Rubint Réka: Légy bombajó kismama!
Előrendelésre (szállítás: november 1-től)!
http://www.webpatika.hu/store/product?pid=1444 "A legnagyobb vihart és vitát kavart forradalmi alkotás, amely 9 hónap alatt fitneszgyakorlatokkal és táplálkozási tanácsokkal (beépítve a népszerű Update rendszert) végigkísérte Réka terhességét. Rengeteg dícséretet és támadást kapott egy olyan országban, ahol 6 millió ember túlsúlyos és közel 1 millió cukorbeteg él. Ahol nem feltétlenül kellene fizikailag leépülnie egy várandós kismamának és ezzel a programmal ugrálás, éhezés, kényszerevés nélkül megőrizhetné egészségét, önbizalmát, nőiességét is.
Réka mellett voltam minden nap és éjjel. Látom segítő szándékát, ahogy küzd az elavult és káros tabuk ellen. Ajánlom ezt a filmet mindenkinek, aki szeretne egészséges gyermeket, de nem akar helyrehozhatatlan formába kerülni és unja már az "így fogytam vissza" kazettákat. Ha kellene, tűzbe tenném a kezem azokért, akik nekem a legfontosabbak - gyermekem, feleségem, és akik hisznek bennünk.
Jó egészséget kíván egy boldog férj és apa: Schobert Norbert"
"Réka zavartalan terhessége és egészséges gyermeke programját és életmódját igazolja."
Dr. Domokos Nándor oszt. vez. főorvos (BM Központi Kórház)
"Réka kazettája újabb bizonyíték arra, hogy a babavárás idején nem kötelezõ világgá hízni, a mozgás pedig még boldogabbá teszi a kilenc hónapot." Bálits Éva főszerkesztő (Kismama Magazin)
Fitti és Fetti - Meserobik
Mesés edzésprogram 1-7 éveseknek
http://www.webpatika.hu/store/product?pid=1446 Ajánljuk ezt a mesefilmet és egyben edzésprogramot azoknak a szülőknek, akiknek fontos a gyermekük egészsége.
A mai világban minden évben növekszik a túlsúlyos, rossz tartású és cukorbeteg gyerekek száma. Sajnos sok mesefilm és mesefigura az egészségtelen táplálkozást /csipsz, édesség, hamburger, cukros üditõ/ reklámozza. Már kis korban mindenki csak ül a TV előtt, amit a számitógépes ücsörgés egészit ki "teljes életté".
Fitti és Fetti, az edzett és duci erdei manó egy célért küzdenek - megszerettetni a mozgást az Ön csemetéjével. Őszinte szívvel ajánljuk nem csak saját gyermekünknek, hanem mindenki legféltettebb kincsének is!