Új privát üzeneted érkezett!

Czinki!
Pasz
ezt én sem tduom.
de holnap rákérdezek a BMC-ben

babszika
 
 


Babszika,

üdv közöttünk, a bacikat sajnálom, remélem, hogy mielőbb kikeveredik belőle a párod!
És nagyon aranyos a kutyusotok, én is kutyabolond vagyok, van nekünk 2 (a másodikat vígasztalásul kaptam tavaly, mert nem sikerült a baba) :wink:

Dita,

nagyon aranyos a cica, tényleg olyan mint a Wiskas macsek. :lol:
Szegeden a páromnak volt dolga, én csak elkísértem és meghívattam magam egy vendéglőbe ebédelni :wink:

Czinki,

Mákszemke méretéhez szeretnék gratulálni, nagyon szépen és gyorsan nő :wink:

Linácska,

nagyon jó nyaralást kívánok nektek, remélem Lili nem lesz komolyabban beteg.

Na, megint megyek mert a párom ferdén néz rám, hogy megint partizánkodok. Nem hiába volt eddig két gépünk, nem volt vita. Lehet, hogy megbolondulok mire visszakapom a gépem...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: köszi! :lol: reméljük hamarosan jó lesz a laptopod!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

 
 

Köszi Monic az üdvözlést!
Vígaszdíjul kiskutty?????
Húúúú, ez tetszik!!!!! :wink:

babszika
 
 


ezt olvassátok el, nagyon érdekes . sportolók doppingolnak....
http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.html

persze nem akarom elvenni senki kedvét most az olimpiai szurkolástól, csak érdekességképpen...
mi most pl tv előtt reggelizünk, vacsizunk és olimpiát nézünk és a mieinknek szurkolunk!!!HAJRÁ!!!
reggel szegény cselgáncsozónkkal jó kicsesztek a bírók , pedig sokkal sokkal jobb volt!! :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


na, sziasztok , mentem!!
szép estét mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Haho csajok,


Állat meleg van és nehezen viselem. Amúgy jól vagyok. Ma hála Istennek szabadnapom volt. Jó is volt itthon egy picit. Holnaptól meló van. Megint.


Babszika, üdv nálunk.


Nemone, Hétfőn délelőtt hivom fel, vagy aznapra vagy keddre, legkésőbb csütre ad időpontot. Mindenképp tájékoztass az eseményekről. Azért rossz lehet hogy nem láttad a picit 5 hete, én csak 3 hete de szarul viselelm.



Dituli, jössze Te még az én utcámba!!! :wink: :wink: Belém akarod sulykolni hogy lányom legyen, de nem az lesz!!!!Bibi :lol: :lol:
Most babás leszel és folyamatosan azt fogom szajkózni hogy fiad lesz, mert tudom lányt akarsz :wink: :wink:


Monic, nekem még mákom van, mivel fogytam jók a cuccaim. Remélem szeptemberig kihúzom.

Kép
pgsuska
 
 


ZSUZSKA

Kép

Egy ilyen édes csajod lesz, és amikor ott jártunk a boltodban találtam is rá egy cukker fürdőköpenyt! :lol: :lol: :lol:

Én voltam már a te utcádba, legközelebb te jössz az enyémbe, majd megírom a címet! :wink: :D

MONIC

Meddig tart megjavítani egy laptopot? Basszus! Gondolom már jócskán elvonási tüneteid vannak! Mit csinál egész nap a gép előtt a férjed? :roll: Mondom én, hehe! :oops:

BABSZIKA
Üdvözöllek köreinkben! Én vagyok a "helyi" poéngyáros és képkirálynő! :D
Előre szólok, hogy tőlem semmit nem kell komolyan venni, kivéve az alábbiakat:
Nálunk folyamatosan baci- és gombatenyészet VOLT, és remélem végleg el is takarodtak. A férjemnél kettőt is találtak, augmentint kapott én meg valami más antal-biotikumot (1 szem). Aztán a gombára canesten, meg két doboz gyogyi, ebből az egyik az enyém volt, hetente kellett egy szemet, a páromnak meg csak egy szem kellett. De hogy biztos legyen a siker mindkettőnk végigcsinálta a Gynevac kúrát is. A DM-be bevásároltam, nedves törlőkendőből, ph semleges puncimosó (vagy mi) a kádat mindennap kifertőtlenítem, nem használok dugót csak betétet, tanga elfelejtve nagyjából ennyi........ szóval azóta megszűnt minden panasz! :)

