Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi: csak a Magyar Dal napján voltam, az szuper jó volt!!!!! :P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!
Ha jól értem a hőzést ,akkor nem lehet előre tudni mikor lesz peteérés (lányt szeretnénk , így pé előtt ideális a gyártás) ? Jól értem?
A legelső csimotánál hőztem (98') Czeizel ellenőrzése mellett , de most magam akarom csak nézni. Miután akkor nem igazán kérdeztem mit kell figyelni (mindíg mondták mikor mit tegyek) ,most nem igazán értem mit kell figyelni.
Akkor a második (gyógyszeres) ciklusban megmondták mikor kell egymásnak esni :lol: és 9 hónap múlva a kezemben volt a trónörökös!
A lányomnál egy másik gyógyszert (Clostilbegyt) szedtem és első hónapban összejött a prücsök. De ez is 7 éve (fogantatás) volt.
Most megint hugit szeretnénk ,de nagyon!
Várom a segítő szavakat!

Kanga :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Kanga, LH tesztet kell csinálnod ciklushossztól függően, én a 9. napon kezdeném, ha pozitív, akkor akciózzatok, másnaptól már ne. Ezen felül kipróbálhatod amit már több lányos anyukától hallottam, hogy joghurtba mártasz egy tampont, és mielőtt szeretkeztek, azon a napon (tehát amikor +a teszt, vagy előtte lévő napon) felhelyezed magadnak.
Szerintem ez a max, amit a kislányért megtehetsz, de hátha lesz még olyan, aki tud vmi okosat.
athiz

sziasztok!

boni: nagyon édes zsigi baba :wink:

bettike: pihenj!

puszedli: köszi, mostanában kevés időm volt írni.

rólam: tegnap délután végre megjött piri. hétfőn megyek majd a kaáliba uhra.

kati
katica30

Kati: értem. Akkor hajrá vizsgálatok!

Kanga: ehhez nem tudok hozzászólni, mert mi babát szeretnénk sokan már évek óta, nemtől függetlenül boldogok lennénk, ha hozná már a gólya. :(

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="athiz"]E írta:athizzen felül kipróbálhatod amit már több lányos anyukától hallottam, hogy joghurtba mártasz egy tampont, és mielőtt szeretkeztek, azon a napon (tehát amikor +a teszt, vagy előtte lévő napon) felhelyezed magadnak.

Tömény joghurt? Mennyi ideig? Ecettel próbáltuk (1 evő ecet 1 l vízbe) ,Czeizel mondta az arányt a tv-ben. Se lány se fiú nem lett. :cry:
Köszi a segítséget!
Kitartást kívánok mindenkinek!
Nekünk a legelső babánk nagyon sokára fogant és sajnos '97.december 24-én elvesztettük. Több év volt amig tudtam róla beszélni. Mindkét sikeres terheségemet végig stesszeltem , mikor veszítem el. A lánykám ugyanazokat a tüneteket produkálta amit az első baba , már ki is volt jelölve a nap , mikor fejezik be a terhességet .Csináltak mégegy uh-át és ott minden klappolt! 22 hétig éjjel -nappal hánytam , többször fektettek be kiszáradás miatt , de megérte! A szülésnél megintcsak megrémített mindenkit (Cerny is kint vot) . Azt mondták , ha otthon reped a burok akkor nem élte volna túl. De itt van ,cserfes ,nagyszájú és nagyon szeretne mégegy tesót!
Imádom a fiamat is , de ezerszer könnyebb szót értemem a csajszival. Ez tudom , hogy felfoghatatlan azoknak akiknek semmi nincs (egyenlőre),de én már csak ilyen gyarló vagyok! Az első babánál (2.terhesség) totál mindegy volt mi jön , nem is kérdeztünk rá az uh-kon ,tökéletesen elégedettek voltunk azzal ,hogy egészséges! :)
Elvetetni semmiképpen nem vetetnék el babát bármi okból sem pl. ha akkor jönne amikor nem akartuk ,vagy beteg lenne!

