Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm! Sikerült megnyugodnunk, kezdem élvezni a kismamiságot és úgy érzem közelebb kerültünk a babánkhoz. Tegnap ennek örömére kíváncsiságból besétáltam 1-2 kismamaboltba, csak pislogtam, mikor megláttam az árakat. 16000 Ft egy kismamafarmer. Nem szégyellnek kismamáktól ennyi pénzt elkérni?! Ráadásul augusztus végén és szeptember elején is megyünk lakodalomba, valami normális ruhát csak fel kell vennem.
Pestiek, tudnátok ajánlani kismamaboltot, ahol türhető áron lehet vásárolni?
Köszi!!!

Rambóka, nem értem milyen fentebb topikot emlegetsz.

Azt sejtettem, h sokakat a rosszakarók kergettek el innen.

Mamint, éljen a peteérés. szerintem akkor volt amikorra a ferty rakta. De mindegyis, lényeg h volt és kész.

Kincs, ehhez a cumis dologhoz nem igazán tudok még hozzászólni. De szerintem 4 hónaposan még nem nagy baj ha rákattan.
Nyaralni mentek?

Dimet, milyen volt a sziget?
Én is gondolkodtam, h kimegyek, férjemnek a munkája miatt kell egy párszor kijárnia, lehet, h én is vele tartok.
apple

Monee, használd ki még kettesben tudtok sétálni. Később már a baba után kell futkosni.
apple

Sziasztok,

Monácska: jobbulást nekedek!!

Monee: nagyon szép pocid van!! és nagyon csini kismami vagy!!
megértem a hisztit bezártság miatt. már nálam is kijött, pedig én még dolgozom! :shock: anyósom mondta, h ne menjünk moziba, mert túl hangos, nem mehettem a párommal egy búcsúbuliba, mert a zene túl hangos és biztos füstös is lett (ez utóbbi ok, nem megyek), nem megyünk kirándulni, mert én már biztos nem bírnám (de ki se próbáljuk!) . igaz a 4. re csak szép lassan lihegve megyek fel és néha a szívem is kiugrik a helyéről, de úgy mennék azért még!! :roll:

Lyutka: gyönyörű helyen voltatok és gyönyörű képeket csináltatok!!

Apple: a baross u-ban van 4 kismama bolt is ! ha a 4-6 villamos oldaláról (körútról ) gyalogolsz be a baross u-ba bal o-on van egy bolt, gúl a jobb o-i másik 3 bolton, azt hiszem mammamia a bolt neve (?), és ott azért olcsóbban lehet venni nacikat, fölsőket....

mi jól vagyunk! baba szépen nő! kis pocakos és már 590 gr volt szerdán, korának megfelelő!! kérdeztem nődokit a metről, azt mondta, h nem kell. de majd a gyogyóban nézetek holnap cukrot és majd meglátom, h szedek e.
egyébként az 1 órás terheléses vc vizsgálat ua jó, mint a 2 órás???
a kórházban csak 1 órásat néznek és rögtön csak a terhelésest, 0 percest nem is. otthon kell ennem 1 zsömlét és 2 dl tejet és rohanni a korházba vv-re.

szép napot mindenkinek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Apple!

Teszvesz, vatera!!!!!!

Hidd el, nem gáz és nagyon jó holmik vannak fél és negyed áron!
Vendég

Sziasztok!

Túlélünk megint :( Bence 2 napja nagyon nyűgős, csak 5-10 percekre alszik be...

Apple, Czinki: gratula :D C&A-ban is vannak jó kismami cucok és ennyire azért nem drága... :roll:

Lyutka: :(

Monee: szép pocak!

Hajni, Lyutka: Nyaralós képek nagyon irigylésre méltók :D

Monácska: Gyógyulgass! A nagyfiad nagyon aranyos. Tartsa meg a jó szokását ;) Lassan fél éves lesz Nóri, addig nem bírja ki a tejed? Bárhogy is döntötök, jó döntés lesz ;)
Nem mertem elkezdeni szedni a metet :oops: Félek, hogy úgy járok, mint te... Bár egy minimális adagon azért gondolkodom, mondjuk 1x500 :roll:

Rambóka: Én sem értem, melyik topik... indexes?
Gratu a bilihez és várom az ülőke használhatóságáról a véleményed.

Kincs: Úgyis a gyerek dönti el, hogy cumi vagy nem cumi... Azért ne stresszeld magad emiatt ;)

Mamint: PÉ? Tök jó! Alakulsz ;)

Tyche: Drukk!

Dimet: Sziget? Remélem élvezted :)

Zsizsik: Hogy vagytok?

Zazzy: Gratu a szívhanghoz!!!! Majd mesélj, hogy a főnököd hogy reagált! ;)

Hunci: Én is megijedtem, hogy már te is lelépsz... Örülök, hogy nem!

Norka is eltűnt? Ne má! Majd visszanézem, hogy névtelen-e, ha lesz időm...

Kavicska: Sajnálom :( Örülök, hogy jött rólad hír!

K.ir: Hogy vagytok?

Anyoo, Rejo, Gina és a többiek! Nyaralás van? Ha igen, akkor jó szórakozást!

Akit kihagytam, előre is bocsi!

Holnap ismét balcsi. Nem lesz jó idő, de legalább nem a lakásban ülünk :roll: mégha amúgy jó hideg is ;)
Ma meglesz végre az új gépem. Már nagyon hiányzott, mindig más gépét használni :?

No el, le kellene dőlni, csak hagynak-é aludni? :)

Kép

Kép
bettica

Apple!

Szintén zenész! Vatera és Teszvesz, mindenem onnan van (a 20. heti ruhagarnitúra is és a 36. heti is)! Töredék árért...
Fú, tényleg, le kéne fényképezni és fel kéne raknom a kismama rucijaimat. Egy részébe már nem férek bele, tartogatni meg nem akarom. :lol:
Jah és alkalmi ruhának én szívből ajánlom, hogy keress fel valami alkalmi ruha boltot és vegyél egy rugalmas anyagból készült ruhát. Az anyukám esküvőjére (7. hónap) nekem is gondom volt ezzel, de aztán felpróbáltam egy korábban vett rugalmas alkalmi ruhámat és a nagy pocakomra is teljesen tökéletes volt! A felső részt meg úgy oldottam meg, hogy vettem hozzá egy bolerót, abban aztán akármekkorára nőhet a poci, össze tudod fogni magadon. :lol: Így nem dobtam ki felesleges pénzt az ablakon, hiszen visszaalakulva is tudom majd azt a ruhát hordani. :D

Czinkeb.!