Ari a kutyid, bár én cicc-párti vagyok! :shock:
MÉG!!!
Mert ez a rühedék akkora ribi, folyton beelőz! Idén már ez a második széria amit idepotyogtatott nekem!!! :twisted:

dita75
 
 


Dita,

nem tudom, hogy mikorra javítják meg a laptopot mert még el sem vitték. :?
Nagyon drukkolok neked a holnapi uh-hoz!
A férjem a fuvarokat veszi-adja a neten, folyamatosan útvonalakat tervez a kamionoknak, egész napos elfoglaltság...

Babszika,

amikor a kiskutyát kaptam akkor már 2 éve nem jött a baba és nagyon depis voltam. Meg a nagyobbik kutyink is magányos volt egyedül, így mindenki jól járt.
:wink: A párom tündér volt, mert a neten találtam a kiskutyit és oda-vissza 600 km-t utaztunk érte. De nem bántuk meg mert imádjuk mindkettőt.
Nálunk a lakásban vannak, a védőnő nem tudom, hogy mit szól majd hozzá :roll: De nem vagyok hajlandó őket kilakoltatni mert családtagok. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól.

Ditus: Drukk a holnapi UH-hoz! ;) tuti megnövesztetted már a babucikezdeményt :)

Babszika: Üdv. Már a PCO-s topikban is akartam írni, hogy nagyon teccett a körmöd az esküvői képeken :oops: (pedig én nem vagyok valami nőcis, de ez tetszett :oops: )

Monic: Remélem minél hamarabb rendberakják a géped! :)

Szilvi: Drukk hegyek mennek! A 2,5 hét szerintem azért van, mert biztosra akarnak menni, de e tesztelhetsz hamarabb is, ha van hozzá lelkierőd :)

Nekem van jó és rossz hír is sajna. PCO-s petefészkek, bal oldalon 13 milis tüsző a legnagyobb, de volt mellette két kisebb is, azok 10 mm körül lehettek, de nem mérte, meg egy rakat olyan 5 mili körüli. :( Amikor mondta, hogy PCO gyanú, montam, hogy voltam endokrinológusnál és ő is azt mondta. Erre ő, hogy jól tettem. Bezzeg, amikor kérdeztem a multkor csak annyit mondott, hogy ő majd kezeli hormonokkal a bajt, ne menjek sehova. Szép! Na, mindegy. Ma bement a maradék 125 E Gonal holnap délben egy másik adag, és szombaton UH. Doki után még elrohantam patikába, és már a másodikban ki is tudtam váltani a receptet :)
Olyan vegyes érzelmeim vannak. hogy a pi...ba tudok összeszedni ennyi bajt. Nem elég az endo, meg az ellenanyag még a PCO is befigyel a maga kis IR-jével.
Remélem nem kerül rá sor, de ha ez nem sikerül, akkor kicsit lehet leállunk, és megvárom, hogy a mettől majd rendeződik-e a ciklusom utána meg irány surány megyek a klinikára. Hátha közben elköltözni is sikerül.

hofeherke
 
 


Mara,

sajnálom a PCO-t, ha metet kapsz tuti rendeződik minden hamar babás leszel. De a PCO miatt még sikerülhet az inszem, úgyhogy ne szomorkodj hanem várd szeretettel a babát hátha beköltözik hozzád.
Nekünk ezt mondták a lombik után...
Én hiszek benne mert itt van az eredmény a pocakomban. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: nem szomorkodom, csak kicsit unom, hogy ha én nem megyek a dolgok után, akkor senki. Én a beteg vagyok nem az orvos, nem nekem kellene gyógyítanom magam. :twisted: A 22. napi vérvétel után megyek az endokrinológushoz. Piztos felírja ezek után a metet. Miért nincs egy doki aki ért rendesen ezekhez a dolgokhoz, vagy esetleg több, aki együtt tud dolgozni. Áááááá

Azt nem is írtam, hogy a méhnyálkahártya 7.5 mm volt. az legalább rendben van :)

hofeherke
 
 


MARA
Én is ezt érzem még mindig, hogy egy csomó minden vizsgálatot még elvégezhettek volna. A legtöbb helyeken vakon inszemezgetnek, látod én is kapom a sok drága stimut, de mi a fenének ezt mondja meg valaki!!!!!

