nem volt ott. Azt mondták hétfőtől tényleg lesz már.

Nostawennel mi lehet?

Honey: a talpam nekem is gömbölyű mostanában, pedig látszólag nem vizesedik. És a kezeim is minden reggelre bedagadnak, és annyira fájnak, mintha egész éjjel ástam vagy kapáltam volna.

Nálunk teljesen bográcsozós idő van!!!

Luca: örülök, hogy jelentkeztél! Sokszor eszembe jutsz!
Vendég

Helloka!

Hozzánk csak hajnalban ért ide a szél, addig nem is tudtam elaludni. Baromira fülledt meleg volt az éjszaka. 4-ig olvastam, most meg totál KO vagyok, de aludni nem tudok.

Nálam nem volt semmi jele a frontnak, bár nem is számítottam rá, hogy lesz. Még nem jelentkezett be mindenki, de remélem többnyire egyben megúsztuk ezt a nagy lehűlést! A szülészeteken éjjel tuti megint dömping volt. :)

Honey!

Basszus, ez tök durva, hogy ennyire megérzed a frontokat! A terhesség előtt is front érzékeny voltál, vagy ez új szerzemény?

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Hahó!
Én is nagyobb viharra számitottam, de jól esett a hüsi éjszaka.
Nekem tegnap estére vizesedett be a talpam, lábfejem, de gondolom az a sok mászka miatt. Este vettem be tözegáfonya bogyeszt, igy egész éjjel pisilni jártam :shock: (de tényleg, vagy 6-szor. Csabi rá is kérdezett, hogy tán baj van... Ja, merthogy ö megunta a csapatépités cimszó alatt futó lerészegedést-ö ugye nem akar inni Csongi megszületéséig, hátha most kell indulni, vezetni- igy hazajött. Tipikus antiszociális-anticsapatépitös :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Csibével hétfön összefutottam a dokinál, azóta nincs hirem róla, sztem ide se nagyon irt azóta asszem.

nst: én megkaptam a papirkát amin rajta van a görbe, de közben is tudtam figyelni a monitort, meg nyomkodni is kellett, mikor mozog (de ezt korábban nem mindig kellett, Nándival kb minden 2. alkalommal volt csak ilyen nyomkodós dolog)

kistiggrincs :)
Csongi mostmár leginkább fent és kicsit oldalt rugdos, lent csak kaparászik, de néhány hete még én is éreztem lent is erösebb mozgolódást :)

na, megyek, eszek valamit.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Mi is átvészeltük egyben a hidegfrontot :) Annyi hatása volt csak,hogy most legalább tudtam aludni :)

szeder: sajnálom,hogy találtak fehérjét a vizeletben :( Megy a drukk,hogy minden rendben legyen, és ne legyen rosszabb az eredményed.

Kép
csehi77

Sziasztok! :)

Itt is csak vmikor éjjel ért ide a vihar, de inkább szél volt meg egy pici eső, jó hangos körítéssel.

Loláék jól vannak az infúzió segített, azt írta ha minden így marad akkor hétfőn haza engedik, és nagyon köszöni a drukkokat. :)

Honey: A te éjjeled se lehetett semmi, kitartás, talán ilyen nagy front nem lesz több.

Az én éjszakám pocsék volt, pedig jól ki voltam fáradva estére. Iszonyat vizesedem :( Éjjel ébredtem arra hogy húz a lábam miatta, de felpolcolt lábbal képtelen vagyok aludni, háton egyszerüen nem megy.

Kép

Kép
starlark

Szeder
Tényleg jó ötlet lenne beszerezni egy vérnyomásmérőt.
Nagy drukk,hogy ennél ne legyen rosszabb helyzet!!! Adélka ugyis nemsokára a kezedben lesz,addig kitartás!