Ezen már puffogtam én is eleget.
Az anyósomék rendszeresen mi felénk járnak strandolni, de még egyszer sem kérdezték meg, hogy esetleg elmennék-e velük. Ok, most már nem mennék, de amég kisebb volt a pocak, addig sem jutott az eszükbe. :evil:
Állj a sarkadra! :D Én a rendszeres autóversenyre járással rongáltam a családot (szombat-vasárnap is voltam)... A mozi hangerejével kapcsolatos dolog szerintem hülyeség, de ez az én véleményem. Ha akartok, nyugodtan menjetek moziba, jól le van szigetelve Mákszemke kérója. Ennyi idősen GT autókkal megtűzdelt versenyen voltam (kb. olyan hangosak mint a F1-es autók) és meg sem kottyant a babának. :) De ez megint én vagyok. :D

Kincs!

Olyan határozott vagy, vagy mégsem?! :)
Ha a kajálásába nem zavar be, add neki szerintem nyugodtan a cumit. Nyilván nem kell mindig a szájában tartani, de ha megnyugtatja, akkor miért ne lehetne használni?! Nálad mik az érvek, pro-kontra?

Na csajok, elkezdődött!!!
Mindennap legalább 1 telefonhívást kapunk, vagy én vagy a Férjem, hogy "mivanmá?!". :evil: :lol: Mi lenne?! Semmi... :D És persze, mindenkinek elmondjuk újra és újra, hogy jelentkezni fogunk, ha kibújt a baba. Nemtom mit türelmetlenkednek a népek. :lol:

Hétvégén a vesenyen is, ha csak megfogdtam a hasam, már ketten ugrottak rám, hogy "úristen, most fogsz szülni!". Határozottan kijelentettem, hogy nem fogok, de akkor is meg akartak győzni... Tök vicces volt! :lol: Hehehe... és már csak azért sem szültem, sőt végigálltam a prológot mindenféle szenvedés nélkül.
Többet megemlékeztek róla, hogy ők is Komlón születtek a kórházban és jó hely, valamint, hogy az a prológ helyszínétől 3 percre van a szülészet, úgyhogy ha gondolom, mehetünk is. Aztán az ennél kicsit kevésbé kreatívak, a rajtban álló mentőt javasolták, mint helyszínt. De volt olyan is, aki a szervízparkjában fellelhető szerszámokat ajánlotta fel további felhasználásra. :twisted:
Ekkor gondoltam azt, hogy valahogy az embereknek nincs bent a tudatában, hogy egy szülés nem hasonlítható egy szívrohamhoz. Az előbbi kicsit hosszabb ideig tart, mire eredménye van és nem feltétlen igényel akut ellátást... Kééééész. :lol: :lol: :lol: :lol:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee: a sarkamra álltam, hisztiztem és ennek eredményeképpen 2 hét múlva megyünk aggtelekre hosszú hétvégére! :lol: :lol:
néha megéri hisztizni!! :lol:
hát még van 3 hetetek , még 2-t bírjon ki a Baba odabent! telihold holnap van (az még korai lenne neki!!) , legközelebb meg szept 15 (az meg már késő!) . biztos jönni fog majd 2 hét múlva vmi front! :wink:
nincs még olyan forgolódós pocakvideód??? amit felraktál már megnéztem párszor!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

monee, jó nagy apocakod:)
de még fent van, nem fogsz szülni:)
sziget jóvóttt. 1ig voltam, de keményedett a hasam a végére, így ma semmit sem csinálok. necc....mondjuk fárasztó is volt a bulizás:)

apple, ha van 1-2 nem használandó nacid, alakíttasd át. én varattam rájuk pamut derékrészt. felsők meg h&m-ben vannak jók. nem kismamáknak, de kismama fazon.

pá, lépek aludni

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

apple, a kismamaöv egy nagyon jó találmány. én majdnem félidőig hordtam vele a régi ruháimat, februárban szültem, és szeptemer végén még azzal voltam egy ünnepségen csini kiskosztümben.
egyszerűen csak ráhúzod a ruhádra, alatta kigombolva van a gatyó, meg a szoknya.

nekem 4 kismamagatyóm volt, összesen 12ért. szeptemberben van ez a babvásár, ott vettem kettőt. vastagot, télire, meg a bakáts téren van egy kismamaturkáló, ott vettem egy famert, nem volt 2E se, rakattam bele egy cippzárt. imádtam, aztán szinte mindig ezt hordtam, pedig csak piacozni, meg kirándulni vettem.
meg volt egy otthoni melegítő, azt a brendonban vettem, de nem volt drága, pont le volt árazva.

cumi: nekünk alvásra nagyon bejött. marci amióta nem szopizik, cumival alszik el, nappal nem szokott, csak ritkán, de akkor unatkozik, és gyorsan kitalálok valamit. sztem ez gyerekfüggő. ha szüksége van rá, és megnyugtatja, nem hiszem, hogy sokat ártesz vele. mondjuk ha egy 2-3 éves gyereknek egész nap cumi van a szájában, sztem az jelzésértékű.

apropos: nincs valami kreativ, érdekes játékötletetek? én nem találok semmit erre a korra. az elektromos játékok nem kreatívak, és marci unja is őket. ha az üzletbe mutatok neki egyet, a kasszáig játszik vele, ott visszatesszük, és annyi elég is volt neki. fajátékok közül van favonatunk, összerakhatós, az nagyon klassz, szereti is, formafelismreő, stb.. is van, de unja mindet. nagyon értelmes gyerek, azonnal rájön mindenre, mi hogy műxik.

a lego, mag fémépítő később jöhet, és klassz is, de most még lenyelné. a duplo pedig iszonyat drága, és szerintem annyira nem is kreatív. illetve, hogy az lehessen, ahhoz nagyon sokat kell venned. :roll:

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok !

Mamint :) gyönyörű a görbéd !!! Én szoktam ilyen "stílusú" görbéket gyártani ! a 29 napi pé egyáltalán nem rossz, én még closti mellett is kb. a 20/21. napon ovuláltam :)

Apple, annyira örülök a jó híreknek !!! A vc eredményedet mikor konzultálod meg dokival ?
Most már kíváncsian várom a köv. nagy hírt, hogy kisfiú vagy kislány lakik a pocakodban :) (nekem van tippem.... :lol:) bár az eddigi tippek itt, a fórumon nem jöttek még be (kivéve 1x)

A babaszoba.hu-n is találsz jó cuccokat !
Szerintem nem érdemes újat venni, mert ezeket el sem lehet nyűni és minek kidobni az ablakon tizenezreket ? Persze ez az én véleményem és az is lehet, hogy ha egyszer terhes leszek, megszállom a kismama boltokat :mrgreen: :lol:

Monee, csini vagy ! Szép nagy pocakod van, nem csodálom, hogy nehéz már cipelni dombra fel :wink:

Mindenkinek szép hétvégét !
Niki
mniki

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=57890
a hőgörbém. sztem 36,2-nál volt pém, nem amikorra a wunsch jelölte. ebben szinte biztos vagyok. viszont progihiányom is lehet, mert elkezdett esni a hőm vissza (azért még korai, nem, 9 napja volt pém), és egész nap éhes vagyok. szóval nem én vagyok a zugzebra sajnos.

nyammmmi, spenótos lasagnet ettem ebédre. hm... :D

Kép

Kép
csillagfény

az elvándorlást én sem értem.????????????

Kép

Kép
csillagfény

Czinkeb.!

Aggtelek?! Tök jóóóó! Fent "északon" talán nem lesz ilyen nagyon meleg. :D
Lutyka képeit nézve elábrándoztam, hogy nekem most Norvégiában kéne lennem. Csomag összecuccol, repcsire fel és leülök a puszta közepén egy kőre és élvezem a hideget. :lol: Ahhh... micsoda élmény lenne. :lol:

Nem, nincs több video. Nagyon mocorog még Ákos baba, de már nem olyan látványos, mint korábban. Meg aztán sosem tudom, mikor indul be. Ma pl. a reggeli tornász közvetítés volt inspiráló a számára, ő is csinálta a csajokkal a talajgyakorlatokat. Kemény volt. :lol: :lol:

A frontokra, holdállásra nem számítok, eddig sem csináltak nekünk semmit. Én nem számolom, mennyit kéne még neki bent lenni, úgyis ő fogja eldönteni mikor akar kijönni. :D

Dimet!

Hááát, ahogy korábban Zsizsiknek írtam, nem vagyok meggyőzve, hogy le fog menni a pocakom. De minden lehet... :D
Bár az is igaz, hogy én csak kutyáknál láttam ilyen has leszállást és ott tényleg teljesen nyilvánvaló volt, hogy mi következik hamarosan.
Buli mami... :lol:

Apple!

Jah, tényleg. A babaszoba is nagyon jó! Nem csak az Apróhirdetés rész, hanem a Csevegőn belül a kismama cuccok.
Sőt annyival jobb talán, hogy nem kell licitálgatni, közvetlenül meg tudod venni az eladótól ami megtetszik. Ami általános érvényű tapasztalat, hogy érdemes ezeket az oldalakat gyarkan nézni, mert sokat változik a paletta és kell kis szerencse is hozzá, hogy a legjobb cuccokra rá tudj csapni.

Csillag!

Játék ügyben passz.
Pé ügyben én is a 36,2re tippelnék, de a progi hiányra még ne vegyél mérget, egy napi leesett hőből. Szerintem. Még akármi lehet.

Monee

monee85

Hunci: Most olvastam a másik topikot. Nagyon sajnálom!!! :cry: Azért visszavárunk!

Kép

Kép
bettica

Monee:
[quote]M írta:a pl. a reggeli tornász közvetítés volt inspiráló a számára, ő is csinálta a csajokkal a talajgyakorlatokat.
:lol: :lol: :lol:
nem is olyan régen az inszemes topikban mondta ua egy csajszi, nekik sem befolyásol semmit se a front, se a hold. és másnap megjött a baba teliholdkor , 1 héttel a kiírás előtt!! :lol: :lol:
persze lehet véletlen is, nem mondom , h nem !! és valóban akkor jön, amikor ő akar! pocakba is és onnan ki is!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Ma reggelre teljesen behalt a gépem, úgyhogy Norbival egyeztetve beszállítottam diagnosztikára és kezelésre hozzájuk. Remélem sikerül életet lehelni bele, mert erős megvonási tüneteim vannak!
(Monee! Köszi neked is!)
Most anyuéktól írok, mert otthon 30 fok volt 10 órára és nem lehetett már megmaradni a lakásban.
Itt van légkondi, így sokkal jobb a helyzet.

Kincs!

Olvassgass egy kicsit utána a cumizás, ujjszopás témának pszichológiai oldalakon!
Sokkal nagyobb gond, ha nem hagyod. Ebben az életkorban elemi szükséglete egy gyereknek, h. vmi legyen a szájában, minden ezzel kapcsolatos tiltás későbbi pszichés, pszichoszexuális zavarokat okoz (keress rá a gugliban az orális fixációra).
Szóval, hadd szopizzon, bőven ráérsz később (4-6 évesen)foglalkozni vele, bár akkor sem szabad nagy feneket keríteni a dolognak, mert minél inkább tiltod, annál inkább csinálja. Ill. az ujjszopás abban az életkorban jó indikátora a gyerek belső feszültségének és nem tiltani kell, hanem kideríteni és megszüntetni az okot, amiért csinálja.
(Sajnos 20 éves koromig rágtam a körmöm, úgyhogy tudom miről beszélek!)

Monee!

A múltkor volt a Spektrumon, h. a 100 dB körüli hangok jutnak csak be kívülről az anyaméhbe, tehát a pocira helyezett Mozartnak nincs sok értelme és a mozi sem fogja talán zavarni.
Az édesanyja hangját viszont hallja, tehát énekelni sokkal inkább érdemes (vagy inkább nem, legalábbis nálam tuti sokat rontott volna a ded agyműködésén, ha ÉN éneklek neki :twisted: )
A versenyautók is valószínűleg behallatszottak, de úgyis lesz része benne később is, és szerintem hatalmasakat fog aludni minden versenyen, majd meglátod!

Csillag!

Otthoni, befektetést nem igényló játékok:
- fogpiszkálók visszapakolása a tartóba a kicsi lyukon keresztül
- kölesgolyók pillepalackba bepakolása
- doboz és tubustetők le- és visszacsavarása
- Matrjoska baba szétszedése és összerakása (ha esetleg akad otthon)
- víz öntögetése mérőpoharakkal, mosószeres poharakkal v. mérőkanalakkal egymásba
- pingponglabda és gumilabda merülési tulajdonságainak tesztelése nagy tál vízben v. kádban
- a két labda pattogási tulajdonságainak összehasonlítása szárazföldön (ez minimum 3/4 órás móka, amivel totálisan ki lehet fárasztani!)
- papírhajó elsüllyesztése (Csak győzzed hajtogatni! Reklámújságok hasznosítására kiváló!)