Őszintén remélem, hogy sinen vagy, és most már hamar megoldódik minden problem!

MONIC
Még el se vitték, hát ez f@sza! Én tegnap a GPS-t vittem szervízbe, mert amikor mentünk hétvégén a Zsuzskához félúton a párom letépte a helyéről, majdnem össze is tiporta amikor is már 50x bemondta, hogy újratervezés, pedig csak egy sávot váltottunk!
Utána hiába kapcsoltuk vissza már nem beszélt.

Aha már értem, szegénynek nem gúvad ki a szeme egész nap?
Azért én pár óra után keresek magamnak valami firkálgatást jelenléti ív, vagy mint ma a szerződések megírása, egyszerűen nem bírom egész nap a képernyőt bámulni! Sztem még ez is sok amit én művelek!

BABSZIKA
Neked volt nemrég az esküvőd? A hőmérősben vagy melyikben láttalak, még esüvői blogod is volt, nem? Mindig megnéztem és irigykedtem!!! :oops: :D

dita75
 
 


Szép álmokat mindenkinek!

hofeherke
 
 


Babszika,
Üdv köztünk, remélem hamar teljesül a vágyad!

Mara,
Sajnálom a PCO-t! De azért megcsinálják ebben a hónapban az inszemet, ugye?

Dita,
Drukk a holnapi UH-hoz!+++++++++++++++++++++++++++++

Lányok,
Képzeljétek hazajöttem, vacsiztam, és elaludtam a TV előtt, de jól esett. Na, megyek is, mert mindjárt megnézzük videóról a tegnapi Hősöket. Miért rakják 23:30-ra? Még jó, hogy feltalálták a videót!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


MINDENKI ALUSZ??????!!!!!!!!!
Jó akko én is! :roll:

Kép

dita75
 
 


Jó reggelt mindenkinek.
Gondoltam még pakolás előtt írok nektek.

Lili jobban van, éjszaka már nem pisilt be, anyu pedig minden éjszaka pelust cserélt rajta. Itthon meg száraz. Vagy gyógyul, vagy a kis lelke nem volt rendben. Igaz még pelusos, de éjszaka már nem szokott pisilni

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt, itt a tej! Ébredjünk most fel!
Szervusz paplan, Szervusz párna búcsúzzunk most el! :lol:

Dita ribi macska monnyonle :wink:

Azé volt bebugyolálva, mert kiálltam vele az erkélyre levegőzni délelőtt és hüvi volt... :oops: egyébként imádja ha bebugyoláljuk.nem hiába az anyaméhben jó meleg volt.esténként mindig be van duncolva :lol: sitty sutty elalszik. a nagy melegben azért nincs túlöltözteteve..bár dottornéni javaslatára tegnap csak egy body volt rajta meg a Nemone tól kapott kiszokni :wink: majd lefotózom és este már köhicsélt.. így nem merem nagyon levetkőztetni

Viki kisfradista miben van nappal?

Mara remélem MET segíteni fog..tujva PCO monnyon le..

Linácska jó nyaralást remélem kicsi lány nem lesz beteg

Babzsika üdv itt is!pár kép van valahol kész házikóról?

Anyukámék már csak 2 napig lesznek itt nálunk... :cry: de anyósom jön 20.án :lol:

ne hari, hogy nincs időm mindenkinek reagálni, mire a végére érek, arra felét elfelejtem :oops:
Vendég
 


Jó reggelt!

Babszika!

Üdv itt!

Boni!
Napközben bodyban nyomjuk a lakásban (ált. rövidujjú), mert meleg van. De a legnagyobb melegben volt már pucosan, csak pelusban. Ha kiviszem, akkor nyomok rá egy gatyót is. Egyelőre rugiban nem nagyon volt, csak az elején, mikor hazajöttünk, de akkor hüvösebb is volt.
20150601134430
 
 


Gud Móning!

Basszus itt van 8 óra és még mindig nem tudtam elindulni az uhu-ra. egy kib@.......tt papírra várok, amit tegnap csesztek odaadni a páromnak, mert köcsögök!!!!!!!!!!!!!!

Viszont a bérem nem változik, no ez már jó hír!
Pedig már készítettem a mérgező tüskéimet kilövellni! :lol: :lol:

Na majd jelentkezem, hogy mi vót az uhu-n, ajánlom neki, hogy min. 18 milis legyen!!! Remélem vasárnap csinálják, mert akkor tudok pihenni, és nem kell szabit sem kivenni!