Sziszi
Toxaemia:
-140/90-nél magasabb vérnyomás
-A hirtelen fellépő ,egyre nagyobb mértékű oedema szól toxaemiás eredet mellett.
-0,3g/24 óra felett van a fehérje

Bejci
Anyósom a 3. szomszédunk és az elmúlt hónapokban mindig biztonságot nyújtott a gondolat,hogy csak át kell hozzá kopogni ha indulnunk kell…erre dédimami 2 hete eltörte a karját és most 90%-ban az anyósom vele van vidéken,segít neki,és hetente csak 1-1 napot tölt Pesten…Ami teljesen érthető…csak most eltűnt a biztos pontunk…

Honey
Még szedd is a MagneB6-ot vagy másfél hétig nyugodtan!!!! És pihengess!

Nekem is jól esik a hűvi. Jól mondjuk nem aludtam mert fél4-ig nem voltam álmos….aztán fél4-fél8-ig csodásan aludtam, csak hááát ez meg nem sok…
Reggel felállítottuk a kiságyat és megvettük a zenélő-forgót, így teljesen készen vagyunk!!!! :lol: :lol:

Én lemaradtam Loláról! Van vele valami?? Pliizzz ossza meg velem valaki….
holka

Hello lányok! :)

Örülök, hogy mindenki egyben! Ez egy ügyes kis csapat, ügyes babucikkal!

Holka: Lolát bennt tartották valamelyik este a kórházban, mert kinyílt a külső és a belső méhszája is!
Sajnálom, hogy anyósodnak pont most kell vidéken lenni! :(

Honey: Hát én sem irigyellek!! Én biztos totál kétségbeestem volna... de Te ügyes vagy!! :wink:

Starlark: Oldaladon alszol? Mert akkor meg tudod csinálni, hogy szopipárna lábad közé+ 1 nagypárnára felváltva teszed fel a lábad. Ha a jobboldaladon alszol akkor a balt és fordítva!
Vendég

Sziasztok!

Mi is egyben maradtunk! :D Valamikor hajnalban támadt fel a szél és hűtötte le a levegőt, de ennyi volt a nagy vihar! :roll: Reggel olyan kellemes hűvös volt, hogy szépen elsétáltam a boltba vásárolni. Nagyon jól esett azután, hogy 2 napja kis sem dugtam az orromat a nagy hőség miatt. De már megint hétágra süt a nap. :? Pihizhetne még egy kicsit!!!
Annácska ma megint nagyon intenzíven mozgolódik.

Kistiggrincs!
Nekem is általában fent rugdosódik (gondolom), lent pedig nem tudom mint csinálhat, de elég kellemetlen tud lenni?! Köldökmagasságban jobb v. bal oldalon szoktam a csuklását érezni. Gondolom ide-oda tologatja a popsiját.

Tényleg lányok!
Én még mindig nem tudom. A keményedés az, amikor úgy érzem, hogy borzasztóan kifeszíti magát a baba és mozdulni sem tudok? Mert ilyen azért naponta többször is előfordul.

Szeder!
Jó hogy előkerültél. Most már mindjárt túl leszünk rajta, a toxémia pedig remélem hanyagol téged (és persze mindenkit) addig! :wink:

Csehi!
Az éjjeli hűvös nekem is nagyon fincsi volt! :)

Örülök, hogy Lola jól van!!!

Honey!
Háát nem lehetett egy egyszerű éjjszakád! Én még nem ébredtem fel másra, mint hogy pisilni kell. A párom meg is kérdezte valamelyik nap, hogy hogyan lehet úgy aludni, hogy valaki mocorog a pocakomban (érezte, amikor már én rég aludtam)??? :D Remélem napközben azért tudsz pihizni!

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Mi is egyben vagyunk. Én nagyon jól aludtam. :lol: DE most elég sokat keményedik a hasam. Még 1 hétig biztos szedem a MagneB6-ot.

gwini

Sziasztok!

Köszönöm lányok, hogy gondoltatok rám, és írtatok egy-két nyugtató szót.. olyan jól esik.

