Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok ilyenekben nem vagyok paramami hála istennek de ha velem van gond akkor hisztis vagyok :):):) sajnos már egyszer átestünk egy mandulagyulladáson tudom hogy hamar meggyógyul de nagyon köszönjük jól esik ám :):):)

nika70
Salgótarján

wow laptetőt sikerűlt összehoznom :)

nika70
Salgótarján

Én is csak addig vagyok paramami amíg meg nem születik.
Addig nem látom, és nem tudom felmérni, hogy van-e baj, mekkora...
Amíg terhes voltam Benivel, mindig azt mondták, hogy miután megszületik sokkal jobban fogok izgulni és félni mindentől. Nem így lett. Ha látom, tudom kontrollálni. A hasamban nem.

Előre tarok a következő nyolc hónaptól... Megint kezdődik a para mindentől. :oops:

És úgy néz ki, hogy a vesémmel mégsincs minden rendben. Azért egy picit megártott neki az első terhesség. :shock:
Remélem csak jobb lesz a helyzet!

Ja, és hogy minden szép legyen, magas lett a vércukor értékem is. Mostantól nincs tészta, pékáru, édesség, és mértéktelen tejfogysztás.
Ennyit ki lehet bírni a babáért. :roll: :wink: :)
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek!

Most megyek, mert Apának is kell a gép. Még dolgozni akar. :roll:
Vendég

Nika: gratula alaptetőhőz. :D

Cat:most lett meg a vérvétel eredményer? Nekem csak a 30. hét körníékén lett magas a vércukrom.Be is fektettek 1 hétre össze-vissza shzurkáltak,a végén már úgy néztem ki mint egy narkós. :D Hála istennek csak egy picit kellett odafigyelnem mindenre.Persze a csoki abbamaradt, viszont jött helyette a túró rudi.

Lehet,hogy már én sem leszek.

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Jóóóóóóóó reggelt :):):) mensi még sehol :):) tegnap is szurkálgatott a hasam :) remélem hétfőn már egy + tesztettel jöhetek :)én nagyon bízom benne

picurkám hogy vagy ? remélem egy kicsit kipihented magad feltőltődsz egy jó filmmel alvással és jössz hozzán újra sokat sokat :)

nika70
Salgótarján

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nika!

Nem mára ígérted a tesztet?
Na mindegy. Majdcsak kibírom hétfőig...

Sissi!

Nekem múltkor is magas volt egy kicsit vércukrom, de nem volt vészes. Nem kellett befeküdnöm, csak egy kis diéta.
De most az éhgyomri let magas. :D Ilyen még nem volt.
Biztosan a túlsúlyom miatt. :oops: úgyhogy most ismét odafigyelek az evésre.

Azért az urulógustól még megkérdezem, hogy a vesém lehet-e oka annak, hogy magas a cukrom.

Pici!

Jobban vagy már?

Többiek?
Vendég

Jó Reggelt Lányok!

Picimami, remélem már jobban vagy (már amennyire lehet), sok-sok puszi :!: :!: :!: :!: :!:

Nika, még nekem se jött meg. :wink:

Cat, örülök, hogy jobb már a fülecskéd, hát a cukor az azért nem olyan jó dolog szegénykém :cry: De tudom a babáért mindent én is igy vagyok vele.

Csucsu, remélem a te füled is jobban van már :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt!

Nika, akkor megy a drukk ezerrel Neked!

Cat, nem jók ezek a hírek...ez a magas vércukor gyakori a kismamáknál amúgy?

Tegnap is moziztam,azért nem jöttem. A barátnőmmel is megnéztük a batmant, ő naaagy rajongó is. Cserébe egész éjjel Joker üldözött az erdőben-álmomban :lol: :shock: :twisted:

Viszont jó híreket is kaptunk tegnap, megvan a leendő házunk használatbavételi engedélye, így szeptemberben vagy októberben költözünk!Karácsonyozni pedig már biztosan ott fogunk...

Kép
arwen***

Hú,Gabi, akkor Neked is megy a drukk!

Pici,gyere...tudjuk,hogy most nehéz, de írd ki magadból,segítünk!