BONI
Minden oldal tetejére tegyél képet Zsigiről, olyan jó volt mindig megnéztem a másik oldalon a kis sapis orcáját! :D

LINÁCSKA
Lehet, hogy nagyon hiányoztatok neki, vagy valami más lelki oka volt a bepisilésre. Az unokahúgom mikor még kicsi volt velem szeretett aludni a nappaliban a kihúzhatós ágyon, 8 év van köztünk egyébként, tehát még én sem voltam felnőtt.
Mindig bepisilt éjszaka és már nagyon úntam, megmondtam anyuéknak, hogy én többet nem alszom ezzel a pisissel.
De hát bőgött egyedül. Én meg már akkor olyan jószívű voltam, inkább vállaltam, hogy minden éjjel pisis leszek. Már elég nagy volt olyan 5-6 éves mire végre leszokott róla.
Most már 24 éves nagylány! :D

dita75
 
 


Dituci!
Drukk az uhuhoz!

Mara!
Én komolyan mondom neked,hogy lépjetek túl az itteni meddősgi szakrendelésen. Debrecent próbáljátok meg. A dokink jó doki, de ő csak akkor tud hasznos lenni, ha nincs semmi más gubanc,mert neki szent mániája, hogy stimuláljunk.Neked ezt a PCO gyanút komolyan venni!
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Linácska,
Örülök, hogy Lili jobban van! Most már semmi nem akadályozhatja meg a szuper nyaralásotokat! Jó pihizést!

Dita,
Biztos minden rendben lesz az UH-on! Drukk!+++++++++++++++++++++++

Boni,
Azt a képet megnézném! :wink:

Már megint nem számol a vonalzóm, pedig ma vagyok 12. hetes! Ha így folytatja lecserélem! :x

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Dita: Jó hogy a fizud marad. :) Drukk az Uh-hoz.

Nemo: Megcsinálják ettől függetlenül is.

Viki: Mint ahogy írtam is, ez a határozott szándékunk. Megbeszéltem a párommal is, és egyetértett. Ez az utolsó inszem itt, aztán megvárjuk, hogy ha felírják a met hasson, és utána megyünk máshova. Akár egy kontrolllapart is bevállalok az endo miatt. :roll:

hofeherke
 
 


Nemo: Akkor nagy határponthoz értél! Gratulálok!
Kép

hofeherke
 
 


Sziasztok Lányok,

Dituli: drukk a mai uh-hoz!! és jó, h nem csökkent a pénzed, bár azért kaphattál volna plusszt, hiszen annyit dolgozol és most már 2 helyett is! de inkább nem idegesítelek !!!

Mara: nagyon sajnálom!!! sajnos pedig a ,,betegnek,, kell nagyon tudatosnak lennie, és rugdosni a dokikat, maga utánajárni a dolgoknak!!! ez van!! én is inkább vállalom, h hülyének néz a dokim és csak mosolyog rajtam, amikor megkérdezek tőle olyan dolgokat, amiktől félek és szeretném, h odafigyeljen. és a pcosnak is én magam jártam utána, nődokim nekem sem mondta!
de még a bpi kaáliban sem foglalkoznak a pcossal!!! a nődokik csak stimuznak különböző szerekkel.
remélem felírják neked a metformint és pik-pak beköltözik a baba!!

Babszika: olvastam a másik topicban, h Tűű mit mondott neked! sajnálom!! nem próbálkoztatok azzal a bogyóval, amit 3 hóig kell szedni, nem lehet babásodni és vissza kell térni újból a metre??? az az ,,a,, betűs, mindig elfelejtem!

Monic: remélem hamar megjavítják a laptopod!!

Linácska: jó nyaralást, jó pihit!!!

Vikimami: várjuk a további képeket!!!

Boni : tőletek is várjuk a képeket!!!

mi jól vagyunk!!
szép napot mindenkinek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Alsóőrsre megyünk fakutyázni. Nekem elég a 30 fok is, az a lényeg, hogy ne essen az eső, hogyha nincs strandidő tudjunk csavizni.

Mara sajnálom!

Szia Babszika!

Dita látod, azért történnek jó dolgok is, gondolok a fizudra. Utána meg jön a sikeres inszem.

MEgint nem tudom visszaolvasni, amit írtatok.

