Új privát üzeneted érkezett!

helló

Rövidet terveztem,alvás van éppen,remélem be tudom fejezni...
vasalni kell,meg teregetni meg olimpiát nézni (fontos dolgaim vannak)

Nagyon jó volt a bölcsiben,Réka is jól érezte magát,igaz, a kis haverkánk Milán (Momón) magukra rántott az irodában egy könyvespolcot,de mivel sérülés nem történt,hamar feledtük az ügyet (ők,ugyanis nekem azóta a torkomban a szívem) viszont a bölcsis gondozónénik levonták a következtetést,hogyaszondja jön szeptembertől Bonnie és Clyde a bölcsibe.Egyébként szimpi volt az egész és bár még nem a rendes "brigád" van,hisz ügyeletet látnak el,jó volt (kicsit retrós-szocreál hangulata)
A gyerekek biliznek ott,de van kis wc is,tök jó a napirend,alig kell változtatnom rajta hogy R megszokja,szóval remélem a legjobbakat,msot a héten megyünk dokihoz a bölcsis törzslapért és akkor a jövő héten vááááááá....

Hűű wc ügyben nagy előretörés van,önállóan ráülés a szűkítő rápakolása és belepisi,meg kaka előtt a pelenka és a ruha letépése,valamint anyuka szívatása,hogy kakálni kell,ezért 3 percenként a klotyóra rohangálunk,amit nem tudok nyugodtan viselni. Ettől még azért bőszen dobáljuk bele a babát a klotyóba és kiröhögjük meglehetősen ingerült anyukánkat.

Ma nagyon szar napom volt nem vittem babakocsit,mert ki lett mosva Réka pedig nem arról híres,hogy a kezem fogva illedelmesen gyalogol mellettem. Szóval az történt,hogy sokat vásároltunk cipeltem a szatyrom ő pediglen úgy döntött,belátogat a cukrászdába,ahol egy elektromos kisautó van és szeret beleülni,kitépte magát a kezemből ojtó felkiáltással a szatyor elszakadt,kiborult és nem mellesleg én is kiborultam,ott hagyan az utcán az árukat és kirángattam Rékát a cukiból majd fejmosás következett erre rám csapott...na kész,nem is értettem miért tette,miért csapkodsz? kérdeztem...Mert biztos látta magától hogy hogy kell....szólt be egy öregasszony,aki nem látta az előzményeket meg amúgy is,hát én nem vagyok mostanában a hidegvér és a nyugalom szobra jól visszapofáztam az öregasszonynak,szegény gyermekemnek szép példát mutatva...na mindegy,eszembe jutott Jay és néma Bob...ha ismeritek...

na léptem puszi

Edi nagyon szép a pocid!!!

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Hja bocsi, nem Réka lett kimosva,hanem a babakocsi. Nem vagyok jó az írásjelek használatában.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


a szatyor sem ojtó felkiáltással szakadt el,hanem csak úgy.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 

 
 

Santos

Jol megnevettettél :lol: :lol:
Jo az írásod mint mindig, mármint ugy értem tök élvezetes olvasni, meg szórakoztató :wink:
Arti is mindig babakocsiaval jön velem, mert nekem nincs türelmem utána rohangálni főleg ha én is cipelem a szatyrot. Apa szokott vele sétálni menni, neki van türelme hozzá. :lol:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Santos anyu!

Veletek mindig történik valami. Így ilyenkor ugyan szórakoztató, bár szerintem akkor nem annyira :shock: Guta ütne meg engem is. Akkor Réka egy picit öntörvényű nem? :lol: Reméljük kinövi :wink: Jó lesz ez a bölcsi, én úgy érzem. Azért a sok gyerek, egymáshoz való alkalmazkodás stb........Neked meg kitartást az ilyen, és hasonló kitörésekhez.... :D

Hettie!

Bettinél voltam, és ezért írtam az ő nevével. De csak véletlenül. Amúgy van már valami munka lehetőség?



Jubi!

Nagylányodnak nagyon Boldog 2. szülinapot kívánunk: Dóri&Timi. Ma lesz az ünneplés? Mi jót vettetek neki?
Fogadd Tőlünk szeretettel: [KÉP]
Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Helló!

Eltüntem ,mert nekem is ezer millió dolgom van,mint Santosnak,én is remegve nézem az olimpiát amikor csak tudom,mellette meg anyukáméknak segítek kicsit felpofozni a kérót(festés,meszelés...)közben nyomjuk a Balcsit is,sőt egy edzőteremben is kikötöttem,izomlázam is van,de sebaj,Laura meggyógyult,fogai szépen növögetnek,wc nálunk jelenleg pang,mármint tőle,sunyi módón mindig a pelusba kaksizik,csendben.... :lol: Hja növöget,de nem a megfelelő iramban,remélem szülcsinapjára alakul ,kitaláltam a tortáját is,cica alaku lesz :roll: :lol: (bár még 2 hónap,de már szervezkedem,mert aznap pont szombat,s akkor megint mennem kell 2 esküvői hóbelebancot készíteni).
Lau étvágya kezd visszajönni,de nem rendszeres,csak az ebéd ami tuti,a többi kaja gyalázatos....

Edi,tök csini vagy :wink:

Timi,de jó nektek,nemsokára mentek már megint nyaralani,azért ez már pofátlanság :lol: :wink:

Santos,néma Bob :lol: :lol: Nálunk is vannak ilyen kitörések,én sem tudom kezelni nyugodtan....
bölI:szorítok hogy minden oksa legyen :wink:

Ildi,gondoltam hogy Levi mindenkit elbüvölt a koncerten.
Na ,akkor egy kicsit most te is "pihiztél" a mamánál.

Jubi,boldog szülcsinapot Jazinak!

bocsi ha rövidke voltam,de rohanok,erre is meg arra is.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Helló

Megint gyors,rövid: Jubi-Bébikének boldog szülinapot,képeket tortát ide hamar!!!!
Hettie: köszi!
Timi: Hát remélem a bölcsi majd megoldás lesz többek közt erre is,de a lenti sztori übereli a tegnapit.
True: Mostanság mikor vagy msn-en???????
Linda: Kaja nálunk is gyalázat,van hogy többet nyom be mint én,van,hogy két kekszet eszik meg minimális leveskét...már nem is vergődök ezeken. Köszi,hogy szorítasz,kezdek megint pszicopatává válni,persze igyekszem nem őrjöngeni,de azért ami sok az sok néha.