Látom, hogy mindenki egyben még... :)
A front nem hozott babát... most.. :) no majd legközelebb!!!! :)

Nekem semmilyen fájásom nem volt éjszaka.. én az über frontérzékeny... :? pedig most őszinte leszek: vártam, de nagyon!!!
Amiatt mert ez a fránya fehérje kiborít a vizeletemben!!! Reggel néztem és van benne.. már mondtam korábban, hogy van vérnyomásmérőnk.. a vérnyomásom oksi még mindig.. úgyhogy egyenlőre nem paráztatom magam..

am:
hihetetlen, hogy milyen közel vagy már GYuszikához :)
No és :
Konan is :) a picikéjéhez.. de jó nektek.. már tudjátok az időpontot!!!

Honey:
Sajnálom,h ogy görcsölgettél.. de ez a hasmenés.. képzeld nekem kb. 1 órája volt!!
Nem lehet, hogy neked a lazítók miatt volt, és a görcsoldó miatt???
nekem tuti nem, mert én már másfél hete nem szedek.. de amíg a magnéziumot nyakaltam, addig gyakran ment a hasam... most meg állandóan szorulásom van... de ma megy a hasam.. :?

Luca!!
De jó (itt) IS látni téged, és nagyon jól esik, hogy gondolsz rám... :wink:

Lányok!!!
Aki a tábla elején jár, inkább az tud most nekem válaszolni:
Nektek nem jött el az az idő, hogy inkább most jó egyedül egy picit néha.. és pl. ma nagyon nem volt kedvem menni sehova-pedig vásárolni mentük- és nagyon elegem van az emberekből.. pl. bevásárlóközpontokban.. és azt éreztétek, hogy: menni innen de azonnal.. mert rossz érzés állni, várni a sorban.. olyan furcsa ilyen még nem nagyon volt velem...
:? :? nem tudom,hogy mennyire voltam most érthető... :shock:

szeder74

lola!!
jaj szegénykém, nagyon-nagyon sajnálom, hogy kórházban vagy. Kitartás.. már tényleg nincs sok hátra..

Gwini!
NO HÁT mit olvasok.. te is tágulgatsz rendesen... te is közel vagy már nagyon :)

szeder74

Konan!

Az én védőnőm mindig azt mondja, hogy csak az számít keményedésnek, ha az egész hasad egyöntetűen kemény. Nem keményedés, ha a baba kidugja magát itt-ott és az a rész bekeményedik, csak ha az egész.
Ilyen formában nekem nem volt még sosem keményedésem, viszont pl. a mensigörcsök napi rendszerességgel jönnek.

Azt nem is meséltem még, hogy kb. 1 hete farkas éhes vagyok általában, viszont ha eszek, utána órákig forog a gyomrom. :roll: Kívánom az édességet, de utána tök sokáig émelygek. :( Lehet, hogy nekem most jön elő a terhességi rosszullét? :D

Kisstigrincs!

Én most az UHn megkérdeztem a dokitól, hogy pontosan hogy fekszik a baba és ő ugyanazt mondta amit én is érzek. Jobb felül a bordán alatt dugdossa ki a lábát, térdeit, alul a bal csípőmet és belülről a kijárati részt a kezével, könyökével piszkálja. Néha elég kellemetleneket oda szokott verni a kijárathoz, olyan érzés, hogy mindjárt kiinteget a lábam közt egy kis kezecske. :shock: :D

Végeztem a főzéssel. Kínszenvedés volt. :roll:
Mosogatni már a mosogató fiú (-> Férj) fog, én tuti nem, az biztos. :lol:

Monee

monee85

Márti!
Rendes volt a férjedtől, amit tett.

Úgy látom, sokunkat megvisel ez a mostani front. Hozzánk reggelre ért ide. Nekem eddig semmi bajom nem volt a frontokkal a terhesség alatt, de ez a –10 fok engem is megvisel, meg a babát is. Annyira lent van, hogy reggel mikor piacra akartunk menni a párommal, szó szerint szédelegtem. Ha nem ülök le, akkor összeesek. Ezt párszor eljátszottam, és ittam egy capuccinot, mert a vérnyomásom a béka s…e alatt volt. 82/56. Az erősítőtől kicsit jobban lettem, de folyamatosan le akartam ülni, annyira lent van és volt a baba. Most is, ha nem fekszek, hanem felállok és megyek, fél percen belül lemegy, így most azóta az ágyat nyomom. Pedig ma még esküvőbe is megyünk, bár lagziba nem , de nem is bírnám.