Befektetést igénylő játékok:
- Playdoh gyurma. Nem zsíros, kijön a szőnyegből is száradás után. De mi inkább az asztalnál szoktunk játszani.
Elsőre bőven elég, ha az ujját nyomkodja bele, de különböző konyhai eszközökkel, száraztésztákkal, karácsonyi sütikivágókkal már varázsolni is lehet.
Utána jön a kukac, majd abból a csiga készítése. (Ezt nálunk kis segítséggel már Gergő is meg tudja csinálni, de mi elég későn kezdtük el, mert meg sem fordult a fejemben, h. már jóval korábban is lehetett volna gyurmát adni a kezébe :oops: )
(Elsőre nem érdemes vmi csillivilli szuperkészletet venni, ha találsz vhol 1 tégelyest az bőven elég, de van 4-9 tégelyes is. Mi egyenlőre egyszerre 1 színt használunk)
A csigák,kukacok, kúpból formált egerek aztán már sétálhatnak, beülhetnek egy dobozba, azzal repülhetnek, leszállhatnak stb.... Innen már a gyerek fantáziája szab határt a dolgoknak, meg a te játékos kedved.
(Most láttam gyümölcs illatú gyurmákat is, de olyat még nem probáltunk)
-Crayola Mini Kids First Markers
Ez egy speckó vízzel lemosható, ruhából kimosható filc, amivel firkálhat nyugodtan, nem tesz kárt semmiben (mondjuk hófehér bőrkanapén azért nem adnám a kezébe). Az sem baj, ha beveszi a szájába, Gergő is úgy szokott kinézni, mint egy indián, az arca a teste, mindene filces, de simán vízzel lejön. Pirex papírboltokban kapható.
- Buborékfújó
Ez a másik legszórakoztatóbb játék szerintem a dedek szemszögéből nézve, lehet használni kint, bent, kádban és szárazon, kerben és lakásban (csak ne illatosítottat vegyél, mert az borzalmas!)
- Fagyöngy fűző készlet
Bármelyik fajáztékos boltban kapsz. Nehezített verziója a sajt ill az alma formájú, egérre ill kukacra kötött zsinórral bújtatható. Bár a fene tudja, h. melyik nehezebb, mert az utóbbinál a kisállat súlya áthúzza a zsinórt, a sima fagolyósnál viszont egy ekkora gyereknek elég bonyolult megoldani, h. elég hosszú zsinórt hagyjon, ami ki is jön a golyó másik végén, a másik kezével el tudja csípni a kilógó véget, és ami a legnehezebb: mindeközben az eredetileg a zsinórt fogó kezével engedje el a zsinórt is, h. a másik oldalon ki is tudja húzni. Majd megérted miről beszélek! :twisted:
- Kisautók, egymásba akasztható kisvonatok, repülők, helikopterek
Ezeket lehet tolni, karamboloztatni, beparkolni bárhová, könyvből alagutat, parkolóházat, karámot építeni nekik....

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de én is várok ötleteket!

Apple!

Itt nálunk sajnos bezárt a Mammina, de Pesten tuti van, keress rá a neten, aránylag olcsó, de igen jó minőségű kismamaruhákat gyártottak.

rambóka

Szió!

Rambóka ugye te nem akarsz itthagyni bennünket!
Tökéletes kimerítő válaszok mindenkinek! :)
Profi vagy a játékos ötletek szuperek mentem őket későbbre :wink: !

Apple írtam privit

Monee nagyot nőtt a pocid!

Cumi-kéz .. tudom ,hogy orális korszakukat élik, rendben van.
Elalvásnál azért rossz mert hason alszik, forgatja a fejét kiesik és a szeme környékét már sikerült szépen megnyomnia :( így amíg elalszik ott állok mellete és ha fordítja a fejét igazítom a cumit aztán ha elaludt kiveszem.... és éjszaka ha felébred a pukik miatt és nincs evésidő akkor ezt játszuk el. A kezét is megtalálja.. a csuklót véraláfutásra szipákolja az ujjával meg nem elégszik meg nyöszörög :lol: kemény problémák :lol: ,én veszem nehezen ezeket :oops: remélem hamar beletanulok, hogy minden héten vagy napon más heppje van és tudok alkalmazkodni. Ahogy reggel kiírtam a hajnali "mérgemet" a mai napunk csodás.gyerekdokit is találtam a közelben így a szurikon sem izgulok már.Vásárlós délutánt is tervezek a sógornőmmel :P
Vendég

Sziasztok!

Monee!
Csini vagy nagyon! És én is azt látom mint Dimet. Nincs még lennt a pocid, nem szülsz még....

Rambóka!
Aztaaaaaaa, milyen klasszul leírtad a játékokat. Elismerésem.

Lányok!Létezik az hogy nekem ez most valami mensiszerűség, ami kedd óta tart?????csak nincs mi rendesen leválljon?

Basszuskulcs nemtom kinek mit akartam még írni :oops: :shock:

Itt baromi meleg van, kimentem behozni a kukát és alig kaptam levegőt. Ráadásul fú a szél és a szomszéd diófájánk az ága rálóg a tetőnkre és hallom ahogy mocorog az ág a diókkal együtt, mintha kopognának.
Holnap meg jönnek anyámék vasárnapig, aztán meg megyünk mi hozzájuk segíteni, mert kedden amúgyis doki.

hajni...
Budaörs

Sziasztok!
Hú, úgy tűnik, ezer éve nem voltam.
Biztos nem is fogok mindenre emlékezni, előre is elnézést!