Köszönöm ,hogy meghallgattatok!
Kanga

[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

[quote="athiz"]E írta:athizzen felül kipróbálhatod amit már több lányos anyukától hallottam, hogy joghurtba mártasz egy tampont, és mielőtt szeretkeztek, azon a napon (tehát amikor +a teszt, vagy előtte lévő napon) felhelyezed magadnak.

Tömény joghurt? Mennyi ideig? Ecettel próbáltuk (1 evő ecet 1 l vízbe) ,Czeizel mondta az arányt a tv-ben. Se lány se fiú nem lett. :cry:
Köszi a segítséget!
Kitartást kívánok mindenkinek!
Nekünk a legelső babánk nagyon sokára fogant és sajnos '97.december 24-én elvesztettük. Több év volt amig tudtam róla beszélni. Mindkét sikeres terheségemet végig stesszeltem , mikor veszítem el. A lánykám ugyanazokat a tüneteket produkálta amit az első baba , már ki is volt jelölve a nap , mikor fejezik be a terhességet .Csináltak mégegy uh-át és ott minden klappolt! 22 hétig éjjel -nappal hánytam , többször fektettek be kiszáradás miatt , de megérte! A szülésnél megintcsak megrémített mindenkit (Cerny is kint vot) . Azt mondták , ha otthon reped a burok akkor nem élte volna túl. De itt van ,cserfes ,nagyszájú és nagyon szeretne mégegy tesót!
Imádom a fiamat is , de ezerszer könnyebb szót értemem a csajszival. Ez tudom , hogy felfoghatatlan azoknak akiknek semmi nincs (egyenlőre),de én már csak ilyen gyarló vagyok! Az első babánál (2.terhesség) totál mindegy volt mi jön , nem is kérdeztünk rá az uh-kon ,tökéletesen elégedettek voltunk azzal ,hogy egészséges! :)
Elvetetni semmiképpen nem vetetnék el babát bármi okból sem pl. ha akkor jönne amikor nem akartuk ,vagy beteg lenne!

Köszönöm ,hogy meghallgattatok!
Kanga

kanga0216

Kanga szomorú ami veletek történt...boldogság, hogy kisláűnyodat sikerült megneteni és egészséges remélem hamarosan megfogan a kisbabátok akár kisfiú, akár kislány..úgyis megvan már irva előre :wink:

sajnos itt sokan próbálkoznak évek óta, nekünk is 27 hónap várakozás előzte meg Zsigmondunk fogantatását...

puszi (())

és két kép
locsipocsi
Kép
dupla csipisz
Kép
Vendég

Boni, de cuki, kis tündérkirályfi csipisszel! :lol:

Kanga, őszintén szólva egy topicban olvastam eme praktikát, keresd meg ha gondolod, olvasd el te is. Szerintem elég, ha csak azon a napon csinálod ezt a joghurtos balhét, és mielőtt szeretkeztek a pároddal, kiszeded.
Hát ez az ecetes dolog elég brutálisnak tűnik nekem, az tény, hogy esetleg bacit v. hasonlót ölhet az ecet, de lehet, h rombol is, még ha higítva is használják, meg a szaga nem férfigerjesztő. :twisted:

Szerintem egy próbát mindenképpen megér, ha majd egyszer még babát szeretnénk, én is kislányt szeretnék, mivel már van 2 gyönyörű kisfiam, de ha ránézek egy rózsaszínű ruhácskára, készvagyok. De mindennap hálát adok az égnek, hogy a fiaimat küldte hozzám a jó Isten, sosem cserélném el őket semmiért, senkiért.
athiz

Sziasztok!

Boni!
Tündéri a kiskirályfitok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kismamaik!
Ma nem kimenni az utcára!!!!!
36-39 fokot jósoltak :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon vigyázzatok magatokra!!!!!!
Pocisimi nektek!!!!