Kép
arwen***

Arwen, köszi a drukkot és nagyon örülök, hogy lassan költözhettek biztos nagyon jó lesz és szép is :!: :wink: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Ha már 5 napja késik, akkor szerintem menj el orvoshoz!
Vagy kérj a háziorvostól beutaót vérvételre HCG szintet nézni.
Lehet, ogy Neked is ott a baba, csak alacsony a HCG szint, amin lehet segíteni gyógyszerrel!

Arwen!

Ha valakinek túlsúlya van, annak nagyobb az esélye a cukorbetegség kialakulására. De ez csak 1 tényező. Terhesség alatt elő szokott fordulni. Ezért nevezik ezt terhességi diabétesznek.
A húgomnak is volt enyhe formában, pedig ő 53 kg.
Vendég

Én nem érzem véletlennek ezt a jó hírt, a Sors gondoskodott arról, hogy most ne nagyon foglalkozzak a babakérdéssel :lol: És ha nem foglalkozok vele, hátha csendben, a hátsó ajtón belopózik majd egyszer... :lol: 8)

Kép
arwen***

Cat,hajaj,akkor nekem fokozottan oda kell figyelni...nekem aztán van túlsúlyom...sebaj, még van idő változtatni...főleg hogy nálunk anyai ágon a cukorbetegség sajnos eleve fennáll...anyukám, a testvére, nagyapa, nagymama....mind valamilyen szinten cukrosok :?

Kép
arwen***

Cat!

Hát nem tudok dokihoz menni mert holnap utazunk el majd csak utána, de addig csak kiderül hogy mi van. Nekem amúgy eddig semmi ilyen gondom nem volt, lehet hogy csak késik :cry: :wink:

Kép
Kép
minimano74

cat igaz de a keddi teszt elvette a kedvemet majd hétfőn :):):):)

nekem is van túlsúlyom és nem is akarták elhinni hogy tökéletes a cukrom mert 36 hetesen mivel Gege nagy baba volt azt mondták mégegyszer meg kell csinálni a terheléses cukrot persze az is tökéletes volt :):):) sőt mikor megszületett akkor is nézték a gyereknek a cukrát mindennap mert nem hitték el hogy csak nagy baba genetikailag és nem valami betegség áll a háttérben :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!
Köszönöm, hogy vártatok vissza!

Gabi! Nika!
Nagyon jó hír ha nincs piri.
Vigyázzatok magatokra. Remélem ott a pici a hasitokban.

Én egyenlőre feladom a projetktet.
A párom elvette a kevdemet. Pár hete nagyon fura.
És ma találtam sms-t az egyik kolléganőjétől.
És a hideg kiráz.
Semmi olyan nem volt benne.. de valami mégis.
Teljesen szétestem.

Kész vagyok.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Gabi!
Szerintem is menned kellene orvoshoz.
Vagy csak vérvételre.

picimami

Jó reggelt mindenkinek!

Mi ma strandra megyünk igy nem leszek sokat.

Nika: megy a drukk!!! Várjuk a + tesztet, biztos,hogy már mewg kellett volna jönnie?

Arwen: nekem is van túlsúlyom de csak a terhesség végére lett egy kis diabéteszem.

Gabi: megyí a drukk!! Már 5 napot késett? Szokott ilyet?
Vendég

Pici: örülök,hogy itt vagy. Hidd el hamarosan baba lesz a pocakban.
Mi volt abban az smsm-ben?
Vendég

Jajjjjjjjjjj Picimami!

Hát ezek után még egy ilyen sms, még ha tényleg semmi az is tök szar lehet neked. Próbáld megbeszélni vele, miért fura másként viselkedik??? Bocsi ha nem akarsz ne válaszolj! Ő is szabin van vagy csak te?

Sok-sok ölelés és puszi innen messziről!!!!

Kép
Kép
minimano74

Pici,ne gondolj rögtön a legrosszabbra! Beszéld meg a Pároddal nyugodtan,higgadtan. Biztosan csak félreérted.

Kép
arwen***

Szia Sissi!
Én is mennék strandra, idén még nem voltam.
2 nap alatt sikeresen lefogytam 3 kg.
Újra 42 vagyok. :?