Kistigris!
Nekem hol itt, hol ott mocorog. Én szoktam érezni a talpacskáját fennt miközben a kezével is nyomja magát lent, így én tudom, hogy nem fordult vissza, bár a mai csuklásait most elég fent (és a másik oldalon) éreztem, mint szoktam.

a.m.!
Na, csak meglett a kiságy? Grtaula hozzá.
Én meg hiába vagyok itthon lassan 2 hete , csak most jutottam el odáig, hogy ráhangolódjak a babára. Tegnap hajtogattam össze és tettem be a szekrénybe a ruhácskáit, olyan jó volt. …

Vizesedés:
Tegnap estére annyira bevizesedett a lábam, lábfejem, úgy néztem ki, mint egy elefánt. A talpam is sajgott ha mentem. Mára 2 l, azaz kettő liter víz ment ki belőlem, szóval tényleg elképzelhetitek, hogy néztem ki.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Szeder!
Én is ezt érzem. Semmihez semmi kedvem már napok óta. De a legszomorúbb, hogy főzni is 2-3 naponta szoktam, mert punyi vagyok. Pedig állandóan ennék valamit.
Ma egész nap ki sem mozdultam, meg sem néztem mennyire van meleg, csak ingázok a gép és az ágy között. Délután aludtam is egy kicsit, de olyan nyomott vagyok mint még soha. A TV-ben sincs semmi értelmes, az újságjaimat is kiolvastam mind. Vásárolgatás, csavargás nem is jár a fejemben egyáltalán. Begubóztam, mint télen. Többiek?

Kistigrincs!
Én ugyanúgy vagyok a babamozgásokkal, mint Monee, csak a babám másik odalra van fordulva. Tehát a lábikóját a bal bordám környékén dugdossa ki állandóan. A kezecskéjét, meg a jobb oldalon ott a combhajlatom környékén.
Ha ülök, akkor teljesen kifeszíti magát, tolja a bordámat, akkor lent is, fent is érzem, hogy feszít. Ha fekszem, akkor inkább a köldököm vonalában érzem a lábinkóit. Ez kicsit kellemesebb.
Ezért az ülés hosszú távon már nem megy, a vezetés meg főleg!

Aktivitás: pont tegnap írtam, hogy most egy ideje olyan finoman mozgolódik a babám. Hát tegnap este rácáfolt, megint alien-ezett. Apa is nagyon csodálkozott, mert erről az élményről mindig lemaradt, aztán most végre Noémi neki is produkciózott egy fél órát.

Örülök, hogy Lola még egyben van!
Vendég

Ági! Ez a vérnyomás nem semmi! Tényleg pihenj! Biztos ez a hülye front is hatással van rád. Pár nap pihi és jobban leszel, hidd el!
Nekem is volt 2 kritikus hetem a 35. hét körül. Nagyon rosszul voltam szinte minden nap, rámjött a szédelgés, vert a víz, zsibbadtak a kezeim-lábaim. Azt hittem ez a dolog szülésig megmarad, de nem. Szerencsére már jobban vagyok!
Most meg ez a depi kínoz! :cry:
Vendég

Annyira hihetetlennek tartom, hogy pár nap v. hét és egyel többen leszünk mert anya leszek! Állandóan ez jár a fejemben. Próbálom beleképzelni magamat a helyzetbe, de olyan hihetetlen. A kórházban, majd úgy szólítanak: "anyuka". Furi!
Vendég

Köszi mindenkinek a válaszokat! Lent nekem is főleg ilyen kaparászás szerű érzésem van, akkor az simán lehet a keze.a popsiját meg szerintem fent szokta riszálni. :)

A.m: nálunk is a kiságy volt kb az utolsó dolog, amit megvettünk a hét elején. Remélem jövő héten sikerül feállítani, mert megnyugtatna, hogy minden kész, bár még néhány hétig nem szeretnék szülni.