LEendő kismamik!
Hajrá, hajrá :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Sok vizet inni, lehetőleg keveset napon lenni!!!!

Legyenszép napotok!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Boni, de gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűű! :lol: Kész vagyok tőle! Nagyonnagyon szép a kis Zsigi! És ahogy látom, nem csípi a fürdést. :D Majd megszokja.
Mi már ott tartunk, hogy minden fürdés után mosom fel a fürdőszobát, akkora hancúrt csap a fiatalúr a vízben. Megeszi a habot, belefejel a habba-vízbe, aztán csodálkozik, hogy belemegy az orrába, tüsszög, nyaldossa le a nyelvével a habot az álláról, meg akarja fogni a vizet, dühöng, mert nem sikerül. :lol:

Kép

Kép

Kati, jó hosszú ciklusod lett. :shock: Lehet tudni, mitől?

Athiz, én tuti soha nem raknék fel semmilyen cuccot sem, sztem ebben nincs semmi, hogy ecetes vagy joghurtos tampon. :shock: Gusztusom sem lenne hozzá. :shock: Na az ecet meg tényleg nem egy afrodiziákum. :roll:

Azta meleget, ez durva! Nem tudunk lemenni sétálni, olyan hőség van. :shock:

Bettike, vedd komolyan a fekvést!!! Nehogy baj legyen idő előtt. Főleg ebben a hülye időben. Pihi!!!!!

Coca, Klarissza, hogy bírjátok?

Szezso???

Puszi, drukk a hamarosan következő teszthez! Spontánkodtok? Játszik még a babzsákfotel??? :lol: :wink: :oops:

Kép
szilcsi

Boni: Zsiginek cuppantás!

Szilcsi: jelentem, a babzsákfotelt már csak rendeltetésszerűen használjuk!!! :lol:

Zsuzska: ma sem jött csomag. :cry:

K***a meleg van, ááááááááááááááá!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Bettike! Írtam privit, dobj sms-t, hogy mi legyen a bilivel :D

Helyesek ezek a babákok :)

Kati!
Hajrá, drukkok mennek!

Zsuzska!
Vonalzódat látva, nektek is drukk!
sonjus

Sziasztok!
Nagyon kedvesek vagytok!
Remélem mihamarabb mindenkinek érkezik egy vagy több csimota!

Az ecetezés tényleg nagyon higítva van , abszolút nem csípett (nem nyomattam fel mind az 1l-t :D ) és nem voltam ecetszagú! Apa észre sem vette!

Rákeresek erre a joghurtos témára bár nekem ez is bizarr! :?

Mindenkinek sok sikert kívánok!

Kanga

(Már csak arra lennék kíváncsi ,miért nem tudok 3 vonalzót kitenni ide alulra?!)

kanga0216

Puszedli!
Holnap elmegyek és megkérdezem, hogy akkor most mi a fene van :?: :?: :?: :?: :?:

Kata!
Drukk ezerrel!!!!!

Sonjus!Köszike és neked is!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szilcsi én is már várom hogy ott tartsunk

a legjobban azt imádom, amikor apa elkezdi tisztába tenni., öltöztetni..elolvadok tőlük :lol:

KAtu drukk az uh-hoz

Puszedli hajrá ++++++++++++++akkor pár hét múlva :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szerintetek, ha napi negyed Bromot szedek, és most kimarad 3 nap, az mekkora gáz? Ha esetleg babás vagyok, nem gond? (elfogyott, és Zsuzska csomagja még nem ért ide)

Jaaaaaa:
Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi én ezt sajna nem tudom...kicsit le vagy robbanva a fenékrisza alapján :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés: megjöttünk nyaralásból! Kipakolás, visszaolvasás után jövök!!! :P

Pusszancs, Till

tillidian

:oops: :oops: :oops: :oops: Sonjus! SMS lemaradt! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ezer bocsika! :oops: :oops: :oops:

