Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajnos a fényképezőgépet Debrecenben felejtettük, így nincsenek most új képek. :cry: De péntektől lesznek megint!
:lol:

Zsuzsu! Otthon mi a helyzet? Hogy bírod Ábival? Van javulás?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Zsuzsu,
köszi kérdésed, Lili most nincs jól, vagyis neki látszólag kutya baja, de megint bacis a pisije. Tesó még nincs, de nem is nagyon lehet még. Műtét után rendesen megjött, egyátalán nem kavart be, most tartok a 17. napon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok.Köszi mindenkinek, a bugyis témát, ha nem is lesz jó használom az eredeti verziót, de magam oldom meg.
Luca aranyos vagy , megy a privi.
Tegnap nem voltam jól, le kellett feküdnöm met annyira feszült a hasam.
Olyan volt mintha összegömbölyödött volna picur, de sztem nem tudott megfordulni, mert utána ugyanott éreztem a mozgásokat mint eddig.Már nem is reménykedem, a 22 héten is fejjel lefele volt, ha úgy marad nem izgulnék, de megfordult valamikor , mostmár pedig nincs hely.
Úgy kell elképzelni, ha hanyatt fekszem, hogy annyira oldalra csúszik , hogy a pici feje szinte éri az ágyat bal oldalt, jobb oldalt benyomható a hasam , teljesen üres, amikor fölállok, szép lassan visszakúszik aránylag középre, de azért va hogy megkérdezik, hogy áll a hasad?
Sok közük van hozzá.
Már egy hete érzek fájásokat, nem hiszem hogy igaziak, van hogy egy teljes percig nem bírok föl sem állni, van úgy hogy néhány másodperces csak, a keményedés kicsit hosszabb.
Nem hiszem hogy izgulnom kell, teljesen zárt volt két hete a méhszály, nem rüvidült, remélem húzzuk még egy darabig.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Biztos húzzátok még hisz 33.héztben vagy. Van pár heted. És vigasztaljón nem a nagy melegben fogsz szülni.
Mással pedig ne foglalakozz. Kit érdekel mit gondolnak az emberek. Maúgy nekem Szabina a 35héten fordult meg. Még az utolsó időben is megfordulhat egy baba. Megoldja ő a helyhiányt ám:)

Amúgy a bugyi téma: nekem is a hálós Tenna bugyim volt. Nagyon szuper. Igazából van olyan kórház ahol kérik is és csak azt fogadják el. Azzal a sebet sem lehet felszakítani. Pertsze nem túl szexi :(
Gyógyszertárban árulják csak, úgy tudom és 2/db van egy csomagban.
Méretezve van s/m/l/xl.

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Köszi a biztatást, de amugy élőben sokkal élesebben látszik.
De köszi a biztatást!

Tünet: álmosság és ici-pici émelygés.

Doli: jövö7 kedd.
encike 2

Napsugár,
nem tudom, te milyen testalkatú vagy, de a barátnőm most nem terhesen olyan 150 cm és kb. 45 kg.(nem egy nagy darab) Na ő ki volt írva a 38. héten másnapra császárra, mert faros volt a kislány. Mielőtt vitték műtétre, kérte, hogy nézzék meg UH-val, mert éjszaka nagyon sokat mozgott a gyerek. Szépen fejjel lefele állt, úgyhogy császár törölve, hazaengedték, és két hét múlva egy napon szültünk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca, köszi a segítséget a privihez. Mivel nem vagyok nagy fórumozó nem írtam tárgyat, valószínű ezért nem ment el.
Nekünk 3 hónapot mondtak a kórházban is és a saját orvosom is. Az orvosommal már a 6 hetes kontroll vizsgálaton megbeszéltük, hogy szeptemberben belevágunk az inszembe. Javasolta a lombikot, hogy minél előbb sikerüljön a terhesség (korom miatt, lassan 40 leszek), de sajnos a férjem a lombikról hallani sem akar.

Montana: a korom miatt javasolták az amniocentézist és saját döntésünk volt, hogy megcsináltattam. Épp ezért olyan nehéz feldolgoznom a történteket, mivel úgy érzem miattam kellett elveszíteni azt, akit már annyira vártunk.

Encike és is gratulálok a csíkokhoz, vigyázz magatokra.
petra70

Sugi!