Ha megengeditek: A mai napom: Szerettem volna paradicsomos gombócot csinálni,de leégett a mártás,mert pelenkát cseréltem,szétestek a gombócok, a levesem sós lett, egyedül a krumpli úszta meg a dolgot,ráment a fél délelőttöm. DE! Ez még az eleje. Elmentünk szépen a tegnapiból okulva a bankba befizetni,merthogy nem jön a számlámra elég pénz,így be kellett tenni. Irtózatos tömeg,gyerek ki akar szállni,ordít,kiszáll (merthogy ki tud jönni a babakocsiból is) pakolgatja a tájékoztatókat ( itt még aranyos) majd sorra kerülünk és az iszonyatosan lassú leányzó még elkéri a személyim még adatot egyeztet már ekkor 25 perce vártunk. Gyermekem aligátorteknősség változott a kezemben,csíprúg,harap,tegyem le,belilul,leteszem,fetreng,kapok jótanácsokat,de felveszem,végzünk,befeszítem a babakocsiba,végigüvölti az utat,hiszen ő ki akar jönni és hintázni,de ekkor már a lépcsőházban vagyunk ekkor hány,a sok erőlködéstől,lift :arrow: hány,ajtó :arrow: hány,fürdőszoba :arrow: hidegvíz :arrow: hány :arrow: hidegvíz :arrow: üvölt :arrow: még egy utólsót hány bosszúból :arrow: anyuka felmos :arrow: gyerek visszaváltozik tündérré aligátorteknősből kifehéredik és boldogan megebédel egy csomót eszik és vígan alszik azóta is,én viszont 342 ránccal többet számolok az arcomon azóta és Clint Eastwoodosan remeg a jobb szemem. Ennyi.

megyek kávét inni és vasalni,apropó,moshatok is mert minden le lett hányva.Szép napot nektek.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Ja hogy a tegnapiból okulva babakocsival mentünk a bankba...na tényleg megyek puszi.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, bár ma van, de csak szombaton fogunk szülinapozni. Ma mentek el a sógórnőmék, most lecsendesült a ház...néhány napig tizen voltunk, és egy kicsit pörgősek voltak a napok, így se tortáról, se ajándékról nem tudtam gondoskodni, meg a nagyszülők is csak hétvégén érnek rá... Majd mutatok képeket hétvégén.

Santos!

Igaza van Timinek, mi remekül szórakozunk a történeteiden, de nem irigyellek. Azért valahogy próbáld meg kordában tartani a kisasszonyt...


Off:
True!
Medence víz tisztítás/tisztán tartás ügyben jutottál valamire? Azért kérdezem, mert kaptunk ajándékba egy 3,6-os medencét - rettentő sok víz kellett bele :shock: - és még csak klór van benne, illetve a szűrő megy, amit az előzőekből okulva a Párom szintén felturbózott. Algaölőt nem mertünk belerakni, mert most azt hallottam, hogy vannak már olyan algák, amik alkalmazkodtak a megváltozott körülményekhez, és ezt a szert zabálják, és szaporodnak ezerrel :x

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok

Csak egy gyors, mert nálunk most van a 2 uncsitesó gyerek, így 5 gyerekem van a héten, és igen pörgős minden. Mosogatógép 2 étkezés után full :roll:

Jubi: boldog szülinapot, képeket várunk, meg minden
- Medencénk totál tiszta, hát igen, sok víz kell bele, és szerintem ez a pár nap a nyárból, mert ha megint lehűl az idő, szerintem már sose fog felmelegedni normálisan sajna.... Mi csak kombi tablettát rakunk bele, amiben klór, algaölő és pelyhesítő van, eddig okés a vizünk, pedig kellene vízelemző, mert állítólag minden csak ideális ph értéken hat, de most már nem akarok beruházni ilyesmibe. Ma egész délután pocsáltak :lol: :lol:

Zsuzsi: sose szoktam mostanság msn-ezni, mert mire odajutok/engednek a gép elé, senki sincsen ott :(
Ja, és mi volt ma ebédre? találd ki, paris gombóc krumplival :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Majd próbálok jönni bővebben meg képekkel is, puszi

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok,

Jazi: nagyon boldog második születésnapot!!!!!


Santos: minden elismerésem. Teljesen megértelek. Egyébként Veronika is hasonló Clint Eastwoodos vonásokat eredményez rajtam :o Az irásod pedig szokás szerint klassz.

Én is csináltattam pocakos képeket, majd dobok....
Tegnap megcsípett egy darázs (Edi :? ). Ebben az az érdekes, hogy múltkor, mikor Veronikát vártam, tehát terhesen ért ilyen atrocitás. És most is majd abban a hétben járok mint akkor... és pont azon a helyen csípett meg. Helyen= utca, pont az a ház előtt.
Csak akkor a karomat, most a lábam... Roppant kellemetlen... de jól vagyunk ;)

Nálunk apa majd egy hónap szabiját tölti :) festünk.... meg sokat vagyunk együtt :)
Többet legközelebb (most csak idefurakodtam).

KépKép
rizibizi
 
 


Kép

Jázminnak nagyon boldog születésnapot kívánunk! Melódia és Pistike baba :lol:

Kép
Kép
melódia78
 
 


Melódia, Riz, True!
Nektek is köszi a köszöntést!! :)

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi!
Jazinak Nagyon Boldog Második Születésnapot Kívánunk!!!!



Kép

(Holnap jön vmi hidegfront, szombaton telihold, Kata is akkor született :lol:, drukkoljatok :wink:)
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


[color=red]Jazinak BOLDOG SZÜLINAPOT![/color]

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Most nem leszünk, mert hajnalban indulunk Horvátországba. 16-23ig.Bár kissé elvagyok kenődve, mert elég rossz időt jósoltak :cry: :cry: :cry:

Legyetek jók, vigyázzatok a picikre.


Puszi: Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Na sziasztok,

most egy szusszanásnyi.... Reggel hazavittem rokongyerekeket, de holnap jön a férjem egyik haverja asszonyostól-gyerekestől hétvégére. Én még nem ismerem őket, Pesten a suliban haverkodtak össze. Kicsit lelombozódtam, mert kiderült, a gyerekekük tej és lisztallergiás, nem tudom mit fog enni... Remélem, hoznak neki kaját. Na szép, egész héten tejmentes étrendet tartottunk, mert a sógornőm gyerekei is azok.

Santos, nekem gyönyörű nagylányom művel hasonlókat, eddig ment a türelem ezerrel, de mostmár nincs pardon, pofozkodást fogok bevezetni. Nagyon durva, ahogy viselkedik, sajnos, ha Levi alszik, tudja, hogy nem hagyom hisztizni, és mindent elér, és emiatt teljesen elrontottuk. Ismét csak azt tudom mondani Riznek és Edinek, hogy lehet, hogy nem a legszerencsésebb ez a korkülönbség.... Szar ilyet mondani, de nagyon várom, hogy kezdődjön az ovi.... Levi hozzáképest tündér csávó, semmi hiszti, tök jól elnézegeti a tv-t, elautózgat, stb...