Ki mi jóval töltötte a mai napot, hogy csak 2 hozzászólás volt? :shock:

(Én felmentve, mert anyáéknál fest apjuk, így lent vagyok és segítgetek!) :oops:

Kép
bettike
Eger

Kép

Én most keltem, tegnap esküvőn voltunk. :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

boni: nagyon cuki zsigi baba :wink:

puszedli: szerintem nem gond. nekem is volt már, hogy kimaradt néhány nap, amikor nem szedtem a doki utasítására.

szilcsi:nagyon édes lali baba :wink:

till: képet kérünk!

rólam: holnap uh. napok óta a gépem próbálom rendbe kapni, windows helyett linuxot telepítettem rá. ma este megyünk István, a királyt hallgatni a szabadtérire.

kati
katica30

Nohát, végre egy működő topic! :D (a Kaális Párok kihalt, tegnap óta egyedül írogatok rá... :roll: )

Puszedli,
mennyit nyomsz a Metforminból? (Bromó sztem nem gáz, ha kimarad)

Katica,
hajrá UH, törjön meg a jéééééég!!! (Jó Istvánozást! :P )
- képeket rakok majd, ha végre sikerül, itt is vacakol a technika...

Boni,
gyönyörű a Királyfid!!! :lol: :lol: :lol:

tillidian

Tilli: 2 x 500at. (2 x 250el kezdtem)

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Katica! Kezem, lábam keresztben a holnapi UH-hoz! :wink:
Fú gép rendberakás, az is egy jó kis türelemjáték! :lol:
István a király biztos király lesz!
Hozzánk meg jön Szinetár Dóra, meg Bereczki és ingyenes koncertet adnak, megyünk is annyian, mint az oroszok, de bizti jó lesz! :lol:

Puszedli! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Boni? Látom átvette a hatalmat Zsigi! :lol: :lol: :lol:

Zöldi meg Balcsi függő lett, haza sem jön már! :?

Kép
bettike
Eger

Puszi,
és nem voltál rosszul a met-szedés elején? Mikor még kontrollra?
Milyen diétát csinálsz? (húúú, a tornámat elfeledtem leírni, bocsi, pótolom!!!)

Zöldimami,
hogyishíjják az az édesítőt, amit eszegetsz? (vmi stiria?) Jó az IR diéta mellett?

Vagyis, ha Zóldi nyaral, Valaki tudja esetleg, mi az édeske neve?

tillidian

Sziasztok!

Till: sztívia (stevia) :wink: (sztivia.lap.hu)

Kati: drukk az UH-hoz!

Puszi: szerintem sem lesz bajod, annyi idő alatt nem ugrik vissza a prolaktin szinted. De ha máskor ilyen lesz, inkább csináld úgy, hogy minden második napot kihagyod, ez talán jobb, mintha 3 nap egyfolytában nem szeded... :wink:

Minden kisbaba csodálatos!
...most egy kicsit valamiért jobban fáj, hogy nekem ez még nem adatott meg. :cry:

Bocsánat, most csak ennyi telt tőlem...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
köszi!
Használ valaki ilyen sztíviát?

Bizony, igazad van, van, hogy jobban fáj - főleg, ha körülötted mindenki terhesedik, és önfeledten, boldogan mesél az alakuló pocakjáról...- persze, az ember együtt örül, aztán bizony kicsordulnak a könnyek...Ne gondold, hogy szégyellni való! Pl. most Balcsinál - a fene tudja, miért - rengeteg pocakos, kisbabás anyuka jött össze, és bizony nagyon fájt (holott nekem már van egy lassan kamaszodóm... :roll: )
Türelem, Neked is lesz!!! Kivárjuk!!!

tillidian

Helló!

Ezért is nem szeretek ide sokat írni, mert nem szeretném, ha emiatt boldogtalan lenne bárki is, mert nekem már van 2 gyermekem, és esetleg másnak meg egy sem.