Nekem ma kell nem megjönnie pirinek, még nincsen semmi. De szerintem lesz.
timejka
 
 


Mara,
Köszönöm szépen! És akkor most le is cseréltem a vonalzómat!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Timejka: Hátha ne lesz! :lol:

Nemo: Cuki a voni :)

hofeherke
 
 


SZiasztok!

Nemone, Zsuzska,

gratulálok a 12. héthez, remélem a nehéz kő lerepült a szívetekről, és további boldog baabvárást kívánok!

Dita,

nagyon drukkolok az uh miatt!++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Czinki,

pocak növöget?

Én ma voltam a védőnőnél, egyáltalán nem szimpi, kezdte a férjem előző feleségével, hogy milyen jól ismeri, utána mondtam, hogy lombikos vagyok megkérdezte, hogy akartuk-e a babát (gondoltam, hogy megmondom, hogy nem, csak a Kaáli folyosólyán lekötöztek és belém raktam 2 embriót. Aztán közölte, hogy jövő héten meglátogat itthon. Ugyan mit akar itt nézni, kiságyat úgysem fog találni mert 11 hetes vagyok csak :?
Úgyhogy nem leszünk barátnők...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone,

nagyon szép az új vonid! Az enyém is rosszul számol, most nincs időm lecserélni...

Timejka,

jó fakutyázást és piri ne jöjjön meg!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara sajnos lesz, mert kicsit elkezdtem megint barnázni.

Monic ez a védőné nem normális. Hogy lehet ilyet kérdezni? Nekem annyira aranyos védőnőm volt, csak egy idő után lecserélték. Bence mindig sírt eleinte, felhívtam, hogy megőrülök, egyből jött. Azt mondta, hogy olyan pici ez a baba, babusgassam, pár hetesen még nem lehet őket "elrontani". Na attól a perctől kezdve úgy elkezdtem babusgatni, hogy a mai napig sokszor még velünk alszik. Lehet, hogy sokan elítélnek ez miatt, de én szeretem ha ott alszik. Mondjuk most már egyre többször elalszik a szobájába és akkor hagyom addig, amíg fel nem kel, akkor áthozom és alszunk tovább, addig meg apával hancurozunk.
timejka
 
 


Monic: Tényleg nem nyitott valami szerencsésen a védőnénid, de hátha a második fellépése jobb lesz :)

hofeherke
 
 


jó reggelt mindenkinek! :)

tudom hogy ez itt nem az apróhirdetések helye, de szeretném azért itt is leírni hátha érdekel valakit:

A szüleimtől kaptam hétfőn egy Supergreens kezdőcsomagot. Ha valaki nem ismerné, akkor ez az a zöld por+cseppek, amiket most mindenki lúgosításra iszik.

Na lényeg, hogy mivel olyan gyorsan dőlt el (kb 1 hét alatt) nálunk hogy már most meglesz az első imszem, hogy nem mondtuk el a szülőknek, hogy majd meglepi legyen ha sikerül. Ha pedig nem (ami persze képtelenség :) ) akkor ne legyenek szomorúak.

Szóval mivel a szüleim nem tudták a dolgot, hoztak nekem ajándékba egy ilyen kezdőcsomagot, amit eredetileg maguknak akartak, de 2szer ittak belőle és azt mondták hogy ők ezt nem bírják meginni, mert förtelmes íze van :D

Állítólag nagyon jó lúgosítóés ezért gondolták, hogy hátha segít a babásodásban, mert lehet oka az elsavasodott szervezet is hogy nem jön össze a babó.

én az inszem előtt, alatt, után semmiképp nem fogok ilyesmit inni, párom eleve irtózik ezektől a cuccoktól, így ez a kezőcsomag most ELADÓ! :)

adatai: Kezdőcsomag: 1 db SuperGreens por ( 1/4 lb, azaz 113 gramm ) és Prime PH csepp

Összesen 2 adag hiányzik belőle, az kb 3 gramm és 30 csepp.

Kezdőára állítólag 20ezer körül van. Én szívesen odaadom 15ezerért, hogy valamennyi legalább visszajusson a szüleimnek belőle.