Na jó akartam még sokmindent de a férjemnek halaszthatatlan dolga akadt a gépnél, nem baj, hogy egy hete nem ültem itt...
sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Na szóval elment a kedvem az írástól, felteszem a képeket. Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True,
mi ezt direkt de direkt így akartuk :lol: Szerintünk ez a legideálisabb korkülönbség.
Találkoztunk már pár anyukával, mindenki dicsérte ezt a korkülönbséget (saját családjuknál is ennyi).
Biztos nem lesz könnyű, de szerintem, ha sokkal több év lenne közöttük, akkor sem lenne tuti. Eggyel is nehéz tud lenni, akkor már mindegy... és most gyorsan túl leszek rajta :lol: :lol: :lol:

KépKép
rizibizi
 
 


Riz!

Tudom, mivel lejár ugye a gyed... Mi is csak ezért választottuk ezt, de jó lenne, ha nem kellene mérlegelni a munkahelyet, pénzt, stb... Sógornőmnél 1 év a különbség, de állítom, jobb az. Igaz, az első 2 év nagyon húzós, de sokkal könnyebb összehangolni a napirendet, nincs féltékenység, mert még fel se fogta, hogy egyke, máris ketten lettek stb. 2 évesen ott a dackorszak, se nem kicsi, se nem nagy.... Jubiéknál pl. már a 3 év is jobb, szóval nekünk ez a 2 év nem jött be egyáltalán... Azért hátha nektek jobb lesz! :lol:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Ja, még azt akartam, az utolsó kép a megyei népújságban jelent meg, hiába na rocksztár lett az uram :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok

Nehéz megválasztani azt a korkülönbséget hogy mi a jo, mi annakidején 4 évet akartunk, de hogy most ez történt nálunk igy jóval kitolódik, mert semmi kedvem gyereket szülni neki a közeljövőben. Semmi kedvem itthon maradni, ujra dagadtnak lenni, meg megőrülni itthon. Élvezem hogy ujra egyre szabadabb vagyok. Valahogy nem nekem találták ki azt hogy csak itthon legyek folyton, mert mégha megérné gyereket szülni, ha egy arany ember lenne, akkor igen, de igy, majd 20 év mulva. Na azért annyi nem lesz. :lol:

Na itt a rosszidő. Éjszakára kint hagytam a ruhákat, erre fel megáztak, nem gondoltam volna hogy esni fog, na mindegy.

Timi

Jó nyaralást! Reméljük azért csak jo idő lesz!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Jubi!

Nagyon tetszik Jazi ágya. Szerintem nem baj, hogy nagy. Ára is szuper volt. Ha nekünk lett volna helyünk mi is nagyot veszünk, de sajnos a helyhiány…

Timi!
Te nem vagy most, mert mentetek nyaralni (de jó nektek), de remélem majd visszaolvasol :) Nem dagad a lábam és teljesen jól vagyok, tegnap katlan meleg volt, izzadtam mint állat, pedig nem vagyok izzadós. A meleget elviselem ha süt a nap, de tegnap nem sütött és marha tikkasztó idő volt. 9-re már jó volt.
Nálunk is van Háda Kft, de ezer éve nem voltam, messze van…:(

Linda!

Szépek a virágkreációid. Remélem Laura kigyógyult a lázas bajból. Hány foga van? Te visszamész dolgozni vagy kistesó projekt lesz? Mit tervezel?

Ribizli!

Remélem a darázscsípésed elmúlt :( és nem vakargattad :lol: Ezt a pechet. Nekem képzeld még mindig halványan piros és száraz ott a bőr. Kicsit megvakargattam…meg érzékeny is vagyok ezek szerint egy kicsit. Hogy bírod a meleget, frontokat?
Ha lesz időd dobsz egy-két csoportképet miket turiztál a bébinek? Nálunk sajnos nincs jó kilós turi, csak beárazott, nemrégen nyílt egy, érdemes lenne hetente 2x menni, mert olcsón vannak újszerű darabok. Meg szeretek turizni na :lol:

True!
Biztos nehéz lesz Katával szófogadás tekintetében is, nem tudom mi lesz ha majd a féltékenység is kijön stb. Egyébként veletek álmodtam, este a ti képeiteket néztem éppen. :D
Irigy a medencétekre, szuper lehet benne pancsizni. Levi ügyes a szobatisztasággal, nagyon vagány azzal a nyaklánccal :D

Zsuzsi!
De izgi, jővő héttől megkezdőik Rékának a bölcsi. Miket kell neki bevinni? Váltás ruha, pohár, ceruza egyéb felszerelést kell, mint az ovikba?
Hányan lesznek a csoportban? Hánytól hányig lesz Réka bent?

Hettie!
Egyre optimistábbnak és bizakodóbbnak, határozottabbnak tünsz, ez jó :) Artiról nem teszel képet? Olyan régen láttuk őt.

Nekem kicsit fájdogálgat ez a jó szó a derekam meg néha hasam, de semmi keményedés egyéb. Kata tegnap anyukámnál aludt és ma is valszeg ott fog, hát azt hittem amíg ott lesz mennünk kell a kórházba, de nagyon eltaktikáztam. Nem tudom miért gondoltam azt, hogy hamarabb meglesz a bébi, mint a Kata. Gondolom azt hittem a több strapa, emelgetés megteszi hatását, aztán semmi…Még a teliholdban bízom, Kata is 2 napra rá született és az 18-a, hétfő :D

Apa elment dolgozni egyedül vagyok, most a net az első, aztán megyek a konyhába takkerolni, mert nem akarom így itthagyni. Rántott csillagtök lesz, krumplipürével, meg vmi saláta paprika vagy nem tudom.