Holka: sajnálom, hogy anyósod nincs, dédnagymamának mihamarabbi jobbulást!

Örülök, hogy mindenki szerencsésen átvészelte a frontot, és hogy Lolával is minden rendben, remélem hétfőn tényleg hazamehet :)

Ági: ez a vérnyomás nem semmi :?

Kép
kistiggrincs

Örülök,hogy sokan jeleztétek,hogy minden ok. :D Stramm kismamik vagyunk :wink:

Eszike!
Na a végére már csak megjön az orvosod is. Csak jobban biztonságban érzed majd magad :wink:
Sajnálom a sok vizesedést. Nekem csak kicsit szokott a lábfejem,bokám dagadni,de ennyi.

starlark!
Köszi a Lola infót. Örülök,hogy hétfőn kiengedik. :)

Szeder!
Nyugi ez szerintem az utolsó napokban,hetekben tök normális.
Én mostmár űber türelmetlen vagyok,mert Gyuszika nagyon fent szokott lenni a gyomromnál és ott "púposkodik",így nem tudok ülni csak hátradölve...egyem meg a kcisi szivét biztosan nem fér már....na de denevéreset még mindig nem akar játszani :oops:
A férjem már második nap ment el egyedül vásárolni,mert ahoz sincs kedvem. Nekem is jobb egyedül sokszor és magamba fordulósabb lettem.

Ági!
Köszi,igen hétfőn elhozzuk és a párom össze is rakja. Már nagyon várom,hogy azt is elrendezhessem és rakhassak fel róla képet:wink:

Kép
Kép
a.m.

hahóó!
na megint csak bekukkantani bírok :(

örülök hogy mindenki rendben!!

szeder!
sajnálom a fehérjédet!!!!! remélem elmúlik! igyál csalánteát! az tisztít meg vasas is, a málnalevéllel lehet mixelni!!! én anno simivel 1l- főztem, 1 vagy 2 agykanál málnalevéllel benne! ezt egy nap alatt ittam meg. -de nekem tök nem segített, azért most is elkezdtem :)

izgi hogy már mennek a nyílogatások!!!!!!!!!!!! el sem hiszem!!!

nostawenről semmi hír????:(

na teszek nektek egy jóó kis szétfolyós képet rólam :D:D lehet nevetni :P
majd teszek szépet is, amit én csináltam, de nem tudom most letölteni a gépemről még...

Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Hú, várható volt, hogy sokunkat megvisel a front, Honey Rád nagyon gondoltam, hogy mi lesz, mert közülünk Te vagy a legérzékenyebb a hidegfrontra!
Én sem aludtam túl jól...este ugye aludtam 3 órát, aztán 2h-ig neteztem, mert nem bírtam elaludni, aztán jött Csabim át az ágyunkba és megint tiszta láz volt (az már a 6.nap volt, a többieknél is eddig tartott) és fuldoklott a köhgéstől, aztán mire Ő végre elaludt, megjelent Lehel, hogy nem találja Csabit, így Ő is nálunk kötött ki, na akkor mentem le a nappaliba a kanapéra, de aludni ott sem tudtam, így 3.30-kor bekapcsoltam a tv-t és Olimpiát néztem!

Lányok!

Nagyon kedvesek vagytok, de tényleg csak azt írom le,ami szinte kibuggyan belőlem szüléssel kapcsolatban!És ehhez az kellett, hogy ilyen fantasztikus élmény legyen valamennyi szülésem! Kívánom, hogy mindannyian így éljétek meg,akárhanyadik szülésről is legyen szó!

Márti
borossné becz márta

Jó reggelt!

Ismét nem tudok aludni..

Eszike! Am.!
Jó tudni, hogy nem csak én vagyok így ezzel. Mármint a magamra figyelős, befelé fordulós, elgondolkodós érzéssel.