Én is hasonlóról tudok beszámolni csak az ellenkezőjéről. A lánynak amnioszkópiája volt, és valszeg a fény miatt megfordult a baba a 41.! héten. Neki így lett csaszi. :cry: Szóval a helyhiány nem elég indok egy gyereknek.

Monti!

De örülök, hogy írtál., annak pláne, hogy minden rendben veletek.

Luca!

Örülök, hogy a nyaralás kizökkentett egy kicsit.

Lina!

Te most műtét után hogyan haladsz?

Zsuzsu!

Tényleg? Pont méláztunk, hogy mi jellemezte egyik, másik gyerkőnket.

Kinga: égig érő homlok, sípálya és krumpli ötvözete orr
Kata: kerek fej, mely csapott ufonisztikus homlokban végződik, boxoló orr, orrnyeregben mély ránccal, csík szemek (általában csak egyet üzemeltet), háromszög száj, tokagyurka.

Szóval az utóbbi csaj örökölte az én tulajdonságaimat. :twisted: :twisted: :twisted: szép kilátások :wink: :lol:

tjuca

Juca: Mosolyogtam nagyon amit írtál:)
Jól vagytok amúgy?

Kép
csucsu05

Zsuzsu:Én is azt mondom amit Te,mindegy csak egészséges legyen!
Neveink még véglegesek nincsenek,de készülök fiúval is és lánnyal is,biztos ami biztos :wink:

Ma hajnalban arra ébredtem hogy olyan menszis szerű pocifájdalmam van.mi lehetett?kicsit megijedtem,de aztán magától elmúlt. :shock:

KépKép
lyndee

Jaj csajok annyira álmos vagyok!!!
encike 2

Encike :D :lol:

Kép

Kép
napsugár035

Másik topikban olvastam, hogy üzent Nita és nincs baba.
Sajnálom!
encike 2

Juca,
augusztus spontán hónap, mert mi is és a doki is szabin van.
26-án megyek hozzá, hogy megbeszéljük hogyan is lesz baba.
Azt mondta, most már elvileg minden jó, most már csak a babát kell bevarázsolni. Szerintem szeptemberben újra inszem.

Petra,
a férjed miért nem akarja a lombikot? Neki sokkal több dolga ott sincs, mint inszemnél.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Helló!

Hadd dicsekedjek kicsit!

Július 25-én szültem, és íme a rég nem látott zergebirka lábaim, és a hasam is egészen lement. A régi ruhák meg fel, juppié. :wink:

Kép Kép

Lina!

Akkor hajrá szeptember!

Nita!

:cry: :cry: :cry:

Lyndee!

És publikusak, hogy mik lennének azok?

Csucsu!

Köszi jól vagyok, vagyunk. :D

tjuca

Petra!

Ezt én sem értem, hogy miért ódzkodik a lombiktól. A mesterséges szótól riad vissza, vagy a "feladatától"? Netán fél(t) egy újabb ikerterhességtől?

tjuca

Jé, de csini vagy!!!
encike 2

Lina, Juca: szerintem a mesterséges szóval vannak gondjai, bár már azt is mondta, hogy engem félt a hormonkezelés miatt, ami szerinte sokkal durvább mint inszemnél. Tulajdonképpen az inszemet sem akarta. Egyszer kész tények elé állítottam, hogy akkor most nekem vinni kell a cuccot, mert gyereket csináltatok. Erre nem tudott mit lépni. A végén már semmi kifogása nem volt az inszemek ellen. Tisztességesen végigcsinálta minda a 6-ot, és az utolsó sikerült is. Ezért is volt akkora öröm, mikor végre én is két csíkot láttam a terhességi teszten.
petra70

Juca nagyon csini vagy. Nekem sajnos nem ment vissza a hasam.
petra70

Petra, ikerterhesség volt?
Vendég

Nekem sem ment vissza a hasam.
Vagyis tehesség alatt fogytam, mert nem igazán tudtam enni.Utána meg híztam egy csomót.De csak a hasamra sajnos.És mindenki kismamának néz, ami baromira tud irritálni a jelenlegi helyzetben.Amúgy nem zavarna...
Vendég