Kata egyre rosszabb, nem fogad szót.
Amúgy bilizés sehol sincs, a WC szűkítőt sem használtuk. Ágybeszoktatás sehol sincs, velünk alszik. Most minden stagnál. Beszéde viszont alakul, mindent megismétel, előbb a telefonba mondta teliholdat látta tegnap :)

Tegnap elmentünk apával vacsizni, már nem voltunk 9hetes korom óta. Finom rozmaringos pulykamellett ettem, grillezett zöldségekkel, aztán gundel palacsintát. :D

Korkülönbség: majd lesz vhogy, olyan még nem volt, hogy nem volt sehogy :D lehet beleőszülök, majd meglátjuk :shock:

Körkérdés:
Kinek mennyit, mit iszik a gyereke? Csapvizet, ásványvizet, kubut stb?
Még akartam vmi kérdezni, de elfelejtettem…

Na mentem a dolgomra, ebéd után még egy pihit beiktatok vagy tévénézést. Jó egyedül vhogy most.
Ha van vmi action, apa tudósít :D

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok

Várjuk a vendégeket, van egy 10 perc holtidőm :lol:

Edi: azt hittem, mikor megláttam a neved, hogy híreket hozott az urad... Sokáig szedted a magneb6-ot? elfelejtettem mondani, hogy 36-37 hetesen érdemes abbahagyni, mert nagyon vissza tudja tartani a dolgokat.... Medence tényleg szupi, most szabályosan meleg benne a víz, remélem, délután kicsit elül a szél, és akkor lehet fürdeni.
Még azt akartam mondani, hogy szobatisztaság terén mikor anyósnál voltunk, reggel hagytak engem aludni, de félálomban hallottam, hogy mondja Levi, hogy picini, picini, mama nem rakta bilire, belekakilt a pelusba, ez kétszer előfordult, és azóta nem szól :( , csak ha már bekakilt. Szóval rohadt gyorsan el lehet rontani a dolgokat.
Na megyek, jöttek a vendégek.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!
Panangint szedtem, 3x hetes koromig 3*1/ nap, utána 36. hétig 3*2/nap, még maradt pár szem, azt beszedtem, múlt hét szerda óta nem szedem. Katánál 38.hét elején hagytam abba :oops: nem mertem abbahagyni, na nem is volt tágulás, semmi, de a nyakán volt a zsinór, biztos közrejátszott benne. Úgyhogy most nem szedem majdnem kettő hete, de semmi görcs, fájásom nincs. Hidegfront meg elmehet vhova :shock: :lol: Ennyit erről :)
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Edi!

Én is vártam a Párodat a jó hírekkel. Nekem mind a három gyerek hidegfronttal és esővel érkezett.

Egy pancsis és néhány szülinapos kép:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


folyt.
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Helló Csajok!

Előljáróban annyit,hogy fogalmam sincs,hogy a közeljövőben mikor és hogy tudok jönni,majd próbálok,de át kell szervezni a napjaimat elég durván,hogy minden beleférjen,főzéstől a bölcsin át...majd azért igyekszem...

Jubi,
Nagyon jól néz ki a torta,úgy megkívántam,hogy most megettem egy zacskó csokis kekszet,na de azért az mégsem torta....viszont egy kis ideig kielégít :lol: :lol: :lol: Szépek a képek,Jazi igazi nagylány már.

Edi,
Hát nagyon izgulok már,hogy egy front "meghozza" a pici fiadat,én ezidőtájt már alig bírtam magammal,nagyon vártam a gyerkőcöt.
Terveim szerint Réka kb 7 -től lesz a bölcsiben 4 -ig de csak akkor,ha sikerül elérnem,hogy ne legyen első órám,ugyanis nálunk fél 8-as kezdés van,így meg,ha nem lenne akkor fél 9-re kellene mennem. Ezt még nem tudom. Azt mondták a gondozónénik,hogy ha alvásidőben mennénk,akkor inkább ne menjünk,próbáljunk uzsonna környékén vagy utána,vagy pedig ebéd után rögtön...na hát szerintem nekünk az uzsi környéke lesz a reális.

Igazából szinte semmi extrát nem kell vinni,a saját cumisüveg,a játék vagy pótszer ami nélkül megáll az élet,váltócipő,póló,bugyi és pelenka egy napra (de beviheted a heti adagot is ahogy neked jobb...) zokni stb...szóval a csereruhák. Van kis szekrénykéjük oda be lehet pakolni mindent,kivéve persze a cumit. Én viszem a saját tápszerét is,meg amiből tejbegrízhez hasonlót tudnak csinálni. Kell pzs,wc papír,ha nagyon jófej vagy vihetsz kekszet 1-1 zacsival rágcsának gyümölcsöt,merthogy tízórai gyanánt azt adnak,hivatalosan csak reggeli és ebéd valamint uzsonna van. Hát kb ennyi...

Ildi,
:lol: rocksztár :lol: :lol: :lol: akár csak az enyém....mikor hazajött szigetről úgy nézett ki mint Johnnie Rotten (Sex Pistols) kopaszon és koszosan,lógott ki a feneke és húzott maga után egy hálózsákot,amire még nem derült fény,hogy kié...gondolom örült a taxis,aki hazahozta :lol: :lol: :lol: lecsapattam nagynyomású vízzel az uram,mielőtt még hozzáértem volna,de legközelebb kis klórmeszet dobok,vagy domestost is permetezek rá...
Nagyon brutkó a tej és lisztmentes táplálás,húst biztos ehet...meg gyümit...

Léptem,vasalok és olimpiádét nézek,furcsa,hogy vergődnek,hogy várakozáson alul teljesítünk,pedig eleve kinnt lenni és egyáltalán megfelelni is nagyon kemény feladat lehet.

pusz.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


jajj elfelejtettem, bili wc kaki ügyhöz:

Réka kétszer pisilt a wc be,asszem még nem kakált bele,de mostanában nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel a pelenkába nem akar,ha leveszem nyűglődik,őrjöng,wc re akkor nem ül kakilni,bili nem jó,néhányszor már a padlón végezte a produktum,de akkor meg sírt,hogy nem jó tata,pedig nem értem,nincs dresszúra,ha akar ül a wc-n ha nem akar nem kell,de pelenkát sem akar,hát még gyakoloni kell ezt azt hiszem. Idegörlő ez is...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Zsuzsi!
Még egyben vagyok, tegnap néztem a teliholdat, holdfogyatkozás volt, de semmi hatás :D Hidegfrontot meg sem éreztem.
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Na sziasztok, elmentek a vendégek, na ez is csak arra volt jó, hogy síkideg legyek... a kisfiú 15 hónapos volt, mint utóbb megtudtam, lisztallergia nem volt, apuka rosszul tudta :lol: :lol: viszont a kiskölök durván evett, reggelire 2 egész melegszendvics, ebédre leves husival, tésztával, másodikféle töltött káposzta 1 gombóc, plusz süti csak néztem..... Levi most megint előadja a semmitnemeszekakármitrakszelém....

Zsuzsi, szerintem azért nem akar Réka wc-be kakálni, mert olvastam, hogy eleinte nem szabad megmutatni nekik, hogy lehúzzuk, mert ez valami traumát okoz náluk, hogy eltűnik, ami belőle jön. Sok gyerek meg visszatartja napokig, meg csak pelusba akar kakilni.