Három volt tőle. Ugyanis szabin volt.
Az egyik, hogy hiányoznak, és örül annak hogy a fizetéseket levezénylete... puszi
Majd a másikban volt valami (most dorombolok)
És a tegnapiban, hogy majd írja meg a jó híreket.

picimami

Sissi!

Hát néha igen nem szokott rendszeres lenni most mióta megvan 30, 30 és 27 nap volt tehát azért már megkellett volna jönnie ez már a 34. nap :wink:, viszont a teszt nem mutat semmit, na de mindegy most ugyis elutazunk. Majd utána foglalkozom vele :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nahát ez az!
Ingerült velem. Nem szólhatok semmit mindere ugrik.
Nincs szabin.. ez a másik gond.
Dehát, a munka számít nem én.

picimami

Gabi!
Kérlek vegyél egy másik tesztet!!
Ne azt használd amit rendeltél.
Nekem az nem volt jó.
Patikába amit vettem, azon pozitív lett rögtön

picimami

Picimami!

Nem lehet hogy csak "barátok" és érdeklődik esetleg irántatok (te irántad hogy hogy vagy és sikerült-e a bébi). De sajna jó tanácsot senki nem tud adni ezt nektek kell megoldani. :cry:

Kép
Kép
minimano74

Lányok, este csináltam lh tesztet. Full erős mindkét csík..
Miért lehet ez?
És már nem vérzem. Csak minimálisan.

picimami

Nem tudom.
Ismerem a lányt.
Minden nap találkozom vele.
És képtelenség lenne. De ez akkor is szíven szúrt.
Nem tudom, és pasi... nem ad rendes választ rá. Hisz tudjátok jól.

picimami

Hát igen ez nem jó :evil: :evil: De miért lehet???? Hát tényleg beszélni kéne vele :?:

Én a tesztet nem Huncutkától vettem hanem a családtervezés-ről, de amúgy vettem már 2 teszt a gyógyszertárban is majd holnap megpróbálom reggel :wink:

Kép
Kép
minimano74

Lányok küldjétek el a számotokat privibe mert én nem tudom a titeket. Légyszi!!!!! És akkor valakit tájékoztatok sms-ben, hogy mi van velem. Ok?

Kép
Kép
minimano74

Én is a családtervezőről vettem, mint Cat!
Persze megbeszélem vele.
De lehet hazaköltözöm.
Nem érzem jól magam most itt.
Csalódtam benne.
A napokban nincs rám ideje, és elegem van, mindíg nekem alkalmazkodni.

picimami

Hát Picimami igen ezek a férfiak :evil:

Volt benne tapasztalatom a férjemmel nekünk is volt egy év amit külön éltünk, de nem akarlak most ennek részleteivel terhelni, neked van most elég gondod. :cry: :oops:

Szegénykém nem tudom mi lehet veled, de mintha olvastam volna hogy utána még mutathat teszt +++sajna, amig nem ürül ki a szervezetből rendesen. (valami ilyesmit olvastam ha jól emélkszem)

Kép
Kép
minimano74

Hát basszus ilyet még nem eéltem tegnap nem tudtam belépni a freemail-es fiokomba erre kiderült,hogy megváltoztatták a nevem bonsai-ról bonsai3-ra. Ez hogy lehet és ugyanúgy jártam az iwiw-el is.

Természetesen mindenem eltünt :x
Vendég

Pici ja az más!

Én teljesen megértelek én is haza költöztem anno, csak nálunk már gyerek is volt. (szülés után)

Kép
Kép
minimano74

Sissy,

hát ez tényleg durva, biztos valaki feltörte csak ez mire jó azt nem tudom. (a marhák azt hiszik ügyesek) ha akarod az iwiw-re küldhetek majd meghivott, ha kell? Nálunk a lányom myvipjét törték fel és nem tud többet belépni. :evil:

Kép
Kép
minimano74

Pici: tényleg próbáld megbeszéklni vele. Addig ne költözz el amig nem beszéltetek.