Hunci: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Monee:
Hű mekkora poci!Annyira csini vagy!Drukk! :wink:

Rambóka:
Neked nem lehet elégszer megköszönni ezeket a mindent kimerítő tanácsokat!Hihetetlen vagy, komolyan! :D
Miért mondtad Hajninak, hogy törölje azokat a képeket, amiken rajta van??? :shock: Kitől kellene ennyire félnünk???Komolyan nem értek semmit. Mondjuk én eddig sem tettem fel, így is tartok tőle, hogy aki tudja(esetleg)hogy írok ide, aimán beazonosít, hogy ki vagyok én. :roll:

Monácska:
Sajnálom a hátfájást, fiad előtt le a kalappal! :D Ne parázz!Tényleg nagyon aranyosak voltak mind a hárman, és tényleg csak kötetlen beszélgetés volt. Nem árultuk el, hogy lesz baba, akkor még szívhangot sem hallottunk, csak másnap, de még fognak velem Pesten vérvételen is forgatni, ha minden igaz szept-ben, de ha mégsem, akkor a végére majd "beszúrják", hogy a felvétel készülésekor már 7 hetes kismama voltam! :wink:

Apple:
Úgy örülök, hogy minden rendben, elhiszem, hogy hogy megnyugodtál, és azt is elhiszem, hogy nagyon aggódtál az elején!És egyet értek én is, hogy nagyon jó, hogy van ez a topik, és vagyunk itt egymásnak, nekem is nagyon sokat jelent!

Rólam:
Volt olyan szerencsém, hogy tegnap nem volt bent a diri, csak a helyettes, ő meg annyira rendes, vele beszéltem először, és nagyon aranyos volt(bár tőle nem is számítottam másra), utána még beszélgettünk is egy jót az ő tapasztalatairól, és egyből mondta, hogy nem kérdés, keresni kell valakit helyettem(vagyis, hogy ne kezdjem el a tanévet).
Örültem, hogy ő mondja el először az igazgatónak, legalább nem tőlem kapja az első sokkot.Gondoltam, mára lenyugszik...
Hááááááááát, nem mondanám, hogy ez maximálisan sikerült neki.Végig láttam a gyűlöletet az arcán, hogy én most milyen helyzetbe hoztam őt. Fancsali pofával közölte, hogy gratulál, és ezt figyeljétek, szó szerint idézek:
"Mellbe vágott, de nem haragszom!" :evil: :evil: :evil: :evil:
Köszi, milyen kedves.
Mondtam, hogyha nagyon nem találnak senkit, őszi szünetig maradok, de nem látom, sok értelmét, mivel ofő is vagyok, 2 hónap után jöjjek el?
De valószínűleg addig mégis maradnom kell, mert szerinte lehetet lenség ennyi idő alatt találni valakit(de 2 óra múlva már érkezett egy páciens! :shock: )Mindenki felháborodott a viselkedésén, hihetetlen, hogy lehet valaki ilyen! :evil: :evil: :evil:
Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha tőlem hallja először.Áááááá, hagyjuk!

Lányok!
Egy fontos kérdés:Házi doki kiírhat tsh, ft3, ft4 vérvételt???? (van róla papírom, hogy a belgyógyász kérte 8-10.hét között, de nem akarok MM-be menni)

Kép
Kép
zazzy

Ezt a könyvet nagyon tudom ajánlani:
http://www.libri.hu/hu/book/csalad_es_s ... nits_engem
Nem is annyira a "fejlesztés" miatt, hanem azért, mert rengeteg olyan ötlet van benne, ami jól jön egy-egy esősebb napon, amikor semmit sem lehet csinálni, és a ded cincálja az ember idegeit. Ilyenkor nekem nullára redukálódik a tűrőképességem és a kreativitásom is, és jól jön egy kis mankó!
De egyébként a születéstől kezdve, hónapokra lebontva ad tippeket, tehát érdemes mielőbb beszerezni.
Nem a fejlesztés, hanem a közös játék lehetősége miatt.

Ja, egyébként a búgócsiga kimaradt. Még nekünk sincs, de rövidesen lesz (szülinapi ajándéklista része).

Meg emlékszem még gyerekkoromból arra az egyszerű kis játékra, amikor egy gombon átfűzött cérnán megpörgetve a gombot, lehetett belőle búgó hangot kicsalni.
Itt megtaláljátok egy leírását búgattyú címen (de a többi játékot is érdemes átolvasni, jól jöhet később!)
http://www.kincskereso-iskola.hu/dok/posaer.doc
Egyszerű kis vacak, de elfér az ember zsebében is, és életmentő lehet pl. a gyerekorvosnál való várakozás közben.

rambóka

Zazzy!

Dirid nem komplett! :evil:
Szerintem a világ legtermészetesebb dolga kellene, h. legyen, ha egy nő elmegy szülni.

Én úgy tudom, h. szakorvosi javaslatra a körzeti is kiírhatja a vizsgálatokat, de a területi OEP-nél biztosra meg tudják mondani.
Esetleg érdemes emilben lelevelezni velük a dolgot, akkor van papírod, amit a körzeti ora alá tudsz dugni, ha bizonytalan az ügyben, h. seggberúgják-e fentről miatta. Így nincs vita. A papírt a laborba is vidd magaddal, mert újabban állítólag a laborok is hajlamosak saját hatáskörben törölni a T3/T4 vizsgálatot, ha a TSH rendben van. Szóval inkább legyél előre felkészülve, mint utólag ideges!

Kincs!

Akkor lehet, h. egyszerűbb, ha kivárod, amíg magától megtalálja az ujját (pár éjszaka), lehet, h. egy ideig csúnyán fel lesz ázva, de mégis kényelmesebb, mint a cumin feküdni. :D

rambóka

Rambóka!
Tudsz nekem választ adni a kérdésemre? :P
"Létezik az hogy nekem ez most valami mensiszerűség, ami kedd óta tart?????csak nincs mi rendesen leválljon? "

hajni...
Budaörs

a köszi lemaradt bocsi :D

hajni...
Budaörs

Rambóka!

Még jó, hogy anyudéknál is van gép. :lol:
Képzeld, csak hogy egyszerű legyen, Norbi fél órán keresztül járatta a masinát, mire az első hiba jelet produkálta. Ez a "csak az ügyfélnél jelentkező hibák" a számítástechnika bermuda háromszögei. :)
A Librinek nincs könyvesboltja valahol? Megrendelni nem akarnám a könyvet, ha meg lehet valahol venni.

Énekelni én sem merek, akkor inkább jöjjenek a durrogós autók. :D

Zazzy!

Az igazgató nem komplett. De már mindegy, túl vagy rajta és kész. Jöjjék a helyettes, téged meg hagyjanak békén! Pont. :)

Czinkeb.!

Jah, elfelejtettem hozzáfűzni, hogy MÉG. :lol:
MÉG nem vizesedek és EDDIG nem okoztak problémát a frontok. :lol: A többit majd meglássuk. :lol:
Délelőtt nem volt semmi, most meg elkezdtek megint jönni a jóslók. Ügyesen dolgozik a babám. :)

Monee

monee85

Hajni!