Na és képzeljétek, Levi kb. 2 hét alatt kinőtte a 23-as szandiját :shock: :shock: Rendesen kilóg a lába belőle. Most a Hanna 24-es oviscipőjét adtam rá, amit Hanna még nyár elején hordott az oviba :roll: A nyár hátralévő idejére veszek neki majd egy magasszárú tornacsukát, őszre van valami örökölt bakancsunk, de basszus nem tudom, mekkora lába lesz ennek a gyereknek.

Jubi, annyira aranyos Jazi, azt a képet,amin jön mögötted, és nézi a tortát, még meg is könnyeztem, olyan édes :oops: Te is nagyon jól nézel ki.

Edi, nagyon drukkolok, dehát látom, még csak most töltötted a 38-at, szerintem van még időd!!! Még az is lehet, túlhordod két héttel :lol: :lol: :lol:

Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok

Szobatisztaság: ma pelus nélkül volt fürdés után, egyszercsak szalad, hogy picini picini, ráültettem a bilire, és egy kis fosos kaka volt (BOCS), szóval ez a titok, ha rajta van a pelus, simán belenyom mindent....

Zsuzsi, Rékának szorítunk a holnapi naphoz, adj majd hírt, hogy mi a helyzet a bölcsivel!!!
sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Jubi!
Klasszak a képek. Hogy megnőtt Jazi, elment az idő, hiszen ő is most született. Szép kislány. Hajába szoktál csatot tenni, engedi? Ágyat használjátok? Mit kapott ajiba?

True!
Túlhordás nem lesz, az előző császár miatt. Ma voltam nst-n, csütörtökön kell mennem legközelebb, dokim megvizsgál és kapom a beutalót, másnap be kell feküdnöm. Gondolom lesz nst, UH, hegvizsgálat aztán vagy megvárják amíg beindul vagy programozott lesz. Doki le is jelentett, hogy pénteken érkezem, gondolom legyen helyem, mert fullon van az osztály. (remélem addig meglesz, bár már nem mondok semmit :lol: )

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


True!
Nekem is az a kedvenc képem :D A kacsamama után izgatottan topog a kiskacsa :D Örülök, hogy Levi egyre többször szól a pisi/kaki előtt.

Santos!
A tortát a Párom készítette, azt mondta ez volt az utolsó...három adag krém kötött ki a wc-ben, mire sikerült... de végül finom lett :)
A bölcsihez drukkolok, és én is várom a beszámolót.


Edi!
Akkor neked is megvan a fix időpont? A tesóm augusztus 26-án 8.30-kor fog szülni. Azért lesz programozott császár, mert a méhében a méhszáj előtt van egy 7 cm átmérőjű ciszta szerűség, és a baba nem tud irányba állni tőle, most keresztben fekszik. Ő nagyon fél a császártól, első baba lesz. Próbálom nyugtatni, de minden hülyeséget összeolvas...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Edi!
A kérdésekre meg nem válaszoltam :oops: Igen, szereti az ágyát, jobban is alszik abban, mint a szűk rácsos ágyban. A hajába szokott csatot vagy csurit kapni, nem mondom, hogy rajong érte, de muszáj, mert különben olyan össze-vissza áll. Ajándékba papucsot (mindig a Daniét próbálta hordani), mesés kifestőt, óriás puzzle-t és play-doh állatos gyurmakészletet kapott. Ezt tudom ajánlani a szülinapra készülődő többi babának/anyukának is, nagyon jó játék. Daninak már volt ebből egy nagyobb készlet, és szinte naponta használják, mind a hárman. Egészségre nem ártalmas, és nagyon kreatív...még én is élvezem. Nincs is másik olyan játékunk, ami leköt egy 2, egy 6 és egy 10 éves gyereket.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


helló

Nah túl vagyunk az első napon,van is sérülés mindjárt,de lesz gondolom még vagy ezer....

Jó volt nagyon virág lesz a jele a cicámnak (jobban örültem volna a nyuszinak :lol: :lol: :lol: micsoda gondok mi?) Szóval ment ezerrel a motorozás,meg a labdázás és egy kisfiú el akarta kérni a labdát Réka nem adta így jól belemart a fiúcska Réka pofijába,volt sírás rívás,jól fel van dagadva a karmolás körül... :cry:
Sajnos én pont nem láttam az eseményt,mert a csúszda eltakarta...de ez van,a kisfiúval viszont tényleg van valami gáz,azt mondják szeptembertől a speckó csoportba megy,mert kell számára a fejlesztés.
Rajzolt, babázott a kis cicám,remélem jó lesz tényleg és hamar megszokja a helyzetet.

Ildi!
Fúúú akkor tényleg jól nyomta a kisfiú,én ma próbálom ki Rékán a padlizsánkrémet,sok sok fokhagymával,mert ha van fokhagyma az ételben,akkor elfogy,de gyermeknek öregapó szaga lesz...
Durva ahogy nő a lábuk,én 23 és felest vettem Rékának,hát majdnem végig ér,a 23-as cipője éppen jó most,de bentinek már 23 és felest viszek és van tarcsiba egy 24-es bakancs,hát Levi fiú és érthető a nagy lábikó,de Réka???? :lol: Csak azt sajnálom,hogy a klassz kis téli bakancsot,amit tőletek kaptunk majd nem fogjuk tudni használni...(majd ráfeszítem a lábára :lol: :lol: :lol: )

Jubi!
Nagyon jó ötlet a play-doh gyurma sztem én valami ilyesmit választok majd ajándékba mert imád gyurmázni a gyermek.
de kipróbáltuk tegnap a játszótéren egy kislány állítható műanyag soros koriját és nagyon nagyon tetszett neki (nem esett,fogtam a kezét,fura volt neki úgy lépegetni...persze tudom még korai,de nagyon megtetszett a dolog nekem,a kislány elmondása szerint nem vették,hanem kapták,így nem derült fény arra,hogy hol kapható...mindegy is...

Edi!
Elfelejtettem a múltkor,Réka napi egy üveg kubut iszik meg az 330ml,vagy kubu play az 400 ml plusz 200 tea,reggel 120-150 tápi,ebéd után alatt vagy helyett 100 tápi,délután kb 150-200 tea este 100-120 tápi. az mindösszesen kb: 1000-1200ml körül van,de van,hogy csak 700-800 olyankor viszont inkább a levest eszi,mint a másodikat.