Eszike!
Igen én is, és szerintem itt mindenki, sokat gondolkodik ezen, hisz ez a természetes, hogy azon töprengünk, hogy milyen is lesz 1-el többen lenni :) :wink: Én sem tudom egyenlőre, pedig ugye nekem itt vannak a fiacskáim is.. és még is.. olyan más lesz egy kislány anyukája lenni! Bennem is van izgalom bőven, és Óriási vágyakozás !!!

Bagzerka!
Nem vagy szétfolyós... no hát no.. ne is mondj magadról ilyeneket.. :wink:

Majd teszek fel én is képet.. de nekem a méretek miatt.. kell egy egész oldal...
:wink:
Megyek, és próbálok jönni.
Ti még alukáljatok..

szeder74

Jó reggelt!
Ma nehezen tudtam belépni...
Ezt az éjszakát is átvészeltük, jól vagyunk.
Bár kislányom reggel fél 7-től fél 9-ig mutatványozott, így aludni nem bírtam. Nagyon ficánkolt, azt sem tudtam merre forduljak. És pici görcsölgetéseket is éreztem, olyan mensi szerűt, meg a fejem is megfájdult. szóval összejött minden. Most felkeltem, és elmúlt minden.
Holnaptól van orvosom, úgyhogy ma még ki kellene bírnom egyben.

A.m, Szeder: örülök, hogy egyformán érzünk testileg-lelkileg. Ez megnyugtat.
Ma kicsit "vidámabb" vagyok!

Néztem tegnap az augusztusi kismamákat. Már csak 2-3 baba van a pocakban!
Vendég

Sziasztok!
Az én drága Sugibarátnőm
bizony a szülőszobán van!!!! :D :D
Reggel 6-kor elfolyt a víz,most 2 ujjnyinál tart....
DRUKK!!!! :D
holka

Holka!

Nagyon drukkolok én is! Hát akkor Sugi lesz az 1. babásunk!!!
Hanyadik hétnél is tart? Na, mindjárt visszakeresek egy táblit!

Tényleg, ha már itt tartunk, tudom, hogy a dokimtól kéne megkérdeznem, de most jutott eszembe! Ha nekem mind3 fiúnál repeszteni kellett a burkot, akkor most is ez várható vagy simán el is folyhat a magzatvíz? Úgy tudom, igen, csak az érdekel, hogy ez abszolút terhességfüggő vagy valamennyire alkati kérdés is?

Márti
borossné becz márta

Sugi!

Fúúúúúúúúú, nagy druuuukkkkkk!!!! :D :D :D :D

Holka!

Ha van info, mindenképpen számolj légyszi be! :wink:
Hányadik hétben van Sugi?

Monee

monee85

Megtaláltam. :)

Naptár szerint holnap lenne a baba 37 hetes. :D
Annyi idős terhes majdnem napra pontosan mint én. :lol:
Izgi. :D

+++++++++++

Monee

monee85

juuuuuuuuuj, de izgi,már alig vártam, hogy ilyen hirre lépjek be :)

Hajrá Sugi!!!

Én most extra jól aludtam, bár éjjel 3x kellett pisilni mennem (én nemtom mivan, de eddig nem volt ilyen, mostmeg 3 napja éjszakánként pisitúra van. Ennyire nyomná bébike a hólyagot???) Viszont Nándorom húzta a lóbört 9-ig (ált fél 7-7-kor már kukorékolt), igy mi is aludtunk jó sokáig. Mostmeg rendeltünk pizzát, mert egyikünknek sincs kedve fözni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tábli:
Kép

Na, majd még benézek, mizujs Sugiékkal.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok! :)

Sugi: Hajrá! :) De jó hogy a babó kivárta míg picit hűvösebb lesz.

Minyu: Nagyon köszi a profi méretadást! :)

Bejci: Köszi a tippet, de sajnos oldaltfekve nem tudom felpolcolni a lábam mert kitörik a derekam, a két lábam közé is csak a takarót gyűröm be, meg a poci alá is az úgy kényelmes :)

Ma sikerült jól aludom, de a vizesedésem az botrányos akármit is csinálok. De muszáj vmit csinálnom itthon is mert sose készül el különben semmi. Fel rakott lábakkal üldögéléls nem megy egésznap. Olyan tesze-tuszának érzem magam.
Ráadásul van 5 kiscicánk azokat is hogy passzolom el nem tudom :( Nagyon aranyosak most ahogy játszanak meg bohóckodnak, el tudnám nézni őket egész nap, de ennyien nem maradhatnak.