Őszintén?
Gőzöm sincs, de még akár az is lehet.

rambóka

hajni...
Budaörs

Rambóka!
Kösszencs. Tudod, mikor ránézek az avataros képedre (na mit szólsz tudok ám én ilyen szavakat) az jut eszembe, biztos így nézel már mikor hozzád intézem a kérdést és gondolkodsz. :twisted: :D nyugodtan elkűdhetszám...... :lol: :wink:

hajni...
Budaörs

Monee!

Ez az én szakmámban is így van! A páciens összes tünete elmúlik a váróban! :twisted:

Szép fokozatosan, de vihar iramban romlottak a dolgok, az utóbbi pár napban már egy hsz megírását se bírta kivárni, simán lefagyott a képernyő, majd kikapcsolt a monitor.
Meg el sem indult a gép, vagyis elindult a Windows, szépen eljutott a vírusirtóig, aztán kattant egyet a monitor és elsőtétedett, onnantól csak resettel indult újra. Néha csak a 3.-ra!
Meg milliószor lefagyott az egér, menet közben.
A Képek mappa megnyitása totálisan betette neki a kaput.
Vmi tuti nem stimmel, de remélem a párod megtalálja a hibát.
Ha kell hozzá új videokártya és nekik pont nincs, szóljon és veszek!
Nem akarok telhetetlen lenni, de ha netán arra is lenne ideje, h. a zörgős ventillátorokat kicserélje, annak nagyon örülnék.
De tudom, h. most nagyon nem ér, rá, úgyhogy max legközelebbre marad.

Libri a Bem utcában középen van, ha jól emlékszem, de nem nagyon voltam még benn, mert babakocsival nem járható.

Vigyázz, hiperfront jön! 15 fokos lehűlést mondanak!

rambóka

jöhetne már az a 15 fokos lehűlés................................... :?

Kép

dimet

Rambóka!

Elkezdett dolgozni rajta, remélem hamar kész lesz. Most tényleg pont nagyon hülyén jött ki a dolog, mert egész héten kint vannak/voltak külső helyszínen szerelni, különben bizti hamar meg tudná csinálni. Ha a videokártya durrant el, úgyis fel fog hívni, hogy mi legyen. :) A ventiket meg mondom neki. :wink:

Jaj, én is várom a lehűlést, mint a csodát.
De néztem a met.hu-t és ott a keleti országrészre mutat mára piros riasztást, hozzánk "csak" sárgát. Nyitám az ajtót, ablakokat, csak ne lenne még mindig 30 fok kint!

Elkészült életem első sikerült tejberizse. Igaz, kicsit személyre szabtam a dolgot a recepthez képest, de finom lett. Gyors le is írtam, hogy hogy csináltam, hogy legközelebb már ne kelljen keresgélni. :D

Monee

monee85

Rambóka, köszi szépen!!!!!

Még egy fogszaki kérdésem spéci Hozzád!

Marcinak gabival mosom a fogát, csökkentett fluoridossal, elvileg 1 éves kortól mehet az van rá írva.
nem tudja kiköpni. ez nem lesz baj? lehe, hogy én vagyok lusta, még meg se próbáltam tanítani a kiköpésre.

lányok, a gyerek mit csinál, maikor ti neteztek?
:D

én csak akkor tudok, ha alszik, mert ideugrik, és jó esetben a betűket nyomkodja, rossz esetben a nyomtatót.

a lehülést mi is nagyon. tegnap alig aludtam, olyan meleg volt éjszaka is.

azt én sem értem, hogy kitől kellene itt félni. mondja meg vki légyszi! egyáltalán miért kell félni? mondjuk a fényképemet én se teszem ki, egyszerűen nem szeretném, hogy olyanok lássák, akik távolabbról ismernek.

Kép

Kép
csillagfény

hol van az a 15fokos lehűlés????itt tombol még mindig a kánikula :? és én meg pusztulok rögvest, már megy ventilátor de az a nyavajás is csak a meleg levegőt keringeti :( :x
ígyhát sajnos bűnbe kell essek és be kell nyomnom egy nagy nagy adag fagyiiiiiiiiiiit :oops: :roll:

hajni...
Budaörs

Lánykák!

Az én privát véleményem az, hogy köztünk vannak (illetve már nagyrészben csak voltak) olyan csajszik is, akik az mellett, hogy most anyák és magánemberek, ismertebbek az átlagnál. Az én kis porszemnyi életemnél biztos sokkal többen kíváncsiak egy orvos, ügyvéd/jogász, esetleg tanár, óvónő, stb. életére. És ugye teljesen biztos, hogy nem mindenki pozitívan, jól fogadja a magánéletük megnyilvánulásait, nem őrzi titokként, hanem esetleg felhasználja ellenük, mert ilyen gyarlók az emberek.
Sajnálom, hogy ezeknek a lányoknak a hivatásuk miatt le kell mondaniuk magánemberként a vélemény nyilvánításnak ennek a fajtájáról!

Az alap "gond" biztos az, amiről korábban Norka is írt, hogy ez a fórum jóval több egy átlagos, beugrok, vakkantok két szót és tovább állok fórumnál. Itt figyelünk egymásra, szép lassan megismerjük egymást és egymás magánéletét, ami egy baráti kapcsolatban jól is van, csak ugye ez nem 4 fal között alakul ki, hanem egy nyilvános helyen, amit akárki megtalálhat. Sajnos ezt nem mindenki engedheti meg magának... :(

Csillag!

Rugdos és dugodossa ki a jobb oldalamon a lábát. :lol: :lol:

Monee

monee85

monee tejberizsa :lol: recipe jöhetne privikében mert Apa odavan érte meg egy picurkát én is. :D

hajni...
Budaörs

hajni, persze az embernek fel kell magát áldozni, a kánikula miatt. :D egyébként a fagyi jobb, mint a tejberizs GI szempontból.

monee, igazad van. én nem vagyok se jogász, se orvos, de akkor se szeretném, még azt se, hogy a szomszédom olvasgassa a magánéletem. azért néha elég intim dolgokat irunk. :oops:

simizd meg a talpacskáját! megyek, mert nem alszik, biztos a front miatt.

Kép

Kép
csillagfény

Mindenkinek Szép hüsis Jó reggeltet!

Látom beindult a topik, csak maradjon is így!

Köszönöm a sok ötletet, egy jó pár nekem is eszembe juthatott volna. Eddig egy sportmelltartót mertem venni, de még az sem volt rajtam. Férjem már nagyon nyagatt, bár egy nadrágot vegyek magamnak.