Megyek,mert alvás alatt főzök vacsira meg holnapra ma zöldborsós tokányt rizzsel és grízgombóc levest, a padlizsánkrém már kész,de én is.

na pá

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok

Jubi, olyan gyurmája volt Hannának, de beszáradt :shock: :shock: Ki kellett dobni a kukába. Levi megenné szerintem. Az udvaron a köveket is a szájába veszi, csak a kaja tabu nála :lol:

Nálunk 20-án búcsú lesz, délután meg megyünk bulizni, apáék zenélnek, lesz főzés meg minden, gyerekekkel együtt megyünk, csak mi este hazajövünk. Búcsúban kapnak valami apróságot, még nem tudom, mit. Hanna valószínűleg pónit, lovat vagy pegazust, meg van értük hülyülve. A többit még nem tudom.

Húha Zsuzsi, akkor Réka rohadt sokat iszik. Levi reggelire és vacsira kb. 2-2,5 dl tatojó, amúgy meg néha egy-egy pohárral. Nem mérem. Ebédhez iszik, meg ilyesmi. De nem túl sokat. Nem is pisil sokat. Ja, és a kisfiú, aki nálunk volt, csak vizet ivott. Nem is kellett neki a tea, gyümilé. :shock:

Ja, még ötlet szintjén, múltkor vettünk tescoban olyan bubifújót, hogy elem kell bele, és egy kis propeller fújja a bubikat. Nagyon szupi, csak az a baj, hogy csak a teszkós folyadék jó hozzá, és most épp nem lehet kapni.

Na megyek, vacsira tejbegrízt csinálok, én meg feláldozom magam, és eszem a tegnapi füstölthúsos töltöttkáposztát :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!
Állítólag egy kis vízzel újra használhatóvá lehet tenni azt a gyurmát, de én mindig leellenőrizem a kis dobozkák tetejét.

Nálunk 20-én virágkarnevál és tüzijáték lesz, na mi mindkettőt kihagyjuk. Én nem igazán bírom a tömeget, főleg azt, hogy mindenhonnan a képembe - és a gyerekekébe is - fújják a bagófüstöt :x A virágkarnevál meg évek óta ugyanaz...már egy kicsit uncsi.

Santos!
Hát igen, a közösségben a sérülésekhez hozzá kell szokni, de van egy szint, amin túl én anyatigrissé változom. Ilyen volt pl. amikor arra értem az iskolaudvarra, hogy a fiamat két nagydarab srác folytogatja...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Helló!

Ismét el voltam /vagyok tünve,de csak ezért mert melózok megint egy hetet a vir.boltban,szombat óta,közben mosok,főzők,gyereket nevelek...Balcsira járunk :P
csak felülletesen olvastam,teregetnem kéne,lejárt a gép.

Jubi,tök csinik vagytok mind a ketten,a torta is guszta volt és bizti finom :wink:

Edi,már nem sok van vissza :lol: Laurának jővő őszre szeretnénk kisöcsit,mi a 3 évet tarjuk ideálísnak :lol:

Ildi,simán felcsaphatsz bébiszitterenek és főállású anyának ennyi gyerek mellett :lol: Melyik a férjed ??

Santos,hát hajrá csak :wink: Szeptemberben talizunk?Melyik nap jó neked??Óbudán fogunk lakni...

na megyek :?
(20.-án nem melózóm,strandolunk a barinőimmel,ganze tag :lol: )

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Mi holnap a barátokkal megyünk Keszthelyre a kastélyba utána Balatonlellére arra a jo homokos strandra. Csak én nem mehetek be a vízbe mivel, ezt nem is irtam, ujra kijött a betegség amit a férjemtől kaptam. Ugyhogy jo szar lesz igy, pedig jo idő lesz.
Mondtam is a férjemnek, hogy ez már elő fog jönni néha de nem is érdekli. :twisted: Én meg kinlódhatok vele. És persze pont akkor jött meg mikor kezdődött a betegség is, ugyhogy a gyogyszert még nem is használhattam, majd ma kezdem el.
Holnapra mindnkinek jo pihenést.

Santos
Én is ettől félek hogy ez lesz majd az oviban, de nem attol hogy manot karmolják, hanem hogy ő fog összekarmolni valakit meg harapni, meg verekszik is. :roll:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok,

na hogy telt az aug. 20? Nálunk nem volt semmi különös, délelőtt voltunk a búcsúban egy rövid időre, délután meg egy falunapra mentünk, ahol a férjemék zenélnek, meg főzőverseny volt. Nem bírtam idegekkel, Levi után kb. 5 km-t szaladtam a rotyogó bográcsok között :x így aztán meg se vártuk, hogy elkezdődjön a koncert, pedig amúgy bizti buliztak volna a kicsik. Levi mostanában kezdi felfedezni a táncit meg a zenét, rázza a fejét, ugrabugrál, de még csak lájtosan, nem igazán emelkedik el a földtől :lol:
És egyes szám 3. személyben beszél magáról, Levi elesett, Levi elmegy messzire, álmos a Levi. Nem is emlékszem a nagyoknál ilyenre :shock:

Hazafelé a kocsiban ráakadtam egy baromi jó cd-re, ajánlani szeretném nektek, sajnos, a neten nem találtam meg, Deák Bill Gyula: Bűnön, börtönön, bánaton túl című albuma. Nagyon nagy hatással van rám mindig, már régen hallgattam. Egy srácról szól, ha jól tudom, aki egy intézetis gyerek volt, bűnözővé lett, meg minden, az ő történetét írja le. Nagyon jó a szöveg és a zene is, mindig meghatódok tőle. Van egy ismerősöm, aki régen volt intézetben gondozónő, és olyan szörnyű dolgokat mesélt, szóval nagyon sajnálom ezeket a gyerekeket, és valahol érthető is, ha elkanászodnak..... Egy dalszöveget bemásolok, hátha felkeltem az érdeklődéseteket, és elmegyek aludni....

"Nem tudta hatfelé osztani
Az üres szívét apám
Apa volt, de nem volt szülő
Neki mindegy talán
Egy otthonba dugott
Hogy vigyázzanak rám
Dobogókőn szép kastélyban
Ami az erdőben áll

Rabló csendőrt játszottunk
Meleg volt, a koszt is jó
Esténként mesélt nekünk
A televízió
Lágy zene szólt alvás előtt
Gramofon, nem rádió
Jó hangos volt és nagyon gyengéd
Az Il Silencio

[Refr.]
Szánkó csengőkkel télen
Úgy, mint a mesében
Hattyú a tóban
Kastély a hóban

Egy tanáromban felismertem, jaj
A tigris helyett a kecskét
Mek-mek-mek, mekegni kezdtem neki
Ha kérdezte a leckét
Poétának készült
Rajtam úgy töltötte kedvét
Hogy a forró kályhán szavaltatta
A nagy költő versét

A Házirend szerint a jó gyereknek
Mézeskalács ház jár
Botos róka a rosszabbaknak
A lókötőknek frász
Megléptem az első héten
Mert nem bírtam, nem bírtam tovább
Hogy a gép kívánjon minden este
Jó éjszakát

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Helló

Na,szokjuk a bölcsit,Réka tündérvirág,de velem egy állhatatos kis banya,ma evett (volna) ebédet a bölcsiben először,de nem volt hajlandó,direkt kiborította a poharat,fetrengett,csapkodott,így eljöttünk. (Megjegyzem,én annyira nem bírom ezt idegekkel,hogy persze kiabáltam vele,volt egy kézrepacsi is,merthogy mérgében eldobta a cumisüvegét,na ettől kiakadtam,lelkifurdim lett és bőgtem is...áh hát nekem is meg kell szoknom ezt a bölcsi témát...)

Azt hiszem,hogy Réka nem fog ott az elején sem enni,sem inni,sem aludni,már ameddig én is ott vagyok,ugyanis engem tüntet ki a hisztivel csak. Úgy viszont nem fog igazából beilleszkedni a napirendbe,amíg anyuhoz oda lehet rohangálni,és kiidegelni.
Hiába na, a pedagógus kölkökkel van mindig a baj :lol: :lol: :lol:

Viszont,látván a többieket,belepisilt a kis wc-be,amiért tök büszke vagyok rá. Kaki ügyben,még semmi jó,szerintem nem érti a szitut,most írtam az egyszervolton Ranschburg Jenő bácsinak,hátha segít megoldani ezt a helyzetet. (Igazából nem érhette trauma ezen a téren,csak ragaszkodik a saját kakihoz BOCS szóval ezt gondolom én,de majd idemásolom a választ,ha megérkezik.)

Vannak a bölcsiben "más" gyerekek is, down szindrómások,meg autisták és bevallom nagyon durván frusztrált engem,hogy még "ők" is ott ültek az asztalnál és gyönyörűen ebédeltek(belestem a csoportjukba mikor mentünk haza),csak az én Manócskám csinálta ezt a balhét. (persze mit törődöm mással,de ilyen vagyok sajnos,nem tudok nem törődni azzal,mit csinál vagy mit szól más...meg is szidtam szegény kölköt,most meg még mindig a lekifurdi miatt vergődök és próbálom visszafolytani a bőgést,de nem is tudom úgy kavarog bennem minden. )

Végtére is két évig együtt voltunk mindig,most pedig egy idegenre kell bízzam...az is lehet,sokat várok tőle 3 nap alatt nem lehet alkalmazkodni egy tök új dologhoz,ezt is tudom,de annyira szeretném,ha menne a dolog.

na ez voltam ma,megyek teregetek...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok

Zsuzsi, ez kemény, amit írsz, bár én is úgy gondolom, nem olyan jó, ha sokáig ott van anyuka. Nem kell még kimenned, hogy egyedül maradjon ott kis ideig? (egyre hosszabb) Gondozónénik mit mondtak, mikor cirkuszolt? Persze ők már láttak egy-két gyerekhisztit :lol: :lol:

Levit nem is tudom, hogy lehetne pisiltetni, komolyan mondom, délután 4 óta pelus nélkül van, és még nem pisilt :shock: Pedig ivott délután aránylag sok vizet (üvegből iszik mostanában, így megissza, sportkupak nélkül), este meg csomó teát. Nem értem.... :roll:

Linda: a középső a férjuram. Ugye mostanában kellene a muskátlikat szaporítani??? Nekem tele vannak virággal, nem is tudom, hogy csináljam.... Van, amelyiken 20 bimbó van :wink: Le is fotóztam, majd felrakom, most megyek, pussszs

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Nálunk nem volt tüzijáték, tévéből néztünk pár képet. Katának tetszett, másnap is mondta tüzijáték :D

Jubi!
Nekem is nagyon tetszik az a kép, ahol Jazi mögötted várakozás telien jön utánad.
Hidegfront nem hozott semmit. Igaz dörgést, villámlást vártam, attól félek alapból is.
Nagyon csinos vagy, milyen ízű volt a torta? Gyurmát hol vetted, mennyiért? Mit tud ez play doh gyurma, mitől másabb, mint a sima? Jó ötlet egyébként, valszeg mi is veszünk. Ja meg papucsot is szeretnénk, kifestőt és puzzlet. Ezekkel én is tök elvagyok.
Nekem nincs fix szülési időpontom egyébként.

True!
Kata is kinőtte a szandiját egy hónap alatt, igaz egyedül vettem vele és ugye pocakosan nehezen ment már a próba, na szóval majdnem 2 hónapja lelóg szegénynek a nagyujja, de még ki kell ezt a pár hetet bírni. Viszont a tizesért vett Siesta cipő sem húzza sokáig amit vettünk tavasszal, mert nagyon megnőtt a lába. Nem örülök, de kell egy átmeneti és téli cipi is. Remélem az átmeneti cipő tavasszal is jó lesz. Használt cipőt még nem vettünk. Kínai egy van, de nálunk baromi szar a választék, pedig vennék neki azt is.

Zsuzsi!

Huu, szegény Réka, gonosz kisfiú. Én is félek majd az ilyen incidensektől :( Nálunk Kata a kisebb és nagyobb uncsitesót is lökdöste, de más nem történt, de ez sem tetszik nekem. Ha őt bántják meg nem reagál, bár nem volt nagyon még erre példa… Egyszer a játszón kapott egy kisebb pofont, de csak lesett.
Jó sokat iszik akkor Réka, Kata közel nem ennyit…De nagyon édes, mert reggel amikor felkel kéri a cumit, mindig háttal vagyok neki, aztán mondja: anya kérek tej :) és hozok neki, vagy mondja kérem vizem :lol:

Linda!
Na összejött 20-án ganze tag a fürcsi? :wink:

Hettie!
Milyen volt a keszthelyi kiruccanás meg Lelle? Nem semmi, hogy milyen betegséget adott neket át a férjed? És legalább ő is szenved? Megérdemelné triplán is…

Nagyon ügyes mki a bilizésben. Nálunk is mondja Kata pisi, de pelenkástúl ül csak a szűkítőre és kér újságot…meg papírt és dobja maga mögé a wc-be…Ha levesszük a pelust, leszáll…Majd lesz ez is vhogy.


Egyébként ma voltam uccsó védőnőnél meg nst-n.
Védőnőm már két éve nyugdíjba ment, eddig dolgozott, most egy fiatalka van helyette, még abszolút kezdő...remélem nem fogja az észt osztani hihihi
Magázódunk, de fel fogom vetni a tegeződést, fiatalabb nálam, így olyan szar beszélgetni, zökkenőmentesebb tegeződve.

Nst rendben, dokim volt pont, megkaptam a beutalót a kórházba, előző császár miatt ugye be kell feküdnöm. Holnap 7-re kell mennem. Megvizsgált. Méhszáj 3100, mondta nem úgy néz ki, hogy ki akar a gyerek pottyanni...nem is csodálom, napi 1-2 keményedés az nulla. Néha derékfájás, görcs, de az meg belefér.

Kata ma ment anyukámhoz, ott alszik vagyis nyaral amíg én a kórházban tartózkodom. Még pakoltam Katának ezt-azt, már mindene van ott. 2 fióknyi ruha miegymás, jó helye lesz. Lesz homokozó, hinta 1-2 napon belül. Jó lesz neki ott. Nem tudom mikor jön látogatóba, az még majd alakul.

Na majd jelentkezünk , mkit puszilok, gondoljatok ránk, drukkoljatok, be vagyok fosva amúgy is.
Elvileg hétvégén semmit nem csinálnak, hétfőn vizsgál meg a főorvos és ő dönt, vagy várnak pár napot, vagy kiír műtétre, ha nem változik a méhszáj.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Edi
Drukkolok Neked!
Nem tudom hogy szenvedett e tőle, mert tagadta hogy tőle lenne. Előtte meg arra célozgatott lehet hogy tőle van, ugyhogy mindenfélét mondott. Most nem tőle van, most kiujult sajnos, ugyhogy most mondta is hogy ő most nem érzi. Szóval akkor mégis érzett valamit annakidején. De utálom a hazudozást :twisted: Meg azt hogy felnőtt létére nem volt képes védekezni :twisted:
A balaton jo volt meg Keszthely is. Este hazafelé meg megnéztük a tüzijátékot Pesten. Nagyon szép volt most, meg jo helyen is álltunk viszonylag. Manóra apa vigyázott, mert nem akartuk egész nap nyúzni, meg nem fért volna be az autóba sem, mert öten mentünk.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Na helló

Fúú megvolt az első kimegyek-sztori is,kb 1 óra múlva keresett csak,elterelték,megnyugtatták,de akkor meg meglátta,hogy Peti megy haza lopakodva a kerítés mellett (bejött az uram is,hogy lássa mit hová hogyan kell...) szóval akkor rákezdett :cry:

A jövő héten már nem lehet vele odabennt lenni,anyu megy viszi és kinnt vár,ha meg kell nyugtatni.

Játszik,meg minden,ki lehetett lesni,hogy mit csinál,mert egy üvegablakos teraszon játszott a csoport,mi meg ott görcsöltünk az ablak mögött.

Inni nem akar,csak a cumiból (hiába neki nincs más pótszere,még egy darabig ebből iszik majd szerintem) ebédnél hívtak be,akkor már állt a bál,tök fáradt volt a kis cirmos cicám,nem akart enni,viszont itthon bezabált, most még mindig alszik. Szerintem nem lesz ott evés és alvás egy darabig,biztos tök kész lesz mire megyek majd érte...majd itthon bepótolja,max leteszem este 7 kor :wink: ja és kubuval megyek érte .. :lol: :lol: :lol:

Hétfőn 8 ra kell mennem,anyukám jön,de ő is izgul,nincs túl nagy helyismerete,plusz tök béna a babakocsival,így hát majd elballagnak szépen a bölcsikébe...jujj nagyon parázom. Mindegy remélem egy két hét és belerázódik,plusz jönnek szept 1 től a többi kis bölcsisek,akkor már nem hinném hogy S.Réka magánszámai fogják lekötni a gondozónéniket,és cirmos cica is bele fog jönni a "munkába".

Edi,
juhhhhuuuhúúú hajrá!!!!! Ne izgulj,minden rendben fog menni.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


jajj még valami: annyit mondtak,hogy rosszabbra számítottak,nem hányt,meg nem volt akkora durva nagy balhé,de azért lehet,hogy hétfőn vagy a jövő héten rosszabb lesz picit,fel kell készülnöm.

na léptem,puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok

Húú, Zsuzsi, nem semmi... Nem volt túl szerencsés ez a hét, hogy 4 napos volt... Akkor alig volt egyedül még Réka ott. Talán a mamával könnyebben megy majd a dolog, bár az igazi beszokás hónapokig tart sajnos :cry: Marci 1 évig sírt minden reggel, sőt, ha az oviban vegyes csoport volt, akkor is.

Hát Levi is jövő héten kezdte volna, de nem baj, hogy így alakult, így októberben kezdem beszoktatni, még a kezdeti betegségekre is lesz idő :lol:
Melóhelyről egyébként semmi válasz nem jött még, lassan letelik az 1 hónap... Jogászt megkérdeztem, mit csináljak, ha nem válaszolnak, azt mondta, menjek be dolgozni, amíg nem adják írásba, hogy állásidőt fizetnek :lol: :lol: Remélem, azért erre nem lesz szükség, de megint úgy vagyok, hogy el sem tudom képzelni, hogy melózni fogok. Először is mikor a gyerekek elindulnak suli, ovi, rendbeszedem a lakást, mert a nyáron nagyon elhanyagoltam. Egyszerűen soha nem jutott idő komolyabb nagytakarításra, meg úgy volt, hogy festünk, ami megintcsak nem jött össze, mivelhogy eladni készülünk...

Ma volt apa utolsó szabi napja, elmentünk a Gemencbe kisvasutazni :lol: :lol: Olyan jó volt, gyönyörű volt az erdő, a kisvonat pedig Levinek hatalmas élmény volt. Ahogy kiszálltunk a kocsiból, mondta: Én látom a tomast. :lol: :lol:

Na megyek, palacsintát ígértem vacsira.....
Ja. Edi, szorítok, bár már úgysem olvasod, csak ha otthon lesztek.... De azért nem értem, mi értelme volt hétvégére befektetni, ha úgysem csinálnak semmit....


Pusz, írjatok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!



Hazaértünk a nyaralásból.fantasztikus volt,és dög meleg.Jó sokat irtatok.

Edi:
Azt hittem már Dávidka képeiben gyönyörködhetek.

Timi:
Nektek hogy sikerült a nyaralás?

Holnap olvasgatok van mit. :D
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?