Majd a pozitív teszttel visszaadjuk nekik a pénzt :D

itt elvileg vannak bővebb infók is: http://www.zoldlotty.com/index.html

ha valakit érdekel priviben megtalál :)

bocsi a nem teljesen ideillő hozzászólásért, de bízom benne, hogy valaki olyanhoz kerül akinél beválik és segít!
Vendég
 


Monic: hajaj növöget!! majd holnap csinálunk képet!!
védőnő valóban nagyon hülye!! h lehet a volt feleséggel jönni és utána megkérdezni , h akartátok -e a babát! ha még 1* ilyen hülye lesz, lehet , h én lecserélném, mert eleve elfogult lehet volt feleség miatt, és akkor ki tudja, h hogy fog viselkedni....
de remélem normális lesz!!!!

Némóka: tetszik az új vonalzó!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

én is abban bízom, hogy legközelebb normális lesz. Én próbáltam nagyon kedves és udvarias lenni vele végig hátha meglesz a hatása :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na most már tényleg indulunk :lol:
Jó zebrásodást, pocaknövesztgetést mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska: Pihenjetek jól, és jó utat!

hofeherke
 
 


Moncsi!
Elég zöld védőnőd... Már most megy hozzád? Hozzám az igen jófej csajos csak a 36. héten ért ide.

Mara!
Oké! Értettem :wink:

Czinki!
Csak miattad, csak ma....

Kép

Voltunk bent a munkahelyemen, a fiam kb. 30 20-55 éves rajongót szerzett magának. 1 hangja nem volt, végig csucsulta az egészet.

Ditus!
Mi lett az eredmény? Nagyon drukkolok!!!!
20150601134430
 
 


KIRÁLY MINDEN!!!!!!!!!
A DOKI DALBAN MONDTA EL AZ EREDMÉNYT, DE EZ MOST KOMOLY.... A KACSINTÓS BARNA NAGY ZSIVÁNY ÁM!!!! :lol: :lol: :lol: ELÉNEKELTE, HOGY JOBB OLDALT VAN EGY SZÉP 22 MILIS HÁHÁ LÁLÁLÁLÁLÁ, NO ÉS MÉG EGY 15 MEG EGY 16 MILIS, LÁLÁLÁ, MEHET SZÉPEN AZ INSZEMINÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓRA, LÁLÁLÁLÁLÁ!
VISZLÁT A KISMAMA ULTRAHANGOOOOOOOOOOOON! SÁLÁLÁLÁLÁ!!!!! :lol: :lol: :lol:
ENDO 9,5 MILI

Úgy vigyorogtam fent mit a vadalma! A nővérke is palotai és mondta neki a doki, hogy vasárnap bejössz inszemre? Rámnézett és mondta, hogy akkor együtt jövünk otthonról? Mondom oké persze, vagy ti jöttönk hozzánk! Erre mindenki jót nevetett. A Dottore megkérdezte, hogy van otthon centrifuga, mert akkor abba is benne vannak! De kiderült, hgoy a mosógép centrifugája nem jó, szóval muszály a kórházba mennünk! :shock: :D

TEHÁT CSAJOK!
HA NEM TÚL NAGY KÉRÉS, DRUKKOLNÁTOK VASÁRNAP AKKORÁKAT MINT A HIMALÁJA???????????? MERT ÉN MOST ÚGY DE ÚGY MEG AKAROK TERHESEDNI!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

A 15 meg a 16 milis szerintetek vasárnap reggelre megnő akkorára, hogy meg is reped?
Na mindegy, úgyis lesz előtte uhu, majd meglátjuk!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚD IZGULOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(na mentem visszaolvasni)

dita75
 
 


Dita,

csodálatos híreket hoztál!
Hajrá vasárnapi inszem, úgy, de úgy foglak szuggerálni :wink:
Szerintem a két kisebb is simán megnő vasárnapig, úgyhogy jöhetnek az ikrek!
Nagyon szorítok neked!+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki,

elhiszem, hogy Lackó rajongótábora megint nőtt! Tüneményes kisfickó, és ez a nadrás annyira vagány.
Gyönyörű gyerek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki,
Nagyon édesen alszik a kis Drága! :D

Dita,
Na ugye, hogy minden rendben van! GRATULÁLOK A SZÉPSÉGES TÜSZŐKHÖZ!!! Megy a millió drukk vasárnapra!++++++++++++++++++++++
Szerintem a 15-16 mm-es tüszők is jók lesznek már vasárnapra, vagyis készülhetnek az ikrek! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