Szezso, tetszik a kis tickered! Látod, nekem van gyerek, viszont sehová nem tudunk menni. De ne búsulj, mert hamarosan neked is lesznek gyerkőceid, akik mellett meghalni sem lesz időd. :lol:

Till, én miután itt Zöldi megdícsérte és bezengte ezt a Stevia-t, úgy gondoltam, nekem is ez lehet a megoldás, találtam is egy natúr boltban... hát, nem vagyok elragadtatva az ízétől, sőt, egyenesen rosszul lettem tőle, utána fél napig a förtelmes utóízét éreztem. Nekem nem jött be. Persze ettől még másnak jó lehet, csak leírtam, hogy nekem mennyire :P volt.
Till, ha gondolod, átveheted tőlem, csak pár db hiányzik belőle. :)

Bettike, mindig nézem a vonalzódat, hogy halad rajta a kis lóheréd. :D
athiz

Till: én vettem, de egyenlőre nem jön be az íze. IR mellett is lehet amúgy!

Szezso: ölellek! Hová utaztok?

Kép

Kép

*puszedli*

Hát ez baró jó volt! :lol: Élveztük nagyon! :lol:

((((((((((((((( Szezso )))))))))))))))))))))

Kép
bettike
Eger

Igen, Till, így van, ahogy írtad...Nehéz. Néha jobban, néha kevésbé. Azt hiszem az a bajom, hogy márcsak egyetlen esély maradt, aztán pedig kezdődik a lombik...Kell egy kis idő, amíg feldolgozom, hogy nem maradt más lehetőség....

Reméltem, hogy nem érti félre senki, amit írtam :oops: Azt hiszem, fel tudom dolgozni, hogy mindenkinek van/lesz gyereke előbb-utóbb....Még nekem is :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Balatonfüredre megyünk :) már ráfér az idegeimre :)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: úgy volt, hogy mi is oda megyönk ma, de aztán mégsem. (Apának sok a melója) Érezzétek jól Magatokat!!!!!! Puszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Athiz,
köszi!!! Sajna megrendeltem a netről, de hátha nálam bejön az íze, és még meglesz a dobozoród, akkor mindenképp jelentkezem érte! :P

Szezso,
jó pihenést Nektek!!! (terhes anyukákról nyugodtan kapd el a tekinteted, nálam bevált - bocsi kismamik :oops: )

tillidian

Lányok,
aug 25-ig anyukámnál nyaralunk Manóval, így átmegyek olvasó üzemmódba!!! (Ők nem tudnak a baba-projektről, sajna nem lehet velük megbeszélni, így nem akarom, hogy kérdezgessék, kinek írok...de olvasni jövök, írjatok bátran!!! :lol: )

tillidian

Till: Jó pihenést! Köszi a tippet! :-D Amúgy a kolléganőm (barátnőm), aki velem szemben ül, babát vár, ez ám a kiképzés :-D

Puszi: de kár, hogy nem tudtok menni, rátokfért volna a pihenés…Talán később...

Vasárnap indulunk, már alig várom :-D Ja, és all inclusive!!! Apa szerint végigzabáljuk mind az 5 napot :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahóka mindenkinek!

Till!
Te csak így jössz-mész? :D itt is nyaralok, meg ott is? ejha :D

Boni!
Zsigi királyfit csókoltatom :)

Joghurt-ecet ügyhöz nem tudok hozzászólni!

Kati!
Drukk mára

Szezsó!
Nem gáz, ha fáj, másnak is fáj néha, ha sok a pocakos, de elmúlik és nekünk is lesz ;)
Én pl., a szomszéd csajjal álmodtam, hogy terhes és nagy pocija van, pedig nem is akar gyereket :shock: :)

Puszedli!
Köszi a tegnapi gyors segítséget! :)
Annyira hüle vagyok ám! :D
tegnap átküldtem neked képet és nem is tudtam, hogy hányadik napokon csináltam :oops:
szóval nem 11, 12! hanem 12, 13! :D

Ide is feldobom, mert Puszedlivel dilemmáztunk kicsit, hogy most mi van, ha több napig pozitív az LH! :?:
Szerintetek is egyformák a csíkok? A maira ezek után kíváncsi leszek!

Kép
sonjus

Sonjus, szerintem az alsó egy nagyon picivel erősebb.

Szezso, sajnos amíg nekünk nem lesz addig mindig elő fognak jönni ezek az érzések! De ügyesek vagyunk és leküzdjük őket!

Kati, drukk mára!

Till, jelezd, ha visszajöttél, mert írnék neked privit!

Kép
kata05

sziasztok!

lányok: köszi :wink:

szezso: ölelést küldök neked.

till: jó pihenést!

sonjus: nekem nagyon egyformának tűnik a kép csík.

rólam: ma voltam dokinál, uh volt. van egy 7,5 mm, egy 6 mm-es, és egy rakás kicsi tüsző. nyálkahártya alakul. jövőhét hétfőn újabb uh. a doki tart tőle, hogy lesz-e domináns tüsző.

kati
katica30

Kati!
Tüszőnövelő drukkok mennek neked ezerrel!!!

Köszi a véleményezést :)
sonjus

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Till: Athíznak írtál vissza, de gondolom nekem szólt a hozzászólás.

Kati: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zöldi: hahó!!!!!!

Sonjus: még ma is gyúrjatok rá!!! :wink: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Szép Napot!

Szezsó jó pihit!

és egy újabb kép!

Kép
Vendég

Puszedli!
Ha apa végkimerülésben kimúl, te leszel a felelős :lol: :lol: :lol:
Tegnap is mondtam neki, hogy miattad van az egész :lol: :lol: :lol:
sonjus

Sziasztok!

Puszedli!
Csomag van már ma????? Csak tudnám, hogy mia fenének van az elsőbbségi, ha mégsem ér oda másnapra????? Sajna szombaton már nem értem oda a postára, ne haragudj :oops: :oops: :oops:
Esetleg ott van már :?: :?: :?: :?:

Sonjus!
Szerintem is az alsó erősebb lehelletnyivel :shock: :shock: :shock:

Boni!
Naon édi a kis Zsigi :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hello!

Megzabálom Zsigibébet!!!!!!!!

Zsuzska: köszönöm, ma megérkezett a csomi! Majd meghálálom vhogy, még1x köszi!

Kép

Kép

*puszedli*

Beszéltem ma az endokrinológus drnőmmel, emelte a metet 3 x 500 mg-ra, szeptember közepén-végén kontroll. Így csúszik a lombik, de nem bánom. Szezso jó példával lesz előttem!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

[quote]C írta:oca, Klarissza, hogy bírjátok?

Szilcsi! Köszi, én nagyon jól! Henyélek ezerrel.

[quote]Z írta:öldi meg Balcsi függő lett, haza sem jön már! Confused

Hihi! Bettike, ezt jól látod! :lol:

[quote]h írta:át, nem vagyok elragadtatva az ízétől, sőt, egyenesen rosszul lettem tőle

Athiz! Ez általában azért van, mert a "kezdők" sokat raknak bele a kajáb/piába belőle. Ezsetben kifejezetten keserű lesz és utóize is van. Próbáld meg úgy, hogy fele cukor, a másik fele pedig sztívia (1-2 cspp = egy kockacukor = fél evőkanál). Ja, és a tablettás valóban nem olyan jó! A kivonatot ajánlom (Cseppek)

Sonjus! Megint köszi az őrzést, még nem tom, mikor megyünk Pöstre!

Bocsi, ma ennyire futotta a gépidőmből!

Mindenkit pusszantok!

Kép
zölddisznó

Zöldi: igen, lehet így kellett volna,.... :roll: További jó henyélést! 20.-án lehet mi is lemegyünk 1 napra!!!!! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?