Ki csinálta a táblit?Csak mert más az e-mail cimem. :(

Gabi: küldöm a számom.
Vendég

Gabi: képzeld,hogy a bonsai3-mal be tudtam lépni.Ezért nem értem,hopgy változtatták meg ennyire.A párom iwiw oldaláról meg néztem magam és ott vettem észre,hogy oda került az a 3as.
Vendég

Sissi ok köszi, milyen tábláról beszélsz????

Kép
Kép
minimano74

Nyugodtan leírhatod. Érdekel nagyon.
Sajnálom.

Nekünk is volt már egy hasonló... ott csajozott.

De az lh teszt csak peteéréskor lehet pozitív nem??

picimami

Sissi!
Most azt érzem jobb lenne külön.
Kicsit kiábrándultam. Kaptam már elég fájdalmat.
Mellettem kéne hogy legyen.

picimami

Sissi!
Andy készítette a táblázatot.
Ő most pár hétig nyaralni van.

picimami

Akkor költözz el hátha észbe kap.

Messze mennél?
Vendég

Pici: köszi akkor majd ha visszajött elküldöm neki.
Vendég

Nem messze.
Anyuék 4 km re laknak.

picimami

Picimami!
Az biztos hogy nagyon melletted kéne hogy legyen :evil:

Hát velünk az volt hogy 98-ban a lányom születése után pár hónappal hazaköltöztem mert ő úgy érezete, hogy elhidegültem tőle és csak a gyerek a fontos nekem. Aztán én naiv egyszer csak hazamentem hozzá valamiért és zárva volt a szoba és ott volt egy női cipő :evil: , közben az apósom megkért hogy menjek el neki közértbe és mire visszaértem már kint várt a férjem :evil: mindent tagadott de a csaj biztos a másik szobába volt (a hugánál) és azt mondta csak beszélgetek (hiszi a piszi), sarkon fordultam és haza mentem. :evil: A lánykámmal kimentünk a stranda (mert a baratánőmmel már meg volt beszélve, utánunk jött és még ő volt felháborodva hogy engem nem is érdekel az egész ha a strandon vagyok :evil: ) Aztán megbeszéltük hogy akkor egy kis pihi a kapcsolatnak. Én is aztán nemsoká megismerketem egy fiúval (pedig én úgy gondoltam, mit szerintem sok nő, hogy egy gyerekkel én nem kellek senkinek :wink: )De ennek a fiúnak kellettem sőt nagyon imádta a lányomat is. kb. 1 évig voltam vele együtt már gyereket akart tőlem meg feleségül is akart venni, én már be is adtam a válópert is. (Nagyon szeretem őt de azért féltem tőle hogy mi lesz később milyen lesz velem, milyen lesz a nem közös gyerekkel későb stb.) A férjemet meg már 90 óta ismerem és tudom hogy milyen. Ezek után a férjem nagyon sokat szenvedett levelet is irt (nagyon meghatót) és ott zokogott nekem én tehát úgy döntöttem hogy adok neki még egy esélyt mert végülis még szeretem őt és ő a gyermekem apukája. Na ez a történet azóta nagyon jól megvagyunk (hál istennek)

Bocsi csajok egy kicsit hosszú lett. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Köszönöm.
Mindíg van mindehol valami bibi.
De nekünk is volt már nagyon csúnya évünk..
Maradtam, mert könyörgött stb..
Ezért kellene, hogy a tenyerén hordozzon.
De most megint kezdődik az egész rémálom.

picimami

Picimami!!

Hát ez nem lesz könnyű neked, tényleg lehet hogy jobb ha haza költözöl, van ott helyed még???

Kép
Kép
minimano74

Igazából olyan nehéz amúgy rendes férfit találni :evil:

Kép
Kép
minimano74

Vagy ha találsz akkor annak is biztos van valami baja :evil:

Az én párom nagyon rendes, de példuál néha kikészít, hogy ne fözek, takarítsak hanem pihenjek játszak vagy vele foglalkozzak, de kérdem én akkor ki csinálja meg a dolgokat, (majd ő holnap pl. elmosogat)De én meg utálom azt nézni, hogy tornyosul pl. a piszkos edényhalmaz. stb. :evil:

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?