Monee, mért akarod eladni a ruháidat? Szerintem még szükség lehet rá!

Niki, kíváncsi vagyok a tippedre. Férjem szerint fiú lesz. És nagyon biztos benne. Azt mondta UH előtt, a babóca már biztosan játszik a kis kukijával, csak még nem akarja megmutatni nekünk. Egyébként én is fiút érzek.
Ti, hogy vagytok? Sikerült vmit előrehaladni?

Zazzy, férfi vagy nő az igazgató? vannak ilyen embernek gyerekei?
Ha nincs akkor még megértem vhogy.

Az én munkahelyemen még senki nem tud semmit. Most pedig 2 hétig szabin leszek. Mire visszamegyek15-16 hetes leszek. Lehet akkor már fölösleges lesz bejelenteni.

Na, elhúzok mert kezdődik a kedvenc sorozatom.
apple

Hunczikám! Remélem nem túl nagy a baj, aggódunk!!!! Ha segíthetünk valahogyan, szólj!!!!

Bettica, el sem akarom hinni, hogy Bence már 2 hónapos! Hogy bírjátok a meleget?

Czinki, örülök, hogy kimozdultok, menj, mert utánna már kötöttebb leszel - legalább is az elején.

Kincs, köszi a szurkolást, ebben ahónapban nem én leszek a zugzebrás (most készülődik megjönni), de akkor ki(k) rejtegeti(k)?

Mamint, szép a görbéd!!!!

Apple, örülök, hogy végre megnyugodhattál és élvezed a kismamiságot! (vonalzó!!!)

Monee, , köszi a képeket, olyan jó így együtt látni a pocakos képeidet! A f.gépemről: nem tescsó gazdaságos, de nem is világcsúcs, egy dobozgép, igaz Canon (3,2 Mp. A lényeg, hogy nem automatán fotózok, hanem a kreatív részen és így sokkal színhelyesebbek a képek. A férjem (aki komoly fotósfelszereléssel rendelkezik) képei sokkal-sokkal szebbek. Norvégia iddőjárása való most inkább neked, igazad van. Bár nekünk nagyon szerencsénk volt, mert végig jó időnk volt, sütött a nap, de max 20-25 fok volt. Ez azért még mindig nem 38.

Hajni, igen,gyönyörű volt a vízesés!

Csillag, Rami: Kiegészítő a játékötletekhez:
- Alma-kukac: Egy fa alma tele van lyukakkal, a játékhoz tartozik egy zsinór az egyik végén az alma, a másikon pedig egy kukac. A kukacot rengeteg módon lehet a lyukakba bedugni, s ha "elfogyott" a madzag, akkor visszadugni. Keresztlányom órákig képes volt dugdosni.
- Bab, borsó (idény és igény szerint) Anyukám a múltkor babot fejtett, másik keresztlánykám (3 é) pedig imádott segíteni neki. Nagyon élvezte, hogy miután a hüvelyt kibontja, potyognak az érdekesebbnél érdekesebb alakú babocskák a vödörbe.
Anyukámnak mondtam, hogy a gyermekmunkát a törvény bünteti :D .
- 2,5 éves korától nagyon élvezi a diavetítést is, most már (3 év) ő tekeri a vetítőt (és minden tekerésnél rám néz, hogy jó irányba tekeri-e :lol: )
lyutka

Helloka!

Csak egy gyors bejelentkezés. :)

Egyben vagyok, minden oké. :D Nálam nem volt semmi jele a frontnak, bár nem is számítottam rá, hogy lesz.
Hozzánk csak hajnalban ért ide a szél, addig nem is tudtam elaludni. Baromira fülledt meleg volt az éjszaka. 4-ig olvastam, most meg totál KO vagyok, de aludni nem tudok.
Kicsit kimegyek udvarozni, hátha elfáradok annyira, hogy délután már tudok egyet szunnyantani. :)

Monee

monee85

Vérzik a szívem Norkáért és Kavicsért!!!!!

Komolyan mondom, nem értem, hogy miért ennyire sötét valaki...............

Annyira hiányoznak.............................. És mennyire is fognak!

Lányok!
A film vajon mennyire fogja felkavarni az állóvizet???? Mire készítsem fel a családomat????????

Nyugika, eszemben sincsen visszalépni, de a topikban lezajlottak után bizony erre is gondolnom kell!

Istenem!
Senkinek nem számít az ellopott 3 évem????? És ha összeadjuk, itt vajon hány ellopdosott termékeny évet lehet megszámolni???
Pffffffffffffffffff

Áh, nagyon mérges vagyok!
Vendég

Mona, nehogy visszalépj.

A filmnek létre kell jönnie, be kell hogy mutassák. Közérdek!

Sajnos nekem visszavonulót kellett fújnom.

A PCOS honlapról az összes orvost le kellett venni, ez most megtörtént (gyógyszerfelírás),

A MM-ben nekem jogi felelősségem is van - hozzáteszem, nekem egyedül - , most amiatt is tarthatom a hátam.

Gratulálok ennek az illetőnek, aki PONT abban a topikban ezt kirobbantotta és ezzel megpróbált ártani negyvenvalahány orvosnak, a PCOS honlapnak, az MM-ben közreműködőknek és több ezer PCOS betegnek, aki indikáción túli felírással jutott orvossághoz.
Reméljük, elégedetten dörzsöli a kezeit!

Kavicska magánokok miatt távozott (de részben én is, csak gondolok a tavaly nyári tamikázásra).
patópálné

Kattog az agyam. Annyira bosszantó, hogy vannak orovosok, akik a hipokratészi esküt elvileg elmotyogták, de nem maradt meg belőle semmi. És vannak olyanok is, akik puszta irigységből, önzésből, dafkéből nem gondolnak bele, hogy bizonyos tetteikkel, szavaikkal mennyit árthatnak. Szerintem én még midig nem látom át teljesen, ami történt/történik. De amit tudok, már az is nagyon kiakaszt.
Mintha falakba ütközött volna a pcos-harc. Jár az agyam, hogy mit lehetne tenni, hogy bárki szabadon vállalhassa, hogy alkalmazza a metformint. De csak ötleteim vannak. Nem tudom, hogy megvalósíthatóak -e. Vonuljunk az EÜ minisztérium elé? Úgysem vesznek komolyan! Nyújtsunk be törvénymódosítási javaslatot? A kukában landolna!
Az egyelten épkézláb ötletem, hogy kezdeményezzünk "kísérletet". Lenne elég önként jelentkező, az biztos. Fogalmam sincs, hogy mennyi idő az átfutás, de talán a következő generációnak nem kéne annyit küzdenie a met-ért, mint nekünk.