Befordulás: Hmm sose szerettem a tömeget, babó nélkül is voltam néha antiszociális :)
Ennyire türelmetlen viszont nemigen voltam, de ez tuti attól van hogy tiszta bénának érzem magam...

Babó mocorgás: Úgy mindenhol, de legjobban a jobboldali bordáim alá beficcentve érzi magát aztán nyújtózkodik :) Én meg ülök mint aki karót nyelt :) De előszeretettel focizik vagy kézizik a hólyagommal is, no az se kellemes :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Micsoda reggelre ébredek!!Úgy látszik azért a front csak megtette a hatását. A fehérvári topicon lévő egyik kismaminak éjszaka ment el a magzatvíze.

Sugi, nagyon drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen!!!

Visszaolvasok.

Alíz

KépKép
roni0422

11.31-kor megszületett Levente!!!! 51cm és 2870gr!!!

Szeretettel gratulálok a kiscsaládnak!!!!!
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek!
holka

Csaszi lett mert Levinek többször alacsony lett a szívverése,a kislábán volt a köldökzsinór 2x megtekeredve és ahogy mocorgott mindig kicsit rászorított a zsinegre.
De szerencsére mindketten teljesen jól vannak!!!!
Annyira gyorsan történtek az események,hogy még alig hiszik el de nagyon boldog az újdonsült Anyuka és Apuka!!!!! :D :D
holka

SUGI!!!GRATULÁLOK LEVENTE BABÁHOZ!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCIT KÍVÁNOK!!

Alíz

KépKép
roni0422

Az első baba!!!Hihetetlen!Már itt tartunk. Holka, köszi hogy hozod az infót!Az a lényeg, hogy minden rendben van az újdonsült anyukával és Levi babával!

Alíz

KépKép
roni0422

Sugi!

De jó hírekre jövök! Gratulálok a pici Leventéhez! :lol: Sok boldogságot kívánok nektek! :lol:

gwini

sziasztok!

Hát igen, ilyenekért érdemes felkelni :) SUGI, GRATULÁLOK LEVENTÉHEZ!!!! Sok boldogságot és sok tejcsit kívánok nektek:)

Kép
csehi77

Suginak én is tiszta szívből gratulálok! Ez nagyon gyorsan ment!

Megvaaaaaaaaaan az első kisbaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

G R A T U L Á L O K S U G I!!!

S O K B O L D O G S Á G O T A K I S L E V E N T É H E Z!!!

MILYEN NAGYON jó ilyen hírekre jönni :)
Olyan hihetetlen lányok!!!!
Holka!
Kérj nekünk képeket a pici hercegről!!!
ÉS PUSZILJUK A KIS CSALÁDOT!!!

szeder74

Gwini! Hogy vagy?
Loláról lehet tudni valamit?
A.m? Kötelező jelentkezni minden nap! :D
Vendég

Nagy-nagy gratula a Sugi családnak!!!
Kép

HUmanka :)
Készitheted a táblit. Éljen-éljen!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Bagzerka: jó nagy már a pocakod! És nem is vagy szétfolyva.

Suginak gratulálok Leventéhez! :D Az első topic baba! :D

Starlark: sajnálom a vizesedést. :? Esetleg egy gyümölcs nap? Vagy próbáltad már?

Kép
kistiggrincs

Bizony, eppen a legjobbkor jottem :lol: :lol: :lol:

Sugi:ORIASI GRATULA NEKTEK, LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK A KIS LEVENTEVEL !!!

Es akkor a babas tabla elso lakoja:

KépKép
Kép
humanka

Kép 1. babas tabla lakoval :-)))

KépKép
Kép
humanka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?