ZSUZSKA, NEMO

Grat a 12. héthez! :wink: :D


TIMEJKA

ALSÓÖRS?????
Az nincs messze tőlünk, beugrotok hozzánk is odafelé? :wink: :D

MONIC

Hát én asszem befofok a röhögéstől a szövegeden!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Jajj VIKI ez a kis törpicsek, nem csoda, hogy úton-útfélen rajongókat szerez......... IMÁDOM........... ilyen cuki képek után, mint amiket te és Boni tesz fel....... már nem is bánnám ha nekünk is kukis lenne!!!!!!!!!! Talán bejön anya álma és ikreink lesznek, remélem vegyespáros, és akkor apának meg nekem is meglesz a boldogságunk!!! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,

az ikrekre minden esély megvan, szorítok, hogy vegyespáros legyen!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dituli drága: ezek nagyon de nagyon jó hírek!!! vasra nagyon de nagyon szorítok nektek!!! ügyesek legyetek !!!a mosolygós - kacsintós barna is!!!
előre is küldöm vas-ra kína összes termését!!!!!
most aztán tényleg nyugi , semmi idegeskedés!!! és pihizzél!!! most aztán be kell kapni azt a legyet!!
++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vikimami: én sem csodálkozom a rajongótáboron!!!
mi is közéjük tartozunk, pedig mi csak képeket láthatunk!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


CZINKI
Köszi! :wink: :D

MONIC
Ennek megfelelően le is cseréltem a vonalzómat! :wink: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Voltam ma a kórházban és férjecském megkapta a gyógyszerét. Még jó, h lehet kapni ezeket a sz*rokat! :evil: :x Iszonyú áruk és van és ha belegondolok, h az előző gyogyi sem hatott......

Monic!
A "szőrgyerek" nálunk is bent lakik, és bent is fog! Bár, a minek elég önálló és csak akkor jön be, ha Ő úgy akarja. :D De tényleg!
Persze, zért arra vigyázok már most is (pedig se gyerek, se a szobája nincs készen), h ne menjen be abba a szobába.

Mara!
Azt hiszem, h akkor tényleg jó lehetett a körmöm, ha még neked is tetszett! :wink: :lol:

Dita!
Igen, még meg is van a blogom. Írogatom még, vagyis már arra várok, h leírhassam benne, h végre jön a trónörökös :lol:
A hírekhez gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A szurkok nem maradnak el!

Boni!
Mivel a babanet már tele van a házunk képeivel, zért teszek a blogomba párat, jó?
megírom, ha fent vannak.

Czinki!
Mire is gondolsz? Hogy mit is mondott T. doki? :?

babszika
 
 


Sziasztok!

Babszika!
Üdv!


Ditus!
Gartula a tüszőcskéidhez! hajrá babók!


Viki!
Jó lenne élőben is megmucurgatni Lackót!:)


Boni!
Zsigi is kis édi!


Mara!
Szerintem is gyere át Debrecenbe!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lálálálálá
Vendég
 


Voltam megint terheléses glükóz és inzulin viuzsgálaton. Az inzulin megint csak kb 2 hét múlva lesz meg, de a cukrom az már most megvan.Tudom, hogy a 60. perces egy kicsit magas, de betudom a metnek, hisz mindenkinek rosszabb lett az első kontrollon az eredménye.

0.perc: 4,5
30.perc: 7,8
60. perc: 8,6
90. perc: 7,1
120. perc: 6,6

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita, hatalmas gratula a tűszőkhöz mondtam neked hogy fel a fejjel, nem lesz semmi gond!! Köszike a 12 heti gratulációt!

Monic, drága vagy hogy gondoltál rám!!Nem is tudom már mennyire vártam ezt a napot, mondhatnál június 21-e óta. Jövöhéten Te is beérsz minket!!

Szilvi, közünk a Kata issza jelenleg ezt a zöld löttyöt. Én ittam másfél évig a terhességem elején is, csak a doktorbácsi leállitott róla, mert szte zavarja a magzatvizet. Ezért leraktam, de majd a szülés ill szoptatás után újra kezdtem megint. CSak jót tudok róla mondani, nekem nagyon bevállt. Aktiv voltam tőle, fitt egésznap és nagyon jó volt az emésztésem a vérképem is szuper tőle. Csak ajánlani tudom. Nálam még azért is volt fontos, mert nem vagyok egy zöldég gyümi fan, ezért muszáj volt innom, mert lelkiismeretfurdalásom volt!!

Kép
pgsuska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: