Új privát üzeneted érkezett!

Nem baj, Zsuzska! Az okosok azt mondják, az sem jó, ha sokat dolgozunk a bébin, mert esetleg a "katonák" nem lesznek megfelelőek. :wink:
pedi
Kalocsa

Hát tegnap lehetett valami a levegőben, mert mi is hamar elaludtunk.. :oops:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Edit!
Laptető.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy vagy ma?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Jaj! Tényleg tető!

Hát, fájdogált picit a pocim, de már jobb és nem is annyira,mint tegnap. De a hőm meghülyült, ma már 37.2, tegnap 37. Ennyit akkor sem szoktam mérni, ha beteg vagyok. :oops:
pedi
Kalocsa

Edi!
Vezeted valahol a hőgörbédet? Betennéd nekünk?
Jelentem az, hogy felment 37 fölé a hőd, akár azt is jelentheti, hogy lakik valaki a pocidban :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja, és tegnap a munkaidő alatt megittam 2l vizet. Mindig ide van készítve magam mellé a 1.5l-es üveg, és alig tudom magamba erőszakolni, de tegnap simán megittam, és még egy másiknak a felét. :lol: Úgy örültem, mert sajnos nagy általánosságban keveset iszok.
pedi
Kalocsa

Hát Edit!

Nagyon gyanús vagy nekem.. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Ugye, Móni??????

Nekem is egyre gyanúsabb Edi :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Igen,igen.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy mivel holnaptól nem leszek, kérek a jövő héten egy sms-t a köv. üzenettel: Pozitív lett a tesztem! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

De cuki vagytok!

Az az igazság, hogy még nem merek ilyenekre gondolni, majd, ha nem jön meg, de tényleg furi, hogy tegnap teljesen olyan jelek voltak, mintha meg akart volna jönni és semmi, és még a hőm is egyre magasabb, csak maradjon is így!!!
pedi
Kalocsa

Móni!
Ti meddig nyaraltok?
Mi szerdán jövünk haza.
Csütörtökön már dolgozom. :(
pedi
Kalocsa

Jó nyaralást nektek csajok!!!
Akkor egyedül maradunk itt Nitával???
Na majd jól tele írjuk az oldalakat, hogy sokat kelljen olvasnotok :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Azért én bízom benne, hogy találok valahol egy netkávézót! :wink:

Függő lettem. :oops: :lol:
pedi
Kalocsa

Mi jövő hét szombaton vagy vasárnap jövünk haza.
Edit! Drukkolok hogy ne jöjjön meg!
Nekem valószinű hogy meg fog, mert nagyon fel vagyok puffadva és már kezd kirügyezni a homlokom :cry: :cry:
De eldöntöttem hogy akkor nyaralás után bejelentkezem a dokimhoz, amúgy is időszerű lenne a rákszűrés. Meg szerintem nem normális hogy még mindig van előtejem, pedig már egy éve nem szoptatok. :shock:
Zsuzska! Remélem mire hazaérek, sok-sok olvasni valóm lesz... :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni!

Azért én sem élem még bele magam semmibe, főleg, hogy az első gyermekre készülünk, és nem érzek semmi különöset. Nem értem, hogy minden ismerősöm azt mondja, hogy Ők megérezték a babut. Pocakom megint fájdogál, de nem vészes. Majd meglátjuk. Ma már nem iszok annyit mint tegnap. :(
pedi
Kalocsa

Móni!
Hát ha van előtejed, akkor drága neked is magas a prolactin szinted :cry: :cry: :cry: :cry:
gyógyszert fogsz rá kapni szerintem.... mindenképpen menj el dokihoz, ha haza jöttetek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Edit!

Tudod, hogy nincs két egyforma ember.., nincs két egyforma terhesség sem. Van aki végig rosszul van a 9 hónap alatt, van akinek semmi baja. Úgyhogy a tünetek elég becsapósak tudnak ám lenni. A legjobb és legbiztosabb jel ha kimarad a mensi. (bár kivételes esetekben ez sem igaz).

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Edit!

Tudod, hogy nincs két egyforma ember.., nincs két egyforma terhesség sem. Van aki végig rosszul van a 9 hónap alatt, van akinek semmi baja. Úgyhogy a tünetek elég becsapósak tudnak ám lenni. A legjobb és legbiztosabb jel ha kimarad a mensi. (bár kivételes esetekben ez sem igaz).

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Zsuzska!

Neked is ilyen problémád van? :oops:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Jaj, én már nagyon éhes vagyok!
Nálatok mi az ebéd?
pedi
Kalocsa

Nálunk tócsi lesz.. nyamm, nyammm ( ahogy a fiam mondaná :lol: )

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Hú, ez nekem így nem mond sokat. :oops:
Te minden nap főzöl?
Anyudnak nagyon boldog szülinapot kívánok! :lol:
pedi
Kalocsa

Huu , hát ezt többféleképpen szokták nevezni. Pl: reszelt krumpli, cicege .....
Általában minden nap , vagy 2 naponta szoktam főzni.
A köszöntést pedig köszönöm szépen anyukám nevében is. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni!
Sajna nekem is volt két hónapig.... de kaptam Bromocriptin nevű gyógyszert és egy hónap alatt rendbe jött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is sok boldogságot kívánok anyudnak :!: :!: :!:

Edi!Én ma virslit csináltam, lesz hozzá ketcup és mustár kis kenyérrel :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én délután sütök mustáros-sonkás-sajtos husit tejben :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Neked is köszönöm szépen, anyum nevében.
Aranyosak vagytok. :D
Hát remélem akkor nálam is kederűl majd valami. Ügye ezt vérvételből tudják megmondani? :oops:
Amúgy nem csordogál vagy ilyesmi, hanem ha megnyomom a mellbimbóm akkor 1-2 csepp jön ki. :oops: :oops: Eddig vártam hogy majdcsak elmúlik, de 1 év az már sok szerintem.

Hmmm... mustáros-sonkás-sajtos husi jól hangzik. 8)

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Zsuzska!

Azt hogy csinálod? Vacsivendégeink lesznek, és nekem is kellene vmi gyors és finom recept, mondjuk vmi olyan, amit csak bedobok a sütőbe és kész is.
pedi
Kalocsa

Na ez pont ilyen.....
MEgfogod a husit, bekened mindkét oldalát mustárral, bele teszed a tepsibe, raksz rá egy szelet sonkát, arra sajtot, beleöntesz annyi tejet, hogy épp csak látszódjon a sajt, ráteszel fóliát, be a sütőbe 20 percig 180 konon, utána meg fólia nélkül addig, amíg nem kezd pirulni a sajt :lol: :lol: :lol: :lol:

És nem kell előtte megsózni a husit, mert a mustár átadja a husinak :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nagyon jól hangzik! A tejnek milyen szerepe lesz? A végére hogy néz ki?
Azt hiszem ilyet csinálok, nagyon kösz! :lol:
pedi
Kalocsa

Mindenki sziesztázik?

Én is szeretnék, borzasztó meleg van!!
pedi
Kalocsa

Már vagyok!
Végre elaludt a maszatkám. Most meg el kéne mosogatnom.... :P

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni!

Te még mindig mosogatsz?

Többiek?
Nita, Csucsu, Anda?
Merre vagytok?

Zsuzska!
Hogy bírod a "gyűrődést" így a nap vége felé?
pedi
Kalocsa

:lol: :lol: :lol: :lol:
Nem,már azzal végeztem. Pakolgatok éppen. De ha meglátja a férjem hogy megint mennyi cucc van, hülyét fog kapni. :lol: :lol:
De hát nemis nekünk van sok holmink, hanem a gyereknek. Ügye neki eleve több ruhát kell pakolnom, ha nem akarot ott mosni rá, mert egy gyerek bárhol képes maszatos lenni. :lol:
Huu.., gyerekről jut eszembe! Gyógyszereket ki ne felejtsem!! :shock:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Edit!

Neked se lesz semmi a mai napod! Vacsivendégek + pakolás.. :shock: :shock:
Hát nem irigyellek.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Nem tudom, mikor fogok lefeküdni, holnap már jó lenne munka után rögtön indulni.

Cuki kisunokahúgom jön hozzánk a szüleivel, és Ő mindent megér!

Két éves, mindent beszél, az iwiwen Ő van velem bordó kisruhában.

Móni!

Ti holnap hánykor indultok?
pedi
Kalocsa

Nagyon édes az unokahugod!!
És beszél mindent? De jó. Az én fiam is beszél, de csak a saját nyelvezetén. Bár már gyakorolja a magyart is. :lol: :lol:
Akkor megértem, hogy nem tudtál nemet mondani a vendégségnek. :D

Amúgy mi reggel már indulunk, miután hazaért apa. Ugyanis ma szolgálatban van. :cry:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de már itthon vagyok....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Akkor jó utat kívánok Nektek!

Majd jelentkezem, hogy tudunk-e találkozni!

Mindekinek puszi!

Holnap jövök! :lol:
pedi
Kalocsa

Pedi!
A tejnek annyi szerepe van, hogy a husi abban párolódik meg és isteni szaftja lesz majd a mustárral elkeveredve.... én iiiiiiiiiiiiiiimádom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már megvettem mindent hozzá.... ha kicsit hűvösebb van, neki is kezdek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A boltban mindenki arról beszélt,hogy délután milyen vihar lesz és jégeső :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ti hallottatok róla valamit :?: :?: :?: :?:

Móni, Pedi!

NAgyon jó utat kívánok nektek és nagyon jó időt :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Oké! Szia EDit!

Nektek is jó nyaralást! És jó időt!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Zsuzska!
Ez a pé nem tegnap volt? Csakmert úgy megugrott a hőd ma! :wink:
Apára fel fel fel!!!!!! :lol:
pedi
Kalocsa

Hát ma mindenképpen elcsábítom este :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Biztos,ami fix :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát vihar elvileg holnap lesz, legalábbis én ezt hallotam. Ehhez képest nálunk ma hajnalban is volt. Jó, igaz nem vihar, de esett rendesen. :shock:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Na, tényleg lépek!

Puszi! :lol:
pedi
Kalocsa

Pusszancs! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Puszika!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Jól hangzik ez a tepsis husi. Lehet majd én is kipróbálom egyszer. Milyen hússal szoktad csinálni?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

zsuzska leírtam a receptet amit ide írtál meg is fogom csinálni,csak annyi hogy milyen husiból csináljam?:vagy mindegy?
Aki nyaralni megy annak nagyon jó pihenést és jo utat!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita!!

Látom mindenkinek bejön Zsuzska receptje. :lol: :lol:
Hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Szia Nita!
Hogy vagy ma? Piri???

Móni!

Én pulykamellből szoktam, de teljesen mindegy szerintem, hogy milyenből csinálod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?