Petra,
nem biztos, hogy lombiknál durvább a hormonkezelés. Egyéntől függ. Van aki kevéstől is sok tüszőt növeszt, van aki a soktól sem. Én nagyon jól reagáltam eddig mindenre. Az inszemnél utólag derült ki, hogy csak azt hittük, hogy bent van a szuri, de nem fogyott, szóval lehet, hogy pszichés hatás, de 4 tüszőm így is lett :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juca:Ez igen!Nagyon csinos vagy! :wink:

nem tudom ki hogy választ/választott nevet a gyerekének,de nekünk ez a legnehezebb része a dolgoknak.nem gondoltam volna soha hogy ez ekkora dilemmát fog okozni. :roll:
Egy lapra írtunk fel neveket amik szóba jöhetnek,erről már sok lekerült.
Most azokat írom amik pillanatnyilag még versenyben vannak:

fiú:Alfonz,Armand,Arnold,Patrik,Zétény

lány:Hanna,Héra,Janka,Ivetta,Zsófia

KépKép
lyndee

Szép nevek, nálunk is lista volt irva.
Nekem most a Kira és Zalán nagyon bejön!
encike 2

Nálunk sokáig a fiú Levente volt. Aztán most a Zalán a mindenem. Komoly de mégis modern.

A lány név: SZonja. Bár ez képlékeny. Na meg nem is tartunk ott még , hogy neveken törjem a fejem sajnos:(

Kép
csucsu05

Zalán, látom neked is tetszik!
encike 2

Encike: A Kira is tetszik csak két ismerősőmnek is az lett most a lánya.

Kép
csucsu05

Csucsu:remélem hogy hamarosan gondolkodhattok Ti is a neveken!Hogy állsz a ciklusodban?

KépKép
lyndee

Nem volt ikerterhesség egy egészséges kisfiút hordtam a szívem alatt. Én nem bánnám, ha esetleg ikreim lennének.

Nem tudom én mennyire reagálok a hormonokra, csak annyit, hogy az inszemeknél clostit kaptam amitől 2-2 tüszőm volt szinte minden alkalommal.
Biztos, hogy van pszihés dolog is a babák beköltézében. Én pl. az utolsó inszemben már annyira nem bíztam és nem is foglalkoztam a témával. Csak azon járt az eszem, hogy a férjem rábeszéljem a lombikra. És megtörtént a csoda.

Nekem a terhesség előtt is volt némi hasam, de most én is úgy nézek még ki, mint amikor 12. hét környékén jártam. Rajtam nagyon korán a 8. hét körül már lehetett látni, mi a helyzet amit akkor nem is bántam.
Amikor a kórházba visszamentem a műtét utáni kontrollra a nővér szólt az orvosnak, hogy várja egy kismama. Szőrnyen éreztem akkor magam.
petra70

Most nézegettem az utoneveket, hát némelyik tényleg nevetséges!
encike 2

sziasztok!nem baba!
de hála égnek baj sincs!
valósznű nem volt pém de meg fog jönni mert 8 mm-es a nykh-a!de ha 21.éig nem jön meg akkor 25.-én ujra uh és kezdődik a kivizsgálás!

a nevekhez:nekem ha lányom lesz akkor Norina vagy Kira
ha fiu akkor Levente lesz!
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elköszönök pusza jó éjt!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita,

SAJNÁLOM!!!

Juca,

nagyon csini vagy!
Vendég

Csucsu,
még a nevekben is egyformán gondolkodunk. Nekünk már tutira megvannak a neveink, most már csak a baba hiányzik. A fiú Levente Szláva, a lány Lara Szonja. Ugye nekünk kell orosz név is. Még nem tudom, hogy a Szlávát hogy fogjuk anyakönyvileg megoldani, de megoldjuk.
Már Lili is Levi lett volna, ha fiú, a férjemnek nagyon tetszik, nagyon szeretné, nekem meg nincs ilyen különös vonzalmam, úgyhogy miért ne lehetne, ha ez a szíve vágya. A Lili az csak úgy lett, hogy nézegettük a könyvet, és a Lilinél felkiálltottunk, hogy na az jó lesz. Mi mindent kb. 10 perc alatt döntünk el.
Autónkat is úgy vettük, hogy reggel még szó sem volt róla, hogy mi új autót akarunk, délben lett :lol:

Lyndee,
azt megkérdezhetem, hogy mi a vezetéknevetek?

Nita,
hajrá kivizsgálás!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Sajna csak ilyen későn tudok jönni..
Nita, sajnálom hogy nincs baba... Viszont örülök hogy nincs baj. Remélem megjön piri magától... És a baba meg szeptemberben, vagy októberben...???
Úgy néz ki, nekem közel van már piri. Ma már barnáztam... Remélem holnapra megindul rendesen. Nem mostanában örültem ennyire neki!!! :lol: Nekem ezelőtt nem voltak spontán ciklusaim!!

Juca, nagyon jól nézel ki... Le a kalappal...

Encike, az álmosság nekem is hamar jelentekezett... Aludj, amennyit csak tudsz..

Nekünk eddig megvolt a tuti lánynév /Fanni/, de mostanában a Lili nagyon tetszik...
Ha fiúnk lenne, azzal gondban lennénk kicsit.. De jó lenne ha már ezen kellene gondolkozni..

Megyek ajcsizni...

Jó időtöltést :oops: és jó éjt nektek!!
szilvia80

sziasztok!linácsska köszönöm!
szilvi én igazábol most örülök hogy nem baba,nem szeretem volna ha hülyeségem miatt ő is elmegy!
majd szeptembertől indul a projekt!
most írt a szülésznőm pontosabban lefordította az én nyelvemre a státuszt és minden rendbeeeeeeeeeen csak türelem!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, örülök, hogy nincs gond!

Szilvia, hajrá piri!!!

Nekem szerencsére rendesen beállt a ciklusom, de egy dolgot észrevettem: ciklus második felében nem megy fel a hőm annyira, mint régebben szokott. 1-2 tizeddel alatta marad.

Bár jelen esetben ez teljesen mindegy, de ha babát szeretnék, nem örülnék neki.
Vendég

Sziasztok!!

MARCINAK VIDÁM NÉVNAPOT!!!!!!!

Monti!
Köszi a kérdést, nem javul a helyzet. Eleven, mint a tűz.... Nem hallgat rám, rosszalkodik... próbálom túlélni a napokat....

Marcell???

Linácska!
Bacis pisi :shock: :o Bölcsiztek?

Juca!
Csatlakozom a többiekhez, nem látszik, h szültél....... kata pedig jól jár, h téged örököl, ahogy Kinga is a férjeddel :-)

Lyndee!
Zétényre és a Jankára szavazok :-)
Lehet, h keményedés?? Már ugye jobb????? Nálam is van feszülgetés és sajna a vérnyomimis vacakol. (90/60 heyett 130-140 körül)

Pusz mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Monti,
mire észrevettem, hogy ma Marcell nap van Zsuzsu már megelőzött,
de ennek ellenére kívánok nagyon sok boldog első névnapot a picifiadnak!!!

Zsuzsu,
nekünk oviszünet van, holnap indulunk nyaralni Sopronba, meg Ausztriába.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska jó nyaralást és kellemes pihenést nektek!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Monti, tényleg, ma van Marcell!Sok boldogságot Neki!

Lina, jó pihenést!Ausztiában hova mentek?
Azért most spontán próbálkoztok?Bocs, nem vagyok teljesen képben... :oops:
Vendég

Monti én is sok boldog névnapot kívánok Marcellnek!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Monti,

SOK BOLDOG NÉVNAPOT MARCELLNEK!!!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm Marcell nevében is a köszöntéseket. :lol: :lol: :lol:
Tőlem jó kis ajándékot kapott: elvittem oltásra. :cry: :cry: :cry: De jól tűrte, csak egy pillanatig sírt.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Monti, én is boldog névnapot kívánok Marcellnek! Naná, hogy jól tűrte a szurit, hisz láttuk, hogy egy Superman. :D

Linácska, jó nyaralást Nektek!

Encike, gratulálok a tesztedhez, ez nagyon klassz hír!!!!

Nita, akkor jó, hogy egészséges vagy, szeptembertől pedig indulhat az akció.

Zsuzsu, szerintem is az a lényeg, hogy akár Tirza, akár Konstantin, egészséges legyen. Egyszer régen még azt írtad, hogy ha fiú, akkor majd a harmadik babátok lány lesz.
(Egyébként csak félve írom le, de én semmit sem láttam a múltkori Uh-képen, csak néztem, hogy hol kell keresni a csíkokat, amiket Linácska említett...)
Kitartást, sok erőt és türelmet (bár utóbbiból nagyon sok lehet Neked). Már most azért szurkolok, hogy mégis meg tudjátok oldani az apás szülést.

Juca, egy újabb bók - tőlem is. Nagyon csinos vagy!!! Na és a lányaitok!
Jó, hogy Nálatok ilyen egyértelmű, ki kire hasonlít.
Nálunk először azt mondták, hogy egyikünkre se. :evil: Aztán rokonfüggő volt: az én rokonaim szerint tiszta anyja, a férjem rokonai szerint tiszta apja. 8)

Lyndee, ha minden név tetszik, akkor már "csak" ennyi gyerekre lesz szükség és meg is oldódott a gond. Még nem is dicsértem meg a pocakod, nagyon szép!

Petra, még nem mondtam, hogy nagyon-nagyon sajnálom, ami történt Veletek. Remélem, hogy mielőbb lesz kisbabátok (vagy kettő)!

Napsugár, a rég felvetett bugyi-kérdéshez: nekem is ilyen volt, végülis tényleg nem rossz. Bár nem biztos, hogy kell attól tartani, hogy minden véres lesz.

Most lehet, hogy vmi nagyon köztudott dolgot írok le, de nekem azt mondták, hogy vigyek Tena betétet (ami inkontinencia-betét), mert az extra nedvszívó.
Amúgy kitartást az utolsó hetekhez, nem lehet könnyű. Ugye már nem dolgozol, csak pihensz?

Szilvi, akkor jó is lesz, ha a következő ciklusban lesz baba, mert akkor szülinapi ajándék lesz a kétcsíkos teszt! Nagyon remélem, hogy így is lesz!!!!

Luca, már azt várom, hogy mikor írsz vmi olyasmit, hogy "jelen helyzetben nem teljesen mindegy, mert babát szeretnénk"! :wink:

Nálunk nincs semmi különös, bár izgalmakban nincs hiány.
Hétfőn megyek dokihoz, de az csak ilyen bájcsevej lesz, uh. majd 27-én lesz. Addig csak tétlenkedem, mert nem merek védőnőhöz, háziorvoshoz menni, nehogy aztán pofára essek, amikor az uh.-ról kijövök. :roll:
Ja, és van még valami, ami miatt igencsak nyugtalan vagyok. Hm. Nekem most nincs munkaviszonyom, csak ilyen passzív ellátást kapok. Nagyon idegesít, hogy majd a 2. gyerek után csak gyest kaphatok. De egyelőre ezügyben se tudok nagyon informálódni, merthogy még nincs a kezemben vmi hivatalos igazolás, hogy terhes vagyok, rendben van a baba.
Na, most, hogy ilyen "derűs" a hangszín, inkább be is fejezem az elmélkedést.

Hétvégén megint esküvőre megyünk, remélem, az engem is megvidámít kicsit.
Jó éjszakát Nektek!

Kép
Kép
ggica

Gica, köszi és gratulálok a 12. héthez.
petra70

Sziasztok,
most 10 napig nélkülöznötök kell :lol:
Indulunk nyaralni, addig is sok zebrás tesztet, jó pocaknövesztgetést kívánok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska nagyon jó pihenést!
ggica jó hogy már a 12.hétbe vagy!!!!!!!!!!gratula!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló!!

Linácska!

Nagyon jó nyaralást.. És drukk hogy eggyel többen gyertek haza!!!

Én is szeretnék Marcell babának boldog névnapot, boldog gyerekkort kívánni..

GGica! Gratula a 12. héthez... Kicsit irigyellek ám, de csak úgy természetesen... Viszont nagyon örülök Neked! De hogyhogy még nem kaptál semmi papírt?? Én úgy tudtam (javítsatok ki ha nem), hogy legkésőbb a 11. hétben kell kapni kiskönyvet vagy mit, hogy igazolni tudd a támogatásoknál...
Biztos minden oké lesz az uh-n...

Én meg 26. megyek az új dokimhoz... Ha azt mondja, hogy a köv. hónapban próbálkozhatunk, akkor belevágunk...

Csajok! A műtét óta nekem olyan erős a vérzésem... Ma is 3 óra alatt megtelt a legnagyobb tampon. Szerintetek ez nem baj???

Nita! Piri még sehol??? Nagyon tetszik az idézeted a tickernél... Máté fiad jól van?
szilvia80

szilvi mennyivel több a vérzésed?nem darabos ugye? :oops:
piri még sehol,ha 21.-éig nem jön meg akkor 25.-én kontroll uh és indul a kivizsgálás is! :roll: :lol:

Picifiam most rondítja össze amunkám,megpucoltam az ablakot és most rajta autozik!!! :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?