Ha igény van rá, lehetne egy privát levelezőlistánk is, ahol nyugodtan képeket is bárki megoszthatna. Ettől még létezne a fórum, csak magánéleti részletektől mentesen.
Mit szóltok?

Egyébként a görbém enyhén szólva is vicces! Ma megint 36,7 volt (tegnap is), szóval, remélem az EEG-m nem ilyen lapos. :)
Játszottam egy kicsit, és ha mértem volna a pé előtt is rendesen, akkor 29-ére kaptam volna egy szép teli piros vonalat! :D

patópálné remélem azért találkozunk még!

Kép
mamint

Apple!
Az igazgató nő, és van 2 gyereke.Persze fennhangon dicsekszik, amikor csak teheti, hogy pikk-pakk összejött mindkettő.

Mona, Patópálné, Mamint!

Kezdem érteni...Basszus! :shock: Iszonyú dühös vagyok!!!Hogy lehet egy ember ilyen??? :shock: :evil: :evil: :evil:
Nekem az a véleményem, hogy NE HAGYJUK MAGUNKAT!!!!Nekem 7 évem ment rá, ennyit kellett minél hamarabb "helyrerázni", hogy sikerüljön a baba.
Lehet, hogy igazad van Mamint az ötletekkel, de ha nem teszünk semmit, ölbe tett kézzel ülünk, akkor aztán tuti nem történik semmi!
Igenis TENNI KELL VALAMIT, HALLATNI KELL A HANGUNKAT!!!

Kép
Kép
zazzy

Nem fogok visszalépni, eszemben sincs, igenis el akarom mondani, mennyit sírtam, kínlódtam, veszítettem a felismeretlen és félrekezelt, egyébként egészen egyszerűen gyógyítható betegségem miatt!

Zazzy, Mamint, többiek!!!!!!

Rajtunk a világ szeme!
Bármilyen ötletet kivitelezhetőnek tartok, szerintem is lesz rá bőven jelentkező!

Csak most kézbe kell venni az ügyeket a RégiBarik helyett, most kicsit nekünk kell megmozdulni!!!!

Gondolkodom én is, hátha..................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.17 10:11-kor.
Vendég

Monácska! :lol:
kandi72@tvnetwork.hu
köszike!
-ott Én is hozzá szólok majd! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Monácska!
HAJRÁ!Én is elmondtam, hogy szívesebben járnék 20 km-re, mint 200-ra, és nem azért járok MM-be, mert felvet a pénz, de így legalább tudom, hogy nem kidobott pénz!Na mindegy!Majd beszélgetünk máshol! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Lányok!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz! Benne vagyok mindenben és kész vagyok vállalni azt ami velem történt/történik!
Én is gondolkodom Férjjel együtt, mert Ő is magáénak érzi az ügyünket!
Tennünk kell valamit!

hajni...
Budaörs

sok hülye picsa...na, mindegy. nincs kedvem koptatni az ujjaimat az ilyenek miatt:)

monácska, mikor talizunk?
tök kíváncsi vagyok a filmre. tuti jó lesz!!!

szerintem ez a vita, attól a csajtól puszta unatkozás. és ezek a fórumok azért vannak,hogy vki dícsérje, vki nemtetszését fejezze ki egyes dokik iránt. és ez így van rendjén. nekem is vlt olyan dokim, aki nekem nem jött be, más meg ajnározta. de nem ugrottunk egymásnak. különbözőek vagyunk. na, mindegy. ah.

anyóséknál alszunk....tömegnyomor. :)

moneeeee, jelentkezz gyakran :) tudjuk,hogy mi van.

Kép

dimet

Patópálné!

Szövetkezzünk. Ha csak mindenki egy kicsit tud vállalni, már az is több a semminél. Neked most a munkásságod második gyümölcsével kell inkább foglalkozni (remélem jól van!), nem ilyen baromságokkal. Mondjuk én nem tudom az egész sztorit, nem is akarom az illetőt elolvasni, de ha esetleg a Mona által felvetett fórumon leírnád ténylegesen, hogy mi volt, annak örülnék.

Zazzy!

Jesszus, én meg azt hittem, hogy ez az állat (már bocs!) férfi! Bár az ilyen viselkedésű embert nőnek sem lehet nagyon nevezni. :evil:

Monám!

Küldtem mailt. Sajnálom, hogy ilyen eszközökhöz kell folyamodni... én szeretem a babanetet. :(

Továbbra is jól és egyben. Semmi extra, a gyerek maradni akar, neki is jó velem. :D Festettem kerítés oszlopot, hajolgattam, gugoltam, térdeltem, de meg sem kottyant neki. :) Remélem éjjel tudok majd már aludni.
Indítványozom, hogy tartsuk meg ezt a hűvös időt! Annyira jól érzem most magam!!! Nekem ennél nem kell melegebb, köszike. Valaki mondja meg, melyik az a földrész, ahol többnyire ilyen idő van! Költözünk. :lol:

Monee

monee85

Mona!

Egy kérdés ezzel a leendő topikkal kapcsolatban, bár bevallom, nem az én ötletem volt.

Mennyire zárt? Csak a meghívottak juthatnak be? A google-ban megjelennek a felhasználó nevek, nevek, stb. ha valaki rákeres? Meg kéne kérdezni a fórum moderátorát. Meginterjúzom a Férjem, de pl. Bettica meglátását is szívesen látnám, hogy mire kell még egy ilyen topikhoz való hozzáféréssel kapcsolatban odafigyelni!

Felhívott valaki, akinek most nincs gépe és elmondta, hogy mi van. Én már értem. Nem lett tőle jobb kedvem. :(

Monee

monee85

Sziasztok!
Nem fogok írni most el akarok tűnni, de gondoltam tartozok ennyivel.Nincs kedvem netezni egy ideig...Ma megtörtént az, amit ellenségemnek sem kívánok.

Üzenem Neked, hogy szeretlek nagyon és minden nap gondolni fogok RÁD!

Kérlek Titeket, hogy ha nem is szerettetek engem, de életem egyik legfontosabb emberére egy másodpercre gondoltok és adtok lelki erőt a fájdalom leküzdésére!Sajnos nem szépen, de gyorsan ment el...Köszönöm, hogy voltál nekem, nekünk!Imádunk!

Sziasztok
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?